کارشناس مصری گفت این کشور با بحرانهای شدیدی در حوزه اقتصادی مواجه است و کمکهای کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به مصر برای پشتیبانی از انقلاب مصر علیه اخوان المسلمین بوده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین ، حمدی عبدالعظیم رئیس سابق اکادمی علوم اداری سادات در گفتگو با این شبکه درباره اوضاع اقتصادی مصر گفت:مصر اکنون با بحرانهای مختلف در عرصه اقتصادی روبروست و همین امر که عامل تعیین حداقل دستمزد به عنوان دستمزد کارگران و کارمندان در بخشهای مختلف خصوصی و دولتی بوده است به عنوان عامل اعتصابها در این بخش ها شناخته می شود. مسئله قطع مکرر برق نیز پدیده ای جدید است که این روزها در همه شهرهای مصر بسیار شاهد آن هستیم.
وی افزود مردم مصر این روزها به شدت از گرانی کالاها شکایت دارند.بیکاری نیز سراسر کشور را فراگرفته است و به مانند بمبی ساعتی شده است که زیانهای اجتماعی و سیاسی بسیاری در پی دارد.
این کارشناس مصری گفت: کابینه ببلاوی در اقدام برای مقابله با مشکلات اقتصادی کند عمل می کرد و شیوه های علمی و اداری را برای اداره امور کشور به کار نمی گرفت. بی توجهی به اعتراضات و شکایات و نادیده گرفتن مشکلات کارگران و مردم موجب استعفای دولت ببلاوی شد. دولت سابق مصر معترضان را در تلاش برای حل مشکلات مشارکت نمی داد و برنامه زمانبندی شده مشخصی برای حل مشکلات و بحران اقتصادی نداشت.
وی افزود ما امیدواریم محلب که نخست وزیر جدید مصر است بتواند به مانند سابق میدانی عمل کند و با ارتباط گرفتن با مردم مشکلات آنها را درک کند و تصمیماتی میدانی و فوری برای حل مشکلات اتخاذ کند. او نباید در دفتر خود بنشیند و به گزارشهایی که از این سو و آن سو دریافت می کند و اعلام می شود هیچ مشکلی وجود ندارد اکتفا کند.مردم پس از انقلاب در مصر سکوت نخواهند کرد.آنها شجاعت و قدرت ابراز اعتراض یافته اند و تفاوتی ندارد که مسئولان چه کسانی باشند.
کارشناس مصری گفت: کمکهای عربستان و امارات و کویت به مصر در واقع کمک به مردم بوده است و کمک به ببلاوی نبود و اگر این کمکها ادامه یابد کمک به محلب نخواهد بود. از این کمکها باید در مسیر اجرای نقشه راه آینده مصر استفاده شود تا رنج مردم مصر کاهش یابد و از انقلاب مردم مصر علیه اخوان المسلمین پشتیبانی شود.