علي اكبر اشعري و هيئيت همراه شب گذشته ضمن بازديد از پارلمان زيمبابوه با اعضاي كميته مشترك كميسيونهاي سياسي، دفاعي و فرهنگي آموزشي اين كشور ملاقات كردند.
به گزارش سرويس فرهنگي هنري برنا، مشاور فرهنگي رئيس جمهور كشورمان در اين ديدارضمن معرفي اهداف انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي ايران به بيان سياست هاي فرهنگي كشورمان پرداخت و گفت: جايگاه فرهنگ و آموزش در انقلاب اسلامي به حدي مورد توجه رهبران انقلاب قرار داشت كه چند اصل مهم از قانون اساسي ايران به اين مسائل پرداخته است.
اشعري به دست آوردهاي مختلف نظام جمهوري اسلمي ايران اشاره كرد و افزود: توجه و فرهنگ سازي براي گسترش سنت هاي مردم مسلمان ايران به خصوص سنت وقف و نذر يكي از ظرفيت هاي مهم براي افزايش مراكز و فعاليت هاي آموزشي و فرهنگي است كه مورد توجه مسئولين ايران قرار گرفته است .
مشاور فرهنگي رئيس جمهور كشورمان در پاسخ به سوال نمايندگان پارلمان زيمبابوه در مورد "چگونگي مديريت جامعه ايران از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي با توجه به مشكلات مختلف به نحوي كه هيچ گاه جامعه،از مسير توسعه خارج نشده است " گفت : الگوي حكومت داري در نظام جمهوري اسلامي ايران برگرفته از نظام حكومتي اسلام است كه در آن ارزش هاي مهمي چون اجراي احكام نوراني اسلام موجب شده است تا با مشاركت و وحدت همه ملت ايران از هر نژاد و مذهبي جامعه به سوي پيشرفت و تعالي همه جانبه حركت كنند و در مقابل مشكلات تسليم نشود.
اعضاي كميته مشترك كميسيون هاي سياسي - دفاعي و فرهنگي – آموزشي زيمبابوه نيز در اين ديدار به ارائه گزارشي در مورد سياست ها و فعاليت هاي فرهنگي زيمبابوه و مشكلات و چالش هاي فرهنگي اين كشور پرداخته و خواستار استفاده از تجربيات كشورمان در حل مشكلات و چالش هاي پيش روي جامعه زيمبابوه شدند .
نمايندگان پارلمان زيمبابوه همچنين با اشاره به اهميت روابط كشور خود با جهموري اسلامي ايران به همزماني 30 امين سال استقلال اين كشور با 30 امين سال پيروزي انقلاب اسلامي اشاره كرده و خواستار استفاده از تجربيات كشورمان در حوزه هاي مختلف علمي و فرهنگي به خصوص سواد آموزي و توسعه مراكز و فعاليت هاي ْآموزشي شدند .
لازم به ذكر است علي اكبر اشعري مشاور فرهنگي رئيس جمهور روز چهارشنبه تهران را به مقصد آفريقا به منشور گسترش روابط فرهنگي كشورمان با جمهوري زيمبابوه و آفريقاي جنوبي ترك كرد.