نیروهای امنیتی مصر با استفاده از گاز اشک آور و سلاح شکاری به تظاهرات دانشجویان معترض در دانشگاه الازهر حمله کرده و این تظاهرات را به خشونت کشاندند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از الجزیره، امروز هم معترضان در مصر در حمایت از اخوان المسلمین به خیابانها آمدند و خواستار آزادی زندانیان سیاسی و لغو احکام مربوط به اعدام بیش از 680 نفر از اعضای اخوان توسط دادگاههای مصر شدند.
امروز دانشجویان در داخل دانشگاه الازهر پس از نماز جمعه با برگزاری تظاهرات علیه نظامیان حاکم در این کشور و عبدالفتاح وزیر دفاع سابق این کشور که نامزد انتخابات ریاست جمهوری شده، شعار سر دادند که این تظاهرات با دخالت نیروهای امنیتی مصر به خشونت کشیده شد.
این تظاهرات با دخالت نیروهای امنیتی و شلیک گاز اشک آور و سلاحهای شکاری به سوی دانشجویان معترض به خشونت کشیده شد تا جایی که طی این درگیری تعدادی نیز زخمی شدند.
روزنامه الیوم السابع در همین زمینه گزارش داد که پلیس مصر 7 نفر از دانشجویان مصری را دستگیر کرده است و با ورود نیروهای امنیتی به محوطه دانشگاه از میزان درگیریها کاسته شد.
یوم السابع همچنین خبر داد که دانشجویان دستگیر شده کوکتل مولوتوف در اختیار داشتند و اکنون به مرکز پلیس شهرک نصر انتقال یافتهاند.
از سوی دیگر پایگاه خبری پانوراما خاورمیانه هم خبر داد که یک افسر پلیس در «قلیوب» در شمال قاهره کشته شد و 5 تن نیز زخمی شدند و مقامات رسمی مصر بلافاصله اخوان المسلمین را مسئول کشته شدن این مامور پلیس دانستند.
همچنین امروز طرفداران اخوان در محله «المهندسین» جیزه نیز دست به تظاهرات زدند و با شعارهایی خواستار پایان حکومت نظامیها در مصر شدند و تاکید کردند که تا رسیدن به اهدافشان به اعتراضات ادامه خواهند داد.
در استان الشرقیه و المنیا نیز معترضان درحالی که تصاویری از محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر را در دست داشتند خواستار آزادی رهبران اخوان از زندان شدند.
این درحالی است که شب گذشته در اسکندریه مخالفان دولت موقت مصر به خیابانها آمدند و با اشاره به افزایش قیمتها در کشور تصریح کردند که این دولت در اداراه کشور ناتوان بوده است.
ادامه اعتراضات طرفداران اخوان المسلمین مصر در حالی است که تا کمتر از سه هفته دیگر اولین انتخابات ریاست جمهوری این کشور پس از سرنگونی محمد مرسی توسط نظامیان برگزار میشود و علی رقم تلاشهای نظامیان حاکم برای کنترل اوضاع با تشدید فشارها بر مخالفان به ویژه اخوان و گروه 6 آوریل و صدور احکام سنگین از جمله اعدام 680 تن از رهبران اخوانی همچنان ثبات به این کشور بازنگشته است.