هزاران تن از شهروندان شهرهای طرابلس و بنغازی در لیبی با برپایی تظاهرات خواستار توقف درگیری گروههای شبه نظامی و خروج آنها از شهرهایشان شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری شبکه العربیه، طرابلس پایتخت لیبی دیروز پنجشنبه شاهد تظاهرات انبوهی از شهروندان بود که خواستار خروج شبه نظامیان از پایتخت و حمایت از ارتش بودند.
در همین حال جنبش تمرد سی ام ژوئن از لیبیایی ها خواست امروز جمعه در محکومیت تروریسم به خیابان ها آمده و حمایت خود را از ارتش اعلام کنند.
در بیانیه این جنبش آمده است:مردم با حمایت از پارلمان جدید در سرکوب تروریسم خواستار خروج تشکیلات مسلحانه از شهرها و آتش بس فوری شوند.
مردم شهر بنغازی هم دیروز با تظاهرات در خیابان استقلال شهر بنغازی در حمایت از ارتش و پلیس و محکومیت تروریسم شعار سر دادند.
جنبش تمرد در بیانیه خود بر پایبندی به وحدت ملی در لیبی تاکید کرد و گفت تنها پارلمان منتخب لیبی است که مشروعیت دارد و این نهاد است که به گروه های وابسته به ارتش مشروعیت می دهد و تشکیلات مسلحانه گروه های غیرقانونی هستند
جنبش تمرد خواستار خروج فوری همه شبه نظامیان از شهرهای لیبی و توقف درگیری ها شد.
در این بیانیه هدف گرفته شدن نهادهای دولتی و مدنی و پادگان های ارتش در طرابلس و بنغازی و بمباران آنجا بخصوص پادگان نیروهای ویژه صاعقه از سوی گروه های تروریستی محکوم شد.
از سوی دیگر نیروی هوایی لیبی واضع انصار الشریعه در القوارشه و اجدابیا در غرب بنغازی را بمباران کرد.
سرتیپ صقر الجروشی فرمانده نیروی هوایی لیبی گفت که مواضعی در اجدابیا که گروه های تندرو و انصار الشریعه در آنجا سنگر گرفته اند بمباران شده است.
وی افزود: هر گروه مسلحی که وابسته به ارتش لیبی نباشد و همچنین انبارهای سلاح و مهمات گروه های تندرو هدف گرفته خواهد شد.
در همین حال علی زیدان، نخست وزیر سابق لیبی گروه های تندرو را مسئول وخامت اوضاع امنیتی در لیبی دانست و تاکید کرد شمار نمایندگان پارلمان منتخب لیبی که قرار است روز شنبه نخستین نشست خود را در شهر طبرق برای بررسی اوضاع امنیتی این کشور برگزار کنند به حد نصاب خواهد رسید.
زیدان گروه هایی سیاسی از جمله گروه وفاداری به خون شهدا و اخوان المسلمین را به تلاش برای سرنگونی دولت و بازگرداندن کشور به قبل از انقلاب 17 فوریه متهم کرد.
زیدان گفت که با توجه به درگیری های مسلحانه در طرابلس، این شهر دیگر جای مناسبی برای فعالیت نهادهای دولتی نیست و پیشنهاد داد که پایتخت به طبرق که مکانی امن برای فعالیت های دولت است منتقل شود.