کنفرانس بازسازی غزه قرار است روز یکشنبه در سطح وزیران امور خارجه در مصر برگزار شود.
تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است در این کنفرانس چهار میلیارد دلار کمک برای بازسازی غزه جمع آوری کند.
در تهاجم 50 روزه رژیم صهیونیستی به غزه که 26 اوت پس از توافق آتش بس متوقف شد بیش از دو هزار و صد فلسطینی شهید شدند و 70 صهیونیست نیز به هلاکت رسیدند.
ارتش رژیم صهیونیستی در این جنگ بیش از پنج هزار منطقه را در نوار غزه هدف بمباران و گلوله باران قرار داد و از طرف دیگر مبارزان فلسطینی نیز بیش از چهار هزار راکت به فلسطین اشغالی شلیک کردند.
با وجودی که قرار داد آتش بس میان دو طرف به امضاء رسیده است بسیاری از موضوعات مورد مناقشه هنوز برطرف نشده است.
جنبش حماس که کنترل نوار غزه را در دست دارد، اعلام کرد اسرائیل باید همه محدودیت های اعمال شده بر ساکنان این منطقه رابردارد.
گفتگوهای غیرمستقیم میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری مصر درتاریخ 23 ماه سپتامبر آغاز شد.
در متن گزارش 72 صفحه ای که پیش از برگزاری کنفرانس بازسازی نوارغزه منتشر شده است، تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد رژیم صهیونیستی حدود دو هزار تن بمب و مواد انفجاری روی غزه انداخته است که حجم ویرانی های ناشی از این بمباران ها چندین برابر شدیدتر از حمله پیشین این رژیم به غزه در سال 2009 میلادی بوده است.
براساس این گزارش، حدود دو هزار خانه مسکونی به طور کامل ویران شده و به چهار هزار خانه دیگر نیز خساراتی وارد شده است.
این گزارش می افزاید به منظور بازسازی خانه ها و کمک به بیش از یکصد هزار آواره فلسطینی ، هزینه ای بالغ بر یک میلیارد دلار لازم است.
مقدار زیادی منابع مالی نیز به منظور بازسازی ساختمان های دولتی، مدارس، درمانگاه ها، جاده ها، خطوط انتقال برق و زمین های زراعی لازم است.
همچنین برای درمان روحی روانی حدود 400 هزار کودک فلسطینی که بر اثر این جنگ فشارها و مشکلات روانی بر آنها وارد شده است، منابع مالی نیاز است.
به گزارش خبرگزاری آلمان از تل آویو، تحلیل گران بر این باورند که بدون برداشتن محاصره نوار غزه و برقراری آتش بس پایدار میان دو طرف، کشورهای کمک کننده به بازسازی نوار غزه در زمینه اعطای کمک به فلسطینیان تامل خواهند کرد.