دست اندرکاران ایران هراسی در مصر اقدام به پخش تصاویر موزه عبرت کرده و ادعا کردند که در ایران اهل سنت مورد شکنجه قرار میگیرند.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، عبور از بحرانها در کشوری به اهمیت مصر، برای دیپلماتی که در یکی از سرنوشت سازترین و پرحادثهترین مقاطع کشور تاریخی مصر و منطقه و همزمان با بیداری اسلامی، سکان نمایندگی ایران در قاهره را بر عهده داشته است؛ میتواند بسیار پرخاطره باشد. خاطرات مجتبی امانی رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در قاهره ابعاد مختلفی را دربر میگیرد و تنها به خاطرات سیاسی منحصر نبوده و موضوعات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، مذهبی، امنیتی، رسانهای و ... را در قالبی داستانی روایت میکند.
خبرگزاری فارس در همین راستا اقدام به انتشار خاطرات وی میکند که چهارمین بخش آن از نظر خوانندگان میگذرد.
***
پروژه ایران هراسی و تبلیغ علیه ایران و فریب افکار عمومی جهان عرب از برنامههایی است که با پشتیبانی مالی چند کشور عربی حاشیه خلیج فارس و حمایت آمریکا و صهیونیستها، در کشورهای عربی و به ویژه در مصر با تمام توان اجرا شده و میشود اما میزان موفقیت این تبلیغات، محل تردید است.
چه بسا هزینههای مالی زیادی که به پای این پروژه ریخته میشود اما گاه نتیجه عکس میدهد.به نظر میآید عوامل وابسته به جریان مبلغ ایران هراسی که معمولاً پاداشهای مالی زیادی دریافت میکنند، بدون آن که بازخورد اقدامات خود را دریافت کنند؛ در اجرای آنچه به آن مامور هستند از هیچ کوششی فروگذار نمیکنند.
در همین رابطه و به عنوان نمونه، عکسهایی را در فضای مجازی منتشر کرده بودند که یکی از آنها آقای خاتمی رئیس جمهور اسبق را در حال مشاهده تصویر ساخته شده شکنجه یک فرد نشان میداد و عکسهای دیگر نیز از آقای احمدینژاد منتشر کرده بودند که نشان میداد وی چند تن از خاخامهای یهودی را به حضور پذیرفته و در حال روبوسی با آنهاست.
بازدید رئیس جمهور وقت از موزه عبرت
آنها در توضیح عکس اول نوشته بودند که خاتمی در حال مشاهده شکنجه افرادی از اهل سنت است و در عکس دوم نیز نوشته بودند که ایران علیرغم ادعاهای خود با صهیونیستها رابطهای عمیق و دوستانه دارد.
این موضوع در حالی بود که هیچیک از این عکسها فتوشاپ نبود.
این عکسها موجب شده بود که حتی برخی از شیوخ تکفیری مثل «اسحاق حوینی» یک خطبه نماز جمعه را به این موضوع اختصاص دهند و با شدت و حرارت از شکنجه اهل سنت در ایران سخن بگویند و اشک ملت را درآورند.
حوینی در بین نمازگزاران با حرارت شرح میداد که ببینید چگونه با مته بدن اهل سنت را در ایران سوراخ میکنند.
به نظرم آمد شیوههای معمولی تکذیب این موضوع چندان مفید نیست و باید از طریق برنامهای تلویزیونی که معمولاً پربیننده بوده و بعد از آن نیز انعکاس مطبوعاتی دارد استفاده کرد.
در فرصتی که برای یک گفتوگوی تلویزیونی به شبکه تلویزیونی «صدی البلد» دعوت شدم؛ این عکسها را در یک فلاش حافظه با خود بردم. قبل از شروع برنامه فلاش را به تهیه کننده برنامه دادم و از او خواستم این عکسها را در برنامه نشان دهد و از من درباره آن توضیح بخواهد.
تهیه کننده فلاش را با خود برد و بعد از چند دقیقه هراسان برگشت و از من سوال کرد که چه توضیحی درباره این عکسهای به تعبیر او وحشتناک خواهم داد؟ به وی گفتم صبر کند تا توضیحات من را در برنامه مشاهده کند!
در اواسط برنامه مجری از من درباره عکسهایی که بر صفحه تلویزیون نمایش داده میشد، سوال کرد.
دیدار رئیس جمهور وقت با خاخام های ضد صهیونیسم
گفتم صحنه به اصطلاح شکنجه، مربوط به بازدید آقای خاتمی از موزه زندان شاهنشاهی (موزه عبرت) است و در واقع فردی که شکنجه میشود و شکنجه گر، هر دو مجسمه بوده و یادآور شکنجه بیگناهان در زندانهای ستم شاهی است که بسیاری از مسئولین امروز نظام اسلامی نیز از شکنجه شدگان در همین مکان هستند و آقای خاتمی نیز در حال بازدید از این موزه است.
عکسهای دیگر هم مربوط به دیدار عدهای از فعالان یهودی ضد صهیونیسم با آقای احمدی نژاد و تأیید مبارزه و مخالفت بخش بزرگی از یهودیان با صهیونیسم است.
توضیح دادم ما یهودیها را به عنوان پیروان یک دین آسمانی میشناسیم؛ اما صهیونیستها را جنایتکار و به دور از دستورات حضرت موسی (ع) میدانیم.
توضیحات من در این برنامه درباره تلاشهای دشمنان برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام و دور کردن ایران و مصر و اعراب از یکدیگر که با استناد به این عکسها و عکسهایی از این دست، بیان میشود؛ تاثیر خوبی در افکار عمومی مصر داشت و مجری نیز با علاقه به آن میپرداخت.
انعکاس مطبوعاتی این سخنان در مطبوعات و پایگاههای اینترنتی نیز درخور توجه بود.
گفتنی است همین عکس آقای خاتمی در موزه عبرت نیز قبلاً توسط منافقین به عنوان سندی مبنی بر شکنجه در جمهوری اسلامی منتشر شده بود.
خبرگزاری فارس