مقام های نفتی آنگولا بر این باورند که تولید نفت خام این کشور ظرف پنج سال آینده دو سوم افزایش می یابد.
به گزارش پایگاه اینترنتی رویترز، با پایان سه دهه جنگ های داخلی و افزایش توان مالی آنگولا، صنعت نفت این کشور در حال رشد است و مقام های نفتی آنگولا معتقدند که توان تولید نفت خام این کشور می تواند ظرف پنج سال آینده به میزان دو سوم کنونی افزایش یابد.
افزایش تقاضای انرژی و مواد خام اولیه از سوی چین و دیگر اقتصاد های نوظهور دنیا سبب شده است تا شرکت های نفتی ده ها میلیارد دلار برای حفاری چاه های نفت و گاز در نواحی فلات قاره آنگولا در اقیانوس اطلس سرمایه گذاری کنند.
ظرفیت تولید نفت خام آنگولا در دو سال گذشته به طور پیوسته در حال افزایش بوده است و تحلیلگران حوزه نفت معتقدند این کشور هم اکنون به راحتی توانایی تولید دو میلیون بشکه نفت خام در روز دارد.
آنگولا به عنوان یکی از اعضای سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک)، هم اکنون ریاست دوره ای این سازمان را بر عهده دارد. این کشور همچنین سال گذشته میلادی در راستای برنامه کاهش سطح تولید اوپک، تولید نفت خود را کاهش داده است.
اعضای اوپک سال گذشته میلادی در پی بحران جهانی اقتصاد و به دنبال آن کاهش سطح تقاضا و افت بهای نفت در سه مرحله تصمیم گرفتند سهمیه های تولید خود را در مجموع به میزان چهار میلیون و 200 هزار بشکه در روز کاهش دهند.
12 میدان نفتی جدید آنگولا بین سال های 2011 تا 2015 به بهره برداری خواهند رسید و تحلیل گران نفتی پیش بینی می کنند که تولید نفت خام این کشور ظرف این مدت به طور پیوسته به رقمی بین 5/2 تا سه میلیون بشکه در روز افزایش می یابد.
توماس پیرمین، تحلیل گر آفریقایی بخش انرژی در موسسه آی.اچ.اس گلوبال اینسایت اظهار داشت: تولید نفت خام آنگولا تا سال 2015 باید به حدود سه میلیون بشکه در روز برسد.
تولید نفت خام این کشور از هم اکنون تا سال 2011 در سطوح کنونی بدون تغییر خواهد ماند و ما در سه یا چهار سال آینده شاهد اجرای پروژه های بزرگ نفتی خواهیم بود.
تولید نفت خام آنگولا ماه گذشته میلادی از مرز یک میلیون و 900 هزار بشکه در روز فراتر رفت و همچنین برای مدت کوتاهی است که این کشور با پشت سر گذاشتن نیجریه، جایگاه نخست تولید نفت در آفریقا را به خود اختصاص داده است.
ذخایر اثبات شده نفت خام آنگولا حدود 13 تا 19 میلیارد بشکه برآورد شده است و با این احتساب این کشور بعد از لیبی و نیجریه، به عنوان دارنده سومین ذخایر بزرگ هیدروکربوری قاره آفریقا به شمار می آید.