اتحاديه اروپا در صورتي كه فرستاده ويژه سازمان ملل تحريم هاي بيشتر ليبي را براي حل بحران سياسي اين كشور مفيد بداند، بررسي خواهد كرد.
به گزارش رويترز از بروكسل، يك ديپلمات اروپايي گفت موضوع تحريم هاي بيشتر عليه ليبي در اتحاديه اروپا مطرح شده اما به طور وسيع مورد بحث قرار نگرفته است.
اين ديپلمات كه خواست نامش ذكر نشود، افزود: سوال اين است كه تحريم هاي بيشتر در چه زماني به عنوان يك ابزار مفيد مطرح مي شود و لئون (فرستاده سازمان ملل) اين كار را توصيه كند.
وي مشخص نكرد كه چه نوع تحريم هايي عليه ليبي مد نظر خواهد بود.
سازمان ملل در ماه سپتامبر دور اول مذاكرات را براي تلاش به منظور حل و فصل بحران سياسي در ليبي آغاز كرد، اما اين مذاكرات پيشرفتي نداشت. دور دوم مذاكرات كه قرار بود اين هفته آغاز شود تا هفته آينده به تعويق افتاده است.
يك مقام اتحاديه اروپا نيز گفت: وزيران امور خارجه اين اتحاديه در نشست روز دوشنبه خود در بروكسل اوضاع ليبي را بررسي مي كنند و چگونگي كمك اين اتحاديه براي حمايت از تلاش هاي لئون را مورد بحث قرار مي دهند.
وي گفت كه شوراي امنيت سازمان ملل اخيرا با تصويب قطعنامه اي از كشورهاي عضو خواسته كه تحريم ها عليه افرادي كه در راه تلاش هاي سازمان ملل مانع ايجاد مي كنند را تشديد كنند.
وي گفت: گمان نمي كنم در حال حاضر پيشنهادي مطرح باشد اما ما در تماس نزديك با 'برناردينو لئون' هستيم و با نظر او درباره تحريم هاي بيشتر تصميم مي گيريم.
با تداوم بحران سياسي در ليبي ، 'عبدالله الثني' نخست وزير اين كشور گفته است كه حملات نظامي به منظور باز پس گيري طرابلس ادامه خواهد يافت.
الثني در اظهاراتي با اشاره به ادامه حملات نظامي در پايتخت، عنوان كرد: نيروهاي ما براي آزادسازي طرابلس در حال پيشروي هستند.
ليبي از زمان سقوط طرابلس در ماه اوت دو دولت دارد. در اين زمان، گروهي موسوم به 'سحر ليبي' پايتخت را تصرف و با تشكيل دولت و پارلمان، الثني و مجلس نمايندگان را به 'تبروك' درغرب كشور راند.
نخست وزير ليبي درباره ماموريت فرستاده ويژه سازمان ملل در اين كشور نيز گفته است كه لئون 'قرباني' و 'جلاد' را در كشور يكي مي بيند، به همين دليل ماموريت وي در اين شرايط بي فايده است.
ايرنا