کمپین مردمی تحریم رژیم صهیونیستی در مصر راه اندازی شد.
روزنامه القدس العربی چاپ لندن در پایگاه اینترنتی خود در گزارشی به قلم فادی ابوسعدی نوشت: کمیته ملی تحریم اسرائیل، وسیع ترین ائتلاف فلسطینی متشکل از گروه ها و هیئت های جامعه مدنی فلسطین، کمیته های مقاومت مردمی، اتحادیه های کارگران، اتحادیه های صنفی و اتحادیه زنان، راه اندازی «کمپین مردمی تحریم اسرائیل در مصر موسوم به «BDS» را که بزرگترین ائتلاف در طول تاریخ تحریم مصر برضد اسرائیل است، به مردم این کشور تبریک گفت. کمپین مردمی تحریم رژیم صهیونیستی مصر از نمایندگان احزاب، جنبش های سیاسی و انقلابی، اتحادیه های دانشجویی و کارگری و نیز هزاران نفر از شخصیت های مستقل، هنرمندان و فرهیختگان تشکیل شده است.
کمیته ملی تحریم اسرائیل همچنین اعلام کرد راه اندازی «BDS» در قلب کشورهای عربی ،که چند هفته پیش از دهمین سالگرد فراخوان فلسطین برای تحریم اسرائیل صورت می گیرد، رویدادی بسیار مهم محسوب می شود زیرا دامنه تحریم مردمی اشغالگری، استعمار و آپارتاید (تبعیض نژادی) اسرائیل را گسترش می دهد. زیرا این کمپین به گروه ها، ائتلاف ها و کمپین های تحریم در کشورهای مغرب، لبنان، اردن، کویت، بحرین و تونس می پیوندد.
کمیته ملی تحریم از نقش همه ملت های عرب در حمایت از مبارزه مردم فلسطین با اشغالگری، استعمار، شهرک سازی و آپارتاید (تبعیض نژادی) صهیونیست ها تقدیر کرد و گفت امیدواریم این حمایت رنگ واقعیت به خود بگیرد و به طور فعال و راهبردی ادامه یابد تا شرکت های بین المللی درگیر در جنایت های اسرائیل تحریم شوند.
کمیته ملی تحریم ابراز امیدواری کرد «BDS» مصر نقش مردم مصر را در مقابله با صهیونیست ها پررنگ کند. این کمیته همچنین ابراز امیدواری کرد راه اندازی این کمپین فشارها را برای لغو فوری محاصره مردم فلسطین در نوار غزه تشدید کند.
جنبش تحریم «BDS» با سرعت زیاد در کشورهای عربی و جهان در حال گسترش است و روز به روز تاثیر آن بر عرصه های گوناگون فرهنگی، دانشگاهی، اقتصادی، ورزشی و نظامی بیشتر می شود. این جنبش «تهدیدی راهبردی» برای کل نظام اسرائیل قلمداد می شود.
کمیته ملی تحریم در پایان تصریح کردهیچ یک از تلاش های رژیم اشغالگر در جهت جلوگیری از ادامه یافتن مقاومت مردم فلسطین از جمله تحریم به نتیجه نخواهد رسید و با راه اندازی «کمپین مردمی تحریم اسرائیل در مصر» امید ما به پررنگ شدن نقش ملت های عرب در مبارزات برای رسیدن به آزادی، عدالت اجتماعی، عدالت اقتصادی، توسعه پایدار و مبارزه برای آزاد کردن مردم فلسطین از استعمار و بازگشت پناهندگان به میهن خود افزایش یافت.