رژیم صهیونیستی که مدعی نقض حقوق یهودیان در سراسر جهان است و هر اقدام ضد صهیونیستی را در جهان با چوب یهود ستیزی می راند، اینک خود، یهودیان آفریقاییتبار اراضی اشغالی را به خاطر رنگ سیاهشان هدف تبعیض و تعرض قرار داده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، اراضی اشغالی این بار به صحنه اعتراض یهودیان آفریقاییتبار تبدیل شده است. رژیم صهیونیستی که هموار مدعی حقوق یهودیان در سراسر جهان است، این بار یهودیان ساکن اراضی اشغالی را به خاطر رنگ پوست هدف خشونت و تبعیضنژادی قرار داده است.
هفته گذشته بود که ویدئویی از حمله پلیس رژیم صهیونیستی به یک سرباز اتیوپیاییتبار و ضرب و شتم او منتشر شد. همین موضوع موجب شد پنج شنبه گذشته نزدیک به دو هزار مهاجر اتیوپیایی در بیتالمقدس تجمع کنند و نسبت به رفتار نامناسب و تبعیضآمیز علیه خود اعتراض کنند.
در این تظاهرات که به خشونت کشیده شد و برای چندین ساعت ادامه داشت، معترضان قصد حرکت به سوی منزل «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل را داشتند اما با گاز اشکآور و بمبهای دودزای پلیس مواجه شدند. درگیری میان پلیس رژیم صهیونیستی و معترضان منجر به زخمی شدن 3 افسر پلیس و 13 مهاجر اتیوپیایی شد.ظاهراتکنندگان شعار «پلیس نباید به خشونت علیه یهودیان سیاه پوست متوسل شود» را سر می دادند. یکی از تظاهراتکنندگان در حالی که پلاکاردی در دست داشت، گفت: «در اروپا یهودیان به علت یهودی بودن، اما در اسرائیل به علت سیاهپوست بودن کشته میشوند».ا این حال، عصبانیت یهودیان آفریقاییتبار به همینجا ختم نشد و آنها روز گذشته (یکشنبه) در تلآویو دست به تظاهرات زدند. پلیس اسرائیل به منظور متفرق کردن معترضان اتیوپیاییتبار گاز اشکآور به سوی آنها شلیک کرد که موجب شد این اعتراض به خشونت کشیده شود. در این بین عدهای از معترضان سعی کردند وارد ساختمان شهرداری تلآویو شوند که پلیس با استفاده از نارنجکهای صوتی مانع شد و درگیری روی داد.در این تظاهرات که از آن به عنوان «انقلاب بردهها» نام برده شده، تظاهراتکنندگان با سنگ و بطری به پلیس حمله کردند که در نتیجه دستکم 50 پلیس و هفت معترض زخمی شدند و 26 نفر از معترضان هم دستگیر شدند. معترضان همچنین برخی مسیرها و تقاطعها در مرکز تلآویو را مسدود کردند. این تظاهرات با حضور چشمگیر نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی همراه بود. وزیر امنیت داخلی اسرائیل در پیامی، تظاهرکنندگان را «شورشی» خواند و گفت متفرق کردن آنها دشوار است. از سوی دیگر، نتانیاهو با بیان اینکه خواسته معترضان باید مورد بررسی قرار گیرد، گفت آنها حق خشونت و نقض قانون را ندارند.
البته این نخستین بار نیست که یهودیان اتیوپیتبار در اعتراض به تبعیضنژادی علیه خود، در اراضی اشغالی دست به تظاهرات میزنند. در سال 2012 نیز بسیاری از مهاجران با اعتراض به اینکه مالکان اسرائیلی، خانهشان را به آنها اجاره نمیدهند، تظاهرات کردند.
یهودیان اتیوپیایی تبار اسرائیل که حدود 135 هزار نفر هستند، پائینترین درآمد و سطح زندگی را در این رژیم دارند. بسیاری از آنها به دلایل مالی از ادامه تحصیل محروم میشوند و تعدادی از زندانیان اسرائیل را آنها تشکیل میدهند.
مهاجرت یهودیان اتیوپی به سرزمین های اشغالی فلسطین با هدف دستیابی به رفاه اجتماعی و اقتصادی و زندگی در سایه امنیت از دهه 70 میلادی شروع شد. آنها بعد از مراکشیها، پرشمارترین جامعه مهاجران آفریقایی اسرائیل هستند. هزاران یهودی از اتیوپی طی سال های 1984 تا 1990 به سرزمین های اشغالی فلسطین رفتند اما در روند جذب در جامعه صهیونیستی با سختی روبرو شدند. در آن زمان موسسه ای تحت نام «آژانس یهود» با وعده زندگی بهتر در سرزمین موعود یعنی فلسطین تبلیغات در خصوص مهاجرت یهودیان به این سرزمین را آغاز کرد. ایجاد رفاه و داشتن زندگی ارام و امن از جمله وعده هایی بود که آژانس یهود به یهودیان سراسر جهان ارائه می کرد لیکن رفته رفته با وقوع انتفاضه فلسطینی ها و سلب امنیت صهیونیستها فرار سرمایه ها و نخبگان آغاز و یهودیانی که با وعده رفاه کامل وارد سرزمین فلسطین شده بودند در پی فرار سرمایه ها و سرمایه گذاری ها جایی بهتر از کنار خیابان نیافتند. این سرنوشت بویژه برای یهودیانی که از کشورهای آفریقایی وارد فلسطین شده بودند سرنوشتی محتوم بود و جامعه سکولار و بی دین یهودیان غربی هم کیشان شرقی خود را برنتافتند.
جامعه صهیونیستی متشکل از دو قطبی یهودیان شرقی و غربی است که به رغم اکثریت یهودیان شرقی اما آنها از نابرابری های اقتصادی و اجتماعی رنج می برند. اگرچه رسانه های صهیونیستی تلاش می کنند اعتراضات این قشر پرجمعیت جامعه اسراییلی را تا حد اعتراضات اجتماعی و اقتصادی تقلیل دهند اما حقیقت در شکست گفتمان فرقه صهیونیستی است که مدعی برپایی جامعه ای آرمانی برای یهودیان جهان در فلسطین بود.