حزب مخالف دولت نیجریه تاکید کرد حکومت گودلاک جاناتان رئیس جمهوری، وضعیت این کشور را به حالت فروپاشی کشانده است .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر و تفسیر برون مرزی، سخنگوی حزب مخالف ؛"کنگره همه ترقی خواهان" تصریح کرده است تاکنون در حیات سیاسی نیجریه سابقه نداشته است که حکومتی در شرایط بحرانی ، قدرت را به رئیس جمهوری جدید منتخب مردم واگذار کند.
محمدو بوهاری روز جمعه 29 مه به عنوان رئیس جمهوری منتخب مردم نیجریه طی مراسمی در ابوجا پایتخت این کشور سوگند یاد خواهد کرد .
محمدو بوهاری ژنرال سابق ارتش در انتخابات روز 28 مارس در رقابتی فشرده با گودلاک جاناتان نامزد حزب حاکم با کسب 50 درصد کل آرای رای دهندگان ، پیروز شد.
گودلاک جاناتان رهبر حزب حاکم دموکراتیک مردمی در شرایطی قدرت را به محمدو بوهاری تحویل خواهد داد که مردم نیجریه ، روزهای دشواری را می گذرانند.
قطع طولانی مدت برق ، کمبود سوخت و اعتصاب کارگران و بدهی 60 میلیارد دلاری دولت ، از وخامت اوضاع اقتصادی نیجریه خبر می دهد.
نیجریه از بزرگترین تولید کنندگان نفت و عضو سازمان کشورهای صادر کننده نفت ( اوپک ) است و روزانه دو میلیون بشکه نفت خام تولید می کند.
با این همه ، این کشور فاقد تاسیسات نفتی و پالایشگاه است و برای مصارف عمومی و سوخت ، دولت ناچار به واردات بنزین از خارج است .
کارگران جایگاه های سوخت به علت پرداخت نشدن حقوق شان ، اعتصاب کرده اند. به علت اعتصاب کارگران ، جایگاه های سوخت در بیشتر شهرهای نیجریه تعطیل شده است و در بازار سیاه ، بنزین با قیمتی بسیار بالاتر از بهای آن به فروش می رسد .
برنامه پروازهای بین المللی فرودگاه ابوجا و پخش برنامه های دستکم سه ایستگاه رادیویی به علت کمبود سوخت و قطع برق ، متوقف شده است .
شرکت مخابراتی MTN بزرگترین شرکت تلفن همراه در نیجریه که حدود 55 میلیون کاربر دارد ، از قطع شبکه ارتباطی خبر می دهد .
مقام های حزب کنگره همه ترقی خواهان ، دولت سابق را به سهل انگاری در انجام وظایف و سکوت در زمان بحران حاکم بر نیجریه متهم کرده است .
محمدو بوهاری نامزد این حزب در انتخابات ریاست جمهوری با شعار "تغییر " در تبلیغات به مردم نیجریه وعده داد با فساد دولتی و ناامنی در کشور مبارزه خواهد کرد .
درهمین حال ، گودلاک جاناتان در شبکه اجتماعی اینترنت از مردم نیجریه قدردانی کرده و ضمن آرزوی آینده ای بهتر ، به عنوان رئیس جمهوری با آنان وداع کرده است.
وی همچنین حزب مخالف کنگره همه ترقی خواهان را متهم کرده که قصد دارد سیمای تیره ای از عملکرد دولت سابق در معرض دید مردم نیجریه ، به نمایش گذارد.
با این حال ، حزب مخالف این پرسش را مطرح می کند آیا در پشت پرده وضعیت بحرانی و فلج شدن فعالیت های اقتصادی نیجریه ، کسانی هستند که با انگیزه خرابکاری ، پرجمعیت ترین کشور قاره آفریقا را که سال 2014 لقب اقتصاد برتر قاره را بدست آورد، به زانو درآورند.