کشورهاي عربي قاره آفريقا در تلاشند تا سلامت موادغذايي را در کشورهاي خود تضمين کنند.
به گزارش خبرنگار موج در دبي، کشورهاي عربي قاره آفريقا با چالش جديد سلامت غذايي روبرو شده اند. در چندسال گذشته نيز مسئولان اين کشورها در نشست هاي مختلف برسرمايه گذاري و کنترل سلامت موادغذايي تاکيد کرده اند.
کشورهاي تونس، مغرب، الجزاير، ليبي، موريتاني، مصر و سودان از جمله کشورهاي عربي مي باشند که با چالش سلامت مواد غذايي دست و پنجه نرم مي کنند.
اين کشورها در تاريخ 21 آوريل سال 1989 ميلادي در توافقنامه اي که بين مسئولان اين کشورها منعقد شد به توافق رسيدند که با هماهنگي و همکاري هم، در بخش کشاورزي و سلامت مواد اوليه غذايي نظارت و همکاري گسترده داشته باشند. اين در حالي است که طي اين بيست سال هيچ کدام از اين کشورها با هم متحد نبودند و نتوانستند سلامت موادغذايي خود را تضمين کنند.
به گزارش موج، کشورهاي عربي قاره آفريقا طي هفته گذشته در نشستي بار ديگر بر سلامت مواد غذايي خود تاکيد کردند و بارديگر تفاهمنامه همکاري براي گريز از اين چالش امضاء کردند.
کارشناسان عربي معتقدند که ترديد در سلامت مواد غذايي و نبودن قانون يکسان در کشورهاي عربي باعث فرار مسئولان اين کشورها از تضمين سلامت مواد غذايي شده است.
طبق گزارش هاي منتشر شده، کشورهاي تونس و مغرب پيشنهاد کرده اند تا از کشورهاي اروپايي براي تضمين سلامت مواد غذايي در قاره آفريقا کمک بگيرند اما اين پيشنهاد با مخالفت ديگر کشورهاي عربي قاره آفريقا روبرو شد.
گفتني است که کشورهاي عربي قاره آفريقا تاکنون بيش از 2 ميليارد و 600 ميليون دلار در بخش سلامت مواد غذايي سرمايه گذاري کرده اند.