اریتره روز پنجشنبه این اتهامات را که شهروندانش را تا مدت نامعلوم درمعرض خدمات ملی قرارمی دهد یا کسانی را که سعی دارند از این کشور فرار کنند، می کشد، مردود دانست.
این اتهامات در بین دواتهام اصلی در یافته های سازمان ملل قرارداشتند که پس از یکسال تحقیق در اریتره بدست آمده است.
درگزارش 484 صفحه ای کمیسیون تحقیق سازمان ملل که پیشتر طی هفته جاری انتشار یافت امده است : دولت اریتره ممکن است جنایت علیه بشریت ازجمله کشتار بدون محاکمه، شکنجه گسترده، بردگی جنسی وکار با اعمال شاقه را مرتکب شده باشد.
' گیرمه آسمروم ' سفیر اریتره در سازمان ملل این تصور را که افرادی در ارتش ملی وبخش خدمات مدنی این کشور درواقع به بردگی گرفته شده اند، تکذیب کرد.
خدمت نظام وظیفه دراریتره 18 ماه طول می کشد ولی این کمیسیون سازمان ملل با شاهدی صحبت کرد که پس از 17 سال از خدمت گریخته بود.
شاهدان گزارش دادند افرادی دراریتره هنگام تلاش برای فرار از خدمت تا همین اواخر درسال 2013 اعدام شده اند.
آسمروم چنین اتهامی را نادرست دانست و گفت: چنین چیزی به عنوان خدمات ملی تا مدت نامعلوم وجود ندارد اما وی پذیرفت که شهروندان برای کار در بخش خدمات ملی به عنوان سرباز به خدمت گرفته شده اند.
وی این اقدام را یک نوع استقرار نیرو به دلیل اشغال خاک اریتره توسط اتیوپی تا مدت نامعلوم دانست .
آسمروم افزود : مردم بابت کاری که می کنند حقوق می گیرند ومجبور به مشارکت تا مدت نامعلوم نیستند.
جنگ اتیوپی واریتره درفواصل سال های 1998 تا 2000 بیش از70هزار کشته برجای گذاشت .
اریتره خواستار خروج نیروهای اتیوپی ازاراضی مورد مناقشه دو کشور پیش از عادی سازی مناسبات است وبه تصمیم کمیسیون تعیین مرزها دردادگاه لاهه استناد می کند که درسال 2002 یک روستای مرزی را به اریتره واگذار کرده است .
اتیوپی می گوید: اختلافات موجود بر سر علامت گذاری مرزی تنها می تواند از طریق مذاکره حل و فصل شود.
آسمروم همچنین این اتهام را که شهروندانی که قصد فرار از اریتره را دارند به ضرب گلوله کشته می شوند، تکذیب کرد.
وی گفت:' این یک دروغ دیگر است. سیاست تیرزدن وکشتن ؟ آنها چطور به این نتیجه گیری رسیده اند. وقتی که این بخش ازگزارش را می خوانم طبیعتا خنده ام می گیرد. '