تکيه زدن يک زن بر صندلي شهرداري شهر "مراکش" براي خيلي از زنان شاغل در اين شهر نشانه اميدوارکنندهاي به شمار ميرود اما جو سياسي شديداً مردانه با احزابي که اغلب اعضايش از خانوادههاي ثروتمند هستند کار را براي زنان سختتر ميکند.
به گزارش «شهر» به نقل از دي دابليو،فاطمه المنصوري، حقوقدان 33 ساله به عنوان نخستين شهردار زن شهر مراکش فعاليت خود را آغاز کرد. چنانچه وي برنامه هاي کاري خود را بر مبارزه با فساد مالي و اداري تنظيم کند، بي ترديد بايستي آمادهي رويارويي با مخالفان باشد.
با اين اوصاف شهردار شدن فاطمه المنصوري، حقوقدان جوان و موفق مراکشي چرخش جديدي به شمار ميرود که با تصوير کليشهاي زن مسلمان فاصله دارد. چراکه اين زن مسلمان هماينک شهردار شهري شده است که سالانه در حدود يک ونيم ميليون گردشگر از آن بازديد ميکنند.
فاطه المنصوري تحصيلات خود را در رشتهي حقوق در کشور فرانسه به پايان رسانده است. وي پس از بازگشت به مراکش يک دفتر حقوقي تأسيس کرد و در امور املاک و بازرگاني مشاوره حقوقي ميداد.
به گفته يک سياستمدار محلي، حزب حامي المنصوري تا آنجا که ميتوانست براي كمك به وي از نفوذ خود استفاده کرد. براي اين منظور مقامات اين حزب از کمک وزير کشور سابق مراکش بهره گرفتند که خود يکي از مؤسسان اين حزب و دوست نزديک محمد ششم، پادشاه اين کشور به حساب ميآيد.
شهردار جديد در اولين اظهار نظرهاي خود پس از انتخابات شهرداري گفته است كه اگر مي خواهيم شهر مراکش عليرغم بحران جهاني بماند بايستي شرايط زندگي ساکنانش را بهبود ببخشيم.
البته جاي هيچ شکي باقي نميماند که فاطمه المنصوري اگر در پي از بين بردن فساد اداري و مالي در اين شهر باشد يا تقاضاي بودجهي ميليوني جهت احداث تأسيسات زيربنايي براي زاغهنشينها را ارائه دهد، بايستي روي دشمني تند و تيز مخالفان حساب کند.