خانواده های ناپدید شدگان در مصر دستگاه امنیتی این کشور را مسئول ناپدید شدن عزیزانشان می دانند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان، بیش از یکصد و شصت نفر در مصر از ماه آوریل تا ماه ژوئن ناپدید شده اند. به گفته فعالان، این افراد ربوده شده اند. در واقع در مصر پلیس هر کسی را که تشخیص دهد خطرناک است و تهدیدی برای حکومت محسوب می شود بازداشت می کند. دوازدهم ماه مه اسامه فواد پنجاه و شش ساله که معلم بازنشسته ریاضیات بود ناپدید شد. شاهدان می گویند پلیس او را بازداشت کرد و با خود برد. هنوز هیچ خبری از او به دست نیامده است. دختر او گفت که اسامه فواد بیماری قند و کلسترول داشت و به همین علت نگران سلامتی او است.
مصطفی فواد وکیل مصری یکی از فعالانی است که دنبال افراد ناپدید شده در مصر می گردد. او تا کنون توانسته است رد چهار نفر را پیدا کند. البته درباره اسامه فواد قضیه شخصی تر می شود زیرا اسامه عموی اوست.
مصطفی فواد گفت در همه این موارد ناپدیدشدنها با زور بوده است. عمویم هم به این طریق ناپدید شده است. ما می دانیم که او را بازداشت کرده اند اما دولت این مسئله را انکار می کند. ما معمولا می دانیم که آنها را کجا نگهداری می کنند اما از آنها هیچ نامی ثبت نمی شود.
مصطفی و همکارانش بر این باورند علت بازداشت اسامه این بود که یک فعال اجتماعی بود که در خط دولت حرکت نمی کرد.
مصطفی گفت آنها می دانستند که او در فعالیتهای سیاسی نیز شرکت داشت. آنها خانه او را بازرسی و بسیاری از وسایل او را نابود کردند و بعد از آن چشمان او را بستند و او را با خود بردند.
خانواده ها و دوستان بیش از یکصد و شصت نفری که از آوریل گذشته تا ژوئن ناپدید شده اند، صفحه ای در فیسبوک باز کرده و عکسهای ناپدید شدگان را در آنجا قرار داده اند. خانواده های ناپدیدشدگان دولت را مسئول ناپدید شدن عزیزانشان می دانند. وزارت کشور مصر این اتهام را رد می کند و تاکید دارد همه بازداشتها با دستور دادگاه انجام می شود. در نهایت پس از آنکه بستگان اسامه او را پیدا کردند، اسامه به آنها گفت که شکنجه نشده است اما در تمام سی و چهار روزی که ناپدید بوده، چشمانش را بسته بودند. با وجود اینکه او ده سال پیرتر به نظر می رسد اما خانواده اش خوشحالند که دست کم او زنده است.