مسئولان بهداشتي کامرون اعلام کردند نزديک به نهصد هزار نفر از شهروندان اين کشور به بيماري ديابت مبتلا هستند.
انجلين آووم، نايب رئيس مجمع ملي مبارزه با ديابت کامرون روز شنبه به مناسبت روز جهاني ديابت اعلام کرد نزديک به نهصد هزار نفر در کامرون به ديابت مبتلا هستند و هر بيمار ماهانه به طور متوسط حدود شصت دلار براي مراقبتهاي درماني و تهيه دارو هزينه مي کند. وي تصريح کرد اگر فرد مبتلا به ديابت فشار خون نيز داشته باشد هزينه هاي درماني وي به يکصد و بيست دلار افزايش مي يابد.
اين مسئول بهداشتي کامرون افزود کشور در سالهاي اخير شمار زيادي از کودکان مبتلا به ديابت در کشور ما به علت فقر اقتصادي خانواده هاي خود جان باخته اند.
ماري جيزل آسا، شهروند کامروني که از ده سال پيش به بيماري ديابت مبتلاست، اعلام کرد هر ماه يکصد دلار براي خريد داروهاي ضدديابت هزينه مي کند.
به گزارش خبرگزاري شينهوا از يائونده، بر اساس اعلام سازمان جهاني بهداشت، بيماري ديابت و عوارض ناشي از ان بسياري از کشورهاي جهان را مجبور مي کند هر ساله بين پنج تا ده درصد از بودجه اختصاص يافته به درمان و بهداشت را براي درمان بيماران ديابتي هزينه کنند.
طبق امار و ارقامي که سازمان جهاني بهداشت منتشر کرده است در حال حاضر بيش از يکصد و هشتاد ميليون نفر در سراسر جهان مبتلا به ديابت هستند اما پيش بيني مي شود اين رقم تا سال دو هزار و سي ميلادي دو برابر شود. تحقيقات صورت گرفته نشان مي دهد که حدود هشتاد درصد از بيماران مبتلا به ديابت در کشورهاي کم درامد يا با درامد متوسط زندگي مي کنند.
بان کي مون، دبير کل سازمان ملل متحد روز جمعه در پيام خود به مناسبت روز جهاني ديابت ( چهاردهم نوامبر/ بيست و سوم آبان) از جامعه جهاني و سازمانهاي بين المللي خواست در زمينه پيشگيري از ابتلا به ديابت به کشورهاي در حال توسعه کمک کنند و دسترسي به مراقبتهاي بهداشتي و درماني را در اين کشورها ارتقا بخشند.