رايزني فرهنگي سفارت كشورمان با همكاري دانشكده ديني دانشگاه لگون سميناري با عنوان «نقش دين در توسعه جوانان» در محل اين دانشگاه برگزار كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل روابط عمومي و اطلاعرساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، در اين سمينار علاوه بر كلاد اوا نماينده وزارت فرهنگ، كشيش پرفسور آتيمو آمبا رئيس دپارتمان ديني دانشكده و دكتر حسيني، استاد دانشگاههاي كشورمان در غنا، دكتر بيل گلو، دكتر برند فورد يبو، دكتر فاطمه سليمان، دكتر فردريك كشيش و رئيس انجمن دانشجويان ديني دانشگاه لگون در سمينار حضور يافته و ضمن قرائت مقالات خود در مباحث نيز شركت كردند.
افسري رايزن فرهنگي ايران، هدف از برگزاري اين سمينار با شركت دانشجويان دو دانشگاه را در راستاي تحكيم روابط فرهنگي، اجتماعي و ديني جوانان و همچنين تقويت بخش دين و اسلامشناسي دانشگاه مطالبي را بيان كرد.
وي در سخنان خود به جايگاه دين در حكومت و نقش آن در جامعه و به خصوص در رشد و توسعه جوانان اشاره كرد و افزود: رشد و پيشرفت هر جامعه داراي دو بعد مادي و معنوي است و جايگاه دانشگاه در جامعه حركت دادن و هدايت افراد به سوي كمال و ترقي است.
افسري گفت: جوانان و دانشجويان بايد الگو و مدلي براي توسعه جامعه خود داشته باشيد و من به عنوان بهترين مدل و الگوي حكومت ديني، حكومت جمهوري اسلامي ايران را براي مطالعه و انتخاب پيشنهاد ميكنم.
پرفسور آتيمو، رئيس دپارتمان دانشكده ديني لگون، ضمن اشاره به فعاليت جوانان در اجتماع و نقش دين در رشد و توسعه فكري آن، روابط ايران و غنا را خوب توصيف كرد.
وي همكاري رايزني فرهنگي ايران با دانشگاه لگون ستود و گفت: پيشنهاد ميكنم سفارتهاي خارجي درغنا، رايزني فرهنگي سفارت جمهوري اسلامي ايران را به عنوان الگوي كار خود قراردهند و همانند اين مركز در توسعه فعاليتهاي فرهنگي واجتماعي خود با كشور غنا بپردازند.
كشيش آتيمو با اشاره به اينكه 94 درصد مردم غنا دينداران هستند، توجه رايزني فرهنگي ايران به قشر جوان دانشجو و بحث دين ومعنويت را بسيار موثر در جامعه غنا و دانشگاه دانست.
ويلي گلو، استاد دانشگاه لگون به نقش دين در اقتصاد جامعه و توسعه جوانان اشاره كرد و اظهار داشت: بايد شناخت درستي از دين و جامعه در جهان معاصر را داشته باشيم، و به دين به عنوان اعتقاد دروني بپردازيم.
وي افزود: هريك از اديان داراي كتاب مقدس با آموزههاي ديني خود هستند، اگر جوانان به آموزههاي ديني خود آگاهي و عمل به آن پيدا كنند، هم هدايت و هم توسعه پيدا ميكنند.
حسيني استاد دانشگاه اسلامي غنا به نقش دين در جامعه و توسعه جوانان اشاره كرد و بر دقيق بودن در امور زندگي همانند امام خميني (ره) به عنوان الگويي در جامعه ايران و همچنين دوري جستن از حب النفس تاكيد كرد.
وي همچنين بر نقش دين در توسعه جوانان و تاثير آن در جامعه با احاديث و رواياتي از ائمه اطهار (ع) و تربيت ديني و تقويت معنوي جوانان تاكيد كرد.
كشيش برند فورد يبوواو، استاد دانشگاه ديني لگون نقش دين در اخلاق و فرهنگ جوانان را بسيار موثر دانست.
كلاد اوا نماينده وزير فرهنگ از رايزني فرهنگي ايران در برگزاري سمينار توسعه جوانان به عنوان نياز مبرم كشور در موقعيت كنوني تشكر كرد و روابط فرهنگي دو كشور را بسيار خوب دانست. وي علاقمندي وزارت فرهنگ را به برگزاري سمينارهايي كه محوريت آن ديني باشد، اعلام كرد.
اين سمينار 19 آبان در غنا برگزار شد.