توسعه اطلاع رسانی نوین در کنیا موجب اقدام مقامات نایروبی به ایجاد شهر جدیدی با فناوری های آینده شده است.
به گزارش ایرنا، به نقل از نشریه آلمانی 'فرانکفورتر راندشو' Frankfurter Rundschau ، دولت کنیا در سال 2007 میلادی فناوری انتقال پول از طریق تلفن های همراه را با موفقیت مورد بهره برداری قرار داد که تحول جدی در نظام بانکداری این کشور بود.
این موفقیت موجب شد که مقامات نایروبی بیش از پیش در جهت توسعه شبکه های ارتباط الکترونیکی در این کشور تلاش کنند تا حدی که کنیا به لحاظ بهره برداری از فناریهای نوین ارتباطی در قاره آفریقا سایه به سایه آفریقای جنوبی پیش می رود.
آفریقای جنوبی به لحاظ بهره برداری از فناوریهای نوین ارتباطی در قاره آفریقا پیشرفته ترین کشور محسوب می شود.
بنابراین گزارش، دولت کنیا امیدوار است که تا سال 2017 میلادی، فناوری ارتباطات الکترونیکی 10 درصد از کل تولید ناخالص این کشور را در برگیرد.
در حال حاضر ارتباطات الکترونیکی فقط 3درصد کل تولیدناخالص کنیا را تشکیل می دهد.
کنیا به منظور تسهیل ارتباطات الکترونیکی این کشور از سال 2009 میلادی از یک 'کابل نوری' که از زیر دریا به این کشور وصل شده بهره برداری می کند.
شرکت هایی نظیر 'گوگل' و 'آی بی ام' نیز برای سرمایه گذاری در صنایع ارتباطات الکترونیکی کنیا اعلام آمادگی کرده اند.
دولت کنیا همچنین با هدف افزایش آگاهی و استفاده عمومی از فناوری ارتباطات الکترونیکی در نظر دارد که یک میلیون و 300 هزار دستگاه رایانه قابل حمل در اختیار مدارس این کشور قرار دهد.
در این میان مقامات کنیا همچنین از اجرای طرح عظیمی با عنوان ایجاد 'شهری با فناروی های آینده' سخن می گویند.
براساس این طرح ، شهری مجهز به فناوری های نوین و پیچیده الکترونیکی و ارتباطی در نزدیکی نایروبی پایتخت کنیا ایجاد می شود و دولت این کشور تا کنون13 میلیارد دلار اعتبار برای آن اختصاص داده است.
'شهرهای آینده' یا 'شهرهایی با فناوری آینده' به شهرهایی اطلاق می شودکه بیشتر امور و بویژه امور مربوط به ارتباطات آن با فناوری های الکترونیکی اداره و انجام می شود.
برخی کشورهای پیشرفته جهان در صدد ایجاد نمونه ای از این شهر هستند.