مصر
تحولات حکومت
- حاكمان نظامي مصر از نمايندگان مجالس اين كشور خواستند براي انتخاب اعضاي مجلس موسسان كه وظيفه تدوين قانون اساسي جديد را بر عهده دارد تشكيل نشست دهند.
رقابت قدرت بر سر قانون اساسي آينده مصركه توازن قدرت ميان قوه مجريه و مقننه مورد حمايت ارتش را ايجاد مي كند و از ميزان اختيارات رييس جمهور مي كاهد شروع شده است. بر اساس قانون اساسي موقت مصر، پارلمان اين كشور مي بايست اعضاي 100 نفره مجلس موسسان را انتخاب كند.
احزاب سياسي مصر به رهبري حزب آزادي و عدالت اخوان المسلمين، كه به بازيگر اصلي در عرصه پارلمان مصر تبديل شده است، گفتگوها درباره تركيب اين مجلس را آغاز كرده اند. هنوز مشخص نيست كه 100 عضو مجلس موسسان از ميان پارلمان مصر انتخاب خواهند شد يا نه. به گزارش خبرگزاري رويترز از قاهره، قرار است كارشناسان حقوقي و نيز اعضاي پارلمان در تركيب مجلس موسسان حضور داشته باشند.
- شوراي نظامي مصر سوم ماه مارس (90.12.13) را تاريخ انتخاب مجلس موسسان تعيين كرد.
به گزارش شبكه تلويزيوني المصريه گزارش داد، شوراي عالي نيروهاي مسلح مصر از نمايندگان دو مجلس نمايندگان و مشورتي اين كشور خواست در تاريخ سوم ماه مارس آينده براي انتخاب اعضاي مجلس موسسان تشكيل جلسه دهند. اين مجلس مامور تدوين قانون اساسي جديد مصر خواهد بود.
- نخست وزير مصر تاكيد كرد چند ماه پس از انقلاب در اين كشور حدود 10 ميليارد دلار به شكل غيرقانوني از مصر به خارج منتقل شد.
به گزارش شبكه تلويزيوني النيل، "كمال الجنزوري" در نخستين سخنراني خود در مجلس نمايندگان مصر افزود، سال گذشته شاهد انقلاب ملت هاي عرب عليه حكومت استبدادي بوديم. وي ادامه داد، نقشه سياسي مصر آشكار مي شود و در انتخابات مجلس نمايندگان ترسيم اين نقشه آغاز شد و با انتخابات رياست جمهوري پايان خواهد يافت. وي اظهار داشت، بايد ساختار موسسات و قوانين به منظور كمك به رئيس جمهور آينده تغيير كند. ما تلاش مي كنيم در مورد آمارها و ارقام موجود واقعيت ها را كشف كنيم.
در سال 2011 توليد صنعتي و كشاورزي در مصر ناديده گرفته شد. وي گفت: بدهي هاي دولتي و خارجي به يك چهارم حجم بودجه مصر رسيده است. هزينه هاي دولت در مدت 10 سال از 12 ميليارد دلار به 25 ميليارد دلار افزايش يافت. وي اعلام كرد سه ميليون و 500 هزار فرد بيكار ثبت شده در مصر وجود دارد. وي گفت حجم كسري بودجه به 25 ميليون دلار رسيده است. وي افزود، در نيمي از مساحت مصر فقط 200 هزار نفر زندگي مي كنند.
- مصري ها در پي تهديد صهيونيست ها به مسجد الاقصي خواستار اعلام انقلاب عليه اين رژيم شدند.
به گزارش پايگاه اينترنتي شبكه العالم، تعدي رژيم صهيونيستي به مسجد الاقصي به حدي خشم و ناخرسندي ملت مسلمان مصر را بر انگيخت كه آن ها خواستار انقلاب و انتفاضه جديد ضد رژيم اشغالگر شدند. مصري ها تجاوزگري جديد و هتك حرمت مقدسات اسلامي را تلاشي از سوي رژيم اشغالگر براي خروج از بن بست سياسي خود در پي شكست مذاكرات سازش مي دانند. "فهمي عبده" عضو مجلس نمايندگان مصر از حزب آزادي و عدالت در مصاحبه با العالم گفت: رژيم صهيونيستي قصد دارد با شدت بخشيدن به مساله يهودي سازي قدس و اماكن اسلامي، بر بحران داخلي خود سرپوش بگذارد كه اين مساله هم مانند بقيه نقشه هايشان شكست خواهد خورد. وي تاكيد كرد: حكومت هاي آزاد عربي و همچنين ملت هاي مسلمان عربي و اسلامي اقدامات هتاكانه رژيم صهيونيستي را برنمي تابند و در برابر اين نقشه هاي شيطاني خواهند ايستاد. عبده افزود: آمريكا اكنون تسليم اراده ملت هاي عرب در كشورهايي شده است كه بيداري اسلامي در آن صورت گرفته و نظام هاي مردمي شكل گرفته است.
"محمد علّام" هماهنگ كننده اتحاديه انقلاب مصر نيز گفت: اولين حركتي كه مي توانيم در برابر گستاخي هاي رژيم صهيونيستي به آن دست بزنيم، عمليات انتحاري و عزيمت به سرزمين هاي فلسطيني براي حمايت از جوانان فلسطيني و مقدسات اسلامي است. وي افزود: ما پيشنهاد گشودن راه جهاد را تاييد مي كنيم اما به شرطي كه جهاد قانونمند باشد و مجاهدان كاملا مجهز شوند. يك شهروند مصري نيز به خبرنگار العالم در قاهره گفت: هيچ كس از آنچه در مسجد الاقصي روي مي دهد خرسند نيست بلكه ما همانگونه كه ديروز در مسجد الازهر مطرح كرديم خواستار گشودن راه جهاد هستيم تا مصري ها و عرب ها بتوانند مسجد الاقصي را آزاد كنند.
- نخست وزير مصر در سخنراني خود در مجلس نمايندگان درباره اموال قاچاق شده از اين كشور پس از سرنگوني رژيم "حسني مبارك" سخن گفت.
به گزارش شبكه تلويزيوني العربيه،" كمال الجنزوري" در اين سخنراني خود به تلاش هاي دولت مصر براي بازگرداندن اموال قاچاق شده از طرف سران رژيم سابق به خارج اشاره خواهد كرد. همچنين قرار است الجنزوري به كمك هاي غير قانوني مالي خارجي به موسسات غير دولتي در مصر بپردازد. وي در ارائه طرح اقتصادي دولت خود، حداقل و حداكثر دستمزدها را هم اعلام خواهد كرد.
احزاب و شخصیت ها
- يكي از رهبران جوانان انقلاب 25 ژانويه مصر تاكيد كرد به هيچ وجه اجازه نخواهيم داد، جرياني نامزد خود را بر ما تحميل كند، حال ميخواهد مورد حمايت اخواني ها باشد يا شوراي عالي نظامي مصر.
"خالد فرج" از رهبران جوانان انقلاب 25 ژانويه مصر در باره اوضاع حاري اين كشور گفت: به هيچ وجه اجازه نخواهيم داد، جرياني نامزد خود را بر ما تحميل كند، حال ميخواهد مورد حمايت اخوانيها باشد يا شوراي عالي نظامي مصر، آنچه ما خواهان آن هستيم انتخاب كانديدايي به سمت رئيس جمهوري مصر است كه مردم و جوانان انقلاب او را انتخاب كرده باشند.
فرج
در ادامه گفت: از همين جا
اين پيام را به اخوان المسلمين و شوراي عالي
نطامي مصر بدهيم و بگوييم كه
آن ها ملت مصر نيستند و اين آن ها نبودند كه در
ميدان التحرير حضور پيدا
كردند و براي انقلاب جان خود را از دست دادند، بلكه تمام اين افتخارات از آن ملت
مصر است و بالطبع ملت مصر حاكم بر عرصه
است.
اين رهبر انقلابي مصر همچنين
گفت اگر برخي جريانها و جناحها
تلاش ميكنند كه كانديداي
خاصي را معرفي و بر مردم تحميل كنند، بيترديد
با تحريم و عدم پذيرش
انقلابيون مصر مواجه خواهد شد.
وي در باره اي كه گفته ميشود كه شوراي عالي نظامي مصر با جماعت اخوان المسلمين اين كشور به توافق رسيده تا كانديدايي توافقي را براي حضور در انتخابات معرفي كنند گفت: بالطبع چنين اقدامي و ايده معرفي كانديداي توافقي را به شدت رد ميكنيم همانگونه كه به هيچ وجه اجازه نخواهيم داد، جرياني نامزد خود را بر ما تحميل كند، حال ميخواهد مورد حمايت اخوانيها باشد يا شوراي عالي نظامي مصر، آنچه ما خواهان آن هستيم انتخاب كانديدايي به سمت رئيس جمهوري مصر است كه مردم و جوانان انقلاب او را انتخاب كرده باشند و اجازه نميدهيم خون كساني كه براي انقلاب به شهادت رسيدند به نفع يا سود جرياني معين و خاص جهت رسيدن به قدرت به هدر رود، چه در غير اين صورت مثل اين است كه به دوره مبارك و حاكميت حزب ملي منحل بازگشتهايم.
وي ادامه داد، من با "نجيب محفوظ"، نويسنده و اديب بزرگ مصر موافق هستم كه ميگفت، براي انقلاب افراد با هوش و ذكاوت برنامه ريزي ميكنند و افراد شجاع و دلير دست به انقلاب ميزنند و بار و ثمر آن را افراد نادان ميچينند، اما من ميخواهم تاكيد كنم كه در مصر نيروهاي سياسي بسياري وجود دارند كه آرزو ميكنند، بر روند امور جاري در كشور ملسط و حاكم شوند و بزرگترين دليل اين مدعا آن چيزي است كه در انتخابات مجلس شورا و ملت و سنديكاهاي كارگري و اتحاديه دانشجويي روي داد و طي آن شاهد حاكميت مطلق اخوانيها بر آن ها بوديم، من نميگويم كه در اين ميان تحريف يا تزويري روي داده است، ولي واقعيت امر اين است كه اخواني ها بسياري از امور را آنگونه كه هست به اطلاع مردم نميرسانند و به نظر ميرسد، شوراي عالي نظامي مصر هم از جماعت حمايت ميكند تا قدرت را به طور كامل به آن ها تحويل دهد، چون به خوبي ميداند كه آن ها اكثريت را در پارلمان مصر از آن خود و تاثير بسياري در عرصه سياسي مصر دارند، اما اينكه در اين ميان احزاب ديگري هم وجود دارند كه ميتوانند سرنوشت مردم را رقم بزنند، هنوز ميان مصريها جا نيفتاده و اين ناشي از پايين بودن سطح آگاهي و بيداري سياسي نزد مردم است و اين مردم بخش گسترده و وسيعي از جامعه مصر را تشكيل ميدهند، همانگونه كه ما خواهان بالا بردن فرهنگ سياسي مردم از طريق جوانان بيدار كشور خود هستيم تا به اين وسيله اهداف مورد نظر از انقلاب خود را محقق كنيم.
وي در توضيح اين كه چرا شوراي نظامي تا اين حد در مسائل داخلي دخالت ميكند گفت: نميتوانيم چنين چيزي را بگوييم چون انتخابات پارلماني كه در مصر برگزار شد در نهايت پاكي و آزادي و دموكراسي بود، شايد چنين دخالتهايي را در انتخابات رياست جمهوري شاهد باشيم و تا آن زمان نمي توان در اينباره با قاطعيت سخن گفت و در اين ميان اگر برخي جريان ها و جناحها تلاش ميكنند كه كانديداي خاصي را معرفي و بر مردم تحميل كنند، بيترديد با تحريم و عدم پذيرش انقلابيون مصر مواجه خواهد شد.
آمریکا، رژیم صهیونیستی، غرب و دیگر کشورها
- وزير امور خارجه آمريكا با اشاره به محاكمه 16 شهروند آمريكايي در مصر گفت اين كشور در حال ارزيابي نتيجه رويه هاي حقوقي اخير در مصر است.
"هيلاري كلينتون" در پايتخت مغرب به خبرنگاران گفت: ما در حال ارزيابي نتايج رويه هاي حقوقي امروز هستيم. بعد از پايان تحليل و جمع آوري اطلاعات لازم، صحبت هاي بيشتري مطرح خواهيم كرد.» دادگاهي در مصر روز يكشنبه جلسه رسيدگي به اتهامات ده ها فعال سازمان هاي غيردولتي را كه در ميان آن ها 16 آمريكايي نيز ديده مي شود به ماه آوريل موكول كرد.
- روزنامه الشرق از اشاره تلويحي مقامات مصر به رد كمك هاي آمريكا خبر داد.
به نوشته اين روزنامه چاپ قطر، "سها الجندي" مديركل حوزه آمريكاي شمالي در وزارت خارجه مصر ضمن بيان اين كه به قدرت رسيدن نظام حاكم جديد در صر روابط اين كشور را با امريكا تغيير نخواهد داد، اعلام كرد: روزي فرا مي رسد كه به كمك اي آمريكا نيازي نخواهد داشت.
الجندي با تاكيد بر اين كه روابط اين دو كشور روابط راهبردي است و تغيير نخواهد كرد، گفت: آمريكا به خوبي جايگاه مصر را مي داند. ز سوي ديگر شماري از نمايندگان پارلمان اين كشور از كمك اي آمريكا به مصر انتقاد كردند و گفتند واشنگتن با ارائه كمك ها و وام ها به كشورها فقط به دنبال منافع سياسي خود است. در همين حال" حازم فاروق" يكي از نمايندگان پارلمان در نشسست كميسيون روابط خارجي تصريح كرد آمريكا بدون چشم داشت به ما كمك نمي كند، زيرا شركت هاي آمريكايي از اين كمك ها سود مي برند.
- يك مقام ميراث باستاني مصر اعلام كرد: پليس از قاچاق 19 اثر تاريخي به خارج از كشور توسط يك زوج انگليسي جلوگيري كرده است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از قاهره، "حسن رسمي" مسئول نظارت بر انتقال و جابجايي آثار باستاني مصر در گفتگو با اين رسانه خبري اظهار داشت، اين زوج در فرودگاه اقصر در حالي كه عتيقه هايي شامل پيكرهاي باستاني و گلدان هاي متعلق به دوران مختلف را در اختيار داشتند، دستگير شدند. بر پايه اين گزارش، پليس بعد از اينكه مرد انگليسي سه اثر باستاني را شكست، وي را به دادستاني فرستاد. مصر ميراث عظيمي از آثار باستاني مربوط به دوران فراعنه، روم، يونان و عصر اسلامي دارد كه غالبا از سوي حفاران غيرمجاز و قاچاقچيان آثار تاريخي به صورت غيرقانوني به خارج انتقال مي يابد.
- نشست "بررسي تحولات انقلاب مصر و روابط اين كشور با ايران" در پژوهشكده مطالعات استراتژيك خاورميانه برگزار شد.
در اين جلسه غير رسمي كه با شركت اعضاي هئيت علمي و پژوهشگران مهمان پژوهشكده مطالعات استراتژيك خاورميانه صورت گرفت، "كيهان برزگر" رئيس پژوهشكده مطالعات خاورميانه، "علاءالدين يوسف" رياست دفتر حفاظت منافع جمهوري عربي مصر در ايران و "محمد علي مهتدي" پژوهشگر ارشد مركز مطالعات استراتژيك خاورميانه در مورد روابط دوجانبه و مسائل منطقه اي نكاتي را مطرح و به تبادل نظر با حاضرين در جلسه پرداختند.
برزگر گفت: تحولات مصر فرصت مناسبي براي روابط دو كشور است. در ابتدا دكتر برزگر كه مديريت نشست را بر عهده داشت، با اشاره به اينكه دو كشور ايران و مصر دو كشور برادر و مسلمان هستند و ايران هميشه به داشتن رابطه با مصر در حوزه هاي مختلف تمايل داشته است، تحولات صورت گرفته در مصر را به چند دليل فرصت مناسبي در روابط دو كشور دانست.
وي افزود، نخست اينكه نتيجه فوري انقلاب مصر، خروج منطقه از مفهوم "ايران هراسي" است. مصر در دوره رژيم مبارك از مراكز شكل گيري اين جريان عليه ايران در منطقه بوده است. دوم اينكه تقويت روابط دو كشور در حوزه هاي سياسي، اقتصادي، فرهنگي و توريسم كه دو كشور ظرفيت هاي لازم را دارند. سوم، تأثير اين انقلاب بر تقويت ائتلاف هاي سياسي- امنيتي منطقه اي است. برزگر تصريح كرد: پتانسيل ايجاد ائتلاف هاي منطقه اي به خصوص ميان ايران، مصر و تركيه بعد از تحولات اخير در جهان عرب وجود دارد. اين سه كشور به دليل هويت قوي، شأن، تاريخ و جمعيت از قدرت هاي مهم منطقه اي هستند. اين كارشناس ايراني، شكلگيري ائتلاف ايران و مصر براي فشار آوردن به رژيم صهيونيستي براي خلع سلاح همگاني هسته اي و ايجاد صلح پايدار در منطقه را دليل چهارم دانست و تأكيد كرد: سياستهاي رژيم صهيونيستي خود منبع ناامني منطقه محسوب مي شود. وي با اشاره به قرارداد كمپ ديويد گفت: بعد از امضاي اين قرارداد، كليه تلاش هاي انجام شده براي گفتگوهاي صلح پايدار به دليل زبان قدرتمند رژيم صهيونيستي و قرار گرفتن اين كشور در موقعيت برتر دائما به چالش كشيده شده است.
در ادامه نشست، آقاي علاء الدين يوسف بحث خود را با عوامل مؤثر در حركت اصلاح طلبانه مردم مصر آغاز كرد. در اينباره وي به سه موضوع اشاره كردند. نخست، جامعه جوان مصر و عدم انسجام آن با حكومت بود كه از ديدگاه وي دراين روند سيستم به درستي با مخالفت ها و تقاضاهاي جوانان برخورد نكرد، دوم، تفاوت توقعات و نيازها ميان نسل گذشته و نسل امروز بود. به اعتقاد اين مقام مصري، مسئله نسل گذشته رفاه اجتماعي بوده و براي نسل جوان مشاركت در حكومت و اصلاحات سياسي مهم است. هرچند مردم مصر مشكل معيشتي داشتند اما مهمترين مشكل آن ها آزادي و حقوقشان و نهايتا، مسئله رهبري در مصر بود. در واقع رهبري، حاضر به گفتگو درباره تغيير و اصلاحات با مردم نبود و تفكر سنتي را دنبال مي كرد. اين در حالي بود كه اين كشور به مديريتي با تفكر جديد احساس نياز مي كرد. همچنين علاءالدين يوسف در اين نشست به چند حادثه منطقهاي تأثيرگذار بر انقلاب مصر اشاره كرد از جمله مخالفت با قذافي و انقلاب در ليبي، درگيري رژيم با مخالفان و حركت انقلابي در سودان، عدم توجه به مشكل فلسطينيان از طرف دولت مصر و احساس مشترك ملت مصر با ملت فلسطين.
در ادامه اين نشست، وي در مورد صلح كمپ ديويد اظهار داشت كه در حال حاضر توازن قدرت تغيير كرده و دولت قبلي مصر هم نشان داده كه نتوانسته خود را با تغييرات طولاني مدت هماهنگ كند. علاوه براين، در رابطه با ايران نيز اظهار داشتند كه ايران دشمن مصر نيست و منافع مشتركي با اين كشور دارد. مردم ايران و مصر سال ها با يكديگر در مسائل مختلف تبادلاتي داشتهاند و در حال حاضر نيز پتانسيل تقويت همكاري دو كشور در زمينه هاي مختلف از جمله موضوعات فرهنگي و حتي سينما وجود دارد.
رياست دفتر حفاظت منافع جمهوري عربي مصر در ايران تصريح كرد: هم اكنون مشكلي كه در خصوص روابط دو كشور وجود دارد عدم درك درست از شرايط و جايگاه يكديگر است. از نظر وي ترميم اين رابطه با توجه به عدم ارتباط رسمي ميان دو كشور طي سه دهه گذشته نياز به زمان دارد. مردم مصر براي ايراني ها احترام زيادي قائلند.
"محمد علي مهتدي" به عنوان آخرين سخنران در اين نشست به بيان نظرات خود پرداخت. وي انقلاب مصر را شامل دو روند دانست. نخست، روند رسمي كه براي اولين بار با حمايت شوراي عالي نظامي در مصر شاهد شكل گيري پارلمان هستيم. ضمن اينكه اين شورا اعلام كرده كه بعد از انتخابات مجلس سنا و رياست جمهوري قدرت را به غير نظاميان واگذار مي كند. دوم، روند غير رسمي كه توسط جوانان انقلابي دنبال مي شود. وي نقش جوانان در انقلاب مصر را بسيار مهم ارزيابي كرد و افزود: 60 درصد جمعيت مصر را جوانهاي زير 25 سال تشكيل مي دهند و انقلاب مصر با حضور جوانان در ميدان التحرير آغاز شد. اين كارشناس با اشاره به نظر برخي از تحليلگران در خصوص نااميدي جوانهاي مصري به دليل درگيري هاي داخلي بعد از انقلاب، ابراز عقيده كرد كه مصر به دليل اهميت و تأثير گذاري بر ساير كشورهاي منطقه، با كشورهاي ديگر متفاوت است. مهتدي در ادامه سخنان خود يادآور شد: كرامت ملي براي مصري ها خيلي مهم است و آن ها هيچ گاه فشار را از هيچ كشوري نمي پذيرند. در خصوص موضوع كمپ ديويد ايشان اظهار داشتند كه هرچند اين مسئله براي مصر مهم است اما هم اكنون در اولويت برنامه ها و سياست هاي اين كشور قرار ندارد. نكته ديگري كه وي مطرح كرد در خصوص احساس مصري ها به صهيونيست ها و ايراني ها بود. از نظر وي مصري ها نسبت به رژيم صهيونيستي احساس خوبي ندارند. به طوري كه هيچ گاه سياست عادي سازي ميان دو كشور موفق نشد. در مقابل مردم مصر براي ايراني ها احترام زيادي قائلند. از نكات مهم اين نشست ميتوان به تأكيد هر سه سخنران بر نقش «عدم درك درست دو كشور از نقش و جايگاه يكديگر» و «نقش خارجيها» در تضعيف رابطه مناسب ميان ايران و مصر طي سه دهه گذشته و همچنين «لزوم تبادل نظر نخبگان دو كشور در خصوص تقويت روابط ايران و مصر» اشاره كرد.
لیبی
تحولات حکومت
- "مصطفي عبدالجليل" رئيس شوراي ملي انتقالي ليبي گزارش برخي رسانه ها را درباره حضور "خميس قذافي" در منطقه اي نزديك طرابلس تكذيب كرد.
به گزارش خبرگزاري شين هوا از طرابلس، عبدالجليل در كنفرانسي مطبوعاتي گفت هيچ گونه اطلاعات قطعي درباره حضور خميس قذافي در هيچ مكاني نزديك طرابلس وجود ندارد و آنچه در اين خصوص گفته شده صرفا شايعاتي است كه از نظر شوراي ملي و دولت انتقالي اعتباري ندارد. از سوي ديگر مصطفي عبدالجليل بازداشت شماري از جنايتكاراني را كه قصد اجراي اقدامات تروريستي و ترور و انفجار را در داخل كشور داشتند تاييد كرد. وي افزود اين مجرمان قصد داشتند با كمك حاميان رژيم سابق كه در كشورهاي همسايه اقامت دارند دست به اقدامات تروريستي بزنند. عبدالجليل از اين كه كشورهاي همسايه ليبي به دشمنان ملت ليبي و قاتلان و جنايتكاراني كه ثروت اين ملت را به غارت بردند و فرزندان آنان را كشتند پناه داده اند ابراز تاسف كرد. وي تاكيد كرد ملت ليبي هيچ كشوري را نمي بخشد كه در تحويل دادن مجرماني كه عامل كشته و زخمي و مفقود شدن ده ها هزار نفر در ليبي شده و اموال مردم را غارت كرده اند وقت كشي كند. عبدالجليل خاطرنشان كرد روابط ليبي با ديگر كشورها بستگي به موضع اين كشورها در خصوص تحويل دادن مجرمان تحت تعقيب و كنترل كردن كساني دارد كه براي ضربه زدن به امنيت ليبي و ساكنانش تلاش مي كنند. روابط آينده ما با كشورها مبتني بر ميزان همكاري در اين زمينه است.
آمریکا، رژیم صهیونیستی، غرب و دیگر کشورها
- دولت آمريكا براي جلوگيري از افشاي ارتباط رژيم سابق ليبي با غرب در تماس با رئيس شوراي انقلابيون طرابلس به منظور تحويل گرفتن رئيس سازمان اطلاعات قذافي است.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبكه خبري العالم، "عبدالله ناكر" رئيس شوراي انقلابيون طرابلس از تماس هاي خود با برخي از مسئولان آمريكايي درباره "عبدالله السنوسي" رئيس اطلاعات رژيم قذافي خبر داد. ناكر اعلام كرد مسئولان آمريكايي با او درباره عبدالله السنوسي رئيس سازمان اطلاعات قذافي تماس گرفته اند. ناكر بار ديگر تاكيد كرد كه السنوسي هم اكنون در بازداشت انقلابيون است. وي درعين حال از افشاي محل نگهداري السنونسي خودداري كرد. ناكر علت منتشر نشدن هرگونه عكس يا تصويري از السنوسي در بازداشت انقلابيون يا عدم تحويل او به دولت را به خاطر خطرات اسرار و اطلاعات اين فرد دانست.
السنوسي نيروي ضربتي قذافي بود كه متهم به كشتار در زندان ابوسليم است كه در جريان آن بيش از 100 زنداني جان باختند. دادگاه جنايي بين المللي نيز السنوسي و سيف الاسلام قذافي را به منظور محاكمه به اتهام جنايات ضد بشري تحت پيگرد قرار داده است.
- ناامني هاي اخير در ليبي، اين كشور را به آغوش فرانسه بازگرداند.
به گزارش پايگاه اينترنتي شبكه العالم، وزراي دفاع فرانسه و ليبي از توافق دو كشور براي افزايش همكاري ها براي تأمين امنيت مناطق دريايي و كنترل مرزهاي ليبي خبر دادند. "ژرار لونگه" وزير دفاع فرانسه در ديدار با همتاي ليبيايي خود "اسامه الجويلي" در طرابلس، درباره همكاري هاي امنيتي دو كشور گفتگو كرد. ناتواني شوراي انتقالي در كنترل مناطق مرزي، اين كشور را به محلي براي عبور مهاجران غيرقانوني به اروپا و همچنين قاچاق سلاح به ليبي تبديل كرده است. وزير دفاع فرانسه به وزير دفاع شوراي انتقالي ليبي گفت: با توجه به موقعيت راهبردي ليبي، تصميم گرفتيم كميته كار مشتركي را براي بررسي همه مسائل تشكيل دهيم. فرانسه براي آموزش افراد نيروي دريايي ليبي، و خنثي كردن مين ها اطراف بنادر نفتي اين كشور، ماه قبل 2 كشتي جنگي را به بندر طرابلس اعزام كرد.
- نخست وزير تركيه با تاكيد بر ادامه حمايت آنكارا از ليبي، آمادگي كشورش را براي آموزش نيروهاي امنيتي ليبي اعلام كرد.
به گزارش روزنامه مصري اليوم السابع، "رجب طيب اردوغان"، نخستوزير تركيه در سخناني با اشاره به اينكه تركيه در گذشته در كنار ملت ليبي بوده، تصريح كرد: آنكارا در آينده نيز هر كمكي كه بتواند در اختيار ليبي قرار ميدهد و آماده است تا در آموزش نيروهاي امنيتي ليبي و تامين نيازمنديهاي آنان به طرابلس كمك كند. وي در كنفرانس مطبوعاتي مشترك با "عبدالرحيم الكيب"، نخست وزير ليبي در استانبول اعلام كرد كه يك هيات تركيهاي براي بررسي نيازهاي ليبي در خصوص آموزش نيروهاي امنيتي اين كشور در ژانويه به طرابلس سفر كرد و مذاكراتي با مقامات ليبيايي انجام داد.
تونس
- رئيس جمهور موقت تونس تدوين و تصويب قانوني كه تكفيري خواندن ديگران را جرم مي داند خواستار شد.
"منصف المرزوقي" بعد از افزايش فعاليت گروه هاي سلفي كه در تكفيري خواندن مخالفان خود ترديد نمي كنند تدوين اين قانون را خواستار شد. سخنگوي رسمي رياست جمهوري تونس در بيانيه اي گفت: المرزوقي از "مصطفي بن جعفر" رئيس مجلس موسسان تونس و ديگر اعضاي آن خواست هر چه سريع تر براي تدوين و تصويب قانوني كه تكفيري خواندن ديگران را جرم مي داند تلاش كنند. وي پرهيز از تكفيري خواندن ديگران و استعمال اين شيوه خطرناك را خواستار شد. به گزارش خبرگزاري شين هوا از تونس، رئيس جمهور موقت تونس همچنين از اقدام عمدي برخي از افراد در تكفيري خواندن ديگران ابراز ناخرسندي كرد.
الجزاير
- رئیس مجلس ملي فرانسه با تصويب قانوني به حمايت از باقي ماندگان الجزايري هايي پرداخت كه در دوران اشغال سرزمين خود مخالف استقلال از استعمار فرانسه بوده و از نظاميان اشغالگران فرانسوي پشتيباني كرده بودند.
به گزارش منابع خبري فرانسه اين دسته از الجزايري ها كه به 'حاركي' معروف هستند در جنگ هاي استقلال الجزاير در خدمت نظاميان فرانسوي بودند و بر ضد مردم خود با اشغالگران همكاري مي كردند. بنا بر مصوبه مجلس ملي فرانسه كه بر پايه طرح پيشنهادي حزب راستگراي حاكم اين كشور تصويب شد از اين پس توهين به 'حاركي ها' و خانواده هاي آنان توهين به نظاميان فرانسه تلقي مي شود و تا 45 هزار يورو جريمه خواهد داشت.
'حاركي' كه در زبان فرانسوي 'اركي' تلفظ مي شود از كلمه عربي 'حركيون' به معناي اعضاي يك 'جنبش' گرفته شده است. در منابع فرانسوي در مورد سابقه اين گروه آمده است كه اين كشور پس از استقلال الجزاير در سال 1962 اين ياران قديمي خود را رها كرد و بسياري از آنان به همراه خانواده هايشان در كشور خود قتل عام شدند و عده اي نيز به فرانسه گريختند. از ان پس دولت فرانسه هر ساله به بهانه هايي به آن ها پاداش و مدال هاي افتخار مي دهد. پيش از اين دولت فرانسه در 23 فوريه 2005 ميلادي با تصويب قانوني خدمات دوران استعماري فرانسه در منطقه مغرب عربي و به ويژه در الجزاير را ستود كه اين امر با اعتراض الجزايري ها رو به رو شده است. مسئله اشغال الجزاير از سوي نظاميان فرانسوي و جنايت هايي كه در دوران اشغال در اين كشور مسلمان شمال آفريقا رخ داده است هنوز يكي از چالش هاي گاه آشكار و گاه پنهان ميان دولت و مردم الجزاير با فرانسه به شمار مي رود. مصوبه تازه مجلس ملي فرانسه كه بعد از حدود دو سال توقف بررسي اين قانون صورت گرفته يك اقدام جانبدارانه از سوي اركان سياسي فرانسه از استعمار نظامي و اشغالگري ها و سركوب هاي تاريخي اين كشور در مستعمرات آفريقايي به شمار رفته است. گفته مي شود اين اقدام بويژه به اين دليل كه در آستانه انتخابات رياست جمهوري انجام شده و با مخالفت هاي برخي احزاب و چهره هاي چپ فرانسه رو به رو شده است در صحنه انتخابات نيز بي تاثير نخواهد بود. درصد قابل توجهي از جمعيت مسلمان مقيم فرانسه را نسلهاي دوم و سوم مهاجران الجزايري تبار تشكيل مي دهند كه خاطرات تلخ دوران اشغال كشور شان توسط نظاميان فرانسوي را از پدران خود شنيده اند و سينه به سينه براي فرزندان خود نقل مي كنند.
سودان
- دو گروه از شورشي هاي اصلي سودان كه با نام «جبهه انقلابي سودان» متحد شده اند، مسئوليت اولين حمله مشترك خود عليه نيروهاي ارتش سودان را دركردفان جنوبي برعهده گرفتند.
مسئولان سوداني، سودان جنوبي را عامل اين حملات مي دانند. سخنگوي «جنبش عدالت و مساوات» اعلام كرد اين جنبش در اين حمله با شاخه شمالي شورشيان سابق سودان جنوبي (جنبش آزاديبخش خلق سودان) متحد بوده است.
شاخه شمالي جنبش آزاديبخش خلق سودان از ماه ها پيش در درگيري ها عليه ارتش سودان در كردوفان جنوبي و نيل آبي، دو ايالت مجاور سودان جنوبي، حضور داشته اند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از خرطوم، اين سخنگو گفت: اين حمله از طرف جبهه انقلابي سودان و در منطقه كه منطقه اي مورد بحث در اطراف مرز شمال و جنوب سودان است، انجام گرديد.
سخنگوي نيروهاي نظامي سودان وقوع حمله در اين منطقه را تائيد كرد ولي آن را به نيروهاي سودان جنوبي نسبت داد. اين سخنگو با اشاره به ادامه درگيري ها در حال حاضر گفت، دولت سودان جنوبي اين حمله را كاملا پيش بيني شده انجام داده است.
- شورشيان سودان با طرح پيشنهادي سازمان هاي بين المللي براي ارسال كمك هاي بشردوستانه به مناطق بحراني اين كشور موافقت كردند.
شورشياني كه در كردوفان جنوبي و نيل آبي با نيروهاي دولت خرطوم مبارزه مي كنند، اعلام كردند از طرح پيشنهادي سازمان ملل، اتحاديه عرب و اتحاديه افريقا براي ارسال كمك به اين مناطق كه با گرسنگي دست و پنجه نرم مي كنند، حمايت مي كنند. ارنو انگوتولو لودي سخنگوي جنبش آزادي خلق سودان - شاخه شمال، كه شاخه اي از شورشيان جنوب سودان در شمال كشور به شمار مي آيد، با حمايت از پيشنهاد كمك رساني به آسيب ديدگان قحطي در مناطق بحران زده سودان از سوي سازمان هاي بين المللي، آن را گام نهادن در مسيري درست توصيف كرد. درگيري ميان نيروهاي دولتي سودان و جنبش آزادي خلق سودان در ايالت هاي كردوفان جنوبي و نيل آبي، دو ايالتي كه در امتداد مرز با كشور تازه تاسيس سودان جنوبي قرار دارد، از تابستان سال 2011 آغاز شده و خسارات جاني و مالي بسياري بر جا گذاشته است.
سخنگوي شورشيان سودان در ادامه خاطر نشان كرد دولت خرطوم تنها به مناطق تحت كنترل خود امدادرساني مي كند و با گذشت زمان، وضع ديگر مناطق بحراني وخيم تر مي شود. به گفته مقامات سازمان ملل متحد، اين درگيري ها زندگي نزديك به 360 هزار نفر را به طور مستقيم تحت الشعاع قرار داده است و در صورت ادامه محدوديت هاي خرطوم، بحران غذا وارد مرحله اي خطرناك مي شود.
- شبكه الجزيره روز دوشنبه (90.12.08) به نقل از دولت سودان اعلام كرد كه به دليل تجاوزهاي مكرر سودان جنوبي به خاك اين كشور، به شوراي امنيت شكايت مي كند.
وزارت خارجه سودان با انتشار بيانيه اي در خارطوم، دولت سودان جنوبي را به حمايت مستقيم از ارتش مردمي 'شاخه شمال' در دو ايالت 'كردوان جنوبي' و ' نيل آبي' متهم كرد. از سوي ديگر درگيري ها در ايالت كردوان جنوبي بين ارتش سودان و ارتش مردمي وابسته به جنبش مردمي حاكم بر سودان جنوبي از سر گرفته شده است. دولت سودان اعلام كرد كه ارتش سودان جنوبي به منطقه 'درياچه سفيد' در ايالت كردوان جنوبي در نزديكي مرزهاي مشترك دو كشور ، حمله كرده است.
سخنگوي ارتش سودان حوادث جاري در مناطق مرزي دو كشور را 'تجاوز آشكار و مستقيم از سوي سودان جنوبي عليه خاك سودان' توصيف كرده است. بر اساس بيانيه ارتش سودان ، اينگونه اقدامات به منزله مقدمه شروع جنگ عليه اين كشور محسوب مي شود.
سخنگوي ارتش مردمي در سودان جنوبي، اتهام هاي دولت سودان را تكذيب كرده و گفته است كه رويدادهاي مناطق مرزي دو كشور، يك درگيري داخلي در كشور سودان است.در همين حال، جبهه مسلح انقلابي اتحاد جديد التاسيس بين افراد مسلح جنبش مردمي مستقر در دو ايالت كردوان جنوبي و نيل آبي و افراد مسلح جنبش عدالت و مساوات مستقر در دارفور اعلام كرده اند كه منطقه 'جاوا' در كردوان جنوبي را تصرف كرده و خسارات سنگيني به ارتش سودان وارد كرده است. به گزارش شبكه الجزيره، احتمالا اين تحولات و اتهام ها تا حد بازگشت جنگ به روابط بين دو كشور نرسد، اما اين تحولات موجب مي شود فضاي حاكم بر مذاكرات دوجانبه بر سر بسياري از مسايل حل نشده از جمله ماليات هاي عبور نفت سودان جنوبي از سودان و ترسيم خطوط مرزي دو كشور، پيچيده تر از گذشته شود. البته اصلي ترين كانون تشنج بين دو طرف، تعيين سرنوشت منطقه نفت خيز 'ابيي' است .ناظران معتقدند اين موضوع يك آتشفشان خاموش است كه بارها فوران هاي محدودي داشته و ممكن است افزايش اختلاف ها بين دو كشور موجب فوران گسترده اين آتشفشان شود.
- خبرگزاري فرانسه در گزارشي از خرطوم به قلم "يان تيمبرليك" نوشت با تقسيم سودان در سال گذشته، ميلياردها دلار از اقتصاد سودان جدا شد و خرطوم اكنون براي مبارزه با تورم لجام گسيخته و سقوط ارزش پول اين كشور با دشواري هاي زيادي مواجه است.
"محمد الجاك احمد" اقتصاددان دانشگاه خرطوم مي گويد: اوضاع بيش از پيش وخيم است، اقتصاد سودان در وضع بحراني قرار دارد و زندگي بسيار دشوار شده است.»سودان صادرات نفت خود را در پايان 1990 آغاز كرد، اين درامد نفتي رشد اقتصادي و سرمايه گذاري هاي زيادي را براي سودان به ارمغان آورد. ما درامدهاي نفتي ژوئيه گذشته با استقلال سودان جنوبي كه بخش اعظم ذخاير نفتي را در خود جاي داده است، قطع شد. بنابراعلام بانك جهاني، در طول شش ماه قبل از تقسيم سودان، خرطوم هفت ميليارد و 500 ميليون دلار از صادرات نفت در آمد داشت اما 85 درصد از اين درامدها از نفت سودان بود. اين درامد بيش از يك سوم درامدهاي كشور بود. يك اقتصاددان بين المللي كه خواست نامش فاش نشود گفت: آنان اين درآمد را از دست دادند. بخش اعظم درامدهاي نفتي از چنگ آنان خارج شد. سودان جنوبي به تاسيسات سودان براي صادرات نفت خود وابسته است اما دو كشور نتوانسته اند درباره هزينه هاي انتقال نفت به توافق برسند. احمد توضيح مي دهد: فقدان دلارهاي نفتي موجب كمبود شديد منابع ارزي سودان شده است.
پس از اين جدايي، قيمت هاي كالاهاي وارداتي افزايش يافته و بهاي محصولات اساسي مانند دارو غير قابل تحمل شده است. بنابراعلام رسانه هاي رسمي، تورم در ژانويه 19 درصد بود وبه گفته اقتصاددانان، اين تورم بازهم بدتر مي شود. دولت نرخ مبادله ارزي را دو و هفت دهم ليره در برابر هر دلار تعيين كرده است اما در بازار سياه ، هر دلار آمريكا اواخر سال 2011 با چهار ليره معامله مي شد و اين رقم اكنون به پنج ليره نزديك شده است.
يك دلارفروش غير قانوني در مركز خرطوم توضيح مي گويد: فعلا، اگر لير همچنان به كاهش ارزش خود ادامه دهد، ما همه دلار ها را با اميد به كسب سود در آينده مي خريم .
اما يك ارز فروش ديگر مي گويد كمبود دلار در بازار وجود دارد. وي از جمله مشتريان خود را وارد كنندگاني مي داند كه با كمبود نقدينگي مواجه هستند. دولت سودان ارزها را جيره بندي مي كند اما بازرگانان فعال براي به دست آوردن دلار از راه هاي رسمي با دشواري مواجه هستند. براي رفع اين كمبود ، خرطوم اميدوار است توليد چاه هاي نفت خود را دو برابر كند و امسال دو ميليارد و 500 ميليون دلار از صادرات طلاي سياه به دست آورد.
سودان همچنين درامدهاي خود را به ويژه با صادرات پنبه و شكر افزايش داده است. اما به عقيده اقتصاددانان، اين طرح در كوتاه مدت غيرقابل اجرا است. هرچند كشاورزي مدت زماني طولاني ركن اقتصاد سودان بوده است، زيربناهاي آن اكنون رها شده است. علاوه بر اين ذخاير نفت اساسا در مناطق هم مرز سودان جنوبي است كه در آن درگيري هايي از تابستان بين ارتش و جنبش هاي شورشي وجود دارد. به گفته اين اقتصاددان بين المللي كه كاهش توليد ناخالص داخلي چهار و نيم درصدي سودان را در سال 2012 پيش بيني مي كند ،به موازات آن، كسري بودجه سودان افزايش مي يابد و بدهي هم اكنون سنگين ( 38 ميليارد دلار ) به همراه تحريم هاي اقتصادي آمريكا در خصوص مناقشه دارفور دسترسي به منابع مالي خارجي را محدود مي كند.
موريتاني
- نيروهاي پليس موريتاني به جمعي از جوانان اين كشور كه به مناسبت نخستين سالروز تاسيس جنبش 25 فوريه تظاهرات كرده بودند، حمله و شماري از آنان را دستگير كردند.
به گزارش سايت شبكه الجزيره، نيروهاي پليس موريتاني به جمعي از تظاهر كنندگاني كه به مناسبت اولين سالروز تاسيس جنبش جوانان 25 فوريه در مقابل يكي از بيمارستانهاي بزرگ پايتخت موريتاني تجمع كرده بودند، حمله كردند. در اين حمله نيروهاي پليس از باتوم و گاز اشكآور براي متفرق كرن تظاهركنندگان استفاده كردند. نيروهاي پليس همچنين به تظاهرات ديگري كه در همين مكان برگزار شده بود، حمله و سعي كردند با استفاده از چوب و گاز اشكآور تظاهركنندگان را از ادامه تظاهرات باز دارند. علاوه بر اين پليس مويتاني شماري از تظاهركنندگان را دستگير و دوربين و تجهيزات روزنامهنگاران را كه در اين محل و به منظور پوشش دهي تظاهرات حاضر بودند، مصادره كردند. در پي اين اقدام نيروهاي پليس، شماري از روزنامه نگاران و نمايندگان پارلمان با برگزاري تجمعي اعتراضآميز در برابر ساختمان پليس در پايتخت از نيروهاي پليس خواستند دوربينهاي روزنامهنگاران را به آنها بازگردانند و از ادامه رفتارهاي خشونت آميز عليه روزنامه نگاران و خبرنگاران و مصادره دوربينها و تجهيزاتشان در حين كار خودداري كنند.
- گسترش صحرا و حركت شن هاي روان، اهالي برخي مناطق نواكشوت پايتخت موريتاني را وادار به ترك مناطق و منازل خود كرده است.
به گزارش شبكه تلويزيوني الجزيره، مقامات موريتاني براي مقابله با اين پديده طرح موسوم به كاشت يك ميليون درخت را تهيه كرده اند تا با ايجاد كمربند سبز در اين مناطق از گسترش صحراها جلوگيري كنند. "محمد فاضل" خبرنگار اين شبكه در نواكشوت درگزارشي در اين باره با اشاره به اين كه وزش طوفان هاي شن و جا بجا كردن ماسه ها و انباشتن آن ها در اطراف منازل مسكوني در بخش هايي از نواكشوت تهديداتي جدي براي اهالي اين مناطق به وجود آورده است، افزود: بر همين اساس بسياري از ساكنان منازل موجود در اين مناطق به سبب ناممكن شدن زندگي در آن جا منازل خود را ترك به اماكن قابل سكونت مهاجرت كرده اند. در بخش ديگري از گزارش آمده است: هنوز آمار دقيقي درباره منازل آسيب ديده از گسترش صحرا وجود ندارد اما قدر مسلم آنكه طوفان هاي شن كه در بيشتر اوقات در اين مناطق مي وزد بسياري از منازل را بلعيده است. ماسه هاي روان با سرعت شش كيلومتر در سال پيشروي مي كنند و اين امر نشان مي دهد در صورتي كه اقداماتي فوري و كارآمد اتخاذ نشود بسياري از مناطق پايتخت با مشكلات جدي روبرو مي شود. در بخش ديگري از گزارش آمده است: كارشناسان بر اين باورند كه نواكشوت در مكان نامناسبي بنا شده است زيرا از غرب با خطر طغيان اقيانوس اطلس روبروست و از جهات ديگر نيز با خطر پيشروي صحرا مواجه است و تغييرات آب و هوايي نيز اين تهديدات را تشديد كرده است.
115218-90.12.08
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
آفران: تحولات شمال آفريقا - 90.12.08 |
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |