مصر
احزاب و شخصیت ها
- مدير انديشكده "يافا" مصر با بيان اينكه سفارت آمريكا در قاهره بزرگترين مركز جاسوسي آمريكا در خاورميانه است تاكيد كرد، اين سفارتخانه هدايت عملياتهاي محرمانه آمريكا در خاورميانه و جنوب درياي مديترانه را برعهده دارد.
"رفعت سيد احمد"، رئيس انديشكده يافا و كارشناس مسائل استراتژيك و سياسي مصر در گفتگو با پايگاه اطلاع رساني "التوافق" تاكيد كرد كه سفارت آمريكا در مصر با توجه به موقعيت استراتژيك و ساختار داخلي آن چون دژ و قلعهاي مستحكم و غيرقابل نفوذ مينمايد.
سيد احمد در ادامه افزود: در اين ساختمان مركز سرويس اطلاعات و جاسوسي آمريكا يا همان سيا در خاورميانه و همچنين مركز تحقيقات فدرال يا اف بي اي قرار دارد. مدير انديشكده يافا در ادامه گفت: سفارت آمريكا در قاهره داراي دو كنسولگري يكي در خود شهر قاهره و ديگري در اسنكدريه است كه به همراه ديگر دفاتر اين سفارتخانه به 40 هزار آمريكايي كه در مصر مشغول به كار هستند، خدماتي همچون مشاوره حقوقي و اقتصادي و نظامي ارائه ميدهد .
سيد احمد پس از آن با اشاره به 40 هزار آمريكايي كه در مصر حضور دارند و اينكه بزرگترين تجمع آمريكاييهاي مقيم كشورهاي ديگر جهان را تشكيل ميدهند، تاكيد كرد: اين 40 هزار آمريكايي در واقع ارتش سازمان يافته و آموزش ديده آمريكا در مصر براي نفوذ فرهنگي و مقابله با خطرات تهديد كننده آمريكا در اين كشور و منطقه و ترويج فرهنگ تسليم و متزلزل كردن فرهنگ اسلام در ميان مصريها را تشكيل ميدهند.
وي در ادامه درباره نقشهاي ديگر اين آمريكاييهاي مقيم مصر توضيح داد: اين ارتش سازمان يافته با 30 موسسه و نهاد آموزشي و فرهنگي خطرناك همكاري ميكند كه داراي روابطي تنگاتنگ با سرويسهاي صهيونيستي موجود در قاهره و همچنين سرويسهاي اطلاعاتي آمريكا و رژيم صهيونيستي در خارج از مصر است كه از جمله آن ها بايد به دانشگاه آمريكايي قاهره، مركز تحقيقات آمريكا، كميته كمكهاي آمريكا، كميته ام اي تي، موسسه صلح، موسسه برقراري ارتباط با دانشگاههاي مصر از جمله دانشكده علوم سياسي اشاره كرد. رفعت سيد احمد درباره موسسه برقراري ارتباط با دانشگاههاي مصر كه در واقع يك مركز تحقيقاتي آمريكايي است، توضيح داد كه مركز اين موسسه در دانشكده اقتصاد و علوم سياسي قاهره قرار دارد و ضمن همكاري نزديك با اين دانشكده و مسئولان آن تلاش ميكند، فرهنگ تسليم را در ميان دانشجويان اين دانشكده ترويج نمايد، موضوعي كه به عينه در ميان سياستمداران گذشته مصر از "حسني مبارك" گرفته تا دولتمردان و مسئولان رده پايين ممكلت شاهد آن بوديم. مدير انديشكده يافا تاكيد كرد: دليل اين مدعا بيم آمريكاييها از اعلام خبر ممنوعيت از فعاليت سازمانها و نهادهاي خارجي حامي دمكراسي و بازداشت مسئولان و فعالان در آن ها و معرفي آن ها به دادگستري مصر براي رسيدگي به اتهامات وارده و تهديد مصر به قطع كمكهاي نظامي و اقتصادي واشنگتن به قاهره است.
- "عمرو موسي" با انتقاد از سياستهاي رژيم صهيونيستي و مانعتراشي اين رژيم در مسير تشكيل كشور فلسطين عنوان داشت كه انقلاب مصر آغاز دورهاي جديد در اين كشور به شمار ميآيد.
عمرو موسي، نامزد احتمالي انتخابات رياستجمهوري مصر و دبيركل سابق اتحاديه عرب در گفتگو با تلويزيون دوبي عنوان داشت: ما نسبت به از بين رفتن دستاوردهاي انقلاب مصر نگران هستيم. وي در ادامه افزود: نظام سابق مصر نسبت به اتخاذ مواضع صحيح در قبال حوادثي بزرگ مانند محاصره نوار غزه كه روح جهان عرب را خدشهدار كرد، اهمالكاري كرد. عمرو موسي همچنين عنوان داشت: برخي مرا متهم ميكنند كه يكي از وزيران نظام سابق هستم. اين سخنان پوچ و نادرست است.
وي در ادامه افزود: من وزير بودم، نه وزير يكي از گروه هاي نزديك به مبارك. سخناني نيز در خصوص وجود فساد مالي در وزارت خارجه در زمان مسئوليت من وجود دارد، اين سخنان نادرست است. عمرو موسي همچنين عنوان داشت: انقلاب مصر ما را از حاكميت ديكتاتور به حكومت دموكراتيك منتقل كرد. ارتش نيز بخشي از دولت به شمار ميآيد. وي در ادامه افزود: انقلاب مصر و آينده اين كشور امتداد دورهاي نيست كه از سال 1952 آغاز شده است، بلكه دورهاي جديد به شمار ميآيد. عمرو موسي همچنين عنوان داشت: اتحاديه عرب طي 10 سال اخير نقش مهم سياسي، اقتصادي و فرهنگي ايفا كرده است و از همان ابتدا تاكنون به اين اتحاديه ظلم شده است!
وي در ادامه افزود: مصر با سياستهاي رژيم صهيونيستي موافق نيست و تا زماني كه اين رژيم در مسير مانعتراشي براي تشكيل كشور فلسطين حركت كند، ما با اين سياستها مخالف خواهيم بود.
- الشرق الاوسط نوشت مصر به رغم اعلام قبلي ايجاد پاره اي تغييرات در قرارداد انتقال گاز به رژيم صهيونيستي، هنوز زماني براي آغاز مذاكره تعيين نكرده است.
روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن در پايگاه اينترنتي خود در گزارشي به قلم "يسري محمد "از العريش مصر نوشت يك مقام مسئول در شركت «گازكو»، كه متولي راه اندازي خط صدور گاز طبيعي به اردن و سرزمين هاي اشغالي است، گفت: اين خط بر اثر وقوع يك انفجار در روز پنجم فوريه آسيب ديده بود، تعمير شده است و ظرف چند ساعت آينده پمپاژ گاز بار ديگر صورت مي گيرد. مردم مصر از قرارداد انتقال گاز بين اين رژيم و كشورشان كه 20 سال پيش در دوره مبارك امضا شد، راضي نيستند و معترضان به اين قرارداد، رژيم صهيونيستي را به پرداخت نكردن هزينه كافي در ازاي دريافت گاز اين كشور متهم مي كنند. تلاش هاي دولت مصر براي تغيير قيمت انتقال گاز به سرزمين هاي اشغالي در زماني صورت مي گيرد كه تل آويو پس از كسب اطمينان خاطر درمورد وجود ذخاير عظيم در آب هاي درياي مديترانه، در اين آب ها دنبال گاز طبيعي مي گردد. شركت امريكايي نوبل انرژي كه با قبرس و رژيم صهيونيستي همكاري دارد، ذخاير بالقوه اي را كشف كرده است كه ممكن است حجم آن به 85 تريليون فوت مكعب گاز در آب هاي درياي مديترانه برسد.
- عضو ائتلاف جوانان انقلابي مصر با اشاره به دخالت هاي عربستان سعودي براي نجات "حسني مبارك" رئيس جمهور مخلوع مصر از چوبه دار، بر مخالفت قاطع مردم با هرگونه مداخله بيگانگان درمسائل كشورشان تاكيد كرد.
به گزارش پايگاه اينترنتي شبكه العالم، "احمد عبدالجواد" در گفتگو با اين شبكه خبري اظهار داشت: عربستان، براي نجات مبارك از چوبه دار، به رهبران مصر فشارهاي زيادي اعمال مي كند و شوراي نظامي مصر نيز به دنبال رئيس جمهوري است تا براي نجات مبارك از چوبه دار، خواسته هاي عربستان را اجرا كند. عبدالجواد با اشاره به اينكه ابتكاري براي رد حمايت هاي آمريكا و مخالفت با مداخله بيگانگان در مصر در دست اجراست، تاكيد كرد كه حتي با ورود 100 ميليارد دلار منابع خارجي به مصر، طرح مداخله خارجي به ثمر نخواهد نشست. وي اظهار داشت: سياست آمريكا تفرقه بيانداز، حكومت كن است و همواره از اين طريق از منافع خود و رژيم صهيونيستي حمايت مي كند. عبدالجواد گفت: آمريكا رژيم حسني مبارك رئيس جمهوري مخلوع مصر، را الگويي براي اجراي اين طرز تفكر خود قرار داده بود و به همين دليل در صدد وراثتي شدن حكومت مصر بود. وي خاطرنشان كرد: مردم مصر، براي حفظ كرامت خود، پيشنهادهايي براي متوقف كردن حمايت هاي آمريكا ارائه داده و خواستار پايان مداخله واشنگتن در تصميمات سياسي كشورشان شده اند اما به نظر مي رسد شوراي نظامي حاكم نمي خواهد به اين مساله توجه كند.
عضو ائتلاف جوانان انقلابي مصر گفت: كمك ها و هزينه هايي كه نه تنها از آمريكا بلكه از سوي كشورهاي حوزه خليج فارس راهي مصر مي شود، دليل قاطعي بر مداخله اين كشورها به منظور تحميل عقايد خود بر روند سياسي مصر پس از انقلاب است. عبدالجواد تصريح كرد كه مبالغي افزون بر 97ميليون ليره مصر فقط از امارات براي سازمان "محمد علا مبارك" واريز شده است.
- منابع خبري از احتمال نامزد شدن رئيس سازمان اطلاعات رژيم "حسني مبارك" در انتخابات رياست جمهوري آتي مصر خبر دادند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبكه خبري العالم، اخبار موثقي مبني بر نامزدي سرلشكر "عمر سليمان" رئيس سابق سازمان اطلاعات و معاون مبارك در انتخابات رياست جمهوري آتي مصر در برنامه 90 دقيقه شبكه تلويزيوني المحور منتشر شد. در همين حال، يك منبع نزديك به سرلشكر عمر سليمان گفت كه وي به احتمال زياد درچهار روز آينده موضع نهايي خودش را درباره انتخابات رياست جمهوري مشخص كند. ثبت نام براي نامزدي در انتخابات آتي رياست جمهوري مصر از روز 10 ماه مارس آينده آغاز خواهد شد.
- سردبير روزنامه صوت الامه با انتقاد شديد از سياست ها و مواضع دولت انتقالي مصر گفت كه اكنون مصر دچار سرگرداني سياسي شده و اثرات منفي آن در همه عرصه ها منعكس است.
به گزارش پايگاه اينترنتي شبكه العالم "عبدالحليم" گفت شوراي نظامي را تداوم سياست ها و اقدامات ديكتاتوري رژيم سرنگون شده حسني مبارك دانست و افزود: شوراي نظامي خواسته و يا ناخواسته مصر را در بدترين شكل ممكن اداره مي كند. وي در عين حال تاكيد كرد: هرچند خشونت ها و اعتراض ها ممكن است ادامه يابد اما مصر كشور جنگ هاي داخلي نيست. اين روزنامه نگار مصري گفت: اگرچه اقدامات شوراي نظامي به كاهش احترام مردم مصر به فرماندهان ارشد اين كشور منجر شده اما در انتخابات رياست جمهوري پيروزي اعضاي برجسته ارتش مصر با راي بالا مانند "طنطاوي"، "سامي عدنان" و يا "العصار" در صورت نامزدي براي اين سمت، وجود دارد. "قنديل" افزود: اگر شوراي نظامي از نامزدهايي با سوابق نظامي مانند "احمد شفيق"، "حسام خيرالله" و يا "عمرسليمان" حمايت كند، آن ها در انتخابات رياست جمهوري شكست خواهند خورد. وي اضافه كرد: اميدوارم "عبدالمنعم ابوالفتوح" و يا "حمدين صباحي" به نفع ديگري كنار بروند، كناره گيري يكي از آن ها به نفع ديگري در واقع نفع رساندن به ديگري نيست زيرا هر دو در يك جبهه قرار دارند و اين كار براي آن صورت مي گيرد كه انقلاب نامزد مورد اعتماد خود را معرفي كند. اين روزنامه نگار مصري تصريح كرد: قطر، عربستان و امارات تعهدات گسترده اي براي كمك به مصر دادند ولي از عمل به آن ها خودداري كردند به بهانه آنكه ابتدا بايد با صندوق بين المللي پول و حتي آمريكا مشورت كنند تا وضعيت اقتصادي مصر مشخص شود.
- كليساي ارتدكس قبطي مصر، قرآن سوزي در پايگاه هوايي بگرام افغانستان توسط سربازان آمريكايي و هجوم اشغالگران رژيم صهيونيستي را به مسجد الاقصي را به شدت محكوم كرد.
به گزارش پايگاه اطلاع رسانيshorouknews، يك منبع آگاه در دفتر اسقف اعظم كليساي قبطي مصر اعلام كرد: اهانت به اديان، جنايتي ناپسند است كه هر انسان دينداري آن را رد ميكند. اين منبع آگاه اظهار كرد: توهين به اديان شكاف ميان پيروان اديان را بيشتر كرده و درگيريهاي فرقهاي در جهان را دامن ميزند. وي همچنين تمسك به ارزش هاي معنوي اديان را كه بر تسامح، گفتگو و پذيرش ديگران استوار است، خواستار شد و تأكيد كرد: كليساي قبطي مصر، هر نوع اشغالگري اعم از حضور نيروهاي آمريكايي در افغانستان و حضور نيروهاي رژيم صهيونيستي در فلسطين را رد ميكند.
اين منبع آگاه مسيحي از سازمان ملل متحد و نيروهاي بينالمللي تلاش فوري براي پاياندادن به اشغالگري در افغانستان و فلسطين را كه منشأ بيشترين درگيريهاي ديني است، خواستار شد. وي از پيروان ميانهرو تمامي اديان خواست كه با اينگونه اقدامات تحريكبرانگيز كه احساسات مسلمانان را جريحهدار ميكند، مقابله كنند و گفت: احترام به اعتقادات ديگران و حمايت از مقدسات ديني بخش مهمي از اعتقاد مؤمنان حقيقي بوده و در كتب آسماني بر آن تأكيد شده است.
- شيخ الازهر كه بالاترين نهاد سني ها محسوب مي شود سوزاندن وحشيانه نسخه هايي از قران مجيد در يكي از پايگاه هاي نظامي آمريكا را در افغانستان محكوم كرد و از نيروهاي آمريكايي خواست بلافاصله اين كشور را ترك كنند.
"احمد الطيب" در بيانيه اي اعلام كرد، الازهر نمي پذيرد كسي با نسخه هاي قران شوخي كند و به شكلي وحشيانه به آن توهين كند. وي افزود، اين توهيني است كه هيچ مسلماني آن را نخواهد پذيرفت. اين تجاوز به مقدسات ميراث انساني محسوب مي شود. احمد الطيب از نيروي نظامي (عامل) اين تعرض در آنجا خواست تا بلافاصله سرزمين افغانستان را ترك كند. وي اعلام كرد، خروج فوري نيروهاي افغان تنها راه حل اين بحران است تا ملت افغانستان خود درباره سرنوشتش تصميم گيري كند.
آمریکا، رژیم صهیونیستی، غرب و دیگر کشورها
- سفير جديد رژيم صهيونيستي در مصر با آغاز به كار رسمي خود عنوان داشت كه تمام تلاشش را براي بهبود روابط دو جانبه و تقويت همكاريها ميان تلآويو و قاهره به كار خواهد گرفت.
"يعقوب امياتي" استوارنامه خود را به "محمد حسين طنطاوي"، رئيس شوراي عالي نيروهاي مسلح مصر تحويل داد. يعقوب امياتي نيز عنوان داشت: تمام تلاش خود را براي تقويت روابط ميان تلآويو و قاهره و پيشبرد همكاريهاي دو جانبه به كار ميگيرند. در بيانيه وزارت خارجه رژيم صهيونيستي آمده است: يعقوب امياتي و طنطاوي بر اهميت معاهده صلح ميان رژيم صهيونيستي و مصر و همكاري هاي دو جانبه تاكيد كردند. يعقوب امياتي جانشين "اسحاق لوانون"، سفير سابق رژيم صهيونيستي در مصر به شمار ميآيد.
- سفير رژيم صهيونيستي در قاهره خواستار تدابير امنيتي شديدتر براي حفاظت از جان خود شد.
به گزارش تلويزيون بي بي سي عربي، رسانه هاي عمومي مصر اعلام كردند "يعقوب امياتي" سفير رژيم صهيونيستي در قاهره از مقامات مصر خواسته است اقدامات امنيتي براي حفاظت از وي را افزايش بدهند. وي در همين رابطه به محض ورود به فرودگاه قاهره خواستار بازرسي خودروهايي شد كه قرار بود او را به محل اقامتش منتقل كنند. سفير رژيم صهيونيستي درپي وقوع حملاتي به برخي ديپلمات هاي صهيونيست در هند، تايلند و گرجستان اين درخواست را مطرح كرده است.
- اتحاديه اروپا روز دوشنبه (90.12.08) از مصر خواست گروهي از فعالان را كه در اين كشور محاكمه مي شوند آزاد كند.
"كاترين اشتون" مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا پيش از ديدار وزيران امور خارجه اتحاديه اروپا در بروكسل گفت: اين موضوع بايد به درستي و به سرعت بررسي شود و اين افراد آزاد شوند. در مجموع 43 نفر از جمله 19 آمريكايي و دو آلماني متهم به فعاليت براي سازمان هاي غير دولتي فاقد مجوز و نيز دريافت بودجه هاي خارجي غير قانوني هستند. حضور تعداد زيادي از متهمان آمريكايي از جمله "راي لاهود" فرزند وزير حمل و نقل آمريكا موجب شده است واشنگتن تهديد كند كمك هاي مهم نظامي را در اختيار مصر قرار نخواهد داد. فعالان مي گويند هدف از اين سركوب بد نام كردن گروه هاي جامعه مدني به سبب آشكار كردن موارد تخلف دولت تحت اداره نظاميان در مصر است. اشتون افزود، دولت مصر وظيفه دارد اطمينان يابد راه هاي مناسبي براي فعاليت سازمان ها وجود دارد. در عين حالي ترديدي نيست كه فعاليت هاي بسياري از سازمان هاي جامعه مدني منافع زيادي براي كشور دارد.
- "محمود الزهار" عضو دفتر سياسي حماس گفت: ما براي گفتگوها به قاهره رفتيم، اما مشكلاتي درباره بيانيه دوحه بروز كرد و ما همه جنبه هاي مثبت و منفي موضوع را بررسي كرديم.
وي افزود: روند انتخابات و فرايند سياسي بايد به گونه اي باشد كه همه جزئيات در آن مشخص باشد به طوري كه آغاز و پايان همه مراحل سياسي روشن و شفاف باشد. الزهار درباره موضعش در قبال توافقنامه دوحه اظهار داشت: همه موضوعات بايد با مشورت باشد و براي جبران اشتباهات بايد بررسي عميقي انجام شود. وي ضمن انتقاد از استفاده واژه تمرد درباره حماس افزود: لفظ تمرد براي رژيم هاي ديكتاتوري و كودتاهاي ارتش به كار برده مي شود و در قاموس حماس جايي ندارد. به كارگيري لفظ تمرد تلاشي براي ضربه زدن به حماس و رهبران آن است و با واقعيت منطبق نيست.
از سوي ديگر "سامي ابوزهري" از سخنگويان حماس گفت: ما از اظهارات متوالي رهبران فتح درباره حماس و مقصر خواندن آن در زمينه تعويق تشكيل دولت جديد ابراز تاسف مي كنيم و خواستار دخالت مصر براي توقف اين حملات رسانه اي فتح هستيم. وي گفت: فتح مي كوشد با جنجال رسانه اي تعويق تشكيل دولت را در نتيجه اختلافات داخلي حماس بداند، اما اين موضع گيري توهين به احساسات مردم فلسطين است كه به آشتي ملي اميدوار هستند. ابوزهري افزود: اين ادعاها و دروغ ها سرپوشي بر درخواست "ابومازن" رئيس تشكيلات خودگردان درباره تعويق تشكيل دولت است.
سخنگوي حماس خاطرنشان كرد: ما از مصر به عنوان يكي از طرف هاي اساسي در پرونده آشتي ملي و ابومازن مي خواهيم كه اقدامي عليه اين هجمه رسانه اي اتخاذ كند.
لیبی
تحولات حکومت
- در حالي كه رئيس شوراي ملي انتقالي ليبي نسبت به تجزيه اين كشور به فدرالهاي مختلف هشدار داد، سازمان ملل اعلام كرد درگيريهاي قبيلهاي جنوب شرق ليبي دست كم 100 كشته بر جاي گذاشته است.
به گزارش روزنامه دارالخليج، "مصطفي عبدالجليل"، رئيس شوراي ملي انتقالي ليبي عنوان داشت: ما نسبت به تجزيه كشور به فدرالهاي كوچك و قبيلهاي هشدار ميدهيم. وي در ادامه افزود: از انقلابيون ليبي ميخواهيم به نهادهاي دولتي ليبي بپيوندند. پيشتر بيم آن داشتيم كه ليبي به سه كنفدرال تجزيه شود اما امروز بيم آن داريم كه اين كشور به شهرها و روستاها و قبيلههاي مختلف تجزيه گردد.
عبدالجليل همچنين افزود: از انقلابيون ليبي ميخواهيم به درخواست هاي انقلاب اين كشور توجه كنند و به وزارت كشور و وزارت دفاع براي از بين بردن اين بيم و نگرانيها بپيوندند. آژانس هاي وابسته به سازمان ملل با صدور بيانيه مشتركي اعلام كردند كه درگيريهاي دو هفته اخير ميان قبايل جنوب شرق ليبي دست كم 100 كشته بر جاي گذاشته و باعث آوارگي هزاران تن شده است. در ادامه اين بيانيه آمده است: جنوب شرق ليبي همچنان شاهد تنش و درگيري ميان قبال است. اين درگيريها باعث شده است نيمي از ساكنان شهر كفره از اين منطقه مهاجرت كنند.
آمریکا، رژیم صهیونیستی، غرب و دیگر کشورها
پايگاه اينترنتي روزنامه اردني الدستور در مقاله اي به قلم "محمد احمد روسان" و با عنوان «آپاچي» رمز برنامه ترور هاي سري سي آي اي در ليبي است؛ به نگراني هاي واشنگتن از روي كار آمدن رهبران ضد آمريكايي در طرابلس پرداخته است.
الدستور نوشت: به علت افزايش تنش و درگيري هاي مسلحانه در ليبي ميان گروه ها از جمله گروه هاي متمايل به آمريكا، اخوان المسلمين، ناسيوناليست ها و افراط گرايان سلفي آمريكا حضور خود را در ليبي افزايش داده است. سرويس هاي اطلاعاتي انگليس و فرانسه گزارش داده اند كه بيش از 15 هزار تفنگدار دريايي آمريكا نزديك جزيره مالت در مقابل سواحل ليبي پياده و از آنجا وارد ليبي شدند. روزنامه الدستور در ادامه افزود: قرار است تعداد اين نيروها كه به جديدترين تجهيزات نظامي مجهز مي باشند به 40 هزار نفر برسد و گفته مي شود كه اين نيروها خود را براي حضور بلند مدت در ليبي آماده مي كنند. از سوي ديگر گفته مي شود حضور نظامي آمريكا در ليبي اشغال شده، در حالي صورت گرفته است كه آمريكا از قدرت گرفتن مخالفان سياست هاي واشنگتن در ليبي نگران است از اين رو آن ها با پيشدستي و سيطره بر مراكز حساس در اين كشور ضريب اطمينان بقاي موافقان و همچنين ادامه حضور خود را افزايش خواهند داد. روزنامه الدستور در ادامه افزود: گزارش هاي ديگر حاكي از آن است كه در اتاق هاي فكر سري كه از سوي سرويس هاي امنيتي آمريكايي اداره مي شوند طرحي به نام آپاچي در حال آماده شدن است كه بر اساس آن چهره ها و شخصيت هاي سياسي و رهبران قبايل مخالف حضور و سياست هاي آمريكا در ليبي ترور خواهند شد. اجراي اين طرح بر عهده جوخه هاي هاي ترور و سازمان هاي تروريستي كه آمريكا در آن ها نفوذ كرده است و نيز هواپيماهاي بدون سرنشين است.
- آخرين وضعيت عبدالله السنوسي از زبان رئيس شوراي انقلابي طرابلس اعلام شد.
به گزارش پايگاه العرب آنلاين، "عبدالله ناكر" رئيس شوراي انقلابي طرابلس گفت: "عبدالله السنوسي" رئيس اطلاعات سابق ليبي در چنگ انقلابيون است. وي با اشاره به برخي رايزني ها با آمريكايي ها درباره پرونده السنوسي افزود: السنوسي اطلاعاتي در اختيار دارد كه در صورت افشاي آن ليبي بهاي زيادي پرداخت خواهد كرد. "ناكر" بدون اينكه دلايلي براي اثبات دستگيري السنوسي ارائه كند اظهار داشت: پس از پايان تحقيقات از السنوسي در آينده نزديك حقايق بيشتري درباره وي منتشر مي كنيم.
- شواهد حاكي از ادامه موارد نقض حقوق بشر در ليبي است.
شبكه تلويزيوني فرانس 24 گزارش داد: يك سال پس از آغاز قيام مردمي در ليبي و شش ماه پس از سقوط طرابلس، همچنان موارد فراواني از نقض حقوق بشر در اين كشور مشاهده مي شود. اين در حالي است كه وضع بويژه براي سياه پوستان منطقه طوارق در نزديكي مصراته كه به حمايت از "معمر قذافي" متهم هستند بسيار سخت است.
اين سياهپوستان از منطقه محل سكونت خود بيرون رانده شده اند. اكنون طوارق به شهر اشباح تبديل شده است. اين شهر كه قبل از جنگ ليبي 30 هزار سكنه داشت اكنون پس از اينكه ساكنان شهر مصراته همه آن ها را فراري دادند خالي از سكنه شده است. ساكنان مصراته، در طوارق مين گذاري كرده اند براي اينكه همسايگان سابقشان به خانه هايشان باز نگردند.
ساكنان سياه پوست طوارق تا آخر به معمر قذافي وفادار ماندند. آن ها حتي به مصراته نيز حمله كردند. ساكنان مصراته وعده مي دهند كه همچنان مردم طوارق را تعقيب خواهند كرد. اكنون طوارقي ها براي اينكه از انتقام جويي ها در امان بمانند، به منطقه اي در 200 كيلومتري شهرشان پناه برده اند. آن ها هفته گذشته براي مطالبه حقشان براي بازگشت به خانه هاي خود تظاهرات كردند. اما ساكنان مصراته به اين تظاهرات نيز حمله و به سوي معترضان تيراندازي كردند. در نتيجه هفت نفر كشته و شمار زيادي از جمله زنان و كودكان نيز زخمي شدند. "حاج هاتيا" كه در اين تظاهرات پسر 13 ساله خود را از دست داد مي گويد: چرا آن ها كودكان را مي كشند. اگر يكي از ما اشتباهي مرتكب شود، به دنبالش مي آيند و محاكمه و زنداني اش مي كنند. گزارش مي افزايد: زندان هاي ليبي پر از سربازان و حاميان نظام سابق اين كشور است. در يكي از اين زندان ها در مصراته، هزار نفر از هر سن و سالي در حبس هستند. شواهد حاكي از شكنجه شدن اين زندانيان است .با اين حال اين زندانيان اين شانس را داشته اند كه زنده بمانند. همه طرفداران قذافي اين شانس را نداشته اند كه زنده بمانند. در خارج از شهر مصراته، گورستاني براي دفن حاميان قذافي اختصاص داده شده است.
بيش از 650 نفر از آن ها بدون اينكه حتي نامشان معلوم باشد در اين گورستان دفن شده اند .
- يك روزنامه اتريشي نوشت سفير ديكتاتور "معمر قذافي" هنوز سفارتخانه اين كشور در اتريش را رها نكرده و به رغم اعتراض ليبيايي ها در آنجا ماندگار شده است.
روزنامه اتريشي كرونه نوشت: 10تن از مجروحان انقلاب ليبي كه در حال حاضر در اتريش تحت معالجه قرار دارند خشمگين هستند، زيرا سفير سابق كشورشان هنوز در سفارتخانه باقي مانده است. اين روزنامه افزود: اين ليبيايي ها تاكيد كردند كه "محمد منسي" سفير سابق يكي از طرفداران قذافي است و اگر تا آخر ماه سفارت را رها نكند، ما به آنجا حمله خواهيم كرد.
تونس
- مطبوعات تونس روز دوشنبه (90.12.08) اعلام كردند نام "منصف مرزوقي" رئيس جمهور اين كشور در فهرست اسامي نامزدهاي دريافت جايزه نوبل صلح سال 2012 به چشم مي خورد.
پايگاه اينترنتي تونسي «بيزنس نيوز» اعلام كرد در ميان نامزدهاي دريافت اين جايزه، نام افرادي همچون "بيل كلينتون" رئيس جمهور اسبق آمريكا، "يوليا تيموشنكو "نخست وزير پيشين او كراين و "برادلي منينگ"، فردي كه 260 هزار تلكس محرمانه وزارت دفاع آمريكا را در اختيار سايت اينترنتي ويكيليكس قرار داد، به چشم مي خورد. همين پايگاه اينترنتي در ادامه افزود در فهرست اسامي نامزدهاي دريافت جايزه نوبل صلح، مشاهده نام افراد ديگري همچون "دنيس موكوگه" پزشك كنگويي، "اسوالدو پايا" و "يائوني سانچز" دو تن از مخالفان كوبا و "اسوتلانا گانوچكينا" فعال طرفدار آزادي هاي مدني در روسيه هم قابل توجه است. به گزارش خبرگزاري شينهوا از تونس، اسامي برندگان جوايز نوبل در ماه اكتبر اعلام و مراسم اعطاي جوايز روز دهم دسامبر برگزار مي شود.
- ده ها مجروح و نيز والدين افراد كشته شده در قيامي كه به سقوط "زين العابدين بن علي" رئيس جمهوري سابق تونس منجر شد، دوشنبه (90.12.08) در تظاهراتي در برابر ساختمان وزارت دفاع تونس خواستار اجراي عدالت و دريافت غرامت شدند.
تظاهركنندگان كه از وعده هاي عمل نشده مقامات و كندي دستگاه قضايي براي محكوم كردن مجرمان انتقاد داشتند، خواستار دريافت غرامت شدند. برخي از شركت كنندگان در اين تجمع اعتراض آميز تصاوير نزديكان كشته شده خود را حمل مي كردند. پدر "محمد" از قربانيان انقلاب تونس با فرياد گفت: بايد قاتلان و آمران محاكمه شوند و دولت عدالت را اجرا كند.
دادگاه هاي نظامي هنوز درباره پرونده موسوم به شهداي انقلاب حكم خود را صادر نكرده اند و رسيدگي به پرونده هاي بن علي رئيس جمهوري تونس و مقامات بلند پايه اين كشور درباره نقش آنان در مرگ تظاهركنندگان و زخمي كردن آنان همچنان ادامه دارد. به گزارش خبرگزاري فرانسه از تونس، براساس آمار سازمان ملل متحد ، 300 تونسي در طول قيامي كه هفده دسامبر دو هزار و ده آغاز شد و 14 ژانويه بعد به فرار بن علي به عربستان سعودي منجر شد، كشته و 700 تن ديگر زخمي شدند. مجروحان و والدين افراد كشته شده همچنين اعلام كردند هنوز دومين بخش از غرامت ها را دريافت نكرده اند. دولت تونس 16 ژانويه پرداخت دومين بخش از غرامت به خانواده هاي شهدا را اعلام كرده بود. صدها تن از اين خانواده ها پيش از اين 20 هزار دينار (2 هزار يورو) براي از دست دادن يكي از اعضاي خانواده و سه هزار دينار ( هزار و 500 يورو) براي هر زخمي دريافت كرده بودند. "لاميه فرحاني" رئيس جمعيت خانواده شهدا و مجروحان انقلاب تونس گفته بود اين مبلغ حتي براي مراقبت هاي پزشكي كافي نيست.
الجزاير
- وزارت كشور و شوراهاي محلي الجزاير از مجموع ده ها حزب و تشكل سياسي درخواست كننده دريافت مجوز فعاليت به هشت حزب سياسي كه كنفرانس هاي تاسيسي خود را برگزار كرده و پرونده تقاضاي صدور مجوز فعاليت را تكميل نموده اند، مجوز فعاليت داد.
براساس بيانيه وزارت كشور الجزاير، اين احزاب عبارتند از 'حزب آزادي و عدالت 'به رياست "بلعيد محند اوسعيد"، 'جبهه ملي عدالت اجتماعي' به رياست "بونجمه خالد"، 'جبهه استقلال' به دبير كلي "بلعيد عبدالعزيز"، 'جبهه الجزاير الجديده' به رياست "عبد السلام احمد" و 'جبهه عدالت و توسعه' به رهبري "سعد عبدالله جاب الله". 'حزب كرامت' به رياست "بن حمو محمد"، 'جبهه ملي آزادي ها' به دبيركلي "زروقي محمد" و 'جنبش مردمي الجزاير' به رهبري "عماره بن يونس" نيز از ديگر احزاب و تشكل هاي سياسي است كه مجوز فعاليت دريافت كردند. بيانيه وزارت كشور الجزاير مي افزايد علاوه براحزاب ياد شده 3 حزب جديد كه كنفرانس هاي تاسيسي خود را برگزار كرده و 6 تشكل سياسي جديد ديگر كه كنفرانس هاي تاسيسي خود را برگزار نكرده اند همچنان در انتظار دريافت مجوز فعاليت قانوني خود از سوي وزارت كشور هستند.
- الجزاير از ارسال كمك بشردوستانه به آوارگان مالي كه از درگيري هاي بين شورشيان طوراق و ارتش مالي گريخته و به نيجر، بوركينا فاسو و موريتاني پناه آورده اند، خبرداد.
"عبدالقادر مساحل" وزير امور منطقه مغرب عربي و آفريقايي الجزاير در حاشيه گفتگو با "جبريل باسول" وزير امور خارجه بوركينا فاسو كه سرگرم ديدار از الجزيره است گفت: كمك هاي بشر دوستانه آخر اين هفته به آوارگان مالي كه شمال كشور خود را پس از درگيري هاي اخير ترك كرده اند ، اعطا خواهد شد. مساحل در سخناني كه در خبرگزاري رسمي الجزاير منتشر شد بر ضرورت راه حل سياسي فوري براي بحران در شمال مالي در چارچوب احترام به يكپارچكي ارضي اين كشور و گفتگوهاي مستقيم بين دولت و مخالفان تاكيد كرد. به گزارش خبرگزاري فرانسه از الجزيره، دفتر هماهنگي امور بشردوستانه سازمان ملل متحد اعلام كرد شماري از شهروندان مالي با فرار از درگيري ها در كشور خود به موريتاني، بوركينا فاسو، نيجر و الجزاير پناه آورده اند.
مراكش
- مغرب و آمريكا در زمينه تعيين ساز و كار رايزني منظم سياسي به توافق رسيدند.
به گزارش خبرگزاري شينهوا از رباط، راديو مغرب اعلام كرد "سعدالدين عثماني" وزير امور خارجه مغرب در كنفرانس خبري با "هيلاري كلينتون" وزير امور خارجه آمريكا گفت: در زمينه تعيين ساز و كار رايزني منظم سياسي، حمايت از همكاري دو جانبه اقتصادي، تقويت سرمايه گذاري آمريكا در مغرب و تقويت روابط بازرگانان دو كشور به توافق رسيديم. اين وزير مغربي افزود رباط و واشنگتن روابط مستحكمي دارند كه با گذشت زمان همچنان درحال تقويت است. وزير امور خارجه مغرب بر تقويت همكاري كشورش و آمريكا در زمينه امنيت، مبادله اطلاعات و تجارب تاكيد و خاطرنشان كرد اراده دو كشور بر ثبات و مقابله با همه تهديدهايي كه منطقه با آن روبروست استوار است.
سودان
- تنش ها ميان خارطوم و جوبا با حمله شورشيان جنوب به مناطقي در شمال سودان افزايش يافت.
به گزارش سودان ويژن، اين درگيري پس از نفوذ نيروهاي سودان جنوبي به خاك سودان شكل گرفت. در همين رابطه سخنگوي نيروهاي مسلح سودان اعلام كرد كه نيروهاي سودان جنوبي از منطقه درياچه سفيد به ميزان شش كيلومتر در خاك سودان شمالي نفوذ كرده اند.
- گروه هاي شورشي كه با ارتش سودان در طول مرز مورد مناقشه با سودان جنوبي مبارزه مي كنند، اعلام كردند كنترل منطقه تاروج را در اختيار گرفتند و راه را به روي آوارگان سودان جنوبي كه در سودان گرفتار آمده اند، باز كردند.
"ارنو انگوتولو لودي" سخنگوي شاخه شمال جنبش آزاديبخش جنوب سودان اعلام كرد اين جنبش عصر شهر تاروج را آزاد كرد. نيروهاي مسلح سودان هنوز درباره اين خبر واكنشي نشان نداده اند. گرفتن تاييد اين خبر از منابع مستقل نيز به سبب محدوديت هاي دسترسي كه مقامات براي خبرنگاران و سازمان هاي بشردوستانه برقرار كرده اند، غير ممكن است.
- سودان اعلام كرد امكان توسل به راه حلي نظامي را براي مقابله با تجاوزهاي متعدد سودان جنوبي به خاكش، بعيد نميداند.
"مصطفي عثمان اسماعيل" مشاور رئيس جمهور سودان به خبرنگاران گفت: كشورش حق توسل به گزينه نظامي و امنيتي را براي مقابله با حملات سودان جنوبي به منطقه بحيرات الابياد در كردفان جنوبي براي خود محفوظ ميدارد. وي دولت سودان جنوبي را مسئول حمله به اين منطقه دانست و تاكيد كرد خرطوم همه گزين هها از جمله گزينه نظامي و امنيتي را براي پاسخگويي به اين تجاوزها مد نظر دارد.
اسماعيل از دولت سودان جنوبي خواست از رد و انكار دست بردارد و مسئوليت اعمالش را برعهده گيرد. مشاور رئيس جمهور سودان اعلام كرد در پي اين حملات خارطوم به شوراي امنيت سازمان ملل، اتحاديه افريقا و كميته نظارت بر توافقنامه امنيتي شكايت كرد. اين توافقنامه كه درباره عدم تجاوز بين سودان و سودان جنوبي است اخيرا بين دو كشور امضا شده است.
- گروه هاي شورشي سودان مسووليت حمله به ارتش اين كشور را نزديك مرزهاي سودان جنوبي به عهده گرفتند.
گروه هاي شورشي سودان در بيانيه اي مدعي شدند، پايگاه نظامي اين كشور را در اطراف درياچه الابيض نزديك مرزهاي سودان جنوبي كه به كشته شدن 130 نظامي سوداني منجر شد، تصرف كرده اند. به گزارش رويترز، هيچ منبع مستقلي تاكنون صحت اين خبر را تاييد نكرده است. سودان جنوبي با تكذيب نقش نيروهاي اين كشور در حمله به ارتش سودان گفت، اختلاف ها و تنش هاي دو كشور درباره صادرات نفت و مرزها افزايش يافته است.
- در سانحه آتش گرفتن يك فروند هواپيما در شهر فاو در شرق سودان سه نفر كشته شدند و وزير كشاورزي اين كشور از اين حادثه جان سالم به دربرد.
به گزارش خبرگزاري شينهوا از خارطوم، يك مسئول محلي در شهر فاو كه خواست نامش فاش نشود گفت: يك فروند هواپيما هنگام برخاستن از باند فرودگاه محلي اين شهر منحرف شد و آتش گرفت. اين مسئول افزود در اين حادثه سه نفر كشته و شماري ديگري زخمي و به بيمارستان فاو منتقل شدند و "عبدالحليم المتعافي" وزير كشاورزي و شماري از همراهان وي جان سالم به در بردند. اين وزير و هيئت همراه طي يك ماموريت كاري براي اجراي چندين طرح بزرگ كشاورزي وارد اين شهر شده بودند.
- يك نماينده كنگره آمريكا سودان را به «پاكسازي قومي» در سودان جنوبي متهم كرد و تقويت اقدام بشردوستانه را در اين كشور خواستار شد.
"فرانك ولف" نماينده جمهوريخواه كنگره آمريكا پس از سفر سه روزه اش به منطقه در يك كنفرانس مطبوعاتي گفت: در بازديد از اردوگاه آوارگان ايدا در سودان جنوبي اطلاعاتي درباره حملات هوايي، اعدام هاي مستبدانه و همچنين كمبود آذوقه جمع آوري كرده است. به گزارش خبرگزاري فرانسه از واشنگتن، اين نماينده جمهوريخواه همچنين يك نوار ويدئويي از اظهارات شاهدان زن در اين اردوگاه نشان داد كه در آن اطمينان داده بودند نيروهاي سودان با همراهي اعراب مرتكب تجاوز و ديگر اقدامات خشونت آميز بر عليه سياه پوستان و مسيحيان شده بودند.
وي به خبرنگاران گفت پاكسازي قومي براي خارطوم يك اقدام رايج به شمار مي رود و علاوه بر اين "عمر البشير" رئيس جمهوري سودان از غذا به عنوان سلاح استفاده مي كند. اين نماينده جمهوريخواه كنگره آمريكا افزود چنانچه اين شرايط ادامه پيدا كند پيامدهاي وحشتناكي به دنبال خواهد داشت.
- وزيران امور خارجه چين و سودان در پكن درباره روابط دوجانبه گفتگو كردند.
"يانگ جيچي" و "علي احمد كرتي" درباره روابط دوجانبه و مسايل بين المللي و منطقه اي به بحث و تبادل نظر پرداختند. وزير امور خارجه چين در اين ديدار گفت كه چين و سودان دوستي طولاني و همكاري هاي نتيجه بخشي در همه زمينه ها داشته اند. وي افزود كه كشورش علاقمند است با همكاري سودان روابط دوستانه و همكاري هاي دو كشور را گسترش دهد. به گزارش خبرگزاري شين هوا از پكن، علي احمد كرتي وزير امور خارجه سودان نيز در اين ديدار گفت كه كشورش ارزش دوستي خود با چين را درك مي كند و آماده است با همكاري اين كشور براي ارتقاي همكاري ها و مناسبات فيمابين تلاش كند.
115224-901209
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
آفران: تحولات شمال آفريقا - 90.12.09 |
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |