مصر
تحولات حکومت
- "سعد الکتاتنی" رئیس پارلمان مصر تأکید کرد، مسئولانی که در لغو ممنوعیت سفر آمریکاییها دست داشتند، بازخواست خواهند شد و نخست وزیر و وزاری مربوطه استیضاح خواهند شد.
محمد سعد الکتاتنی رئیس پارلمان مصر، اعلام کرد که در قضیه لغو ممنوعیت سفر متهمان آمریکایی پرونده سازمان های خارجی فعال در مصر و حمایت مالی آن ها از موسسات و نهادهای مدنی مصر از نخست وزیر و وزرای مربوطه یا هر مسئول دیگری که با این قضیه در ارتباط بوده است، سوال خواهد شد. الکتاتنی تأکید کرد: در صورت اثبات اتهام بیتردید مجازات خواهد شد و در این میان تشکر یک مقام مسئول آمریکایی از اخوان المسلمين و شورای عالی نظامی مصر در این ارتباط به هدف فتنه انگیزی در مصر صورت میگیرد.
رئیس مجلس ملت مصر درباره سفر به کویت نیز اظهار داشت: اولین سفر خارجی پس از انتخاب وی به ریاست مجلس ملت مصر صورت میگیرد و به این ترتیب وی در هجدهمین کنفرانس اتحادیه پارلمانی عرب شرکت میکند که مدت سه در کویت برگزار میشود.
وی درباره قضیه متهمان خارجی پرونده فعالیت سازمانهای خارجی در مصر گفت که در اینباره هیچ قرارداد یا توافق محرمانهای صورت نگرفته، اما این موضوع به جایگاه و موقعیت مصر لطمه میزند و جریان امور در کشور باید شفاف و آشکار باشد و من ایمان دارم که دستگاه قضائیه مصر دستگاه پاک و درستی است، حال در این میان اگر افرادی دست به اقداماتی زدند، نمیتوان تمام دستگاه را زیر سوال برد.
الکتاتنی افزود: از اینکه در مجلس انجام وظیفه میکنیم باید بگویم که قصد داریم از تمام قوانین موجود و اختیاراتی که داریم استفاده کنیم تا مسئولان این قضیه را در هر موقعیتی که قرار داشته باشند، مورد بازخواست قرار دهیم و به همین منظور نخست وزیر و وزرای مربوطه به پارلمان فراخوانده و استیضاح خواهند شد و در صورت اثبات دست داشتم هرکس در این قضیه مجازات خواهد شد. اما درباره اینکه خبرهایی مبنی بر حصول توافق در این ارتباط منتشر شده، رئیس مجلس ملت مصر گفت: نمی دانم این توافق چه سود و منفعتی میتواند برای مصر داشته باشد و در صورت وجود هر گونه توافق سیاسی نباید آن را پنهان کرد و ملت مصر باید از همه مسائل و قضایا مطلع باشند و این موضوعی است که در اینباره سوال خواهد شد، چراکه شفافیت پایه و اساس هرکاری در مصر کنونی است و زمان پنهانکاری به پایان رسیده و هم اکنون مردم خواهان شفافیت و مشارکت در همه امور هستند.
اما درباره اظهار نظرهای آمریکایی که در این خصوص از شورای عالی نظامی مصر و اخوان المسلمين پس از سفر این متهمان به آمریکا تشکر شده بود، الکتاتنی گفت: بیتردید این اظهار نظرها در چارچوب سیاستهای آمریکا جهت فتنه انگیزی و ایجاد شکاف در میان مصریها صورت میگیرد و در اینباره دولت آمریکا باید واضح و آشکار بگوید که چه کسی از شورای عالی نظامی و اخوان المسلمين با آن به گفتگو نشسته است، تا جامعه بین المللی و افکار عمومی دریابد، چه کسی یا کسانی در پس این قضیه قرار دارند.
احزاب و شخصیت ها
- احزاب سیاسی و جنبش جوانان مصر برای دفاع از دستاوردهای انقلاب مصر و پی گیری اهداف آن شورای انقلاب تاسیس کردند.
برخی احزاب سیاسی و جنبش های جوانان نشأت گرفته از انقلاب 25 ژانویه مصر در کنفرانسی مطبوعاتی تاسیس شورای انقلاب را اعلام کردند. به گزارش تلویزیون بی بی سی عربی، نیروهای انقلابی در چارچوب این شورای جدید تلاش می کنند با یکی از اهداف خود و ادغام در قالب یک موسسه بر شورای نظامی و سایر موسسات رسمی دولتی برای تحقق اهداف انقلاب مصر فشار بیاورند. "عطیه نبیل" در گزارشی از کنفرانس تاسیسی شورای انقلاب مصر، گفت: شورای انقلاب مصر متشکل از ده ها جنبش و ائتلاف جوانان انقلاب و فعالان سیاسی و برخی شخصیت های برجسته فکری، فنی و فرهنگی مصر است. این اقدام تلاشی جدید از سوی نیروهای انقلاب برای منسجم کردن صفوف خود در مقابله با آنچه که تلاش برای دزدیدن انقلاب مصر نامیدند می باشد آن ها می گویند انقلاب مصر در این مرحله در معرض خطرات بزرگی قرار دارد.
- "حازم صلاح ابواسماعیل" نامزد احتمالی ریاست جمهوری مصر در خصوص پرونده فساد مالی آمریکا در مصر تاکید کرد آنچه در این مساله اتفاق افتاد کرامت شهروندان مصری و همچنین دستگاه قضایی این کشور را هدف قرار داد.
حازم صلاح ابواسماعیل نامزد احتمالی ریاست جمهوری مصر در مورد پرونده فساد مالی آمریکا در مصر تاکید کرد: آنچه که در مساله تامین منابع مالی خارجی برای سازمان های مردمی در مصر و قاچاق متهمان این مساله اتفاق افتاد، کرامت شهروندان مصری و همچنین دستگاه قضایی این کشور را هدف قرار داده است. وی افزود که این متهمان در مصر در راستای تخریب کشور و تقسیم آن فعالیت میکردند و به عبارت دیگر به امنیت داخلی و خارجی کشور لطمه وارد کردند چگونه میتوان به آن ها اجازه سفر داد.
ابواسماعیل اقدام آمریکاییها در اعزام هواپیماهای نظامی به فرودگاه قاهره را زشت و وقیحانه خواند و گفت که این وقاحتی از جانب آن ها است که بگویند 13 تن از مسافران این هواپیما تابعیت غیر آمریکایی دارند. وی همچنین اظهار کرد که بعد از حادثهای که اتفاق افتاده به هیچ شکلی نمی تواند به رای مصریهای مقیم خارج به ویژه مصریهای مقیم آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری این کشور که ماه مه آینده برگزار میشود، اعتماد داشته باشد.
- "کریمه الحفناوی"، دبیرکل حزب سوسیالیست مصر بر این باور است موضوع خروج فعالان آمریکایی با یک فروند هواپیمای آمریکایی نقض حاکمیت مصر و زیرپا گذاشتن شرافت و کرامت مصر است.
"کریمه الحفناوی"، دبیرکل حزب سوسیالیست مصر و عضو جنبش الکفایه، تاکید کرد: آنچه در مصر درباره قضیه فرار آمریکاییهای متهم به فعالیت در سازمانهای خارجی در مصر و حمایت مالی این سازمانها از نهادهای جامعه مدنی در مصر روی داد و خروج آن ها از کشور با یک فروند هواپیمای آمریکایی نقض حاکمیت مصر و زیر پا گذاستن شرافت و کرامت مصر به شمار میآید و مسئولیت کامل و مستقیم این اقدام متوجه شورای عالی نظامی و دولت "کمال الجنزوری" است. دبیرکل حزب سوسیالیست مصر در این ارتباط از اخوان المسلمين خواست تا موضع خود را در قبال تشکر "جان مککین"، سناتور آمریکایی از آن ها و دستگاه قضایی مصر و رئیس شورای عالی نظامی حاکم بر مصر اعلام کرده و توضیحات لازم در این ارتباط را ارائه دهند. وی توضیح داد که دستگاه قضایی مصر در اصل دستگاهی پاک و مبرا از هر خطا است، اما گروهی خاص و اندک این دستگاه را فاسد کردهاند و کنارهگیری و استعفای برخی از قضات در این پرونده نشان از دخالت شورای عالی نظامی در این دستگاه دارد و به همین منظور خواهان پاکسازی این دستگاه شد.
الحفناوی گفت: شورای عالی نظامی مصر ادامه دهنده سیاستهای "حسنی مبارک" است و به این طریق درصدد است، رژیم سابق را به شکلی دیگر بر کشور حاکم گرداند، به همین دلیل در تمام امور داخلی کشور دخالت میکند.
- جنبش اخوان المسلمین مصر، سخنرانی اخیر "کمال الجنزوری" نخست وزیر این کشور را رد کرد و برکناری وی را خواستار شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، نمایندگان حزب آزادی و عدالت وابسته به جنبش اخوان المسلمین مصر بر لزوم آغاز رایزنی ها به منظور تشکیل دولت ائتلافی به جای دولت الجنزوری تاکید کردند. مجلس نمایندگان مصر قرار است در جلسه یازدهم ماه جاری (90.12.21) خود، رای عدم اعتماد به دولت الجنزوری را بررسی کند.
"محمد امین" خبرنگار این شبکه افزود، نمایندگان اسلامخواه مجلس مصر، تاکید کردند الجنزوری در سخنرانی اخیر خود از کلمات زیبایی استفاده کرد که محتوا نداشت و به همین علت سخنرانی وی ناامید کننده بود. نمایندگان اخوان المسلمین رایزنی با بعضی احزاب حاضر در پارلمان را به منظور تشکیل دولت ائتلافی آغاز کردند. "حازم فاروق" نماینده حزب آزادی و عدالت در این باره به العالم گفت: سخنان الجنزوری مانند انشایی بودکه با عجله از طرف کسی که اطلاعی از آینده مصر ندارد، نوشته شده است. بدون شک ما خواهان تشکیل دولت ائتلافی هستیم.
"عادل القلا" نماینده حزب عربی سوسیالیست مصر در این باره اظهار داشت، توافق کردیم که روز یازدهم ماه مارس، نخست وزیر را استیضاح کنیم. بدون شک این استیضاح به رای عدم اعتماد به وی منجر خواهد شد. به این ترتیب دولت ائتلافی تشکیل خواهد شد. به ویژه که شاهد اتفاق زشتی در مسئله آزادی متهمان آمریکایی بودیم. خبرنگار این شبکه ادامه داد، اقدامات دولت الجنزوری، جوانان انقلابی مصر را راضی نکرده است. آنان انتظار دارند دولتی که برای نجات کشور تشکیل شد، عملکرد بهتری داشته باشد.
"علی ابوهمیله" یکی از جوانان انقلابی مصر گفت: به نظر می رسد الجنزوری یک کشتی از قرن هجدهم را هدایت می کند، در حالی که ما اکنون در قرن بیست و یکم هستیم. بسیار عجیب است که او همان ذهنیت قدیمی و سنتی را دارد.
- دبیر جبهه مصری همبستگی با انقلاب بحرین، گفت: اعلام همبستگی و همدردی مردم مصر با انقلاب بحرین رو به افزایش است و مصری ها از خون برادران مسلمان خود در بحرین نخواهند گذشت.
به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه العالم، "ایمن الماظ" در گفتگو با این شبکه، تصریح کرد: وقتی به انقلاب مردم بحرین از زمان شروع آن تا کنون می نگریم، درمی یابیم که این انقلاب به طور فجیعی سانسور شده است. وی افزود: ما در مصر و دیگر کشورهای عربی، در طول سال گذشته، درصدد آگاه سازی مردم برآمدیم تا نسبت به ترفندهای رژیم آل خلیفه در خصوص تحریف واقعیت های انقلاب بحرین هوشیار باشند. الماظ گفت: مشکل در بحرین، طایفه ای نیست بلکه این کشور صحنه انقلاب مردمی است و شمار کشته شدگان دراین کشور با توجه به میزان جمعیت آن، بیش از دیگر کشورهایی است که درآن ها انقلاب روی داده است.
وی اظهار داشت: روز جمعه گذشته شاهد تظاهرات هزاران نفر از مردم مصر در میدان التحریر برای همبستگی با مردم بحرین بودیم و این مساله در مطبوعات داخلی و جهانی نیز انعکاس یافت. دبیر جبهه مصری همبستگی با انقلاب بحرین تصریح کرد: با برگزاری این تظاهرات، ما از چارچوب صرفا تبلیغاتی خارج شدیم و گام هایی جدی برای درخواست از اتحادیه عرب در خصوص تحرک در قبال اوضاع بحرین برداشتیم. الماظ از کسانی که برای انقلاب در کشورهای عربی و ریخته شدن خون مردم دراین کشورها می گریند ولی ریخته شدن خون مردم بحرین را نادیده می گیرند، انتقاد کرد و گفت: این مساله ثابت می کند که آن ها برای ریخته شدن خون مردم نمی گریند، بلکه برای از دست رفتن منافع خود دراین کشورها نگرانند. وی افزود: آن ها می خواهند همه منطقه را به استان هایی متعلق و وابسته به رژیم آل سعود تبدیل کنند و ما قبول نمی کنیم که سفیر سوریه از مصر اخراج شود ولی سفیر بحرین همچنان درقاهره بماند. الماظ تاکید کرد که رژیم بحرین عملا شکست خورده است و به دنبال راه نجات است و تلاش می کند تا با عربستان ائتلاف کند.
آمریکا، رژیم صهیونیستی، غرب و دیگر کشورها
- کنگره آمریکا از متهمان آمریکایی پرونده فعالیت سازمانهای خارجی در مصر و حمایت مالی این سازمانها از نهادهای مدنی مصر که طی چند روز گذشته از این کشور فرار کرده بودند، قدردانی کرد.
به گزارش پایگاه خبری الفجر، کنگره آمریکا به صورت تلویحی از 16 متهم امریکایی پرونده فعالیت سازمانهای خارجی در مصر و حمایت مالی این سازمانها از نهادهای مدنی مصر و تلاش آن ها برای نشر دمکراسی در مصر قدردانی کرد.
- "احمد الخولانی" نماینده سابق مجلس ملت مصر تاکید کرد که سخنان رئیس جمهوری آمریکا در ایپک نشان از همراهی آمریکا با رژیم صهیونیستی و سیاست هایش داشت و این موضع جدید یا غیر منتظرهای از جانب آمریکا نیست.
احمد الخولانی، نماینده سابق مجلس ملت مصر، تاکید کرد که سخنان اخیر "باراک اوباما"، رئیس جمهوری آمریکا در کنفرانس سالیانه ایپک تا حدود بسیار زیادی نشان از همراهی آمریکا با رژیم صهیونیستی و سیاستهایش داشت و این موضع جدید یا غیر منتظرهای از جانب آمریکا نیست، بلکه غیر از این از اوباما و دیگر دولتمردان آمریکایی انتظار نمیرفت و بالعکس همه انتظار داشتند که همراهی تامی از حیث سیاسی با سیاستهای رژیم صهیونیستی صورت گیرد. وی تاکید کرد که موضع آمریکا از زمان شکل گیری حمایت مطلق از رژیم صهیونیستی بوده است.
این نماینده سابق مجلس ملت مصر درباره سخنان رئیس جمهوری آمریکا پیرامون صلح گفت: از اوباما سخنان بسیاری در اینباره به گوش رسیده اما هیچیک از آن ها به واقعیت مبدل نشدهاند، بلکه واقعیتها نشان میدهد که او هر روز بیش از گذشته بر حمایت خود از رژیم صهیونیستی میافزاید. الخولانی توضیح داد که اوباما در سخنرانی خود تلاش کرد، رضایت لابی صهیونیستی را جهت حمایت از وی در انتخابات آینده ریاست جمهوری جلب کند، بسان دیگر کاندیداهای ریاست جمهوری این کشور چون همگی آن ها به خوبی از نقش تاثیرگذار این لابی در تصمیمگذاریهای سیاسی آمریکا اطلاع دارند و به همین دلیل میدانند بدون حمایت این لابی آرایی را به دست نخواهند آورد. به همین دلیل این سیاستمدار سابق مصری بعید ندانست که آمریکا در حمله نظامی رژيم صهيونيستي علیه تاسیسات هستهای ایران از این رژیم حمایت کند، اگرچه اظهارات اوباما در اینباره منتاقض است و او گاهی از حمله تنها و بدون حمایت رژيم صهيونيستي به ایران و گاهی از عدم دادن اجازه به ایران جهت تملک سلاح هستهای توسط ایران سخن میگوید.
- وزیر انرژی و معادن اردن از توقف کامل انتقال گاز مصر به این کشور پس از انفجار در خط لوله گاز مصر به اردن و فلسطین اشغالی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از امان، "قتیبه ابوقوره" تاکید کرد انتقال گاز طبیعی از مصر به علت انفجار اخير متوقف شده است. وی تصریح کرد، برای مشخص شدن حجم خسارت ها و زمان از سرگیری انتقال گاز با مسئولان مصری تماس برقرار شده است. یک مسئول امنیتی اعلام کرد شش فرد مسلح مواد منفجره را در دو نقطه خط لوله انتقال گاز به فاصله 15 متر در منطقه المساعید نزدیک شهر العریش قرار داده بودند. تاکنون هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این انفجارها را بعهده نگرفته است.
- یک نشریه آلمانی با اشاره به شکست سکولاریسم غربی در مصر نوشت که اکثریت مردم این کشور هیچ تناقضی بین اسلام و دموکراسی ندیده و خواهان آمیخته شدن ارزش های اسلامی با سیاست هستند.
نشریه "دی سایت" در مطلبی نوشت: بعد از پیروزی انتخاباتی اخوان المسلمین در مصر و تونس بسیاری از تحلیلگران سیاسی غربی عجولانه بهار عربی را به زمستان اسلامی تبدیل شده ارزیابی کردند. در این میان یک مسئله کاملا مشخص است و آن این است که 90 درصد مصری ها آرزوی آمیخته شدن اسلام در سیاست را دارند. در انتخابات برگزار شده در مصر بیش از 80 درصد رای های مردمی به احزابی داده شد که قوانین اسلامی را به عنوان منبع قانونگذاری می دانستند.
دی سایت در بخش دیگری از این مطلب خاطر نشان کرد: برخلاف نظر غربی ها، از دید مردم مصر اسلام حامی حقوق زنان، حقوق بشرو عدالت اجتماعی بوده و از گروه های اقلیت و علم و دانش حمایت می کند. اکثریت مطلق مردم مصر در اسلام و دموکراسی هیچ تناقضی نمی بینند بلکه برعکس این دو را به هم وابسته می دانند. بعد از آزمون شکست خورده سکولاریسم در مصر حالا مردم این کشور می خواهند به یک دموکراسی اسلامی شانس دوباره ای بدهند. دی سایت در بخش دیگری از این مطلب به سخنان "راشد الغنوشی" رئیس حزب اسلامگرای النهضه تونس اشاره کرد که اظهار داشته بود هیچ تناقضی بین اسلام و دموکراسی وجود ندارد، اسلام منبعی از ارزش هایی مانند عدالت، برادری، آزادی، برابری و انسانیت است. به اعتقاد الغنوشی، سکولاریسم غربی با اسلام بیگانه است. همچنین بازوی قدرتمند سیاسی در مصر یعنی اخوان المسلمین نیز اخیرا اعلام کرده است که ما می خواهیم در چهارچوب ارزش های اسلامی به آزادی و حقوق قانونی مصری ها احترام بگذاریم. هیچ تبعیضی بر اساس جنسیت، مذهب یا رنگ پوست نباید وجود داشته باشد. باید با فساد مبارزه شود و از چندگرایی سیاسی حمایت شود. نویسنده در بخش دیگری از این مطلب خاطر نشان کرد که مصر و تونس تازه در شروع یک راه جدید و مستقل قرار دارند. یک مدل دموکراسی بر اساس فرهنگ و مذهب اسلامی می تواند هویت بخش باشد و درخواست انسان ها برای شرف، عزت و آزادی را در سریعترین زمان ممکن برآورده کند. در چنین شرایطی آلمان و اروپا باید به فکر گفتگوی مستقیم با اسلامگراهای طرفدار دموکراسی در جهان عرب باشند.
- سفیر مصر در مادرید اعلام کرد، با توجه به حکم صادره توسط دستگاه قضایی اسپانیا دولت این کشور با تحویل دختر یکی از چهرههای رژیم سابق مصر به مسئولان این کشور موافقت کرد.
به گزارش پایگاه خبری الفجر، "ایمن زینالدین"، سفیر مصر در مادرید پایتخت اسپانیا اعلام کرد که دستگاه قضایی اسپانیا با صدور حکمی با تحویل "ساجده حسین سالم"، دختر "حسین سالم"، سرمایهدار معروف مصر و از چهرههای برجسته رژیم حسنی مبارک، رئیس جمهور مخلوع مصر به مسئولان این کشور موافقت کرد. "عمرو رشدی"، سخنگوی وزارت خارجه مصر پیشتر اعلام کرده بود، دادگاه اسپانیا با تحویل حسین سالم، همسر و پسرش به مصر موافقت کرده و هنوز درباره تحویل دختر حسین سالم به مصر تصمیمی اتخاذ نکرده است. دادگاه بینالمللی اسپانیا اول فوریه سال جاری بررسی درخواست مسئولان مصر مبنی بر تحویل حسین سالم، یکی از سرمایه داران معروف و برجسته این کشور را آغاز کرد که به فساد مالی در رژیم سابق مصر متهم شده بود.
- روزنامه دولتی دوران "مبارک" دیکتاتور مخلوع مصر، برای تخریب "محمد سلیم العوا" از شناخته شده ترین نامزدهای احتمالی انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور، اتهامات او را تمایل به شیعه و ایران عنوان کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه العالم، روزنامه الاهرام در مطلبی در خصوص محمد سلیم العوا، با تأکید بر خط مشی سابق خود مبنی بر القای ایران هراسی در افکار عمومی مصر، نوشت: آیا سابقه طولانی در دانش اندوزی، فقه، و فعالیتهای حقوقی می تواند واسطهای برای رسیدن به کرسی ریاست جمهوری باشد، یا اینکه همین عوامل که منشأ مواضعی بحث برانگیز است، مانع از پذیرش او از سوی مردم خواهد شد. الاهرام که اکنون گرایش هایی نزدیک به شورای نظامی دارد، مدعی شد: اتهامات بسیاری علیه سلیم العوا درباره تشیع، گرایش به ایران، دفاع از سرمایه داران فاسد، تناقضگویی درباره قانون اساسی، و دشمنی با کلیسا و غیره وجود دارد. این روزنامه مصری نوشت: هدف ما از این مطلب فقط بررسی حال یا آینده و وعده های سلیم العوا نیست، بلکه پرداختن به تاریخ شخصیت اوست، که در آستانه 70 سالگی، در خط نخست رقابت انتخابات ریاست جمهوری قرارگرفته است. الاهرام خاطرنشان کرد: سلیم العوا قبل از مبارک نامزدی خود را برای ریاست جمهوری اعلام نکرد، بلکه از عمرو موسی در صورت نامزدی حمایت کرد.
در ادامه این مطلب آمده است: شایعه شده بود که العوا وابسته به اخوان المسلمین و حتی یکی از آن ها است؛ بویژه آنکه وی وکیل پرونده سال 1995 اخوان المسلمین شده بود. ولی در پیگیری های صورت گرفته از مواضع دو طرف (العوا و اخوان) او هیچ گاه عضو اخوان المسلمین نبوده است، و این گروه هیچ حمایتی از نامزدی او برای ریاست جمهوری نمی کند. الاهرام نوشت: العوا معتقد است که اسلام را نمی توان از زندگی انسان جدا کرد و زندگی سیاسی هم بخشی از زندگی انسان است. این روزنامه مصری ادامه داد: العوا در ارتباط با موضوع ایران می گوید که حمایتش از ایران مسأله مذهبی نیست، بلکه بخشی از آن به دلیل مشترک بودن این کشور با ما در دشمنی با صهیونیسم است. الاهرام تأکید کرد: روابط نزدیک با ایران یکی دیگر از اتهامات العوا است. وی از سال 1984 بارها به ایران سفرکرد؛ وی نه تنها هیچگاه علاقه اش به این کشور را پنهان نکرده، بلکه حتی در آن مبالغه می کند؛ بصورتیکه وعده داده در صورت رسیدن به ریاست جمهوری دست همکاری به سوی ایران دراز کند؛ ولی اگر مردم مصر با این امر مخالفت کنند، به خواست آن ها تن می دهد.
لیبی
تحولات حکومت
- "مصطفی عبدالجلیل" رئیس شورای ملی انتقالی لیبی کشورهای عربی را به «ایجاد فتنه» در شرق لیبی متهم کرد.
عبدالجلیل در نشستی خبری در طرابلس با اشاره به اعلام استقلال منطقه برقه در شرق لیبی گفت: برخی کشورهای عربی این فتنه را که در شرق شکل گرفته است تغذیه می کنند تا کشور خود را آرام کنند و توفان انقلاب به کشورشان منتقل نشود. این نگرانی موجب شده است که متاسفانه این کشورهای برادر به این اقدام دست بزنند و این فتنه را حمایت کنند.
وی افزود، آنچه امروز رخ می دهد آغاز یک توطئه بر ضد کشور است. این مسئله ای خطرناک است که وحدت ملی را تهدید می کند. وی درباره پیامدهای خطرناک این اقدام که موجب تقسیم لیبی می شود هشدار داد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از طرابلس، عبدالجلیل افزود، لیبی یک پایتخت دارد و آن طرابلس است.
شماری از رهبران قبایل و سیاستمداران لیبیایی روز سه شنبه (90.12.16) در شهر بنغازی، منطقه برقه را که از مرزهای مصر تا شرق شهر سرت در غرب لیبی ادامه دارد، به عنوان منطقه خود مختار اعلام کردند.
شرکت کنندگان در کنفرانسی که در این خصوص تشکیل شده بود و حدود سه هزار نفر در آن حضور داشتند تاسیس شورای انتقالی منطقه خودمختار برقه را به ریاست شیخ "احمد زبیر احمد شریف السنوسی "اعلام کردند. این شورا امور این منطقه خودمختار را اداره و از حقوق آن در موسسات دولت انتقالی موقت کنونی لیبی دفاع می کند اما دولت موقت را تنها نماد وحدت لیبی و نماینده قانونی آن در محافل بین المللی می داند.
شرکت کنندگان، در بیانیه ای گفتند، نظام فدرالی، گزینه این منطقه در قالب لیبی متحد در سایه یک حکومت مدنی قانونی است که شریعت آن قرآن و سنت صحیح است. آن ها همچنین بر پایبندی به ارزش ها و اصول انقلاب هفدهم فوریه تاکید و بر فعالیت فوری برای فعال سازی دستگاه قضایی و حمایت از آن تصریح کردند.
- اعضای شورای ملی انتقالی لیبی با برگزاری نشستی در طرابلس، پایتخت لیبی ریاست "مصطفی عبدالجلیل" را بر این شورا تمدید و دو معاون وی را نیز انتخاب کردند.
به گزارش به نقل از الجزیره، شورای ملی انتقالی لیبی نشستی را در طرابلس، پایتخت لیبی برگزار و طی آن با ابقای مصطفی عبدالجلیل، به سمت ریاست این شورا موافقت کرد. شورای ملی انتقالی لیبی در این نشست همچنین "مصطفی الهونی" را به عنوان معاون اول و "سالم قنان" را به عنوان معاون دوم عبد الجلیل برگزید. این انتخابها براساس قانون اساسی موقت لیبی انجام میشود که در یکی از بندهای آن ذکر شده، پس از آزادی کامل لیبی رئیس شورای انتقالی و معاونان آن باید انتخاب شوند و شوراهای محلی سراسر کشور در شورای انتقالی لیبی عضویت داشته باشند. مدت حاکمیت شورای ملی انتقالی لیبی بر این کشور تا زمان انتخاب کنگره ملی یا مجمع موسسان مشخص شده که قرار است 23 ژوئن تشکیل شود. در نشست شورای ملی انتقالی لیبی همچنین با استعفای "عبدالحفیظ غوقه"، سخنگوی سابق این شورا موافقت شد که با اعتراضهای مردمی مواجه بود. اما این نشست شورای ملی انتقالی لیبی در حالی برگزار شد که رهبران سیاسی و اجتماعی منطقه برقه در شرق لیبی خواستار فدرالی شدن این منطقه و اعطای خودمختاری به منطقه برقه شدند.
رهبران سیاسی و اجتماعی برقه قصد دارند، به زودی نشستی با حضور حدود پنج هزار نفر از ساکنان منطقه تحت عنوان "کنفرانس ملت برقه" برگزار کنند و طی آن از دولت لیبی بخواهند تا کشور را به صورت دولت فدرالی اداره کند که این امر بیتردید باعث بالا گرفتن تنش در این کشور خواهد شد. .
دفتر عبدالرحیم الکیب، نخستوزیر موقت لیبی در اینباره اعلام کرد که وی به زودی طی سخنانی برنامههایی اعلام خواهد کرد که به موجب آنها اختیارات بیشتری به شوراهای محلی داده خواهد شد.
آمریکا، رژیم صهیونیستی، غرب و دیگر کشورها
- وزیر کشور لیبی تحقیقات پلیس انگلیس را در این کشور برای تکمیل پرونده لاکربی رد کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از طرابلس، "فوزی عبدالعلی"، وزیر کشور لیبی سفر ماموران پلیس انگلیس را به لیبی در چارچوب پرونده لاکربی رد کرد.
بر اساس این گزارش، وی تاکید کرد هیچ قراردادی میان انگلیس و لیبی در این خصوص به امضاء نرسیده است. این در حالی است که "الیستر برت"، وزیر مشاور در امور خارجی انگلیس گفته بود مقامات جدید لیبی وعده همکاری در مورد چگونگی انفجار هواپیمای پان امریکن بر فراز لاکربی را داده اند.
عبدالعلی در ادامه، با انتقاد از سکوت چند ساله انگلیس در خصوص این پرونده، اظهار داشت، چرا انگلیس در طول این سال ها سکوت اختیار کرده بود و اینک که لیبی پس از دهه ها دیکتاتوری، تلاش می کند تا با تاسیس نهادهای جدید، کشور را از نو بسازد، لندن به یاد تحقیق در مورد لاکربی افتاده است؟
- وزیر بازرگانی چین به شرکت های این کشور توصیه کرد به علت وجود ناامنی در لیبی از بازگشت به این کشور خودداری کنند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا از پکن، "چن دمینگ" چهارشنبه (90.12.17) در کنفرانسی مطبوعاتی درحاشیه نشست سالانه پارلمان چین با اعلام این خبر گفت: کشورش بر اساس قوانین بین المللی از مقامات لیبی میخواهد به شرکت های چینی که در جنگ داخلی سال گذشته لیبی متحمل زیان شدهاند، خسارت پرداخت کند.
- وزیر خارجه الجزایر پس از دیدار با همتای لیبیایی خود اعلام کرد که خانواده "معمر قذافی" دیکتاتور معدوم لیبی خطری برای مردم این کشور ندارد.
به گزارش النشره، "مراد مدلسی" پس از دیدار با "عاشور بن خیال" همتای لیبیایی خود در طرابلس اظهار داشت: الجزایر بنا به دلایل انسان دوستانه خانواده معمر قذافی را به حضور پذیرفت اما تحت هیچ شرایطی امکان ندارد خانواده معمر قذافی در الجزایر خطری برای ملت لیبی محسوب شوند.
وزیر خارجه لیبی نیز اظهار داشت که در جریان دیدار با همتای الجزایری خود مسائل امنیتی را مورد بررسی قرار داده است و در این دیدار موضوع خانواده قذافی در الجزایر به طور واضح و شفاف بررسی شد. وی به این مسئله که آیا الجزایر در نهایت خانواده معمر قذافی را به لیبی تحویل خواهد داد اشاره ای نکرد.
تونس
- کارکنان رسانه در تونس با برپایی تحصن خواستار پاکسازی رسانه های این کشور از عناصر رژیم سابق شدند.
به
گزارش شبکه تلویزیونی المنار
شماری از شهروندان و کارکنان بخش رسانه در
تونس با تحصن مقابل تلویزیون رسمی این کشور خواستار پاکسازی آنجا از عناصر رژیم سابق شدند.
در همین حال بخش رسانه در تونس تهدید کرد در اعتراض به سیاست
های دولت در قبال روزنامه نگاران اعتصاب خواهد کرد.
"عبدالخالق
جباهی" خبرنگار این شبکه در تونس در
گزارشی در این باره با اشاره به این که مسئله رسانه بار
دیگر در صدر مسائل مورد توجه مردم تونس قرار می گیرد
افزود: در حالی که رسانه های
تونس از بند رژیم سابق رهایی پیدا کرده اند اکنون اختلاف
نظرهایی درباره مسیری که باید در پیش بگیرند به وجود آمده
است.
وی در ادامه با اشاره به تحصن کارکنان بخش رسانه مقابل تلویزیون افزود: تحصن
کنندگان معتقدند از زمانی که دولت جدید تونس کار خود را آغاز
کرده است تلویزیون پیوسته
تلاش می کند در کار دولت کارشکنی کند.
یکی از
مسئولان برگزاری این تحصن
گفت: ما این جا را به صورت نمادین انتخاب کردیم ولی خواستار
پاکسازی همه رسانه ها و مطبوعات تونس هستیم.
در بخش دیگری از گزارش آمده است:
انجمن روزنامه نگاران تونسی به موازات برپایی این تحصن،
اولین کنفرانس خود را برای
بررسی برپایی اعتصاب عمومی در اعتراض به عملکرد دولت در قبال
روزنامه نگاران برگزار کردند.
"ناجی البغوری" رئیس اسبق
انجمن روزنامه نگاران تونسی
گفت: دولت آزادی مطبوعات را رعایت نمی کند و گفتمانی تحریک آمیز
علیه مطبوعات دارد. دولت همچنین در اجرای قوانینی که پس
از انقلاب تصویب شده است
تعلل می کند.
در ادامه گزارش آمده است: وزرای خارجه و کشور تونس و نیز سخنگوی
دولت این کشور از رسانه های داخلی به شدت انتقاد کردند.
الجزاير
- اتحادیه افریقا، اتحادیه اروپا و اتحادیه عرب ناظرانی به الجزایر می فرستند تا بر نحوه برگزاری انتخابات پارلمان این کشور را در دهم ماه مه نظارت کنند.
یک دیپلمات ارشد
الجزایری اعلام کرد این نهاد های بین المللی دستکم 420 نفر را به الجزایر اعزام می
کنند.
به گزارش خبرگزاری
فرانسه از الجزیره، "حلیم بن عطاء الله"، مشاور دولت الجزایر
در امور شهروندان مقیم خارج
اظهار داشت اتحادیه افریقا 200 نفر، اتحادیه
اروپا 120 نفر و اتحادیه عرب 100 نفر به منظور نظارت بر انتخابات آتی پارلمانی در
الجزایر به این کشور اعزام می کنند.
به گفته این مقام الجزایری،
هنوز تعداد ناظرانی که سازمان ملل و سازمان همکاری اسلامی به این کشور اعزام می
کنند، مشخص نشده است.
- "مراد مدلسی" پس از دیدار و گفتگو با "مصطفی عبدالجلیل" رییس شورای انتقالی، "عبدالرحیم الكیب" نخست وزیر و "عاشور سعد بن خیال" وزیر خارجه لیبی،سه شنبه (90.12.16) طرابلس را به مقصد الجزیره ترك كرد.
مدلسی پس از دیدار با رییس شورای انتقالی لیبی در جمع رسانه های لیبی، گفت: الجزایر در كنار انقلاب، ملت و دولت لیبی بوده و خواهد بود. وزیر خارجه الجزایر با تاكید بر اشتراكات فراوان دوكشور یاد آورشد كه مقامات لیبی و الجزایر در راستای گسترش همكاری های فی مابین كام برمی دارند.
وی در ادامه بر سیاست های راهبردی الجزایر بر رفع سوء تفاهم های پیش آمده بین دو كشور و همچنین عدم دخالت كشورش در امور داخلی لیبی تاكید كرد.
رییس شورای ملی انتقالی لیبی نیز در سخنانی ضمن تاكید بر گسترش همكاری های فی مابین افزود كه لیبی و الجزایر دو كشور همسایه با اشتراكات دینی فراوان هستند. عبدالجلیل بیان داشت كه لیبی و الجزایر می بایست در مسیر افزایش همكاری های دو جانبه حركت كنند. وزیر خارجه الجزایر در این سفر همچنین پیام دعوت "عبدالعزیز بوتفلیقه" رییس جمهور الجزایر از رییس شورای انتقالی لیبی برای سفر به كشورش را تقدیم مصطفی عبدالجلیل نمود.
- "عبدالقادر بن صالح" رییس مجلس سنای الجزایر به نمایندگی از رییس جمهور این كشور و برای شركت در اجلاس 'پیوند جهان عرب' به قطر سفر كرد.
این اجلاس در زمینه فنآوری ارتباطات در دوحه ی قطر افتتاح شد. در این اجلاس همچنین "موسی بن حمادی" وزیر پست و فنآوری ارتباطات الجزایر شركت كرد.
سودان
- دولت سودان از صدور دستور بسته شدن منطقه مرزی با سودان جنوبی به علت فعالیت گروه های شورشی در این منطقه خبر داد.
روزنامه السودانی روز چهارشنبه (90.12.17) به نقل از "الحاج ادم" معاون رئیس جمهور سودان دستور بسته شدن مرز این کشور با سودان جنوبی را اقدامی مناسب دانست. به گزارش خبرگزاری شین هوا از خرطوم، سودان و سودان جنوبی موفق به ترسیم خطوط مرزی نشده اند و این منطقه اخیرا شاهد درگیری های مسلحانه شدید بین نیروهای ارتش و گروه های شورشی بوده است. ارتش سودان، سودان جنوبی را به حمایت از جبهه ائتلاف انقلابی متشکل از جنبش های مسلحانه از منطقه دارفور و جنبش مردمی بخش شمال متهم کرده است.
- درپی درخواست شورای امنیت از سودان و سودان جنوبی برای توقف دشمنی نمایندگان دو کشور سودان و سودان جنوبی در سازمان ملل از رفتار کشورهای خود دفاع کردند.
"علی عثمان" نماینده سودان در سازمان ملل روز در برابر شورای امنیت گفت: ما جنگ را آغاز نکردیم بلکه ما را مجبور به دخالت در این ماجرا کردند. وی اندکی بعد به خبرنگاران گفت سودان تمام توان خود را بکار خواهد بست تا هر گونه تجاوز به خاکش را دفع کند. از سوی دیگر "دیوید بوئوم چوئات" فرستاده سودان جنوبی تاکید کرد کشورش ناعادلانه متهم به دخالت در مناقشه بین شورشیان و دولت سودان شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک، شورای امنیت روز از سودان و سودان جنوبی خواست فوری به دشمنیها پایان دهند و به پیمان عدم تجاوز دهم فوریه که توسط اتحادیه آفریقا بدست آمد، پایبند باشند. این شورا همچنین از دولت سودان، شورشیان کردفان و نیل آبی خواست با سازمان ملل و سازمان های بشر دوست دیگر همکاری کامل کنند .یکی از مقامات پیشین سازمان ملل متحد در سودان روز هشدار داد با ادامه جنگ داخلی خونین در ایالت کردفان جنوبی بیم آن می رود که این منطقه به دارفور دیگری تبدیل شود.
- به گزارش خبرگزاری فرانسه از نایروبی، "موکش کاپیلا" از اعضای گروه حقوق بشری ایجیس تراست Aegis Trust انگلیس گفت: هواپیماهای جنگی دولت سودان به طور مرتب غیر نظامیان ساکن مناطق کوهستانی نوبا در کردفان جنوبی را بمباران می کنند. وی گفت این حملات به منزله جنایات جنگی است. "کاپیلا" که پس از بازگشت از مناطق بمباران شده با خبرنگاران صحبت می کرد، افزود، در کوهستان های نوبا، من روستاهایی را دیدم که کاملا سوخته بودند، مغازه ها منهدم شده بودند و به مدارس و کلیساهای محل اسکان غیر نظامیان خسارات شدیدی وارد شده بود.
- دولت سودان تهدید کرد در صورتیکه آمریکا به حمایت از شورشیان سودان در مناطق ناآرام این کشور ادامه دهد، آمریکاییها را از این کشور اخراج میکند.
به گزارش پایگاه خبری "الیوم السابع"، دولت سودان اعلام کرد در صورتیکه سازمان های خارجی وابسته به واشنگتن بخواهند به تبلیغات منفی درباره وجود بحران غذایی در کردفان جنوبی و نیل آبی ادامه داده و دولت آمریکا از شورشیان مناطقی که درگیری دارند، حمایت کند، آمریکایی ها را از سودان اخراج می کند.
"اشراقه سید محمود"، وزیر همکاری های بین المللی سودان یادآور شد: به "دنیس هانکنسن"، کاردار سفارت آمریکا در خارطوم ابلاغ کردیم در صورتیکه تبلیغات منفی درباره وجود بحران غذایی در مناطق سه گانه «ابیی، کردفان جنوبی و نیل آبی» داشته باشید، شما را از سودان اخراج می کنیم.
اشراقه تاکید کرد: آمریکا تلاش می کند با کمک سازمان های بشردوست، بهانه ای برای فشار آوردن بر سودان جهت تامین اهداف سیاسی خود بیابد. وزیر همکاری های بین المللی سودان از دولت آمریکا خواست از لحاظ سیاسی و اخلاقی از کنفرانس حمایت از سودان که در پایان ماه مارس در استانبول برگزار می شود، حمایت کند. وی تاکید کرد که این کنفرانس بر تمرکز بیشتر جامعه جهانی به اوضاع سودان پس از جدایی جنوب تاکید داشته و خارج کردن نام سودان از لیست کشورهای حامی تروریسم، سیاست های مرحله بندی برای مبارزه با فقر و طرح نقشه راهی برای جذب سرمایه گذاری در کشور، از جمله اهداف این کنفرانس خواهد بود.
موريتاني
- پلیس ضد شورش موریتانی در نواکشوت از گاز اشک آور برای پایان دادن به تحصن معترضان به اصلاحات قانون اساسی استفاده کرد.
معترضان که رهبران کمیته هماهنگی مخالفان سیاسی و جوانان جنبش 27 فوریه نیز در بین آن ها حضور داشتند، در تجمع خود غیرقانونی بودن اصلاحات قانون اساسی را که دسامبر گذشته در پایان گفتگوی دولت و مخالفان در مورد آن توافق شد، محکوم می کردند. زمانی که نمایندگان و اعضای دولت وارد حیاط مجمع ملی شدند تا در نشستی در پارلمان اصلاحات قانون اساسی کنونی مصوب سال 1991 را تصویب کنند، معترضان به سوی آن ها تخم مرغ پرت کردند. به گزارش خبرگزاری شینهوا از نواکشوت، این اصلاحات مربوط به ممنوعیت کودتا، جرم محسوب کردن برده داری، ویژگی چند قومیتی موریتانی و مسئولیت پذیری نخست وزیر در برابر پارلمان است. قانون اساسی جدید همچنین تشکیل کمیسیون انتخابات ملی را با اختیارات مطلق پیش بینی می کند.
- پارلمان موریتانی در نشست ویژه ای، تغییراتی را در قانون اساسی این کشور تصویب کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، این تغییرات مربوط به ممنوعیت کودتای نظامی و به بردگی گرفتن افراد است. این تغییرات همچنین شامل واگذاری اختیارات بیشتر به پارلمان است. احزاب مخالف، اسلام خواه و چپگرا در موریتانی با این اصلاحات در قانون اساسی این کشور مخالفت کردند. این گروه ها، تغییرات اخیر را کودتا علیه قانون اساسی موریتانی دانستند و از این جلسه خارج شدند. "
115236-90.12.17
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
آفران: تحولات شمال آفريقا - 90.12.17 |
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |