مصر
تحولات حکومت
- کمیته عالی انتخابات مصر اعلام کرد که شنبه (90.12.20) ثبت نام از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری این کشور آغاز خواهد شد و مدت یک ماه ادامه خواهد یافت.
به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، کمیته عالی انتخابات مصر اعلام کرد که از شنبه برابر با 10 مارس 2012 ثبت نام از کاندیداهای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری مصر را آغاز خواهد کرد. کمیته عالی انتخابات مصر در ادامه افزود: کار ثبت نام از کاندیداهای ریاست جمهوری مصر به مدت تقریبا یک ماه ادامه خواهد یافت. انتخابات ریاست جمهوری مصر قرار است، طی روزهای 23 و 24 می برابر با 2 و 3 خرداد 1390 در این کشور برگزار شود.
با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مصر و انتخاب رئیس جمهور منتخب شورای عالی نظامی حاکم بر مصر باید عملا از قدرت کنارهگیری کرده و قدرت را به رئیس جمهور منتخب تحویل دهد. اگرچه مصریها تردیدهای بسیاری در انتقال مسالمت آمیز قدرت توسط شورای عالی نظامی مصر و برگزاری انتخاباتی آزاد و پاک دارند.
- به مناسبت اولین سالروز توسل ارتش برای پایان تحصن انقلابیون مصر در میدان التحریر جنبشهای انقلابی مصر با دادن فراخوانی خواستار برگزاری تظاهرات در محکومیت شورای عالی نظامی مصر و تاکید بر محاکمه اعضای این شورا شدند.
به گزارش پایگاه خبری الفجر، 14 جنبش انقلابی مصر و ائتلاف جوانان انقلابی این کشور با دادن فراخوانهایی بمناسبت اولین سالروز اقدام ارتش مصر جهت در هم شکستن تحصن انقلابیون این کشور در میدان التحریر خواستار برگزاری تظاهرات علیه شورای عالی نظامی حاکم بر مصر شدند.
این جنبشهای انقلابی و ائتلافهای جوانان در بیانیههای خود تاکید کردند که این تظاهراتها به معنای اعلام جنگ علیه شورای عالی نظامی مصر که یک سال قدرت را در این کشور در دست دارد و سیاستهای رژیم سابق را به اجرا میگذارد. جنبش های انقلابی و ائتلاف های جوانان مصر در ادامه خواستار محاکمه تمام اعضای شورای عالی نظامی مصر و در راس آن ها "حسین طنطاوی"، رئیس این شورا شدند که مرتکب جنایات بیشماری علیه ملت مصر پس از انقلاب شکوهمند 25 ژانویه 2011 و به ویژه توسل به زور و خشونت علیه انقلابیون مصر جهت پایان دادن به تحصن آن ها در میدان التحریر در قاهره شد.
- طرفداران شورای عالی نظامی مصر با انقلابیون و مخالفان شورای عالی نظامی این کشور در قاهره درگیر شدند.
به گزارش پایگاه خبری النشره، طرفداران شورای عالی نظامی حاکم بر مصر روز جمعه (90.12.19) با مخالفان این شورا و انقلابیون مصر در قاهره درگیر شدند. این درگیری زمانی آغاز شد که 14 جنبش انقلابی و ائتلاف جوانان مصری با دادن فراخوانی خواستار برگزاری تظاهراتی علیه جنایات شورای عالی نظامی مصر شدند. این تظاهرات پس از اقامه نماز جمعه در محله "گاردن سیتی" در نزدیکی سفارت آمریکا در قاهره تظاهرات برگزار شد. در پی این اقدام طرفداران شورای نظامی مصر به سوی معترضان یورش برده و این مسئله به درگیری دو گروه منجر شد. تظاهراتکنندگان مصری در تظاهرات خود علاوه بر سردادن شعار علیه شورای عالی نظامی مصر خواستار اخراج "آن پاترسون"، سفیر آمریکا در قاهره و قطع کمکهای اقتصادی و نظامی آمریکا به مصر شدند.
- صدها مصری معترض با تجمع در برابر سفارت آمریکا در قاهره خواستار اخراج سفیر آمریکا از قاهره شدند.
به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، صدها مصری راهپیمایی و تحصن اعتراض آمیزی در برابر سفارت آمریکا در قاهره برگزار کردند. تظاهراتکنندگان مصری در این راهپیمایی و تحصن بر علیه شورای عالی نظامی مصر و دخالتهای روز افزون آمریکا در امور داخلی مصر شعار دادند. این مصریهای معترض در پاسخ به دخالت آمریکا در امور داخلی مصر خواستار اخراج "آن پاترسون"، سفیر امریکا در قاهره و محاکمه قضاتی شدند که ممنوعیت سفر متهمان آمریکایی پرونده فعالیت سازمانهای خارجی در مصر را لغو کرده بودند .تظاهراتکنندگان مصری همچنین خواستار کاهش تعداد اعضای هئیت دیپلماتیک آمریکا در مصر شده و تاکید کردند که این حق مسلم ملت مصر است.
از زمان برگزاری راهپیمایی و تحصن در برابر سفارت آمریکا در قاهره نیروهای امنیتی مصر تدابیر امنیتی و حمایتی ویژهای اطراف این سفارت اتخاذ کردند. مردم مصر به شدت از فرار متهمان خارجی و به ویژه آمریکایی پرونده سازمان های خارجی فعال در مصر خشمگین هستند و در این ارتباط خواهان مجازات مسئولان امر میباشند.
احزاب و شخصیت ها
- حزب "آزادی و عدالت"، شاخه سیاسی جماعت اخوان المسلمين مصر بر لزوم تسریع در تغییر دولت کنونی و تشکیل دولت جدید تاکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری الفجر، دفتر اجرایی حزب "آزادی و عدالت"، شاخه سیاسی جماعت اخوان المسلمين مصر بر لزوم تسریع در تغییر دولت کنونی و تشکیل دولت جدید در این کشور با توجه با شرایط حساسی تاکید کرد که مصر با آن مواجه است. حزب آزادی و عدالت تاکید کرد که این خواسته اکثریت نمایندگان مجلس منتخب ملت و آن ها خواهان تشکیل دولتی هستند که بتواند مصر را از بحران هایی که در این مرحله حساس در آن گرفتار آمده برهاند. دفتر اجرایی حزب آزادی و عدالت در پایان نشست خود اعلام کرد که در صورت تشکیل دولت جدید مهمترین نقش این دولت مبارزه با فساد و مبارزه با مفسدان و تحقق خواستههای مردم مصر در برقراری امنیت و ثبات و تحقق رشد مورد نظر در همه زمینهها خواهد بود. همچنین در بعد سیاست خارجی آزادی و عدالت تاکید کرد که دولت جدید با همه کشورها روابط دوستانه خواهد داشت و تلاش خواهد کرد که توازن و تعادل را میان همه طرفهای خارجی برقرار و نگرانی مردم مصر را بابت هرگونه تجاوز و تعدی خارجی به کشور برطرف کند.
- هماهنگکننده تبلیغات انتخاباتی "عمر سلیمان"، رئیس سرویس اطلاعات و امنیت "حسنی مبارک"، رئیس جمهور مخلوع مصر اعلام کرد که وی از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری منصرف شده است.
به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، "مروه منیر" اعلام کرد، در حالیکه انتظار میرفت، عمر سلیمان طی روزهای جمعه و شنبه نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری مصر را اعلام کند، از شرکت در این انتخابات انصراف داد.
منابع آگاه تاکید کردند: دلیل کنارهگیری عمر سلیمان از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری مصر به دو دلیل صورت گرفته است.
آنان
میگویند: فشارهای وارده از
سوی شورای عالی نظامی بر عمر سلیمان و اعلام
نامزدی "منصور حسن"، رئیس
شورای مشورتی مصر در انتخابات یکی از دلایل
کنارهگیری عمر سلیمان از
نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری بوده است.
منابع
مذکور دومین دلیل کنارهگیری
عمر سلیمان از انتخابات ریاست جمهوری مصر را
تایید منصور حسن از سوی
جماعت اخوان المسلمين و شورای عالی نظامی حاکم بر
مصر و برخی از احزاب این
کشور است.
جماعت اخوان المسلمين و شورای عالی نظامی حاکم بر مصر و برخی از احزاب سیاسی این کشور اعلام کردهاند که منصور حسن چه به صورت نامزد توافقی در انتخابات شرکت کند، چه به صورت مستقل از وی را تایید خواهند کرد.
- "هشام البسطوطی"، نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری مصری تأکید کرد که فراری دادن متهمان آمریکا یک جنایت به شمار میآید و در اینباره باید کمیته تحقیقی تشکیل و متهمان در آن محاکمه شوند.
وی در این باره گفت: این اقدام بیشک به معنای زیر پاگذاشتن کرامت مردم مصر و استقلال قوه قضائیه مصر است و برملا کرد که هنوز امکان دخالت در امور و تصمیمگیری ها وجود دارد و همچنان رژیم سابق با وجود تمام اشتباهات و خطاهایش که موجب انقلاب مردم علیه آن شد، در کشور حاکم است به همین دلیل باید که روند امور در کشور را اصلاح و تصحیح کرد و این موضوع بیتردید خشم و غضب ملت مصر را برانگیخته است.
نامزد ریاست جمهوری مصر تاکید کرد این امر در واقع بیانگر این است که افرادی که امور سیاسی مصر را در دست دارند، کشور را با همان منطق و سیاستی اداره میکنند که پیش از انقلاب اداره میشد، چون آن ها به خط مشیها و سیاستهای خاصی خو گرفته و عادت کردهاند، در مذاکرهها و گفتگوهای خود هیچگاه کرامت و عزت ملت را در نظر نگرفته و آن را زیر پا گذاشتهاند، در حالی که انقلاب مصر از این جهت صورت گرفت که به اینگونه اقدامات پایان دهد و آنچه از آن ها انتظار میرفت در پیش گرفتن شیوههای درست در اداره امور سیاسی و روابط خارجی کشور است. وی در پاسخ به این سوال که چه کسانی در فراری دادن این متهمان آمریکایی نقش داشتهاند گفت: بالطبع مسئولان اجرایی هستند که در اینگونه قضایا تخصص بسیار پیدا کردهاند، اما اینکه این مسئولان اجرایی شامل چه نهادی بوده شورای عالی نظامی یا یکی از وزارتخانهها موضوعی است که باید درباره آن تحقیقات لازم صورت گیرد و در اینباره باید داخل پارلمان تحقیقات سیاسی و داخل شورای عالی دادرسی و دادستانی تحقیق قضایی صورت گیرد و متهمان اصلی قضیه مشخص شوند.
وی درباره استعفای برخی قضات در اعتراض به رویداد تاکید کرد: این امر بیانگر اعتراض این قضات به این قضیه است، چراکه در مصر قضات بسیاری وجود داردند که همچنان بر حفظ استقلال خود حریص هستند و بر مستقل بودن این قوه تاکید دارند، اما اینکه دستگاه قضائی مصر دستگاهی است که در معرض دخالتهایی قرار دارد، یک واقعیت است و در این میان قضاتی وجود دارند که اجازه چنین دخالتهایی را میدهند و به همین دلیل ما خواستار اصلاح قانون قضا و تضمین استقلال قوه قضائیه بر اساس معیارهای بین المللی شدیم.
وی همچنین دستگاه قضایی مصر را مستقل ندانست و گفت: در این تردید نیست که دستگاه قضایی مصر دستگاه صد در صد مستقلی نیست با این حال اکثر قضات فعال در این قوه بر حفظ استقلال خود تاکید دارند و از استقلال خود دفاع میکنند، اما اندک قضاتی هستند، مانند "عبد المعز ابراهیم" که اجازه چنین دخالتهایی را میدهند، اما اکثر قضات مصر در برابر این دخالتها مقاومت میکنند.
وی در پاسخ به سوالي در این باره که "جو بایدن "در پیامی از "طنطاوی" و عبد المعز ابراهیم و برخی از شخصیتهای اخوان درباره ازادی متهمان خارجی پرونده فعالیت سازمانهای خارجی فعال در مصر تشکر کرد، این تشکر بیانگر چه امری میتواند باشد؟ گفت: بیتردید بیانگر دست داشتن این افراد در این قضیه است و به نظر میرسد باید در این زمینه تحقیق بیطرف و مستقل و شفافی داخل پارلمان و دادستانی و شورای عالی قضا انجام شود و افرادی که در این قضیه دست داشتند، مشخص و بر اساس قانون محاکمه شوند.
این مقام مصری همچنین درباره توافق شورای نظامی مصر و اخوان المسلمين بر سر یک کاندیدای ریاست جمهوری گفت: به نظر من این اقدام با موفقیت همراه نخواهد بود و صرفا بیانگر عدم اعتماد این دو طرف به یکدیگر است و ملت مصر بیتردید چنین توافقاتی را رد خواهد کرد و تنها این نیروهای ملی هستند که میتوانند برسر معرفی کاندیدای توافقی به توافق رسیده و فردی را معرفی کنند. وی هچنین دخالت شورای نظامی مصر در امور این کشور را این گونه توصیف کرد که این مشکلی است که از زمان اداره کشور توسط شورای عالی نظامی مصر با آن مواجه هستیم و همین موضوع یعنی دخالت در امور سیاسی موجب بروز اختلاف نظرها و شکافهایی در نیروهای مسلح مصر خواهد شد و ما باید وحدت و یکپارچگی نیروهای مسلح مصر را به هر طریق ممکن به دور از منازعات سیاسی و عرصه سیاسی و شکافهای موجود در این عرصه حفظ کنیم و به همین دلیل باید این دوره هرچه سریعتر به پایان برسد. البسطوطی در پایان در خصوص نگرانیهایی که درباره انتخابات ریاست جمهوری این کشور وجود دارد گفت: بالطبع حرف و حدیثهای بسیاری در اینباره وجود دارد که موجبات برخی نگرانیها را فراهم آورده است، اما آرزو میکنیم که این نگرانیها در همانحد نگرانی باقی بمانند و به حقیقت تبدیل نشوند و شاهد برگزاری انتخاباتی پاک و منزه باشیم.
آمریکا، رژیم صهیونیستی، غرب و دیگر کشورها
- یک روزنامه صهیونیستی از نقش رژيم صهيونيستي در فرار متهمان خارجی و به ویژه امریکایی پرونده سازمانهای خارجی فعال در مصر و حمایت مالی غیر قانونی آن ها از نهادهای جامعه مدنی این کشور پرده برداشت.
به گزارش پایگاه خبری النخیل، روزنامه صهیونیستی معاریو در خبری نقش رژيم صهيونيستي در فرار 16 متهم خارجی و به خصوص آمریکایی پرونده فعالیت سازمان های خارجی در مصر و حمایت مالی غیر قانونی آن ها از نهادهای جامعه مدنی این کشور را برملا کرد. معاریو در اینباره نوشت که "باراک اوباما"، رئیس جمهوری آمریکا در جریان دیدار خود با "بنیامین نتانیاهو"، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید از وکیل "اسحاق مولوخو" به خاطر تلاشهایش برای خروج متهمان آمریکایی از مصر تشکر کرد. این روزنامه تاکید میکند: هنگامی که آمریکا در قضیه آزادی اتباع خود از مصر به بن بست رسید، روی به رژيم صهيونيستي آورد و در اینباره از تلآویو کمک خواست. معاریو افزود: کاخ سفید در این خصوص اعتقاد داشت که اين رژيم به دلیل روابط امنیتی بسیار مستحکمی که با طرفهای مصری دارد میتواند در این قضیه به یاری آمریکا بشتابد. این روزنامه در ادامه نوشت: پس از درخواست اوباما، نتانیاهو از وکیل مولوخو خواست به قاهره سفر کند و با طرفهایی که در ارتباط است، این قضیه را حل و فصل کند که ماموریت وی قرین با موفقیت نیز بود و منجر به آزادی متهمان خارجی پرونده سازمانهای خارجی فعال در مصر شد که در میان ان ها پسر وزیر حمل و نقل آمریکا نیز مشاهده میشد. معاریو مینویسد: این اقدام تلآویو پاسخ به کمک آمریکا در نجات دادن دیپلماتهای صهيونيست هنگام حمله مردم مصر به سفارت این رژیم در قاهره به شمار میآید.
لیبی
تحولات حکومت
- شهرهای مختلف لیبی شاهد برگزاری تظاهراتهای گسترده در مخالفت با تشکیل نظام فدرالی و تجزیه لیبی بود.
به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، احزاب سیاسی و نهادهای مدنی لیبی و همچنین شهروندان لیبیایی در شهرهای مختلف لیبی از جمله طرابلس، پایتخت این کشور تظاهراتهای گستردهای را در مخالفت با تشکیل نظام فدرالی و تجزیه لیبی برگزار کردند. معترضین لیبیایی با سر دادن شعارهایی اعلام کردند که با هر گونه ایده تشکیل نظام فدرالی در لیبی مخالف هستند و به شدت این ایده را رد می کنند. رهبران سیاسی و قبیلهای منطقه برقه در شرق لیبی اخیرا در نشستی ضمن اعلام برقراری نظام فدرالی در این منطقه، "احمد الزبیر الشریف السنوسی" را به عنوان رئیس شورای انتقالی آن برگزیدند.
احزاب و شخصیت ها
- فعال سیاسی لیبیایی اعلام منطقه فدرالی در برقه این کشور را خیانت بزرگ به لیبی با حمایت بعضی کشورهای خارجی دانست.
"عالیا ابراهیم" در گفتگو با شبکه تلویزیونی العالم درباره دلیل واقعی اعلام تشکیل منطقه فدرالی در برقه لیبی گفت، به اعتقاد من، آن ها مرتکب خیانت بزرگی در حق لیبی شدند. این اقدام باعث به وجود آمدن تفرقه در لیبی می شود. لیبی باید همچنان منسجم باقی بماند. وی افزود، کشورهای مختلفی برای تجزیه لیبی تلاش می کنند. به نظر من، شورای ملی انتقالی لیبی در این مورد ضعیف عمل کرد. بعضی طرف های خارجی از مناطق خاصی در لیبی حمایت می کنند که این مسئله باعث بروز شکاف در کشور می شود و شورای ملی انتقالی باید با آن مقابله می کرد. این شورا باید به سرعت قانون اساسی لیبی را نهایی کند و انتخابات برگزار نماید.
- خانه "ساعدی قذافی" از فرزندان "معمر قذافی"، دیکتاتور معدوم لیبی در لندن به دولت جدید لیبی واگذار می شود.
بر اساس رای دستگاه قضایی انگلیس، منزل ساعدی قذافی در لندن، به ارزش 12 میلیون یورو به دولت انتقالی لیبی واگذار شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، دادگاه عالی انگلیس روز جمعه (90.12.19) اعلام کرد شرکت موسوم بهCapitana Seas Limited ، متعلق به ساعدی قذافی موظف است مالکیت خانه خود را که در محله ای گران قیمت در لندن واقع شده به دولت جدید لیبی واگذار کند. دادگاه عالی انگلیس رای خود را پس از بررسی شکایت "گرگوری میچل"، وکیل دولت لیبی صادر کرد. این دادگاه با تحقیق در مورد ادعای میچل، که اعلام کرده بود شرکت متعلق به ساعدی قذافی خانه ای گرانقیمت واقع در محله وینینگتون کلوز را در سال 2009 با منابع مالی دولتی خریداری کرده است، به غیر قانونی بودن تصاحب این منزل از سوی این شرکت رای داد.
آمریکا، رژیم صهیونیستی، غرب و دیگر کشورها
- در حالی که دخالت آمریکا و ناتو در جریان انقلاب مردم لیبی، برخی را از ثمرات دخالت در پیروزی انقلاب سخن گفتند، اما حالا تنها چیزی از لیبی مانده است، یک کشور تجزیه شده و ویران است.
گروه های مسلح که با کمک غرب و آمریکا در حال جولان دادن در لیبی هستند، عملا این کشور را به يک مجموعه تجزیه شده تبدیل کرده اند.
دولت موقت لیبی کنترلی بر گروه های مسلح ندارد. گروه های مسلح لیبی هر آنچه بخواهند در طرابلس انجام میدهند و دولت هم کنترلی بر آن ها ندارد. این را رئیس دولت جدید رسما اعلام کرد. سازمان عفو بین الملل نیز از افزایش مستمر خشونت توسط باند های مسلح شکایت دارد. شکنجه و مجازات های خودسرانه، فهرست اتهامات علیه این گروهای خودسر و مسلح است. "مصطفی عبد الجلیل" رئیس دولت موقت برای نخستین بار اعتراف کرد که رهبری جدید در طرابلس تسلطی بر آن ها ندارد. شورشیان پیشین که در نبرد با هواداران "قذافی" توانستند حکومت های محلی تشکیل دهند اینک در برابر حکومت مرکزی در طرابلس قد علم کرده و رو در روی آن ایستاده اند.
- به دنبال اظهارات اخیر نماینده روسیه در سازمان ملل متحد که از وجود مراکز آموزش نظامی معارضان سوری در لیبی سخن گفته بود، نخست وزیر لیبی از وجود چنین مراکزی در این کشور اظهار بیاطلاعی کرد.
به گزارش الجزیره، "عبدالرحیم الکیب" که در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی در واشنگتن با "هیلاری کلینتون"، وزیر خارجه آمریکا شرکت کرده بود، در واکنش به اظهارات اخیر نماینده روسیه در سازمان ملل گفت که هیچ اطلاعی درباره وجود مراکز آموزشی معارضان سوری در داخل خاک لیبی ندارد.
نخست وزیر دولت انتقالی لیبی در ادامه افزود: سخنان ویتالی چورکین مرا متعجب کرد و تاکنون اطلاعاتی درباره وجود چنین مراکزی به دستم نرسیده، مگر اینکه چنین مراکزی بدون اطلاع دولت در خاک لیبی دایر شده باشد. پیشتر ویتالی چورکین، نماینده روسیه در سازمان ملل متحد اعلام کرده بود، مسکو اطلاعاتی در دست دارد که نشان میدهد، مراکز ویژهای برای آموزش معارضان سوری در خاک لیبی احداث شده است. چورکین تاکید کرده بود که این مراکز تحت حمایت و آگاهی کامل مقامات لیبیایی اداره میشود و نیروهای آن پس از آموزش به سوریه اعزام میشوند تا در اقدامات مسلحانه علیه دولت این کشور مشارکت داشته باشند.
- "شیخ عماد الدرسی"، خطیب مسجد جریر در شهر بنغازی که پایگاه انقلابیون لیبی طی انقلاب 17 فوریه مردم این کشور علیه رژیم "قذافی" به شمار میآمد در خطبه های نماز جمعه خود با اشاره به اعزام عناصر مسلح لیبیایی به سوریه، جهاد در سوریه را برای هر مسلمانی فریضهای واجب برشمرد.
روزنامه لیبیایی قورینا با درج این خبر تاکید کرد که این خطیب مسجد بنغازی در ادامه خطبههای خود از مردم لیبی خواست با پول، جان و دعا به جهاد بپردازند و از برادران خود در سوریه حمایت کنند.
این روزنامه لیبیایی با اشاره به کشته شدن3 نفر از عناصر مسلح لیبیایی در منطقه «بابا عمرو» در شهر حمص سوریه تاکید کرد که این کشته شدگان دو برادر به نامهای "طلال" و "ولید الفیتوری" و دوستشان "أحمد جلال العقوری" هستند. پیشتر نیز خبرهایی مبنی بر حضور عناصر لیبیایی در اردن جهت دیدن دورههای آموزش نظامی لازم و اعزام به مناطق ناآرام سوریه منتشر شده بود.
البته خبرهایی نیز از حضور معارضان مسلح سوری در مراکز آموزش نظامی سری لیبی به گوش میرسد که پس از دیدن دورههای آموزش نظامی لازم به سوریه اعزام میشوند.
- چین به علت نابودی طرح های اقتصادی خود در لیبی از دولت این کشور درخواست غرامت خواهد کرد.
"چِن دمینگ" وزیر بازرگانی چین گفت: بسیار غم انگیز است که این طرح ها در زمان ناآرامی های، جنگ داخلی لیبی و مداخله قدرت های بیگانه در این کشور ، هدف حملات توپخانه ای قرار گرفته است. ما سرگرم مذاکره با دولت لیبی هستیم و امیدواریم که مقامات لیبیایی بر مبنای قوانین و روش های متعارف بین المللی به نحو شایسته به موضوع رسیدگی کنند و غرامت طرح ها را بپردازند. وزیر بازرگانی چین در بخش دیگری از اظهاراتش گفت متوجه شدم که وزیر خزانه داری و نماینده تجاری آمریکا از کنگره خواسته اند تا برای پیشبرد اصلاحات نرخ یوان اقدامات بیشتری کند. زمانی که این را شنیدم، گمان کردم اشتباه می کنم.
مقامات امریکا باید نرخ دلار را اصلاح کنند زیرا کسری تراز تجاری این کشور از مرز چهار و هشت دهم تولید ناخالص ملی نیز عبور کرده است. چِن دمینگ همچنین ابراز امیدواری کرد اروپا از عهده حل مشکلات مالی خود بر آید. وی افزود ما شرکت های چینی را به گسترش روابط و سرمایه گذاری در اروپا تشویق می کنیم. به همین علت میزان واردات و صادرات اخیر چین به اروپا نیز افزایش فوق العاده ای داشته است.
- کمیسیون تحقیق در مورد حقوق بشر در لیبی اعلام کرد نقض حقوق بشر در این کشور هنوز ادامه دارد.
گزارش اخیر کمیسیون تحقیق در مورد وضع حقوق بشر در لیبی نشان می دهد در حال حاضر نیز حقوق بشر در این کشور نقض می شود. به گزارش خبرگزاری شینهوا از ژنو، این کمیسیون با اشاره به روشن نشدن دلایل مرگ "معمر قذافی" تاکید کرد برای بهبود وضع کنونی این کشور در زمینه حقوق بشر، جامعه جهانی باید از دولت لیبی حمایت کند. کمیسیون تحقیق در مورد وضع حقوق بشر لیبی 25 فوریه 2011 در پانزهمین نشست ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل تشکیل شد و ریاست آن را قاضی" فیلیپ کرش" بر عهده گرفت. به گفته این قاضی، برخی از افراد به جرم حمایت از معمر قذافی مورد شکنجه قرار گرفته و بدون محاکمه اعدام می شوند. وی تاکید کرد شماری از قبایل نیز به جرم حمایت از دیکتاتور پیشین لیبی هنوز تحت فشار قرار دارند. این قاضی کانادایی همچنین خاطر نشان کرد برخی از حملات نیروهای ناتو نیز به اهدافی صورت گرفته است که توجیه درستی ندارد. سازمان پیان آتلانتیک شمالی نیز از ارائه مدارکی دال بر موجه بودن اهداف خود در خاک لیبی خودداری کرده است. رئیس کمیسیون تحقیق در مورد وضع حقوق بشر لیبی خواستار ادامه تحقیقات در این زمینه شده است.
- معاون وزیر امور خارجه لیبی اعلام کرد رژیم سرنگون شده قذافی برنامه ای مخفیانه را برای پنهان کردن سلاح در سفارتخانه های این کشور در جهان دنبال می کرد.
به گزارش الیوم السابع، "محمد عبدالعزیز" روز گذشته اظهار داشت "معمر قذافی" در دوره حکومت دیکتاتوری خود برنامه محرمانه ای را دنبال می کرد که به موجب آن در تمام سفارتخانه های لیبی در جهان سلاح مخفی می کرد. وی افزود: این سلاح ها شامل هفت تیر، بمب های دست ساز و نارنجک و مواد تولید بمب بوده است که با استفاده از کیسه های دیپلماتیک به سفارتخانه های لیبی در جهان منتقل می شدند. عبدالعزیز با بیان اینکه کشف این سلاح ها پس از کنترل نیروهای جدید لیبی در سفارتخانه های این کشور صورت گرفت، گفت: این سلاح ها احتمالا برای ترور مخالفان لیبیایی در خارج از کشور یا عملیات علیه کشورهای میزبان سفارتخانه های لیبی به کار گرفته می شد.
- یک روزنامه عرب زبان با اشاره به گرایش های جدایی طلبانه در منطقه برقه در شرق لیبی تجزیه این کشور را خطری بزرگ توصیف کرده است.
به گزارش روزنامه القدس العربی در مطلبی با عنوان "لیبی از دیکتاتوری تا تقسیم" آورده است: اوضاع لیبی روز به روز به سبب نبود اصلاحات و نیز دستگاه اجرایی قوی، بحرانی تر می شود. این پایگاه ذکر کرد: مشکلات امنیتی، تسلط شبه نظامیان مسلح بر مناطق مختلف لیبی و وجود جنگلی از سلاح در مقابل خطر بزرگ دیگر یعنی تجزیه و فروپاشی لیبی، کوچک به نظر می رسد. پایگاه مذکور بیان کرد: شهر بنغازی عرصه درگیری میان گروهی که قصد دارند لیبی را سال ها به عقب ببرند یعنی استقلال طلبان منطقه برقه، با گروه دیگری که خواهان وحدت لیبی و مخالف گرایش تجزیه طلبانه هستند، بود. این پایگاه می افزاید: بحران هنگامی شروع شد که برخی رهبران سیاسی و قبیله ای با شرکت در نشستی در منطقه برقه نظام فدرالی اعلام کردند و شعارهایی علیه مناطق دیگر به ویژه طرابلس سر دادند، آن ها همچنین "احمد الزبیر الشریف السنوسی" را به ریاست شورای انتقالی جدید برقه منصوب کردند. پایگاه مذکور نوشت: با ایجاد نظام خودمختاری منطقه نفت خیز برقه، مناطق دیگر مانند طرابلس در غرب و فزان در جنوب از این ثروت خدادادی محروم می شوند. این پایگاه می افزاید: لیبی پس از شکست متحدین در جنگ جهانی دوم و پایان اشغال آن از سوی ایتالیا به سه منطقه برقه، طرابلس و فزان تقسیم شد که برقه از سوی انگلیسی ها، طرابلس آمریکایی ها و فزان به وسیله فرانسوی ها اداره شده است، پس از استقلال در سال 1951 به وحدت رسید. پایگاه فوق نوشت: گرایش تجزیه طلبانه کنونی علاوه بر اینکه لیبی را 70 سال به عقب بر می گرداند، حساسیت های منطقه ای، نژادی و قبیله ای را در این برهه حساس به وجود می آورد. این پایگاه بیان کرد: شورای انتقالی اعلام کرده است که به شدت با گرایش های استقلال طلبانه مبارزه خواهد کرد، اما موضوع قابل تامل این است که نگرانی های معمر قذافی درباره تجزیه لیبی درست بوده است به ویژه اینکه این دیکتاتور به مدت 40 سال مانع تجزیه لیبی شد.
- سازمان همکاری اسلامی این درخواست را پس از آن مطرح کرد که برخی از روسای قبایل شرق لیبی خودمختاری این بخش از لیبی را اعلام کردند.
"اکمل الدین احسان اوغلو" دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای از ملت لیبی خواست یکپارچگی ملی و تمامیت ارضی کشور خود را حفظ کنند و صفوف خود را در اطراف شورای ملی انتقالی که تنها نهاد نمایندگی مشروع لیبیایی ها محسوب می شود، فشرده تر سازند. این بیانیه افزود دولت انتقالی لیبی نیز در طرابلس به نوبه خود باید در مسیر اجرای روند انتقالی دموکراتیک برای تحقق اهداف قیام ملت لیبی به پیش برود. "مصطفی عبدالجلیل" رئیس شورای ملی انتقالی لیبی تهدید کرد برای جلوگیری از هرگونه خودمختاری شرق این کشور به زور متوسل خواهد شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از جده، درحالی که مقامات جدید لیبی برای برقراری ثبات در این کشور با دشواری مواجه هستند
تونس
- روسای جمهوری دو کشور ترکیه و تونس ضمن بررسی آخرین تحولات جاری در سوریه مخالفت خود با هرگونه دخالت نظامی در این کشور را اعلام کردند.
به گزارش الجزیره، "عبدالله گل" پس از دیدار با "منصف المرزوقی" با شرکت در یک کنفرانس خبری مشترک خواستار پایان خشونتها در سوریه شدند. رئیس جمهوری ترکیه و همتای تونسیاش همچنین مخالفت خود با هرگونه دخالت خارجی در سوریه را اعلام کردند. رئیس جمهوری ترکیه در این خصوص گفت: آنکارا با هرگونه دخالت خارجی در سوریه مخالف است، چرا که این اقدام سوء استفاده و بهرهبرداری برخی طرفها از شرایط پیش آمده را به دنبال دارد. رئیس جمهوری موقت تونس هم بر تمایل کشور متبوعش جهت شرکت در چارچوب نیروهای عربی حافظ صلح در سوریه تاکید کرد و درباره هرگونه دخالت نظامی در این کشور هشدار داد.
- "منصف المرزوقی"، رئيسجمهور تونس، از شورای قانونگذاری اين كشور خواست قانونی برای مجازات تكفيركنندگان تصويب كند.
به گزارش پايگاه اطلاعرسانی«magharebia»، رئيسجمهور تونس با تأكيد بر اينكه صدور فتواهايی مبنی بر تكفير ديگران از طرف برخی علمای تندرو، وحدت و انسجام ملی را با خطر مواجه میكند، از شورای قانونگذاری اين كشور خواست تا هرچه سريعتر قانونی برای مجازات عاملان چنين اقداماتی تعيين كند. وی در پيام خود تصريح كرد، تمسك به چنين اظهاراتی از طرف انديشمندانی با تفكرات متفاوت و متنوع، نتيجهای جز ايجاد تفرقه و آسيب به وحدت ملی و نيز ايجاد تنش در ميان شهروندان نخواهد داشت. صدور حكم مجازات برای تكفيركنندگان، بهطور قطع همزيستی مسالمتآميز در تونس را به ارمغان خواهد آورد. رئيسجمهور تونس در بخش ديگری از پيام خود تاكيد كرد: هيچكس حق ندارد هموطن خود را به بیدينی متهم كند و به وی تهمت بزند؛ چراكه ايجاد چنين شرايطی در جامعه، به خشونت میانجامد و اين وضعيت به نفع هيچكس نيست. وی در ادامه، توضيح داد: برخی گروهها در تونس، آزادانه به صدور فتواهای تكفيری مشغول هستند و بدون هيچ دليل واضحی گروههای ديگر مسلمان را به بیدينی متهم میكنند. اميدوارم كه مادهای قانونی به قانون اساسی اضافه شود تا از بروز چنين اقداماتی جلوگيری كند.
منصف المرزوقی همچنين اضافه كرد: تكفير روشی غيرسياسی برای تضعيف ديگران است و ما مانع استفاده از اين امر خواهيم شد.
- "مبارک بعداش" 73 ساله ، رهبر شیعیان تونس در مصاحبه با شبکه تلویزیونی دولتی التونسیة" گفت اگر هفته ای یک ساعت در تلویزیون تونس به من وقت بدهند کل مردم تونس را به شیعه جعفری دعوت می کنم.
روزنامه کویتی السیاسه در گزارشی به وضعیت شیعیان تونس پرداخت. شیعیان در تونس، 500 نفر هستند که در پایتخت و شهر های جنوبی این کشور زندگی می کنند. جمعیت تونس، 10 و نیم میلیون نفر و تقریبا همه آن ها مسلمان و سنی مذهب هستند. روزنامه السیاسة می نویسد: شیعیان نیز با استفاده از فضای آزاد پس از انقلاب اخیر تونس، فعالیت های خود را علنی کرده و سه انجمن ویژه خود را تاسیس کرده اند.
بعداش وی در اوایل دهه 80 میلادی، شیعه شد. او در آن مقطع عضو ارشد تشکل "جهت اسلامی" (حزب النهضه فعلی) بود. بعداش به حزب النهضه مهمترین جریان اسلامگرا در تونس به رهبری" راشد الغنوشی" نیز حمله کرد و گفت: حزب النهضه در حال حاضر به هم پیمان آمریکا تبدیل شده است. حزب النهضه با "پیروان غیرخدا" ائتلاف می کند. حزب النهضه به رهبری الغنوشی در مدت 23 سال حکمرانی "زین العابدین بن علی" در تونس، مهمترین جریان مخالف ضددولتی بود که پس از انقلاب اخیر، اعضای آن توانستند اکثریت پارلمان را در دست بگیرند. بعداش افزود: پس از تغییر مذهب به تشیع، رابطه ام با الغنوشی قطع شد. وی درباره حمله افراط گرایان اسلامی (سلفی) به دفاتر انجمن های شیعیان در تونس نیز گفت: گروه های سلفی، اراذل و اوباش هستند. به آن ها واکنش نشان نمی دهیم آن ها از وابستگان به حکومت سابق تونس هستند ما تنها با آگاهان گفتگو می کنیم. رهبر شیعیان تونس با وجود تایید سفر به تهران برای مشارکت در همایش گفتگوی ادیان و مذاهب گفت که شیعیان تونس با ایران هیچ رابطه ای ندارند.
- وزارت امور
دينی تونس با انتشار
بيانيهای اعلام كرد كه از اين پس تمامی امور مربوط به
مساجد بهويژه عزل و نصب
امامان جماعت توسط اين نهاد انجام میشود.
به
گزارش پايگاه اطلاعرسانی«tunisienumerique»،
وزارت امور دينی تونس با انتشار بيانيهای، تاكيد كرد
كه از اين پس تمامی امور
مربوط به مساجد توسط اين وزارتخانه انجام خواهد
شد و هيچ نهاد يا حزب سياسی
حق دخالت در مسائل مساجد بهويژه عزل و نصب
امامان جماعت را نخواهد داشت.
بنابر اين بيانيه، اگر نمازگزاران يك مسجد از نحوه انجام وظيفه امام جماعت خود ناراضی باشند، اين مسئله بايد بهصورت رسمی با وزارت امور دينی در ميان گذاشته شود و مسئولان پس از بررسی علل اين نارضايتی درباره اين مورد تصميمگيری كنند. وزارت امور دينی تونس تصريح كرد: اماكن عبادی بخشی از اموال عمومی محسوب میشوند و هر گونه دستكاری حتی برای تعمير و ترميم اين اماكن بدون اجازه وزارت امور دينی غيرقانونی محسوب میشود و با متخلفان برخورد خواهد شد. در صورتی كه نمازگزاران قصد ترميم بخشی از مساجد را داشته باشند حتما بايد به وزارت امور دينی اطلاع دهند. در پايان اين بيانيه عنوان شده است، نامگذاری اماكن و يا مراكز دينی نيز بايد با صلاحديد وزارت امور دينی انجام شود و هر اسمی كه مخالف با مصالح ملی و مغاير شريعت اسلامی باشد، از روی اين اماكن حذف خواهد شد.
- "ياسين قرب" مدير بخش اخبار راديو المنستير در کشور تونس با حضور در محل رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران، با رايزن فرهنگي کشورمان ديدار و گفتگو کرد.
مدير بخش اخبار راديو المنستير در ديدار با رايزن فرهنگي ج.ا.ايران در تونس با تقدير از زحمات شبکه هاي تلويزيوني العالم و الکوثر و سحر (بخش فرانسوي) اخلاص پرسنل و مديران آن را ستود و گفت: ترديدي ندارم در جهاني مملو از ظلم و ستم که همه رسانه ها در خدمت صهيونيست ها و استکبار جهاني هستند، شبکه هاي راديو و تلويزيوني و ديگر رسانه هاي جمهوري اسلامي ايران با اخلاص تمام در دفاع از مظلومين و مبارزه با ظالمين تلاش مي کنند. وي بر ضرورت تعامل ميان رسانه هاي عدالت خواه و ظلم ستيز در جهان بشري تأکيد کرد و آمادگي خود را براي نيل به چنين مقصودي اعلام نمود. "صادق رمضاني گل افزاني" رايزن فرهنگي کشورمان نيز با تقدير از ديدگاه مدير بخش اخبار راديو المنستير، اتحاد راديو و تلويزيون هاي مدافع مظلومين و مستضعفين را در راستاي تحقق آيات قرآن کريم و اراده الهي براي حاکميت مستضعفين بر روي زمين دانست و اظهار اميدواري کرد در آينده اي نزديک بساط ظلم و جور ظالمان و در رأس آن ها استکبار جهاني و رژيم صهيونيستي برچيده شود.
الجزاير
- رئیس رهبران سه حزب اسلامگرای الجزایر اعلام کردند با هدف پیروزی در انتخابات پارلمانی دهم می 2012 میلادی (91.02.21) این کشور با یکدیگر ائتلاف کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی الفجر، رهبران سه حزب "جنبش جامع صلح"، به دبیرکلی "ابوجره سلطانی" و "جنبش اصلاح ملی" به ریاست "حملاوی عکوشی" و "جنبش النهضه" به رهبری "فاتح ربیعی" با امضای توافقنامهای برای حضور یکپارچه و ارائه فهرست مشترک در انتخابات پارلمانی الجزایر با یکدیگر متحد شدند. این سه حزب اسلامگرای الجزایر روز پنج شنبه (90.12.18) نسبت به ارائه فهرست مشترک و اتخاذ سیاست راهبردی انتخاباتی همسو با یکدیگر توافق کردند.
بر اساس این توافق، سهم نامزدهای انتخاباتی جنبش جامع صلح(حمس) در فهرست انتخاباتی این ائتلاف 53 درصد، حزب النهضه 25 درصد و حزب اصلاح ملی نیز 22 درصد خواهد بود. ابوجره سلطانی، رهبر حزب حمس در نشست مشترک اعضای این احزاب در هتل السفیر الجزایر در سخنانی گفت: این ائتلاف اولین تجربه برای احزاب سیاسی الجزایر به شمار میآید. دبیرکل جنبش النهضه نیز در اینباره گفت که این ائتلاف برای احزاب سیاسی اسلامی یک روز تاریخی برای آغاز مرحلهای جدید جهت انجام اصلاحات در کشور است. این احزاب با وجود اختلافات دیدگاه در هفتههای اخیر با برگزاری نشستهای متعدد و صدور بیانیه مواضع خود برای ارائه یک فهرست مشترک در راستای مشارکت فعالتر در انتخابات آینده پارلمانی را خواستار شدند.
"عبدالعزیز بلخادم"، دبیرکل جبهه آزادیبخش ملی (افلن) و مشاور ویژه رئیس جمهور الجزایر پیشتر گفته بود، احزاب اسلامگرا در انتخابات آینده پارلمان 35 تا 40 درصد از کرسیها را در اختیار خواهند گرفت.
احزاب و تشکلهای سیاسی الجزایر با برگزاری نشستهای حزبی و مصاحبههای خبری، خود را برای رقابت و تصاحب 462 کرسی نمایندگی مجلس ملی مردمی الجزایر آماده می کنند.
- وزیر امور خارجه الجزایر اعلام کرد که کشورش آمادگی این را دارد که به لیبی در زمینه تشکیل ارتش و پلیس کمک کند.
به گزارش پایگاه خبری "الجزیره"، "مراد مدلسی"، وزیر امور خارجه الجزایر در حاشیه مراسمی که به مناسبت روز جهانی زن برگزار شد، یادآور شد که مذاکراتی با مقامات لیبیایی درباره نحوه کمک به آن ها درباره تشکیل ارتش و پلیس این کشور داشته است. مدلسی پس از سفري كه به لیبی داشته و با "عاشور بن خیال"، همتای لیبیایی خود دیدار کرده بود، اعلام کرد که با بن خیال مساله امنیت مرزها را نیز مورد بررسی قرار داده اند، زیرا دو کشور مرزهای زمینی طولانی با یکدیگر دارند. وی افزود: لیبی امکان این را دارد که از این مرحله انتقالی عبور کند و الجزایر در حد توانایی خود به لیبی کمک خواهد کرد. مدلسی به این نکته اشاره کرد که تنها مقامات الجزایری به لیبی سفر نخواهند کرد، بلکه بزودی نهادهای مختلف دولتی و خصوصی الجزایر به لیبی می روند.
سودان
- روزنامه الحدث چاپ خرطوم نوشت یک آمریکایی که برای برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل متحد کار می کند به همراه راننده اش در ایالت دارفور در جنوب سودان ربوده شد.
این روزنامه به نقل از منابعی که خواستند نامشان فاش نشود نوشت گروه مسلح ناشناسی این آمریکایی و راننده سودانی وی را در نیالا واقع در دارفور ربودند اما بعدا راننده را نزدیک کاس در غرب نایلا آزاد کردند و تبعه آمریکایی را به نقطه دیگری بردند. روزنامه الحدث افزود مقامات محلی که این آدم ربایی را تایید کرده اند از اتباع خارجی که برای سازمان های بشر دوستانه کار می کنند خواستند جانب احتیاط را در نظر بگیرند و مقامات را در جریان رفت و آمدهایشان قرار دهند. به نوشته این روزنامه، مقامات امنیتی در تعقیب عاملان آدم ربایی هستند.
115239-90.12.20
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
آفران: تحولات شمال آفريقا - 90.12.20 |
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |