مصر
- مردم مصر با تظاهرات مقابل پارلمان مصر دیوار امنیتی اطراف پارلمان این کشور را تخریب کردند؛ این درحالی است که در تظاهراتی دیگر مردم این کشور خواستار اخراج سفیر آمریکا از مصر شدند.
به گزارش پایگاه خبری عربی پرس، مردم شهر قاهره با تجمع در خیابانهای منتهی به میدان التحریر علیه شورای عالی نظامی مصر تظاهرات کردند. معترضان مصری به سوی دیوار حائل اطراف مجلس ملت این کشور در قاهره با استفاده از کابل و چکش، این دیوار امنیتی را فرو ریختند. تظاهراتکنندگان مصری همچنین شورای عالی نظامی حاکم بر این کشور را به ناتوانی در اداره امور کشور از زمان سرنگونی رژیم "حسنی مبارک"، رئیس جمهور مخلوع مصر متهم کردند. نیروهای امنیتی و ضد شورش مصری هیچ واکنشی از خود برای متوقف کردن موج اعتراض مردم قاهره و تخریب دیوار امنیتی اطراف آن انجام ندادند. پیش از این نیز هزاران نفر از اعضا و هواداران جنبش اخوان المسلمين مصر با برگزاری تظاهراتی در شهر اسکندریه، در شمال این کشور علیه شورای عالی نظامی حاکم بر مصر شعار داده و کنارهگیری فوری این شورا از قدرت را خواستار شدند. همچنین صدها مصری در برابر سفارت آمریکا در منطقه "گاردن سیتی" در قاهره خواستار اخراج "آن پاترسون"، سفیر آمریکا در قاهره شدند. تظاهراتکنندگان مصری به دخالت روز افزون آمریکا در امور داخلی مصر اعتراض داشتند. آنان همچنین علیه شورای عالی نظامی حاکم بر مصر نیز شعار دادند.
- هزاران نفر از اعضای اخوان المسلمين با تحصن در اسکندریه و شعار دادن علیه شورای نظامی خواستار برکناری دولت "الجنزوری" شدند، حزب آزادی و عدالت اعلام کرد، اقدام برای سلب اعتماد از دولت مصر را آغاز کرده است.
به
گزارش پایگاه خبری الیوم
السابع، هزاران عضو جماعت اخوان
المسلمين با تحصن در شهر اسکندریه، در شمال مصر با سردادن
شعارهایی علیه شورای عالی
نظامی حاکم بر مصر خواستار کنارهگیری دولت کمال
الجنزوری از قدرت شدند.
در همین راستا حزب آزادی و
عدالت، شاخه
سیاسی اخوان المسلمين که
اکثریت را در دو مجلس شورا و ملت و همچنین مجلس
موسسان تدوین قانون اساسی
جدید مصر اعلام کرد که اقدامات لازم برای دادن
رای عدم اعتماد به دولت کمال
الجنزوری را آغاز کرده است.
فراکسیون
آزادی و عدالت در ادامه
تاکید کرد که در صورتی که دولت کمال الجنزوری
استعفای خود را به پارلمان
مصر ارائه ندهد، این فراکسیون طرف 2 هفته
اقدامات لازم برای برکناری
این دولت را انجام خواهند داد.
اعتراض اخوان المسلمين به دولت الجنزوری در چارچوب اقدام موسوم به برکناری دولت و انتقال قدرت از نظامیان به غیر نظامیان و نجات مصر صورت میگیرد و رهبران جماعت اعلام کردهاند، تا سرنگونی دولت انتصابی کمال الجنزوری این اقدامات ادامه خواهد یافت. شورای عالی نظامی حاکم بر مصر در برابر تهدید اخوان المسلمين مبنی بر برگزاری تظاهرات گسترده تا سقوط کابینه با صدور بیانیهای اعلام کرد که باید از تاریخ عبرت گرفت تا اشتباهات گذشته تکرار نشود. دولت انتصابی کمال الجنزوری مورد حمایت شدید شورای عالی نظامی حاکم بر مصر است و از آنجا که الجنزوری پیش از در دولتهای مبارک پست وزارتی داشته و از دوستان بسیار نزدیک محمد حسین طنطاوی، رئیس شورای نظامی مصر است، به همین دلیل اسلامگرایان و انقلابیون مصر او را دست نشانده این شورا و از بازماندگان رژیم سابق میدانند.
- رسانههای مصری به نقل از منابع آگاه از وخامت حال "حسنی مبارک"، رئیس جمهوری مخلوع مصر خبر داده و تاکید کردند که به نظر میرسد وی در حالت احتضار بسرمیبرد.
به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، منابع آگاه با اشاره به وخامت حال حسنی مبارک اعلام کردند که پزشکان معالج وی هر لحظه انتظار مرگ وی را میکشند. آن ها تاکید کردند که مبارک خواستار ملاقات با دو پسرش "جمال" و "علاء" که در زندان طره بسر میبرند و همسر ونوههایش شده است.
این منابع میافزایند: علاء و جمال مبارک پس از صدور مجوز از زندان دو ساعت به ملاقات حسنی مبارک رفتند و به همسر ونوه هایش اجازه داده شد با وی دیدار کنند. این منابع میگویند، با توجه به این رفت و آمدهای مشکوک و اطلاعات موجود بعید نیست که مبارک از نظر بالینی مرده باشد. برخی از منابع بیمارستان المرکز العالمی که مبارک در آن بستری است، از وجود نوعی سردرگمی امنیتی در داخل و اطراف بیمارستان خبر دادند. با وجودیکه خبر وخامت حال حسنی مبارک در رسانهها و پایگاههای خبری بسیاری منتشر شده، اما تاکنون هیچ مقام مسئول مصری آن را تایید نکرده است.
رئیس جمهوری مخلوع مصر از بیماریهای متعددی به ویژه سرطان رنج میبرد که موجب وخیمتر شدن اوضاع جسمانی وی شده است. اگرچه وضعیت جسمی مبارک بارها رو به وخامت گذاشته و وی بارها تا مرز احتضار پیش رفته و هر بار رو به بهبود گذاشته، اما طی دو هفته گذشته اخیر حال وی بدتر و روحیهاش به شدت ضعیف شده بود، طوریکه خواستار فراهم کردن زمینههای محل دفن خود شده بود. حسنی مبارک همچنین خواستار تماس با یک مسئول ارشد در شورای عالی نظامی حاکم بر مصر یا معاون وی شده بود تا درباره خانواده و دو پسرش با وی گفتگو کند.
- "عبد المنعم ابو الفتوح" از مسئولان ارشد سابق جماعت اخوان المسلمين نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری مصر را رسما اعلام کرد.
به گزارش الجزیره، "عبد المنعم ابو الفتوح"، از مسئولان ارشد سابق جماعت اخوان المسلمين مصر نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری این کشور را رسما اعلام کرد. ابو الفتوح برای نام نویسی جهت نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری مصر 40 هزار امضا از شهروندان این کشور جمعآوری کرده است. قانون کنونی انتخابات ریاست جمهوری مصر نامزدهای این انتخابات را ملزم میکند که مورد تایید و حمایت یکی از احزاب حاضر در پارلمان یا 30 نماینده پارلمان یا 30 هزار شهروند مصری از 15 استان این کشور باشند.
ابو الفتوح را باید از جمله برجستهترین نامزدهای اسلامگرای انتخابات ریاست جمهوری مصر برشمرد و پیش بینی میشود، از جریانهای اسلامگرای این کشور "حازم ابواسماعیل"، "محمد سلیم العوا" و "باسم الخفاجی" نیز نامزدی خود را در این انتخابات اعلام کنند. ابو الفتوح پیش از این عضو ارشد جماعت اخوان المسلمين بود، اما به خاطر پافشاری جهت نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری مصر، عضویت خود در جماعت را به دلیل مخالفت اخوان المسلمين با داشتن نماینده در این انتخابات لغو کرد. نامزدی ابو الفتوح در انتخابات ریاست جمهوری مصر در حالی اعلام میشود که "ایمن نور"، رئیس حزب الغد نیز نامزدی خود در این انتخابات را اعلام کرده است.
تاکنون "عمرو موسی"، دبیرکل سابق اتحادیه عرب به عنوان نامزد مستقل، "احمد الصعیدی" از حزب ملی مصر، "محمد فوزی" از حزب نسل دموکراتیک، "ابوالعز الحریری" از ائتلاف مردمی سوسیالیست و "حسام خیر الله" از حزب آشتی دموکراتیک نامزدی خود را برای انتخابات آینده ریاست جمهوری مصر اعلام کردهاند. انتظار میرود که "حمدین صباحی" و "هشام البسطویسی" نیز نامزدی خود را در انتخابات ریاست جمهوری مصر را اعلام کنند که قرار است، 23 و 24 می برگزار شود.
- اقدام جنبش اخوان المسلیمن مصر به معرفی نامزد برای انتخابات ریاست جمهوری مصر بر تحولات سیاسی این کشور سایه افکنده است .
"احمد دیاب" گزارشگر شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی، در گزارشی درباره اقدام گروه اخوان المسلمین گفت: جنبش اخوان مسلمین که قبلا اعلام کرده بود نامزدی برای تصدی سمت ریاست جمهوری معرفی نخواهد کرد و "عبد المنعم ابو الفتوح" عضو سابق این گروه را به سبب مشارکت در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری اخراج کرد؛ اکنون که اکثریت پارلمانی را به دست آورده به بهانه مقابله با چالش های روند دموکراسی، رویکرد قبلی خود را تغییر داده است. "محمود حسین" عضو اخوان المسلمین در این باره تصریح کرد، مانع تراشی در برابر تشکیل دولت، اشاره تلویحی و تهدید به انحلال پارلمان و مجلس شورا، مشارکت بیش از چند نفر از بازماندگان رژیم سابق در انتخابات ریاست جمهوری و حمایت حزب حاکم سابق از این افراد و مشکل تراشی در راه فعالیت مجلس مؤسسان با هدف جلوگیری از تدوین قانون اساسی در زمان تعیین شده، چالش هایی است که بر اساس آن تصمیم گرفتیم نامزد مورد نظر خود را برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی کنیم.
احمد دیاب در ادامه افزود، درحالی که برخی تحلیلگران تصمیم اخیر جماعت اخوان المسلمین را باعث بالاگرفتن تنش ها بین این گروه و شورای نظامی حاکم می دانند؛ برخی دیگر از پیامدهای این تصمیم ابراز نگرانی کردند زیرا احتمال دارد دودستگی میان اخوان المسلمین ایجاد شود.
- جنبش اخوان المسلمین مصر برای ایجاد توازن و جلوگیری از دور زده شدن انقلاب، نامزد برای انتخابات آینده ریاست جمهوری معرفی کرده است.
"عقبه حمام" گزارشگر شبکه تلویزیونی العالم گفت: با نزدیک شدن به زمان برگزاری نخستین انتخابات ریاست جمهوری مصر پس از سرنگونی رژیم "حسنی مبارک"، جنبش اخوان المسلمین بزرگترین قدرت سیاسی در این کشور، در موضع قبلی خود در مورد معرفی نکردن نامزد برای این انتخابات تجدیدنظر کرد. "محمد بدیع" رهبر این جنبش در نشست خبری در قاهره نامزدی "خیرت الشاطر" معاون خود را برای شرکت در این انتخابات اعلام کرد.
محمد غانم یکی از رهبران جنبش اخوان
المسلمین
در لندن در گفتگو با این شبکه گفت:
این جنبش اوضاع را زیر نظر داشت و به
این نتیجه رسید که مصلحت
عمومی در آن است که نامزدی را از داخل جنبش برای
این انتخابات معرفی کند.
ریاست جمهوری منصب بسیار مهمی است. زمانی که
پارلمان خواست رای عدم
اعتماد به دولت بدهد، نتوانست. این مسئله نشان داد
توازن قدرت وجود ندارد و به
همین علت اخوان المسلمین تصمیم گرفت برای ایجاد توازن قدرت، اقدامی انجام دهد. در
ادامه این گزارش آمده است، اخوان المسلمین می گوید تهدید جدی برای انقلاب مصر باعث
شد که در تصمیم قبلی خود تجدیدنظر کند. زیرا
شورای نظامی تشکیل دولت با اختیارات کامل را رد می کند و
به طور ضمنی به احتمال
انحلال مجلس نمایندگان و مجلس شورا اشاره کرده است.
به ویژه که ممکن است
نامزدهای وابسته به رژیم سابق با حمایت بقایای حزب
مبارک در انتخابات ریاست
جمهوری شرکت کنند.
گزارشگر این شبکه اضافه کرد،
روابط بین شورای نظامی و
اخوان المسلمین مصر اخیرا با تنش آشکار روبرو شد. در حالی که این جنبش به طور ضمنی
ارتش را به تمایل برای تقلب در انتخابات
ریاست جمهوری و انحلال
پارلمان متهم کرد، شورای نظامی به شدت از ایجاد
تردید در مورد اهدافش ابراز
نارضایتی کرد. اخوان المسلمین مصر از زمان
تاسیس تاکنون همواره در حال
کشمکش با دولت های مختلف در این کشور بوده است.
- نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری مصر تصریح کرد، اقدام جنبش اخوان المسلمین این کشور به معرفی نامزد برای انتخابات آینده ریاست جمهوری اعتبار این جنبش را زیر سوال می برد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، "حمدین صباحی" در گفتگو با این شبکه با اشاره به اتهامات علیه جنبش اخوان المسلمین در مورد سلطه جویی سیاسی و تشدید رویارویی با شورای نظامی افزود، ملت مصر خواهان سلطه جویی هیچ گروهی نیست و اقدام این جنبش به معرفی "خیرت الشاطر" را احیای استبداد با ابزارهای دموکراتیک می داند. وی اضافه کرد، به اعتقاد من، اخوان المسلمین دچار تناقض داخلی شده است و این مسئله تاثیر منفی بر وجهه این جنبش نزد ملت مصر دارد. این جنبش با قاطعیت اعلام کرده بود که نامزد برای این انتخابات معرفی نمی کند و از هیچ نامزد اسلام خواهی حمایت نخواهد کرد. حمدین اظهار داشت، اخوان المسلمین در برابر ملت مصر، تعهد خود را نقض کرد.
- كارشناسان سیاسی در مصر عقیده دارند كه نامزد كردن "خیرت شاطر" از سوی اخوان المسلمین بعنوان نامزد این گروه برای انتخابات ریاست جمهوری نشان می دهد كه این گروه با این اقدام خود سیاست لبه پرتگاه را برگزیده است.
برخی از سیاستمداران مصری تاكید كردند كه با این اقدام اخوان المسلمین وقوع درگیری میان این گروه با شورای نظامی حاكم در مصر اجتناب ناپذیر است. در این رابطه "نبیل عبدالفتاح" رئیس مركز مطالعات سیاسی و استراتژیك الاهرام مصر تاكید كرد كه نامزد كردن خیرت الشاطر از سوی اخوان المسلمین به معنای شروع یك بحران بزرگ میان شورای نظامی و اخوان المسلمین است. وی افزود: اخوان المسلمین همچنین اعضای كمیته موسس قانون اساسی را از میان اعضای خود و افراد هوادار خود انتخاب كرد و این مساله نیز به معنای كنترل كامل دولت مصر است.
در این رابطه "عمرو الشوبكی" اندیشمند سیاسی و عضو مجلس مصر تاكید كرد كه تصمیم اخوان المسلمین مبنی بر نامزد كردن یكی از اعضای خود برای تصدی پست ریاست جمهوری حق دمكراتیك برای هر گروه سیاسی در كشور است ولی این تصمیم در عین حال به معنای عقب نشینی این تشكل از موضعگیری سابق خود در این زمینه است.
- "کمال الهلباوی" یکی از رهبران جنبش اخوان المسلمین مصر در اعتراض به تصمیم این جنبش به معرفی نامزد برای انتخابات آینده ریاست جمهوری این کشور، استعفا کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، نماینده جنبش اخوان المسلمین در اروپا در پی تصمیم این جنبش برای معرفی "خیرت الشاطر" به عنوان نامزد این جنبش در انتخابات ریاست جمهوری مصر، استعفای خود را اعلام کرد. الهلباوی با اشاره به این که رهبران اخوان المسلمین پیش از این تعهد کرده بودند نامزدی برای این انتخابات معرفی نکنند، در مورد معامله پشت پرده بین این جنبش و شورای نظامی ابراز نگرانی کرد.
- "محمد سلیم العوا" یکی از اندیشمندان مسلمان مصر، از احتمال نامزدی خود در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری مصر خبرداد.
اندیشمند اسلامی در گفتگو با شبکه العربیه اعلام کرد درصورتی که هیچ یک از نامزدها طرح مورد نظر وی را ناظر بر طرحی متمدنانه، اسلامی و به دور از افراط ارائه نکنند؛ وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری مصر خواهد شد. وی افزود: تنها در صورتی از شرکت در انتخابات انصراف خواهم داد که یکی از نامزدها طرح مورد نظرم را در انتخابات ارائه کند در غیر این صورت نامزد انتخابات خواهم شد .
- گروه های لیبرال مصر اعلام کردند در کشمکش با اسلام خواهان بر سر تدوین قانون اساسی جدید، به نقطه ابتدایی بازگشته اند.
این اظهارات در حالی بیان شد که اکثریت احزاب مصری با افزایش حضور خود در مجمع قانون اساسی مصر که در آن اسلام خواهان حاکم هستند، موافقت کرده بودند. اما یکی از احزاب مخالف مصر اعلام کرد این توافقنامه هیچ کارایی ندارد و ترکیب این هیئت باید به طور کامل عوض شود. به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره، "رفعت السید" رهبر حزب چپگرای تجمع گفت: تلاش هایی صورت گرفت تا این برداشت وجود داشته باشد که توافقی حاصل شده است. وی افزود یک حزب اسلام خواه میانه رو و حزب لیبرال الوفد پیشنهاد کرده بودند حزب عدالت و ازادی که شاخه سیاسی اخوان المسلمین است 10 کرسی این هیئت را به گروه های دیگر اختصاص دهد. وی خاطر نشان کرد شش حزب سکولار و لیبرال مصر از جمله حزب مصری های آزاد از امضای این توافقنامه خودداری کردند.
- "هیلاری کلینتون" وزیر امور خارجه آمریکا یکشنبه (91.01.13) اعلام کرد آمریکا درباره سیاستمداران مصری بر اساس احترام آنان به حقوق ملت خود قضاوت خواهد کرد.
وی این سخنان را در استانبول در واکنش به اقدام اخوان المسلمین به معرفی نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری مصر بیان کرد. کلینتون اعلام کرد، ما از نزدیک آنچه را بازیگران سیاسی مصر انجام خواهند داد زیر نظر خواهیم داشت. ما تعهدات آنان را در قبال حقوق و کرامت هر مصری مشاهده خواهیم کرد و آنان را مسئول اقدامات خود خواهیم دانست. کلینتون اعلام کرد واقعا امیدوار است ملت مصر به اهداف خود در قیام ژانویه و فوریه 2011 یعنی دموکراسی باز و تکثرگرا که به حقوق و کرامت هر مصری احترام گذارد دست یابد. وی همچنین بدون نام بردن از اخوان المسلمین گفت: ما می خواهیم مصر در مسیر دموکراسی وارد شود و این مسئله مستلزم نبود تبعیض در قبال اقلیت های دینی، زنان و مخالفان سیاسی است.
- رژیم صهیونیستی یكشنبه (91.01.13) نسبت به تصمیم اخوان المسلمین مصر مبنی بر تلاش برای تصدی كرسی ریاست جمهوری این كشور واكنش نشان داد و آن را كم اهمیت جلوه داد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس از قدس، "موشه یعالون" معاون نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته است كه صلح با "اسرائیل" به نفع هر فردی است كه عهده دار منصب رهبری در مصر شود و رابطه قاهره با واشنگتن نیز در گرو تداوم معاهده صلح مصر با اين رژيم است.
یعالون به "رادیو اسرائیل" گفت: تا زمانی كه رئیس اخوان المسلمین متوجه تعهدات و منافع مصر باشد، پیمان صلح با اين رژيم هم ادامه خواهد یافت. جنبش اخوان المسلمین اخیرا با معرفی مهندس "خیرت شاطر" به عنوان نامزد حزب آزادی و عدالت، تصمیم خود را در خصوص شركت در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری این كشور در ماه مه اعلام كرد.
- قطر برای به شکست کشاندن انتخابات ریاست جمهوری مصر به تلاش های گسترده ای اقدام کرده است.
هفته نامه فلسطینی خبری المنار نوشت، منابع آگاه عربی گفتند قطر در چارچوب طرح صهيونيستي امریکایی و سعودی برای حذف نقش آفرینی مصر و سرگرم کردن آن و جلوگیری از بازگشت ثبات به این کشور و با نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مصر با هماهنگی با برخی طرف های بین المللی و عربی برای اجرای یک طرح خرابکارانه در مصر دست به کار شده است .
قطر، برقراری ثبات در مصر را تهدیدی برای نقش توطئه چینی خود می داند که با مشارکت طرف های متعددی برای تجزیه کشورهای عربی، فتنه افکنی و ایجاد جنگ داخلی تلاش می کند تا راه به روی نقش مورد حمایت امریکا و رژيم صهيونيستي باز شود و به قطر این امکان را بدهد که به به نام ملت های عربی صحبت کند. این منابع گفتند دوحه به تحرکات خود برای سرگرم کردن ملت مصر و تضعیف ارتش این کشور ادامه می دهد در نتیجه به جذب مزدور و تشکیل هسته های تروریستی که در مصر اقدامات خرابکارنه انجام دهند اقدام کرده است و همچنین به تزریق پول به برخی گروه هایی که به نفع طرح دوحه کار می کنند ادامه می دهد. این منابع فاش کردند فرماندهان نظامی و امنیتی مصر از این طرح کثیف اطلاع دارند و برخی عناصر را زیر نظر گرفته اند و در آینده این طرح خرابکارانه را بر ملا خواهند کرد.
- رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در قاهره با رئیس شورای عالی نیروهای مسلح مصر درباره موضوع آشتی فلسطینی گفتگو خواهد کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه البیان امارات، "محمود عباس" یکشنبه (91.01.13) به قاهره سفر كرده و دوشنبه با "محمد حسین طنطاوی" در قاهره دیدار و درباره مسئله آشتی فلسطینی گفتگو خواهد کرد. البیان به نقل از خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا) نوشت در این دیدار چند موضوع مشترک، مسئله آشتی بین جنبش های فتح و حماس، تلاش ها برای کاهش رنج های ساکنان غزه بر اثر محاصره رژيم صهيونيستي و قطع دائمی برق و روند صلح بررسی خواهد شد. در ادامه این گزارش آمده است محمود عباس در این سفر همچنین کلنگ احداث سفارت جدید فلسطین در قاهره را به زمین خواهد زد.
از سوی دیگر "عزام الاحمد" عضو کمیته مرکزی فتح و رئیس فراکسیون فتح در شورای قانونگذاری فلسطین در گفتگو با روزنامه السیاسه کویت گفته است با وجود دیدارهای اخیر در قاهره با "موسی ابو مرزوق" معاون رئیس دفتر سیاسی حماس، روند آشتی فلسطینی همچنان متوقف است. وی از دستیابی به توافق هایی برای نجات این روند خبر داد .
لیبی
- نخست وزیر دولت انتقالی اعلام کرد که قبایل عربی سبها در جنوب این کشور و قبیله آفریقایی "التبو"، پس از 6 روز درگیری خونین آتش بس را پذیرفتند.
به گزارش پایگاه خبری "الجزیره"، پس از 6 روز درگیری خونین که 163 کشته و 400 مجروح برجای گذاشت؛ قبایل عربی در سبها و قبیله "التبو" لیبی آتش بس را پذیرفتند. "عبدالرحیم الکیب"، نخست وزیر لیبی در کنفرانس خبری مشترکی با تعدادی از وزرای دولت و رهبران دستگاه های نظامی، اعلام کرد، تلاش ها برای آشتی قبایل در سبها به امضای توافقنامه آتش بس منجر شد و آرامش اینک به "سبها" بازگشته است. "یوسف المنقوش"، رئیس ستاد ارتش لیبی نیز یادآور شد: اوضاع در حال حاضر آرام است و نیروهای وابسته به وزارت دفاع، امنیت تاسیسات زیربنایی، فرودگاه و مناطق راهبردی را تامین می کنند.
تونس
- عضو حزب مبارزه ملی تونس با تاکید بر مخالفت ملت کشورش با هر نوع عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی بر ضرورت جرم محسوب شدن عادی سازی روابط با این رژیم در قانون اساسی جدید تاکید کرد.
"مرشد ادریس" در گفتگو با شبکه خبری
العالم اظهار داشت: ملت
تونس همواره، هوادار آزادی
تمام فلسطین بوده است و این مساله به پیش از
انقلاب 14 ژانویه 2011 در
این کشور بر می گردد.
وی افزود،
هزاران تن از مردم تونس به
مناسبت روز زمین در مقابل شورای موسسان (شورای
تدوین قانون اساسی) تجمع
کردند تا هم صدا با ملت فلسطین، آزادی تمامی
فلسطین را خواستار شوند.
ادریس گفت: آن ها آزادی تمام فلسطین و درج ماده ای در قانون
اساسی جدید تونس را مطالبه کردند که هرگونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را
جرم محسوب کند.
عضو
حزب مبارزه ملی تونس خاطر
نشان کرد: ملت تونس مخالف هرگونه عادی سازی
روابط با رژیم صهیونیستی است
و به همین دلیل خواهان آن است که سفر مسوولان
تونسی به تل آویو و مشارکت
در کنفرانس هایی که این رژیم در آن شرکت دارد،
جرم شناخته شود.
وی با اشاره به این که رژیم
سرنگون شده"
زین العابدین بن علی" رییس جمهور
تونس، از سال 1956 به دنبال عادی سازی
روابط با رژیم صهیونیستی
بود، خاطر نشان کرد: ملت تونس همواره در صف اول
مشارکت در مبارزه ملت فلسطین
ضد صهیونیسم و شهرک سازی این رژیم در مناطق
فلسطینی بوده است.
عضو حزب مبارزه ملی تونس گفت: ملت تونس بر ضرورت برچیده شدن
رژیم غاصب صهيونيستي از خاک فلسطین تاکید دارد.
ادریس
با بیان این که برخی از
جمعیت ها، انجمن ها و شخصیت های دانشگاهی و حقوقی
تونس در گذشته و هم در حال
حاضر در تلاش برای عادی سازی روابط با رژيم صهيونيستي
بوده اند، درباره سوء
استفاده این گروه ها از وضع نابسامان جهان عرب برای
یارکشی جهت عادی سازی روابط
با رژیم صهیونیستی هشدار داد.
- تمديد حالت فوق العاده با توجه به نابساماني امنيتي در برخي مناطق كشور اتخاذ شد.
"منصف مرزوقي" رئيس جمهور تونس حالت فوق العاده در اين كشور را به مدت يك ماه ديگر تمديد كرد. به گزارش روزنامه القدس العربي، "عدنان منصر" سخنگوي دفتر رياست جمهوري تونس گفت: تصميم به تمديد حالت فوق العاده تا پايان ماه جاري پس از رايزني رئيس جمهوري با "مصطفي بن جعفر" رئيس مجلس موسسان و "حمادي الجبالي" نخست وزير اين كشور اتخاذ شده است. منصر افزود:تمديد حالت فوق العاده با توجه نابساماني امنيتي در برخي مناطق كشور اتخاذ شد. تمديد حالت فوق العاده در تونس در حالي صورت ميگيرد كه ارتش و نيروهاي امنيتي اين كشور خود را براي رويارويي احتمالي با سلفيها كه فعاليتشان پس از انقلاب تونس افزايش يافته،آماده ميكند.
- رئیس پارلمان عراق و رئیس جمهور موقت تونس در بغداد گفتگو کردند.
"اسامه عبدالعزیز النجیفی" و "منصف المرزوقی" در این نشست راه های تقویت روابط بین دو کشور و همکاری های پارلمانی را بررسی کردند. به گزارش پایگاه اینترنتی نهرین نت از بغداد، النجیفی و المرزوقی همچنین بر اهمیت تقویت صنعت گردشگری در دو کشور تونس و عراق تاکید کردند.
- همايش «بررسی راهكارهای مقابله با توهين به اسلام و مسلمانان»، روزهای 15 و 16 فروردينماه، در تونس برگزار میشود.
به گزارش پايگاه اطلاعرسانی«ISESCO»، اين همايش به همت سازمان آموزش، علوم و فرهنگ اسلامی (آيسسكو) و اتحاديه دانشگاههای جهان اسلام با مشاركت دانشگاه «الزيتونة» تونس برگزار خواهد شد و شركتكنندگان، راههای فعال كردن طرح مقابله با توهين به اسلام از طريق برنامهريزی درسی دانشگاهها را مورد بررسی قرار خواهند داد.
حاضران در اين همايش دو روزه، علاوه بر بررسی روشهای مقابله با توهين به اسلام و مسلمانان و تدوين برنامههای ويژه، نسخه نهايی طرح آموزشهای دانشگاهی برای مقابله با توهينها را نيز به تصويب خواهند رساند. تقويت روابط بين مؤسسات آموزشی، انجمنهای علمی، نهادهای دينی و سازمان های مرتبط با آموزشهای دينی در كشور های عضو سازمان همكاری اسلامی و تدوين برنامههای جديد برای معرفی اسلام به غيرمسلمانان و برجستهتر كردن نقش تمدن و مقدسات اسلامی در توسعه اجتماعی كشورهای جهان از ديگر اهداف برگزاری اين همايش به شمار میرود. كارشناسان ارتباطات، اطلاعات و فناوری، كارشناسان علوم اسلامی، اساتيد دانشگاههای اسلامی و انديشمندانی از كشورهای اردن، عربستان سعودی، تونس، مراكش، ليبی، هلند و روسيه نيز در اين همايش حضور خواهند يافت.
الجزاير
- "عبدالعزیز بالخادم"، دبیرکل جبهه آزادی ملی الجزایر که قدرت را در این کشور در دست دارد، روز یکشنبه (91.01.13) اعلام کرد در صورتی که حزب وی در انتخابات پارلمانی پیروز نشود ، استعفا خواهد کرد. انتخابات پارلمانی الجزایر قرار است ماه مه آینده برگزار شود .
بالخادم در گفتگویی مطبوعاتی اعلام کرد من از سمت خود به عنوان دبیرکل حزب استعفا خواهم کرد و همچنین چند هفته بعد از اعلام نتایج انتخابات، یعنی تقریبا ماه ژوئن نشستی فوق العاده برگزار خواهد شد.
از زمان انتشار فهرست نامزدهای انتخابات پارلمانی آینده حزب جبهه آزادی ملی که با 136کرسی اکثریت را در مجمع ملی الجزایر در دست دارد، اعضای کمیته مرکزی این حزب جنبشی اصلاح طلبانه را آغاز کرده اند.
روزنامه اکسپرسیون الجزایر گزارش داده است حدود 200 نفر از اعضای کمیته مرکزی، بالخادم را به چالش طلبیده و برای همین منظور نشست فوق العاده ای را خواستار شده اند. سخنگوی جبهه آزادی ملی الجزایر در تماسی تلفنی با خبرگزاری شینهوا اعلام کرد، بعد از انتخابات کمیته مرکزی نشستی برگزار خواهد کرد اما قبل از آن نشست برگزار نخواهد شد.
وی افزود، هر راهکاری مغایر با این به منزله اقدامی برای بی ثبات کردن حزب و پیش داوری درباره آن تلقی خواهد شد.
- یک سازمان الجزایری دفاع از حقوق بشر یکشنبه (91.01.13) به مزایده گذاشته شدن ابزار شکنجه را در فرانسه که ابتدا اعلام و سپس لغو شد، اقدام تحریک آمیزی علیه الجزایر می داند که امسال در حال تدارک بزرگداشت پنجاهمین سالگرد استقلال خود است.
کمیسیون ملی مشورتی ارتقا و محافظت از حقوق بشر اعلام کرد:« این مزایده نوعی اقدام تحریک آمیز عمدی علیه کشوری است که خود را برای بزرگداشت پنجاهمین سالگرد استقلال خود آماده می کند. به عقیده این سازمان نزدیک به حکومت، این مزایده کار زشت و شرم آور و تجلیل از اقدامات غیر انسانی دوره استعمار فرانسه محسوب می شود. به گزارش خبرگزاری فرانسه از الجزیره، از جمله ابزار شکنجه که به مزایده گذاشته شده است، یک گیوتین به چشم می خورد که در گذشته در الجزایر مورد استفاده قرار گرفته است. این مزایده ابزار شکنجه که "فرنار میسونیه" جلاد سابق فرانسه جمع آوری کرده است، خشم و نفرت جمعیت های مدافع حقوق بشر را در پی داشته است.
مراكش
- فرار نماینده رژيم صهيونيسي از در پشتی پارلمان مغرب در پی تظاهرات صدها هزار نفر از مردم مقابل این پارلمان، نگرانی صهیونیستها را درخصوص نفرت مردم منطقه از این رژیم، بیشتر کرد.
به گزارش العالم، مجری شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی در خصوص فرار نماینده رژيم صهيونيستي از در پشتی پارلمان مغرب گفت: تماشای تصاویری که از رباط پایتخت مغرب به دست ما رسیده بسیار سخت است؛ شرکت یک مسئول اين رژيم در کنفرانسی بین المللی، مغرب را به آتش کشید. دهها هزار نفر به میدان اصلی شهر ریختند و نماینده ما از در پشتی پارلمان گریخت و از مغرب خارج شد ... این رویداد غافلگیر کننده بود.
"هیزی سیمانتوف" کارشناس شبکه 10 رژيم صهيونيستي گفت: بدون شک حدود 100 هزار نفر در این تظاهرات شرکت کردند، و ما در این تظاهرات صحنههایی را دیدیم که بیانگر تنفر از یهودیت است ... پیام این اعتراضها آشکار است. آن طور که آن ها میگویند، صهيونيست ها خون فلسطینیها را میریزد. سیمانتوف افزود، پس از حضور مردم در پایتخت مغرب برای مراسم روز زمین، شایعه ای در خصوص حضور یک دیپلمات صهيونيستي در ساختمان پارلمان که نزدیک به محل تجمع بود، منتشر شد ... این جمعیت به سادگی هیجان زده شد و دیوانه وار خواست داخل پارلمان شود.
سیمانتوف تأکید کرد: این حادثه اینبار در مغرب اتفاق افتاده است و نه مصر، و یا سوریه ... مردم مغرب نسبتا آرام هستند، ولی با این وجود پس از انتشار این خبر به خروش آمدند، و نسبت به یهودیت ابراز تنفر کردند.
مجری شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: 100 هزار نفر از یهودیت ابراز تنفر کردند ... چه کسی در پس پرده این جریان قرار دارد؟
سیمانتوف افزود، قبل از هر چیز احزاب و جنبشهای اسلامی مغرب که در انتخابات پیروز شدند؛ زیرا شاه بحرین به جای سرکوب به آن ها اجازه فعالیت داد. ولی هنگامی که موضوع درباره رژيم صهيونيستي باشد، یا آن چیزی که آن ها صهیونیستها مینامند، مردم مغرب به سادگی قیام میکنند.
سودان
- رئیس جمهور سودان اعلام کرد که کشورش خواستار حل مسالمت آمیز همه درگیری ها با سودان جنوبی است.
به گزارش پایگاه خبری "الیوم السابع"، در حالی که درگیری های مرزی میان خارطوم و جوبا ادامه دارد، "عمر البشیر" اعلام کرد که خواستار حل مسالمت آمیز اختلافات با سودان جنوبی و ایجاد روابط جدید با این کشور است. پس از اینکه خارطوم دولت سودان جنوبی را به بمباران چاه های نفتی و مناطق دیگر در مرزهای خود متهم کرد، جوبا نیروهای خود را از منطقه "هجلیج" سودان خارج کرد. در نتیجه درگیری ها میان نیروهای دو کشور، "عمر البشیر" سفر خود به جوبا، پایتخت سودان جنوبی که قرار بود در سوم ماه آوریل انجام شود را لغو کرد. پس از این درگیری ها البشیر در نشست سران کشورهای عربی در بغداد یادآور شد که سودان خواستار صلح با همسایه خود است و با نیت صادقانه تلاش می کند که روابط دو کشور بر اساس منافع دو ملت به حالت طبیعی بازگردد.
- سودان روز یکشنبه (91.01.13) ارتش سودان جنوبی را به آغاز حمله ای جدید به منطقه استراتژیک هجلیج در ایالت کردفان جنوبی برغم ازسرگیری مذاکرات بین دو کشور در آدیس آبابا پایتخت اتیوپی متهم کرد.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از خارطوم، "الصوارمی خالد سعد" سخنگوی ارتش سودان با انتشار بیانیه ای اعلام کرد، ارتش آزادیبخش خلق سودان که متعلق به دولت سودان جنوبی است به مرزهای ما در منطقه هجلیج حمله کرد. "پاگان آموم" سرپرست هیئت مذاکره کننده سودان جنوبی در مذاکرات آدیس آبابا گفت ارتش سودان به مناطق مانگا و پاناکواچ در ایالت الوحده حمله کرده است .
- سربازان سودانی با جنگجویان شورشی در روستای راهبردی تالودی نزدیک مرز با سودان جنوبی درگیر شدند.
این درگیری ها در حالی آغاز شد که مذاکره کنندگان در حال نهایی کردن جزئیات طرح اتحادیه آفریقا، اتحادیه عرب و سازمان ملل متحد برای کمک به این منطقه است. به گزارش خبرگزاری فرانسه از خارطوم، ارتش سودان اعلام کرد حمله شورشیان اقلیت قومی جنبش ازادی مردم سودان - شمال را که شاخه ای از جنبش آزادی مردم سودان هستند دفع کرده اند. سخنگوی ارتش سودان اعلام کرد آمار دقیقی از تلفات این درگیری ها در اختیار ندارد. با این حال جنبش آزادی مردم سودان - شمال اعلام کرد بیش از 20 سرباز دولتی را کشته اند. سخنگوی این جنبش اعلام کرد، ما چهار تلفات و هفت زخمی در نیروهای خودی داشتیم.
115251-91.01.14
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
آفران: تحولات شمال آفريقا - 91.01.14 |
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |