مصر
- دولت مصر در حالی به روند صدور گاز به سرزمين هاي اشغالي آن هم زیر قیمت جهانی ادامه می دهد که کمبود گاز خانگی در این کشور باعث افزایش شدید قیمت گاز طبیعی و واردات آن از لیبی و عربستان سعودی شده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی سی تی وی چین؛ کمبود گاز طبیعی برای پرکردن کپسول های گاز مردم در مصر نه تنها باعث افزایش قیمت این محصول در بازار سیاه شده، بلکه موجبات تشکیل صف های طولانی مردم را در شهرهای بزرگ این کشور فراهم کرده است. شرایط کمبود گاز طبیعی حتی به قاهره، پایتخت این کشور نیز سرایت کرده که باعث شده صدها کپسول گازِ خالی در مراکز توزیع این محصول باقی بماند. ادامه این اوضاع در سراسر مصر، باعث نگرانی و نارضایتی شدید مردم این کشور شده است. "محمود عبدالفتاح"، شهروند مصری ساکن قاهره گفت، هیچکس نمی داند علت اصلی این بحران چیست؟ آیا دولت خودش این بحران را به طور تصنعی ایجاد کرده تا مردم مصر را وادار به قبول کمک های مالی آمریکا به مصرکند، یا هدف دولت بزرگنمایی عملکرد ضعیف پارلمان است که قادر نبوده به وظایف خود عمل کند؛ هیچکس علت آن را نمی داند.
گزارشگر این شبکه افزود دولت نظامی مصرکپسول های گاز و پرکردن آن را برای مردم این کشور سهمیه بندی کرده است که البته برای مصارف عادی و روزمره مردم کافی نیست. شورای نظامی مصر از نیروهای ارتش و پلیس این کشور برای محافظت از مراکز توزیع گاز طبیعی و پرکردن کپسول های گاز استفاده کرده تا مبادا شهروندان خشمگین مصری به این مراکز حملهور شوند. مصر در حالی به رژيم صهيونيستي گاز طبیعی صادر می کندکه 50 درصد از نیازگاز طبیعی برای خانه های مردم این کشور را از لیبی و عربستان سعودی وارد می کند!
- وزیر امور خارجه مصر اعلام کرد رژیم صهیونیستی با تداوم شهرک سازی در اراضی فلسطین گفتگوهای صلح را به بن بست رسانده است.
"محمدکامل عمرو" در دیدار با "کارل شوارزنبرگ" وزیر امور خارجه جمهوری چک تصریح کرد رژيم صهيونيستي با ادامه شهرک سازی در اراضی فلسطین به ویژه در شرق بیت المقدس مسئول اصلی ناکامی تلاش های منطقه ای و بین المللی برای از سرگیری مذاکرات صلح است. وزیر خارجه مصر اظهار داشت ادامه تلاش های تلآویو برای توسعه شهرک سازی سبب شده است تا تلاش های فعلی برای حل بحران بی نتیجه باشد و به جای اینکه مذاکرات وسیله ای برای رسیدن به صلحی پایدار و عادلانه در منطقه باشد به نظر می رسد گفتگو های صلح به پایان راه خود رسیده است.
محمد کامل عمرو تاکید کرد مصر همواره ازتحرکات منطقه ای و بین المللی در زمینه حمایت از آرمان فلسطین پشتیبانی می کند و کشور فلسطین را به رسمیت می شناسد و به رایزنی هایش در ارتباط با روند صلح در منطقه خاورمیانه ادامه می دهد. به گزارش خبرگزاری وفا فلسطین از قاهره، عمرو رشدی سخنگوی وزارت خارجه مصر اعلام کرد وزرای خارجه مصر و جمهوری چک همچنین مسائل دو جانبه را بررسی کردند. کارل شوارزنبرگ به منظور گفتگو با مقامات مصر درباره رویدادهای مهم منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و بررسی راه های توسعه و تحکیم روابط دو جانبه وارد قاهره شد.
- جماعت اخوان المسلمین مصر اعلام کرد خیرت الشاطر نامزد معرفی شده این گروه برای انتخابات ریاست جمهوری بیشترین میزان جلب حمایت اعضای پارلمان را به دست آورده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، اخوان المسلمین با اعلام این خبر افزود: "حازم صلاح ابو اسماعیل" از دیگر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری با ابتکار گروه های سلفی مبنی بر درخواست از همه گروه های اسلامی برای معرفی یک نامزد برای تصدی پست ریاست جمهوری موافقت کرده است. این درحالی است که "عبدالمنعم الفتوح" از دیگر نامزدهای انتخابات مصر (که پیشتر از اخوان المسلمین جدا شده است) برنامه های خود را برای ریاست جمهوری اعلام کرده است .
الجزیره در گزارشی افزود، کم کم تب تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری اسلامی در مصر بالا می گیرد بگونه ای که عبدالمنعم فتوح برنامه های انتخاباتی خود را در میان جمع زیادی از طرفدارانش که بخشی از آن ها جوانان جدا شده از اخوان المسلمین هستند، عرضه کرد. اخوان المسلمین از سوی دیگر از حمایت بی چون و چرای اغلب نمایندگان پارلمان از خیرت الشاطر نامزد مورد نظر خود خبر داده است اگرچه عملا نیاز به گرفتن آراء نمایندگان نیست و الشاطر در واقع نماینده حزب آزادی و عدالت است اما آراء نمایندگان برای میزان حمایت از وی بسیار مهم است .
- "عمار حسن علی" کارشناس مسایل سیاسی در قاهره، انصراف نامزد پیشنهادی جنبش اخوان المسلمین برای انتخابات آینده ریاست جمهوری مصر را بعید دانست.
عمار حسن علی در گفتگو با شبکه تلویزیونی العربیه گفت، "حازم ابواسماعیل" نامزد سلفی ها در انتخابات آینده ریاست جمهوری برای شرکت در این انتخابات منع قانونی دارد. گفته می شود ستاد انتخابات مصر اطلاعاتی درباره تابعیت آمریکایی پدر ابواسماعیل به دست آورده است. به همین علت احتمال انصراف او از شرکت در این انتخابات به دست آورده است. وی افزود، ممکن است سلفی ها اینطور جلوه دهند که انصراف او از نامزدی در این انتخابات برای حمایت از نامزد جنبش اخوان المسلمین است تا بتوانند از این جنبش امتیازاتی بگیرند. وی اضافه کرد، تجدیدنظر کردن اخوان المسلمین در نامزدی "خیرت الشاطر" بسیار بعید است، مگر آنکه تحول مهم و غیر منتظره ای رخ دهد. به اعتقاد من، اخوان المسلمین بر پیگیری این خواست خود اصرار دارد. من بعید می دانم که نامزدی خیرت الشاطر مانور سیاسی باشد. البته نگرانیهایی در مورد بروز شکاف در داخل اخوان المسلمین وجود دارد، به ویژه که علاوه بر خیرت الشاطر، "عبدالمنعم ابوالفتوح" عضو سابق این جنبش هم در این رقابت حضور جدی دارد.
- واکنش احزاب، گروه ها و نمایندگان مردم مصر به اعلام اسم نامزد اخوان المسلمین جهت انتخابات ریاست جمهوری:
کی از رهبران جماعت اخوان المسلمين، پس از اعلام خبر شرکت اخوان المسلمين تاکید کرد که نمیتوانم به فعالیتهای خود با جماعتی ادامه دهم که دروغ پردازی کرده و خط مشی حزب منحل ملی را دنبال میکند.
جوانان اخوان المسلمين
با استقبال از تصمیم اخیر اتخاذ شده توسط این جماعت اعلام کردند که از تصمیم مجلس شورای جماعت جهت شرکت در انتخابات ریاست جمهوری مصر استقبال میکنند.
"أبوالعز الحریرى"
"خیرت الشاطر" توسط جماعت اخوان المسلمين برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری مصر را طرح و برنامه مشترک آمریکا و جماعت و شورای عالی نظامی مصر برای کشور خواند.
"رفعت السعید"، رئیس حزب التجمع
وي در سخنی دیگر دارد، وی میگوید که اعلام خبر شرکت اخوان المسلمين در انتخابات ریاست جمهوری به هیچ وجه برای وی غافلگیرکننده نبوده، چون کسانی که با تاریخ فعالیتهای این جماعت اشنا یا آن را مطالعه کرده باشند، میدانند که آن ها بارها در تصمیمات خود بازنگری کردهاند و همواره جماعت تلاش میکند که با ارائه دلایل و برهان و منطق فعالیتها و اقدامات خود را توجیه کند و همواره در آخرین لحظات نظر خود را درباره امور تغییر داده است. اما با توجه به اینکه جماعت موفق شد، اکثریت کرسیها در دو مجلس ملت و شورا را به دست آورد و همچنین موفقیتهای بیشمار آن در انتخابات سندیکایی مختلف و هم اکنون اعلام قصد خود مبنی بر شرکت در انتخابات ریاست جمهوری مصر به نظر میرسد که این جماعت درصدد به دست گرفتن قدرت در مصر به هر قیمت ممکن و تحت هر عنوان حتی در پوشش دین و مذهب هستند و به همین دلیل است که من از مدتها پیش هشدار داده بودم که اخوان المسلمين یکی از اعضای خود را نامزد شرکت در انتخابات ریاست جمهوری خواهد کرد، بسیاری این سخن مرا توجیه ناپذیر میخواندند، اما از آنجا که من با تاریخ فعالیتهای اخوان المسلمين به خوبی آشنا هستم، میدانم که آن ها هم اکنون به تمام مصر چشم دوخته و خواهان تملک تمامی ان هستند.
ممدوح حمزة، فعال سیاسی
مصری میگوید، آنچه جماعت اخوان المسلمين دست به آن زد را باید خودکشی سیاسی از نوع درجه یک آن نامید، چون با اعلام شرکت خود در انتخابات ریاست جمهوری مصر در واقع مصداقیت و اعتبار خود نزد مرد مصر را از دست داده و توجیهات آن ها را مردم بیدار و آگاه مصر هیچگاه نمیتوانند بپذیرند و این نکتهای بود که پیش از این نیز ان را هشدار داده بودیم.
اخوان المسلمين با این اقدام خود در واقع تلاش دارند، بر روند تمام امور جاری در کشور تسلط یابند و با به قدرت رسیدن الشاطر در مصر باید در انتظار حاکمیت دولتی در مصر باشیم که تنها در اندیشه تجارت و بازرگانی و داد و ستد است و به این ترتیب "احمد عز" بار دیگر در وجود الشاطر نمود پیدا خواهد کرد.
أحمد أبو برکة، از رهبران حزب آزادی و عدالت
درباره تصمیم اخیر جماعت اخوان السلمين جهت شرکت در انتخابات ریاست جمهوری مصر گفت که جریان لیبرال مصر از عدم رشد اجتماعی رنج می برد که رهاورد دوره حاکمیت طولانی مدت استبداد در مصر است و این عدم رشد و نمو اجتماعی پس از همهپرسی اصلاح قانون اساسی در مارس سال گذشته کاملا آشکار شد، بگونهای که لیبرالیستهای مصر در این همهپرسی مردم مصر را مردمی ناآگاه تعبیر کردند. در همین راستا ابو برکه جریان لیبرال مصر را به انعقاد قرارداد و توافق با شورای عالی نظامی حاکم بر مصر متهم کرد، بگونهای که از شورای عالی نظامی خواستار لغو همهپرسی شده بود و به اعتقاد وی این اقدام به معنای زیر پاگذاشتن تمام اصول و مبادی دمکراسی و ازادی بود که خود آن ها نیز به آن ها ایمان و باور داشتند.
ابو برکه در ادامه افزود: میتوانم واکنش دو جریان لیبرال و چپگرا در قبال نامزدی "خیرت الشاطر" به عنوان نامزد جماعت اخوان المسلمين در انتخابات ریاست جمهوری مصر را دریابم و اطمینان دارم هر تصمیمی که جماعت اتخاذ کند بیتردید به سود منافع ملی و عمومی مصر است.
"حسن نافعة"، استاد علوم سیاسی مصری
برخورد نادرست با "عبد المنعم أبو الفتوح" موجب شد تا جماعت اقدام به معرفی "خیرت الشاطر" به عنوان نامزد اخوان المسلمين در انتخابات ریاست جمهوری کند. نافعه با اشاره به اینکه جماعت اخوان المسلمين رهبری سیاسی خود را به تدریج از دست میدهد، گفت: اخوانی در زبان یک چیز میگویند اما در عمل کار دیگری انجام میدهند و این موجب بروز شکافهای متعدد در داخل آن خواهد شد. وی در ادامه افزود: من نمیگویم که جماعت دروغ میگوید، اما در عمل با نزاعهای سیاسی مواجه است که در دیگر احزاب هم بسان آن مواجه میشود و سرانجام اینکه نمیتوان گفت که اخوانیها بر مرجعیت دینی و اخلاقی تکیه میکنند. نافعه گفت: مشکل جماعت این است که در لحظات حساس و سرنوشتساز دچار شکاف در وحدت صفوف خود میشود و بر اکثریت و نه مشارکت تکیه میکند. وی در ادامه افزود: در صورتیکه الشاطر به ریاست جمهوری مصر انتخاب شود، در این شک نیست که برای اتخاذ هر تصمیمی به دفتر ارشاد جماعت مراجعه خواهد کرد و سرانجام اینکه این دفتر ارشاد جماعت اخوان المسلمين است که بر کشور حاکم خواهد شد.
"أبو العز الحریرى"
نماینده مجلس ملت و نامزد احتمالی
انتخابات ریاست جمهوری این کشور را به تلاش برای تسلط بر
تمام دستگاهها و نهادهای
دولتی با دستیابی به توافق میان خود و همچنین
شورای عالی نظامی حاکم بر
مصر و آمریکا متهم کرد.
الحریرى در ادامه افزود: اما به نظر نمیرسد که میان اخوان
المسلمين و شورای عالی نظامی برسر نامزدی الشاطر در انتخابات توافقی حاصل شده باشد،
چون بر سر سیاستهایی میان دو طرف توافق حاصل شده که معرفی الشاطر یا فرد دیگر در
تغییر آن ها نقشی ایفا نمیکند
و در این ارتباط باید به ماده 28 قانون انتخابات اشاره
کرد که بر اساس آن امکان
اعتراض به تصمیمهای کمیته عالی انتخابات ریاست
جمهوری وجود ندارد و اخوان
المسلمين از جمله طرفهایی بودند که در تدوین و
تصویب این بند نقش داشتند.
الحریرى تاکید کرد که نامزدی
الشاطر پس از
کنارهگیری "حازم صلاح ابو
اسماعیل" از کورس رقابت برای انتخابات ریاست
جمهوری پس از اثبات غیر مصری
بودن مادرش و خواهرش صورت گرفت.
جوانان اخوان المسلمين اما
جوانان اخوان المسلمين نظر
دیگری دارند، "حسام الوکیل"، سخنگوی تبلیغاتی و
انتخاباتی حزب آزادی و عدالت
در مجلس ملت و یکی از کادرهای جماعت در شهر
اسکندریه تاکید کرد که تصمیم
اخوان المسلمين در معرفی الشاطر به عنوان
نامزد جماعت و شرکت در
انتخابات ریاست جمهوری در شرایطی که مصر در آن
بسر میبرد و پس از حوادثی
که توسط شورای عالی نظامی در کشور شاهد آن بودیم و
این شورا تلاش کرد، انقلاب
را دور بزند، اقدامی درست و به جا از سوی جماعت
است.
وی در ادامه افزود: جوانان اخوان از این تصمیم مجلس شورای جماعت استقبال کرده و به آن ملزم هستند و از آنجا که تصمیمگیری در جماعت توسط مجلس شورا صورت میگیرد، بنابراین تمام نظرها و دیدگاههای موجود در جماعت مد نظر قرار گرفته میشود.
"محمد نصر"، رئیس روابط عمومی جماعت اخوان المسلمين در اسکندریه تاکید کرد که جوانان اخوان المسلمين با تمام قدرت از تصمیم مجلس شورا حمایت خواهند کرد و از مراحل تغییر و تحول دمکراتیک در جماعت حمایت خواهد کرد و به تصمیمهای مجلس شورا اطمینان و اعتماد کامل دارد.
- "علی ابو الخیر" کارشناس مسائل استراتژیک مصر با اشاره به مواضع سابق جماعت اخوان المسلمين مبنی بر عدم معرفی کاندایدایی در انتخابات ریاست جمهوری آینده مصر گفت: اخباری به دستمان رسیده که نشان میدهد که معرفی "خیرت الشاطر" به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهور در پی توافق در مذاکرات مصری - قطری صورت گرفته است. این ناظر مسائل سیاسی قاهره و مسائل خاورمیانه تصریح کرد: اطلاعاتی داریم که نشان میدهد قطر قول داده که در مقابل اعلام کاندیداتوری خیرت الشاطر مبلغ 30 میلیارد دلار در مصر سرمایه گذاری کند. این در حالی است که "اشرف بدر الدین" عضو شورای عالی حزب آزادی و عدالت جماعت اخوان المسلمين مصر اشاره به اعلام نامزدی "خیرت الشاطر" برای انتخابات آینده ریاست جمهوری مصر گفت: پیش از این موضع اخوان المسلمين در عدم معرفی نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری بود ولی در راستای به ثمر نشاندن انقلاب مصر تصمیم به معرفی کاندیدا گرفتیم. وی اعلام کاندیداتوری "خیرت الشاطر" برای انتخابات ریاست جمهوری آتی مصر را حامل پیامی به سنگ اندازیهای داخلی و خارجی جهت ناکام گذاشتن انقلاب مردمی و پیام اطمینان بخش برای دوستان انقلاب ملت مصر خواند و افزود: انتخاب الشاطر پس از یک سلسله مذاکرات فشرده با برخی شخصیت های مصری صورت گرفت. "بدر الدین" تغییر در مواضع جماعت اخوان المسلمين و معرفی کاندیدا را نگرانی آن جماعت از پیروزی یکی از کاندیداهای منسوب به رژیم سابق خواند و تصریح کرد که به رغم دستیابی حزب آزادی و عدالت به اکثریت کرسیهای مجالس و شورا ولی برخیها مانع تشکیل کابینه توسط اکثریت پیروز شدند ولذا ما تصمیم به معرفی نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری شدیم. وی محافظت از دستاوردها و جلوگیری از انقلاب مردم مصر را یکی از انگیزه جماعت اخوان المسلمين در معرفی کاندیدا برای انتخابات ریاست جمهوری خواند و افزود: مردم به ما اعتماد کردند و بایستی ما نیز پاسخ اعتماد آن ها را با پاسداری از انقلابشان پاسخ دهیم. بدرالدین تاکید کرد که تا همین یک هفته گذشته تصمیم بر عدم معرفی کاندیدایی در انتخابات ریاست جمهوری آینده مصر داشتیم ولی تحولاتی که در مصر در جریان است که سعی در منحرف ساختن انقلاب و نار کارآمد جلوه دادن پارلمان دارند، در راستای به ثمر نشاندن انقلاب ناگزیر به تغییر مواضع سابقمان گرفتیم.
- رئیس کمیته امور عربی پارلمان مصر تاکید کرد رژیم صهیونیستی هیچگاه دوست و شریک مصر نبوده بلکه دشمن این کشور است.
"محمد السعید ادریس"، رئیس کمیته امور عربی پارلمان مصر با ابراز خرسندی از حضور خود و همکاران و دوستانش در نوار غزه آرزو کرد که روزی فرا رسد که از قدس شریف دیدن کند. رئیس کمیته امور عربی پارلمان مصر در جریان دیدار خود با هیئت فلسطینی که به ریاست "اسماعیل هنیه"، نخستوزیر دولت حماس در نوار غزه به مصر سفر کرده است، گفت: زمانیکه به نوار غزه آمدیم به این معنا بود که دوره محاصره نوار غزه به پایان رسیده است و مصر هیچگاه مشارکتی در محاصره نوار غزه نداشته و یکی از اهداف انقلاب مصر آزادی فلسطین است.
وی توضیح داد که این اعضای کمیته امور عربی پارلمان مصر بودند که بیانیه فلسطین را تدوین کردند و تاکید کرد که رژیم صهیونیستی هیچگاه دوست و شریک مصر نبوده بلکه همواره دشمن این کشور است. ادریس گفت: هرکس که خواستار آزادی امت اسلامی است باید که خواستار آزادی فلسطین باشد و هرکس که خواستار ازادی فلسطین است باید که تصمیم خود برای ازادی ملی را بیان کند و ملت مصر و پارلمان آن را از هیچ تصمیمی جدا و برکنار نکند. وی تاکید کرد که منطقه سینا منطقه شکاف امنیتی نیست، بلکه سپری برای حمایت از امت و جهان عرب است و از طریق سیناست که مصر پیشرفت خواهد کرد و در پس آن نوار غزه نیز شاهد رشد و پیشرفت خواهد شد. رئیس کمیته امور عربی پارلمان مصر گفت که هیئت فلسطینی که از نوار غزه به مصر سفر کرده با بسیاری از شخصیتهای رسمی و ملی و موسسات و نهادهای مصری دیدار داشته و تلاش خواهد شد که بسیاری از مشکلات موجود در نوار را حل و فصل کنیم.
- "عاموس گلعاد" مقام بلند پایه رژیم صهیونیستی درباره آینده روابط این رژیم با مصر ابراز نگرانی کرد.
عاموس گلعاد معاون "ایهود باراک" وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز سهشنبه (91.01.15) در دیدار با دیپلمات ها و خبرنگاران تصریح کرد نباید پنهان کرد که تلآویو در شرایط فعلی نگران آینده روابطش با مصر است. عاموس گلعاد یادآور شد که گروه اخوان المسلمین پارلمان مصر را تحت کنترل خود درآورده است و برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری این کشور تلاش می کند، وی افزود تلآویو به شدت نگران پایبندی این گروه به معاهده صلح است که 33 سال پیش بین تل آویو و قاهره به امضا رسید. گلعاد تصریح کرد با وجود اینکه مقامات بلند پایه اخوان المسلمین بارها بر پایبندی این گروه به معاهده صلح کمپ دیوید تاکید کرده اند ولی تل آویو به این مسئله اعتماد ندارد. به گزارش خبرگزاری رویترز از بیت المقدس، پس از سرنگونی "حسنی مبارک" رئیس جمهور سابق مصر شورای عالی نیروهای مسلح مصر که اداره موقت این کشور را عهده دار است بارها اعلام کرد مصر به تعهدات و قراردادهای بین المللی از جمله معاهده صلح کمپ دیوید احترام می گذارد.
در همین حال "بنیامین ننتانیاهو" نخست وزیر رژيم صهيونيستي روز با اشاره به اینکه اين رژيم در روابطش با قاهره با مشکلات و دشواری هایی روبه رو است ابراز امیدواری کرد مصر به تعهداتش در اجرای معاهده صلح با تل آویو پایبند باشد.
- درحالی که رژیم صهیونیستی برای یافتن مکانی جدید برای سفارت رژیم صهیونیستی در قاهره با بن بست مواجه شده است، رئیس تشکیلات خود گردان فلسطینی در مراسم آغاز ساخت سفارت فلسطین در قاهره حضور یافت.
به گزارش پایگاه خبری الفجر، "محمود عباس" راهی قاهره، پایتخت مصر شد تا در مراسم آغاز ساخت سفارت جدید فلسطین در این شهر گفت حضور پیدا کند. رئیس تشکیلات خود گردان فلسطینی قرار است، در سفر خود به قاهره با "محمد حسین طنطاوی"، رئیس عالی نظامی مصر دیدار کند و درباره آشتی ملی فلسطینیان با وی به بحث و تبادل نظر بپردازد.
کلنگ احداث سفارت جدید فلسطین در قاهره در حالی به زمین زده میشود که روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارونوت" در خبری اعلام کرد که تلآویو تاکنون برای پیدا کردن مقری جدید برای سفارت رژیم صهیونیستی در قاهره با شکست مواجه شده است. این روزنامه صهیونیستی نوشت که سفیر رژیم صهیونیستی در مصر وظایف خود را در هتلی در قاهره انجام میدهد. منابع دیپلماتیک رژیم صهیونیستی میگویند، از جمله موانع یافتن مقر جدید برای سفارت رژيم صهيونيستي در قاهره مخالفت مصریها با فروش یا اجاره ساختمانهای خود به صهيونيست ها است.
- وزیر خارجه مصر با پیشنهاد مسلح کردن ضمن معارضان سوری مخالفت و تاکید کرد، این اقدام سوریه در آستانه جنگ داخلی تمام عیار قرار خواهد داد.
به گزارش پایگاه خبری المنار، "محمد کامل عمرو" وزیر خارجه مصر با تجهیز نظامی مخالفان دولت "بشار اسد" مخالفت کرد. عمرو در اینباره گفت که مسلح کردن مخالفان در سوریه، وضعیت این کشور را در آستانه یک جنگ داخلی تمامعیار قرار خواهد داد. وزیر خارجه مصر همچنین از تمام مخالفان سوری خواست در کنفرانسی شرکت کنند که تحت نظارت اتحادیه عرب در قاهره تشکیل میشود. وی از مخالفان سوری خواست با شرکت در این کنفرانس بحران سوریه را حل و فصل کنند. محمد کامل عمرو همچنین از طرفهای بین المللی خواست به سوریه فرصت دهند تا طرح "کوفی عنان"، فرستاده ویژه سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب در امور سوریه را به اجرا بگذارد.
لیبی
- منابع خبری از وقوع درگیریهای مسلحانه در شهرهای طرابلس، پایتخت لیبی و شهر زواره در غرب لیبی خبر دادند.
به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، در حالیکه هنوز آرامش در مناطق جنوبی لیبی از جمله شهر سبها برقرار نشده و دولت لیبی روز گذشته مناطق جنوبی این کشور را مناطق نظامی اعلام کرد، رسانههای خبری از بروز درگیریهای مسلحانه جدید در این کشور خبر میدهند.
بر اساس خبرهای رسیده منطقه "الجنزور"، در غرب شهر طرابلس، پایتخت لیبی شاهد بروز درگیریهای مسلحانه بین انقلابیون و افراد مسلح بود. درگیریها در طرابلس در حالی رخ داد که مناطق جنوبی شهر "زواره"، در غرب لیبی هم شاهد درگیریهای مسلحانه بود. درگیریها شهر زواره هم بین انقلابیون این شهر و افراد مسلحی از شهر "رگدلین" روی داد. منابع خبری گزارش میدهند که صدای شلیک خمپاره در مرکز شهر زواره که در فاصله 120 کیلومتری غرب پایتخت قرار دارد به گوش رسیده است و این درگیریها پس از آن روی داد که 29 نفر از نیروهای گارد مرزی از اهالی شهر زواره توسط افراد مسلح ربوده شدند. درگیریهای پایتخت و غرب لیبی در حالی روی میدهد که شهر "سبها" در جنوب لیبی از هفتههای گذشته شاهد درگیریهای خونین بین افراد قبایل عرب و قبیله "التبو" بود. در جریان درگیریهای شهر سبه دهها نفر کشته و صدها نفر مجروح شدند و شدت درگیریها در این شهر به حدی بود که شورای ملی انتقالی لیبی را واداشت این منطقه را منطقه نظامی اعلام کند. آخرین خبرهای رسیده از سبها حاکی است که آرامش نسبی به این شهر بازگشته است و به دنبال امضای توافقنامه آتشبس بین دو طرف درگیر زندگی به تدریج به وضعیت طبیعی خود در این شهر باز می گردد.
- لیبی و ایتالیا روز سه شنبه (91.01.16) یادداشت تفاهم همکاری در زمینه امنیتی امضا کردند.
خبرگزاری رسمی لیبی گزارش داد این یادداشت تفاهم همکاری بین "فوزی عبد العال" و "آنا ماریاکانچیلری" وزرای کشور لیبی و ایتالیا در طرابلس به امضا رسید. بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی لیبی وزیران کشور لیبی و ایتالیا در پایان گفتگوهای دو جانبه در زمینه تشکیل کمیته امنیتی مشترک به توافق رسیدند. بر اساس توافق طرفین نشست های دوره ای این کمیته با هدف توسعه همکاری دو جانبه به طور مستمر در طرابلس و رم برگزار خواهد شد. به گزارش خبرگزاری شینهوا از طرابلس، آموزش و آمادگی سرویس های امنیتی وابسته به وزارت کشور لیبی، اعطای کمک های پیشرفته مورد نیاز در بخش مراقبت از مرزها و همکاری در زمینه اسکان و بازگرداندن مهاجران غیر قانونی به کشور اصلی شان از جمله موضوعات مورد توافق مقامات لیبی و ایتالیا هستند. تبادل اطلاعات و ارتباطات بین سرویس های امنیتی دو کشور درباره فعالیت باندهای سازمان یافته نیز از مفاد یادداشت تفاهم همکاری امنیتی بین لیبی و ایتالیا است.
- منابع امنیتی مصر از کشف حدود 10 کیلوگرم طلا و جواهرات قیمتی از خودرو "سلمی ورکش"، خواهر زن سرهنگ "معمر قذافی"، دیکتاتور مقتول لیبی خبر دادند.
به گزارش پایگاه خبری الفجر، منابع امنیتی مصر اعلام کردند که 10 کیلو گرم طلا و جواهرات قیمتی در خودرو "سلمی ورکش"، خواهر زن سرهنگ معمر قذافی، دیکتاتور مقتول لیبی کشف کردند. این منابع مصری در ادامه افزودند: سلمی ورکش قصد داشت، با این خودرو وارد مصر شده و طلاها و جواهرات به داخل مصر منتقل کند. منابع مذکور توضیح دادند که نیروهای امنیتی مصر در منطقه "السلوم" در مرز غربی مصر و لیبی هنگام بررسی گذرنامه مسافران متوجه تشابه اسمی "سلمی ورکش" با صفیه "ورکش" همسر قذافی شدند. منابع فوق در ادامه افزودند: پس از بازرسی خودروی که راننده آن فردی به نام "محمد عبدالله" و همسر "سلمی ورکش" بود، حدود ده کیلوگرم طلا و جواهرات قیمتی از آن کشف شد. گمرک مصر میزان عوارض گمرکی مقرر شده برای ورود این مقدار طلا و جواهرات گرانقیمت به مصر را حدود یک میلیون پوند مصری برآورد و دادستانی این کشور نیز خواهر زن قذافی و همسرش را از اداره پلیس السلوم آزاد کرده، اما طلا و جواهرات کشف شده را تا زمان روشن شدن موضوع ضبط کرد.
- کارشناس مسائل استراتژیک مصر از فشار دوحه بر طرابلس برای استفاده از واحد پول قطر در لیبی خبر داد.
"علی ابو الخیر" کارشناس مسائل استراتژیک مصر با انتقاد از دخالت سریالی قطر در تحولات کشورهای عربی از فشار قطر بر مسئولان لیبایی خبر داد و گفت: دوحه از لیبی خواسته است که از واحد پول قطر استفاده کند.
تونس
- منابع تونسی از فرار هزاران شهروند لیبیایی به تونس به دنبال تشدید درگیریها بین شبه نظامیان و قبایل این کشور خبر دادند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی العرب آنلاین، منابع تونسی اعلام کردند، هزاران شهروند لیبیایی به دنبال تشدید درگیریها امنیتی و مسلحانه در این کشور خانه و کاشانه خود را رها کرده و به تونس فرار کردهاند. این منابع در ادامه افزودند: گذرگاههای مرزی "راس الجدیر" و "الذهبیه" بین دو کشور لیبی و تونس هر روز شاهد فرار جمع قابل توجهی از شهروندان لیبیایی به تونس به ویژه پس از بروز و تشدید درگیریها میان شبه نظامیان الزواره و الجمیل درغرب این کشور است. یک شاهدان عینی در اینباره توضیح داد که موج فرار گسترده مردم لیبی به تونس یادآور زمان انقلاب 17 فوریه و نبرد انقلابیون لیبی و گردانهای قذافی در خاطرههاست.
درگیری انقلابیون الزواره و الجمیل، در غرب لیبی زمانی شدت یافت که 34 نفر از انقلابیون الزواره ربوده شدند. طرفین در این درگیریها از انواع سلاحهای سبک و سنگین استفاده میکنند. چالش های امنیتی و درگیریهای داخلی قبیلهای و طایفهای به شدت لیبی را تهدید میکند و عدم توانایی شورای ملی انتقالی لیبی و دولت موقت این کشور در کنترل اوضاع داخلی لیبی را در آستانه جنگ داخلی خونینی قرار داده است.
الجزاير
- رئیس روسای ستاد مشترک ارتش قطر و الجزایر با هدف تحکیم روابط نظامی میان دو کشور تبادل نظر کردند.
در دیدار سرلشکر ستاد "حمد بن عطیه" رئیس ستاد مشترک ارتش قطر و "احمد قاید صالح "همتای الجزایری او در الجزایر دو طرف راهکارهای توسعه همکاری نظامی میان دو کشور را بررسی کردند. به گزارش خبرگزاری قطر از الجزایر، رئیس ستاد مشترک ارتش قطر در راس هیئتی نظامی و برای دیداری دو روزه وارد الجزایر شد.
مراكش
- اخبار رسیده از رباط پایتخت مراکش حاکی از آن است که در پی پیروزی اسلامگرایان در انتخابات پارلمانی اخیر در این کشور که ماه نوامبر 2011 برگزار شد، احزاب اسلامگرا تلاش خود برای پلمپ کردن کاباره های این کشور را آغاز کرده اند.
در همین راستا "مصطفی الرمید" وزیر عدالت و دادگستری مراکش که از وزرای اسلامگرای کابینه این کشور به شمار می رود، در جدید ترین اظهارات خود گفت: متأسفانه بیشتر گردشگرانی که به مراکش می آیند، تنها هدفشان رفتن به کاباره و باشگاه های شبانه ای است که محل فساد است. وی که در یکی از مدارس قرآنی مراکش سخن می گفت، در ادامه افزود: هدف این گردشگران استفاده از مناظر زیبا و طبیعت سر سبز جنوب مراکش نیست بلکه آنان برای رفتن به این خانه های فساد و گناه کردن به مراکش سفر می کنند.
سودان
- سودان و سودان جنوبی روز سه شنبه (91.01.15) بر سر توقف فوری درگیری ها، امنیت مرزها و مناطق نفت خیز به توافق رسیدند.
پایگاه اینترنتی الشروق سودان اعلام کرد گفتگوی های حل و فصل بحران بین سودان و سودان جنوبی در آدیس آبابا پایتخت اتیوپی به امضای یک توافقنامه منجر شد. مقامات مذاکره کننده دو کشور در آدیس آبابا درباره توقف فوری درگیری ها، تامین امنیت مرزها، تامین امنیت مناطق نفتی، توقف حملات تبلیغاتی و نظارت اتحادیه آفریقا توافق کردند. دو طرف همچنین بر لزوم یک اراده سیاسی برای عبور از بحران و امضای یک توافقنامه امنیتی و موکول کردن مسایل باقیمانده بین جوبا و خرطوم به دور آینده مذاکرات تاکید کردند.
موريتاني
- درپی تدوین طرح رهبران مخالف نظام حاکم بر موریتانی جهت براندازی آن و ایجاد نظام دموکراتیک، تظاهراتهایی همزمان در مناطق مختلف پایتخت این کشور برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری الجزیره، پس از تدوین طرح رهبران مخالف موریتانی برای براندازی نظام حاکم بر این کشور و ایجاد نظام دموکراتیک، تظاهراتهایی همزمان در نواحی مختلف پایتخت این کشور برگزار شد. رهبران مخالف موریتانی در طرح خود تاکید کردهاند که فعالیتهای سیاسی و اعتراضهای گروههای مخالف طی روزهای آینده شدت خواهد گرفت. رهبران مخالف موریتانی همچنین اعلام کردند: بر اساس این طرح مبارزه جهت براندازی نظام "محمد ولد عبدالعزیز"، رئیسجمهور موریتانی و ایجاد نظام دموکراتیک عادلانه در این کشور تشدید خواهد شد. این طرح بر افزایش و تشدید فعالیتهای اعتراضآمیز تکیه و تاکید میکند که تا دو ماه آینده این اعتراضها به اوج خود میرسد تا مسئولان ارشد موریتانی را وادار به ترک قدرت کند. هنوز جزئیات کامل این طرح منتشر نشده، اما به دنبال تدوین طرح براندازی نظام حاکم موریتانی هزاران نفر از مردم این کشور با برگزاری تظاهراتهایی در مناطق مختلف نواکشوت، پایتخت موریتانی خواهان برقراری نظام دموکراتیک شدند. مخالفان رئیس جمهوری موریتانی درصدد هستند، با برگزاری 9 راهپیمایی مردمی در نواحی مختلف پایتخت خواستار برکناری محمد ولد عبدالعزیز از قدرت شوند. آن ها همچنین اعلام کردند، پیش از آنکه رئیس جمهوری موریتانی مجبور به استعفا شود، بهتر است به صورت داوطلبانه خود از قدرت کنارهگیری کند.
115257-91.01.16
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
آفران: تحولات شمال آفريقا - 91.01.16 |
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |