مصر
- کارشناس مرکز پژوهش های سیاسی و راهبردی الاهرام گفت: شورای عالی نیروهای مسلح مصر قصد دارد برای پیروزی "عمر سلیمان "در انتخابات ریاست جمهوری فعالیت کند.
"یسری العزباوی" در گفتگو با شبکه تلویزیونی الجزیره عربی گفت: وضع کنونی مصر وضع پیچیده و نامشخصی است، شهروندان مصری نمی توانند فهرست نامزدهای ریاست جمهوری را که لحظه به لحظه و به طور ناگهانی تغییر می کند دنبال کنند. وی افزود: کسانی که قصد دارند خود را برای انتخابات ریاست جمهوری مصر نامزد کنند به چند گروه تقسیم می شوند. گروه اول کسانی هستند که با حسنی مبارک کار کرده اند که در راس این افراد عمر سلیمان، "عمرو موسی" و سرلشگر "احمد شفیق" قرار دارند. العزباوی خاطرنشان کرد: گروه دیگر جناح اسلام خواه است که "حازم ابواسماعیل" و "خیرت الشاطر" را به عنوان نامزدهای خود برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی کرده است اما باید توجه داشت بر اساس قانون و مصوبه های مربوط به اجرای انتخابات ایرادات قانونی زیادی به حازم ابواسماعیل و الشاطر وارد است که ممکن است آن ها را از جرگه نامزدهای ریاست جمهوری حذف کند.
وی تصریح کرد، گروه سوم انقلابیون مصر هستند، انقلابیون نیز برای ریاست جمهوری چند نامزد دارند که عبارتند از ابوالعز الحریری عضو مجلس مردم و "خالد علی" و "ابوالمنعم ابوالفتوح".
این کارشناس مصری تاکید کرد: شهروندان مصری اعتمادشان را به فرایند انتخاباتی از دست داده اند و شاید انتخابات ریاست جمهوری همچون انتخابات مجلس مردم پرشور نباشد. وی گفت: حضور گروه عمر سلیمان در انتخابات ممکن است باعث شود که مردم نسبت به کل فرایند انتخابات بی اعتماد شوند بویژه آنکه برخی اظهار می کنند شورای عالی نظامی مصر و نهادهای اداری این کشور قصد دارند به نفع عمر سلیمان دست به فعالیت های غیر اخلاقی بزنند. العزباوی خاطرنشان کرد: جناح های اسلام خواه در مصر در حال حاظر تاکید کرده اند با وجود ایراد های قانونی که به حازم ابواسماعیل وارد است وی را به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری معرفی می کنند. وی در پایان گفت: برخی کارشناسان گفته اند که انتخابات آینده شاهد بروز اغتشاش و آشوب خواهد بود. هواداران حازم ابواسماعیل به صراحت اعلام کرده اند که از وی به عنوان نامزد ریاست جمهوری حمایت می کنند هرچند که به مرگ آن ها بیانجامد، این سخنان هشدار می دهد که مرحله آتی یک مرحله حساس است.
- اخوان المسلمین مصر شامگاه شنبه (91.01.19) اعلام کرد تصمیم گرفته است برای تضمین حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری این کشور که در ماه مه برگزار می شود، نامزد دومی نیز به عنوان نامزد ذخیره معرفی کند.
اخوان المسلمین که قدرت نخست سیاسی مصر به شمار می رود اعلام کرد در صورتی که نامزد نخست آن ها پذیرفته نشود، معرفی نامزد دوم، حضور آن ها را در انتخابات تضمین خواهد کرد. اخوان المسلمین در حالی این مطلب را اعلام می کند که نامزدی "خیرت الشاطر"، مرد شماره دو آن ها برای انتخابات ریاست جمهوری احتمالا با تهدیدهایی مواجه شده است. اخوان المسلمین در پایگاه اینترنتی خود با تصریح بر اینکه این تدبیری احتیاطی است، اعلام کرد ما مراقب موفقیت انقلاب هستیم. برای همین تصمیم گرفتیم "محمد مرسی"، رئیس حزب آزادی و عدالت را به عنوان نامزد جایگزین معرفی کنیم.
اخوان المسلمین همچنین خاطر نشان کرد اطمینان دارد که شرایط قانونی الشاطر، به ویژه بعد از بررسی آن در یک کمیسیون کارشناسی، به وی امکان می دهد نامزد شود. اخوان المسلمین افزود اما کسی که بر چشم انداز سیاسی نظارت می کند، تغییرات سریع بی شماری را مشاهده می کند که این امر نشانگر این واقعیت است که تلاش هایی برای ایجاد مانع به منظور جلوگیری از ادامه مسیر برخی از نامزدها در جریان است.
الشاطر که دادگاه نظامی در زمان حسنی مبارک وی را به اتهام تروریسم و پول شویی به هفت سال حبس با اعمال شاقه محکوم کرده بود، در ماه مارس سال 2011 از زندان آزاد شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره، قانون مصر شرط کرده است همه کسانی که به حبس محکوم شده اند بعد از پایان مدت محکومیت خود یا تاریخ بخشیده شدن، باید شش سال صبر کنند تا حقوق سیاسی خود را مجددا باز یابند.
- "ممدوح اسماعیل" نماینده پارلمان مصر از جناح سلفی، محروم شدن احتمالی "حازم ابواسماعیل" نامزد سلفی ها از شرکت در انتخابات ریاست جمهوری مصر را توطئه ای برای احیای رژیم حسنی مبارک دانست که ابعاد آن با نامزد شدن عمر سلیمان در این انتخابات تکمیل می شود.
اسماعیل در گفتگو با شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی گفت ادعاهای مربوط به آمریکایی بودن مادر حازم ابواسماعیل نامزد سلفی ها در انتخابات ریاست جمهوری مصر که موجب لغو نامزدی او می شود ساختگی است.
وی گفت: مسئله در این جا به آزادی مردم مصر برای انتخاب رئیس جمهور خود مربوط می شود. ماده 28 قانون اساسی موقت مصر که بر اساس آن تصمیمات کمیسیون انتخابات ریاست جمهوری مصر غیرقابل اعتراض است، توطئه ای است که به منظور محدود کردن آزادی های مردم مصر و تحمیل رئیس جمهور مورد نظر دیگران بر مردم مصر تدارک دیده شده است. کسانی که این ماده قانونی را تدوین کردند پیام انقلاب بیست و پنجم ژانویه مردم مصر را درک نکردند که تاکید دارد امکان تحمیل رئیس جمهور بر مردم مصر وجود ندارد. ممدوح اسماعیل تابعیت مصری مادر حازم ابواسماعیل را تکذیب کرد و گفت دستگاه اطلاعاتی و وزارت امور خارجه و دولت آمریکا به این که مادر ابواسماعیل تابعیت آمریکایی دارد هیچ اشاره ای نکرده و سندی ارائه نکرده اند. وزارت کشور مصر نیز که این ادعا را مطرح کرده است تاکنون هیچ سندی رسمی منتشر نکرده که تابعیت آمریکایی مادر ابواسماعیل را تایید کند.
وزارت کشور مصر صرفا بیانیه ای درباره زیر نظر گرفتن رفت و آمدهای مادر ابواسماعیل منتشر کرده است. ممدوح ابواسماعیل درباره برنامه سلفی ها در صورتی که مشخص شود مادر حازم ابواسماعیل تابعیت آمریکایی دارد و نمی تواند در رقابت ها شرکت کند گفت: تاکنون صرفا وزارت کشور بیانیه ای درباره ابواسماعیل صادر کرده است اما ما به قانون احترام می گذاریم و اگر با سند و مدرک واقعی و غیرجعلی ثابت شود که ابواسماعیل تابعیت آمریکایی دارد ما این مسئله را خواهیم پذیرفت اما تاکنون چنین مسئله ای اثبات نشده است. ابواسماعیل ماده بیست و هشتم قانون اساسی مصر را عامل محدود شدن آزادی مردم مصر دانست و گفت این ماده تدوین شد تا نامزدهای معینی از دستیابی به کرسی ریاست جمهوری محروم شوند. اعضای پارلمان مصر امضاهایی برای تغییر این ماده جمع آوری امضا کرده اند. این ماده، اوج استبداد است و آزادی مردم مصر را سلب می کند و این آزادی را به کمیسیون انتخاباتی می دهد که اعضای آن را شورای نظامی تعیین کرده است. اکنون نیز رژیم سابق عملا حکومت می کند و نامزد شدن عمرسلیمان برای ریاست جمهوری مصر به این معنا است که توطئه در حال کامل شدن است تا بقایای رژیم سابق به قدرت بازگردند.
- تلاش ها برای متقاعد کردن "محمد البرادعی" برای نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهور مصر همچنان ادامه دارد.
پایگاه اینترنتی روزنامه سعودی الریاض نوشت: نخبگان، چهره های فرهنگی و برخی نمایندگان مجلس مصر تلاش های گسترده ای را در روزهای اخیر برای بازگرداندن محمد البرادعی به انتخابات ریاست جمهوری مصر انجام داده اند. روزنامه الریاض افزود: "محمد عبدالمنعم الصاوی" عضو مجلس مصر وزیر فرهنگ سابق مصر از محمد البرادعی خواسته است که پیش از اینکه نام نویسی در انتخابات ریاست جمهوری مصر پایان یابد، نام نویسی کند.
وی افزود: گفتگو با محمد البرادعی از سوی دو نامزد دیگر ریاست جمهوری یعنی؛ "عبدالمنعم ابو الفتوح" و "حمدین صباحی" برای ایجاد جبهه واحد بوده است. گفتنی است پیش از این در پایگاه های اینترنتی مانند فیس بوک در خصوص بازگشت محمد البرادعی خبرهای منتشر شده بود ، اما البرادعی خبر نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری مصر را با ها تکذیب کرده است.
- شبکه تلویزیونی العالم گزارش داد مصری ها از نامزد شدن "عمر سلیمان" برای انتخابات ریاست جمهوری آینده ناراضی هستند.
به گزارش این شبکه، عمر سلیمان با صدور بیانیه ای نیت خود را برای نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری آینده مصر اعلام کرده است. این انتخابات در پایان ماه آینده در این کشور برگزار خواهد شد. از سوی دیگر بر اثر اقدام افراد مسلح در تیراندازی به سوی طرفداران عمر سلیمان در منطقه العباسیه قاهره چندین نفر زخمی شدند.
"اسلام ابوالمجد" خبرنگار این شبکه در قاهره در گزارشی در این زمینه افزود "ایمن نور" از دانشگاه الازهر به سوی رقابت انتخابات ریاست جمهوی به پیش می رود. وی دومین بار است که می خواهد خود را در این انتخابات نامزد کند. وی نخستین بار با حسنی مبارک دیکتاتور سابق مصر رقابت کرده بود ولی امروز نامزدهای زیادی وجود دارند که با یکدیگر رقابت می کنند. پس از ثبت نام ایمن نور در مقر عالی انتخابات، "حمدین صباحی" نامزد جریان ناصری به همراه شماری زیادی از شخصیت های سیاسی و طرفدارانش در مقر عالی انتخابات ثبت نام کرد. طرفداران صباحی تاکید کردند صباحی به دنبال تقویت جایگاه مصر و تحقق عدالت اجتماعی و آزاد شدن اراده ملی این کشور است.
پیروزی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در انتخابات وابسته به میزان پایگاه مردمی و حمایت نیروهای سیاسی از آنان است. عمر سلیمان یکی از ارکان رژیم گذشته مصر آخرین فرد ثبت نام کننده برای انتخابات ریاست جمهوری بود. مصری ها از شنیدن این خبر به دلیل کارنامه بد این فرد ناراحت شدند. افراد مسلح به سوی طرفداران سلیمان در منطقه العباسیه در اعتراض به نامزد شدن وی در این انتخابات اعتراض کردند.
- واکنش هاي مختلف نسبت به اعلام خبر نامزدی "عمر سلیمان" در انتخابات ریاست جمهوری مصر
واشنگتن پست: عدم تغییر رژیم
روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در واکنش به اعلام خبر نامزدی عمر سلیمان در انتخابات ریاست جمهوری مصر با انتشار خبر نوشت: کاندیداتوری عمر سلیمان' رئیس سابق سازمان اطلاعات و امنیت "حسنی مبارک" در انتخابات ریاست جمهوری مصر، نشان دهنده عدم ایجاد تغییر در حکومت این کشور است.
الهلباوی: سلیمان دستنشانده سیا و موساد است
"کمال الهلباوی"، عضو مستعفی جماعت اخوان المسلمون مصر با اعتراض به کاندیداتوری عمر سلیمان، رئیس سابق سازمان اطلاعات و امنیت مبارک در انتخابات ریاست جمهوری، تاکید کرد که سلیمان از دست نشاندگان و مزدوران سازمان جاسوسی سیا و موساد است و ارتباط وی با این دو سازمان امری به اثبات رسیده است و برهیچکس پوشیده نیست.
حزب الوسط: نامزدی عمر سلیمان فاجعه است
"محمد محسوب"، عضو هیئت عالی حزب اسلامگرای الوسط مصر نامزدی عمر سلیمان در انتخابات ریاست جمهوری را یک فاجعه و به منزله بازگشت به رژیم سابق خواند.
عبدالمنعم ابوالفتوح: نامزدی سلیمان اهانت به خون شهداست
"عبدالمنعم ابوالفتوح"، یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مصر کاندیداتوری عمر سلیمان در این انتخابات را اهانت به خون شهدای انقلاب خواند و تاکید کرد، جوانانی که مبارک را از قدرت برکنار کردند، اجازه کاندیداتوری وی را نخواهند داد.
سلیمان به دستور آمریکا، عربستان و شورای نظامی در انتخابات شرکت میکند
منابع آگاه مصری تاکید کردند که عمر سلیمان با دستور و توصیه مقامات آمریکایی و سعودی و شورای عالی نظامی حاکم بر مصر حاضر به شرکت در انتخابات ریاستجمهوری مصر شده است.
- کمیته عالی انتخابات مصر با انتشار بیانیهای اعلام کرد، مادر "حازم ابو سماعیل"، کاندیدای سلفی انتخابات ریاست جمهوری مصر از سال 2006 میلادی دارای تابعیت آمریکایی بوده است.
یکی از شرایط نامنویسی در انتخابات ریاست جمهوری تابعیت مصری افراد و والدین آن ها و نداشتن تابعیت کشورهای دیگر است.
"حازم صلاح ابواسماعیل"، نامزد حزب سلفی النور است که به شدت توسط عربستان سعودی حمایت میشود و گفته شده در تبلیغات انتخاباتی خود برای جذب آراء سلفیان از شعارهای ضد ایرانی و ضد شیعی نیز استفاده کرده است.
- درگیری مخالفان و هواداران "ابو اسماعیل"
منابع خبری مصر اعلام کردند که شمار از مخالفان حزب سلفی النور و حازم صلاح ابواسماعیل در میدان التحریر، در مرکز قاهره طرفدارن سلفی حامی ابواسماعیل درگیر شدند که علت آن در دست داشتن و بالا بردن پرچم رژیم عربستان سعودی توسط هواداران سلفی ابو اسماعیل بود.
- با نزدیك شدن به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مصر، جماعت اسلامی نامزد انتخاباتی خود را معرفی كرد.
شبكه تلویزیونی الجزیره با اعلام این خبر افزود، دكتر "صفوت حجازی" به عنوان نامزد جماعت اسلامی مصر برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی شده است.
- رئیس هیئت وکلای مدافع "حسنی مبارک"، از روزنامه مصری روزالیوسف به دادستانی مصر شکایت کرد و مدعی شد این روزنامه به دروغ مطالبی منتسب به مبارک منتشر میکند.
"یسری عبدالرازق"، وکیل مدافع حسنی مبارک در گفتگو با روزنامه الرأی چاپ اردن اعلام کرد که روزنامه مصری روزالیوسف در این اواخر اقدام به انتشار خاطراتی دروغین و جعلی منسوب به حسنی مبارک، رئیسجمهور مخلوع مصر کرده است. عبد الرزاق که ریاست هیئت وکلای مدافع حسنی مبارک را نیز برعهده دارد، در ادامه ضمن انتقاد از انتشار این مطالب گفت: انتساب این خاطرات به مبارک به هیچ وجه درست نیست و مبارک تاکنون هیچ خاطراتی به رشته تحریر درنیاورده است.
روزنامه مصری روزالیوسف در چندین شماره خود مطالب سلسله واری را تحت عنوان خاطرات حسنی مبارک منتشر کرده بود که در بخشی از آن مطالبی با مضمون شهادت "امام موسی صدر" منتشر شده بود. ادعای وکیل مبارک درباره عدم نگارش خاطرات توسط حسنی مبارک در حالی ایراد میشود که مبارک سال گذشته و پس از سرنگونی از قدرت قرارداد انتشار خاطرات خود با مرکز چاپ و انتشارات انگلیسی "کانن گیت" را منعقد کرد و اخیرا این مرکز چاپ و انتشارات از درز بسیاری از بخشهای کتاب خاطرات حسنی مبارک به روزنامهها و پایگاههای خبری عربی و خارجی شکایت کرده است.
- سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید از تصمیم دولت آمریکا برای ارائه کمک های مالی چند میلیارد دلاری به مصر در قالب یک پرداخت با وجود مخالفت قانونگذاران کنگره خبر داد.
به گزارش روزنامه آمریکایی ورلد تریبیون، "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا با وجود مخالفت کنگره این کشور در اقدامی غیر معمول تمام کمکهای غیرنظامی و نظامی واشنگتن به مصر را در سال 2012 میلادی به صورت یکجا و نه در قالب سه پرداخت که خواسته قانونگذاران است، دوباره ارسال میکند. روزنامه آمریکایی ورلد تریبیون نوشت: این اقدام دولت آمریکا کمتر از دو هفته بعد از آن گزارش می شود که اوباما از قانون توقف کمکها به مصر تا زمان احترام این کشور به حقوق بشر، اصلاحات دموکراتیک و تعهد به همکاری های امنیتی چشم پوشی کرد. "جی کارنی" سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید اخیرا با اشاره به اینکه مصر یکی از متحدان مهم برای آمریکا بوده و نقش با اهمیتی را در منطقه داشته، تائید کرد که دولت آمریکا کمک های نظامی خود به ارزش 1.3 میلیارد دلار و 200 میلیون دلار کمک های غیرنظامی را در یک انتقال به مصر منتقل می کند؛ کارنی درباره اینکه چرا کاخ سفید درخواست های قانونگذاران کنگره برای ارائه این کمک ها در قالب سه پرداخت را نادیده گرفته است، توضیحی نداد. بدنبال دیدار اخیر مقامات کاخ سفید و رهبران اخوان المسلمین مصر، کارنی اعلام کرد که آمریکا در راستای ترویج دموکراسی در مصر بعد از سرنگونی "حسنی مبارک" رئیس جمهوری این کشور در سال 2011 میلادی با اخوان المسلمین همکاری خواهد کرد. سخنگوی کاخ سفید در ادامه گفت که هر کسی که به تحولات بعد از انقلاب مصر توجه کند، در می یابد که اخوان المسلمین مهره مهمی محسوب می شود.
روزنامه تریبیون ورلد در پایان خبر خود نوشت که مصر کمک های مالی آمریکا را برای ادامه تامین های نظامی مهم خود در سال 2012 میلادی حیاتی می داند؛ مصر در حال حاضر منتظر تولید 20 جنگنده چند نقشی توسط شرکت لاکهید مارتین آمریکا و همچنین تولید مشترک 250 تانک رزمی M1A1 توسط شرکت جنرال داینمیک است.
- تحلیلگر مسایل سیاسی در قاهره تصریح کرد، رسانه های وابسته به قطر اجرای سیاست آمریکا در منطقه را دنبال می کنند.
"علی ابوالخیر" درگفتگو با شبکه تلویزیونی العالم درباره نقش عربستان و قطر در منطقه گفت، پول و رسانه ها همواره برای اجرای سیاست کشورها به کار گرفته می شود. رسانه ها نمی توانند باعث انقلاب شوند، اما می توانند زمینه بروز انقلاب یا انقلاب معکوس را فراهم کنند. بنابراین نمی توان نقش رسانه ها و پول را در انقلاب ها و تحولات کنونی در منطقه نادیده گرفت. وی افزود، از زمان آغاز ناآرامی ها در سوریه، شاهد بزرگنمایی حوادث این کشور هستیم. من به دمشق سفر کرده بودم و دیدم که اوضاع این شهر عادی است.
این سوال برای من مطرح شد که تظاهراتی که رسانه ها از آن سخن می گویند، کجاست؟ اکنون شاهد آن هستیم که "سعود الفیصل" از لزوم ارسال سلاح برای مردم سوریه سخن می گوید. اما این اقدام باعث بروز جنگ داخلی می شود. "برهان غلیون" هم به طور آشکار مزدور سازمان های اطلاعاتی است. وی اضافه کرد، رسانه های قطر بر سوریه تمرکز کرده اند، اما تحولات بحرین را نادیده می گیرند و خبری درباره اوضاع داخلی عربستان پخش نمی کنند. سیاست آمریکایی ها به راه انداختن جنگی بین شیعیان و سنی ها در منطقه است. عربستان می خواهد هدایت چنین جنگی را بر عهده گیرد. در واقع همه این اقدامات بخشی از طرح آشوب هدفمند در منطقه است که منافع صهیونیستها را تامین می کند. عربستان و قطر هم مجری دستورات آمریکا هستند.
لیبی
- صدها شهروند لیبیایی از جمله شماری از نیروهای ارتش و پلیس این کشور با تظاهرات در شهر بنغازی در شرق لیبی، از شبه نظامیان خواستند سلاح خود را زمین بگذارند.
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، در شرایطی که دولت لیبی پس از سرنگون شدن رژیم "معمر قذافی" برای گسترش سیطره خود بر سراسر خاک این کشور تلاش می کند، حدود 300 نفر با تظاهرات در خیابان های بنغازی با سردادن شعارهایی تاکید کردند هیچ نیروی نظامی غیر از ارتش و پلیس نباید در لیبی حضور داشته باشد.
- صنعت نفت لیبی بار دیگر حیات مجدد خود را پس از جنگ و ویرانی بازمی یابد.
به
گزارش شبکه تلویزیونی سی سی
تی وی، لیبی در تلاش است تاسیسات و پالایشگاه های نفتی خودش را پس از جنگ احیاء
کند. مقامات لیبی اعلام کرده
اند تا چند ماه دیگر این
کشور میزان تولید نفتی خود را به سطح پیش از آغاز
جنگ بازمی گرداند. اما ابهام
مربوط به قراردادهای قبلی با صنایع نفت لیبی
سبب شده است سایه سنگین بر
این صنعت سایه افکن باشد.
با پایان جنگ داخلی
لیبی، اکثر مراکز و تاسیسات
نفتی لیبی بار دیگر فعالیت خود را
از سرگرفتند اما این کار با
چالش های جدی همراه بود. پیش از آغاز جنگ داخلی
در لیبی، این کشور آفریقایی
روزانه یک میلیون و 600 هزار بشکه نفت تولید
می کرد اما جنگ سبب توقف
کامل تولید نفت در لیبی شد. به گفته مقامات نفتی
لیبی، در حال حاضر این کشور
80 درصد میزان پیش از جنگ، نفت تولید می
کند و بزودی کاملا به توان
تولیدی قبل از جنگ خواهد رسید.
البته مقامات لیبی اذعان
دارند که موانعی در این مسیر وجود دارد.
به
گفته "عمر الشکماک" ، معاون
وزیر نفت لیبی، باید تکلیف قراردادهای قبلی نفت و
گاز با لیبی روشن شود. بررسی
این قراردادها و احیای آن ها زمان می برد و
همین مساله سبب به تاخیر
افتادن حرکت لیبی در رسیدن به توان صد در صد تولید
نفتی اش می شود. مقامات دولت
جدید لیبی تاکید دارند پیش از انعقاد هرگونه
قرارداد جدید با شرکت های
نفتی، باید قراردادهای کنونی بازبینی شود.
کارشناسان نفتی می گویند در
لیبی جدید ساز و کار حقوقی و قانونی روشنی برای
انعقاد قراردادهای نفتی وجود
ندارد و همین مساله، کار را دشوار می کند. یکی
دیگر از مسائل مطرح این است
که آیا دولت مردان جدید لیبی به قراردادهای سابق
متعهد خواهند بود یا خیر.
تونس
- دادگاه نظامی تجدید نظر تونس "بن علی" رئیس جمهور مخلوع این کشور و شماری از مسئولان بلند پایه رژیم وی را به علت دست داشتن در شکنجه افسران ارتش به مجازات هایی از دو تا پنج سال زندان محکوم کرد.
یکی از وکلای مدافع اعلام کرد دادگاه نظامی تجدید نظر تونس این حکم را پشت درهای بسته صادر کرده است و از همین رو ما در نظر داریم به آن در دیوان عالی کشور اعتراض کنیم.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از تونس، بر اساس اعلام یک منبع قضایی در دادگاه نظامی تونس اعلام کرد این دادگاه برای زین العابدین بن علی که به عربستان سعودی پناهنده شده است پنج سال زندان تعیین کرده است.
دادگاه نظامی تجدید نظر تونس با این حال مجازات چهار سال زندانی که در بیست ونهم نوامبر امسال در دادگاه بدوی علیه "عبدالله کالل" وزیر کشور سابق و "محمد علی غزنوی" رئیس دستگاه امنیت کشور صادر کرده بود به نصف کاهش داد.
- اختلافات مجلس مؤسسان تونس درباره نوع نظام حکومتی شدت گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، درحالی که جنبش النهضه معتقد است نظام حکومتی این کشور باید پارلمانی باشد، شریکانش در حکومت یعنی احزاب کنگره برای جمهوری و تشکیل کار و آزادی، خواهان نظام ریاست جمهوری تعدیل شده هستند.
مجلس مؤسسان موضوع تدوین قانون اساسی بر مبنای شریعت اسلامی را بی هیچ جنجالی حل کرد؛ زیرا جنبش نهضت اسلامی اعلام کرد که فصل اول قانون اساسی مصوب سال 1959 را در تدوین قانون اساسی جدید لحاظ خواهد کرد، طبق فصل اول قانون اساسی سال 1959، اسلام دین رسمی تونس و زبان این کشور عربی است؛ اما استناد به احکام اسلامی در امر قانونگذاری الزامی نیست.
صاحبنظران معتقدند که حل مساله شریعت اسلامی در تدوین قانون اساسی جدید مانع بروز اختلاف در مجلس مؤسسان و حتی در ائتلاف سه حزبی درباره مساله بسیار مهم تعیین نظام حکومتی نخواهد شد.
"ولید الماجری" روزنامه نگار تونسی در مصاحبه با شبکه العالم گفت: در مرحله بعد، اختلافات میان این ائتلاف سه حزبی شامل دو حزب با سابقه چپ گرایی و حزب النهضه که سابقه اسلام گرایی دارد ظهور خواهد کرد؛ در نتیجه بعد از عبور از نبرد تهیه اولین فصل اول قانون اساسی که جنبش النهضه آن را تعیین کرده و از گنجاندن شریعت اسلامی در آن عقب نشینی کرده است، نبردی سخت داخل مجلس موسسان درباره نظام سیاسی کشور درخواهد گرفت. "خالد قزمیر" استاد قانون اساسی تونس در مصاحبه با شبکه العالم، گفت: انتقال به مرحله پارلمانی، به این آسانی مقدور نیست؛ اما این تجربه، تجربهای مهم و خوب است و جامعه تونس و طبقه سیاسی در تونس، رفته رفته به سمت نظام پارلمانی تعدیل شده پیش می رود. در سایه اختلافات درباره نوع حکومت در تونس، اغلب احزاب مخالف در داخل مجلس موسسان درباره لزوم تکیه بر نظام ریاست جمهوری تعدیل شده با یکدیگر اتفاق نظر دارند، این درحالی است که برخی از نمایندگان مستقل، موافقت خود را با نظامی میانه اعلام کرده اند که قدرت در آن میان قوه مقننه و قوه مجریه تقسیم شود و مجلس موسسان رفع کننده اختلافات این دو باشد.
- پلیس تونس با حمله به معترضان بیكاری در این كشور، شماری از مردم را زخمی كرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، این امر در پی تظاهرات روز شنبه (91.01.19) تحصیل كرده های بیكار در تونس اتفاق افتاد.بر اساس این گزارش، پلیس تونس به هزاران تن از افرادی كه در اعتراض به بیكاری تظاهرات كرده بودند گاز اشگ آور پرتاب كرد. رئیس اتحادیه تحصیلكرده های بیكار كه در تظاهرات حضور داشت، گفت: زمانی كه پلیس با خشونت وارد عمل شد، نزدیك به 20تظاهر كننده زخمی شدند. از سوی دیگر، وزارت كشور تونس نیز اعلام كرده است كه در جریان درگیری مذكور 6 مامور پلیس بر اثر پرتاب سنگ مجروح شدند.
وزارت كشور تونس تظاهر كنندگان را به نقض قانون متهم كرده است. سخنگوی وزارت كشور تونس در همین خصوص گفت: به تظاهر كنندگان هشدار داده شد ولی آن ها عمدا ممنوعیت ورود به خیابان های اصلی را نادیده گرفتند و به زور متوسل شدند. پلیس برای بازداشتن آن ها از گاز اشگ آور استفاده كرد و درگیری ایجاد شد.
- منابع امنیتی تونس روز شنبه (91.01.19) اعلام کردند پنج تبعه این کشور به دست یک گروه مسلح لیبیایی در مرز تونس با لیبی، ربوده شدند.
خبرگزاری تونسی تاپ گزارش داد پنج تونسی ظاهرا در تسویه حساب هایی مرتبط با قاچاق سوخت، همراه با خودروها و کالاهای خود در منطقه القسیم واقع در جنوب تونس در نزدیکی راس جدیر، گذرگاه اصلی میان دو کشور ربوده شدند. این منبع اعلام کرد وزارت کشور نیز خبر این آدم ربایی را تایید کرد. واحدهای مرزبانی ملی تونس با مسئولان لیبیایی حاضر در مرز برای آزادی این پنج تبعه تونسی مذاکراتی را آغاز کرده اند.
الجزاير
- نخست وزیر الجزایر طرف های خارجی را به تلاش برای ایجاد ناپایداری در منطقه جهت تسلط بر منابع انرژی و دیگر ثروت های این منطقه متهم کرد.
"احمد اویحیی" در سخنانی با حضور شماری از هواداران حزبش در استان تمنراست در جنوب الجزیره که روز شنبه منتشر شد گفت: اوضاع در منطقه ساحل و صحرا تا اقیانوس اطلس به علت تقسیم سودان به طور خطرناکی متحول شده است. اویحیی تصریح کرد، طرف های خارجی در تلاش برای تسلط بر منابع نفت، گاز، اورانیوم و دیگر ثروت های منطقه هستند و پس از شکست تروریسم لازم است که بر توطئه هایی که با پوشش دمکراسی بر ما تحمیل می شود غلبه کنیم.
احمد اویحیی ضمن تاكید بر حفظ تمامیت ارضی كشور مالی، گفت: الجزایر هرگونه اقدامی كه به تمامیت ارضی و وحدت ملی این كشور خدشه وارد كند را نمی پذیرد. به گزارش رایو سراسری الجزایر، اویحیی، گروه های نظامی و سیاسی فعال در مالی را به گفت و گو و حل و فصل اختلافات از طریق راه های مسالمت آمیز دعوت كرد. نخست وزیر الجزایر همچنین با رد هرگونه دخالت كشورهای خارجی در امور داخلی مالی تاكید كرد كه دولت الجزایر هرگونه دخالت خارجی در امور داخلی این كشور همسایه را به شدت محكوم می كند .
اویحیی كه این مطالب را در گفت و گو با روزنامه فرانسوی زبان لوموند مطرح كرده است، اوضاع جاری در كشور مالی را بسیار پیچیده ارزیابی نمود و یاد آورشد در صورت افزایش تنش در كشور مالی بیشترین آسیب ها متوجه الجزایر با هزار كیلومتر مرز مشترك خواهد بود. وی با بیان اینكه ناآرامی های مالی ریشه در مشكلات سرزمینی بین ساكنان شمال و منطقه توارق این كشور باز می گردد، اظهار داشت : جنبش 'انصار دین' در منطقه توارق با هدف برپایی شریعت و دولت اسلامی در این منطقه اسلحه به دست گرفته است.
- یک جوان معترض الجزایری که با ریختن بنزین به روی خود اقدام به خودسوزی کرده بود، در بیمارستان جان باخت.
روزنامه صوت الاحرار الجزایر در شماره یکشنبه (91.01.20) خود نوشت یک جوان ۳۰ ساله این کشور با ریختن بنزین به روی خود در مقابل منزلش در شهر وهران در غرب الجزایر اقدام به خودسوزی کرد.
بنا بر این گزارش جوان الجزایری پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات ناشی از سوختگی جان سپرد. این روزنامه نیمهدولتی نوشت علت دقیق خودکشی این جوان نامعلوم است اما تحقیق دستگاه امنیت ملی درباره این قضیه ادامه دارد و به نظر میرسد این خودسوزی در ادامه موج اعتراضات مردمی به اوضاع بد اقتصادی و معیشتی مردم الجزایر صورت گرفته است.
تعداد زیادی از شهرهای الجزایر نیز بارها به شکل هماهنگ و بطور همزمان در تظاهرات اعتراضی نسبت به افزایش قیمتها شرکت داشتهاند اما نیرهای امنیتی در واکنش به این اقدام با پرتاب گازاشک آور و شلیک گلوله های پلاستیکی به سوی تظاهرات کنندگان آن ها را مجبور به عقب نشینی کردند.
نارضایتی مردمی در الجزایر از آنجا شروع شد که دولت این کشور به ریاست بوتفلیقه قیمت برخی از اقلام مصرفی از جمله روغن ، برنج و شکر را افزایش داد.
- براساس نتایج اولیه یک نظرسنجی که شنبه (91.01.19) در الجزایر منتشر شد اسلامخواهان بیش از 60 درصد از کرسی ها را در انتخابات پارلمانی این کشور به دست آوردند.
انتخابات پارلمانی الجزایر ده ماه مه (91.02.23) برگزار می شود. به گزارش خبرگزاری شینهوا از الجزیره، براساس نتایج نظرسنجی روزنامه پر تیراژ «الشروق» چاپ الجزایر که شنبه منتشر شد پنج حزب اسلامخواه در این نظرسنجی رتبه اول، دوم و چهارم را انتخابات پارلمانی الجزایر کسب کردند و 62درصد از آرای شرکت کنندگان در این نظر سنجی را به دست آوردند.
در این نظرسنجی حزب جبهه آزادیبخش ملی حاکم (حزب "عبدالعزیز بوتفلیقه" رئیس جمهور الجزایر) رتبه سوم را کسب کرد. حزب تجمع ملی دموکراتیک متعلق به "احمد اویحیی" نخست وزیر الجزایر در این نظر سنجی شکست خود و با کسب دو ممیز هفت دهم درصد آرا رتبه نهم را به دست آورد.
155
هزار نفر در این نظر سنجی
شرکت کردند و به تنها سوال این نظر سنجی (چه کسی
را در انتخابات پارلمانی
انتخاب خواهید کرد) با 10گزینه جواب دادند.
با توجه به این که پاسخ به
این سوال نظرسنجی ادامه دارد نتایج نهایی نظرسنجی یک هفته دیگر منتشر می شود.
سودان
- رئیس اتاق تجاری جده، اعلام کرد که دولت سودان با واگذاری منطقه ای آزاد به عربستان سعودی، برای کشاورزی موافقت کرده است.
به گزارش پایگاه خبری "الیوم السابع"، "صالح کامل"، رئیس اتاق بازرگانی جده اعلام کرد که دولت سودان منطقه ای آزاد به مساحت دو میلیون فدان (هر فدان ۴۲۰۰ متر مربع) را برای کشاورزی در اختیار عربستان سعودی قرار داده است. وی افزود: این منطقه آزاد در نزدیکی "بور سودان" واقع شده تا محصولات کشاورزی به راحتی از طریق دریای سرخ منتقل شوند.
کامل تصریح کرد: کشاورزی در دو میلیون فدان، نیاز عربستان سعودی به محصولات کشاورزی چون حبوبات و سبزیجات را تامین کرده و در صورت تکمیل طرح، عربستان می تواند صادرات هم داشته باشد. وی به این نکته اشاره کرد که این مزارع در منطقه آزاد قرار داشته و هیچ مالیاتی نخواهد داشت.
- رژیم آلخلیفه در ادامه سیاست تغییر بافت جمعیتی بحرین که اکثریت آن را شیعیان تشکیل میدهند، درصدد اعطای تابعیت به افراد یک قبیله سودانی به نام "الرشایده" است که گفته شده، به نحوی با آلخلیفه ریشههای مشترک دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرآة البحرین، منابع خبری سودانی از تلاشها و اقدامات برنامهریزی شده رژیم آلخلیفه جهت تغییر بافت جمعیتی بحرین با اعطای تابعیت به افراد یکی از قبایل معروف سودانی به نام الرشایده خبر دادند. روزنامه سودانی الانتباه در اینباره خبر داد که افراد قبیله الرشایده که در سودان به بنیعباس نیز معروف هستند، در حال مهاجرت به بحرین میباشند. روزنامه الانتباه در ادامه گزارش خود درباره قبیله الرشایده توضیح میداد که این قبیله یکی از قبایل قدیمی شبه جزیره عربستان است که در گذشته در سواحل دریای سرخ در کنار بسیاری دیگر از قبایل و عشایر زندگی می کرد. عشایر العتوب که ریشه خاندن آلخلیفه بحرین به آن ها باز میگردد، بر اساس اظهارات هارولد ریچارد، مستشرق انگلیسی یکی از ریشههای قبیله الرشایده است. این گزارش تاکید میکند: قبیله الرشایده از معدود قبایلی است که به آن اجازه داده شده با خاندانهای حاکم بر کشورهای عربی، از جمله آلخلیفه در بحرین و آلصباح در کویت و آلسعود در عربستان و آلثانی در قطر پیوند خویشاوندی برقرار کند. این روزنامه میافزاید: در این میان مهمترین پیوند خویشاوندی صورت گرفته توسط این قبیله با آلخلیفه و پادشاه بحرین بوده، بگونهای که یکی از خواهران پادشاه بحرین با یکی از افراد قبلیه الرشایده معروف به جلوی العربید الرشیدی ازدواج کرده است.
115263-91.01.20
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
آفران: تحولات شمال آفريقا - 91.01.20 |
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |