مصر
- رقابت انتخابات رياست جمهوري مصر با رد 10 نامزد وارد مرحله جديدي شده است كه نامزد اخوان المسلمين و رئيس سازمان اطلاعات رژيم "حسني مبارك" از جمله نامزدهاي مطرح هستند.
انتخابات رياست جمهوري مصر پس از تعيين صلاحيت نامزدها وارد مرحله جديدي شده است. الجزيره در اين رابطه اعلام كرد كه كميته عالي انتخابات رياست جمهوري مصر پس از بررسي صلاحيت نامزدها كه تعداد آن ها بالغ بر 23 نفر بود 10 نفر را رد صلاحيت كرد كه "خيرت الشاطر"، نامزد اخوان المسلمين، "حازم ابواسماعيل"، و "عمر سليمان" رئيس سازمان اطلاعات رژيم ديكتاتوري حسني مبارك از جمله اين افراد محسوب مي شوند.
اين كميته در بيانيه اي اعلام كرد كه افراد مذكور شرايط لازم براي رياست جمهوري مصر را ندارند اما مي توانند ظرف 48 ساعت به رد صلاحيت خود اعتراض كنند. گفته مي شود عمر سليمان به دليل عدم كسب 1000 امضا در يكي از استان ها و خيرت الشاطر نامزد اخوان المسلمين و "ايمن نور" نامزد حزب غد الثوره نيز به دليل اينكه به طور كامل قانون عفو شامل حال آن ها نشده است رد صلايت شده اند.
كميته عالي انتخابات مصر پيش از اين اعلام كرده بود عليه برخي از نامزدها شكايت شده و دادخواست حقوقي عليه آن ها تنظيم شده بود كه خيرت الشاطر، ايمن نور و ابواسماعيل از جمله اين نامزدها بودند.
در اين ميان "عمرو موسي" دبير كل اتحاديه عرب، "عبدالمنعم ابوالفتوح" يكي از رهبران سابق اخوان المسلمين و "احمد شفيق" نخست وزير سابق مصر از جمله نامزدهايي هستند كه تاكنون رد صلاحيت نشده اند. فضاي مصر هم اكنون به شدت امنيتي است چرا كه احتمال تظاهرات گسترده مردمي از سوي طرفداران نامزدهاي رد صلاحيت شده وجود دارد و پليس تدابير امنيتي شديدي را در اين زمينه اتخاذ كرده است.
در همين راستا كميته عالي انتخابات رياست جمهوري مصر دستورالعملي را درباره تبليغات انتخاباتي تدوين كرده كه به موجب آن هيچ نامزدي حق ندارد در تبليغات خود به روابط ميان افراد جامعه خدشه وارد كند يا زندگي خصوصي ديگر نامزدها را هدف قرار دهد. پيش بيني مي شود كميته مذكور 26 آوريل (91.02.07) فهرست نهايي نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري مصر را اعلام كند.
- كميته انتخابات رياستجمهوري مصر در پي تظاهرات هواداران "حازم صلاح ابواسماعيل" نامزد سلفيها در مقابل ساختمان اين كميته، فعاليت خود را به حالت تعليق درآورد.
به گزارش الجزيره، هزاران تن از هواداران ابواسماعيل در مقابل ساختمان كميته انتخابات رياستجمهوري در منطقه مصر الجديده در شهر قاهره تظاهرات كرده و ضمن تهديد به تحصن، خواستار تاييد صلاحيت ابواسماعيل شدند. درواكنش به اين تظاهرات، كاركنان كميته انتخابات رياست جمهوري، چراغهاي ساختمان را خاموش كرده و كارشان را به حالت تعليق درآورند. نيروهاي زيادي از ارتش و پليس نيز بلافاصله اطراف ساختمان كميته انتخابات مستقر شدند. "حاتم بجاتو" دبير كل كميته انتخابات رياستجمهوري مصر گفت: رئيس كميته انتخابات و اعضاي آن، كه داخل ساختمان حاضر بودند از جانب محاصره كنندگان احساس خطر كرده و با لغو جلسات خود ساختمان را تخليه كردند.
كميته انتخابات رياستجمهوري مصر پيش از اين اعلام كرده بود كه ابلاغيهاي از وزارت خارجه مصر دريافت كرده بود كه نشان ميدهد مادر حازم ابواسماعيل در سال 2006 ميلادي مليت آمريكايي به دست آورده است.
اين ابلاغيه را وزارت خارجه آمريكا براي وزارت خارجه مصر فرستاده بود. در همين حال دادگاه عالي اداري مصر چهارشنبه شب حكمي صادر كرد كه طي آن ابواسماعيل ميتواند در انتخابات رياست جمهوري نامزد شود زيرا ثابت نشده است كه مادرش مليت آمريكايي را به دست آورده است.
- "هشام البسطویسی" از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مصر از آغاز توافق نیروها و گروههای سیاسی برای انتخاب یک نامزد به نمایندگی از انقلابیون مصری خبر داد.
وي در گفتگوی اختصاصی با شبکه تلویزیونی الجزیره تصریح کرد، توافق اولیه میان نیروهای سیاسی آغاز شده است و رایزنی ها درباره دستیابی به توافق نهایی در خصوص معرفی یک نامزد به نمایندگی از انقلاب مصر ادامه دارد.
وی افزود، معیارهای مورد نظر ما مشخص است و فردی که با این معیارها بیشترین انطباق را داشته باشد کاندیدای اصلح و بهتر محسوب خواهد شد. ممکن است هر یک از نامزدها این احساس را داشته باشند که از معیارهای مورد نظر برخوردارند و فردی اولی، اصلح و بهتری برای معرفی شدن به عنوان کاندیدا هستند. معیارها کاملا روشن است و ما هر فرد را با این معیارها تطبیق خواهیم داد و اگر همگان به این نتیجه و اجماع رسیدیم که فلان فرد مناسبترین گزینه است پشت سر او قرار خواهیم گرفت ضمن آنکه برنامه ملی، اقدامات و اهداف نیزکاملا مشخص است.
- منابع پزشکی اعلام کردند عصر شنبه(91.01.26) بر اثر انفجار در یک شرکت نفت در شهر سوئز مصر دست کم چهار نفر کشته و 22 نفر دیگر زخمی شدند.
این انفجار حدود ساعت شش شب به وقت محلی در یکی از مخازن شرکت نفت «نصر» رخ داد و آتش سوزی مهیبی را باعث شد. ده ها ماشین آتش نشانی و چهار فروند بالگرد در عملیات مهار این حادثه آتش سوزی شرکت کردند. به گزارش خبرگزاری شین هوا از قاهره، جزئیات بیشتر درباره این حادثه هنوز منتشر نشده است.
- براساس يك نظر سنجي جديد كه روز شنبه (91.01.26) منتشر شد، مشخص شده است كه تقريبا 38 درصد از راي دهندگان در اين كشور كمتر از شش هفته پيش از برگزاري اولين انتخابات رياست جمهوري در مصر پس از سرنگوني رژيم حسني مبارك هنوز در مورد نامزد مورد نظرشان مردد هستند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از قاهره، در اين نظر سنجي كه روزنامه مصري اليوم آن را منتشر كرد، مشخص شد كه 38 درصد از راي دهندگان در اين نظر سنجي اعلام كرده اند كه هنوز در مورد راي دادن به چه فردي در اين انتخابات تصميم گيري نكرده اند و در مورد اين موضوع مردد هستند. اين راي دهندگان اعلام كرده اند كه هنور در مورد انتخاب نامزد مورد نظر خود در انتخابات رياست جمهوري تصميمي نگرفته اند. در اين نظر سنجي همچنين مشخص شد كه حدود 62 درصد از راي دهندگان اعلام كرده اند كه در مورد نامزد مورد نظرشان تصميم گيري كرده اند كه از اين تعداد 20.1 درصد اعلام كرده اند كه به "عمر سليمان" رئيس امور اطلاعاتي رژيم حسني مبارك راي مي دهند. اين نظر سنجي در روز 10 آوريل از ميان بيش از دو هزار مصري داراي 18 سال سن به بالا انجام شده است.
- وکیل "حازم ابو اسماعیل" نامزد سلفی های مصر در انتخابات ریاست جمهوری از تصمیم کمیته انتخابات مصر در رد صلاحیت ابو اسماعیل به شدت انتقاد کرد.
"نیزاز قراب" گفت: با اتخاذ این تصمیم انتظار می رود «بحرانی بزرگ» در مصر ایجاد شود. قراب در گفتگو با خبرگزاری رویترز گفت: مردی که ریاست کمیته انتخابات مصر را بر عهده دارد هرگز فردی مستقل نبوده است. حذف حازم ابو اسماعیل به وی دیکته شده بود و او تحت هدایت و رهبری شورای نظامی کار می کند. او افزود، انتظار دارم طی چند ساعت آینده بحرانی بزرگ در مصر رخ دهد.
رئيس اتحاديه جهاني علماي مسلمين برخي از اعضاي شوراي عالي نظامي مصر را به تبعيت از افكار ديكتاتور مخلوع مصر متهم كرد.
"يوسف قرضاوي "رئيس اتحاديه جهاني علماي مسلمين با اشاره به تصويب قانون عزل سياسي توسط پارلمان مصر از اقدام شوراي عالي نظامي مصر در حمايت از "احمد شفيق" و "عمر سليمان " از عوامل رژيم حسني مبارك ديكتاتور مخلوع اين كشور براي نامزدي انتخابات رياست جمهوري آينده مصر انتقاد كرد. به گزارش اخوان آنلاين، پارلمان مصر طرحي را موسوم به عزل سياسي به تصويب رساند كه به موجب آن سران رژيم "حسني مبارك" نمي توانند هيچ پست سياسي در اين كشور تا 10سال ديگر داشته باشند.
نمايندگان پارلمان مصر معتقدند كه اين قانون از مصر و انقلاب اين كشور دفاع مي كند اين در حالي است كه دولت "كمال الجنزوي" نخست وزير مصر با تصويب اين قانون در پارلمان اين كشور مخالفت كرد. نمايندگان پارلمان مصر تصريح كردند دادگاه عالي اداري به قانون گذاران حق تصويب قوانين لازم براي حمايت از كشور را جهت جلوگيري از بازتوليد رژيم گذشته داده است.
- عضو برجسته اخوان المسلمین با اشاره به تظاهرات میلیونی روز جمعه (91.01.25) مردم مصر و تصویب قانون انزوای سیاسی عوامل رژیم سابق، تاکید کرد تظاهرات میلیونی روز جمعه به اهدافش رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "احمد الرامی" در گفتگو با این شبکه، تصریح کرد: تظاهرات میلیونی جمعه در اعتراض به نامزدی عوامل رژیم مبارک در انتخابات ریاست جمهوری به اهدافش نائل شد.
الرامی احتمال تایید نامزدی عوامل رژیم مبارک از سوی شورای نظامی را بعید است و گفت: مجلس مصر قانون انزوای سیاسی را تصویب کرده است که بر اساس آن نامزدی عوامل رژیم سابق برای انتخابات ریاست جمهوری ممنوع است. عضو برجسته اخوان المسلمین، تظاهرات جمعه را دارای این پیام برای عوامل رژیم سابق دانست که ملت مصر بر عملی کردن اهداف انقلاب و رهایی از رژیم مبارک و همه عوامل این رژیم و در راس آن ها "عمر سلیمان"، "احمد شفیق" و "عمرو موسی"، پافشاری می کند.
رامی گفت: این افراد علت اصلی امضای توافقنامه های ننگین میان مصر و رژیم صهیونیستی بوده اند. وی همچنین با اشاره به دخالت عمر سلیمان در تجزیه سودان و جدایی شمال و جنوب این کشور، تجزیه سودان را خطری استرتژیک برای دولت و ملت مصر دانست. عضو برجسته جنبش اخوان المسلمین مصر خاطرنشان کرد: هدف ما به عنوان جریانی اسلامگرا یا شرکت کننده در انقلاب، پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آتی نیست؛ بلکه هدف جلوگیری از نامزدی مقامات رژیم مبارک در انتخابات ریاست جمهوری و دیگر انتخابات آتی است.
- "رامی یعقوب" تحلیلگر مصری گفت: رد صلاحیت برخی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری این کشور به رفع تنش ها کمک می کند.
وي گفت: برخی از این رد صلاحیت ها خبر بدی نبوده است. وی درگفتگو با شبکه تلویزیونی بی بی سی گفت: رد صلاحیت "عمر سلیمان" یکی از شگفتی ها بود. او مایه آرامش خاطر و گزینه اصلی رای دهندگانی بود که از به قدرت رسیدن جنبش های اسلامی تندرو نگرانند. این دسته از رای دهندگان حالا باید به دنبال گزینه دیگری بروند. این یکی از شگفتی های بزرگ بود. بی بی سی پرسید با توجه به بالا بودن تنش ها در مصر آیا نگران نیستید که با این رد صلاحیت ها تظاهرات و اعتراضات دیگری در مصر برپا شود؟
رامی یعقوب در پاسخ گفت: اوضاع مصر عمدتا به دو علت پرتنش بوده است. یکی نامزدی عمر سلیمان بود. همانطور که می دانید او رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی مصر و یکی از شخصیت های اصلی رژیم حسنی مبارک بود. تعداد زیادی از فعالان مصری و طرفداران انقلاب قصد داشتند تظاهرات بزرگی در اعتراض به عمر سلیمان و حضور دیگر بقایای رژیم مبارک در انتخابات ریاست جمهوری مصر برپا کنند. حالا با رد صلاحیت عمر سلیمان برخی از این نگرانی ها برطرف خواهد شد.
- شخصیتهای مختلف مصری درباره شرکت باقیمانده های رژیم سابق در انتخابات ریاست جمهوری مصر هشدار دادند.
این افراد با مخالفت با ایده تحریم انتخابات آینده ریاست جمهوری که قرار است اواخبر ماه مه برگزار شود، تاکید کردند که مردم مصر در پای صندوق های رای باقیمانده های رژیم "حسنی مبارک" را ساقط خواهند کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "عبد الرحمن البر" عضو دفتر ارشاد گروه اخوان المسلمین، در گفتگو با شبکه خبری العالم با اشاره به تظاهرات میلیونی اخیر در مصر گفت: مردم بار دیگر خواهان بازگرداندن وحدت انقلابی میان خود هستند تا به همه کسانی که در کمین نشسته اند، نشان دهند که هیچ کسی نمی تواند به انقلاب آن ها ضربه بزند. "ابوالمعالی فائق" معاون دبیرکل اخوان المسلمین خاطرنشان کرد: انقلاب مصر، با برگزاری تظاهرات میلیونی اخیر کامل شد. وی افزود: مردم به اشخاصی مانند عمر سلیمان رییس دستگاه اطلاعات حسنی مبارک، اجازه نخواهند داد انقلاب آن ها را سرقت کنند. "امیر بسام" عضو پارلمان مصر به العالم گفت: ما هیچ انتخاباتی را تحریم نمی کنیم، اما ایستادگی خواهیم کرد تا مردم به طور قانونی به خواست خود که همان کنار زدن باقیمانده های رژیم سابق است، از طریق انتخابات دست یابند. "طارق الزمر" عضو گروه اسلامی در این باره خاطرنشان کرد: مردم مصر هر گونه انتخاباتی را که در آن باقیمانده های رژیم گذشته شرکت داشته باشند، رد می کنند. "نادر بکار" سخنگوی حزب النور هم گفت: قانون جلوگیری از حضور باقیمانده های رژیم گذشته در عرصه انتخابات که پارلمان در حال تدوین آن است، مانع از نامزد شدن آن ها می شود. وی با بیان این که اعتراض های مردم نیز ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: باقیمانده های رژیم مبارک که مرتکب جنایتی شده اند، باید به جرایم آنان رسیدگی شود.
- "شيخ هاشم اسلام علي اسلام"از مفتيان عضو كميته فتواي الازهر مصر با صدور فتوايي راي دادن به "عمر سليمان"، "احمد شفيق" و هر يك از بقاياي رژيم سابق مصر را در انتخابات رياست جمهوري حرام اعلام كرد.
به گزارش پايگاه خبري المحيط؛ وي در اين فتوا كه با عنوان (نامزدي عمر سليمان و بقاياي رژيم سابق شرعا باطل و انتخاب آن ها شرعا حرام است) صادر شده است از راي دهندگان به اين دو چهره با عنوان محارب دين و بندگان خدا ياد كرد. اين روحاني مصري دليل صدور چنين فتوايي را ناشايستگي اين چهره ها و وجود ناپاكي و بي عدالتي در آنان خواند و نوشت: نامزدي آنان خيانت به خدا، رسول خدا و مومنان و در رديف خيانت عظمي است چنانچه اين اقدام اهانت به مردم، انقلاب، شهدا، مجروحان و انقلابيون در كشور به شمار مي آيد. در ادامه اين فتوا ورود اين دو به روند سياسي كشور تلاش براي تثبيت ديكتاتوري، ظلم، ترور و جنگ با اصول اسلام خوانده شد و با استناد به آياتي از قران كريم از مردم خواسته شد به بقاياي رژيم سابق كه اركان فساد و تباهي در كشور بوده اند راي ندهند.
- 80 نفر از دانشجويان مسلمان تايلندي موفق به اخذ بورسيه تحصيلي از دانشگاه الازهر مصر شدند.
انجمن دانش آموختگان كشورهاي عربي، 26 فروردينماه، به دنبال ارائه بورسيه تحصيلي از سوي دانشگاه الازهر مصر، اعلام كرد: آزمون اعطاي بورسيه تحصيلي در دانشگاه الازهر مصر شامل رشتههاي قرائت و تفسير قرآن كريم و سنت نبوي بود كه به همت اين انجمن با همكاري كميته مركزي مسلمانان اين كشور با حضور 202 داوطلب برگزار شد و از اين تعداد، 80 نفر در اين آزمون پذيرفته شدند. اين بورسيه به دانشجويان مقطع كارشناسي جهت ادامه تحصيل در دانشگاه الازهر مصر تعلق ميگيرد و دانشجويان پذيرفته شده كه از مسلمانان شهرهاي «يالا»، «ناراويت»، «سونگلا» و «پاتاني» هستند، با شروع سال تحصيلي جديد به اين كشور اعزام خواهند شد. همچنين دانشگاه الازهر يكي از دانشگاههاي مورد علاقه مسلمانان تايلندي جهت كسب علوم اسلامي است و با توجه به ارائه بورسيههاي تحصيلي، جامعه مسلمانان اين كشور از ادامه تحصيل در اين دانشگاه استقبال ميكنند.
"دكتر اخوان كاظمي" استاد علوم سياسي دانشگاه شيراز گفت: وقوع انقلاب اسلامي اولين پس لرزه براي رژيم صهيونيستي بود كه دومين پس لرزه را ميتوان انقلاب مردم مصر ناميد.
وي به بررسي تحولات اخير مصر و نيز انتخابات رياست جمهوري آتي اين كشور پرداخت. ايشان اظهار داشت: رويدادهاي اخير در مصر و روي كار آمدن جريانهاي اسلامگرا و تنشهاي ايجاد شده راه را براي پيشبيني آينده اين كشور سخت كرده است. به گفته اين استاد علوم سياسي دانشگاه شيراز ايفاي نقش ويژه از سوي جريانهاي سلفي به عنوان بديلي از قدرت كه امكان در دست گرفتن سكان جريان انقلاب در مصر را دارند نمونهاي از رخدادهايي است كه پيش از آن غير قابل پيش بيني بود.
به گفته اخوان كاظمي، عربستان سعودي حامي اصلي اين جريان و تفكر مصر است كه هدف آن ها روي كار آوردن دولت وهابي و نزديك به خود در مصر ميباشد از اين رو دولت سعودي سرمايهگذاري كلان در مصر كردهاند.
وي در اين رابطه گفت: سعودي چندين پيش نياز اعلام كردند در جنگ هشت ساله ايران نيز جهت ممانعت از روي كار آمدن شيعيان و شكلگيري هلال شيعي در منطقه ميلياردها دلار صرف كردهاند. اين استاد علوم سياسي دانشگاه شيراز 3 جريان را به عنوان جريانهاي كليدي حاضر در فضاي سياسي مصر برشمرد. به گفته اخوان كاظمي جريان اخوان المسلمين، سلفيها و جريان نشأت گرفته از انقلاب اسلامي سه جريان كليدي در مصر امرور هستند و هدف سعودي عدم روي كار آمدن جريان نزديك به انقلاب اسلامي مصر است. وي اظهار داشت: جريان متأثر از انقلاب اسلامي را ميتوان در جريان انقلابي جوان مصر مشاهده كرد كه برخي از اين جوانان چندي پيش در يك كنفرانس در تهران مشاركت كردند. به گفته اين استاد علوم سياسي دانشگاه شيراز جمهوري اسلامي در مواردي در زمينه انتقال انديشه هاي خويش به كشورهاي اسلامي ضعيف عمل نموده است كه آن را در بيانات مقام معظم رهبري نيز به وضوح ميتوان ديد. اخوان كاظمي اظهار داشت: البته ما نبايد توقع داشت باشيم جريان هاي متأثر از انقلاب اسلامي بلافاصله در مصر كرسي هاي قدرت را كسب كنند؛ چرا كه بسياري از مسئولان فعلي جنبش هاي اسلامي و مسئولان فعلي برخي از كشورهاي منطقه كساني هستند كه در ابتداي وقوع انقلاب اسلامي بارها به ايران آمده و پس از طي سال ها موفق به كسب چنين جايگاه هايي در كشور هاي خود شدهاند.
وي در ادامه به تشريح وضعيت اقتصادي فعلي مصر پس از سرنگوني "حسني مبارك" پرداخت و گفت: عربستان سعودي تلاش دارد با اعطاي كمكهاي ميلياردي هم نفوذ خود را در اين كشور حفظ نمايد و هم مصر را به لحاظ اقتصادي به خود وابسته كند. اين استاد علوم سياسي دانشگاه شيراز سپس به تشريح نظام آتي مصر اشاره كرد و گفت: اصولا مشكل جريان هاي اسلامگرا در صورت روي كار آمدن، عدم تجربه حكومت داري و ضعف انديشه هاي اهل سنت در باب حكومت داري است كه در برخي موارد حمايت از حاكم خود كامه را نيز مشروع ميدانند و نگاهي به جريان هاي هم سو در سطح منطقه نشان ميدهد كه آن ها نتوانستهاند در زمينه حكومت داري با ثبات عمل نمايند.
اخوان كاظمي با تشريح جريانهاي سياسي موجود در مصر اظهار اميداوري كرد كه هيچ يك از اين جريانها در قبال سياستهاي غرب بازي نخورند و در مسير اهداف انقلاب اين كشور حركت نمايند، البته ما شاهد وقوع برخي تنشها و ايجاد منازعه در مصر خواهيم بود، تنشهايي كه نشأت گرفته از وجود افكار و سلائق و تعدد اقوام در مصر است. وي مصر را به عنوان كشور جلودار در حوزه فكر و انديشه در جهان عرب ناميد و هر گونه تغيير و تحول در اين كشور را موثر بر كشورهاي منطقه و جهان اسلام دانست.
اين استاد علوم سياسي دانشگاه شيراز انقلاب اسلامي را اولين پس لرزه براي رژيم صهيونيستي در منطقه دانست و انقلاب مردم مصر را دومين پس لرزه براي اين رژيم تلقي كرد كه تبعات آن براي رژيم صهيونيستي سنگين است. اخوان كاظمي اين انقلاب را به دليل عمق جغرافيايي ضعيف رژيم صهيونيستي و نقش موثر مصر در حمايت و تقويت جريان مقاومت براي رژيم صهيونيستي و ايالات متحده بسيار ناخوشايند ناميد و نمونه آن را انفجارهاي متعدد در خطوط گاز صنعتي به اين رژيم و باز نمودن گذرگاه رفح دانست.
به گفته وي تأثير انقلاب مصر فراتر از لغو معاهده كمپ ديويد خواهد بود و باعث رشد جريانهاي مقاومت و غرب ستيزي و صهيونيسم ستيزي خواهد شد.
اين استاد علوم سياسي دانشگاه شيراز در پايان فضاي فعلي ايجاد شده در منطقه و مصر را در راستاي منافع جمهوري اسلامي دانست و گفت: اكنون مرزهاي مقابله با رژيم صهيونيستي تا سرحد سرزمينهاي اشغالي رسيده است.
- رژيم صهيونيستي پايگاه هاي جاسوسي خود در مرزهاي مصر را براي كنترل بيشتر اين مرزها افزايش مي دهد.
به گزارش روزنامه القدس العربي، پايگاه اينترنتي Israel defense كه يك پايگاه تخصصي در امور امنيتي رژيم صهيونيستي است، اعلام كرد ارتش ايم رژيم به زودي اقدام به ايجاد يك مركز بزرگ نظامي و اطلاعاتي در نزديكي شهر بئرالسبع در جنوب اراضي اشغالي مي كند.
گفته مي شود يكي از اهداف ساخت اين مركز جاسوسي مقابله با فعاليت هاي حماس و كنترل تماس هاي آن با نقاط مختلف درمنطقه است. اما هدف مهم تر كنترل مرزهاي سينا و اقدامات جاسوسي در مصر مي باشد. منطقه سينا كه به لحاظ امنيتي و استراتژيك اهميت زيادي براي اين رژيم دارد، بعد از انقلاب مصر و سقوط مبارك تبديل به تهديدي براي امنيت رژيم صهيونيستي شده است. برخي كارشناسان نزديك شدن هر چه بيشتر اسلام گرايان و اخوان المسلمين به قدرت در مصر را نيز از عواملي مي دانند كه تهديدات رژيم صهيونيستي را در منطقه سينا بيشتر مي كند.
ايستگاه ها و مراكز اطلاعاتي مصر طي مقاطع زماني اخير به شدت افزايش يافته و يك مسئول امنيتي در اين رژيم صهيونيستي مي گويد اين امر به دليل تحولات اخير مصر است. مقامات صهيونيست مي گويند با قدرت يافتن هرچه بيشتر اسلام گرايان در مصر ناچار از افزايش اقدامات جاسوسي در مرزها و حتي داخل مصر هستند.
- برخی منابع اعلام کردند که قطر با هزینه پول هایی هنگفت، قصد بیثبات کردن مصر را دارد و برخی نامزدهای انتخابات مصر را حمایت میکند و در صورت رای نیاوردن، قصد دارد مصر را ناآرام کند.
به گزارش هفتهنامه المنار فلسطین در گزارشی اعلام کرد که قطر با هماهنگی رژیم صهیونیستی نقش توطئهآمیز علیه مصر ایفا میکند. المنار با بیان اینکه قطر از طریق همکاری با این رژیم تلاش میکند عرصه سیاسی اجتماعی مصر را ناآرام و بیثبات کند، تاکید کرد که از همه ابزارها برای این هدف استفاده میکند. برخی منابع مطلع به المنار اعلام کردند که گروههای خرابکار در مصر با حمایت مالی قطر و برای اهداف این کشور فعالیت میکنند تا در مصر فتنه ایجاد و این کشور را بیثبات کنند. این منابع تاکید کردند که قطر از زنده شدن مصر و نقش و جایگاه این کشور در منطقه بیمناک است.
بنابر این گزارش، قطر برخی کارشناسان غربی و عرب را برای تهیه طرحهایی جهت دخالت در انتخابات ریاست جمهوری مصر استخدام کرده و بودجه هنگفتی برای حمایت از نامزدهای موافق قطر تعیین کرده است. المنار اعلام کرد که در صورتی که نامزد مد نظر قطر در انتخابات ریاست جمهوری مصر پیروز نشود، دوحه قصد دارد با ایجاد آشوب در مصرف ارتش را به درگیری های داخلی این کشور بکشاند. این منابع همچنین اعلام کردند که دوحه قطر دارد، مقر اتحادیه عرب را که در قاهره است، به دوحه منتقل کند و بهانه این کشور، ناآرام بودن اوضاع در مصر است. بنا بر این گزارش، نیروهای امنیتی مصر چند نفر از یک گروه مورد حمایت قطر در مصر را بازداشت کردهاند.
لیبی
- ليبي هويت جسد احتمالي امام موسي صدر را با آزمايش دي ان اي مشخص مي كند.
مقامي در وزارت مفقودين ليبي روز شنبه (91.01.26) گفت: مسئولان اين كشور در حال انجام آزمايش 'دي ان اي' بر روي جسدي هستند كه احتمال مي رود جسد "امام موسي صدر" باشد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از طرابلس، "عصام زرگي"، رييس دايره جمع آوري اسناد و نمونه ها، گفت: در حال انجام آزمايش دي ان اي روي سه جسد يافت شده هستيم و انتظار مي رود تا چهار يا شش هفته آينده نتايج آزمايش ها آماده باشد. زرگي افزود: مسئولان ليبيايي بر اساس اطلاعات به دست آمده توسط شخصيت هاي نظامي رژيم "معمر قذافي"، ديكتاتور مخلوع ليبي، سه جسد را در قبرستاني حوالي تاجوراء نزديك طرابلس پيدا كرده اند. هنوز 100 درصد در اين مورد مطمئن نيستيم و بايد منتظر نتيجه آزمايش ها باشيم. مسئولان پيش بيني مي كنند يكي از اجساد امام موسي صدر و دو جسد ديگر همراهان لبناني وي باشند كه همزمان با وي مفقود شده اند. مقامات لبناني با ما همكاري مي كنند.
تونس
- نیروهای پلیس تونس با تظاهر کنندگان در شهر ام الرایس واقع در جنوب غربی این کشور درگیر شدند.
این
درگیری زمانی روی داد که
برخی منابع مطبوعاتی اعلام کردند «شرکت فسفات
قفصه» که مهمترین کارفرمای
این منطقه معدنی تونس محسوب می شود، فهرست
افرادی را که استخدام کرده
بود منتشر کرد.
صدها تن از جوانان خشمگین
منطقه که شرکت فسفات قفصه آن
ها را در آزمون استخدامی رد کرده بود، در یک
شهرک تجمع کردند تا اعتراض
خود را به مقامات این شرکت اعلام کنند. گروهی از
جوانان معترض به طرف نیروهای
پلیس سنگ پرتاب کردند و نیروهای پلیس نیز
برای مقابله و پراکنده کردن
آن ها گاز اشک آور به طرفشان شلیک کردند.
شرکت فسفات قفصه 650 نفر را استخدام کرده است.
شرکت الکیمیا تونس و شرکت
فسفات قفصه در مجموع
قرار است چهار هزار نفر
استخدام کنند. مقامات این شرکت ها تصمیم گرفته اند
نتایج آزمون های استخدامی را
در چند مرحله منتشر کنند تا از اعتراضات و
درگیری های احتمالی جلوگیری
کنند.
"قایس زالی"، مدیر عامل شرکت فسفات قفصه اعلام کرد حدود 28 هزار بیکار در منطقه
زندگی می کنند. نرخ بیکاری
در این منطقه از متوسط نرخ
بیکاری در سطح ملی که 19 درصد اعلام شده،
بالاتر است.
از 10 روز پیش شمار زیادی از نیروهای پلیس تونس در این
منطقه معدنی تونس مستقر شده
اند تا هنگام اعلام نتایج آزمون های استخدامی حادثه خشونت باری اتفاق نیفتد.
- برادر همسر "زین العابدین بن علی"، دیکتاتور فراری تونس با عذرخواهی از مردم این کشور تاکید کرد آماده است در دادگاه قضایی یا هر دادگاهی که ملت تونس تعیین کند، حضور یابد.
به گزارش پایگاه خبری عربی پرس، "بلحسن الطرابلسی" که برادر "لیلی الطرابلسی"، همسر زین العابدین بن علی، به شمار میآید، با ارسال نامهای برای ملت تونس رسما از آن ها عذرخواهی کرد. الطرابلسی که پیش از 14 ژانویه 2011 یعنی روز پیروزی انقلاب تونس، این کشور را به سمت کانادا ترک کرده بود، در این نامه ضمن عذرخواهی از ملت تونس گفته است که قصد دارد، تحت هر شرایط و به هر قیمت ممکن به کشور خود بازگردد.
برادر لیلی الطرابلسی، همسر بن علی در این نامه اعلام کرده، آماده است در دادگاه قضایی یا هر دادگاهی که ملت تونس تعیین کند، حضور یابد.
وی در ادامه افزوده که آماده است سرنوشت خود را در برابر تونسیها قرار دهد تا آن ها با توجه به عدل و انصاف و بدون توجه به خویشاوندی من با بن علی مرا محاکمه کنند. الطرابلسی همچنین تاکید کرده که آماده است، تمام اطلاعات را که در اختیارش دارد، به دولتمردان کنونی تونس ارائه دهد. برادر لیلی الطرابلسی مدعی شده که از تونس فرار نکرده و ثروتهای این کشور را به غارت نبرده است. این نخستین اقدام در نوع خود از سوی یکی از افراد خانواده بن علی به شمار میآید.
الجزاير
- "نیکولا سارکوزی"، رئیس جمهوری فرانسه رسما مسئولیت تاریخی کشورش را در پشت پا زدن به نیروهای الجزایری هوادارش در دوران استعمار این کشور پذیرفت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، سارکوزی پذیرفت که فرانسه پس از جنگ سال 1982 با الجزایر «حرکیون» را رها کرده است. حرکیون به الجزایری هایی گفته می شود که در دوران استعمار فرانسه به ارتش و دستگاه های اطلاعاتی این کشور خدمت کردند. بر اساس این گزارش، در حالی که تا برگزاری دور نخست انتخابات ریاست جمهوری فرانسه یک هفته باقی مانده است، سارکوزی به یکی از وعده هایش در مبارزات انتخاباتی سال 2007عمل کرد. وی خاطر نشان کرد، فرانسه باید از اَرکی ها (حرکیون) حمایت می کرد. فرانسه در برابر تاریخ مسئول است و من این موضوع را می پذیرم.
مراكش
- جوان مغربي در يكي از مساجد رباط به پادشاه اين كشور حمله كرد.
در مراسمي كه با حضور پادشاه مغرب در يكي از مساجد رباط برگزار شده بود و تصاوير آن به طور مستقيم از تلويزيون مغرب پخش مي شد ناگهان يكي از جوانان به سرعت به سمت پادشاه هجوم برد اما پيش از آن كه وي بتواند به پادشاه برسد و به وي آسيبي برساند جمعيت حاضر او را متوقف كردند.
- وزارت امور خارجه مغرب شنبه (91.01.26) در بیانیه ای کودتای نظامی برخی از نیروهای ارتش در گینه بیسائو را رد کرد.
در این بیانیه آمده است مغرب از تصمیماتی که گروه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا در این باره اتخاذ کند حمایت و با نگرانی زیاد اوضاع در گینه بیسائو را پیگیری می کند. به گزارش خبرگزاری شین هوا از رباط، وزارت امور خارجه مغرب در این بیانیه همچنین اعلام کرد از تکمیل روند انتخابات در گینه بیسائو حمایت می کند.
سودان
- يک روز پس از اعلام سودان مبنی بر باز پس گیری منطقه هجلیج، ارتش سودان جنوبی اعلام کرد هنوز کنترل این منطقه نفت خیز و مورد مناقشه با سودان را در دست دارد.
سخنگوی ارتش سودان جنوبی گفت نیروهای این کشور تازه تاسیس عوامل ارتش سودان را از روستای کلت Kelet واقع در 40 کیلومتری هجلیج به عقب رانده اند. وي تصریح کرد ارتش سودان جنوبی هنوز کنترل هجلیج را در دست دارد. به گفته او خارطوم، مناطق مرزی جوبا و پاناکوئاچ در ایالت یونیته واقع در شمال خاک سودان جنوبی و همچنین منطقه هجلیج را بمباران کرد.
- هدف حمله به هجلیج نابودی ماشین جنگی سودان جنوبی است.
شبكه الجزیره روز یكشنبه (91.01.07) به نقل از مقامات ارتش سودان اعلام كرد: هدف نیروهای ارتش از حمله به منطقه 'هجلیج' علاوه بر آزادی این منطقه، انهدام ماشین جنگی سودان جنوبی است.
مقامات ارتش سودان گفتند: راه های ورودی به منطقه هجلیج را تحت كنترل كامل خود دارند و پس از حمله به این منطقه از سه محور، به آزادسازی آن از نیروهای سودان جنوبی نزدیك می شوند.
یك سخنگوی نظامی سودان نیز اعلام كرد: هدف ارتش تنها ورود به هجلیج و آزاد كردن آن نیست، بلكه نابود كردن ماشین نظامی سودان جنوبی در این منطقه می باشد كه اولویت مهمی برای خارطوم است. بر اساس این گزارش، در همین حال سازمان ملل متحد تاكید كرده كه حدود 10 هزار نفر از ساكنان منطقه در پی بروز درگیری، از هجلیج گریخته اند.
الجزیره افزود: نبردها بین ارتش سودان و ارتش مردمی وابسته به سودان جنوبی در منطقه نفتخیز هجلیج همچنان ادامه دارد. ارتش سودان اعلام كرد كه نیروهایش كه در ورودی های هجلیج مستقر هستند، برای نبرد آزادسازی آماده می شوند و در تلاش اند با نابود كردن ماشین جنگی ارتش مردمی، از تجاوز مجدد این نیروها به هجلیج جلوگیری كنند.
بسیج و آماده باش در تمامی ولایت های سودان برای 'دادن پاسخ قاطع به سودان جنوبی به دلیل تجاوز به خاك سودان' ادامه دارد.
دولت سودان گفته است: حالت آماده باش برای مواجهه با توطئه بزرگ سودان جنوبی با همدستی خارجی ها ادامه دارد و پاسخ به این تجاوز با پس گرفتن هجلیج آغاز می شود، ولی به این حد محدود نخواهد شد.
بی اعتمادی در مذاكرات سیاسی بین دو كشور نقش مهمی در سنگین تر شدن حجم درگیری ها ایفا كرده، ولی به گفته كارشناسان نظامی، وجود تاسیسات نفتی در این منطقه مانع پیشرفت های نظامی برای هر دو طرف است. در صحنه سیاسی هم وزارت خارجه سودان دست به تحركات فشرده و تماس های گسترده با كشورهای مختلف جهان زده تا ابعاد 'تجاوز سودان جنوبی به خاك سودان و نقض قوانین بین المللی' را برای مقام های خارجی تشریح كند.
حالت آماده باش و بسیج نیروها از سوی هر دو طرف درگیر، شدت برخوردهای نظامی را افزایش می دهد و تاخیر جامعه جهانی در ایفای نقشی فعال برای جلوگیری از بروز جنگ همه جانبه بین دو كشور نیز مزید بر علت شده است. ارتش مردمی وابسته به سودان جنوبی هفته پیش منطقه نفتخیر هجلیج در خاك سودان را در حالی اشغال كرد كه این منطقه هرگز در فهرست مناطق مورد نزاع دو كشور قرار نداشته است.
- حمله سودان به سودان جنوبي تا
كنون 11 كشته و زخمي برجا گذاشته است.
به
گزارش سرويس خبرگزاري
فرانسه، يك
مقام سودان جنوبي گفت: در حمله
هوايي سودان به شهر بنتيو مركز ايالت مرزي
الوحده سودان جنوبي پايتخت
اين كشور پنج نفر كشته و شش نفر زخمي شدند.
- سفیر سودان در بیروت با درخواست از نیروهای سودان جنوبی برای خروج از شهر هجلیج تاکید کرد، ارتش سودان در حال پیشروی به سوی هجلیج برای پس گرفتن آن از همسایه جنوبی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "ادریس سلیمان" در مصاحبه با این شبکه اظهار داشت: دولت سودان خواستار آن است که نیروهای سودان جنوبی بدون هیچ پیش شرطی از شهر هجلیج خارج شوند؛ در غیر این صورت، برای آزادی آن توفانی به پا خواهد شد تا این شهر را از دست نیروهای سودان جنوبی که اخیر آن را اشغال کرده اند آزاد کند. وی تاکید کرد: منطقه هجلیج منطقه 100 درصد متعلق به سودان است و هیچ اختلافی در این باره نیست. ارتش سودان جنوبی این شهر را اشغال کرده است. بنابراین، پاسخ به این تجاوزگری در میدان نبرد خواهد بود. سلیمان درباره اختلاف مرزی سودان شمالی و جنوبی گفت: تا پیش از این هیچ گاه درباره هجلیج اختلافی وجود نداشته است. کمیته مشترکی در مرزه تشکیل شده است و طی پنج سال فعالیت و تلاش به این نتیجه رسیده است. ادریس سلیمان ادامه داد: درباره سه درصد از مرزها اختلاف وجود دارد و هجلیج بخشی از آن نبود و دادگاه بین المللی لاهه نیز بر این مسئله تاکید کرده است.
سفیر سودان در لبنان تصریح کرد: سازمان ملل و اتحادیه افریقا به صراحت از دولت سودان جنوبی خواسته اند که نیروهای نظامی اش را از این منطقه خارج کند.
- سودان جنوبي عقب نشيني از منطقه هجليج را به عقب نشيني نيروهاي سودان از منطقه ابيي مشروط دانست.
"برنابا ماريال بنيامين" وزير اطلاع رساني سودان جنوبي شنبه (91.01.27) با اعلام اين خبر افزود، توقف حمله هاي زميني و هوايي سودان و استقرار ناظران بين المللي در طول مناطق مورد منازعه تا دستيابي به توافقنامه ترسيم مرزها از ديگر شروط مورد نظر جوبا براي عقب نشيني از منطقه هجليج است. به گزارش روزنامه المصريون ، اين درحالي است كه "سلوا ميارديت" رئيس جمهور سودان جنوبي روز جمعه با مخالفت با عقب نشيني از منطقه هجليج، سودان را به اشغال منطقه نفت خيز ابيي نيز تهديد كرد. در پي تشديد تنش ميان سودان و سودان جنوبي، نگراني جامعه بين المللي در خصوص احتمال درگيري نظامي ميان اين دو كشور شدت گرفته است و كشورهاي بزرگ دنيا، جوبا و خارطوم را به خويشتنداري و پايبندي به توافقنامه صلح فرا خواندند.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
آفران: تحولات شمال آفريقا - 91.01.27 |
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |