مصر
- دو نيروي پليس مصر در حمله مسلحانه در مركز سينا كشته شدند.
افراد مسلح ناشناس بامداد با كمين نزديك فرودگاه بين المللي العريش، (در مسير منطقه "المزرعه " و فرودگاه العريش) در مركز سينا گشتي نيروهاي پليس را هدف حمله قرار دادند و با آن ها درگير شدند .به گزارش خبرگزاري آلمان، در پي اين درگيري دو پليس كشته و دو پليس ديگر زخمي شدند. مسوولان بيمارستان العريش با تاييد اين خبر حال يكي از زخميان را وخيم گزارش كردند. چند نفر از عاملان اين حمله نيز زخمي شدند اما توانستند فرار كنند.پليس در حال جستجو براي شناسايي و بازداشت مهاجمان است.
- كليساي مسيحيان قبطي مصر، با صدور بيانيهاي، از شهروندان مسيحي اين كشور خواست تا از سفر به قدس اشغالي با ويزاي رژيم صهيونيستي خودداري كنند.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني afreeknews، در حالي كه از درگذشت پاپ "شنوده سوم"، رهبر مسيحيان قبطي مصر كه سفر به قدس اشغالي را با ويزاي صهيونيستي ممنوع اعلام كرده بود، چندي نميگذرد، برخي از شهروندان مسيحي طي روزهاي اخير براي زيارت به قدس سفر كردند كه اين اقدام با مخالفت رهبر جديد كليساي قبطيان مصر مواجه شد.
"پاشوميوس"، جانشين موقت پاپ شنوده سوم، در اين بيانيه، ضمن محكوم كردن اقدام اين شهروندان مسيحي، عنوان كرد: ممنوعيت سفر مسيحيان قبطي به قدس اشغالي همچنان به قوت خود باقي است و ما بايد به قانوني كه توسط پاپ شنوده سوم تعيين شده است، احترام بگذاريم. وي افزود: تصميم پاپ شنوده سوم براي ممنوعيت سفر پيروان كليساي قبطي مصر به قدس تا زمان آزادي اين مكان و تعيين سرنوشت آن به دست مردم فلسطين، همچنان معتبر است و كساني كه از اين كليسا پيروي ميكنند، بايد به دستورات آن نيز پايبند باشند.
- دولت مصر اعلام کرد که از وزارت دارایی انگلیس به دلیل عدم همکاری با مقامات مسئول مصری جهت بازگرداندن داراییها و اموال توقیف شده این کشور شکایت کرد.
به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، وزارت دادگستری مصر اعلام کرد که از اداره مسئول توقیف اموال در وزارت دارایی انگلیس به دلیل عدم همکاری کامل و مناسب با مسئولان مصری جهت بازگرداندن اموال و داراییهای توقیف شده مصر شکایت کرد. "عاصم الجواهری"، معاون وزیر دادگستری و رئیس دستگاه درآمدهای غیرقانونی مصر در اینباره گفت: وزارت دارایی انگلیس همکاری لازم برای کمک به بازگرداندن داراییها و اموال توقیف شده مصر در انگلیس به عمل نمیآورد.
معاون وزیر دادگستری مصر در ادامه افزود: دولت انگلیس همچنین با منشور سازمان ملل درباره مبارزه با فساد و تصمیم اتحادیه اروپا برای توقیف اموال 19 شخصیت مصری در انگلیس مخالفت میکند. الجوهری تاکید کرد: در پی عدم همکاری انگلیس مقامات مصر به ناچار به قانون متوسل شدند تا بتوانند از طریق دادگاه قضایی انگلیس وزارت دارایی این کشور را به همکاری با مصر و ارائه اطلاعات کافی برای آماده کردن پروندههای درخواست بازگرداندن اموال ملزم کند.
- بازتاب رد صلاحيت 10 نامزد رياست جمهوري مصر
اقدام كميته انتخابات مصر در رد صلاحيت 10نامزد رياست جمهوري اين كشور بازتاب گستردهاي داشته است. در اين باره "عمرو موسي" با تاكيد بر اينكه نامزدهاي اسلامگرا نبايد از رقابتهاي انتخابات مصر كنار گذاشته شوند نسبت به سوء مديريت روند انتخابات در اين كشور هشدار داد.
عمرو موسي، نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر و دبيركل سابق اتحاديه عرب در گفتگو با روزنامه فرامنطقهاي الشرق الاوسط نسبت به سوء مديريت و اقدامات نگران كننده در انتخابات رياست جمهوري اين كشور كه قرار است در پايان مه برگزار شود، هشدار داد. وي در اين سخنان گفت: هرگونه اقدام نگران كننده در برگزاري و اداره انتخابات رياست جمهوري به آشوب بلند مدت در مصر مي انجامد كه كنترل آن سخت خواهد بود. عمرو موسي كه بر اساس نظر سنجيهاي مصر پيشتاز رقابتهاي انتخاباتي در اين كشور است با اشاره به نامزد شدن "عمر سليمان"، معاون رئيس جمهوري سابق مصر و "احمد شفيق"، نخستوزير رژيم سابق اين كشور گفت كه نامزد شدن اين دو تن سوالهاي زيادي را بر ميانگيزد. وي ادامه داد: ملت مصر همچنان انقلاب خود را حفظ كرده و از آن حمايت خواهد كرد. نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر در خصوص رابطه رئيس جمهوري آينده اين كشور با نظاميان حاكم در مصر گفت: برخيها ميخواهند اين مساله را به جنجالي در مصر تبديل كنند، اما يقينا دولت آينده مصر يك دولت دموكراسي خواه خواهد بود و بر اساس امنيت ملي و منافع عالي كشور مصر را اداره خواهد كرد.
دبيركل سابق اتحاديه عرب با اعلام مخالفت خود با كنار گذاشته شدن كانديداهاي اسلامگرا از رقابتهاي انتخاباتي مصر گفت: تنها ملت مصر است كه حق دارد رئيسجمهور خود را به شكلي كاملا دموكراتيك انتخاب كند و بايد همگان در اين رقابتها شركت كنند تا مردم يكي را به عنوان رئيسجمهور انتخاب كنند. عمرو موسي ادامه داد: رئيسجمهور آينده مصر هر كسي كه باشد بايد با گروه اكثريت كه پارلمان را در اختيار دارد همكاري كند و بايد منافع عالي مصر را اولويت خود قرار دهد.
از سوي ديگر رهبر اخوان المسلمين مصر با هشدار نسبت به توطئهچينيها عليه انقلاب اين كشور از مردم خواست تا با وحدت خود از دستاوردهاي اين انقلاب حمايت كنند. به گزارش سايت المحيط "محمد بديع"، رهبر اخوان المسلمين مصر عنوان داشت: ما مطمئن هستيم كه انقلاب مصر به پيروزي رسيده است و خداوندي كه اين انقلاب را به ما هديه كرده از آن محافظت خواهد كرد البته به شرط آنكه ما با همان روحيه انقلابي زندگي كنيم.
وي در ادامه افزود: همين روحيه انقلابي باعث شد تا مردم مصر متحد شوند و ريشه فساد و ظلم را در كشور از بين ببرند. بديع همچنين عنوان داشت: از تمام مصري ها ميخواهيم تمام تلاش خود را براي حمايت از انقلابشان كه به وسيله خون عزيزانمان به دست آمده است، به كار گيرند. وي در ادامه افزود: مصريها بايد از اين نعمت خدادادي محافظت كنند و براي ساختن كشور تلاش كنند، ما از پليس و ارتش كه از امنيت و سرزمينمان محافظت ميكنند، حمايت ميكنيم.
بديع همچنين تاكيد كرد: تلاشهاي خبيثانه براي از بين بردن انقلاب ما از سوي دشمنانمان همچنان ادامه دارد اما ما نيز در برابر اين تلاشها ميايستيم. وي در ادامه افزود: ما همچنان در مسير پيش رو حركت ميكنيم و هيچ وقت به عقب بازنميگرديم.
- "علی جمعه"، مفتی اعظم مصر، با اشاره به مشكلات زائران خانه خدا، از راهاندازی سازمان مستقل ويژه امور حج خبر داد.
به گزارش پايگاه اطلاعرسانی progress ، مفتی مصر با اشاره به اينكه تعدد سازمانها و نهادهای مسئول در امر ساماندهی حج تمتع و عمره باعث ايجاد مشكلاتی برای شهروندان شده بود، گفت: سازمان جديد علاوه بر اينكه مسئوليت امور حج را بر عهده خواهد داشت، هماهنگی بين نهادهای مختلف برای ثبتنام و اعزام زائران را نيز بر عهده خواهد گرفت. وی افزود: در حال حاضر، مسئولان اين سازمان فقط به امر مشاوره و هماهنگی بين نهادها مشغول هستند ولی در آينده نزديك اين سازمان وظايف اجرايی را نيز عهدهدار خواهد شد. علی جمعه در بخش ديگری از سخنانش عنوان كرد: سازمان جديد با مشاركت وزارتخانههای امور اجتماعی، حمل و نقل، بهداشت، وقف و امور اسلامی، وزارت كشور و سازمان هواپيمايی اعزام متقاضيان سفر معنوی حج را ساماندهی خواهد كرد. همچنين به گفته وی، مركز اسلامی الازهر و برخی از نهادهای مسئول امور حج و نيز آژانسهای مسافرتی و هواپيمايی در انجام امور به سازمان جديد كمك میكنند.
- انجمن امامان جماعات مساجد و مبلغان مصري، دوم ارديبهشتماه سال جاري نخستين همايش سالانه خود را در اين كشور برگزار ميكند.
به گزارش روزنامه اليوم السابع چاپ مصر، اين همايش با عنوان «نقش امامان جماعات مساجد در وحدت امت» و با نظارت "احمد الطيب"، شيخ الازهر، در سالن اجتماعات الازهر برگزار ميشود و به مدت دو روز ادامه دارد.
تقويت سطح توانمنديهاي امامان مساجد و پيشبرد راههاي تبليغي از اهداف برگزاري اين همايش عنوان شده است. انجمن امامان جماعات مساجد و مبلغان مصري با ارسال فراخوان براي نامزدهاي رياست جمهوري، مسئولان الازهر، علما، اساتيد دانشگاه، ادبا و سياستمدران، از آنان براي شركت در همايش دعوت به عمل آورده است. اين انجمن اعلام كرد: نخستين همايش امامان جماعات مساجد در مصر فرصتي مناسب براي تقويت وحدت ملي و اتفاقنظر بين نيروهاي سياسي با هدف ساخت آينده مصر است.
- "احمد السبيع" دبير رسانه ها در حزب آزادي و عدالت وابسته به گروه اخوان المسلمين مصر به شبكه تلويزيوني العربيه گفت: "محمد مرسي" به عنوان نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر معرفي خواهد شد.
اين حزب به همه ساز و كارهاي اعتراض تا صدور حكم نهايي عمل خواهد كرد و در صورتي كه حكم نهايي كنار گذاشتن "خيرت الشاطر" صادر شود "محمد مرسي" به عنوان نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر معرفي خواهد شد.
سبيع افزود: ما به تدابير حقوقي خود در ارتباط با سازوكارهاي نامزدي و اعتراض ادامه خواهيم داد تا حكم نهايي درباره خيرت الشاطر صادر شود اگر الشاطر به صورت نهايي از انتخابات رياست جمهوري كنار گذاشته شود محمد المرسي به عنوان نامزد اصلي آزادي و عدالت اخوان المسلمين معرفي خواهد شد.
- كارشناسان سياسي مصر تاكيد كردند كه تصميم به حذف نام 10 تن از نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري، تصميمي سياسي با پوشش قانوني است و به نفع "عمرو موسي" و"عبد المنعم أبو الفتوح" دو نامزد ديگر اين انتخابات تمام خواهد شد.
"نبيل عبد الفتاح" كارشناس مركز مطالعات سياسي و راهبردي 'الاهرام' گفت در صورت شكايت آن دسته از نامزدهايي كه نام آنان به دليل كامل نشدن مشخصات حذف شده است، چه بسا امكان شركت آنان در انتخابات فراهم شود. به گفته وي "عمر سليمان" از جمله نامزدهايي است كه مشخصات وي كامل نشده بود اما مشخص نيست در صورت برطرف شدن اين مشكل، كميته عالي انتخابات رياست جمهوري نامزدي او را خواهد پذيرفت يا خير؟
"جمال زهران" استاد علوم سياسي مصر نيز گفت كه حذف نام برخي از نامزدها، اقدامي كاملا قانوني است و موضع كميته انتخابات نيز بر اساس قانون اتخاذ شده است.
به گفته وي حذف نام "حازم ابواسماعيل" بر اساس تاكيد كميته عالي انتخابات مبني بر اينكه مادر او تابعيت آمريكايي دارد اتخاذ شد و او بايد در چند روز گذشته با ارائه اسناد و مدارك خلاف اين قضيه را ثابت مي كرد.
- "احمد هلال" از رهبران انقلابیون میدان التحریر، انقلاب مصر را به مثابه اوضاع مسلمانان در جنگ احد دانست و نبود رهبری واحد برای انقلابیون مصر را یکی از دلائل بروز تحولات اخیر این کشور خواند.
وي با اشاره به تحولات اخیر مصر گفت: مردم مصر یکپارچه و با اتحاد و همبستگی به منظور سرنگونی رژیم سابق قیام کردند و فساد رژیم سابق علت اصلی این انقلاب بوده است. ايشان یکپارچکی و اتحاد انقلابیون را از مهمترین عوامل پیروزی انقلاب مصر در کوتاهترین زمان ممکن خواند ولی گسستگی و بروز شکافها میان گروههای سیاسی و انقلابیون را مهمترین چالش بر سر راه این انقلاب دانست. این مخالف کهنه کار رژیم "حسنی مبارک" شرایط امروزی انقلاب مصر را به مثابه اوضاع مسلمانان در جنگ احد خواند و تصریح کرد که وقتی انقلابیون هرم نظام فاسد را سرنگون کردند، گمان کردند که به پیروزی نهایی دست یافته و لذا با خوشحالی متفرق شدهاند. وی یاد آور شد که مسلمانان صدر اسلام نیز در جنگ احد در پیروزی ابتدایی جنگ احد خوشحال شده و خیال کردند که پیروز شدهاند در حالی که نمیدانستند که پیروزی نهایی تحقق نیافته بود. بنابراین با سرپیچی از دستورات پیامبر مکرم اسلام (ص) متحمل شکست شدند. این واقعه بار دیگر در مصر تکرار شده است. هلال نبود رهبری واحد برای انقلابیون مصر را یکی از دلائل بروز تحولات اخیر مصر دانست و افزود: انقلابها نیازمند رهبریاند و نبود رهبری یکی از چالشهای اساسی فرا روی انقلابهاست. در حقیقت رهبری به مثابه سر برای جسم انسان است که بدون سر امکان زنده مانده جسم وجود ندارد. این دانشمند مصری با بیان اینکه دشمنان انقلاب مصر از همان زمان سرنگونی مبارک در کمین نشستهاند، بروز اختلافات و تفرقه میان انقلابیون را ارمغان تلاشهای دشمنان برای ناکام گذاشتن این انقلاب دانست و گفت: دشمن دنیا پرستی را در میان انقلابیون کاشته و این موضوع پتانسیل بالایی برای به سرقت بردن انقلاب مصر را دارد. وی با انتقاد از عملکرد برخی از جریانهای موسوم به اسلامگرا از جمله سلفیها گفت: برخی از این جریانها که در زمان حسنی مبارک جرأت نفس کشیدند نداشتند و لب به اعتراض نمیگشودند اینک چون روباهانی حیله گر و مکار به منظور به تاراج بردن انقلاب پا به عرصه گذاشتند. اینها مانند خوارج صدر اسلاماند که به مبارزه با امام علی(ع) پرداختند. وي با هشدار نسبت به انحراف انقلاب مصر از مسیر اصلی خود گفت: خطر برخی از جریانهای سیاسی فعلی از خطر نظام مبارک هم بیشتر است زیرا اینها خوارج معاصر هستند و دین را به منظور تحقق اهداف و مصالح خویش به کار میگیرند. وی دوستداران انقلاب مصر را به قیام به منظور پاسداری از انقلابشان فرا خواند و یادآور شد که مردم در انتخابات سابق برخی جریانها را برگزیدند ولی در صورت لزوم و در صورتی که متوجه نیت ناپاک آن ها شوند، برخورد دیگری با آن ها خواهند کرد. هلال با یاد آوری سخن امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه زمانی که آمریکا از شما راضی شد، بدانید که کارتان مشکل دارد، تاکید کرد که غربیها با محوریت آمریکا و رژیم و صهیونیستی و همچنین حاکمان سعودی و قطری برای مصادره انقلاب مصر عزم خود را جزم کردهاند.
لیبی
- "مصطفي عبدالجليل" رييس شوراي ملي انتقالي ليبي بعداز ظهر يكشنبه (91.01.27) براي ديدار و گفتگو با مقامات كشور الجزاير وارد الجزيره پايتخت اين كشور شد.
براساس اعلام رسانه هاي الجزايري، رييس شوراي ملي انتقالي ليبي كه با دعوت رييس جمهور الجزاير به اين كشور سفر كرده است قرار است در زمينه تحولات جاري كشورهاي عربي، منطقه شمال آفريقا و بين المللي با مقامات اين كشور گفتگو كند. رييس شوراي ملي انتقالي ليبي هنگام ورود به الجزاير در فرودگاه هواري بومدين از سوي مقامات عاليرتبه الجزاير و تعدادي از سفراي كشورهاي مقيم اين كشور مورد استقبال قرار گرفت.
مصطفي عبدالجليل در اين سفر دو روزه با "عبدالعزيز بوتفليقه" رييس جمهور الجزاير ديدار و در خصوص توسعه هرچه بيشتر همكاري هاي طرابلس و الجزيره گفتگو خواهد كرد. سفر رييس شوراي ملي انتقالي ليبي به الجزاير از سوي برخي كارشناسان از رخدادهاي مهم روابط سياسي ميان دو كشور همسايه پس از پيروزي انقلاب مردمي ليبي ارزيابي شده است.
هرچند كه به سبب تاخير الجزاير در به رسميت شناختن حاكمان جديد ليبي پس از انقلاب در اين كشور و مخالفت با مداخله ناتو در بحران ليبي، روابط دو كشور تيره شده بود و شوراي انتقالي ليبي نيز الجزاير را به حمايت از "معمر قذافي" متهم كرده بود اما چندي پيش رييس جمهور الجزاير به مناسبت اولين سالگرد پيروزي انقلاب ليبي به طرابلس سفر كرد و اختلافات را كاهش داد.
- دولت ليبي با صدور بيانيه اي از سفر "آقاي دكتر احمدي نژاد" به جزيره ايراني ابوموسي انتقاد كرد.
در بيانيه دولت ليبي آمده است: اقدام احمدي نژاد در ديدار از ابوموسي، غيرقابل توجيه و نقض تلاش ها براي برقراري آرامش و حل مسالمت آميز مشكل جزاير اماراتي است! در اين بيانيه، جزاير سه گانه ايراني خليج فارس يعني ابوموسي، تنب بزرگ و تنب كوچك، متعلق به امارات توصيف شده بودند. دولت ليبي همچنين از دولت ايران خواسته است از چنين موضع گيري هايي خودداري كند. موضع گيري هايي كه به ادعاي مقامات طرابلس، افزايش بحران در منطقه منجر مي شود.
در اين بيانيه خواسته شده مسئله جزاير سه گانه از طريق گفتگو يا مراجعه به دادگاه بين المللي لاهه حل شود. يادآور مي شود دولت امارات از نخستين كشورهايي بود كه دولت انقلابيون ليبي را در ابتداي شكل گيري آن به رسميت شناخت و كمك هاي مالي بسياري به آن ها كرده بود.
همچنين امارات يكي از دو كشور عربي بود كه با اعزام 12 فروند جنگنده، در عمليات نظامي ناتو عليه حكومت "قذافي" شركت كرده بود.
تونس
- در پي حمله عوامل ناشناس به دو مسجد و يك زيارتگاه، وزارت امور ديني تونس با انتشار بيانيهاي، اينگونه اقدامات را به شدت محكوم كرد.
به گزارش پايگاه اطلاعرسانيbusinessnews ، در بخشي از بيانيه وزارت امور ديني تونس تأكيد شده است: هدف عاملان حمله به مساجد و زيارتگاهها و نيز هتك حرمت قرآن كريم، ايجاد تفرقه بين شهروندان و منحرف كردن مسير انقلاب است. اين وزارتخانه بدون اينكه از گروه خاصي اسم ببرد، ادامه داد: عاملان اين اقدامات زشت و در عينحال عجيب، قصد دارند تا با حمله به مقدسات اسلامي، شيريني پيروزي انقلاب را براي مردم تلخ كنند و آنان را از ادامه مسيرشان بازدارند. در ادامه اين بيانيه آمده است: امامان جماعت مساجد بايد در سخنرانيها و خطبههاي نماز جمعه، مردم را براي محافظت از اماكن ديني تشويق و اهميت نمادهاي اسلامي و مساجد و زيارتگاهها را براي آنان تبيين كنند. همچنين وزارت امور ديني تونس از مقامات امنيتي خواست تا هرچه سريعتر براي دستگيري عاملان اين اقدامات و موهنان به مقدسات اسلامي وارد عمل شوند و از اماكن ديني محافظت كنند.
پس از پيروزي انقلاب مردم تونس و سقوط رژيم "بنعلي"، تعدادي از فرصت طلبان ضمن حمله به مساجد و مراكز ديني، سعي ميكنند تا ميان شهروندان تفرقه ايجاد كنند؛ حمله يك جوان تونسي به چهار مسجد در شهر بنقردان و هتك حرمت قرآن كريم، حمله به مساجد «الفتح» و «سوس» و نوشتن شعارهاي ضداسلامي روي در و ديوارهاي اين اماكن طي روزهاي گذشته از جمله اين اقدامات به شمار ميروند.
الجزاير
- تبليغات نامزدهاي انتخاباتي مجلس ملي مردمي الجزاير در قالب 2هزار و 53 فهرست انتخاباتي در سراسر اين كشور آغاز شد.
44 حزب و تشكل سياسي و نامزدهاي مستقل براي ورود به مجلس اين كشور با ارائه فهرست هاي انتخاباتي، تبليغات انتخاباتي خود را تا 17 ارديبهشت ماه و به مدت سه هفته آغاز نمودند. در انتخابات پارلماني دهم مي الجزاير (21 ارديبهشت ماه) 25 هزار نامزد انتخاباتي براي ورود به مجلس ملي مردمي و تصاحب 462 كرسي هاي پارلمان اين كشور به رقابت مي پردازند.
از مجموع 25 هزار نامزد ورود به مجلس الجزاير هفت هزار و 646 نفر را زنان الجزايري هستند. افزايش بي سابقه تعداد زنان در فعاليت هاي سياسي الجزاير به اصلاحات اخير رييس جمهور اين كشور و الزام احزاب سياسي به اختصاص دادن 20 تا 50 درصد از فهرست هاي انتخاباتي خود به زنان باز مي گردد. براساس اعلام كميته ملي برگزاري انتخابات الجزاير براي استفاده و بهره مندي احزاب و نمايندگان مستقل شركت كننده در انتخابات مجلس ملي مردمي اين كشور تدابير و اقدامات لازم در نظر گرفته شده است.
براساس ماده 180 قانون انتخابات اين كشور تمامي احزاب و نامزدهاي ها انتخاباتي در استفاده از راديو و 5 شبكه تلويزيوني دولتي الجزاير، اماكن عمومي از جمله باشگاه هاي ورزشي براي برپايي همايش و نشست هاي انتخاباتي از حقوق مساوي برخوردار هستند. "محمد صديقي" رييس كميته برگزاري انتخابات در اين باره مي گويد پيرو هماهنگي هاي انجام شده با وسايل ارتباط جمعي، برنامه اي تبليغي براي احزاب و نمايندگان مستقل از سوي شبكه هاي تلويزيوني و راديو سراسري و همچنين برگزاري نشست هاي خبري و حزبي كه از پيش تعيين شده است انجام مي پذيرد.
وي با تاكيد بر رعايت قوانين و مقررات مربوط به انتخابات از سوي نامزدهاي انتخاباتي يادآور شد كه براساس گزارش هاي رسيده تا پايان روز چهارشنبه به 100 نامزد انتخاباتي و احزاب سياسي جهت رعايت قانون انتخابات و عدم برگزاري نشست هاي غير قانوني وعدم استفاده از تابلوهاي تبليغاتي شركت هاي توليدي و خدماتي و همچنين تجمع غير قانوني در اماكن و معابر تذكر و اخطار كتبي ارسال شده است. اين روزها مكان هاي ويژه نصب پوسترهاي تبليغاتي در سراسر كشور بويژه در معابر و مناطق مختلف پايتخت خود نمايي و توجه هر رهگذري را به خود جلب مي نمايد. براساس اعلام وزارت كشور الجزاير نامزدهاي انتخابات مجلس در قالب 2 هزار و 53 فهرست ( ليست انتخاباتي) كه يك هزار و 842 فهرست آن از سوي 44 حزب و 211 فهرست نيز از سوي نامزدهاي مستقل ارائه شده به رقابت خواهند پرداخت. به دعوت دولت الجزاير، 600 ناظر و نماينده از سازمان ها و مجامع بين المللي بر روند انتخابات مجلس ملي مردمي اين كشور در دهم ماه مي (21 ارديبهشت ماه ) نظارت خواهند كرد. دولت الجزاير در راستاي شفاف سازي و ايجاد اعتماد به نامزدها و احزاب سياسي مبني بر برگزاري يك انتخابات شفاف و سالم پيشتر به صورت رسمي از سازمان ها و نهادهاي بين المللي براي اعزام ناظران انتخاباتي دعوت به عمل آورده است.
براساس اعلام وزارت كشور الجزاير 500 ناظر بين المللي شامل 120 ناظر اتحاديه اروپا ، 200 ناظر اتحاديه آفريقا ، 100 ناظر اتحاديه عرب و 20 ناظر سازمان همكاري هاي اسلامي و همچنين ناظراني از دو نهاد غير دولتي آمريكا با سفر به الجزاير از نزديك بر روند برگزاري انتخابات آتي اين كشور نظارت خواهند كرد. رييس جمهور الجزاير در سخنان اخير خود اين انتخابات را اولين ايستگاه در روند انجام اصلاحات در كشور عنوان كرد و از مردم خواست كه در اين انتخابات پرشور و پرتوان شركت كنند.
- "يوسف يوسفي" وزير انرژي و معادن الجزاير، ذخاير طلاي اين كشور را در حدود 100 تن برآورد كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، يوسفي در اين باره گفت : ما حدود 100 تن طلا در اختيار داريم به عبارت ديگر در مدت 20 سال ، سالانه 5 تن طلا در كشور قابل بهره برداري است. بر اساس اين گزارش، وي افزود، الجزاير در نظر دارد با تقويت ميزان بهره برداري از معادن طلا از طريق روش هاي خودش و همراه با شركاي خارجي، ذخاير طلاي خود را افزايش بدهد. وزير انرژي و معادن الجزاير درباره بهره برداري از ثروت طلاي كشورش در خصوص تجربه هاي ناموفق قبلي ابراز تاسف كرد. يوسفي گفت: شركت هاي كوچكي تلاش دارند در زمينه بهره برداري از معادن طلا فعاليت كنند اما از روش هاي تكنيكي لازم براي توسعه اين معادن برخوردار نيستند، روش هايي كه به كمك آن ها بتوان امنيت مردم و محافظت از محيط زيست را تضمين كرد.
مراكش
- برای نخستین بار از زمان قطع روابط دیپلماتیک بین رژیم صهیونیستی و مراکش در سال 2000، یک هیئت مراکشی به دستور پادشاه این کشور به سرزمین اشغالی سفر کرد.
به گزارش روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت، یک هیئت چهار نفره از مسئولان مراکش به دستور "محمد ششم" پادشاه این کشور وارد سرزمین اشغالی شده است. بر اساس این گزارش این هیئت مراکشی بنا به دعوت "سام بن شطریت" رئیس اتحادیه یهودیان مغرب و برای شرکت در مراسم های سنتی مربوط به "عید یهودیان" به سرزمین اشغالی سفر کرده است.
این هیئت قرار است با "دانی ایالون" معاون وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی دیدار و گفتگو کند. بنابر این گزارش مشاور قضایی پادشاه مراکش از اعضای این هیئت چهار نفره است.
- معترضان مغربي با حضور در خيابان هاي پايتخت اين كشور، خواستار پايان بخشيدن به فساد و زد و بندهاي سياسي شدند.
به گزارش شبكه خبري پرس تي وي، معترضان مغربي با سر دادن شعارهايي، خواستار اصلاحات گسترده سياسي و پايان اقدامات خشونت بار نيروهاي امنيتي و پليس در مغرب شدند. براساس اين گزارش، تظاهركنندگان در مغرب پايان ظلم و فساد و مقابله با بحران بيكاري را مهم ترين خواسته خود عنوان كردند. معترضان مغربي اعلام كردند كه انتخابات پارلماني اخير نتوانسته است، جلوه گر اصلاحات دموكراتيك واقعي در كشور باشد و حكومت پادشاهي تحت حمايت آمريكا به اجراي تغييرات واقعي پايبند نيست.
با وجود اعلام اصلاحات از سوي حكومت پادشاهي "محمد ششم" و اعطاي قدرت بيشتر به نخست وزير، كشور مغرب هر هفته صحنه برگزاري اعتراضات مردمي است. اين گزارش حاكي است، تظاهرات ضد دولتي در مغرب كه در پي خيزش مردمي در كشورهاي شمال آفريقا و كشورهاي عربي در خاورميانه آغاز شده است، تا تحقق اصلاحات ادامه خواهد داشت.
سودان
ا- رتش سودان اعلام كرد به دنبال درگيري شديد با نيروهاي سودان جنوبي، منطقه نفتخيز هجليج را به طور كامل در دست گرفته و نيروهاي اشغالگر را فراري دادند.
"الصوارمي خالد سعد" سخنگوي ارتش سودان تصريح كرد، نيروهاي نظامي وارد منطقه هجليج شده و درچند كيلومتري شهر هجليج درحال جنگ با نيروهاي ارتش خلق وابسته به سودان جنوبي هستند و درگيريها ادامه دارد. به گزارش فرانس پرس، الصوارمي گفت: منطقه هجليج 100 درصد تحت سيطره نيروهاي ارتش سودان است. وي افزود هدف نيروهاي مسلح تنها جنگ با ارتش سودان جنوبي كه وارد اين منطقه شده است، نيست بلكه هدف نابودي زيربناهاي اساسي ارتش اشغالگر است. سخنگوي ارتش سودان همچنين گفت دشمن از منطقه هجليج به سوي منطقه التشوين فرار كرده است تا فضاي جنگ را بار ديگر بر منطقه نگاه دارد.
الصوارمي تاكيد كرد نيروهاي مسلح عمليات خود را براي تحقق اهداف خود تا مقابله هايي با همه عوامل جنگ شدت خواهد داد.اين در حالي است كه دولت جوبا اعلام كرده است منطقه هجليج همچنان تحت سيطره ارتش سودان جنوبي است و نيروهاي ارتش مانع پيشروي ارتش سودان شدهاند.
- منابع خبري در مصر اعلام كردند كه "طنطاوي"، رئيس شوراي نظامي مصر، وزير خارجه اين كشور را براي گفتگو با مقامات سودان به منظور حل بحران جاري، راهي اين كشور كرد.
به گزارش الجزيره، با افزايش تنش ها ميان دو سودان و حضور ارتش سودان در مناطق نفتي جنوب كشور، طنطاوي، رئيس شوراي نظامي مصر روز گذشته "محمد كامل عمرو" را براي ميانجيگري و حل بحران ميان دو سودان راهي اين كشور كرد. خبرگزاري مصري الشرق الاوسط اعلام كرد كه طنطاوي، وزير خارجه مصر را به منظور نزديك كردن ديدگاه هاي مقامات سودان شمالي و جنوبي به آنجا فرستاده است. اين خبرگزاري همچنين از گفتگوي تلفني رئيس شوراي نظامي حاكم بر مصر با "عمر البشير"، رئيس جمهور سودان شمالي و "سالواكر"، رئيس جمهور سودان جنوبي در مورد حل مشكل ميان دو سودان خبر داد. منابع خبري مي گويند، وزير خارجه مصر در سفر به سودان به دنبال گفتگو با مقامات دو سودان و همچنين ايجاد هماهنگي ميان مواضع مصر و اتيوپي براي حل بحران موجود در سودان است؛ به همين جهت محمد عمرو با همتاي اتيوپيايي خود نيز ديدار و گفتگو كرده است.
- کانادا روز از سودان و سودان جنوبی خواست به درگیری هایی که از ماه مارس میان دو کشور آغاز شده است پایان دهند.
"جان بیرد" وزیر امور خارجه کانادا در بیانیه ای در این باره گفت:درگیری ها و بمباران ها میان دو کشور باید هر چه زودتر پایان یابند، باید از هر گونه اقدام تحریک آمیز میان مرزهای دو کشور پرهیز شود، رعایت و عمل به مفاد توافق نامه های صلح امری کاملا ضروری است. این وزیر کانادایی در ادامه ضمن آنکه از دو سودان خواست اقداماتی عینی برای حل اختلافات خود اتخاذ کنند، افزود، سال های متمادی است که مردم این دو کشور به جز جنگ چیز دیگری ندیده اند؛ دیگر بهتر است که هر دو کشور به نفع مردم خود به جنگ و خونریزی و درگیری پایان دهند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از اتاوا، ارتش سودان جنوبی، روز یکشنبه نیروهای سودان را به گشودن جبهه جدیدی در شمال شرق خاک خود و نیز بمباران منطقه نفت خیز «هگلیگ» متهم کرد. سودان هم متقابلا این اتهامات را رد کرد.
موريتاني
- رئيس جمهوري موريتاني اعلام كرد، "عبد الله السنونسي " رئيس سرويس اطلاعات رژيم سابق ليبي كه در مارس گذشته در نواكشوت بازداشت شد، بيمار است و به همين دليل امكان انتقال وي به طرابلس وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاري رويترز، عبد الله السنوسي دست راست "معمر قذافي" ديكتاتور سابق ليبي بود و به همين سبب شوراي انتقالي ليبي تلاش مي كند او را به طرابلس بازگرداند .اين گزارش حاكي است، در كنار ليبي، فرانسه و دادگاه بين المللي كيفري نيز از موريتاني خواسته اند السنوسي را به آنان تحويل دهد. "محمد ولد عبد العزيز" اظهار داشت، السنوسي62 ساله از زماني كه طريق هوايي و با مدارك جعلي وارد نواكشوت شد، بيمار بود.
البته رئيس جمهور موريتاني به نوع بيماري السنوسي اشاره اي نكرد ولي برخي منابع آگاه اعلام كردند وي به سرطان مبتلا است.
115280-91.01.28
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
آفران: تحولات شمال آفريقا - 91.01.28 |
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |