مصر
- شبكه الجزيره اعلام كرد در نشست احزاب سياسي و شوراي نظامي حاكم بر مصر توافق شد در ساختار مجلس مؤسسان قانون اساسي تجديد نظر شود.
در نشستي با حضور روساي احزاب سياسي و اعضاي شوراي نظامي حاكم بر مصر برگزار شد و حاضران در اين جلسه در باره معيارهاي جديد تشكيل مجلس موسسان قانون اساسي به توافق رسيدند. بر اساس اين توافق، اعضاي دو مجلس مصر، در مجلس موسسان حضور نخواهند داشت.
خبرگزاري "خاورميانه" اعلام كرد ژنرال "حسين طنطاوي" رئيس شوراي نظامي حاكم بر مصر خواستار آن شد كه تدوين متن قانون اساسي جديد كشور تا پيش از پايان ماه ژوئن آينده به پايان برسد تا رئيس جمهوري منتخب بر اساس قانون اساسي جديد مسئوليت خود را در اين مقام آغاز كند.
شبكه الجزيره در گزارشي پيرامون آخرين تحولات سياسي در مصر طي 24 ساعت گذشته اعلام كرد، روساي احزاب سياسي پس از ديدار با اعضاي شوراي نظامي گفتند تعداد اعضاي مجلس مؤسسان تغييري نمي كند اما ملاك هاي جديدي براي انتخاب آنان مورد توجه قرار مي گيرد و هيچ يك از اعضاي مجلس هاي مردم و شورا عضو مجلس موسسان نخواهند بود.
- خبرگزاري رسمي مصر (منا) از محاكمه 380 نفر در ارتباط با خشونت هاي ماه نوامبر در اين كشور خبر داد.
در ميان اين افراد شماري از افسران
سابق پليس مصر نيز مشاهده مي شوند.
به
گزارش خبرگزاري فرانسه،
شماري از اين نيروهاي پليس به تيراندازي مستقيم به
سوي تظاهرات كنندگان مصري در
جريان انقلاب اخير اين كشور متهم هستند.
در
ميان افراد محاكمه شونده،
شماري نيز وجود دارند كه به حمله به نيروهاي
پليس و زخمي كردن آن ها و
همچنين وارد كردن خسارت به ساختمان هاي دولتي و
منازل متهم هستند.
- وزارت کشور مصر از تهیه طرحی فراگیر برای تامین امنیت محاکمه متهامان حوادث استادیوم پورت سعید، خبر داد.
به گزارش شبکه تلویزیونی النیل، وزارت کشور مصر اعلام کرد طرح امنیتی فراگیری را برای تامین امنیت نشست های محاکمه متهمان حادثه استادیوم پورت سعید با هماهنگی نیروهای مسلح ارائه کرد. این محاکمه در دانشکده افسری برگزار خواهد شد. مقامات در این وزارتخانه همچنین تصریح کردند تنها فعالان رسانه، اقوام درجه یک متهمان و قربانیان این حادثه و وکلایی که مجوز دریافت کردند می توانند در این جلسه حضور داشته باشند.
النیل درادامه گزارش داد، 75 نفر از جمله شماری از مقامات نیروهای امنیتی پورت سعید و مسئولان باشگاه مصری در حادثه استادیوم پورت سعید متهم شدند.
- تظاهرات دیگری در اعتراض به رد صلاحیتها در انتخابات مصر درخواست شده است.
احتمالا احزاب متعلق به جوانان مصری که انقلاب را شروع کردند در آن شرکت نمیکنند، چون نامزد مطرحی برای انتخابات ندارند. آنچه در مصر رخ داد کنار رفتن دیکتاتور آن و حفظ نظام و قوانینی بود که وی در پایهگذاری یا تحکیم و تثبیت آنها نقش مهمی بازی کرده است. تضاد میان مشروعیت انقلاب و مشروعیت قوانین و نظام قبلی مشکل اصلی در مصر کنونی است.
رد صلاحیت چند نامزد اصلی برای نخستین انتخابات ریاست جمهوری مصر بعد از سقوط حسنی مبارک، وضعیت این کشور را، در آستانه این تحول مهم، با پیچیدگی بیشتری روبرو کرده است؛ و حتی امکان بروز برخوردهای خشونتبار یا تظاهرات گسترده وجود دارد. شورای نظامی حاکم بر مصر سعی می کند کشور را با حفظ نظام سابق اداره کند. گرایشهایی که در برابر و ضد انقلاب مصر ایستادهاند نیز از قوانینی سود میبرند که هنوز شورای نظامی درصدد تغییر آن ها برنیامده است. بلافاصله بعد از انقلاب و از دریچه مشروعیت انقلابی، طبیعی بود که نام مبارک از بسیاری از خیابان ها و ساختمان ها و مدارس حذف شود؛ ولی گروهی حقوقدان غیرقانونی بودن تغییر نام در پرتو قوانین به جا مانده از زمان مبارک را در دادگاه مطرح کردند و حکم به سود آن ها صادر شد. بر همین اساس، عمر سلیمان، مرد شماره دو در رژیم مبارک، امکان مییابد که نامزدی خود را در انتخابات «به در خواست مردم!» اعلام کند. پارلمان جدید مصر با شتاب وارد عمل شد و قانونی را در مورد جلوگیری از نامزدی کارگزاران رژیم سابق در انتخابات ریاست جمهوری به تصویب رساند، ولی اکنون روشن شده است که این قانون جدید دوره انقلاب، به علت تضاد با قوانین قبل از انقلاب اعتبار ندارد.
اعتراض به رأی کمیته عالی انتخابات به فرجامخواهی افراد رد صلاحیت شده محدود نخواهد ماند. طرفدران نامزد سلفیها مصمماند که "حازم ابواسماعیل" را همچنان در فهرست نگه دارند و بروز خشونت و برخورد در خیابانها دور از انتظار نیست. تظاهرات دیگری در اعتراض به رد صلاحیتها درخواست شده است. احتمالا احزاب متعلق به جوانان مصری که انقلاب را شروع کردند در آن شرکت نمیکنند، چون نامزد مطرحی برای انتخابات ندارند.
طبق آنچه شورای نظامی مصر اعلام کرده است، انتخابات ریاست جمهوری برای انتقال قدرت باید در ماه ژوئن برگزار شود. پرسش مهم این است که آیا مصر تا آن زمان قانون اساسی جدیدی خواهد داشت؟
پارلمان مصر، که دو سوم کرسیهای آن در دست اسلامگرایان اخوانی و سلفی قرار دارد، اعضای شورای صد نفری تدوین قانون اساسی را تشکیل داد. نیمی از اعضای این شورا از نمایندگان بودند و نیم دیگر را بازهم پارلمان از شخصیت های خارج از خود تعیین کرد. غلبه اسلامگرایان بر شورای تدوین قانون اساسی موجب خروج برخی از اعضای آن شد. الازهر نمایندگان خود را بیرون آورد. قبلا مسیحیان قبطی و نمایندگان گرایشهای لائیک ولیبرال از آن خارج شده بودند. بحرانی که در این شورا پدید آمد زمانی اوج گرفت که روشن شد، باز هم طبق قوانین دوره مبارک، پارلمان مصر حق ندارد اعضای چنین شورایی را تعیین کند. به هر روی، فعالیت این شورا به حال تعلیق درآمد.
حال و با توجه به اینکه مدت زمان زیادی تا ماه ژوئن نمانده است، روشن نیست که تا آن زمان قانون اساسی جدید برای مصر نگاشته شده و به همه پرسی گذاشته شده باشد. شورای نظامی نیز شرط انتقال قدرت را تصویب قانون اساسی جدید اعلام کرده است. از این رو، احتمال تعویق انتخابات ریاست جمهوری مصر وضعیت نابسامان سیاسی و امنیتی این کشور را با نقاط مبهم تازهای روبرو میکند
- دليل رد صلاحيت "عمر سليمان" از سوي كميسيون عالي انتخابات اين كشور، جعل هزاران امضا با هدف تكميل اسناد لازم براي نامزدي اش در انتخابات عنوان شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه؛ با توجه به اينكه يكي از شرايط نامزدي در انتخابات رياست جمهوري مصر جمع آوري امضا از هواداران در استان هاي مختلف است، اطرافيان عمر سليمان براي تحقق اين شرط، 22 هزار امضا جعل كرده اند در نتيجه كميسيون عالي انتخابات ضمن رد صلاحيت "عمر سليمان" پرونده اش را به دادستاني كل كشور ارجاع داد. براساس قانون فعلي انتخابات رياست جمهوري در مصر نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري بايد مورد تاييد يكي از احزاب موجود در پارلمان يا 30 عضو پارلمان و يا 30 هزار شهروند مصري از 15 استان كشور باشند. منابع وابسته به كميسيون عالي انتخابات اعلام كردند اين كميسيون به همراه اسناد اثبات كننده، پرونده جعل امضاي "عمر سليمان" را به دادستاني كل ارجاع داد و انتظار مي رود دادستاني كل نيز به سرعت به اين پرونده رسيدگي كند.
- "خيرت الشاطر": اخوان المسلمين خواهان قدرت نيست.
الشاطر در اظهاراتي عنوان داشت، انقلاب مصر در خطر است و بايد آماده باشيم تا بار ديگر براي تظاهرات و تحصن در ميدانهاي مختلف كشور به خيابان ها بياييم. وي در ادامه افزود: هرگز به امثال "حسني مبارك"، رئيس جمهوري سابق مصر اجازه نخواهيم داد كه انقلاب ما را به سرقت ببرد. الشاطر همچنين تاكيد كرد: اخوان المسلمين در انتخابات رياست جمهوري مشاركت خواهد كرد، چه من نامزد آن ها باشم چه "محمد مرسي".
وي در ادامه افزود: عوامل حزب حاكم سابق مصر مانند "عمرو موسي" و "احمد شفيق" از يك سال قبل تاكنون براي به دست گرفتن پست رياست جمهوري تبليغ ميكنند و تلاش دارند تا نامزدهاي اسلامگرا را از اين رقابتها دور كنند. الشاطر همچنين عنوان داشت، پيروزي اسلامگراها در انتخابات پارلماني مصر بيانگر خواست و اراده مردم اين كشور بوده است. دشمنان ما تلاش دارند تا نسخه جديد و اصلاح شدهاي از سياستهاي مبارك ارائه دهند اما ما با تمام اين اقدامات مبارزه خواهيم كرد.
وي در ادامه افزود، ما خواهان تشكيل دولت ائتلافي هستيم، روش اخوان المسلمين در ايجاد تغييرات در كشور روشي مسالمتآميز است. ما نميخواهيم ديدگاه هاي خود را با استفاده از خشونت ارائه دهيم.
الشاطر همچنين گفت: اخوان المسلمين مصر با گروههاي اسلامي مختلف در اين كشور در خصوص انقلاب مصر رايزني ميكند. خواست و اراده ملت مصر معيار انتخاب رئيس جمهوري آينده خواهد بود. الشاطر همچنين تاكيد كرد: اخوان المسلمين به دنبال قدرت براي جاهطلبي نيست بلكه ميخواهد آرزوهاي ملت مصر را محقق كند. وي در ادامه افزود: تاكنون اهداف انقلاب به صورت كامل محقق نشده است. توطئهگران تلاش دارند تا ميان ملت و اخوان المسلمين شكاف ايجاد كنند اما شكست ميخورند.
- خبرنگار فرانس 24 در قاهره خاطر نشان کرد اگر صلاحیت "عمر سلیمان" برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری مصر در تجدید نظر نیز رد شود، شرایط به نفع "عمرو موسی" تمام می شود.
شبکه خبری فرانس 24 در گزارشی از قاهره، به بررسی رد صلاحیت عمر سلیمان رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی مصر، "خیرت الشاطر"و "حازم صلاح ابو اسماعیل " در انتخابات ریاست جمهوری مصر پرداخت و اعلام کرد این رد صلاحیت ها هفت نفر دیگر را نیز شامل می شود اما این سه نفر نامزدهای اصلی رد صلاحیت شده هستند جنجالی را در مصر برپا کرده است
"سونیا دریدی" در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه اگر صلاحیت این افراد در تجدید نظر نیز دوباره رد شود چه کسی از این شرایط نفع خواهد برد گفت: نتایج نظرسنجی که در کشور انجام گرفته است نشان می دهد عمر سلیمان از محبوبیت بالایی در مصر برخوردار است. درست است که وی یکی از مسئولان رژیم حسنی مبارک بوده است اما بسیاری از مردم مصر او را ضامن حفظ نظم و آرامش در کشورشان می دانند. بنابراین اگر رد صلاحیت وی تایید شود به نفع عمر موسی وزیر امور خارجه مصر در زمان رژیم حسنی مبارک ودبیر کل سابق اتحادیه عرب تمام خواهد شد.
- نقش الازهر در رويدادهاي مهم مصر و تاريخچه اين مركز اسلامي با پخش فيلمي مستند با نام «الازهر» تبيين ميشود.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني ahram.org، نخستين بخش از اين مستند چهار قسمتي قرار است روز پنجشنبه، 31 فروردينماه، در شبكه مستند «الجزيره» به نمايش درآيد. قسمت اول اين مستند درباره تأسيس الازهر در عهد دولت فاطمي و فعاليت اين مركز در عهد ايوبيان و مملوكي و همچنين روند تغيير الازهر از مركزي شيعي به مركزي سني است و در ادامه وضعيت الازهر در زمان دولت عثماني تا پايان اشغال مصر توسط فرانسويها تبيين شده است.
بخش دوم مستند نيز به تاريخچه الازهر از زمان اشغال مصر توسط فرانسويها اختصاص يافته و به تأثير اشغالگري فرانسويها در فعاليت فكري و سياسي اين مركز اسلامي اشاره شده است.
سومين بخش مستند الازهر نيز تاريخچه الازهر از زمان "خدوي اسماعيل"، پنجمين حاكم علوي مصر در قرن 19 ميلادي و تأثير جنبش اصلاحگرانه "محمد عبده"، اصلاحگر ديني مصري و تأثير آن در حيات سياسي الازهر را مورد توجه قرار داده است.
چهارمين قسمت اين مستند نيز به تغيير سياسي مهم در مصر پس از انقلاب 1952 ميلادي و تأثير اين رويداد بر فعاليتهاي الازهر اختصاص يافته است و در اين قسمت طرح احياگرانه "محمود شلتوت"، شيخ الأزهر از سال 1958 تا 1963 ميلادي و همچنين نقش الازهر در رويدادهاي مهم مصر همچون توافقنامه «كمپ ديويد» و اشغال سيناء، مصافحه "شيخ محمد سيد طنطاوي"، شيخ سابق الازهر، با "شيمون پرز"، رئيس رژيم اشغالگر صهيونيستي و رابطه الازهر با مسئله فلسطين مورد توجه قرار گرفته است. تهيهكننده اجرايي مستند الازهر شركت «New Media» و كارگردان آن نيز "عبدالرحمن عادل"، است
- راشا تودي گزارش داد آمريكا نگران آينده سياسي مصر است.
احتمال بر سر كار آمدن دولت ضد رژيم صهيونيستي و ضد آمريكايي در مصر، به رغم اعطاي كمك هاي مالي آمريكا به اين كشور باعث نگراني مقامات آمريكايي شده است. مجري راشا تودي، ابتدا درباره برگزاري قريب الوقوع انتخابات رياست جمهوري در مصر گفت: آينده سياسي مبهم اين كشور نه تنها ممكن است مناسبات آن را با آمريكا مخدوش سازد، بلكه امكان دارد شرايط درگيري ميان مصر و رژيم صهيونيستي، متحد كليدي آمريكا در منطقه را فراهم سازد.
"گاينا چيچيكا"، خبرنگار اين شبكه طي گزارشي از واشنگتن گفت: در حالي كه مصر دستخوش تغييرات اساسي شده، سياست هاي آمريكا تغيير چنداني نيافته است. به عنوان مثال، در طول 30 سال گذشته واشنگتن، كمك مالي سالانه اي را به ارتش مصر مي فرستاد و امسال نيز ضمن ادامه همين روش، بالغ بر يك و سه دهم ميليارد دلار به ارتش مصر كمك ارسال كرده است.
"زبيگنيو بريژينسكي"، مشاور امنيتي اسبق آمريكا گفت: صددرصد حياتي است كه ما (آمريكا) هر چه در توان داريم بكار بريم تا مناسبات نزديك و راهبردي با مصر داشته باشيم، زيرا مصر نقش آفرين اصلي در منطقه است. گزارشگر اين شبكه افزود، اين در حالي است كه ارتش مصر متهم به سركوب و آزار تظاهركنندگان در اين كشور شده و مردم مصر مي خواهند به حكومت نظاميان در اين كشور پايان دهند. در عين حال گويي آمريكا متوجه اين مسئله نيست و كماكان به اعطاي كمك هاي خود به ارتش مصر ادامه مي دهد.
"ديويد مير لوي"، مدير انستيتوي صلح رژيم صهيونيستي در آمريكا گفت، تقريباً يك دهه است كه شرايط در مصر تغيير كرده اما مقامات دولت و كنگره آمريكا آن را درك نكرده اند. حقيقتِ جديد در مصر اين است كه ما ديگر نمي توانيم وفاداري (ارتش اين كشور) را با دادن كمك هاي مالي، بخريم. حتي وفاداري ارتش مصر به آمريكا نيز ممكن است براي بازگرداندن اوضاع اين كشور به حالت سابق كافي نباشد. گروه اخوان المسلمين كه اكنون اكثريت كرسي ها را در پارلمان مصر در اختيار دارد و حتي ممكن است پيروز انتخابات رياست جمهوري در اين كشور بشود، رژيم صهيونيستي را دشمن شماره يك مصر خوانده است. حتي نمايندگان اخوان المسلمين از بازگشايي مرز رفح و پايان دادن به محاصره نوار غزه صحبت مي كنند.
- وزير دفاع پيشين رژيم صهيونيستي با اشاره به فضاي حاكم بر مصر در آستانه انتخابات رياست جمهوري گفت: اين رژيم بايد با اخوان المسلمين گفتگو كند.
به گزارش روزنامه القدس العربي، "بنيامين العيازر"، وزير دفاع اسبق رژيم صهيونيستي گفت: در شرايط كنوني، اين رژيم بايد با اخوان المسلمين مصر از در گفتگو درآيد. وي با بيان اينكه انتظار مي رود اخوان المسلمين مصر به زودي نه تنها در داخل مصر بلكه در كل خاورميانه قدرت زيادي كسب كند، گفت: اكنون رژيم صهيونيستي در برابر اخوان چاره اي جز گفتگو ندارد. العيازر كه با "راديو اسرائيل "گفتگو مي كرد، با توجه به فضاي سياسي حاكم بر مصر در مقطع زماني كنوني و انتخابات پيش روي مصر گفت: من به مقامات صهيونيست توصيه مي كنم با اخوان ارتباط برقرار كنند. وي افزود: ما بايد درك كنيم كه تحت تاثير تحولات كنوني خاورميانه، اين گروه هاي اسلام گرا هستند كه به قدرت رسيده اند بنابراين ما بايد راه هاي ارتباط با آنان را بررسي كنيم. وي كه اكنون عضو كنست (پارلمان) است، با ابراز نگراني از آينده روابط مصر و رژيم صهيونيستي گفت: هنوز معلوم نيست مسير اين روابط به كدام جهت پيش مي رود و ما بسيار علاقه مند هستيم كه رقابت هاي انتخاباتي در مصر هر چه زودتر به پايان برسد تا روشن شود كه روند رابطه ما با مصر چه سمت و سويي مي يابد.
- يك روزنامه مصري از كمكهاي دهها ميليون دلاري امارات عربي متحده از نامزدي "عمر سليمان"، در انتخابات رياست جمهوري مصر پرده برداشت.
به گزارش روزنامه "المصريون"، چاپ قاهره با چاپ مقالهاي از حمايت مالي امارات عربي متحده از نامزدي "عمر سليمان"، معاون خسني مبارك، رئيس جمهور مخلوع مصر از انتخابات آتي رياست جمهوري اين كشور خبر داد. روزنامه المصريون در اين مقاله با اشاره به اهميت پيروزي عمر سليمان در انتخابات رياست جمهوري مصر براي دولت امارات، نوشت، ابوظبي براي پيروزي عمر سليمان در انتخابات، 75 ميليون دلار به ستاد انتخاباتي وي كمك كرده است. اين روزنامه در ادامه نوشت: در صورت پيروزي عمر سليمان در انتخابات، اسلامگرايان ديگر فرصتي براي انجام فعاليت سياسي ندارند و روابط سابق امارات با دولت حسني مبارك پابرجا خواهد ماند.
اين درحالي است كه همين روزنامه چند روز پيش از آن از توقيف محموله تيشرتهايي در فرودگاه بين المللي قاهره خبر داده بود كه به روي آن ها تصوير عمر سليمان نقش بسته بود. روزنامه المصريون درباره اين خبر توضيح داده بود كه اين محموله تيشرتها كه يكهزار تيشرت را شامل ميشد، از فرودگاه جده در عربستان سعودي و به همراه يك مسافر مصري به فرودگاه قاهره ارسال شده بود. همچنين چند روز پيش از آن يك پايگاه خبري عربي نيز در مطلبي از حمايت دهها ميليون ريالي "عبد الله بن عبد العزيز"، پادشاه عربستان سعودي و همچنين شاهزاده "طلال" از عمر سليمان پرده برداشته بود. المصريون تاكيد ميكند كه عمر سليمان داراي روابط گرم و صميمانهاي با شيوخ امارات است و آن ها رسيدن وي به قدرت را براي نفوذ خود در مصر بسيار حياتي ميدانند، چرا كه اين شيوخ از روابط چندان خوبي با اخوان المسلمون برخوردار نيستند. همچنين پيش از آن المصريون در گزارشي مفصل و مشروح از ديدار محرمانه شيخ "عبد الله بن زايد آلنهيان"، وزير خارجه امارات متحده عربي با عمر سليمان پيش از اعلام نامزدي در انتخابات رياست جمهوري مصر پرده برداشته بود.
- وزیر امور خارجه ایران گفت: به دنبال ارتقاء سطح روابط با مصر تا سطح سفارتخانه هستیم.
علیاکبر صالحی وزیر امور خارجه ایران با اشاره به تحولات منطقه از جمله مصر گفت: جمهوری اسلامی ایران به دنبال ارتقای سطح روابط با کشور مصر تا سطح سفارتخانه است. وی با اشاره به دیدار خود با 20 خبرنگار مصری، اظهار داشت: باید به مصریها فرصت داد تا به ثبات برسند تا بتوانیم سطح روابط دوکشور را ارتقاء دهیم.
لیبی
- انتخابات شوراي محلي در بنغازي دومين شهر بزرگ ليبي آغاز شده است.
اين انتخابات محدود به مناطق شهري بنغازي است و كساني كه در حومه زندگي مي كنند نمي توانند در اين انتخابات شركت كنند. به گزارش شبكه تلويزيوني سي سي تي وي، همچنين انتقاداتي از نحوه توزيع كرسي ها در اين انتخابات وجود دارد.
در مارس گذشته سه هزار نماينده قبايل،گروه هاي سياسي و نظامي از بنغازي و مناطق اطراف آن براي اين شهر اعلام استقلال كردند اما سليمان زوبي رئيس كميسيون محلي انتخابات بنغازي گفت كه بنغازي از ليبي جدا نخواهد شد.فوريه گذشته نيز انتخابات مشابهي در شهر مصراته برگزار شد. قرار است ماه مي نيز انتخابات محلي در طرابلس پايتخت ليبي انجام شود. در ماه ژوئن نيز اولين انتخابات سراسري براي انتخاب مجلس ملي اين كشور برگزار خواهد شد.
- شوراي ملي انتقالي ليبي خبر مربوط به بركناري "عبدالرحيم الكيب" نخست وزير دولت انتقالي اين كشور را تكذيب كرد.
به گزارش خبرگزاري شين هوا؛ يك منبع رسمي در شوراي ملي انتقالي گفت: اين شورا هيچ تصميمي مبني بر كنارگذاشتن الكيب از سمتش اتخاذ نكرده است. اين منبع اخبار منتشر شده از سوي برخي از رسانه ها را درباره قصد شوراي ملي انتقالي ليبي به بركناري الكيب تكذيب و تاكيد كرد اين شورا فقط درباره عملكرد دولت انتقالي ليبي و در راس آن الكيب بررسي هايي انجام داده است. وي پيگيري و بررسي عملكرد و تصميمات دولت الكيب را يكي از وظايف اصلي شوراي ملي انتقالي در ليبي توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري شين هوا از طرابلس، بركناري دولت يا نخست وزير با حضور كامل اعضاي شوراي ملي انتقالي محقق مي شود چيزي كه هنوز صورت نگرفته است به خصوص اين كه "مصطفي عبدالجليل" رئيس اين شورا اكنون در الجزاير به سر مي برد.
- نخست وزیران قطر و لیبی روز دوشنبه شب (91.01.28) در دوحه تازه ترین تحولات منطقه و چگونگی تقویت روابط دوحه و طرابلس را بررسی کردند.
"شیخ حمد بن جاسم بن جبر آل ثانی" که وزیر امور خارجه قطر نیز است و "عبدالرحیم الکیب" همتای لیبیایی وی که اکنون در دوحه به سر می برد دیدار و روابط همکاری بین دو کشور و راه های توسعه آن را در زمینه های مختلف بررسی کردند. بن جبر آل ثانی و الکیب در این دیدار همچنین درباره تازه ترین تحولات لیبی گفتگو کردند. دو طرف راه های حمایت از پیشرفت، توسعه و شکوفایی لیبی، برقراری امنیت در سرتاسر این کشور و شماری دیگر از مسایل مهم مشترک منطقه ای و بین المللی را بررسی کردند. به گزارش خبرگزاری شین هوا از دوحه ، الکیب که به امارات سفر کرده بود دوشنبه شب برای دیدار رسمی چند روزه از قطر در راس یک هیئت بلندپایه از جمله برخی از وزیران کابینه وارد دوحه شد.
- "مصطفی عبدالجلیل"، رئیس شورای ملی انتقالی لیبی روز دوشنبه (91.01.28) به دیدار رسمی دو روزه خود از الجزایر پایان داد.
عبدالجلیل که به دعوت "عبدالعزیز بوتفلیقه"، رئیس جمهور الجزایر به این کشور سفر کرده بود، با مقامات این کشور درباره مسائل امنیتی مذاکره و نقشه راهی امضا کرد. خبرگزاری رسمی الجزایر با انتشار بیانیه ای اعلام کرد دو کشور روز دوشنبه توافق کردند برای محافظت از مرزهای خود و مبارزه با تروریسم همکاری کنند و هر یک از دو کشور متعهد شد اجازه ندهد خاک آن کشور برای تهدید امنیت کشور دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به دنبال ماه ها بحران در لیبی، نفوذ پذیری 1000 کیلومتر مرز مشترک الجزایر و لیبی در صحرا، گسترش قابل توجه قاچاق اسلحه را در مرز دو کشور موجب شده است.
بر اساس این بیانیه دو طرف خواست خود را برای همکاری های امنیتی، تضمین امنیت مرزی دو کشور، حفظ منافع دو طرف و افزایش ظرفیت عملی برای مقابله با تروریسم اعلام کردند. این همکاری ها مبارزه با جنایت سازمان یافته، قاچاق سلاح و مواد مخدر، و مهاجرت غیر قانونی را گسترش خواهد داد. عبدالجلیل و بوتفلیقه در بیانیه مشترکی بر اهمیت افزایش همکاری و تمرکز میان دو کشور برای مقابله با خطراتی که امنیت منطقه ساحل را تهدید می کند، تاکید و تلاش های جدایی طلبانه و تعرض به تمامیت ارضی این کشورها را محکوم کردند.
- "عبدالباسط المقراحي" تنها محكوم ليبيايي انفجار لاكربي كه از چندي پيش در طرابلس در بيمارستان بستري شده، در حالت بيهوشي به سر مي برد و حال وي بسيار وخيم است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه؛ يكي از اعضاي خانواده مقراحي كه نامش فاش نشده است تلفني گفت: 3 روز پيش وي به قدري خون از دست داد كه با خطر مرگ رو به رو شد براي همين فوري به بيمارستان منتقل شد تا خون دريافت كند. منابع خبري، حال مقراحي را بسيار وخيم توصيف كرد و گفت وي اكنون در حالت بيهوشي است. خانواده وي و كاركنان بيمارستان از هر گونه گفتگو با خبرنگاران خودداري ميكنند.
تونس
- رييس بنياد حكمت و فلسفه تونس، گفت: از همكاري با مؤسسه هاي علمي و پژوهشي ايران استقبال مي كنيم. پروفسور "هشام جعيط" در ديدار با "صادق رمضاني گل افزاني" آمادگي خود را براي هرگونه همكاري با مؤسسات علمي و پژوهشي ايران اعلام كرد.
استاد برجسته تاريخ و تمدن دانشگاه هاي تونس با بيان اينكه، عظمت علم در نزد ايرانيان همچون فارابي، ابوعلي سينا، علامه محمد حسين طباطبائي، صاحب تفسير الميزان و شعراء و ادباي بزرگي چون مولانا جلال الدين رومي، حافظ و سعدي، يادآور شد. از گذشته تاكنون دارالحكمه تونس اهتمام زيادي نسبت به آثار ادبا و شاعران بلند آوازه ايراني داشته است.
وي افزود: اين بنياد تاكنون نسبت به چاپ و انتشار آثار بسياري از بزرگان ايراني اقدام كرده است كه آخرين نمونه آن ديوان 'مثنوي معنوي' مي باشد. رايزن فرهنگي كشورمان نيز در اين ديدار با اشاره به ظرفيت هاي بالاي علمي، فلسفي كشورمان بر ضرورت تبادل انديشه، ميان انديشمندان ايراني و تونسي تأكيد كرد. صادق رمضاني گل افزاني همچنين ضمن اعلام آمادگي ايران براي برگزاري نشست هاي مشترك علمي و چاپ كتب و ترجمه متون و مقالات متفكران تونسي گفت: چاپ ترجمه كتاب 'كوفه'، نوشته دكتر هشام جعيط رييس فعلي بيت الحكمه توسط جمهوري اسلامي ايران نمونه اي از اهتمام به همكاري بين دو كشور در اين زمينه است.
مراكش
- كشورهاي باشقيرستان و مراكش در زمينه آموزش و پرورش اسلامي همكاري هاي دو جانبهاي خواهند داشت.
اين روابط همكاري دو جانبه طي ديدار و ملاقات "عبدالقادر لشهاب"؛ سفير فوقالعاده و تامالاختيار مراكش در فدراسيون روسيه و "سعيد كاملاف"؛ مدير مؤسسه تمدن اسلامي روسيه با دعوت "طلعت تاجالدين"، رئيس اداره مركزي ديني رسيدگي به امور مسلمانان روسيه در شهر «اوفا»، پايتخت جمهوري باشقيرستان صورت گرفت.
سفير فوقالعاده و تامالاختيار مراكش در روسيه، طي نشست رسانهاي درباره اين سفر كه در دانشگاه اسلامي روسيه برگزار شد، اظهار كرد: نخستين مراسم ديدار و ملاقات با حضور طلعت تاجالدين در نمايندگي اداره مركزي ديني رسيدگي به امور مسلمانان روسيه برگزار شد و طي آن مسائل مربوط به روابط و همكاريهاي دو جانبه در زمينه آموزش و پرورش اسلامي مورد بررسي و ارزيابي قرار گرفت. همچنين دومين ديدار سفير مراكش در دانشگاه اسلامي روسيه، واقع در شهر اوفا با اساتيد و دانشجويان اين دانشگاه، شخصيتهاي ديني، دولتي و علمي اوفا و دانشجويان جمهوري داغستان بوده است. عبدالقادر لشهاب تصريح كرد: در اين ديدار طرفين درباره اجرا و تحقق برنامه تبادل دانشجويان و استادان دانشگاه اسلامي روسيه و دانشگاههاي مراكش به توافق رسيدهاند. بنا بر اين گزارش، ديدار و ملاقات با علما و روحانيون ديني اين كشور، كاركنان و مسئولان نهادهاي ديني و ارزيابي مسائل مهم منطقهاي و بينالمللي از ديگر محورهاي اصلي سفر عبدالقادر لشهاب، سفير فوقالعاده و تامالاختيار مراكش در فدراسيون روسيه به شهر اوفا، پايتخت باشقيرستان بود.
سودان
- اخوان المسلمين سودان با محكوم كردن حملات مكرر گروه هاي مسلح مورد حمايت دولت سودان جنوبي همبستگي خود را با نيروهاي مسلح سودان تا آزاد سازي هر وجب اشغال شده از خاك اين كشور اعلام كردند.
به نوشته پايگاه 'اخوان آنلاين' اخوان سودان در بيانيه اي تاكيد كردند كه تجاوز به منطقه 'هجليج' توسط نيروهاي دولت جنوب و شورشيان جنبش ملي مورد حمايت غرب نقض آشكار حاكميت ارضي سودان و تضعيف امنيت و ثبات آن به شمار مي آيد. آن ها خاطر نشان كردند كه مذاكرات جاري با دولت جنوب اقدامي ساده لوحانه است وبايد فورا متوقف شود زيرا مقاصد دولت جنوب كه آن را افرادي بي توجه به خواسته هاي مردم اداره مي كنند كه تنها به ارضاي خواسته هاي خود واربابانشان اهميت مي دهند بر همه اشكار شده است. اخوان سودان از دولت اين كشور خواستند از برخورد يك جانبه در حل و فصل امور دست بردارد وبا مشورت با طرف هاي مختلف جامعه ، احزاب سياسي وانديشمندان، جبهه داخلي را براي مقابله با تجاوز خارجي متحد سازد.
به گفته آن ها اين امر محقق نمي شود مگر اينكه حزب كنگره ملي سودان از ديدگاه برتري جويانه ويك جانبه گرايي دست بردارد وبا همه اطياف كشور بر روي نقاط كلي به توافق اوليه برسد.
- اعضاي پارلمان شمال سودان دولت سودان جنوبي را دشمن خطاب كرده و به بازگرداندن همه اراضي سودان به طور كامل راي دادند.
به گزارش پايگاه خبري "اليوم السابع"، پس از اينكه نيروهاي ارتش سودان جنوبي به چاه هاي نفت سودان در منطقه "هجليج" حمله كردند، پارلمان سودان، دولت سودان جنوبي را دشمن خطاب كرده و از تمام نهادهاي دولت سودان خواست مواضع خود با سودان جنوبي را بر اين اساس تنظيم كنند. پس از راي گيري براي اين تصميم، "احمد ابراهيم الطاهر"، رئيس پارلمان سودان خواستار براندازي دولت سودان جنوبي شد كه اين واكنش اعلام صريح جنگ عليه اين كشور محسوب مي شود.
- مسئولان سودان جنوبی روز دوشنبه با ابراز تاسف از مصوبه پارلمان سودان که در آن سودان جنوبی «دشمن» تلقی شد، اعلام کردند به رغم درگیری های شدیدی که دو کشور همسایه را از پایان مارس مقابل هم قرار داده است، دشمنی بین آن ها صحت ندارد.
"بارنانبه ماریال بنجامین" وزیر اطلاع رسانی سودان جنوبی به خبرنگاران گفت: این که پارلمان سودان اعلام کرد ما دشمن آن ها هستیم، تاسف اور است. ما هرگز دشمن آن ها نبوده ایم. موضع ما این است که ما آن ها را به عنوان دشمن خود نمی دانیم. بنجامین در پایان دیدار "سالوا کر" رئیس جمهور سودان جنوبی با "محمد کامل عمرو" وزیر امور خارجه مصر در جوبا، بر عزم کشورش برای مذاکره تاکید کرد. وزیر امور خارجه مصر در این دیدار آمادگی کشورش را برای میانجیگیری بین جوبا و خرطوم اعلام کرد.
وی افزود، موضع ما کاملا آشکار است. دولت جمهوری سودان حنوبی بر احترام به ادامه حیات دو کشور متعهد است. وزیر اطلاع رسانی سودان جنوبی تاکید کرد، سودان جنوبی برای گفتگو و جلوگیری از رویارویی نظامی کاملا مصمم است. ما همواره در وضع دفاعی قرار داریم.
- همزمان با تنش ها بين خارطوم و جوبا، اعلام شد رييس جمهور سودان جنوبي از چين ديدار مي كند.
سخنگوي وزارت امور خارجه چين در نشست خبري روزانه اعلام كرد،" سالوا كرا مايارديت" رييس جمهوري سودان جنوبي به دعوت "هو جين تائو" همتاي چيني خود به پكن مي آيد. سفر رييس جمهور سودان جنوبي در روزهاي 23 تا 28 آوريل (4 تا 9 ارديبهشت) انجام مي شود. ليو وي مين افزود: در جريان اين ديدار، دو طرف درباره چگونگي برقراري اعتماد سياسي متقابل و گسترش همكاري ها در زمينه هاي مختلف بحث و مشورت خواهند كرد.
مسايل بين المللي و منطقه اي نيز مورد تبادل نظر قرار مي گيرد. دولت چين هفته گذشته از وقوع درگيري و تنش بين سودان و سودان جنوبي ابراز نگراني كرد و طرفين را به خويشتن داري فرا خواند. وزارت امور خارجه چين خواستار پايان فوري اقدامات نظامي و از سرگيري مذاكرات شده است.
سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان گفت: جمهوري اسلامي ايران از حمله به خاك سودان نگران بوده و خواهان عقب نشيني نيروهاي سودان جنوبي به مرزهاي تعيين شده است.
"رامين مهمانپرست" گفت: ايران تحولات منطقه را به دقت دنبال ميكند و ضمن محكوم كردن هرگونه تجاوز، خواستار عقب نشيني بدون قيد و شرط و هرچه سريعتر نيروهاي سودان جنوبي به مرزهاي تعيين شده و احترام به حاكميت سرزميني سودان و توافقات صورت گرفته ميان 2 طرف درگير است. وي از طرفين خواست ضمن خويشتنداري، راه را براي انجام مذاكرات دوجانبه با هدف حل و فصل مسالمت آميز اختلافات هموار نمايند. سخنگوي وزارت امور خارجه عنوان كرد: رفع تنش ميان 2 كشور، راه حل نظامي ندارد و اميدواريم با برقراري ثبات و آرامش، شاهد حركت به سوي رشد و توسعه و تامين رفاه و سعادت ملتهاي منطقه باشيم.
موريتاني
- رييس جمهوري موريتاني از آمادگي كشورش براي اقدام نظامي ضد تروريست ها در منطقه " ازواد " در شمال مالي خبر داد.
"محمد ولد عبد العزيز" در مصاحبه با راديو فرانسه گفت: موريتاني براي مشاركت در هراقدام نظامي ضد شبكه القاعده و گروه هاي وابسته به آن در منطقه ازواد كه كشورهاي ساحل افريقا (مالي ،الجزاير و نيجر) و يا اتحاديه كشورهاي افريقايي درباره آن تصميم گيري كنند، آمادگي دارد. به گزارش خبرگزاري فرانسه، رييس جمهوري موريتاني در اين حال تصريح كرد در شرايط فعلي كشورش برنامه اي نظامي ضد گروه هاي تروريستي وابسته به شبكه القاعده در منطقه مغرب عربي را در شمال مالي به اجرا درنياورده است و هيچ تحرك نظامي ازسوي واحدهاي نظامي ارتش موريتاني مستقر در مرزهاي اين كشور با مالي صورت نگرفته است .ولد عبد العزيز با اشاره به اينكه موريتاني در گذشته عمليات هاي نظامي را ضد پايگاه هاي شبكه القاعده در خاك مالي انجام داده است، تصريح كرد، اين اقدام يك عمل پيشگيرانه براي جلوگيري از تهديدات تروريستي ضد موريتاني بوده است و درصورت لزوم اين عمليات را تكرار خواهد كرد. رييس جمهوري موريتاني در ادامه مخالفت خود را با اعلام استقلال يك جانبه ازسوي شورشيان جنبش ملي آزاديبخش ازواد در منطقه شمال مالي اعلام كرد.
115283-91.01.29
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
آفران: تحولات شمال آفريقا - 91.01.29 |
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |