مصر
- رئيس پارلمان الشعب مصر ضمن انتقاد از عملكرد دولت انتصابي "كمال الجنزوري"، بار ديگر خواستار بركناري دولت انتصابي مصر و تشكيل دولت ائتلافي شد.
به گزارش پايگاه خبري النشره، "محمد سعد الكتاتني"، رئيس پارلمان الشعب مصر بار ديگر بر انحلال دولت انتصابي كمال الجنزوري تاكيد كرد و گفت: بايد دولتي ائتلافي با مشاركت گروههاي مختلف سياسي در كشور تشكيل شود. رئيس پارلمان الشعب مصر در ادامه افزود: دولت كمال الجنزوري در حل مشكلات موجود در كشور مانند ناامني، كمبود سوخت و تحصنها ناموفق عمل كرده است. الكتاتني همچنين گفت: ذخيره نقدي كشور رو به پايان است و اين موضوع اقتصاد مصر را با خطرهاي ويرانگري روبه رو ميكند.
وي در ادامه افزود، 743 نماينده در پارلمان الشعب مصر از عملكرد كابينه الجنزوري ناراضي هستند و دولت انتقالي بايد بر اساس قوانين موجود استعفا كند. الكتاتني همچنين تاكيد كرد، اخباري درباره اصلاح و تعديل جزيي كابينه توسط شوراي عالي نظامي مصر منتشر شده است، اما اين اصلاحات جزيي به اختلاف نظرهاي پارلمان و دولت پايان نميدهد.
- يك پايگاه اطلاع رساني عربي راز فرار " احمد عبدالعزيز قطان"، سفير عربستان سعودي از قاهره را افشا كرد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني عرب تايمز در خبري اختصاصي با عنوان "به اين دليل سفير عربستان سعودي از مصر گريخت" افشا كرد كه رسانههاي مصري راز فرار سفير سعودي از قاهره را وحشت از بازداشت و شلاق خوردن وي دانستهاند. عرب تايمز ميافزايد، سفير عربستان سعودي پس از آن از قاهره فرار كرد كه "ابراهيم الغريب" يكي از نامزدهاي رد صلاحيت شده انتخابات رياست جمهوري مصر عليه وي به دادستاني مصر به اتهام ناسزا گفتن به ملت مصر اقامه دعوا كرد.
اين پايگاه عربي در ادامه نوشت: سفير عربستان سعودي از بيم بازداشت به وسيله تظاهراتكنندگان و شلاق خوردن در ميدان التحرير قاهره فرار را بر قرار ترجيح داد. عرب تايمز افزود، درخواستي كه ابراهيم الغريب به دادستاني ارائه داده است، شامل بازداشت سفير و ممنوع الخروج كردن وي به اتهام ناسزا گويي به مصر بود. عربستان سعودي پس از افزايش اعتراضها و تظاهراتهاي مردم مصر ضمن تعطيلي سفارت خود در قاهره و دو كنسولگريش در سوئز و اسكندريه، احمد عبدالعزيز قطان سفير خود در قاهره را به رياض فرا خواند. "ابراهيم الغريب" در دعوي خود تاكيد كرده كه قطان در برنامه الحياة اليوم به ملت مصر توهين كرده و به آنها ناسزا گفته است و اين برخلاف ماده 203 و 171 قانون كيفري مصر است.
- مطبوعات مصري تاكيد ميكنند، سرنوشت تلخ دانشمندان عراقي هم اكنون در انتظار دانشمندان مصري است و كشورهاي چون آمريكا، قطر و امارات به شدت در كمين دانشمندان و نخبگان مصري هستند.
به گزارش پايگاه خبري النخيل، گزارشهاي منتشره در مطبوعات مصري تاكيد ميكند كه كشورهايي همچون آمريكا و قطر و امارات متحده عربي موجوديت دانشمندان، علما و پژوهشگران مصري را تهديد ميكنند. اين گزارشها تاكيد ميكند كه كشور هاي آمريكا و امارات و قطر تلاش ميكنند، با فريفتن دانشمندان و پژوهشگران مصري و دادن وعدههاي مالي و تامين نيازهاي مالي ايشان آنان را به مهاجرت از مصر تشويق كنند.
همچنين اين گزارشها مي افزايند كه صرف نظر از آمريكا كشورهايي غربي چون آلمان و فرانسه هم اقداماتي در اينباره انجام داده و تماس هايي با محققان و دانشمندان مصري در حوزههاي مختلف علمي برقرار كردهاند.
اين گزارشها توضيح ميدهند كه اين كشورها فقط از طريق دادن وعدههاي مالي فريبنده و تامين نيازهاي مالي دانشمندان و پژوهشگران مصري را به مهاجرت تشويق نميكنند، بلكه آن ها را از اوضاع امنيتي و آينده ناخوشايند مصر بيم ميدهند و به وحشت مياندازند و به اين ترتيب آن ها را وادار به مهاجرت به كشورهايشان ميكنند.
مطبوعات مصر تاكيد ميكنند: پس از حوادث معروف به خيابان "محمد محمود" كه در اعتراض به روي كار آمدن دولت الجنزوري حادث شد، ميزان تماسهاي صورت گرفته با نخبگان و دانشمندان مصري به ميزان قابل توجهي افزايش يافته و آمريكا و امارات و قطر در راس كشورهايي هستند كه مغزهاي متفكر مصري به ويژه در رشتههاي پزشكي و فيزيك را تحت پيگرد قرار ميدهند. اين مطبوعات هشدار دادهاند كه سرنوشت تلخ دانشمندان عراقي هم اكنون در انتظار دانشمندان مصري است.
- آخرين نظرسنجيها در مصر از پيشتازي "عمرو موسي" يكي از نامزدهاي پست رياست جمهوري مصر از ساير رقيبان انتخاباتي وي حكايت دارد.
به
گزارش پايگاه اينترنتي
المحيط، آخرين نظرسنجي كه توسط مركز مطالعات سياسي
الاهرام مصر صورت گرفت نشان
داد كه عمرو موسي، يكي از نامزد هاي پست رياست
جمهوري اين كشور با كسب 1/41
درصد آراء موافق از ساير رقيبان انتخاباتي خود
پيشي گرفته است.
بر اساس اين نظرسنجي، عمرو موسي از مجموع 7/87 درصد آرا توانسته
است 1/41 آرا را از آن خود كند.
اين
در حالي است كه "عبدالمنعم
ابوالفتوح" يكي ديگر از نامزدهاي رياست جمهوري
مصر با كسب 3/27 آراء موافق
در رتبه دوم قرار دارد و اين بدان معناست كه دو
نامزد مذكور توانستهاند روي
هم 4/68 كل آرا را به خود اختصاص دهند.
همچنين
"احمد شفيق" (با كسب 9/11 درصد آراء موافق)، "حمدين صباحي" (با كسب 4/ 7
آرا
موافق) و "سليم العوا" (با كسب 7/5
درصد آرا) توانستهاند به ترتيب رتبههاي
سوم تا پنجم را از آن خود
كنند.
علاوه بر اين "محمد مرسي"،
نامزد گروه اخوانالمسلمين مصر نيز با 6/3 درصد آراء موافق در رتبه آخر اين نظرسنجي
قرار دارد.
همچنين با توجه به اين نظرسنجي پيشبيني ميشود كه رقابت ميان دو نامزدي كه توانستهاند مقام هاي اول و دوم اين نظرسنجي را كسب كنند به ويژه در استان هاي قاهره، الدقهليه، الشرقيه و القليوبيه شديد باشد. عمرو موسي: معاهده كمپ ديويد به تاريخ پيوسته است نامزد احتمالي پست رياست جمهوري مصر اعلام كرد، معاهده كمپ ديويد تبديل به بخشي از اسناد تاريخي مصر شده است. به گزارش پايگاه اينترنتي المحيط، عمرو موسي، نامزد احتمالي پست رياست جمهوري مصر در اظهاراتي گفت: معاهده صلح كمپ ديويد با رژيم صهيونيستي به بخشي از اسناد تاريخي تبديل شده است چرا كه بندهاي اين معاهده حاكي از آن بود كه هدف اصلي آن ايجاد خودمختاري كامل براي فلسطيني ها بود در حالي كه ما در حال حاضر از تشكيل كشور مستقل فلسطين سخن ميگوييم. وي افزود، سياست مصر، سياست محترمانه است لذا بايد مواضع سياسي كه اتخاذ ميشود، بيانگر خواسته هاي ملت مصر و احترام به حقوق ملت فلسطين باشد. موسي ادامه داد: مصر در حال حاضر در حال عبور از بزرگترين و خطرناكترين مرحله تاريخ است. كشور مصر بحرانهاي بسياري را پشت سر نهاده بحرانهايي كه باعث شكستهاي زياد و پيامدهاي منفي در ارائه خدمات به شهروندان مصري شده است. اين نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر عنوان داشت: ما در حال حاضر در آستانه برگزاري انتخاباتي بزرگ براي گزينش اولين رئيسجمهور دموكراتيك مصر در طول چند قرن گذشته هستيم لذا با توجه به نياز مصر به وجود افرادي با ديدگاههاي روشن و شفاف نسبت به آينده و برنامههاي دقيق شهروندان مصري بايد در انتخاب خود دقت و حساسيت داشته باشند و اختيار امور كشور را به دست كسي بسپارند كه توانايي اداره كشور با وجود بحرانهاي داخلي موجود را داشته باشد و بتوانند امنيت و ثبات را در مصر محقق كند.
عمرو موسي در پايان متعهد شد كه در صورت پيروزي در انتخابات آينده، مبارزه با فقر، بيكاري و بيسوداي، اصلاح سيستم آموزشي، احداث مركز بهداشتي پيشرفته در روستاها و احداث بيمارستانهاي مجهز و مراكز درماني در مراكز شهرها و استانها را در اولويت برنامههاي خود قرار خواهد داد.
عمرو موسي، وزير سابق خارجه مصر نيز به تبليغات انتخاباتي خود گفته است كه در حال حاضر به نظر وي بهترين نظام براي مصر نظام رياستي است، چرا كه اين نظامي دمكراتيك و به دور از ديكتاتوري است و در آن اختيارات پارلمان و رئيس جمهور و همچنين وظايف آن كاملا مشخص و معين است.
كارشناسان معتقدند اظهارات عمرو موسي درباره معاهده كمپ ديويد، جنبه تبليغاتي دارد زيرا وي با اظهار نظرهاي مورد پسند عامه مردم و گروه هاي اسلامي در خصوص كمپديويد، درصدد جذب بالاترين آراي مردمي در انتخابات رياست جمهوري مصر است.
- دانشجويان دانشگاه "اسيوط" مصر با سردادن شعار "اسيوط آزاد است" و "موسي برو بيرون" عليه "عمرو موسي"، نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر تظاهرات كردند. به گزارش پايگاه خبري نهرين، شماري از اعضاي جنبش ائتلاف جوانان 6 آوريل و جنبش الكفايه شهر اسيوط با حضور در ميتينگ انتخاباتي عمرو موسي، نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر عليه وي و حضورش در اين انتخابات تظاهرات كردند. اين جوانان معترض مصري با سر دادن شعار "بازماندگان رژيم سابق نه" با اشاره به عمرو موسي به عنوان يكي از بازماندگان رژيم ديكتاتوري حسني مبارك تاكيد كردند كه قانون منع فعاليت سياسي بازماندگان رژيم سابق بايد وزير خارجه مبارك را هم در بر ميگرفت. عمرو موسي كه از سرداده شدن چنين شعارهايي به خشم آمده بود، اين جوانان معترض را هرج و مرج طلب و مزدور خواند!
پس از آن شركتكنندگان در ميتينگ عمرو موسي ملاحظه كردند كه وي در سخنانش از عبارات و اصطلاحات مشابهي مانند "مصر بر هرج و مرج غلبه خواهد كرد" و "اين روزي تاريخي است، هنگاميكه تمام مردم مصر در برابر هرج و مرج ايستادگي كردند و بر آن پيروز شدند" در اشاره به اقدام هوادارانش جهت ممانعت از اعتراض جوانان جنبش 6 آوريل و الكفايه استفاده كرد.
اين سخنان عمرو موسي ثابت ميكند كه وي از اولين روز تبليغات انتخاباتي نشان داد كه نماينده و حامي شوراي عالي نظامي مصر و بازماندگان و ياران رژيم حسني مبارك است.
جوانان انقلابي مصر بر اين باورند كه قانون منع فعاليت بازماندگان رژيم سابق بايد همانگونه كه "عمر سليمان"، معاون حسني مبارك و رئيس سازمان اطلاعات وي را شامل شد، شامل عمرو موسي هم ميشد، اگرچه شفيق تحت فشار شوراي عالي نظامي مصر بر كميته انتخابات رياست جمهوري مصر بار ديگر به عرصه رقابتها بازگشت. جوانان معترض دانشگاه اسيوط پس از خروج عمرو موسي با شعارهاي "تو را انتخاب نخواهم كرد تا مرا زير پايت له كني"، "برو برو .. بيرون بيرون"، "موسي مزدور محال است به رياست جمهوري برسي" و "اسيوط آزاد است .. موسي برو بيرون" عمرو موسي را از دانشگاه اسيوط بيرون كردند.
اين درحالي است كه هواداران عمرو موسي با مشت و لگد و صندلي به جوانان معارض مصري حمله كرده و فضاي را متشنج كردند. اسيوط از جمله شهرهاي مصر است كه در زمان زمامداري سه دههاي حسني مبارك ظلم و ستم بسياري را توسط رژيم وي متحمل شد و در طول انقلاب بزرگ 25 ژانويه مصر دهها شهيد و صدها مجروح براي پيروزي اين انقلاب و سرنگوني رژيم مبارك تقديم كرد.
عمرو موسي اگرچه هم اكنون تلاش ميكند، گذشته تاريك و سياه خود را پنهان كند كه در رابطه دوستي با رژيم صهيونيستي و آمريكا خلاصه ميشود، اما مردم مصر انقلابي مصر هيچگاه نميتوانند آن را به فراموشي بسپارند. درباره عمرو موسي همين كافي است كه به يكي از گزارشهاي منتشره درباره وي در رسانههاي صهيونيستي اشاره شود، آنجا كه پايگاه خبري روزنامه صهيونيستي "معاريو" وي را از جمله دوستان نزديك پروفسور "اورام ميتال"، استاد دانشكده علوم سياسي دانشگاه بن گوريون ميداند.
ميتال در گفتگو با روزنامه معاريو درباره موسي گفته بود، از آنجا كه من با عمرو موسي سابقه آشنايي طولاني دارم، وي را به خوبي مي شناسم. موسي فرد بسيار باهوشي است و ميداند چطور افكار جوانان، ليبرالها و افراد غير منتسب به احزاب سياسي و اسلامگراها را به خود جذب كند.
عمرو موسي هم اكنون در عرصه بين المللي گزينه نخست آمريكا و رژيم صهيونيستي و به طور كلي غرب و در عرصه داخلي مورد حمايت شوراي عالي نظامي مصر و رژيم سابق است.
- حزب "آزادي و عدالت" شاخه سياسي گروه اخوان المسلمين مصر با اعلام برنامه سياسي "محمد مرسي"، تبليغات اين نامزد را براي انتخابات رياست جمهوري آغاز كرد.
به گزارش العالم، "احمد ابوبركه" مشاور حقوقي و يكي از رهبران حزب آزادي و عدالت مصر گفت: محمد مرسي 25 برنامه از جمله توسعه اقتصادي، عدالت، تحقق آزادي هاي سياسي، استقلال دستگاه قضايي و بازسازي نهادهاي امنيتي دارد. ابوبركه افزود: بهبود سطح معيشتي 6 ميليون شهروند مصري زير خط فقر، توسعه تامين اجتماعي و تسهيل در امر ازدواج از مهم ترين برنامه هاي اجتماعي محمد مرسي است.
ابوبركه تشويق سازمان ها و نهادهاي پشتيباني مالي اسلامي و ذوب تدريجي اقتصاد موازي در اقتصاد رسمي و لغو وام و بدهي ناچيز كشاورزان را از ديگر برنامه هاي اين نامزد انتخاباتي دانست. ابوبركه افزود: اين برنامه ها را مجموعه اي از كارشناسان طي سفر به كشورهاي مختلف جهان و استفاده از تجربه هاي بين المللي و منطقه اي، تعيين كرده اند.
- نخستين همايش علمي «چشمانداز آينده الازهر»، در قاهره پايتخت مصر، از 12ارديبهشت ماه آغاز به كار كرد.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني almasryalyoumاين همايش با حضور "احمد الطيب"، شيخ الازهر، دانشجويان، شيوخ و علماي اين مركز اسلامي برگزار ميشود و تا دو روز ادامه دارد. "عبدالدايم نصير"، از مسئولان برگزاري همايش اظهار كرد، در اين همايش هشت محور از جمله استقلال الازهر، قوانين و وضعيت آموزشي اين مركز، شيوههاي تدريس و امكانات مالي و اداره آموزش الازهر و وضعيت كتب درسي بررسي خواهد شد.
عبدالدايم نصير در ادامه افزود: فعاليتهاي دانشجويي و تبليغي كنوني الازهر و چشم انداز آينده اين فعاليتها، مجمع تحقيقات اسلامي الازهر و كيفيت توسعه اين مركز و نحوه انتخاب مبلغان اعزامي الازهر و آموزش آنان از ديگر محورهاي مورد بررسي در همايش است. براساس اين گزارش، برنامههاي دانشجويان غير مصري الازهر و راههاي حمايت از آنان پس از فارغالتحصيل شدن از اين دانشگاه، برنامهها و قوانين آموزشي، ارزشيابي علمي شيوههاي آموزشي و آزمونها و نقش الازهر در مسائل داخلي و خارجي از ديگر موضوعات مورد بررسي در همايش عنوان شده است.
در اين همايش كارگاههاي آموزشي درباره محورها و موضوعات مورد بررسي برگزار ميشود و مسئولان برگزاري همايش از تعداد زيادي از انديشمندان، نامزدهاي رياست جمهوري و رؤساي احزاب سياسي مصر براي شركت در آن دعوت به عمل آوردهاند.
- رژيم صهيونيستي 30 هزار سرباز در مرزهاي مصر مستقر مي كند.
به گزارش روزنامه ساندي تايمز، اين روزنامه به نقل از منابع نظامي فاش كرد، ارتش جنوب كه پس از امضاي معاهده كمپ ديويد در سال 1979 بين رژيم صهيونيستي و مصر برچيده شد، دوباره با 3 تيپ متشكل از 30 هزار سرباز و صدها خودرو نظامي سازماندهي مي شود. اين روزنامه مدعي شد كه رژيم صهيونيستي در حال سازماندهي نيروهاي خود در جنوب و مناطق هم مرز با مصر است.
ساندي تايمز خاطرنشان كرد، مصر هفته قبل در اقداماتي به تحركات نظامي رژيم صهيونيستي پاسخ داد، به صورتي كه اين رژيم براي نخستين بار مصر را دشمن ناميد. "محمد حسين طنطاوي" رييس شوراي نظامي حاكم بر مصر هفته قبل در واكنش به تحركات و تهديدهاي رژيم صهيونيستي تأكيد كرد: پاي هر كسي را كه بخواهد به ما حمله كند و يا به مرزهاي ما نزديك شود مي شكنيم. اين در حالي است كه "ايهود باراك "وزير جنگ رژيم اشغالگر صهيونيستي از مسئولان مصري خواست هرج و مرج در صحراي سينا را تحت كنترل درآورند. وي گفت: در صورتي كه مسئولان مصري خواستار حفظ صلح با رژيم صهيونيستي هستند بايد هرج و مرج به وجود آمده در صحراي سينا را تحت كنترل درآورند.
- "ایهود باراک" وزیر جنگ رژیم اشغالگر صهیونیستی از مسئولان مصری خواست هرج و مرج در صحرای سینا را تحت کنترل درآورند.
وی گفت در صورتی که مسئولان مصری خواستار حفظ صلح با رژيم صهيونيستي هستند باید هرج و مرج به وجود آمده در صحرای سینا را تحت کنترل درآورند. رژيم صهيونيستي از زمان سقوط رژیم "حسنی مبارک" در مصر نگران اوضاع امنیتی در صحرای سینا است.
یک مقام صهيونيست پیشتر اعلام کرده بود طی ماههای گذشته بیش از 10 توطئه حمله به فلسطین اشغالی از صحرای سینا خنثی شده است. در اوت 2011 نیز هشت صهيونيست در جریان حملهای که از صحرای سینا ترتیب داده شده بود، کشته شدند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، باراک در گفتگویی مطبوعاتی با اشاره به همکاری امنیتی بین رژيم صهيونيستي و مصر پس از امضای معاهده صلح در سال 1979 میلادی خاطر نشان کرد، مسئولان اين رژيم و مصر همچنان کانالهای ارتباطی خود را حفظ کردهاند.
- با وجود اينكه مصر انتقال گاز به سرزمين هاي اشغالي را متوقف كرده اما بر اساس قرارداد "دوران مبارك"، صهيونيستها مالك خطوط لوله گاز مصر به سرزمينهاي اشغالي هستند و قطع صادرات گاز به معناي لغو قرارداد با رژيم صهيونيستي نيست.
مصريها همچنان از تصميم شوراي نظامي كشورشان در قطع صادرات گاز به سرزمين هاي اشغالي خوشحال بودند كه ناگهان با خبري غيرمنتظره روبهرو شدند. يك منبع بلندپايه امنيتي مصر خبري غيرمنتظره در موضوع خطر انتقال گاز مصر به دشمن صهيونيستي از طريق صحراي سينا ارائه داد. اين منبع تاكيد كرد كه لولههاي انتقال گاز از طريق صحراي سينا متعلق به رژيم صهيونيستي هايي است كه در سرمايه شركت گاز "شرق مديترانه" شريك هستند بنابراين حتي اگر در آينده انتقال گاز از اين لولهها به سرزمينهاي اشغالي صورت نگيرد، صهيونيستها همچنان در قرارداد خود با شركت شرق مديترانه سهيم هستند.
اين منبع همچنين فاش كرد: وزارت نفت با شركت آمريكايي ويژه در احداث خطوط لوله گاز طبيعي قرارداد مشاركت منعقد كرده و يكي از چهره هاي سابق نزديك به مبارك براي نهايي كردن اين قراداد بر وزارتخانه و دولت اعمال فشار كرده است. منبع مذكور تاكيد كرد صهيونيستها سهام بزرگي در اين شركت آمريكايي دارند و شركت گاز شرق مديترانه كه "حسين سالم" تاجر فراري و نزديك به مبارك از موسسان آن بوده است، از عوامل پشت پردهاي است كه با واگذار كردن خطوط لوله گاز به صهيونيست ها حمايت ميكند.
اين منبع تاكيد كرد اين رژيم از زمان عقب نشيني از صحراي سينا در سال 1982 بر اساس توافقنامه صلح مصر و رژيم صهيونيستي كه در سال 1979 همچنان به اين قرارداد دل بسته است.
- "بنيامين بن اليعزر" از اعضاي كنيست (پارلمان رژيم صهيونيستي) در پي بحران اخير در روابط قاهره و تل آويو اعلام كرد كه اين رژيم تحت هر شرايطي بايد روابط خود را با مصر حفظ كند.
به گزارش اليوم السابع، بنيامين بن اليعزر در پي تنش اخير در روابط قاهره و تل آويو اعلام كرد كه رژيم صهيونيستي بايد تحت هر شرايطي روابط خود را مصر حفظ كند. وي در ادامه گفت: زماني كه مصر توقف قرارداد گازي با رژيم صهيونيستي را اعلام كرد احساس بسيار بدي به من دست داد اما با اين وجود براي ما حياتي است كه به هر قيمتي رابطه خود را با مصر حفظ كنيم. اين مقام صهيونيست همچنين گفت كه اظهارات تمامي نامزدهاي رياست جمهوري مصر به ويژه درباره توقف صادرات گاز به رژيم صهيونيستي پس از تصدي رياست جمهوري شان بسيار نگران كننده است.
- "گابي اشكنازي" رئيس سابق ستاد مشترك ارتش رژيم صهيونيستي برخي از ابعاد شخصيتي "عمر سليمان" رئيس سرويس اطلاعاتي رژيم مبارك را فاش كرد.
به گزارش پايگاه خبري المحيط، گابي اشكنازي در يك كنفرانس مطبوعاتي در واشنگتن گفت: عمر سليمان به طور سري به من خبر داده بود كه حزب حاكم وقت مصر (دوران رژيم مبارك) براي موروثي كردن حكومت در اين كشور و به قدرت رساندن "جمال مبارك" به جاي پدرش برنامه ريزي كرد و برخي از دستگاه هاي دولتي نيز انجام اين ماموريت را بر عهده گرفته اند.
وي گفت: وقتي عمر سليمان اين خبر را به من داد از پيامدهاي اين طرح هراسان شده بودم اما هيچ گاه تصور نمي كردم انقلابي اينگونه در مصر رخ دهد. اشكنازي در ادامه افزود: عمر سليمان در ديداري كه نوامبر 2010 از تل آويو داشت درباره روند برگزاري انتخابات در مصر به من گفته بود نتيجه انتخابات در مصر، بر اساس خواسته مسئولان است نه آراء مردم.
- "محمود الزهار" با افشاي اخذ تابعيت مصري خود عنوان داشت كه در انتخابات رياست جمهوي اين كشور به نامزد اسلام گرا راي خواهد داد.
محمود الزهار، يكي از رهبران جنبش حماس در گفتگو با شبكه بيبيسي عربي عنوان داشت: اخيرا در مصر قانوني به جريان افتاده كه فلسطينيهايي كه مادرشان مصري هستند ميتوانند تابعيت مصري بگيرند، من نيز تابعيت مصري گرفتم. وي در ادامه افزود: اين قانون در زمان حكومت "حسني مبارك"، رئيسجمهور سابق مصر اجرا نميشد اما بعد از پيروزي انقلاب در اين كشور هزاران مصري كه فرزندان فلسطيني داشتند خواهان اجراي اين قانون شدند. الزهار همچنين در خصوص مشاركت در انتخابات رياست جمهوري مصر عنوان داشت: من حق دارم در اين انتخابات شركت كنم و قطعا به نامزد اسلامگرا راي دهم.
لیبی
- اتحادیه عرب اعلام کرد از تصمیم دولت لیبی برای محاکمه "سیف الاسلام قذافی" در خاک لیبی حمایت می کند.
در حالی که گفتگوهای میان
دیوان کیفری بین المللی و
مقامات لیبی در مورد حق محاکمه سیف الاسلام که به
جنایات برضد بشریت در سال
2011 متهم شده است ادامه دارد،
اتحادیه عرب در بیانیه ای
اعلام کرد از موضع لیبی که خواستار برگزاری
محاکمه سیف الاسلام در خاک
خود است، حمایت می کند.
اتحادیه عرب در
بیانیه خود افزود، دولت لیبی
بارها اعلام کرده که شرایط برای برگزاری
محاکمه عادلانه و بی طرفانه
سیف الاسلام قذافی در خاک این کشور کاملا
مهیا است.
- در پی شکایت "نیکولاسارکوزی" رئیس جمهور فرانسه از پایگاه اینترنتی مدیاپارت برای انتشار سندی در مورد کمک مالی رژیم "معمر قذافی" به مبارزات انتخاباتی سارکوزی در سال 2007، دادسرای پاریس تحقیق در این مورد این شکایت را آغاز کرد.
سارکوزی از مدیاپارت، "ادوی پلنل" یکی از مدیران این پایگاه اینترنتی و دو خبرنگار به نام های "فابریس ارفی" و "کارل لاسک" که مقاله ای را در مورد کمک مالی احتمالی لیبی دوران قذافی به تبلیغات انتخاباتی سارکوزی در سال 2007 نوشتند، شکایت کرده است.
تحقیق در مورد اتهامات «جعل سند و
نشر اکاذیب» که در شکایت سارکوزی مطرح شده به مدیر منطقه ای پلیس قضایی محول شده
است.
پایگاه
اینترنتی مدیاپارت چند روز
پیش یادداشتی منتشر کرد که امضا کننده آن "موسی کوسا" رئیس سابق سرویس های اطلاعات
خارجی لیبی است و در آن به کمک مالی لیبی
به تبلیغات انتخاباتی
سارکوزی در سال 2007 اشاره شده است. موسی کوسا که در حال
حاضر در دوحه پایتخت قطر در تبعید زندگی می کند این نامه را
جعلی خواند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، بر اساس این سند، رژیم قذافی
سال 2006 پذیرفته است 50
میلیون یورو به تبلیغات انتخاباتی
سارکوزی کمک کند.
مدیاپارت مدعی است این یادداشت برای "بشیر صالح" مدیر صندوق
سرمایه گذاری آفریقا رژیم قذافی فرستاده شده است.
بشیر
صالح که لیبی دستگیری او را
از طریق پلیس بین الملل اینترپل خواستار شده
است و به گفته یکی از وکلایش
در فرانسه به سر می برد، دریافت این یادداشت را تکذیب کرد.
تونس
- "محمد الناصر كامرجي" پژوهشگر تونسي اظهارداشت، غرب از فناوري هسته اي ايران نمي ترسد بلكه از انديشه متعالي ايرانيان هراس دارد.
كامرجي در ديدار با رايزن فرهنگي كشورمان با بيان اين مطلب مقاومت ملت ايران در برابر استكبار جهاني و رژيم اشغالگر قدس را ستود و گفت: مقاومت ملت ايران در برابر استكبار جهاني الگويي براي تمامي ملت هايي است كه به دنبال استقلال و عزت خود هستند. وي افزود: بيش از 30 سال است كه غرب با تمام قدرت، ايران را در تنگنا قرار داده است ولي ما هر روز شاهد پيشرفت هاي علمي و اقتدار ايرانيان در صحنه هاي جهاني هستيم.
اين پژوهشگر افزود: من به عنوان يك تونسي به خود مي بالم كه اين ملت مسلمان تحت رهبري هاي الهي و هوشمندانه رهبر خود توانسته اند بر همه مشكلات فائق آيد. كامرجي ايرانيان را ملتي با هوش دانست و اظهارداشت: انصافاً نسل سلمان فارسي خود را به كهكشان ها رسانده و اين افتخار را نصيب امت اسلام كرده اند كه در پرتو ايمان به خدا و در چارچوب دين مبين اسلام در برابر ناملايمات و فشارهاي دنيوي صبوري كنند و عزت و پيشرفت خود را با هيچ چيزي معامله نكنند.
اين پژوهشگر تونسي در ادامه با آرزوي نابودي رژيم صهيونيستي اظهار داشت: اگرچه اين رژيم غاصب عالمان ايراني را ترور مي كند ولي نمي تواند علم را ترور كند و ايرانيان زاده علم و دانش در طول تاريخ هستند و انقلاب اسلامي زمينه تجلي اين دانش را به خوبي فراهم كرده است. وي با تأكيد بر ضرورت وحدت اسلامي به ويژه ميان متفكران و پژوهشگران اسلامي، عنصر زمان را در توسعه و تعميق روابط في مابين مؤثر دانست و اظهار اميدواري كرد كه پس از بيداري اسلامي و عزت و آزادي ملت تونس روابط دو كشور به عاليترين سطح برسد.
"صادق رمضاني گل افزاني" رايزن فرهنگي كشورمان نيز در اين ديدار با تأكيد بر آمادگي مراكز مطالعاتي كشورمان براي برگزاري ميزگردهاي علمي با حضور پژوهشگران تونسي گفت: صداقت و امانت داري در بيان حقايق تاريخي و پرهيز از افراطي گري از عناصر مهم پيوند مستحكم ميان امت اسلامي است. وي درباره پيشرفت ايران در حوزه هاي مختلف علمي و نگراني غرب و رژيم صهيونيستي از دستيابي تهران به فناوري هاي نوين اظهار داشت: رژيم اشغالگر صهيونيستي براي ايجاد مانع در پيشرفت علمي ايرانيان، دانشمندان جوان ايراني را ترور مي كند اما بايد بداند كه با شهادت هر دانشمند ايراني چندين گام به نابودي خود نزديك تر مي شود.
- زندان الناظور يا همان برج رومي در شهر بنزرت (50 كيلومتري شمال پايتخت تونس) به يك موزه ملي تبديل شد.
"نورالدين البحيري" وزير دادگستري تونس در مراسمي كه به اين مناسبت اوايل هفته جاري برگزار شد، از زندانيان سياسي اين كشور در دوران استعمار و ديكتاتوري اعم از 'اسلام گراها، چپگراها، ملي گراها' و همچنين اصحاب رسانه در محل اين زندان استقبال كرد.
البحيري در اين مراسم گفت: زندان الناظور مكاني است كه در آن يكپارچگي تونسي ها برغم اختلافات سياسي و فكري آن ها بويژه در بيش از نيم قرن مبارزه با رژيم هاي طاغوتي و ديكتاتوري اين كشور شكل گرفت.
وي خاطرنشان كرد: تبديل زندان الناظور به موزه ملي بيانگر اراده سياسي دولت تونس در محكوميت روش هاي رژيم ديكتاتوري "بن علي" از جمله قلع و قمع، ترور و شكنجه است. وزير دادگستري تونس گفت كه در اين موزه تصاوير زندانيان سياسي و آزادي بيان و خاطرات آنان و گزارش هاي امنيتي رژيم بن علي به نمايش گذاشته مي شود. در زندان الناظور، سياه چال هاي تاريك و نمناك در صخره ها و عمق دو متري زمين حفر وجود دارد كه بيانگر خوي استبدادي و ظالمانه رژيم هاي ديكتاتوري و دوران استعمار است. اين زندان در دوران استعمار تونس توسط فرانسه در سال 1932 ميلادي ساخته شد و ارتش فرانسه سال ها به عنوان دژ از آن استفاده مي كرد.
"الطاهر شقروش" مبارز تونسي كه در اين مراسم شركت كرده بود با بيان خاطراتي از آزار و شكنجه هايي كه زندانيان تونسي در اين سياه چال ها متحمل شده بودند، گفت كه اين لحظه شورانگيزي است.
الجزاير
- مقامات رئیس جمهوری الجزایر از مردم کشورش خواست در انتخابات آتی مجلس شرکت کنند و گفت الجزایر نمونه ای از دموکراسی در قاره آفریقا خواهد بود.
"عبدالعزیز بوتفلیقه" رئیس جمهوری الجزایر در پیامی خطاب به اتحادیه کارگری این کشور به مناسبت روز کارگر گفت الجزایر قادر است به نمونه ای از همبستگی و دموکراسی تبدیل شود. وی همچنین از مردم خواست در انتخابات مجلس الجزایر که در دهم ماه مه برگزار می شود پای صندوق های اخذ رای حاضر شوند. وی در این نامه آورده است، همه باید به خوبی آگاه باشند شرکت گسترده در انتخابات راه را برای همبستگی در کشور هموار خواهد کرد و دولت را قادر خواهد کرد از شهروندان و حق حاکمیت کشور دفاع کند.
- نمايندگان نامزد سوسياليست ها در انتخابات رياست جمهوري فرانسه وارد الجزيره شدند.
هياتي از حزب سوسياليست فرانسه از جمله "بنوا هامون" سخنگوي اين حزب و "اليزابت گيگو" وزير سابق فرانسوي از اين حزب براي ديدارهايي با راي دهندگان فرانسوي، پيش از انتخابات رياست جمهوري 6 مه وارد الجزيره شد. به گزارش خبرگزاري فرانسه از الجزيره، "پوريا اميرشاهي" از اعضاي اين گروه و نامزد سوسياليست ها در انتخابات پارلماني حوزه انتخابيه 9 فرانسه در خارج گفت: گيگو با "مراد مدلسي" وزير امور خارجه الجزاير ديدار كرد.
به گفته اين نامزد فرانسوي، آنان با نمايندگان شركت هاي فرانسوي و فرانسوي هاي مقيم الجزاير ديدار كردند و سپس قرار بود با بازيگران عرصه هنري و سپس با نمايندگان بخش مطبوعات ديدار كنند و پس از آن امشب در تجمعي در يكي از رستوران هاي پايتخت شركت كنند.
امير شاهي نيز قرار است مدت زمان بيشتري را در الجزاير براي ديدار از ديگر راي دهندگان فرانسوي در شهرهاي الجزاير از جمله وهران (غرب) و عنابه (شرق)، باقي بماند.
سودان
- سودان و سوريه به دليل مسدود شدن حساب هاي بانكي سفارتخانه هاي كشورشان در نيويورك به سازمان ملل شكايت كردند.
سفراي سوريه و سودان در نشست كميته روابط كشورهاي ميزبان با سازمان ملل، اعتراض خود را بطور رسمي نسبت به بسته شدن حساب هاي بانكي سفارتخانه هاي كشورشان اعلام داشتند. پليس فدرال آمريا (اف.ب.اي) حساب هاي بانكي كشورهايي را كه كاخ سفيد با آن ها مشكل سياسي دارد، همواره كنترل مي كند و اين مساله براي بانك هاي آمريكا به عنوان مراكز مالي خصوصي، بسيار زمان بر و هزينه زا است. بانك ها نيز به ناچار براي جلوگيري از پاسخگويي هر روزه به پليس، حساب هاي كشورهاي تحت فشار واشنگتن را مسدود مي كنند و اين مسئله براي سفارتخانه هاي اين كشورها در نيويورك مشكلات اساسي ايجاد مي كند.
تاكنون سازمان ملل نتوانسته است براي اين معضل چاره انديشي كند. آمريكا به عنوان كشور ميزبان سازمان ملل وظيفه دارد، طبق اساسنامه سازمان ملل تمامي امكانات و تمهيدات لازم براي نمايندگان و ديپلمات هاي تمامي كشورها را فراهم كند. دولت آمريكا با وجود اينكه خود را ميزباني شايسته براي سازمان ملل مي داند اما براي سفارتخانه ها و ديپلمات هاي كشورهايي كه با واشنگتن مشكل سياسي دارند، موانع معتددي ايجاد مي كند.
- يك منبع سودان جنوبي از اقدام اوگاندا در اعزام كاميونهاي بزرگ حامل مواد غذايي و تجهيزات نظامي براي شورشيان وابسته به دولت جوبا در خاك سودان خبر داد.
به گزارش پايگاه خبري اليوم السابع، كارواني مركب از 20 كاميون بزرگ حامل مواد غذايي و سوخت به درخواست دولت سودان جنوبي به شهر جوبا رسيد تا از آنجا به مناطق حضور شورشيان در استان جنوب كردفان سودان برسد.
يك منبع آگاه سودان جنوبي كه خواست نامش فاش نشود به مركز خدمات رسانهاي سودان گفت: كاروان بزرگي از كاميون ها حامل مواد غذايي و تجيهزات نظامي از جوبا به سوي مناطقي كه شورشيان در آنجا هستند در حركت است. اين منبع افزود، 16 كاميون از منطقه "اويل" به سوي منطقه الجبال الشرقيه در جنوب كردفان به راه افتاده است تا از نيروهاي شورشي اين منطقه حمايت كند و چهار كاميون ديگر حامل مواد غذايي و تجهيزات نظامي پنجشنبه گذشته به سوي منطقه راجا رفته است.
اين منبع فاش كرد سرتيپ "علي بندر" فرمانده ارتش خلق در شمال اين كشور حقوق سه ماه جنگجويان و شورشيان در استان نيل آبي را از دولت جوبا دريافت و بين آن ها توزيع كرد. اين منبع تاكيد كرد دولت جوبا از سرتيپ علي بندر خواسته است به دنبال شكست ارتش خلق در برخي مناطق استان نيل آبي به جنگجويان حاضر در اين مناطق روحيه بدهد.
دولت جوبا همچنين براي ناآرام كردن اوضاع سودان و تضعيف دولت خارطوم آشكارا از شورشيان در مرزهاي بين دو كشور حمايت ميكند.
دولت سودان اخيرا نيز مقابله ارتش اين كشور با نيروهاي اشغالگر ارتش خلق را انقلابي عليه توطئههاي داخلي و خارجي براي ايجاد ترديد يا سركوب اراده ملي و دسيسه چيني منطقهاي و بينالمللي خواند.
- شرق آفريقا به ويژه سودان، در آستانه يك جنگ مهيب نفتي قرار دارد كه در پس اين جنگ، دستاني پنهان است.
به گزارش پايگاه خبري ميدل ايست آنلاين يكي از كارشناسان سياسي بر اين باور است كه تهديدات ارضي سودان جنوبي، موضوعي جديد نيست. آخرين تهديدات ميان مرز سودان جنوبي و شمالي بر سر بزرگترين ميدان نفتي سودان در منطقه هجليج در ماه جاري ميلادي صورت گرفته و پس از آن به صورت وحشيانه تري ادامه يافته است. اين در حالي است كه از شواهد بر مي آيد كه زمينه هاي يك درگيري و نبرد مخوف تر سودان را تهديد مي كند.
درپي تحولات سياسي اخير سودان، "عمر البشير" رئيس جمهور اين كشور، با سخناني در خصوص موفقيت هاي اين كشور در مقابل دشمنان، عرق ملي هزاران نفر از مردم اين كشور را برانگيخت. در حالي كه مردم همواره به اين موضوع توجه مي كنند كه جنگ عليه سودان جنوبي تازه استقلال يافته، به نفع سودان نخواهد بود. از سوي ديگر، البشير پس از به تصرف درآوردن هجليج، با سخنراني در ميان جمع كثيري از مردم، خاطرنشان كرد كه هجليج پايان جنگ نيست؛ بلكه آغاز آن است و همچنين به اين نكته اشاره كرد كه در آرزوي آزاد كردن مردم سودان جنوبي از دولتي است كه متشكل از حشراتي آزار دهنده است. حتي زماني كه هجليج توسط وزير دفاع سودان يك منطقه آزاد شده اعلام شده، بازهم تحقير شكست، جايگزين طعم پيروزي شد. كارشناسان معتقدند كه اظهارات مقامات دولت سودان جنوبي از اين جهت ذهن آن ها را مشغول كرده كه يك هدف بين المللي را مورد توجه قرار داده اند. به طوري كه رئيس جمهور سودان جنوبي، خاطرنشان كرده كه نيروهايش با درخواست هايي از سوي جامعه بين المللي عازم منطقه هجليج شده اند.
اين در حالي است؛ "بان كي مون" دبيركل سازمان ملل، حمله به اين منطقه را يك اقدام غير قانوني و همچنين تجاوز به حق حاكميت سودان، خوانده است. اما سخنگوي دولت سودان جنوبي، ادعا مي كند كه سودان همسايه آن ها است و رابطه دوستانه اي با آن دارند. سخنان و اظهارات آن ها متناقض و عجيب است؛ چون آن ها عملا براي تصاحب منطقه غني نفتي سودان مبارزه مي كنند، اما با وجود اين حقايق، نكات مهم ديگري نيز باقي مي ماند، اينكه سودان در يك درگيري و نبرد چند بعدي گرفتار شده كه تجارت اسلحه، بي ثباتي هاي داخلي، جنگ هاي داخلي چندگانه را نيز شامل مي شود.
اما كارشناسان معتقدند؛ هيچ كدام از اين عوامل فاكتورهاي موجهي براي آمادگي جنگ به نفع خارطوم و جوبا محسوب نمي شود؛ بلكه موانعي جدي براي هر نوع تلاش و كوششي به حساب مي آيد كه براي اصلاح وضعيت موجود صورت مي گيرد.
گفتني است؛ تنها با يك اقدام تجاوزگرانه، تمامي درگيري ها در منطقه شدت مي گيرد و اين طبيعت سياست هاي آن ها است؛ به طوري كه بسياري از گروه هاي مسلح به دنبال فرصت هايي براي پيشرفت هاي ارضي و منافع مالي هستند و در اين راستا اخيرا سازمان عفو بين الملل در گزارشي از سودان به عنوان يك عضو سازمان ملل، خواستار شد تا ورود اسلحه به سودان و سودان جنوبي را بيش از پيش تحت كنترل درآورد و در اين ميان، آمريكا و چين را متهم كرد كه از طريق تجارت اسلحه، موجب اقدامات تجاوزكارانه زيادي در جريان درگيري هاي سودان مي شوند.
- سفير سودان جنوبي در خارطوم روز سه شنبه (91.02.12) از ربوده شدن يك جوان اين كشور توسط گروه هاي مسلح در منطقه نفتي هجليج را محكوم كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از خارطوم، "نو ناك" سفير سودان جنوبي ضمن ابراز نگراني از وضعيت اين جوان ربوده شده، انگشت اتهام را به سوي نظاميان سوداني نشانه رفت و تاكيد كرد كشورش به شدت اين موضوع را محكوم مي كند. سفير سودان جنوبي خاطر نشان كرد، در جربان درگيري هاي اخير ميان جوبا و خارطوم، تعداد زيادي از شهروندان سودان جنوبي توسط نظاميان سودان ربوده شده اند كه يكي از آن ها كه توانسته از دست ربايندگان فرار كند، از رفتار بسيار بد آن ها خبر داده است. وي در ادامه تاكيد كرد كه از نزديك موضوع ربوده شدن اين جوان در منطقه نقتي هجليج را پيگيري خواهد كرد. پس از استقرار نيروهاي نظامي سودان جنوبي در تاسيسات نفتي منطقه هجليج و به تبع آن افزايش تنش هاي سياسي ميان خارطوم و جوبا، نمايندگان پارلمان سودان هفته گذشته با صدور قطعنامه اي كه با اكثريت آرا به تصويب رسيد، نزديك ترين همسايه خود يعني سودان جنوبي را دشمن ناميدند.
بسياري از كارشناسان و تحليلگران سياسي بر اين باورند كه سيطره نظامي سودان جنوبي بر منطقه نفت خيز و راهبردي هجليج برگ برنده بزرگي براي اين كشور در مذاكرات با دولت سودان است.
- وزير امور خارجه سودان با تاكيد بر ضرورت حل مسائل و مشكلات با سودان جنوبي خاطر نشان كرد خارطوم خواهان جنگ با جوبا نيست.
به گزارش خبرگزاري الشرق الاوسط، "علي احمد كرتي" وزير امور خارجه سودان اعلام كرد خارطوم خواستار بازگشت به دوران جنگ نيست. كرتي از روسيه و شوراي امنيت سازمان ملل متحد خواست اولويت نخست را به مسائل امنيتي و برقراري امنيت در منطقه مرزي ميان سودان و سودان جنوبي اختصاص دهند. كرتي در گفتگو با يك رسانه روسي اظهار داشت، سودان جنوبي بر حمايت از گروه هاي مسلح اصرار دارد و تمايل خود را براي سيطره بر مناطق جديدي از خاك سودان اعلام كرده است كه بايد از طريق ايجاد يك وضعيت قانوني جديد غير از قانون عادي حاكم بر مناطق مرزي، با تمام اين مقاصد مقابله كند. وي افزود، اعلام حالت فوق العاده در سه ايالت سودان در مرز با جنوب سودان، يك مسئله ضروري است تا نيروهاي سودان بتوانند هر عملياتي را كه لازم باشد در اين مدت انجام دهند.
كرتي تصريح كرد، خارطوم هيچ طمعي به جنوب سودان ندارد و خواهان جنگ با اين كشور نيست، كشور سودان در درجه اول به حل مسائل امنيتي با سودان جنوبي علاقه مند است. وي اظهار داشت، قطعنامه هاي بين المللي ميان اولويت تحقق امنيت و مسائل دوجانبه ديگر كه مستلزم دوره طولاني براي حل آن تفاوتي قائل نشده است، در حالي كه تمركز بايد بر روي درگيري هاي كنوني و حل مسائل امنيتي فوري باشد.
115304-91.2.13
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
آفران: تحولات شمال آفريقا - 91.02.13 |
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |