مصر
- شوراي نظامي مصر در پي وقوع حوادث روز جمعه (91.02.15) در ميدان العباسيه قاهره، اقدام به برقراري ممنوعيت آمد و شد در ساعاتي از شب در اطراف اين ميدان و راه هاي منتهي به وزارت دفاع كرد.
بنا به اعلام شوراي عالي نظامي مصر، ممنوعيت آمد و شد در ميدان العباسيه از ساعت 11 شب تا ساعت هفت صبح به وقت قاهره برقرار مي باشد. اين در حالي است كه درگيري ميان نيروهاي ارتش با تظاهرات كنندگاني كه قصد داشتند با عبور از موانع موجود خود را به ساختمان وزارت دفاع برسانند، ده ها نفر زخمي برجاي گذاشته است.
- كميسيون عالي انتخابات رياست جمهوري مصر قصد دارد از كميسيون هاي انتخاباتي 40 كشور براي نظارت بر انتخابات رياست جمهوري مصر كه قرار است روزهاي23 و 24 مي برگزار شود، دعوت كند.
به گزارش خبرگزاري شين هوا؛ كميسيون عالي انتخابات مصر هدف از اين اقدام خود را تحقق بخشيدن به حداكثر شفافيت دانست تا جهانيان بتوانند بر برگزار شدن سالم انتخابات آينده نظارت كنند. بر اساس اين گزارش، كميسيون عالي انتخابات مصر همچنين اعلام كرد، درباره همه نامزدهايي كه در انتخابات آينده رياست جمهوري شركت خواهند كرد موضع يكساني دارد و هيچ نامزدي را بر ديگري ترجيح نمي دهد. اين كميسيون تاكيد كرد در آستانه تكميل تدابير و فعاليت هاي تداركاتي است به طوري كه انتخابات آينده مصر بدون هيچ مشكلي و به شكلي كه شايسته مصر باشد برگزار شود.
همچنين گفته مي شود، كميسيون عالي انتخابات سرگرم رايزني هاي فشرده براي تضمين برگزاري مناسب انتخابات است به گونه اي كه اين انتخابات، منعكس كننده اراده واقعي همه مصري ها باشد. كميسيون انتخابات هر گونه قانون شكني در روند انتخابات را به دادستان كل به عنوان مسئول تحقيقات قضايي ارجاع خواهد داد تا تدابير لازم را اتخاذ كند.
- در درگیری هایی که روز جمعه (91.02.15) در قاهره بین تظاهرکنندگان مخالف حکومت نظامیان و نیروهای ضد شورش روی داد، دست کم دو نفر کشته و حدود 370 نفر زخمی شدند.
این درگیری ها که نزدیک وزارت دفاع مصر روی داد، از تشدید تنش در این کشور در نزدیکی زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اواخر ماه مه حکایت دارد. شورای نیروهای مسلح مصر از اجرای مقررات منع آمد و شد در اطراف وزارت دفاع در جمعه شب و دادستانی نظامی این کشور از دستگیری 170 نفر خبر دادند. تظاهرکنندگان با پرتاب سنگ با نیروهای ضد شورش که بارها برای پراکنده کردن جمعیت از خودروهای آب پاش و گاز اشک آور استفاده کردند، مقابله می کردند. یکی از خبرنگاران فرانس پرس اعلام کرد چند تظاهر کننده مصدوم را که با موتور و آمبولانس منتقل شدند، دیده است و تلویزیون دولتی مصر نیز تصاویر نظامیان زخمی را نشان داد.
درگیری ها در بیشتر خیابان های منطقه عباسیه که نزدیک وزارت دفاع قرار دارد، به تعقیب و گریز تبدیل شد و صدای تیراندازی شدید در آن به گوش می رسید. دستگاهای امنیتی اعلام کردند این تیراندازی ها به منظور تلاش برای پراکنده کردن تظاهرکنندگان صورت می گیرد.
مسئولان بیمارستان آموزشی الازهر اعلام کردند جسد دو نفر را دریافت کرده اند. پزشکان این بیمارستان اعلام کردند آن ها بر اثر اصابت گلوله کشته شده اند. وزارت بهداشت مصر نیز از کشته شدن یک نظامی خبر داد. خبرگزاری رسمی مصر به نقل از این وزارتخانه اعلام کرد 296 نفر زخمی و 131 نفر از آن ها به بیمارستان منتقل شده اند.
یکی از مسئولان بیمارستانی بزرگ در منطقه عباسیه پیش از این از زخمی شدن 130 نفر خبر داده بود. مقررات منع آمد و شد از ساعت 23 به وقت محلی روز جمعه تا صبح شنبه در اطراف وزارت دفاع مصر اعمال می شود. وزارت امور خارجه بلژیک نیز از زخمی شدن یک خبرنگار این کشور در درگیری های قاهره خبر داد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره، سخنگوی این وزارتخانه به خبرگزاری فرانسه گفت: یک زن خبرنگار بلژیکی که برای روزنامه المصری کار می کند، در درگیری زخمی شده است.
- یک پلیس مصری در حمله اي توسط افراد ناشناس به نقطهای نزدیک شهر رفح در مرز منطقه فلسطینی غزه کشته شد و دو نفر دیگر زخمی شدند.
سرویسهای امنیتی مصری گفتند عدهای ناشناس که صورت خود را پوشانده بودند در حالی که سوار خودرویی بدون شماره بودند با موشک انداز به پنج کیلومتری غرب رفح در جاده منتهی به العریش در شمال سینا حمله کردند.
- يك موسسه معتبر پژوهشي در مصر از رقابت نزديك "عمرموسي" و "ابوالفتوح" در انتخابات رياست جمهوري اين كشور خبر داد.
به گزارش العربيه، در ميان 13 نامزدي كه براي پيروزي در انتخابات رياست جمهوري مصر تلاش مي كنند شانس پيروزي "عمروموسي" و "عبدالمنعم ابوالفتوح" براي فتح اين انتخابات بيشتر است. بر اساس اين پژوهش عمرو موسي كه سابقه انتصاب به عنوان وزيرخارجه در عهد "مبارك" را دارد بيشترين ميزان آراي خود را از مناطق روستاي بدست خواهد آورد و در مقابل ابوالفتوح آراي مصري هاي ساكن شهرها (قشر فرهيخته) را از آن خود مي كند.
اين در حالي است كه اخيرا تنش هاي كلامي ميان اين دو شخصيت ديده شده و در آخرين مورد آن ابوالفتوح تاكيد كرده بود كه عمرموسي با توجه به سوابقش از وابستگان رژيم مبارك محسوب مي شود.
- "عبد الله الاشعل" نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر با اشاره به اينكه نسبت به پاكي و درستي انتخابات ترديد دارد، گفت: شكي نيست كه شوراي نظامي ترجيح ميدهد، نامزد مورد نظرش برنده انتخابات باشد.
عبد الله الاشعل، در گفتگو با شبكه خبري الجزيره گفت: به پاكي و درستي انتخابات باور ندارد و شوراي عالي نظامي حاكم بر مصر اگرچه اعلام كرده است كه از نامزد معيني در انتخابات رياست جمهوري حمايت نميكند، اما در اين شك نيست كه ترجيح ميدهد، نامزد مورد نظرش برنده انتخابات باشد. وي افزود، شوراي عالي نظامي حاكم بر مصر با سهل انگاري در محاكمه "حسني مبارك"، رئيس جمهور مخلوع مصر و سران رژيم وي در دوره انتقالي مرتكب بزرگ ترين خطا شده است. اين نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر مهمترين ويژگي سياست خارجي مصر در دوران حاكميت حسني مبارك را تبعيت و دنبالهروي از رژيم صهيونيستي و آمريكا برشمرد و به همين دليل معتقد است، رئيس جمهور آينده مصر بايد كار خود را با اعلام استقلال و رهايي مصر از اين وابستگي آغاز و تاكيد كند، تصميمهايي كه هم اكنون اتخاذ ميشود، ناشي از اراده آزاد و آشتي ملي آن ها است.
وي معتقد است كه اخوان المسلمين آخرين دژ مستحكم انقلاب است و احتمال موفقيت و پيروزي آن ها در انتخابات را بعيد ندانست.
عبد الله حسن علي الاشعل در ابتدا براي آنچه كه آن را وحدت نيروهاي ملي خوانده بود، اعلام كرد كه به نفع "خيرت شاطر" از كانديداتوري رياست جمهوري مصر كنارهگيري ميكند، اما با حذف خيرت الشاطر وي در نهايت كانديداي اين انتخابات شد.
- "عبدالمنعم ابوالفتوح" نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصر فعالیت ستاد تبلیغاتی خود را در اعتراض به عملکرد شورای نظامی حاکم بر این کشور و برخوردها با معترضان به حال تعلیق درآورد.
- "محمد المرسی" نامزد گروه اخوان المسلمین مصر در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، حمله به تظاهرکنندگان و تحصن کنندگان را جنایت در حق ملت توصیف کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، محمد المرسی تأکید کرد حق تظاهرات و تحصن در قانون اساسی مصر تضمین شده است. وی حکومت یعنی شورای نظامی حاکم بر مصر را به سبب درگیری های کنونی سرزنش کرد. مرسی در سخنانی گفت: حق تظاهرات مسالمت آمیز و تحصن تضمین شده است. ما در حقیقت این اقدام را جنایت می دانیم. چگونه است که به تظاهرکنندگان تعرض می شود و کار حتی به قتل آنان می رسد. بیشترین سرزنش نیز متوجه حکومت کنونی یعنی شورای نظامی است.
- "محمد مرسى" نامزد اخوانالمسلمين با تاكيد بر اينكه نامزد اين جماعت به نفع هيچ نامزد ديگري كنارگيري نمي كند گفت: برنامههاي ما از اين جهت كه با واقعيتها و حقايق موجود منطبق است، از شانس بيشتري براي موفقيت در انتخابات رياست جمهوري برخوردار است.
محمد مرسي، نامزد جماعت اخوان المسلمين مصر در انتخابات رياست جمهوري مصر در گفتگو با روزنامه الاهرام و بخش بوابه الاهرام به تبيين ديدگاهها و مواضع خود در صورت پيروزي در انتخابات رياست جمهوري مصر پرداخته است.
بوابه الاهرام در ابتدا محمد مرسي را اينگونه معرفي ميكند: وي بهترين نماينده پارلمان جهان در سال 2005 است. مرسي استاد دانشگاه است و داراي مدارك دكترا از دانشگاههاي كاليفرنياي آمريكا و استاد سابق دانشگاههاي نورس ريدج و لس آنجلس و رئيس بخش مهندسي مواد در دانشگاه الزقازيق مصر و يكي از رهبران برجسته و قاطع جماعت اخوان المسلون است كه پس از نامزدي در انتخابات رياست جمهوري مصر به عنوان اولين نامزد اين انتخابات به گفتگو با آن نشسته است.
بوابه الاهرام: گفته شده كه به اخوانيها پيشنهاد شده است كه در تغيير كابينه كمال الجنزوري مشاركت داشته باشند تا به اين ترتيب به بحران پيش آمده ميان پارلمان و دولت مصر پايان داده شود، ماجرا از چه قرار است، لطفا توضيح دهيد؟ مرسي نه در اينباره پيشنهادي به ما ارائه نشده و در صورتي هم كه ارائه شود، آن را رد ميكنيم، چون ما خواهان تغييرات جزيي و ايجاد تعديلات در دولت نيستيم، از اين جهت كه اين اصلاحات و تغييرات برخلاف خواست و اراده پارلمان منتخب الشعب است كه 30 ميليون مصري نمايندگان آن را انتخاب كردند و اقدامات دولت را محكوم ميكند.
بوابه الاهرام: چه راه حلي در اينباره ارائه ميدهيد؟ مرسي تنها راه حل استعفاي دولت و شخص نخستوزير و مكلف كردن فردي ديگر به جاي وي جهت تشكيل كابينه است، حتي اگر در اين راه فقط دو ماه فرصت باقي مانده باشد. بوابه الاهرام: اما در مقابل نيز كمال الجنزوري، نخستوزير دولت انتقالي تهديد كرده است كه پارلمان را منحل ميكند، در آن صورت چه؟
مرسي: الجنزوري چنين سخناني را بسيار ايراد ميكند، پيش از اين هم در برابر سرلشكر "سامي عنان"، نايب رئيس شوراي عالي نظامي مصر چنين چيزي را گفته بود اما در عمل فاقد چنين تواني است.
بوابه الاهرام: آيا چنين احتمالي وجود دارد كه با "عبد المنعم ابو الفتوح" جهت تشكيل يك گروه رياستي به توافق برسيد؟
مرسي، سخن گفتن در اين ارتباط زود به نظر ميرسد، چون تصميمگيري درباره بسياري از موضوعات و قضايا به حوادث جاري و آينده مرتبط است، ولي اساس اين است كه همه در برابر خواست و اراده ملت مصر سرفرود آوريم و اگر در انتخابات به پيروزي برسم، بيترديد به آنچه اطرافم ميگذرد، دقت بسيار خواهم كرد تا بهترين را انتخاب كنم، چون موضوع فقط به دست آوردن آرا و پيروزي در انتخابات نيست.
بوابه الاهرام: آيا اين احتمال وجود دارد كه به خاطر ابو الفتوح از انتخابات كنارهگيري كنيد يا انصراف دهيد؟
مرسي: جماعت اخوان المسلمين و حزب آزادي و عدالت، شاخه سياسي آن نامزدهاي شركت كننده در انتخابات رياست جمهوري مصر را بررسي كرد و ما تلاش كرديم از برخي شخصيتها حمايت كرده و آن ها را به نامزدي در انتخابات تشويق و ترغيب كنيم كه به دلايلي كه مختص ايشان است، با اين امر موافقت نكردند، به همين دليل جماعت تصميم بر حضور در انتخابات و معرفي نامزد مختص خويش گرفت و به نظر نميرسد، در اين راه در انديشه كنار گذاشتن نامزد خود به نفع نامزد ديگر باشد و مردم بيترديد آنكه را اصلح و مناسبتر باشد انتخاب خواهند كرد.
بوابه الاهرام: رقابت خود در انتخابات رياست جمهوري را با كداميك از نامزدها نزديك ميبينيد؟
مرسي: برنامههاي ما از اين جهت كه با واقعيت ها و حقايق موجود منطبق است، از شانس بيشتري براي پيروزي در انتخابات رياست جمهوري برخوردار است. طرح جماعت رقيب جدي ندارد، چون با ديدگاهها و راهحلهاي موضوعي مختلف در تمام حوزهها براي مصريها ارائه شده است و اين حق آن ها و وظيفه آن هاست. در واقع طرح نهضه (طرح اخوان المسلمين براي آينده مصر) خواست و اراده مردم است تا جهشي كيفي در عرصههاي سياسي و اقتصادي و امنيتي احراز كند.
بوابه الاهرام: در اولين گفتگوي مطبوعاتي خود اسلام را به عنوان راهحل مشكلات مصر عنوان كرديد، سپس اين شعار تغيير كرد، آيا در مواضع شما تغييراتي صورت گرفته است؟
مرسي: نه به هيچ وجه .. در اين راه فقط شعار خود را تغيير دادهايم، آن هم به دليل سرزنشهايي كه به خاطر طرح آن متوجه ما ميشد، به همين دليل از آنجا كه ملاحظه كرديم، جو فاسدي حاكم است و تحريفهايي در اين شعار صورت ميگرفت و گفته ميشد كه اين تنها يك شعار است و ابزار لازم براي تحقق آن وجود ندارد، به همين دليل تصميم گرفتيم شعار خود را تغيير دهيم.
بوابه الاهرام: آيا چشم پوشي شما از
اين شعار و تغيير و آن با اين هدف صورت گرفت كه ميخواستيد از اخوان المسلمين قدري
فاصله بگيريد؟ مرسي: نه، چون من فرزند اخوان المسلمين هستم و ديدگاه و اخلاق و
انديشههايم همه
اخواني است و اين درحالي است
كه حفظ منافع كشور پيش از حفظ منافع اخوان
المسلمين و حزب آزادي و
عدالت برايم اهميت دارد، و در عين حال من در
حاليكه خود را نماينده
اخوان المسلمين و آزادي و عدالت معرفي ميكنم، براي
تبديل مصر به كشوري پيشرفته
و آباد هم تلاش ميكنم.
من اين شعار را
هيچگاه براي اين كنار
نگذاشتم تا از جماعت دور شوم، اين شعار در عمق
وجودم داراي مفهوم خاصي است
و من از اين شعار و مفهوم بزرگ دور نميشوم،
طرح مطرح شده قابل است و
فاصله خود با جريانهاي ديگر را به يك اندازه حفظ
ميكنم. به اعتقاد من مردم
مصر براي اولين بار درصدد تدوين قانون اساسي است
كه خواهان آن ميباشد و آنچه
كه امروز ما با آن مواجه هستيم، بسان دردهاي
زايمان طبيعي است تا مولود
جديدي پاي به عرصه وجود بگذارد و ان شاء الله كه
ثبات و استقرار در مصر مستقر
خواهد شد.
بوابه الاهرام: آيا تصور نميكنيد كه طرح النهضه طرح "خيرت
الشاطر" بوده است، طرح محمد مرسي چيست؟
مرسي: طرح النهضه طرح جماعت اخوان المسلمين بوده است و همه اعضاي جماعت از سالها پيش روي اين طرح كار ميكردند. در واقع بايد بگويم جماعت از دهه نود روي اين طرح كار ميكرد و بر روي آن تحقيقات و پژوهشهاي علمي و تحقيقاتي انجام ميداد و اميد داريم كه روزي آن را در تمام عرصهها در كشور به مورد اجرا بگذاريم.
بوابه الاهرام: بسياري اين سوال را مطرح ميكنند كه محمد مرسي داراي تاريخ سياسي معروفي است، چگونه بايد بپذيرد كه به عنوان يك نامزد ذخيره معرفي شود؟
مرسي: جماعت اخوان المسلمين سازماني ريشهدار و قديمي است كه بر روي انديشه و ديدگاه تاسيسي روشن و آشكار و در عين حال مشخص و سالمي عمل ميكند، تصميم جماعت و حزبش بر اين بود كه نامزد ذخيرهاي داشته باشد تا در صورتيكه نامزدي خيرت الشاطر با مشكل مواجه شد، وي جايگزين آن شود و من مشكلي در اين امر نميبينم.
بوابه الاهرام: با وجود جدايي عبد المنعم ابو الفتوح از جماعت اخوان المسلمين و با توجه به اينكه هم شما و هم ايشان اخواني هستيد، از اين بيم نداريد كه روزي رو در روي يك ديگر قرار گيرد؟
مرسي: من نامزد رياست جمهوري هستم و بر اين باور هستيم كه كشور به اين نياز دارد كه مسئوليت اداره آن را برعهده بگيريم و هم اكنون ما احساس ميكنيم كه آمادگي چنين امري را داريم و هر آنچه هم اكنون انجام ميدهيم، تلاش براي ارائه اين طرح است و اين طرح بهتر از هر طرح ديگر ارائه شده توسط نامزدهاي ديگر ميتواند، مسئوليت امور و اداره كشور را برعهده بگيرد، اما اين به معناي تقابل با نامزدها نيست.
بوابه الاهرام: جريان سلفي و همچنين حزب سلفي النور اعلام كرده است كه در انتخابات از نامزد ديگري حمايت ميكند و اين برخلاف ائتلاف استراتژيك شما در انتخابات پارلماني مصر است، اين اقدام را چگونه ارزيابي ميكنيد؟
مرسي: هر گروه و هر جرياني اين اختيار را دارد كه براساس منافع و ديدگاه هاي خود عمل كند و اين ديدگاهي مردمي است نه ديدگاهي اسلامي و غير اسلامي و سلطه يا حاكميت يك جريان يا يك گروه هيچگاه در مصر مطرح نبوده است. بوابه الاهرام: شايد بتوان گفت، يكي از مهمترين بحرانها و چالشهايي كه مصر با آن مواجه است، بحران و تنش پيش آمده با عربستان سعودي و همچنين درگيريهاي وزارت دفاع است، آينده اينگونه بحرانها را چگونه ارزيابي ميكنيد؟ مرسي: بايد به بحران عربستان و مصر در حد و حدود واقعي و طبيعي آن نگاه كرد، چون بسان ابر بهاري است كه ميبارد و پس از بارش همه چيز تمام ميشود، اين درحالي است كه ما بر برقراري رابطه با تمام كشورهاي عربي و از جمله كشورهاي عرب حوزه خليج فارس در چارچوب احترام متقابل تاكيد داريم و بر اين اساس قانون حرف اول و آخر را در اين بحران خواهد زد، به همين دليل از برداران سعودي ميخواهم اجازه ندهند، اين بحران بيش از اينها تعيمق شود، ما بر حفظ رابطه خود با عربستان و شفاف بودن اين رابطه تاكيد داريم.
بوابه الاهرام: و درباره بحران وزارت دفاع چه؟
مرسي: بالطبع حق تظاهرات مسالمتآميز براي همه تضمين شده است و بايد همچنان تضمين شده باقي بماند و همچنين انقلاب بايد ادامه يابد، حتي اگر رئيس جمهور انتخاب شود و حق و حقيقت بيان شود و مردم اين حق را دارند كه حقيقت و حق را بيان كنند، اما من از مسئولان امر در شوراي عالي نظامي و دولت انتقالي و همچنين تظاهراتكنندگان ميخواهم كه مراعات منافع عمومي و حق آزادي بيان را بدون ضربه وارد كردن به تاسيسات دولتي مد نظر داشته و مورد توجه قرار دهند و در اين ميان اگر برخوردي صورت گيرد و كسي آسيب ببيند، بايد عاملان آن محاكمه و مجازات شوند.
بوابه الاهرام: از خانواده خود برايمان بگوييد؟
مرسي:
من داراي 5 فرزند هستم، 4
پسر و يك دختر. دخترم و پسر بزرگم متاهل هستند و
به اين ترتيب من داراي 3 نوه
هستم. همسرم به خاطر من موفق نشد، تحصيلات
دانشگاهي خود را به پايان
برساند و در تمام طول اين سالها همواره در كنار
من بوده و يكي از اعضاي
بنيانگذار حزب آزادي و عدالت است و بالبطع بايد
بگويم نقشي مثبت و اساسي را
در زندگي مت ايفا ميكند.
بوابه الاهرام: از ميان
خانواده شما چه كسي داراي تابعيت آمريكايي است؟
مرسي:
من و همسرم داراي شناسنامه و
تابعيت مصري هستيم، اما پسرم احمد و دخترم
شيما داراي تابعيت آمريكايي
ميباشند، چون من در دورهاي از زندگيام در
آمريكا زندگي ميكردم و آن
ها در آن زمان در آمريكا به دنيا آمدند. من از
سال 1985 در مصر اقامت دارم
و از آن زمان تاكنون هيچگاه به آمريكا سفر
نكردم.
بوابه الاهرام: ميتوانيد درباره وضعيت مالي و داراييهاي خود بگوييد؟
مرسي: گزارش آن را به كميته عالي مستقل انتخابات ارائه دادهام.
بوابه الاهرام: محمد مرسي چندتا كاخ و يلا دارد؟
مرسي: من در يك دستگاه آپارتمان استيجاري در يك مجتمع زندگي ميكنم و در منطقه الزقازيق در يك ساختمان 21 واحدي داراي يك دستگاه آپارتمان هستم و خدا رو شكر نه كاخي دارم و ويلايي.
- نویسنده مصری "عبدالله السناوی"، اخوان المسلمین را به ایجاد فضای دود آلود سیاسی متهم کرد.
الجزیره درمورد حوادث مصر با عبدالله السناوی نویسنده و روزنامه نگار مصری در قاهره به گفتگو پرداخت. عبدالله السناوی با اشاره به شدت یافتن بحران سیاسی در مصر و احتمال گسترش آن به دیگر مناطق و شهرها گفت: احزاب سیاسی مصر هم اکنون وظیفه سنگینی بر عهده دارند و باید برای مهار کردن اوضاع تلاش کنند. وی افزود سران احزاب سیاسی باید به میان جوانانی که در اطراف وزارت دفاع و در میدان تحریر تجمع کرده اند بروند و با آنان گفتگو کنند، آنان باید به جوانان انقلابی تاکید کنند دو موضوع کاملا متفاوت هم اکنون مطرح است، یکی موضوع شورای نظامی حاکم و اشتباهاتی که در هفته ها و ماه های گذشته مرتکب شده است و دوم، موضوع نیروهای مسلح، مرکز فرماندهی و اتاق عملیات که به اعتقاد من خط قرمز محسوب می شود زیرا این موضوع با امنیت ملی مصر در ارتباط کامل است و با مسائل شخصی و مسائل مربوط به شورای نظامی حاکم متفاوت است.
این تحلیلگر مصری گفت: در عین حال شورای نظامی حاکم باید با جوانان انقلابی با تسامح برخورد کند و به آنان اجازه دهد به سلامت و بدون درگیری، از اطراف ساختمان وزارت دفاع به میدان تحریر بازگردند و در آنجا سخنان و دیدگاه های خود را مطرح کنند. این نویسنده مصری گفت ارتش در اطراف وزارت دفاع از گازهای اشک آور استفاده کرد و جماعت اخوان المسلمین از بمب های دود زای سیاسی استفاده کرده است و من به عنوان یک خبرنگار از جماعت اخوان المسلمین که حزب پیشرو و پیروز در پارلمان محسوب می شود می خواهم که برنامه های آینده خود را درصورت تصاحب مقام ریاست جمهوری تشریح کند تا مردم بدانند این حزب از انقلاب مصر و از آنان چه می خواهد و در پی چیست زیرا هنوز مشخص نیست چه نظامی در آینده در مصر برقرار خواهد شد.
- آمریکا روز جمعه (91.02.15) در خصوص خشونت های کنونی در مصر ابراز نگرانی کرد.
واشنگتن با این حال، تعهد حاکمان نظامی این کشور را به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دلگرم کننده خواند. "مارک تونر" سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت: ما همچنان در خصوص خشونت ها در مصر بسیار نگران هستیم. تونر در کنفرانسی خبری خاطر نشان کرد، همان طور که می دانید، ما از دولت مصر خواسته ایم در خصوص همه این رویدادها به طور کامل تحقیق کند. وی افزودt ما می خواهیم شاهد برگزاری اعتراض های مسالمت آمیز باشیم. ما می خواهیم ببینیم که همه طرف ها از فضای لازم برای داشتن گفتگوی سیاسی صریح و صادقانه و بحث درباره آینده مصر برخوردارند.
با این حال، حاکمان نظامی مصر روز پنجشنبه اعلام کردند به انتخاباتی منصفانه و عادلانه و تحویل دادن قدرت به دولتی غیر نظامی در یکم ژوئیه پایبند هستند. تونر در خصوص این تعهد گفت، مطمئنا این دلگرم کننده است.
- خبرگزاري سعودي به نقل از يك مقام مسئول خاطرنشان كرد، "ملك عبدالله بن عبدالعزيز" پادشاه سعودي دستور بازگشت سفير اين كشور به مصر را صادر كرده است.
اين خبرگزاري با اشاره به ديدار روز جمعه (91.02.15) يك هيات مصري از عربستان سعودي و گفتگو با مقامات اين كشور افزود، ملك عبدالله بن عبدالعزيز به سفير عربسان در قاهر دستور داده است كه از روز يكشنبه كار خود را آغاز كند. بر همين اساس، سفارت عربستان در قاهره و كنسولگري اين كشور در اسكندريه و سوئز نيز باز گشايي خواهد شد.
- كارشناس نظامي مصري گفت: رژيم صهيونيستي دشمن اصلي ملت مصر است.
به گزارش العالم، "محمود حامد" افزود: به رغم معاهده كمپ ديويد، رژيم صهيونيستي دشمن اصلي مصر خواهد بود. به رغم اين كه اين رژيم درباره اجراي بخش نظامي اين معاهده تخلفاتي داشته است ولي مصر توان عملياتي مشخص براي مقابله با اين تخلفات را دارد. از سوي ديگر مردم مصر پس از انقلاب اين كشور خواهان بازنگري در اين معاهده بوده و برخي از نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري نيز خواهان اين امر هستند. هر چند شوراي عالي نيروهاي مسلح مصر به رژيم صهيونيستي درباره هر گونه ماجراجويي در سينا هشدار داده است ولي بعيد است درگيري نظامي ميان قاهره و تل آويو رخ دهد. وي درباره افزايش استقرار نظاميان صهيونيست در مرز فلسطين اشغالي با صحراي سينا گفت: اقدام اين رژيم براي استقرار برخي از واحدهاي نظامي خود و فراخواندن نيروي ذخيره براي تكميل كردن 22 گردان تنها محدود به مرزهاي مصر نيست بلكه تل آويو در مرز با جولان سوريه نيز تدابيري اتخاذ كرده است و به نظر مي رسد به دنبال برگزاري مانور در منطقه جولان است.
اين اقدامات بيانگر آن است كه رژيم صهيونيستي اهدافي غيرنظامي و سياسي دارد. اين رژيم پيش از اين مدعي شد مصر سيطره كاملي بر شبه جزيره سينا ندارد و اين وضع تهديدي براي رژيم صهيونيستي است. اين رژيم همچنين از سقوط دو موشك گراد از شبه جزيره سينا به اراضي اين رژيم خبر داده بود ولي مصر همه اين ادعاها را رد كرده است. مساله قابل توجه در اين زمينه اظهارات "آويگدور ليبرمن" وزير خارجه اين رژيم است كه گفته بود كه مصر در شرايط كنوني براي رژيم صهيونيستي از ايران خطرناك تر است. بنابراين بايد به اين اقدامات جديد رژيم صهيونيستي نگاه سياسي و نظامي داشت.
- نمايندگان مجلس ملي مصر اعلام كردند، دوران تعيين شخصي روابط مصر و ايران براساس ميل و ذائقه حكومتهاي مستبد باز نخواهد گشت.
بعد از ظهر پنجشنبه (91.02.14) اعضاي هيئت اعزامي مصري پس از انجام مذاكرات و گفتگوهاي راهبردي خود پشت درهاي بسته، در جمع اصحاب رسانه حاضر شده و نظرات و ديدگاههاي خود را در گفتگو با "علياكبر ولايتي" دبير كل مجمع جهاني بيداري اسلامي و نمايندگان رسانهها بيان كردند.
در ابتداي اين نشست ولايتي گفت: ما با شوق و رغبت كامل در انتظار ديدار برادران و خواهران مصري خود هستيم كه انقلاب كرده و استقلال خود را از سلطه عوامل بيگانه به دست آوردند. وي افزود، نمايندگان محترم مصر و اعضاي حزب التحرير و بعضي از اصحاب رسانهها در اين هيئت حضور دارند كه به آن ها خوشامد ميگوييم. اميدواريم در مدتي كه در ايران هستيد برداشتي كه از برخورد مردم ايران داريد با اين واقعيت تطابق داشته باشد كه آن ها ملت مصر را دوست دارند و برايشان احترام قائل هستند و مصر را پرچمدار انقلاب در كشورهاي عربي ميدانند.
وي با بيان اينكه اميدواريم انقلاب مصر به پيروزي كامل و نهايي خود برسد، گفت: در يك سالي كه از انقلاب شما گذشته است شاهد پيروزيهاي قدم به قدم شما بودهايم و اطمينان كامل داريم كه مردم مصر پيروز خواهند شد.
در ادامه "عاطف مخاليف" نماينده مجلس ملي مصر گفت: مجلس مصر اهتمام و توجه ويژهاي به روابط با ايران دارد. وي افزود، در مجلس ملي مصر ميزبان فردي بوديم كه سفير آينده مصر در تهران خواهد بود. در اين نشست اعضاي كميته روابط خارجي مجلس ملي مصر و همه افرادي كه در جريان اهميت روابط دو كشور و منافعي كه بين ما در زمينههاي اقتصادي، تجاري و سياسي است به گفتگو پرداختند.
مخاليف تاكيد كرد، دوران تعيين شخصي روابط مصر و ايران براساس ميل و ذائقه حكومتهاي مستبد باز نخواهد گشت. مصر كشور بزرگي است كه توسط نهادهاي سازماندهي شده اداره ميشده است، مصر نزد همسايگان خود از احترام بالايي برخوردار است و به همين دليل نظر و راي كشور ما در منطقه از اهميت بالايي برخوردار بود. شايسته نيست كه بر محور وابستگي خارجي حركت كند.
وي افزود: بايد براساس منافع ملي جايگاه خود را در عرصه بينالمللي تعريف ميكنيم.
المغاوري: اميدوار به انتقال تجربه ايران هستيم.
ديگر سخنران اين نشست "عاطف المغاوري" نماينده مجلس و عضو كميسيون روابط خارجي مصر با كشورهاي عربي با بيان اينكه ما به ايران بازگشتهايم، گفت: دوست دارم تاكيد كنم كه اين بازگشت به ايران خوب است و اميدوارم ايران نيز به سمت ما بازگردد و براساس اصل همكاري در زمينه منافع مشترك دو كشور روابط ما دنبال شود و هر دو طرف در مورد مسائل و اختلافاتي كه وجود داشته از يكديگر عذرخواهي كنند.
وي افزود: اميدوارم در آينده خسارتي كه به دو ملت مصر و ايران در اين مدت وارد شده است جبران شود و فرصتهاي تازه را ايجاد كنيم. نماينده مجلس ملي مصر با اشاره به تمدن كهن دو كشور گفت: ميتوانيم از محورها و موضع گيريهاي سياسي فراتر برويم و منافع و طرحهاي نزديك خود را در منطقه محقق كنيم. اين هيئت پل اصلي براي اتصال دو كشور خواهد بود. وي افزود: ما اميدواريم ايران براي تعامل با مصر پس از انقلاب 25 ژانويه همكاري لازم را داشته باشد تا ما بتوانيم از تجربيات شما در زمينه اعتماد به نفس و نحوه مواجه با مشكلات خارجي و افتخار به حاكميت ملي استفاده كنيم چرا كه مصر نيز در گذشته دچار هجمههاي زيادي بود.
الزعبل: مصر با انقلاب خود به ملتهاي آزاده پيوست.
"مجدي الزعبل" دبير كل حزب الكرامه در ادامه اين نشست با اشاره به اينكه ما در دوران ملتها زندگي ميكنيم، گفت: مصر با انقلاب بزرگ خود به ملتهاي آزاده پيوست و به قول نويسنده بزرگ مصري "جمال هنگام"، مصر يا رهبري جهان عرب را خواهد داشت يا ميميرد. وي با بيان اينكه مصر رهبر خواهد بود تا جايگاه خود را در منطقه و جهان تعريف كند، اظهار داشت: از ديدگاه امنيت ملي، ميخواهيم سطح ملت مصري و عربي را بالا بياوريم؛ در آينده نزديك دوباره به ايران خواهيم آمد و پيروزي نهايي انقلاب مصر محقق خواهد شد.
ولايتي: اعتقاد به اسلام و اعتماد به مردم دو عامل موفقيت ايران بود
همچنين "البدر راوي" عضو حزب التحرير در سوالي از علي اكبر ولايتي پرسيد: انقلاب ايران در عرصه بينالمللي در معرض توطئههاي زيادي قرار داشت اما توانست پيروز شود ميخواهم از دلايل اين امر بگوييد چرا كه انقلاب مصر در معرض همين توطئهها قرار دارد كه دبيركل مجمع جهاني بيداري اسلامي در پاسخ به اين سوال گفت: انقلاب ايران با مجموعهاي از توطئههاي داخلي و خارجي مواجه بود و در حال حاضر نيز با اين مشكلات مواجه است؛ در آينده نيز اين امكان وجود دارد؛ علتش مشخص است چرا كه كساني كه در كشور ما حكومت ميكردند در سابق به بيگانهها وابسته بودند و اجانب به خصوص آمريكا 25 سال مقدرات كشور ما را در دست داشت اما ملت به رهبري امام خميني (ره) 17 سال مبارزه كرد و توانست به پيروزي دست يابد. مهمترين ويژگي تفكر امام توكل به خداوند و اسلام بود.
وي افزود، رهبر ما اسلام را نجاتبخش ميدانست و به هيچ مكتب ديگري توجه نكرد و چون ملت ايران اعتقاد راسخ به اسلام داشتند، دعوت رهبر خود را براي بازگشت به اسلام پذيرفتند و اين روش پس از انقلاب نيز دنبال شد. اعتقاد به اسلام و اعتماد به مردم دو عامل پيروزي انقلاب اسلامي ايران است. ولايتي با بيان اينكه تا زماني كه حكومت در خط اسلام باشد و مردم در صحنه حاضر باشند، تصريح كرد، در اين صورت هيچ توطئهاي نميتواند انقلاب را شكست دهد. حضور مردم در صحنه نقش اساسي دارد.
در ادامه "سيد صالح" معاون سردبير روزنامه الاهرام در سوالي از ولايتي پرسيد آيا موافق هستيد كه تلاشهايي براي تجزيه جهان عرب صورت ميگيرد.
ولايتي در پاسخ گفت: نمونه از اين كارها را در ليبي ميبينيم و اينكه بعضي دست ها به دنبال تجزيه اين كشور به دو قسمت شرقي و غربي هستند.
در سودان نيز آثار تلاش غربيها و رژيم صهيونيستي براي تجزيه اين كشور به چشم ميخورد؛ آن ها فقط به تقسيم سودان به بخش جنوبي اكتفا نميكنند در دارفور هم همان كار را دنبال ميكنند. وي افزود: برخي تحركات را در كشورهاي عربي و غير عربي نيز شاهد هستيم؛ دخالت آمريكاييها در پاكستان براي تجزيه آن كه البته مردم اين كشور اين توطئه را خنثي خواهند كرد . معتقدم اگر دولتهاي كشورهاي عربي با اتكا به آراي مردم روي كار آمده باشند حمايت مردم خود را دارند و در حضور مردم اين كشورها ميتواند از تجزيه كشورشان جلوگيري كند.
"حسام كامل" مدير مسئول روزنامه فيتو در ادامه اين نشست نظر ولايتي را در خصوص تحولات سوريه و وضعيت ديپلماتيك بين ايران و غرب جويا شد.
دبيركل مجمع جهاني بيداري اسلامي با اشاره به اينكه سوريه در چند دهه گذشته مركز پشتيباني مقاومت برابر رژيم صهيونيستي بوده است، گفت: از بين كشورهاي همسايه فلسطين و پس از جنگ 1973 تنها كشوري كه به عنوان جبهه مقاومت از لبنان و فلسطين حمايت كرد و زير بار قرارداد سازش با رژيم صهيونيستي نرفت سوريه بود.
وي افزود: با حمايتهاي سوريه
مقاومت جنوب لبنان توانست پيروز شود؛ همين
حمايت از حماس نيز در مورد غزه صورت گرفت. حال امروز روشي
كه مصر در پيش گرفته است
بازگشت به خط مقاومت برابر رژيم صهيونيستي است.
ولايتي گفت: حس نميكنم كه
مجموعه توطئهها عليه سوريه بتواند به تجزيه اين كشور منجر شود.
جرأت حمله به ايران از سوي آمريكا را نميبينم.
وزير اسبق امور خارجه كشورمان در ادامه گفت: آمريكا و متحدانش اگر ميتوانستند كاري عليه ايران انجام دهند حتماً دريغ نميكردند. تهديد نظامي ميكنند اما به خصوص پس از تجربه عراق و افغانستان در قبال ايران با احتياط بيشتر قدم برخواهند داشت. وي افزود: ما جرات و جسارتي را در آمريكا نميبينيم كه پس از شكستهاي متوالي در منطقه بخواهد به كشور مهم اسلامي در منطقه يعني ايران تجاوز كند.
لیبی
- ليبي رسما به محاكمه "سيف الاسلام" در دادگاه بينالمللي اعتراض كرد.
به گزارش پايگاه خبري الجزيره دولت ليبي به رياست "عبدالرحيم الكيب" به عدم صلاحيت دادگاه جنايي بينالمللي در محاكمه "سيف الاسلام قذافي" اعتراض كرد. وكلاي دولت ليبي در سندي براي دادگاه جنايي بينالمللي كه متن آن منتشر شده آورده است، دولت ليبي از دادگاه جنايي بينالمللي ميخواهد كه درخواست خود از مقامات ليبي براي تحوبل دادن سيف الاسلام را لغو كند.
- وزير كشور فرانسه اعلام كرد كه موضوع حمايت مالي "معمر قذافي" از "نيكلا ساركوزي" شايعه اي بي اساس است.
به گزارش شبكه تلويزيوني فرانسه، "كلود گئان" افزود: اخيرا در جريان انتخابات رياست جمهوري فرانسه اين شايعات بي اساس منتشر شده است كه جايگاه ساركوزي را تخريب كنند. وزير كشور فرانسه ضمن رد كامل حمايت مالي معمر قذافي ديكتاتور سابق ليبي از ساركوزي در جريان مبارزات انتخاباتي سال 2007 ميلادي گفت: اين شايعات را تكذيب مي كنم.
تونس
- روزنامه تونسي ' الصباح ' نوشت كه قرار است از جمعه (91.02.15) و به مدت 24 ساعت 4 وزير دولت، يك مشاور رييس جمهور، 30 نماينده مجلس موسسان و 1000 دانشجوي تونسي براي اعلام همبستگي با اسيران فلسطيني دربند رژيم صهيونيستي اعتصاب غذا كنند.
به گزارش الصباح، "عبدالكريم الهاروني" وزير حمل و نقل، "المنصف بن سالم" وزير آموزش عالي، "محمد عبود" وزير مشاور در امور اصلاح اداري، "محمد بن سالم" وزير كشاورزي و "سمير بن عمر" مشاور رييس جمهور تونس در اين اعتصاب غذا شركت مي كنند.
"مهدي بن حموده" هماهنگ كننده اين اعتصاب غذا، خاطرنشان كرده است كه انتظار مي رود در ميان نمايندگان مجلس موسسان شركت كننده در اين اعتصاب غذا روساي فراكسيون هاي مختلف شركت كنند. انتظار مي رود كه در اين اعتصاب غذا اعضاي تعدادي از سازمان هاي جامعه مدني و يك هزار دانشجو از دانشكده ها و سطوح مختلف تحصيلي شركت كنند.
يك سوم اسيران فلسطيني در بند رژيم صهيونيستي دست به اعتصاب غذا زده اند و منابع فلسطيني گفته اند كه دو هزار اسير فلسطيني از ميان 4 هزار و 700 فلسطيني دربند اين رژيم اشغالگر اعتصاب غذا كرده اند.
سودان
- اقدام سودان جنوبی و سودان به متهم کردن یکدیگر درخصوص حملات علیه مناطق کشور مقابل، شانس آتش بس وعده داده شده بین این دو کشور همسایه را با خطر روبرو کرده است.
سودان جنوبی روز جمعه (91.02.15) سودان را متهم کرد به مواضع نظامی این کشور در یک منطقه نفت خیز حمله کرده است اما خرطوم چنین ادعایی را تکذیب کرد .مرز هزار و 800 کیلومتری بین سودان و سودان جنوبی طی 48 ساعت گذشته نسبتا آرام بوده است. این آرامش نسبی باعث افزایش امیدها درمورد آغاز مذاکرات بین دو کشور برای پایان دادن به اختلاف های روزافزون بین خرطوم و جوبا برسر صادرات نفت، تعیین خطوط مرزی و برخی مسائل مورد مناقشه دیگر شده که سودان و سودان جنوبی را در آستانه جنگی تمام عیار قرار داده است ."فیلیپ آگوئر" سخنگوی ارتش سودان جنوبی گفت: سودان روز جمعه بار دیگر به این کشور حمله و مواضعی را هدف قرار داد.
این در حالی است که "سوارمی خالد" سخنگوی ارتش سودان چنین ادعایی را تکذیب کرد و گفت، هیچکدام از این اظهارات درست نیست . دشمنان دیگری نیز مانند گروه های مخالف در سودان جنوبی وجود دارند .
"هیلاری کلینتون" وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه توقف همه حملات فرا مرزی بین سودان و سودان جنوبی به ویژه حملات هوایی را خواستار شد.
این گزارش ها پس از آن منتشر شد که سودان اعلام کرد آماده موافقت با درخواست های بین المللی برای توقف خصومت ها است.
شورای امنیت سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه ای تهدید کرد اگر سودان و سودان جنوبی ظرف مدت دو هفته به درگیری ها با یکدیگر پایان ندهند، مذاکراتشان را از سر نگیرند و به ضرب الاجل هشتم ماه مه اتحادیه آفریقا برای آغاز مذاکرات عمل نکنند تحریم هایی را علیه دو کشور اعمال خواهد کرد.
اما حزب حاکم کنگره ملی سودان بدون توجه به این هشدار شورای امنیت سازمان ملل متحد اعلام کرد هدف از این قطعنامه ها که با حمایت آمریکا تصویب می شود مجازات سودان و دادن امتیاز به سودان جنوبی است. "عمر البشیر" ابتدا مذاکرات با دشمن خود را در جنوب رد کرد اما کمی بعد سودان اعلام کرد مایل به مذاکره درباره مسائل امنیتی است زیرا این دو کشور همسایه هرکدام یکدیگر را به حمایت از شورشیان طرف مقابل متهم می کنند. این درحالی است که هر دو طرف چنین اتهاماتی را تکذیب می کنند.
"مهدی ابراهیم "از اعضای برجسته حزب کنگره مالی سودان در مصاحبه با خبرنگاران در نایروبی گفت: مسائل امنیتی بین سودان و سودان جنوبی باید پیش از هر مسئله دیگری مورد بررسی قرار گیرد. چگونه می توان وارد مذاکرات شد درحالی که نیروهای مسلح طرف مقابل همچنان در خاک ما حضور دارند. سودان همچنین این هفته به سودان جنوبی درمورد افزایش حملات خود برغم ابتکار صلح اتحادیه آفریقا هشدار داده است.
وزارت امور خارجه سودان با انتشار بیانیه ای اعلام کرد دولت سودان تایید می کند سودان جنوبی و ارتش این کشور در تلاش برای گسترش حملات خودشان و اشغال برخی مناطق مورد مناقشه با توسل به زور هستند. در این بیانیه آمده است، سودان نمی تواند به این نیروهای اشغالگر اجازه دهد به زور متوسل شوند. این بیانیه وزارت امور خارجه سودان پس از آن منتشر شد که سربازان سودان جنوبی اعلام کردند به طور کامل از منطقه نفت خیز هجلیج در سودان خارج شده اند.
115307-91.02.16
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
آفران: تحولات شمال آفريقا - 91.02.16 |
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |