- رئيس پارلمان مصر با انتقاد از عملكرد دولت انتقالي "كمال الجنزوري" خواستار استعفاي وي و در عين حال باقي ماندن كابينه وي براي پيشبرد امور تا زمان برگزاري انتخابات رياست جمهوري شد.
"محمد سعد الكتاتني" بار ديگر عملكرد دولت انتقالي مصر به رياست الجنزوري را به باد انتقاد گرفت و گفت: اين دولت در حل مشكلات موجود در كشور از جمله مسائل اقتصادي يا ناامني و تحصنها موفق عمل نكرده است.
رئيس پارلمان الشعب ادامه داد، راه حلي را به شوراي نظامي ارائه داده است تا به اختلافات بين دولت و شوراي نظامي خاتمه دهد به گونهاي كه الجنزوري استعفا دهد اما وزارتخانههايش تا زمان برگزاري انتخابات رياست جمهوري پيشبرد امور را در برعهده گيرند. وي تاكيد كرد: اكثريت نمايندگان مجلس (743 نفر) بر سر تعليق جلسات گفتگو به توافق رسيدند و اين تصميم به صورت شخصي اتخاذ نشده است بلكه پس از رايزني با نمايندگان مجلس صورت گرفته است تا گامي براي تشديد حملات عليه دولت الجنزوري باشد. الكتاتني ضمن اطمينان خاطر درباره برگزاري انتخابات رياست جمهوري در موعد مقرر خود گفت: مردم مصر در هيچ صورتي با لغو انتخابات رياست جمهوري موافق نيستند. وي در ادامه افزود، 743 نماينده در پارلمان الشعب مصر از عملكرد كابينه الجنزوري ناراضي هستند و دولت انتقالي بايد بر اساس قوانين موجود استعفا كند.
- شبکه تلویزیونی الجزیره در خبری اعلام کرد، قانون منع آمد و رفت در منطقه العباسیه در قاهره برای سومین روز تمدید شد.
این قانون پس از حوادث روز جمعه گذشته به اجرا گذاشته شده است، این شبکه به جزئیات بیشتر این خبر اشاره نکرد.
- هياتي متشكل از نمايندگان مجلس مصر براي پايان دادن به خشونت ها و درگيري هاي موجود در اين كشور با شوراي نظامي حاكم ديدار و گفتگو كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از قاهره، حدود 10 نفر از نمايندگان مجلس مصر از جمله "سعد الكتاتني" رئيس مجمع موسسان تدوين قانون اساسي جديد اين كشور با "سامي عنان" معاون رئيس شوراي عالي نظامي حاكم بر مصر ديدار و گفتگو كردند.
در اين ديدار كه ساعت ها به طول انجاميد درباره چگونگي خروج از بن بست سياسي موجود در مصر و پايان دادن به درگيري ها خياباني بحث و تبادل نظر شد. موضوع اصلاح برخي مفاد قانون اساسي مصر نيز از جمله مهمترين محورهاي اين گفتگوها بود. اين ديدار پشت درهاي بسته و بدون حضور خبرنگاران داخلي و خارجي صورت گرفت و هنوز هيچگونه خبري درباره نتايج آن به بيرون درز نكرده است. خبرگزاري فرانسه افزود، قانون منع رفت و آمد در بسياري از مناطق پايتخت همچنان به قوت خود باقي است و گرچه اوضاع آرام است اما اين آرامش بسيار شكننده و متزلزل است.
كاركنان شهرداري به كمك مردم از نخستين ساعات روز گذشته اقدام به پاكسازي خيابان ها و معابر كرده اند و برخلاف آرامش كنوني، حضور نيروهاي امنيتي درخيابان ها و ميادين اصلي شهر بسيار مشهود است.
- قانون كاهش اختيارات رئيس جمهوري در پارلمان مصر تصويب شد.
پارلمان مصر با اصلاح قانوني، اختيارات رئيس جمهوري در ارجاع غير نظاميان به دادگاه هاي نظامي را محدود كرد. به گزارش پايگاه روسيا اليوم، منابع پارلماني مصر از اصلاح قانوني كه به موجب آن اختيارات رئيس جمهوري كم مي شود، خبر دادند. اين منابع بيان كردند، نمايندگان قانون سال 1996 كه به رئيس جمهوري اجازه مي داد، غير نظاميان را به دادگاه نظامي ارجاع دهد، اصلاح كردند.
- پارلمان مصر به منظور آرام کردن گروه های حقوق بشر یک اصلاحیه قانونی را درباره نحوه رسیدگی به پرونده های نظامی تصویب کرد اما مدافعان حقوق بشر می گویند این اصلاحیه هیچ چیز را تغییر نداده است.
انجمن ها و گروه های حامی حقوق بشر بر این عقیده هستند که قانون جدید باز هم به ارتش مصر اجازه می دهد غیر نظامیان را در دادگاه های نظامی محاکمه کند. "عادل رمضان"، وکیل مدافع مصری، اعلام کرد اصلاحیه تصویب شده در پارلمان مصر کاری تزئینی است، واقعیت این است که هیچ چیز تغییر نکرده است.
"هبا مرایف"، از مسئولان سازمان دیده بان حقوق بشر، اعلام کرد شرایط زمانی که اصلاحیه قانونی مربوط به محاکمه غیرنظامیان در دادگاه های نظامی مصر تصویب شده، بسیار نگران کننده است چرا که حدود 300 نفر در حال حاضر در زندانی نزدیک عباسیه نگهداری می شوند.
مرایف در واقع به ده ها غیر نظامی اشاره می کرد که پس از درگیری های خونین جمعه گذشته میان تظاهر کنندگان و نیروهای پلیس نزدیک ساختمان وزارت دفاع بازداشت و اکنون در زندانی در محله عباسیه قاهره نگهداری می شوند. وی افزود اصلاحیه تصویب شده اختیارات رئیس جمهور را برای ارجاع مظنونان غیرنظامی به دادگاه های نظامی محدود می کند اما همچنان این اختیار را به ارتش می دهد که غیرنظامیان را در برابر دادگاه های نظامی محاکمه و مجازات کند. وی از این مسئله ابراز تاسف کرد که پارلمان مصر به یکی از مهمترین مطالبات انقلابیون کشور که متوقف کردن محاکمه غیرنظامیان در دادگاه های نظامی است، پاسخ نداده است. وی تاکید کرد متاسفانه نمایندگان پارلمان به خواسته های مردم بی اعتنا هستند.
مرایف تاکید کرد شرایط نگران کننده است چرا که این اصلاحیه در پارلمانی به تصویب رسیده که اکثریت اعضای آن را افرادی تشکیل می دهند که از پرونده های نظامی لطمه دیده اند (منظور وی اعضای جنبش اخوان المسلمین بود). اگر آن ها برای ایجاد اصلاحات در این زمینه وارد عمل نشوند، نمی توان به حل دیگر مشکلات امیدوار بود. در اصلاحیه تصویب شده، بند ششم قانون مورد نظر حذف شده است. طبق این بند، رئیس جمهور اجازه داشت غیرنظامیان را به دادگاه های نظامی بفرستد. اما بند 48 این قانون که به ارتش مصر اجازه می دهد غیرنظامیان را در دادگاه های نظامی محاکمه و مجازات کند، تغییری نکرده است.
- ارتش مصر مدعي شده كه برادر رهبر القاعده يكي از عوامل ناآراميها اخير در قاهره بوده و اين درحالي است كه مردم شوراي نظامي را مسئول كشته شدن 20 نفر در درگيريهاي اخير ميدانند.
به گزارش تلويزيون العربيه، ارتش مصر مدعي شده كه چندين نفر از افراد دستگير شده در طي درگيري هاي روزهاي اخير در قاهره به دنبال اشغال ساختمان وزارت دفاع بودهاند. اين درحالي است كه انقلابيون مصر ارتش و شوراي نظامي حاكم را به دليل ناتواني در تامين امنيت مردم مقصر مي دانند. همچنين ارتش مصر اعلام كرده كه در ميان متهمان برادر رئيس القاعده نيز حضور دارد تا اينگونه اعتراضات مردم را با القاعده معرفي كنند.
از سوي ديگر "حازم ابواسماعيل" نامزد رد صلاحيت شده سلفي هاي مصر خبر منتشر شده درباره دستگيرياش را تكذيب كرد و اعلام كرد كه تاكنون شوراي نظامي وي را براي ارائه توضيح درمورد حوادث اخير قاهره فرانخوانده است.
- با نزديك شدن زمان برگزاري انتخابات رياست جمهوري مصر، منابع رسانه اي جهاني تحليل هاي خود را در خصوص نامزدهاي اين انتخابات و دوري يا نزديكي آن ها به غرب آغاز كردند.
به گزارش روزنامه فايننشال تايمز دراين باره نوشت، از ميان نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري مصر، "عمرو موسي" دبيركل سابق اتحاديه عرب، نامزد محبوب و مورد تأييد غرب است. رييس جمهوري آينده بايد يك عامل فشار باشد، و براي ايجاد توافق احزاب و مؤسسه ها را تحت فشار قرار دهد.
"عمرو موسي" تأكيد مي كند، رقيب اصلي او "محمد مرسي" نامزد گروه اخوان المسلمين است، با اين حال فايننشال تايمز "عبدالمنعم ابوالفتوح" از رهبران جداشده از گروه اخوان المسلمين را از رقباي بارز "عمرو موسي" عنوان مي كند، به ويژه آنكه وي از سوي جوانان ليبرال حمايت شده، و تأييد برخي سلفي ها را نيز كسب كرده است.
احتمالا برخي آراي احتمالي "عمرو موسي" در دور نخست رأي گيري جذب برخي نامزدهاي غير اسلامخواه و بويژه "احمد شفيق" نخست وزير اسبق خواهد شد كه از سوي ارتش حمايت مي شود. "عمرو موسي" پيش از هرچيز نيازمند آن است كه بي اعتمادي عميق اسلامخواهان را جبران كند، زيرا اسلامخواهان او را يكي از عناصر ارتش مي دانند كه قصد دارد سلطه ژنرال ها را بر كشور تحكيم بخشد.
- شماري از فعالان و سياستمداران مصري عذر خواهي هاي صورت گرفته از سوي دولت مصر كه منجر به تصميم عربستان سعودي براي بازگرداندن سفير خود به قاهره شد را، تقبيح كردند.
فعالان و سياستمداران مصري با انتقاد از سفر هيئت مردمي مصر به عربستان سعودي و ديدار با "عبدالله بن عبد العزيز" پادشاه اين كشور كه به تبع آن سفير عربستان به قاهره بازگشت، هدف اين ديدار را معذرت خواهي براي يك اشتباه مرتكب نشده دانستند. "محمود عفيفي" سخنگوي جنبش '6 آوريل'، گفت: اين ديدار از ابهام زيادي برخوردار است ومعلوم نيست آن ها براي چه سفر كردند و در مورد چه چيز هايي بحث نمودند و نتيجه به دست آمده چه بود. وي ابراز شگفتي كرد كه چگونه هيئت كاملي از شخصيت هاي مردمي براي التماس به پادشاه عربستان راهي اين كشور شده است در حالي كه مصر بزرگتر از آن است كه چنين رفتار كند.
عفيفي افزود، اگر استدلال آن ها براي رفتن، عادي سازي رابطه بين دو كشور بود، من فكر مي كنم كه مصر بزرگتر از آن است كه براي التماس و عذرخواهي برود. بهتر بود آن ها اين كار را به وزارت امور خارجه مي سپردند وبه تلاش هاي ديپلماتيك براي حل و فصل مسأله رضايت مي دادند، اما اين روش اهانت آميز مشكلات مصري ها در خارج از كشور را عميق تر كرد وكرامت وعزت آن ها را بر باد داد.
"محمد ابو الغار" هماهنگ كننده جنبش 6آوريل نيز گفت: ما از ابتدا از شركت در اين هيئت خودداري كرديم، زيرا در مورد هدف از اين ديدار ويا آنچه بايد بحث شود هيچ توافقي نبود. وي در خصوص اينكه آيا اين ديدار نتيجه اي در برداشته است يا خير گفت: اين امر به هدف شركت كنندگان در اين ديدار بستگي دارد، در صورتي هدف آن ها عذرخواهي و از سر گيري رابطه مصر و عربستان سعودي با بازگرداندن سفير سعودي بوده اين هدف محقق شده است اما اگر هدف، بازگرداندن احترام مصري ها و حل مشكل "أحمد الجيزاوي" بوده اين امر محقق نشده است.
از سوي ديگر "أبو العز الحريري"، نامزد انتخابات رياست جمهوري، و يكي از اعضاي هيئت اعزامي به عربستان گفت كه سفر وي به همراه هيئت مردمي مصر براي عذرخواهي از قضيه الجيزاوي نبود بلكه براي تاكيد بر عمق روابط دو كشور و حفظ روابط مصر و عربستان سعودي در چارچوب توازن بين كشورهاي عربي بوده است.
- شماري از سياستمداران و كارشناسان مصري خواستار غلبه بر پيامدهاي حوادث خونين 'العباسيه' در قاهره كه به كشته و زخمي شدن 1 ها نفر انجاميد شدند و بر ضرورت ترسيم يك نقشه راه براي آينده كشور تاكيد كردند.
اين كارشناسان برگزاري انتخابات رياست جمهوري در زمان مقرر را موجب كاهش تنش هاي موجود در كشور دانستند.
"جمال عبد الجواد"، مدير سابق مركز مطالعات سياسي و استراتژيك 'الاهرام' خواستار اجراي يك گفتگوي باز ميان نيروهاي مختلف سياسي، از جمله شوراي نظامي، اخوان المسلمين، ليبرال ها و غيره براي رسيدن به توافق بر سر مسائل مورد اختلاف مثل دستور كار كميته تدوين قانون اساسي، اوضاع ارتش پس از مرحله انتقالي وتحويل قدرت، به عنوان يك نقشه راه براي گذر به سوي مرحله بعدي به جاي تبادل اتهامات شدند.
به گفته عبد الجواد، عدم توافق در مورد اين مسائل دليل اصلي درگيري ها است و بدون توافق درگيري و خشونت ادامه خواهد يافت.
به
عقيده
"صلاح
عيسي" روزنامه نگار و سردبير روزنامه 'القاهره' راه برون رفت از
بحران فعلي پرداختن به مهم
ترين مسئله يعني انتخابات آينده رياست جمهوري،
و تحويل قدرت در 30 ژوئن
آينده است كه ما در آستانه اين مرحله هستيم.
از
سوي ديگر "وحيد عبد المجيد"
رئيس مركز ترجمه و نشر 'الاهرام' گفت: كه اين
بحران داراي مقدماتي بوده كه
به مرور زمان جمع شده و منجر به بي اعتمادي بين
همه طرف هاي درگير، چه بين
شوراي نظامي و بين نيروهاي سياسي ويا بين خود
اين نيروها با يكديگر گرديده
است.
وي افزود، سوء مديريت مرحله گذار منجر به اصرار برخي بر اهداف خود وتحصن گرديد كه دلايل آن ها اغلب صحيح بود اما در مكان اشتباهي صورت گرفت و منجر به درگيري هايي شد كه همه در حال حاضر هزينه آن را مي پردازند. درخواست معترضان براي سلامت انتخابات واجراي اصل 28 و غيره مطالبات عادلانه اي است كه در محلي اشتباه از آن سخن گفته شده است. آن ها پس از جمعه 13 آوريل در ميدان التحرير تحصن كرده بودند كه مكان درستي براي اين كار بود اما برخي از آن ها اين تحصن را به مكاني نادرست و در زماني اشتباه منتقل كردند كه منجر به اين حوادث غم انگيز شد.
به گفته "عمرو هاشم" مدير بخش سياسي مركز مطالعات سياسي و استراتژيك الاهرم: سه راه حل براي خروج از بحران فعلي وجود دارد از جمله اصلاح اصل 60 قانون اساسي، واصل 28، زيرا در همه پرسي 19 مارس برخي با تصويب ماده 28 موافقت نموده و گمان كردند كه با اين كار مشكل حل خواهد شد اما وقتي دريافتند اين اصل به نفع آن ها نيست اكنون كشور را به آتش مي كشند. زيرا براي اصلاح اصل 28 بايد اصل 60 نيز اصلاح شود.
وي راه حل دوم را تدوين قانون اساسي وانتخاب 100 عضو كميته تدوين از خارج از پارلمان و بدون حضور نيروهاي سياسي دانست.
هاشم راه سوم را استفاده از اختيارات رئيس جمهور براي تنظيم رابطه بين وي وپارلمان تا زمان تدوين قانون اساسي دائم برشمرد.
- "ولید الحداد" عضو کمیسیون روابط خارجه حزب آزادی و عدالت مصر (شاخه سیاسی اخوان المسلمین)، شورای نظامی و دولت "کمال الجنزوری" را مسئول ریخته شدن خون افرادی دانست که در درگیری های اخیر در قاهره کشته شدند.
به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه العالم ولید الحداد در مصاحبه با العالم با اشاره به حوادث منطقه العباسیه و نیز درگیری های سابق مقابل مقر کابینه این کشور، گفت: قربانیان حوادث منطقه العباسیه در قاهره مانند حوادث سابق که به کشته شدن مردم منجر شد، ناشی از سهل انگاری نیروهای امنیتی وزارت کشور بود. وی همچنین افزود: شورای نظامی مصر نیز هیچ توجهی به کشتارهایی که صورت می گیرد، نمی کند.
وی اظهار داشت، گروه اخوان المسلمین و حزب آزادی و عدالت، شورای نظامی مصر را مسئول کشته و زخمی شدن شهروندان در منطقه العباسیه می داند زیرا اداره کشور در حال حاضر در دست شورای نظامی است.
الحداد افزود، دولت الجنزوری نیز در کنار شورای نظامی مصر مسئول حوادث اخیر و کشته شدن شهروندان مصری و عمل نکردن به وظیفه خود در اداره کشور است. عضو کمیسیون روابط خارجه حزب آزادی و عدالت مصر همچنین گفت: دولت الجنزوری از سوی نمایندگان مردم در پارلمان سلب اعتماد شده است. وی از ادامه فعالیت دولت مصر و حمایت شورای نظامی از آن ابراز شگفتی کرد. الحداد به سخنان اخیر "طنطاوی" رئیس شورای نظامی مصر که چند روز پیش به دولت الجنزوری 48 ساعت برای کناره گیری فرصت داد، اشاره و خاطرنشان کرد که تاکنون این اتفاق روی نداده است.
وی ضمن هشدار درباره روبرو شدن کشور با اقدامات خشونت بار و احتمال به تعویق افتادن انتخابات ریاست جمهوری مصر، از همه گروه های سیاسی مصر خواست که به مسیر دموکراتیکی که قانون تعیین کرده است، پایبند باشند تا بتوانند دستاوردهای انقلاب را حفظ کنند.
- در حمله افراد ناشناس به معترضان
مصري دهها تن زخمي و يك نفر كشته شد.
به
گزارش سي ان ان، معترضان
مصري كه عليه رد
صلاحيت "هاضم ابو اسماعيل"
از نامزدهاي رياست جمهوري اين كشور در قاهره تظاهرات كرده بودند، مورد حمله افراد
مسلح با لباس شخصي قرار گرفتند كه طي آن دهها تن
زخمي و يك نفر نيز جان باخت.
تظاهركنندگان براي چهارمين روز پياپي در اعتراض به رد صلاحيت هاضم ابو اسماعيل نامزد اسلامگرا تجمع كرده بودند.
ابو اسماعيل به دليل اين كه مادرش يك شهروند آمريكايي بوده، رد صلاحيت شده است. خود وي اين ادعاي دولت مصر را رد كرده و از مردم خواست عليه اين تصميم به پا خيزند.
- پايگاه خبري مصري الوفد با بررسي وضعيت "عبدالمنعم ابوالفتوح" از نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري اين كشور به ميزان محبوبيت وي كه شانس او را براي موفقيت در اين رويداد افزايش مي دهد، پرداخته است.
پايگاه الوفد با اشاره به شرايط مطلوب عبدالمنعم ابوالفتوح آورده است، محبوبيت مردمي نامزد اسلامگراي جدا شده از گروه اخوان المسلمين روز به روز بيشتر مي شود. پايگاه مذكور مي افزايد: اين محبوبيت مردمي ابوالفتوح شانس وي براي پيروزي در انتخابات رياست جمهوري مصر را بالا مي برد به ويژه اينكه وي حمايت دو جريان سلفي و ليبرالي را نيز جلب كرده است.
اين پايگاه بيان كرد، ابوالفتوح همچنين حمايت مسيحيان مصر را به دست آورده است و مي كوشد كه خود را نامزدي كه خواسته هاي همه اقشار ملت مصر را درك مي كند نشان دهد.
الوفد ذكر كرد، ابوالفتوح در يكي از سخنراني هاي خود گفته است كه دوره تحقير مصري ها به سر آمده است. اين پايگاه بيان كرد، "شعبان مصطفي" يكي از اعضاي جماعت سلفي مصر درباره ابوالفتوح معتقد است، وي روابط خوبي با همه گرو ههاي ديني، ليبرال ها، چپ گراها، اسلام گرايان و مسحيان دارد ما براي تحقق وحدت به همدلي بيش از تفرقه نياز داريم.
پايگاه فوق افزود، ابوالفتوح راي طرفداران برخي مانند "محمد البرادعي" و "حازم صلاح ابواسماعيل" نامزد رد صلاحيت شده را به دست خواهد آورد.
اين پايگاه ذكر كرد، طرفداران ابوالفتوح وي را واقع گرا و فردي كه به ندانسته هاي خود اعتراف مي كند مي دانند و به انتقادهاي وي از "انور سادات" اشاره مي كنند.
- "مصطفي الفقي" روابط ايران و مصر را موجب تحكيم قدرت دو كشور در منطقه خواند و گفت: هر نامزد رياست جمهوري در صورت رسيدن به قدرت بايد روابط با ايران را از سر بگيرد.
وي تاكيد كرد از همان ابتدا دليلي براي اختلاف بين تهران - قاهره حتي از لحاظ عقيدتي وجود نداشته است مصر و ايران عقايد واحد و مشتركي دارند هر دو كشور اسلامي هستند و اختلاف عقيدتي بين اين دو كشور نيست.
اين تحليلگر سياسي اختلافات بين دو كشور در مذهب را بيمورد خواند و گفت همان گونه كه در خود مصر نيز اخوانيها هستند، سلفيها هستند صوفيها هستند در ايران هم مذاهب شيعه و اهل تسنن هستند و اين دليلي براي اختلاف بين دو كشور نيست. وي ادامه داد: مصر با كشورهايي رابطه دارد كه هيچ چيزي از اسلام نميدانند پس چگونه كشورهاي اسلامي به دليل اختلاف هاي ناچيز با يكديگر قطع رابطه ميكنند.
الفقي اختلاف سياسي بين مصر و ايران را ساخته و پرداخته دست آمريكا خواند و گفت: دولت مبارك در راستاي خدمت به منافع آمريكا با اختلاف افكني موافق بود و آمريكا به خوبي ميداند كه اگر مصر و ايران با يكديگر ائتلاف تشكيل دهند منافع آمريكا و نقشه هاي صهيونيستي در منطقه به مخاطره خواهد افتاد. الفقي درباره مخالفت غرب و آمريكا با پيشرفتهاي مسالمتآميز برنامه هسته اي ايران گفت: واشنگتن حق دخالت در امور هستهاي ايران را ندارد و اگر بخواهيم حق بگوييم مصر بايد براي توقف اقدامات آمريكا عليه ايران مداخله كند چون مصر براي شناخت برنامه هستهاي ايران به عنوان يكي از كشورهاي منطقه حق بيشتري دارد چون برنامه هستهاي ايران تاثير مثبت يا منفي خود را بر منطقه و نه آمريكا خواهد گذاشت.
اين تحليلگر سياسي روابط محكم ميان ايران و مصر را موجب تحكيم قدرت دو كشور در منطقه خواند و افزود هر نامزد رياست جمهوري در صورت رسيدن به قدرت بايد روابط با ايران را از سر بگيرد و سفارتخانهها در دو كشور بازگشايي شوند.
- "حمدين الصباحي"، نامزد رياست جمهوري مصر تشكيل اتحاديه مشترك ايران و مصر براي حفظ حريم كشورهاي اسلامي در برابر تهديدهاي غرب را لازم دانست.
الصباحي كه فردي ملي گراست، حضور گسترده مردم در انتخابات رياست جمهوري همچون انتخابات پارلماني را راه مقابله با هر گونه طرح شوراي نظامي براي تقلب در نتايج انتخابات خواند. نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر همچنين تشكيل ائتلاف مصر، تركيه و ايران را از برنامههاي خود در صورت پيروزي در انتخابات خواند و گفت: عدم وجود روابط تهران - قاهره در راستاي تحقق منافع آمريكا و به ضرر ملت مصر و ايران است اما با تشكيل ائتلاف ميتوانيم در مقابل فشارهاي آمريكايي و صهيونيستي ايستادگي كنيم.
وي ضمن اعلام مخالفت خود با توافقنامه كمپديويد بين قاهره و تلآويو تاكيد كرد از نهادهاي دولتي منتخب خواهد خواست تا توافقنامه را به همه پرسي مردم گذارند تا در صورت تايييد از سوي مردم پارلمان آن را مورد تجديد نظر قرار دهد. الصباحي با اعلام حمايت خود از مقاومت مردمي فلسطين تاكيد كرد در صورتي كه رژيم صهيونيستي اين حق فلسطينيان را به رسميت نشناسد سفير رژيم صهيونيستي در قاهره را نميپذيرد.
- رسانه هاي سعودي و قطري به تحريك شوراي نظامي براي درگيري با مردم و انقلابيون در مصر متهم شده اند.
به گزارش شبكه العالم، "اسعد ابوخليل" انديشمند لبناني گفت، شبكه الجزيره قطر در قاهره با دروغ پردازي، تظاهر كنندگان مصري را توطئه گر مي نامد. ابوخليل شبكه الجزيره قطر را بوق رسانه اي شوراي نظامي مصر دانست و تأكيد كرد: بايد نحوه پوشش رسانه اي شبكه هاي العربيه عربستان و الجزيره قطر را در ارتباط با خبرهاي مصر و سوريه مقايسه كرد. وي ادامه داد، اين دو شبكه، مصري ها را به دليل اعتراض مورد بازخواست قرار داده و نكوهش مي كنند. روزنامه الدستور مصر از ناپديد شدن 22 روزنامه نگار در جريان حوادث منطقه العباسيه قاهره خبر داد. اتحاديه روزنامه نگاران با اعلام اسامي اين 22 روزنامه نگار و عكاس تأكيد كرد كه هنوز از سرنوشت شماري از اين افراد خبري در دست نيست.
"سيد عبداللاله" در روزنامه البديل مصر نوشت: نظاميان با كفش وارد مسجد النور در منطقه العباسيه شدند و پس از بازرسي مسجد كساني را كه در آن بودند بازداشت كردند. امري كه در زمان ناپلئون اتفاق نيفتاده بود. در جريان اين حمله "شيخ حافظ سلامه" يكي از چهره هاي برجسته مقاومت مردمي سوئز به اتهام تحريك تظاهركنندگان بازداشت و پس از مدتي آزاد شد.
- "ریوا بالا" معاون مطالعات راهبردی و اطلاعاتی موسسه استراتفور در آمریکا گفت شورای نظامی مصر همه تلاش خود را برای جلوگیری از پیروزی یک نامزد اسلام خواه در انتخابات ریاست جمهوری مصر صورت می دهد.
به گزارش بخش تصویری پایگاه اینترنتی این موسسه، ریوا بالا گفت: شورای نظامی حاکم بر مصر که قدرت را در این کشور در اختیار دارد، تلاش کرد با برگزاری یک نشست مطبوعاتی به جامعه مصر این اطمینان را بدهد که همانطور که وعده اش داده شده است، قدرت را بعد از انتخابات ریاست جمهوری در این کشور به نهادهای غیر نظامی تحویل می دهد.
وی ادامه داد در حال حاضر مساله
قانون اساسی مصر نیز همچنان
به جای خود باقی است و شورای نظامی مصر سعی دارد
با به میدان فرستادن
نامزدهای گوناگون، از رسیدن اسلام خواهان به قدرت
جلوگیری کند و در عین حال به
مخالفان خود نیز درباره پیامد های سخت گرفتن
عرصه بر این شورا هشدار می
دهد.
وی ادامه داد این تضمین های شورای نظامی مصر بعد از چند روز
درگیری خون بار بین تظاهر کنندگان و افراد مسلح صورت می گیرد.
اخوان
المسلمین در واکنش به این
رویدادها، خواستار برگزاری تظاهراتی یک میلیون
نفری و آوردن فشار به شورای
نظامی برای انتقال قدرت شدند.
با این وجود،
ارتش مصر تلاش می کند به
مخالفان خود این هشدار را بدهد که اگر قرار باشد
اوضاع با خواست این شورا پیش
نرود، خشونت ها در این کشور بیشتر می شود و
این امر نیز به تعلیق فرایند
سیاسی در این کشور منجر می شود.
بالا گفت:
از سوی دیگر شورای نظامیان
مصر در تلاش است تا با اقدامات گوناگون، از
رسیدن اسلام گرایان به قدرت
جلوگیری کند؛ شورای نظامی راه را برای خیرات
الشاطر نامزد اخوان المسلمین
برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری باز گذاشت
ولی نهاد ناظر بر انتخابات
که از حمایت ارتش نیز برخوردار است، از شرکت وی
در این انتخابات به همراه
شماری دیگر از جمله "عمر سلیمان" جلوگیری کرد.
اخوان المسلمین سپس، نامزد بعدی خود یعنی "محمد مرسی" را پیش
انداخت.
دیگر نامزد اسلام خواه "عبدالفتوح" است که از حمایت گسترده گروه
های سلفی برخوردار است.
این نشان می دهد که بخش اسلام خواه در مصر رفته رفته دچار شکاف
می شود و این همان چیزی است که ارتش مصر می خواهد.
بالا ادامه داد در بخش سکولارها، عمرو موسی پیشتاز است و رهبران بسیاری از کشورهای عرب خاورمیانه از هم اکنون از وی به عنوان رهبر آینده مصر حمایت می کنند. ارتش نیز مایل است یک رئیس جمهور سکولار روی کار بیاید تا در قوای این کشور بین ریاست جمهوری و پارلمان این کشور که به شدت تحت نفوذ اسلام خواهان قرار دارد، به نوعی توازن ایجاد شود. از دیگر سو باید این را نیز در نظر داشت که شیوه های ایجاد شکاف در حال حاضر مفید هستند ولی اگر انتخابات به دور بعدی کشیده شود و یک نامزد سکولار در برابر نامزدی اسلام خواه قرار گیرد ، دیگر این شیوه ها کارساز نیستند و از همین رو، ارتش مصر ترجیح می دهد عمرو موسی در همان دور نخست ، انتخابات را با پیروزی پشت سر بگذارد.
بالا افزود از دیگر سو ، مساله مهم دیگر این است که در تدوین قانون اساسی تازه مشخص خواهد شد که رئیس جمهور آتی مصر تا چه میزان قدرت دارد. شورای نظامیان مصری می خواهد در مرحله نخست، ببیند چه نتایجی از انتخابات ریاست جمهوری مصر به دست می آید و سپس درباره نحوه تدوین قانون اساسی این کشور تصمیم می گیرد.
لیبی
- رئيس كميسيون انتخابات ليبي يكشنبه (91.02.17) اعلام كرد كه 330 هزار نفر تاكنون به عنوان راي دهنده براي انتخاب اعضاي اولين مجلس موسسان در ماه ژوئن ثبت نام كرده اند.
خبرگزاري فرانسه از طرابلس، به نقل از "نوري الابر" نوشت، ثبت نام اين تعداد راي دهنده نشانه اي مثبت است كه شمار بيشتري از مردم در يك هزار و 473 مركز راي گيري ثبت نام خواهند كرد.
ثبت نام از راي دهندگان از سه شنبه هفته گذشته آغاز شد و به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت. انتخابات مجلس موسسان ليبي اولين انتخابات در اين كشور پس از چهار دهه حكومت "معمر قذافي" خواهد بود.
رئيس كميسيون انتخابات ليبي در ادامه خاطر نشان كرد كه تاريخ انتخابات هنوز به طور دقيق تعيين نشده است اما به ضرب الاجل تعيين شده براي برگزاري انتخابات احترام گذاشته مي شود. براساس اعلام شوراي ملي انتقالي ليبي اين انتخابات در ماه ژوئن برگزار مي شود. مجلس موسسان با 200 عضو پس از تشكيل كميته اي از كارشناسان براي نگارش پيش نويس قانون اساسي كه به دنبال آن به همه پرسي گذاشته خواهد شد، را انتخاب خواهد كرد .120كرسي اين مجلس براي كانديداهاي مستقل و بقيه براي احزاب سياسي است.
- روزنامه الشروق الجزاير مطالبي قابل توجه در مورد "الساعدي قذافي" يكي از پسران "معمر قذافي" كه در حال حاضر در الجزاير ساكن است، منتشر كرد.
اين روزنامه الجزايري مينويسد كه الساعدي قذافي مثل پادشاهان به وسيله پولهايي كه از ليبي دزديده است در الجزاير زندگي ميكند. الشروق الجزاير در ادامه نوشت كه اين پسر قذافي دو روز پس از كشته شدن پدرش و در حاليكه هنوز جنازه معمر قذافي دفن نشده بود، با دو زن موريتانيايي ازدواج كرد و به جشن و شادي پرداخت.
الساعدي قذافي، گفته است كه شديدا دلش ميخواهد برادرش "سيف الاسلام" كه در حال حاضر در بازداشت به سر ميبرد، اعدام شود. اين روزنامه الجزايري چنين توصيف ميكند كه الساعدي قذافي از پدرش هم ديوانهتر است!
- رئيس رسانه هاي خبري آمريكا نقل از "باراك اوباما" رئيس جمهور ايالات متحده اعلام كردند كه ديگر وقت جنگ هاي خارج از آمريكا پايان يافته و بهتر است توان خود را در داخل كشور متمركز كنيم.
به رغم انتشار اين خبر، "سينثيا مكيني" روزنامه نگار آمريكايي در شماره اخير نشريه گلوبال ريسرچ فاش كرد كه باراك اوباما با اعزام 12 هزار سرباز آمريكايي به ليبي موافقت كرده است. به گفته اين روزنامه نگار آمريكايي، اين سربازان قرار است از پايگاه "مالتا" راهي ليبي شوند تا به اصطلاح با وضعيت نابسامان داخلي ليبي كه بيشتر شبيه به يك جنگ داخلي است، مقابله كنند.
سينثيا مكيني در ادامه مطلب خود افزود، شوراي انتقالي ليبي از گروهك هاي مسلح كه داراي سلاح و قدرت زيادي هستند و در مناطق مختلف اين كشور منتشر شده اند، رنج مي برد و عمليات هاي اين گروهك ها، فعاليت شوراي انتقالي را مختل كرده و اين شورا را با مشكل جدي مواجه ساخته است.
وي همچنين مي افزايد، هدف اين گروه هاي مسلح، دستيابي به قدرت است و تحركات آنان، ليبي را به كشوري مانند عراق و افغانستان تبديل كرده است. گفته مي شود از ديگر اهداف اعزام اين 12 هزار نيروي آمريكايي به ليبي، حفاظت از تأسيسات نفتي اين كشور است كه از چند ماه پيش زير سلطه آمريكايي ها قرار گرفته است.
بيشتر بنادر نفتي ليبي كه در شهر مصراته قرار داشته كه بر اثر بمباران هوايي نيروهاي ناتو به طور كامل منهدم شده اند. چندي است كه تعداد زيادي مهندس آمريكايي كه در قطر و امارات متحده عربي مستقر بوده اند راهي ليبي شده اند تا به بازسازي تأسيسات نفتي ليبي بپردازند.
- ليبي و نيجر توافقنامه همكاري دو جانبه در بخش هاي امنيتي، سياسي، اقتصادي، سرمايه گذاري و حمل و نقل امضا كردند.
به گزارش خبرگزاري شينهوا، اين موافقتنامه بين "عاشور بن خيال" وزير خارجه و همكاري بين المللي ليبي و "ابو عزوم محمد ابو عزوم" وزير خارجه نيجر و با حضور "عبد الرحيم الكيب" و"بريگي رافيني" نخست وزيران دو كشور به امضا رسيد. امضاي اين موافقتنامه زمينه مناسب را براي بهبود سطح روابط دوستانه بين ليبي و نيجر فراهم خواهد كرد.
عبد الرحيم الكيب در پايان مراسم امضاي موافقنامه تصريح كرد دو كشور ديدگاه مشتركي براي گسترش همكاري در موضوعات مختلف دارند. الكيب در ادامه از دولت نيجر خواست با ليبي در بخش امنيتي به ويژه در ارتباط با مسئولان رژيم سابق ليبي بيشتر همكاري كند. وي افزود همكاري ليبي و نيجر در بخش امنيتي شرايط لازم را براي توسعه اقتصادي، سياسي و فرهنگي دو كشور فراهم خواهد كرد. نخست وزير نيجر نيز از علاقمندي كشورش براي گسترش روابط با ليبي بر اساس اصل احترام متقابل، حمايت از منافع مشترك و حفظ حاكميت دو كشور خبر داد.
تونس
- "عدنان منصر"، سخنگوي رئيس جمهوري تونس گفت: "منصف المرزوقي، رئيس جمهوري تونس بعد از رايزني با رئيس مجلس ملي موسسان و نخست وزير تصميم گرفت تا وضع فوقالعاده در اين كشور را از اول ماه مه تا 31 ژوئيه تمديد كند.
تحليلگران معتقدند حالت فوقالعاده در تونس در حالي تمديد ميشود كه رژيم صهيونيستي درباره وقوع درگيريها در تونس طي ماه جاري هشدار داده بود. اين پنجمين باري است كه از زمان سقوط نظام "زين العابدين بن علي"، رئيس جمهور مخلوع تونس تاكنون حالت فوقالعاده در كشور تمديد ميشود.
- جمعيت دانش آموزي حمايت از مسئله فلسطين در تونس اقداماتي را براي حمايت از اسراي فلسطيني در زندان هاي رژيم صهيونيستي آغاز كرد.
به گزارش شبكه تلويزيوني الجزيره، اعتصاب غذاي دو روزه اي كه برخي از وزرا و نمايندگان مجلس موسسان نيز به صورت نمادين در آن شركت كردند از جمله اين اقدامات و فعاليت ها به شمار مي رود. همزمان با اين اقدامات شهر هاي مختلف تونس نيز شاهد برپايي تظاهرات در حمايت از درخواست آزادي اسرا و پايان دادن به رنج هاي آن ها بود.
"مهدي بن حموده" هماهنگ كننده فعاليت هاي دانش آموزي در تونس براي حمايت از مسئله فلسطين گفت: هدف از اين اقدام حمايت از اسراي فلسطيني و پايداري و مقاومت آن ها در زندان ها است. ما خواستار آزادي اسرا و پايان دادن به ظلم و ستم عليه آن ها هستيم.
"احمد الكحلاوي" عضو هيأت ملي مقاومت در برابر عادي سازي روابط گفت: ما تونسي ها مثل بقيه جهانيان معناي بازداشت اداري را نمي فهميم. اين رژيم تنها رژيم در جهان است كه قانوني مبني بر بازداشت اداري دارد كه بر اساس آن ممكن است هر انساني ربوده شود و به زندان بيفتد و سال ها در زندان بماند بدون آن كه از وي بازجويي شود يا تحت محاكمه قرار بگيرد.
"عبدالحكيم حنيني" اسير فلسطيني تبعيد شده كه در تظاهرات حمايت از اسرا در تونس شركت داشت گفت: حمايت ملت هاي عربي از اسراي در زندان ها روحيه آن ها را تقويت مي كند و باعث مي شود بيشتر و بيشتر به مقاومت خود ادامه دهند. اين حمايت ها همچنين باعث ترس و وحشت دشمنان آن ها از وخامت اوضاع مي شود.
- در شرایطی که مسئولان تونسی برای حل اختلافات میان گروه های اسلام خواه و لیبرال تلاش دارند دیدار شیخ "یوسف قرضاوی" روحانی سنی مذهب قطری و از نزدیکان امیر قطر به این کشور اختلافات سیاسی میان گروه های مختلف تونسی را افزایش داده است.
دیدار
قرضاوی رئیس انجمن جهانی
علمای مسلمان به تونس به ویژه سبب خشم گروه های
هوادار مدرنیته و لیبرالیسم
در این کشور شد زیرا این گروه ها دیدار او را
از کشورشان با هدف حمایت از
گروه های اسلامی می دانند.
قرضاوی که با
دعوت "راشد الغنوشی" رئیس
جنبش النهضه تونس به این کشور سفر کرده است حتی در
بدو ورودش به تونس با تجمعات
اعتراضی گروه های حقوقی ، لیبرال و چپگرا و با
شعارهایی چون «فتنه را در
تونس نمی خواهیم» روبرو شد.
معترضان به سفر قرضاوی به تونس او را نمادی از اندیشه های سلفی
می دانند و معتقدند سلفی ها در تونس جایگاهی ندارند.
حزب سوسیالیست کارگری تونس از قرضاوی به عنوان جارچی انقلاب تونس یاد کرد و ابراز داشت، «اندیشه های سلفی را نمی پسندیم زیرا سلفی ها جز ترویج خشونت و تندروی چیز دیگری نمی شناسند.»
"حمه الهمامی" دبیرکل حزب سوسیالیست کارگری تونس نیز شخصیت قرضاوی را شخصیتی پرنوسان خواند و گفت: نیازی به چهره هایی نداریم که برخی از شبکه های ماهواره ای عرب برای رسیدن به اهداف سیاسی خود مبلغ آن ها شده اند.
- رییس جمهور موقت تونس پیروزی فرانسوا اولاند در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه را به وی تبریک گفت.
"منصف
المرزوقی" ابراز امیدواری
کرد که انتخاب فرانسوا اولاند در فرانسه فرصت
جدیدی برای از سر گیری شراکت
و همکاری بلندمدت تونس و فرانسه باشد.
المرزوقی
با ارسال پیام تبریک کتبی به
اولاند تاکید کرد که ملت تونس خواستار ایجاد
روابط جدیدی بین دو کشور
براساس دوستی و مصالح مشترک هستند.
به گزارش
خبرگزاری فرانسه از تونس،
رییس جمهور موقت تونس همچنین از اولاند برای سفر
به تونس در نزدیک ترین فرصت
ممکن به منظور تلاش برای تقویت روابط دو کشور
دعوت کرده است.
الجزاير
- فرصت قانوني و سه هفته اي تبليغات نامزد هاي انتخاباتي مجلس ملي مردمي الجزاير در قالب 2هزار و 53 فهرست انتخاباتي كه از روز يكشنبه 27 فروردين ماه آغاز شده بود، يكشنبه (91.02.16) پايان يافت.
بيش از 25 هزار نامزد انتخاباتي در قالب 44 حزب و تشكل سياسي ، يك ائتلاف ( ائتلاف سبز الجزاير) و 211 فهرست مستقل براي ورود به مجلس اين كشور با فعاليت هاي تبليغاتي، نشست هاي حزبي و شركت در برنامه هاي راديو و تلويزيوني در مهلت قانوني به تبيين برنامه ها و جلب نظر مردم پرداختند. در انتخابات پارلماني الجزاير در 10 ماه مه (پنج شنبه 21 ارديبهشت) 25 هزار نامزد انتخاباتي براي ورود به مجلس ملي مردمي و تصاحب 462 كرسي هاي پارلمان اين كشور به رقابت مي پردازند.
از مجموع 25 هزار نامزد ورود به مجلس الجزاير هفت هزار و 646 نفر زن هستند. راديو و تلويزيون الجزاير به عنوان فراگير ترين رسانه اين كشور در مهلت ياد شده در برنامه هاي ويژه انتخابات فرصت لازم براي معرفي برنامه هاي انتخاباتي احزاب و نامزهاي انتخاباتي را فراهم كرده بود.
براساس ماده 180 قانون انتخابات اين كشور تمامي احزاب و نامزدهاي انتخاباتي در استفاده از شبكه هاي راديويي و 5 شبكه تلويزيوني دولتي الجزاير، اماكن عمومي از جمله باشگاه هاي ورزشي براي برپايي همايش و نشست هاي انتخاباتي از حقوق مساوي برخوردار هستند. تبليغات انتخاباتي اين دوره مجلس الجزاير به دليل نظارت دقيق كميته برگزاري انتخابات و قضات محاكم اين كشور كه مسووليت نظارت بر تخلفات انتخاباتي را بر عهده داشته اند در چارچوب قوانين و مقرارت انجام پذيرفت.
نامزدهاي نمايندگي ورود به مجلس براي تبليغات تنها مجاز به چاپ پوستر هاي رنگي در ابعاد معمولي كمتر از يك متر در 50 سانتيمتر و نصب آن ها در مكان هاي ويژه و از پيش تعيين شده بوده اند. احزاب و تشكل هاي حزبي براي استفاده از بنرهاي تبليغاتي در ابعاد بزرگ تنها در محل ستادهاي انتخاباتي و نشست هاي حزبي مجاز بودند. آنچه كه در تبليغات انتخاباتي اين دوره نمايندگان بيش از پيش چشمگير بود، سفر نامزدهاي سياسي و روساي احزاب به شهرها و مناطق مختلف الجزاير و حضور در ميان مردم ازجمله حضور در محل كار كارگران ساختماني و همدردي و همكاري با آن ها و انتشار تصاوير آن در رسانه ها مي توان اشاره كرد.
به رغم برگزاري نشست هاي تبليغاتي بسيار در شهرهاي كوچك، تبليغات انتخاباتي در شهرهاي بزرگ به ويژه پايتخت در اين دوره بسيار كم رنگ و طرح مسائل انتخاباتي در ميان مردم و رغبت آن ها در طرح مسائل سياسي بويژه انتخابات بسيار كم رنگ است. كارشناسان سياسي دليل عدم اهتمام و توجه مردم الجزاير به انتخابات را در بي اعتمادي آنان به احزاب سياسي حاكم و عزم واقعي دولت در انجام اصلاحات جدي در كشور مي دانند.
آنان از مهمترين دلايل عدم ورود توده مردم الجزاير به مسائل سياسي را مشكلات اقتصادي و ترس آنان از بازگشت مجدد ناآرامي هاي سال هاي 90 (دهه خونين) به كشورشان عنوان مي كنند و ميزان مشاركت مردم در اين انتخابات را گسترده ارزيابي نمي كنند. مسوولان كميته برگزاري انتخابات اين كشور نيز ضمن تاكيد بر رعايت قوانين و مقررات مربوط به انتخابات از سوي كانديداها به بيش از 100 نامزد و حزب سياسي به دليل رعايت نكردن قوانين مربوط به انتخابات تذكر و اخطار كتبي داده اند. براي تخلفات انتخاباتي در الجزير تا 10 سال حبس نيز در نظر گرفته شده است. براساس اعلام مراجع امنيتي بيش از 60 هزار پليس مسووليت تامين امنيت صندوق هاي اخذ راي در انتخابات هفته جاري مجلس ملي مردمي الجزاير در سراسر كشور را بر عهده خواهند داشت. به دعوت دولت الجزاير، حدود 550 ناظر و نماينده از سازمان ها و مجامع بين المللي بر روند انتخابات مجلس ملي مردمي اين كشور نظارت خواهند كرد.
"عبدالعزيز بوتفليقه" اين انتخابات را اولين ايستگاه در روند اجراي اصلاحات در كشور دانسته و از مردم خواسته است كه در اين انتخابات پرشور و پرتوان شركت كنند.
- وزیر انرژی الجزایر از سرمایه گذاری حدود 10 میلیارد دلاری برای ساخت پنج پالایشگاه جدید به منظور افزایش ظرفیت پالایش نفت این کشور خبر داد.
"یوسف یوسفی" به رادیو دولتی فرانسوی زبان الجزایر گفت: پالایشگاه های الجزایر قدیمی هستند. ما تصمیم گرفته ایم پنج پالایشگاه جدید بسازیم. هزینه این طرح حدود 10 میلیارد دلار پیش بینی شده است. یوسفی که به زمان ساخت این پنج پالایشگاه جدید اشاره نکرد، خاطر نشان کرد با آغاز به کار این پالایشگاه ها ظرفیت پالایشگاهی الجزایر به 30 میلیون تن در سال خواهد رسید. بر اساس گزارش شرکت نفت دولتی سوناتراک الجزایر، ظرفیت پالایشگاه های این کشور هم اکنون 26میلیون تن در سال است.
به گفته یوسفی، درآمدهای نفتی الجزایر در سه ماهه نخست سال 2012 به 20 میلیارد دلار رسید. به گزارش خبرگزاری فرانسه از الجزیره، طبق آمارهای رسمی، صادرات گاز و نفت الجزایر در سال 2011یازده، 71 میلیارد و 440 میلیون دلار بود.
- "عبدالعزیز بوتفلیقه" رئیس جمهور الجزایر روز یکشنبه (91.02.17) پیروزی "فرانسوا اولاند" در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه را تبریک گفت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از الجزیره، خبرگزاری رسمی الجزایر ضمن قرائت پیام تبریک بوتفلیقه به نقل از وی خواستار تحکیم روابط و افزایش سطح همکاریهای الجزایر و فرانسه شد.
- نيروهاي امنيتي الجزاير در چارچوب تحقيق درباره حمله انتحاري عليه يگان ژاندارمري اين كشور در اوايل مارس كه به زخمي شدن 23 نفر منجر شد، هفت نفر را دستگير كردند.
مطبوعات الجزاير گزارش دادند هفت نفر از جمله سه نفر از ماموران بازرسي و گمرك الجزاير و يك الجزايري - ماليايي كه به گروه شورشي طوارق وابسته است، به علت دست داشتن در اين حمله دستگير و زنداني شدند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از الجزيره، جنبش موسوم به وحدت و جهاد در غرب آفريقا كه به تازگي تشكيل شده، مسئوليت اين حمله را به عهده گرفته است.
مراكش
- پادشاه مغرب پیروزی "فرانسوا اولاند" را در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه به وی تبریک گفت.
"محمد ششم" یکشنبه شب (91.0217) با ارسال پیام تبریک برای فرانسوا اولاند ابراز امیدواری کرد او در ماموریتش در جهت خدمت به ملت فرانسه موفق باشد. محمد ششم در این پیام ابراز اطمینان کرد فرانسه در دوره ریاست جمهور اولاند به موفقیت ها و دستاوردها مهمی در عرصه داخلی و بین المللی دست خواهد یافت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از رباط، پادشاه مغرب همچنین بر علاقمندی کشورش برای همکاری با رئیس جمهور جدید فرانسه با هدف ارتقای هر چه بیشتر روابط دو کشور تاکید کرد .
115308-91.2.18
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
آفران: تحولات شمال آفريقا - 91.02.18 |
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |