مصر
- پارلمان الشعب مصر مستنداتي را به دادستاني مصر ارائه داده است كه در آن "احمد شفيق"، آخرين نخست وزير حسني مبارك و نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر به فساد مالي محكوم شده است.
به گزارش الجزيره، پارلمان الشعب مصر اعلام كرد كه مستنداتي به دادستاني اين كشور ارائه كرده است كه ثابت ميكند، احمد شفيق، آخرين نخستوزير "حسني مبارك" و يكي از نامزدهاي انتخابات رياستجمهوري مصر به فساد مالي محكوم شده است. دادستاني مصر نيز اعلام كرد، شكايتي از پارلمان الشعب دريافت كرده كه بايد به دادگاه نظامي جهت رسيدگي ارائه شود، چرا كه شفيق يكي از مقامات و مسئولان نظامي رژيم سابق به شمار ميآيد و شكايت ارائه شده عليه وي بايد در اين دادگاه مورد رسيدگي قرار گيرد.
اين شكايت كه توسط "محمد سعد الكتاتني"، رئيس پارلمان الشعب به دادستاني مصر ارائه شده است، به دست داشتن شفيق در هدر دادن بيت المال و اموال عمومي و فروش زميني به قيمت بسيار پايين به خاندان مبارك متهم شده است. در بيانيه پارلمان الشعب آمده اس، به همراه اين شكايت اسناد قرارداد فروش اين زمين نيز ضميمه شده است.
دفتر تبليغات انتخاباتي احمد شفيق با رد اين اتهامات تاكيد كرده كه اين فرمانده سابق نيروي هوايي مصر دو فروند جنگنده صهيونيستي را طي جنگ سرنگون كرده است. همچنين در بيانيهاي مدعي شده كه شفيق داراي پيشينه نظامي بزرگي و پروندهاي درخشان در نيروي هوايي مصر است و همين موجب شده است تا وي به فرماندهي نيروي هوايي مصر انتخاب شود.
- اسلامگراي انتخابات رياست جمهوري مصر، رژيم صهيونيستي را با 200 كلاهك هسته اي تهديدي جدي براي كشورش دانست.
به
گزارش شبكه سي بي سي،
"عبدالمنعم
ابوالفتوح" يكي از نامزدهاي برجسته انتخابات رياست جمهوري مصر
افزود، رژيم صهيونيستي
نژادپرست است.
ابوالفتوح نامزد اسلامگراي
انتخابات رياست جمهوري مصر،
رژيم صهيونيستي را نژادپرست توصيف كرد و بر
ضرورت تجديدنظر درباره
توافقنامه صلح 1979 ميان مصر و رژيم صهيونيستي تاكيد
كرد.
وي همچنين خاطر نشان كرد كه او از ابتداي امضا شدن پيمان صلح با
رژيم صهيونيستي، به آن معترض بوده است.
نامزد
اسلامگراي انتخابات رياست
جمهوري مصر در ادامه تصريح كرد كه اين توافقنامه
تهديدي براي امنيت ملي مصر
به شمار ميآيد و بايد درباره آن تجديدنظر شود.
ابوالفتوح
ادامه داد كه پيمان صلح مصر
با رژيم صهيونيستي مانع از سيطره كامل مصر بر
شبهجزيره سينا ميشود و
صهيونيست ها بدون هيچ گونه مجوز ورودي مي توانند
وارد شبه جزيره سينا شوند
حال آنكه ارتش مصر اجازه حضور در اين منطقه را
ندارد.
عبدالمنعم ابوالفتوح يكي از نامزدهاي برجسته انتخابات رياست جمهوري مصر به شمار ميآيد و ظرف روزهاي گذشته حزب سلفي النور، جريان سلفي مصر، حزب اسلامگراي الوسط و جماعت اسلامي مصر حمايت خود از او را در انتخابات رياست جمهوري مصر اعلام كردند.
- به گزارش خبرگزاري فرانسه، طرفداران "احمد شفيق" يكي از نامزد هاي انتخابات رياست جمهوري و نخست وزير رژيم سابق اعلام كردند، احمد شفيق تاريخچه نظامي و مبارزاتي زيادي دارد.
آن ها مدعي شدند، همگان به خوبي دستاوردهاي احمد شفيق را مي دانند كه از جمله آن مي توان به سرنگون كردن دو هواپيماي رژيم صهيونيستي در جنگ سال 1969 تا1970 اشاره كرد. اين در حالي است كه "عصام سلطان" از نمايندگان پارلمان مصر احمد شفيق را متهم كرد كه يك قطعه زمين دولتي را به "علاء مبارك" فرزند حسني مبارك به نازلترين قيمت فروخته است.
از سوي "خيرت الشاطر" نامزد رد صلاحيت انتخابات رياست جمهوري مصر گفت: ملت مصر از چپاول و قتل طي سال رژيم سابق رنج كشيده است و اين رژيم به شريعت الهي توجهي نداشته است.
وي افزود، ارثي كه رژيم مبارك و وابستگان به آن مانند عمرو موسي، احمد شفيق، "فتحي سرور"، "صفوت الشريف" و ديگران برجاي گذاشتند بدهي هاي فراوان است. الشاطر بيان كرد: اين افراد دوباره خود را نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر كرده اند اما مردم بار ديگر اجازه نخواهند داد كه دزدان حاكم بر سرنوشتشان باشند.
وي ضمن مخالفت با هر تلاشي در زمينه تقلب در انتخابات اظهار داشت: بايد در برابر سوء استفاده برخي نامزدها از نيازهاي مر دمي در مناطق فقير نشين ايستادگي كرد. اين در حالي است كه "عبدالغفار شكر" عضو حزب ائتلاف مردمي سوسياليست مصر با اشاره به آغاز انتخابات رياست جمهوري در خارج از كشور گفت: مصري هاي مقيم عربستان تعداد قابل ملاحظه اي را تشكيل مي دهند اما اخبار واصله حاكي است در ميان نامزدهاي كنوني انتخابات رياست جمهوري مصر شانس "عبدالمنعم ابوالفتوح" نامزد اسلام گراي مستقل در ميان مصري هاي مقيم عربستان شانس بيشتري دارد.
وي افزود، اما مصري هاي مقيم كشورهاي غربي به ويژه در آمريكا با توجه به اينكه تعداد زيادي از آن ها را قبطي ها (مسيحيان) تشكيل مي دهند به احتمال زياد به "عمرو موسي" و "حمدين صباحي "راي خواهند داد.
- يك روزنامه صهيونيستي با بيان اينكه تنها 99 مصري مقيم سرزمين هاي اشغالي حق شركت در انتخابات را دارند، نوشت كه اين افراد در انتخابات رياست جمهوري مصر به "عبدالنعم ابوالفتوح" و "عمرو موسي" راي مي دهند.
به گزارش پايگاه خبري اليوم السابع، روزنامه صهيونيستي "يديعوت آحارونوت" در شماره خود نوشت كه تنها 99 شهروند مصري در سرزمينهاي اشغالي حق شركت در انتخابات رياست جمهوري مصر را دارند.
اين روزنامه صهيونيستي همچنين به نقل از يكي از مسئولان سفارت مصر در تلآويو نوشت كه آرا اين رايدهندگان مصري به ويژه پس از مناظره عبدالنعم ابوالفتوح و عمرو موسي به بين اين دو نفر تقسيم شده و در صندوقها ريخته خواهد شد. اين درحالي است كه يديعوت مدعي شده است، اين مسئول سفارت مصر در تلآويو به اين روزنامه گفته است كه عمرو موسي داراي تجربه بيشتر و مواضع روشن در بسياري از امور است و رابطه با رژيم صهيونيستي بخشي جدايي ناپذير از نظامي خواهد بود كه در مصر روي كار خواهد آمد.
از سوي ديگر همين روزنامه مينويسد كه با فعال سياسي و اجتماعي مصري در سرزمينهاي اشغالي به نام "محمد فريد" ديدار كرده و او در اظهاراتي تاكيد كرده است كه وي با حدود 40 شهروند مصري گفتگو كرده و اكثر آن ها تاكيد كردهاند كه آرا خود به نام ابو الفتوح به صندوقها ريختهاند. اين فعال سياسي و اجتماعي مصري در سرزمين هاي اشغالي به يديعوت آحارانوت يادآور شده كه مصريهاي مقيم سرزمينهاي اشغالي مخالف انتخاب نامزدي از بازماندگان رژيم سابق يا مورد حمايت سلفيها يا منتسب به جريان ناصري يا اخوان المسلمون هستند.
- "عمرو موسي" يكي از نامزدهاي برجسته انتخابات رياست جمهوري مصر اعلام كرد: مصر به رئيس جمهوري نياز دارد كه اين كشور را به ساحل آرامش برساند.
وي در گفتگو با روزنامه الانباء اظهار داشت، من برنامه انتخاباتي خود را از مدتها پيش آماده كرده ام، اما آن را بر مبناي نياز مردم مصر تغيير مي دهم. وي با اشاره به ايجاد فضاي آزادي بيان در مصر افزود: البته برگزاري انتخابات رياست جمهوري با چالش هاي متعددي روبرو است.
عمروموسي تاكيد كرد: مصر به رئيس جمهوري نياز دارد كه بتواند ميان جريان هاي سياسي حاكم بر پارلمان و ديگر گروه هاي سياسي توازن برقرار كند و همچنين در راستاي منافع و خواسته هاي جوانان مصري گام بردارد.
وي با اشاره به لزوم انتخاب نامزد موردنظر از سوي مردم مصر بدون توجه به وابستگي ها و گرايشهاي ديني، افزود: مصر به رئيس جمهوري نياز دارد كه با روابط و تجربياتش، اين كشور را به ساحل آرامش برساند.
اين نامزد رياست جمهوري مصر در پاسخ به سوالي درباره موافقت وي با توسعه روابط با ايران اظهار داشت، اين مسئله اي طبيعي است كه مصر با هر كشوري در جهان روابط داشته باشد، اما سطح اين روابط به توافق، هماهنگي و مصالح دو كشور با يكديگر نياز دارد. عمروموسي افزود: منظور من اين است كه بايد با ايران گفتگو كنيم تا مشكلات گذشته در راستاي مصالح دو كشور بررسي و حل شود.
- پس از انتشار اخباري مبني بر كنارهگيري "عبدالله الاشعل" از رقابتهاي انتخابات رياست جمهوري مصر اين نامزد اسلامگرا اعلام كرد كه از انتخابات كناره گيري نكرده و در سخنان خود تنها "محمد مرسي" را تاييد كرده است.
به گزارش پايگاه خبري فلسطين اليوم، عبدالله الاشعل، نامزد اسلامگراي انتخابات رياست جمهوري مصر پس از انتشار خبر كنارهگيري وي از انتخابات توسط رسانه هاي مصري اين خبر را تكذيب كرد.
وي در اينباره گفت كه من از انتخابات رياست جمهوري مصر كنارهگيري نكردم و حزب سلفي "الاصالة" تا پايان از من حمايت ميكند. الاشعل در ادامه افزود، از گروههاي اسلامگرا ميخواهم بر سر يك نامزد اسلامگرا توافق نظر حاصل كنند. اخباري در رسانههاي خبري منتشر شده بود كه حزب سلفي الاصالة از نامزدي محمد مرسي وابسته به حزب آزادي و عدالت، شاخه سياسي جماعت اخوان المسلمين حمايت كرده است.
حزب آزادي و عدالت مصر در صفحه فيس بوك خود اعلام كرده بود كه حزب سلفي الاصالة تصميم گرفته به دنبال كنارهگيري عبدالله الاشعل از انتخابات رياست جمهوري مصر از محمد مرسي حمايت كند. پيشتر مراسمي از سوي هواداران محمد مرسي در يكي از دانشگاههاي قاهره برگزار شد كه طي آن عبدالله الاشعل در كنار محمد مرسي قرار گرفت.
- منابع خبري مصري اعلام كردند، خودروهاي سازمان انتقال خون وابسته به وزارت بهداشت مصر اقدام به انتقال هواداران "احمد شفيق"، نامزد وابسته به رژيم سابق اين كشور در انتخابات به محل سخنراني وي در يكي از مناطق قاهره كردند.
منابع خبري مصري از جمله پايگاه خبري اليوم السابع در خبري اعلام كرد كه بيش از 5 دستگاه خودرو سازمان انتقال خون مصر وابسته به وزارت بهداشت اين كشور بعد از ظهر يكشنبه (91.02.24) اقدام به انتقال هواداران احمد شفيق، نامزد وابسته به رژيم سابق اين كشور در انتخابات رياست جمهوري به محل سخنراني وي در منطقه "6 اكتبر"، در قاهره كردند. يوم السابع در اينباره نوشت كه اين سخنراني شفيق در يكي از هتلهاي ويژه شهر 6 اكتبر برگزار ميشد و قرار بود، طي آن نشست هماهنگي نيز بين شفيق و شماري از اعضا و رهبران حزب ملي منحل از شهر سوئز و بيش از 15 استان ديگر برگزار شود. شهر سوئز از جمله شهرهايي است كه رهبران حزب منحل ملي در آن تمركز دارند.
اما پس از انتشار اين خبر "عفاف احمد"، رئيس سازمان انتقال خون مصر در خصوص استفاده از خودروهاي اين سازمان براي نقل و انتقال هواداران شفيق اظهار بياطلاعي كرد. وي گفت كه گويا خودروهاي مورد استفاده خودروهاي شركتي بودهاند كه سالها پيش با وزارت بهداشت مصر قرارداد داشتهاند و به همين دليل بر روي آن ها عبارت "وزارت بهداشت" نوشته شده است.
- نظرسنجي صورت گرفته توسط مركز تحقيقاتي آمريكايي پيو طي دو ماه مارس و آوريل گذشته نشان ميدهد كه حزب «آزادي و عدالت»، شاخه سياسي جماعت اخوان المسلمين و حزب الوفد محبوبترين احزاب مصري هستند.
به گزارش پايگاه خبري اليوم السابع، در نظر سنجي صورت گرفته توسط مركز تحقيقاتي آمريكايي «پيو» كه بر روي يكهزار مصري مقيم آمريكا طي دو ماه مارس و آوريل سال جاري انجام شد، نشان داد كه حزب الوفد پي از آزادي و عدالت جايگاه دوم را احراز ميكند.
اين تحقيق تاكيد ميكند كه 56 درصد شركتكنندگان در اين نظر سنجي اعلام كردهاند كه اولين حزب مورد تاييد و حمايت آن ها حزب آزادي و عدالت، 52 درصد هم از حزب الوفد به عنوان دومين حزب مورد حمايت و تاييد كردند.
اين نظر سنجي ميافزايد: پس از حزب آزادي و عدالت و حزب الوفد؛ حزب اسلامگراي الوسط با احراز 46 درصد و حزب سلفي النور با كسب 44 درصد آرا مكانهاي سوم و چهارم را در بين احزاب محبوب مصر به خود اختصاص دادند. در اين ميان تنها 38 درصد شركتكنندگان در نظر سنجي حمايت و تاييد خود از جناح المصريه را اعلام كردند كه احزاب ليبرال و لائيك را دربرميگيرد.
- "محمد مرسي" نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر گفت: قرآن قانون اساسي ما است و قادر به اجراي شريعت اسلام در مصر هستيم.
به گزارش پايگاه اينترنتي روزنامه «اليوم السابع» چاپ مصر، محمد مرسي نامزد اخوان المسلمين در انتخابات رياست جمهوري در برابر هزاران نفر از هواداران خود اظهار داشت: تنها، قرآن منبع قانون اساسي است و اين كتاب آسماني قانون اساسي ما بوده و خواهد بود و رسول اكرم رهبر ما، جهاد راه ما و مرگ در راه خدا هدف ما بوده است.
اين نامزد اسلامگراي مصر تأكيد كرد، ما در حال حاضر قادر به اجراي شريعت هستيم و به جز شريعت اسلام به چيز ديگري راضي نخواهيم بود. اسلامگرايان مصر بارها بر آمادگي خود براي اجراي شريعت اسلامي، قطع رابطه با رژيم صهيونيستي و لغو پيمان كمپ ديويد در صورت به قدرت رسيدن اعلام كرده اند و در حال حاضر نيز توانمندترين تشكيلات سياسي در اين كشور هستند تازه ترين نظرخواهي هاي به عمل آمده نشان مي دهد، محمد مرسي نامزد اخوان المسلمين در بين ملت مصر جايگاه ويژه اي را دارا است و احتمال پيروزي وي نيز وجود دارد.
اين درحالي است كه برخي نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري با دريافت كمك هاي مالي از كشورهاي خارجي دست به تبليغات گسترده اي در مصر زده اند و همين موضوع، بحث منبع مالي تبليغات انتخاباتي نامزدهاي رياست جمهوري را به يكي از اصلي ترين موضوعات روز سياسي تبديل كرده است. به گزارش شبكه خبري «العربيه»، درباره منابع مالي برخي از نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري در مصر شك و ترديدهاي فراواني وجود دارد و اكثر انتقادات احمد شفيق و عمروموسي كه سابقه حضور در رده هاي بالاي رژيم مخلوع حسني مبارك را دارند را نشانه گرفته است. از سوي ديگر، شبكه خبري الجزيره اعلام كرد كه دادگاه عالي اداري مصر با رد حكم دادگاه شهر «بنها»، بر برگزاري انتخابات رياست جمهوري در موعد مقرر تأكيد كرد.
پيشتر دادگاه شهر بنها با استناد به قانون اساسي مصر، اعلام كرده بود از آنجايي كه طبق قانون بايد شوراي عالي نظامي مصر فراخوان حضور در انتخابات و نام نويسي نامزدها را اعلام مي كرد و اين كار توسط كميته عالي انتخابات انجام شده، پس برگزاري انتخابات قانوني نيست و بايد به تعويق بيفتد. دادگاه عالي اداري مصر، همچنين با صدور حكمي، مشاركت احمد شفيق آخرين نخست وزير دوران مبارك را در انتخابات رياست جمهوري مجاز دانست و به اعتراضات مردمي بي توجهي نشان داد.
- يك روزنامهنگار و مجري راديو مصري از مشاهده تقلب در كنسولگري دبي كه مسئول اخذ راي از مصريهاي مقيم اين شيخ نشين است از دستكاري آراي رايدهندگان مصري پرده برداشت.
به گزارش پايگاه خبري اليوم السابع، "احمد شلبي"، روزنامهنگار و مجري راديو مصري تاكيد كرد كه هنگام مراجعه به كنسولگري دبي كه مسئوليت اخذ راي از مصريهاي مقيم اين شيخنشين را برعهده دارد، براي ريختن راي خود به صندوق مشاهده كرده كه در آرا رايدهندگان مصري دستكاريهايي صورت ميگيرد. وي در اينباره توضيح داد، هنگاميكه براي دادن راي به كنسولگري دبي مراجعه كردم، هنوز برگه راي را نگرفته بودم كه يكباره يكي از كارمندان كنسولگري به من گفت كه راي خود را دادهام.
اين روزنامهنگار مصري شاغل در دبي ميافزايد، وقتي به اين موضوع اعتراض كردم، اين كارمند كنسولگري برگه رايي را به من نشان داد كه با وجود نوشته شدن نام من بر روي آن اما امضاي شخص ديگري را پاي خود داشت.
شلبي ميگويد: همين موضوع اعتراض مرا به دنبال داشت كه "منال عبدالدايم" مسئول كنسولگري دبي از من خواست شكوائيهاي در اينباره تنظيم كنم تا به كميته عالي انتخابات ارائه شود. شلبي تاكيد كرد كه مسئول كنسولگري به وي گفته است كه اين سومين شكايت از اين دست است كه از وجود برخي تقلبها در انتخابات اين كنسولگري سخن ميگويد.
- روزنامه انگليسي ساندي تلگراف در گزارشي درباره انتخابات رياست جمهوري مصر نوشت كه پيروزي "عمرو موسي" در انتخابات رياست جمهوري مصر را بايد آغاز دوران جديد حكومت "حسني مبارك" برشمرد.
به گزارش پايگاه خبري اليوم السابع، روزنامه انگليسي "ساندي تلگراف" در گزارشي درباره انتخابات رياست جمهوري مصر نوشت كه احتمال بسياري وجود دارد كه "عمرو موسي" پيروز انتخابات آتي رياست جمهوري مصر باشد. اين گزارش در ادامه ميافزايد: عمرو موسي نامزدي است كه ميتواند مصر حسني مبارك را با مصر انقلاب 25 ژانويه به يكديگر ارتباط دهد و تجربه 40 ساله كاري وي در عرصه سياست ميتواند كمك بسياري به مصر در اين مرحله بسيار مهم از تاريخش كند. سپس ساندي تلگراف توضيح ميدهد كه اين انتظار وجود دارد، بسياري از هواداران رژيم سابق مصر و شخص حسني مبارك كه در مصر به آن ها "اكثريت خاموش" ميگويند، در انتخابات آتي رياست جمهوري اين كشور به عمرو موسي راي دهند. اين روزنامه انگليسي در ادامه گزارش خود مينويسد كه پيروزي "عمرو موسي" در انتخابات رياست جمهوري مصر را بايد آغاز دوران جديد حكومت حسني مبارك برشمرد.
لیبی
- يكي از نامزدهاي انتخابات مجلس موسسان اين كشور كمي بعد از ثبت نام خود در كميسيون انتخاباتي شهر اوبري واقع در جنوب ليبي، كشته شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه؛ "محمد صالح"، معاون رئيس كميسيون عالي امنيت ليبي اعلام كرد "خالد ابوصالح" 40 ساله، بعد از خروج از دفتر كميسيون انتخاباتي با پنج دستگاه خودرو متعلق به يك گروه مسلح تحت تعقيب قرار گرفت و سرنشينان اين خوردروها در 30 كيلومتري شهر ابوصالح را محاصره كرده و از پاي درآوردند. وي افزود دو شخصي كه خالد ابوصالح را همراهي مي كردند، موفق به فرار شدند و درباره اين قتل كه انگيزه آن هنوز روشن نيست، تحقيقاتي آغاز شده است.يكي از اعضاي كميسيون انتخاباتي و يك مسئول امنيتي در جنوب ليبي كشته شدن خالد ابوصالح را تاييد كردند.
- نيروهاي وابسته شوراي انتقالي براي پاك سازي مخالفان در بني وليد و ترهونه حركت كردند.
به گزارش پايگاه الاسلام اليوم، منابع نظامي ليبي از حركت نيروهاي زرهي ليبي به سوي شهر بني وليد براي دستگيري مخالفان انقلاب مردمي اين كشور خبر دادند. اين منابع بيان كردند، نيروهاي زرهي ليبي از مصراته به سوي بني وليد و از طريق ترهونه به دستور "يوسف المنقوش" و رئيس ستاد ارتش ملي ليبي و "اسامه الجويلي" وزير دفاع براي دستگيري ده ها نفر از افراد قبيله ورفله متهم به ضديت با انقلاب هفده فوريه حركت كرده اند.
سرهنگ "محمد موسي المصراتي" از مسئولان نظامي ليبي گفت: لشكر زرهي ليبي براي پاكسازي ترهونه و بني وليد از بازماندگان رژيم معمر قذافي رهسپار اين منطقه مي شوند. وي افزود، به كارگيري زور عليه قانون شكنان در اين دو شهر در صورتي كه گفتگوهاي جاري بي نتيجه باشد، آخرين راه است.
- "عاشور بن خيال" وزير امور خارجه ليبي گفت: اوضاع نابسامان جنوب ليبي نگراني ها درباره مهاجرت غيرقانوني از آفريقا به اروپا را افزايش داده است.
وي افزود، در حال حاضر جاي نگراني وجود ندارد، اما نشانه هاي وخامت اوضاع احساس مي شود. هم اكنون تعداد اين مهاجران زياد نيست، اما به مرور زياد خواهد شد. بن خيال در ديدار با همتاي ايتاليايي اش "جوليو ترزي" در رم سخن مي گفت، نا آرامي ها در جنوب ليبي و نيز فعاليت گروه هاي مسلح از عوامل نگران كننده انتخابات اين كشور در ماه آينده دانست.
از سوي ديگر وزير خارجه ايتاليا گفت: بازگشت ليبي به سوي خونريزي هاي جديد قابل قبول نيست و گسترش فعاليت هاي مسلحانه در ليبي پس از انقلاب مردمي در اين كشور نگران كننده است. وي افزود، ايتاليا تدابير امنيتي در مرزهاي خود را تشديد مي كند و در نشست وزيران خارجه كشورهاي عضو اتحاديه اروپا كه هفته آينده در بروكسل برگزار مي شود، از شركاي خود نيز درخواست نقش آفريني مي كند.
الجزاير
- شبکه تلویزیونی الجزیره با زیر سؤال بردن نتایج انتخابات پارلمانی الجزایر اعلام کرد واکنش احزاب مختلف سیاسی این کشور به نتایج انتخابات ادامه دارد.
بنا به گزارش شبکه الجزیره برخی نیروهای سیاسی با اعلام احتمال دست کاری در انتخابات پارلمانی درباره نتایج آن ابراز تردید کرده اند. "عبدالقادر عراضه" خبرنگار الجزیره گفت: بین برندگان اعلام شده و بازندگانی که درباره نتایج انتخابات ابراز تردیدکرده اند، واکنش ها به نتایج انتخابات پارلمانی ادامه دارد. این انتخابات به سیطره ائتلاف دو حزب حاکم بر حدود دو سوم کرسی های مجلس منجر شد. دبیرکل جبهه آزادیبخش ملی که حزب برنده این انتخابات است گفت تشکیل دولت بر اساس اقلیت و اکثریت نیست و این موضوع به رئیس جمهور بستگی دارد.
این در حالی است که در گذشته نخست وزیر از حزب اکثریت بود. دبیرکل این جبهه آمادگی اش را برای ورود به ائتلاف در داخل پارلمان اعلام کرد. اما توسعه دامنه مشارکت در دولت با حضور طرف های مختلف سیاسی مانند تجربه «ائتلاف ریاست جمهوری» با توجه به مواضع و واکنش ها به خصوص از سوی اسلامگرایان دشوار است. اسلامگرایان تنها 60 کرسی در مجلس به دست آورده اند و دولت الجزایر را به دستکاری در نتایج انتخابات متهم کرده اند. رهبران تشکل موسوم به الجزیر سبز نیز چنین اتهامی را وارد کرده اند.
جبهه عدالت و توسعه و جبهه تغییر نیز چنین اتهامی را زده اند و گفته اند دولت فرصت را از دست الجزایری ها برای تغییرات مسالمت آمیز و دموکراتیک گرفت. از طرف دیگر حزب کارگران اعلام کرد نتایج انتخابات به طور کامل تغییر یافته است. این حزب به تعبیر خودش اعلام کرد کسانی که در انتخابات تقلب کردند ملت را به خطر انداخته اند. از طرف دیگر کمیته ملی نظارت بر انتخابات اعلام کرد از اعلام نتایج اولیه از زبان وزیر کشور پیش از آنکه کمیته های انتخاباتی به شمارش آرا در برخی استان ها پایان دهند غافلگیر شده است. خبرنگار الجزیره گفت آنچه که به این سئوالات دامن زد وعده وزارت کشور برای صدور گزارش نهایی است تا افکار عمومی مطلع شوند.
از
طرف دیگر هیئت اتحادیه اروپا
این انتخابات را گام مهمی در جهت اصلاحات دانست و تاکید کرد شفافیت این انتخابات
نیز فرآیندی است که به عمق بخشی
نیاز دارد تا اعتماد
شهروندان تقویت شود.
اتحادیه عرب نیز از این انتخابات تمجید و اعلام کرد در کل این
انتخابات در فضای آزادی و دموکراسی برگزار شد.
درباره علل و توجیه واکنش های احزاب اختلاف وجود دارد.
هر
یک از طرف ها از خودداری 57
درصد واجدین شرایط از شرکت در
انتخابات به نفع نظریات خودش
استفاده می کند اما قطعی است که درباره
پارلمان منتخب و گام های
تشکیل دولت یا اصلاح قانون کنونی بحث و جدل هایی وجود دارد که انتخابات ریاست
جمهوری آینده الجزایر نیز به نوعی تحت
الشعاع نتایج این انتخابات
قرار دارد انتخابات ریاست جمهوری دو سال دیگر برگزار می شود
.
- انتخابات دهم مه (91.02.21) پارلمان الجزاير، گامي بلند در مسير اصلاحات و تقويت دمكراسي در الجزاير بود.
مشاركت حدود 43 درصدي واجديدن شرايط در اين انتخابات و برگزاري انتخابات در شرايط كاملا آرام و بدور از تنش، پيروزي بزرگي براي هيات حاكمه الجزاير و زمينه ساز ادامه برنامه هاي اصلاحات سياسي در كشور ارزيابي مي گردد. تحليلگران سياسي انتظار داشتند، اسلامگرايان الجزاير در اين انتخابات پيروز شوند و پيش بيني مي شد اين كشور نيز دستخوش تغييراتي شود كه در كشورهاي مصر، تونس و ليبي ايجاد شد، اما بر خلاف انتظارات حزب حاكم الجزاير پيروز ميدان اين انتخابات شد.
يكي از دلايل موفقيت حزب حاكم در اين انتخابات را شخص "عبدالعزيز بوتفليقه"رييس جمهور الجزاير بايد عنوان كرد كه از مبارزان سال هاي مبارزه ملت الجزاير با استعمار فرانسه است وي در سال هاي اوليه رياست جمهوري خود توانست آرامش و امنيت را براي مردم اين كشور به ارمغان آورد و به كشتار و خون ريزي هاي دهه نود پايان دهد. وي در آخرين سخنراني پيش از انتخابات خود در شهر سطيف ضمن درخواست از مردم به ويژه جوانان براي حضور پرشور در انتخابات گفت كه اگر مي خواهيد كشورتان در آرامش باشد بايد با شركت در اين انتخابات از دخالت هاي بيگانگان در كشور جلوگيري كنيد. بوتفليقه پيش از اين نيز بارها اين انتخابات را اولين ايستگاه اصلاحات در كشور براي اجراي اصلاحات همه جانبه در الجزاير عنوان كرده بود.
پيشتر پيش
بيني مي شد مشاركت مردم به
دلايل مختلف از جمله مشكلات اقتصادي و فساد
اداري و عدم اعتماد مردم به
احزاب سياسي از مشاركت حدود 37 درصدي انتخابات
سال 2007ميلادي (1386 )،
كمتر باشد اما اينگونه نشد.
هرچند برخي
روزنامه هاي الجزايري پيروز
واقعي اين انتخابات را مردم دانستند اما مي
بايست پيروزي حزب حاكم در
انتخابات مجلس، اعتماد مجدد مردم به رييس جمهور و
هيات حاكمه و دادن فرصتي
ديگر براي اجراي اصلاحات در الجزاير را بسيار مهم
ارزيابي كرد.
در اين انتخابات، جبهه آزاديبخش ملي (افلن) كه عبدالعزيز
بوتفليقه، رئيس جمهور الجزاير رياست افتخاري آن را برعهده
دارد، توانست 220 كرسي از
مجموع 462 كرسي پارلمان را به دست آورد.
بر اساس نتايج رسمي، حزب تجمع ملي دمكراتيك (ارندي) به رهبري "احمد اويحيي" با 68 كرسي در رده دوم و ائتلاف 'الجزاير سبز' متشكل از احزاب اسلامگرا با 48 كرسي در رده سوم قرار گرفت. ميانگين مشاركت در اين دور از انتخابات پارلماني الجزاير 42 درصد اعلام شد. در اين دور از انتخابات پارلماني الجزاير زنان موفق شدند، 31 درصد كرسيهاي پارلمان يعني 145 كرسي را به خود اختصاص دهند. اين پيروزي در حالي براي حزب حاكم الجزاير به دست آمد كه برخي از گروههاي سياسي الجزاير شركت در انتخابات را تحريم كرده بودند، حزب تجمع براي فرهنگ و دموكراسي كه خواهان تحريم انتخابات شده بود، از جمله احزاب غايب بود. جبهه نجات اسلامي به رياست "عباسي مدني" كه در قطر بسر مي برد و براساس راي محاكم الجزاير از انجام فعاليت هاي سياسي منع شده است نيز خواهان تحريم انتخابات شده و اعلام كرده بود كه انتخابات بقاي نظام حاكم را تضمين ميكند. برخي از گروه هاي مخالف در الجزاير نيز اظهار داشتند كه در انتخابات پارلماني روز پنجشنبه گذشته اين كشور تقلب شده است، اما دولت الجزاير اين مساله را رد مي كند.
احزاب ائتلاف الجزاير سبز يا همان جناح اسلامگرايان نيز نسبت به نتايج انتخابات پارلماني اين كشور اعتراض و در بيانيهاي پيروزي حزب حاكم را نشان تقلب در اين انتخابات اعلام كرد. اين درحالي است كه ناظران بين المللي درباره برگزاري اين دور از انتخابات پارلماني الجزاير ابراز رضايت كردند.
رييس هيات ناظران اتحاديه اروپا در اين باره اعلام كرد كه در اين دور از انتخابات تمام شهروندان الجزايري امكان شركت در انتخابات را داشتند. رييس هيات ناظران اتحاديه آفريقا در انتخابات مجلس الجزاير نيز در نشست خبري اعلام كرد اين انتخابات كه 500 ناظر بين المللي بر آن نظارت داشتند ، انتخاباتي آزاد، شفاف، پاك و منصفانه بود. "جواكيم البيرتو شيسانو" گفت: بر اساس گزارش 200 همكار خود، انتخابات روز پنجشنبه الجزاير در فضايي توام با آرامش و امنيت برگزار شد. ناظران بين المللي همچنين از فعالان سياسي الجزاير خواسته اند تا به اراده و خواست مردم و به نتايج انتخابات احترام بگذارند. حدود 500 ناظر بين المللي شامل 150 ناظر اتحاديه اروپا ، 200 ناظر اتحاديه آفريقا ، 130 ناظر اتحاديه عرب و 20 ناظر سازمان همكاري هاي اسلامي و 9 ناظر از نهادهاي غير دولتي آمريكايي بر روند برگزاري انتخابات پارلماني الجزاير نظارت كردند.
اعزام ناظران بين المللي در پي دعوت رسمي 'عبدالعزيز بوتفليقه ' رييس جمهوري الجزاير از سازمان هاي بين المللي در پي طرح احتمال تقلب از سوي برخي احزاب و تشكل هاي سياسي به ويژه احزاب تازه تاسيس و اسلامگراي الجزاير و همچنين براي اطمينان دادن به مردم الجزاير مبني بر برگزاري انتخاباتي سالم و شفاف صورت گرفت. علاوه بر ناظران بين المللي، بيش از هفت هزار قاضي و دستياران دستگاه قضايي بر اين انتخابات نظارت داشتند. انتخابات الجزاير با مشاركت حدود 43 درصدي واجدين شرايط و پيروزي قاطع حزب حاكم ' جبهه آزاديبخش ملي' (افلن) پايان يافت.
- دادگاهي در الجزاير يك روحاني سلفي يمني را به دليل صدور فتوي به منظور ترغيب مردم براي شركت نكردن در انتخابات اين كشور، به شش ماه حبس محكوم كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، "جميل الصلوي" در يك دادگاه در 600 كيلومتري جنوب غرب الجزيره در نزديكي مرز تونس محاكمه و علاوه بر محكوميت تحمل حبس شش ماهه، حدود يك هزار و 300 دلار جريمه نقدي و 10 سال ممنوعيت ورود به الجزاير شد. وي كه به دليل تحريك براي تحريم انتخابات هفته گذشته در الجزاير محكوم شده در دفاع از خود گفت كه فقط به پرسشي در مورد موضع اسلام در مورد انتخابات پاسخ داده است.
- رهبر يك حزب اسلامگرا ضمن محكوميت نتايج انتخابات اخير پارلماني اين كشور تهديد كرد هواداران خود را به انقلاب دعوت مي كند.
"عبدالله جباله" رهبر حزب اسلامگراي جبهه عدالت و توسعه با محكوم كردن نتايج انتخابات پارلماني اين كشور كه به شكست اسلام گرايان انجاميد تهديد كرد، هواداران خود را به انقلاب دعوت مي كند. وي گفت جبهه عدالت و توسعه نتايج اين انتخابات را به رسميت نمي شناسد و آن را قبول ندارد چرا كه دولت حاكم با تقلب و دستكاري در آراي مردم، درهاي تغييرات در كشور را عملا بست و شانس هرگونه گفتگو و مذاكره را از ميان برد.
- حزب سوسياليست الجزاير از روند برگزاري اين انتخابات انتقاد كرد.
به گزارش يورونيوز، "علي العسگري" رهبر حزب سوسياليست الجزاير و از احزاب مخالف دولت معتقد است در روند برگزار انتخابات بينظميهايي وجود داشته است. در اين انتخابات كه نتيجه آن جمعه گذشته اعلام شد، حزب «جبهه ملي آزادي» به پيروزي رسيد. وي در اينباره گفت: مشكلات زياد بوده است. بعضيها نتوانستند راي بدهند زيرا اسمشان در فهرست رايدهندگان ثبت نشده بود. بعضي حوزههاي رايگيري تعطيل بودند. موانع زيادي براي رايدهندگان وجود داشت و اين در نتيجه انتخابات تاثير ميگذارد.
سودان
- در پی حمایت چین از قطعنامه شورای امنیت در باب لزوم توقف درگیری میان سودان و سودان جنوبی، "ژونگ جیانهوا "فرستاده چین برای مذاکره با مقامات سودانی به خرطوم سفر کرد.
یک مقام دولتی چین که خواست نامش فاش نشود اعلام کرد محور اصلی مذاکرات دو طرف بر بررسی اوضاع کنونی میان دو سودان متمرکز بوده است. وی افزود ژونگ قرار است خرطوم را به مقصد ادیس ابابا ترک کند و از آنجا به جوبا پایتخت سودان جنوبی می رود .
به گزارش خبرگزاری فرانسه، چین به قطعنامه روز دوم مه شورای امنیت سازمان ملل که طی آن به دو سودان دستور داده شده به هفته ها درگیری مرزی پایان دهند، رای مثبت داده است.
مذاکرات در آدیس ابابا پایتخت اتیوپی برگزار می شود و موضوعاتی همچون نحوه پرداخت درامدهای نفتی، وضعیت شهروندان هر یک از دو کشور ، مناطق مرزی مورد اختلاف و منطقه مورد اختلاف ابیی را در بر می گیرد. تحلیلگران می گویند چین می کوشد در حمایت از سودان به عنوان متحد قدیمی خود و کشور تازه استقلال یافته سودان جنوبی که منبع تامین پنج درصد از نیازهای نفتی این کشور محسوب می شود، به نوعی موازنه برقرار کند .
115317-91.02.25
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
آفران: تحولات شمال آفريقا - 91.02.25 |
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |