مصر
- وزير كشور مصر نسبت به بروز اغتشاش پس از اعلان نتايج انتخابات رياست جمهوري مصر هشدار داد.
به گزارش پايگاه اليوم السابع، "محمد ابراهيم" وزير كشور مصر تاكيد كرد: برخي سعي دارند پس از اعلام نتايج انتخابات فضا را متشنج كنند و بلوا ايجاد كنند اما نيروهاي امنيتي آماده مقابله با هر تحرك احتمالي هستند. وي افزود: روز اول انتخابات بدون حادثه تاثير گذاري بر روند انتخابات سپري شد و فقط "احمد شفيق" با كفش مورد حمله قرار گرفت كه اين موضوع عادي به حساب مي آيد. از سوي ديگر عمرو موسي يكي از نامزدهاي انتخاباتي مصر ضمن درخواست از مردم براي حضور در پاي صندوق هاي اخذ راي گفت: امروز روز تحقق دموكراسي در مصر است. وي با اشاره به برخي از شايعات درباره انصراف از روند انتخابات افزود: من انتظار داشتم كه احمد شفيق روز پنجشنبه به نفع من كناره گيري كند.
"حازم صلاح ابو اسماعيل" نامزد رد صلاحيت شده سلفي ها از مردم مصر خواست كه با حضور در پاي صندوق راي فرصت احياي رژيم سابق را ندهند زيرا بازماندگان رژيم سابق در صورت باز گشت به قدرت انتقام سختي از ملت مصرخواهند گرفت.
- عضو کنگره آمریکا روز پنج شنبه (91.03.04) با وزیر امور خارجه مصر درباره مسائل منطقه ای و بین المللی گفتگو کرد.
"دیوید درایر" از حزب جمهوری خواه درکنگره آمریکا که هفته گذشته در صدر هیئتی از نمایندگان کنگره وارد مصر شد، با "محمد کامل عمرو" درباره اوضاع داخلی مصر، مسائل مربوط به انتخابات ریاست جمهوری این کشور و نیز روابط و همکاری دو کشور در آینده گفتگو کرد .دیوید درایر در صدر هیئتی از نمایندگان کنگره آمریکا و با هدف نظارت بر روند برگزاری انتخابات مصر چند روز پیش وارد قاهره شد .به گزارش خبرگزاری رویترز از قاهره، دیدار دیوید درایر و کامل عمرو با حضور" جنیفر هارمان" عضو سابق کنگره آمریکا و "آن پترسون" سفیر آمریکا در قاهره صورت گرفت.
- منابع پلیس مصر اعلام کردند دستکم پنج نفر در درگیری روز پنجشنبه (91.03.04) بین هواداران "احمد شفیق" و "محمد مرسی" دو تن از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مصر در استان الشرقیه در شمال شرق قاهره زخمی شدند.
منبع پلیس مصر اعلام کرد درگیری بین هواداران احمد شفیق و محمد مرسی در روستای الدیدامون دراستان الشرقیه روی داد و در این درگیری دستکم پنج نفر زخمی شدند. به گزارش خبرگزاری رویترز از قاهره، منبع پلیس خاطرنشان کرد پس از وقوع درگیری نیروهای ارتش مصر وارد عمل شدند و سه تن از هواداران احمد شفیق از جمله "محمد الشافعی عبد العال" نامزد سابق مجلس شورا از حزب منحل شده دموکراتیک ملی را بازداشت کردند.
- شبكه العالم در مصر از تصميم دادستاني كل اين كشور براي بازجويي از "احمد شفيق" آخرين نخست وزير رژيم مبارك به دليل تخلف انتخاباتي خبر داد.
به گزارش شبكه خبري العالم، احمد السيوفي مدير دفتر شبكه العالم در قاهره گفت: اين اقدام به علت برگزاري كنفرانس مطبوعاتي توسط احمد شفيق در ساعات برگزاري انتخابات صورت مي گيرد. قوانين انتخاباتي مصر برگزاري كنفرانس مطبوعاتي توسط نامزدها را هنگام راي گيري ممنوع كرده است. "احمد السيوفي" در ادامه گزارش خود از آخرين وضعيت انتخابات مصر با اشاره به تبليغات گمراه كننده عوامل رژيم سابق، گفت: هيچ كسي نمي تواند آراي مردم را پيش بيني كند، مردم مصر مي دانند كه راي آن ها در سرنوشت كشور شان بسيار مؤثر است و رئيس جمهوري آينده بايد از طريق صندوق هاي رأي تعيين شود .
مردم در مصر، "احمد شفيق" آخرين نخست وزير حسني مبارك و نامزد انتخاباتي مورد حمايت آمريكا و عربستان را با كفش از حوزه انتخاباتي فراري دادند.
مردم در مصر اولين انتخابات رياست جمهوري اين كشور را تحت تدابير امنيتي شديد ارتش برگزار كردند. اين انتخابات با حواشي همراه بود كه مهمترين آن استقبال مردم از احمد شفيق نامزد ليبرال اين انتخابات با كفش در قاهره بود. اشتقبال مردم از احمد شفيق كه مورد حمايت عربستان و آمريكا است و آخرين نخست وزير حسني مبارك بود به شدت در ميان مردم منفور است ولي به دليل حمايت شوراي نظامي توانسته در رقابت باقي بماند. مردم احمد شفيق را كه براي راي دادن به حوزه انتخاباتي در قاهره آمده بود با كفش فراري دادند و او تحت تدابير امنيتي از جمع مردم گريخت.
- فعالان جوان مصری به شورای نظامی حاکم هشدار دادند که در روند انتخابات این کشور دخالت نکند.
به گزارش تلویزیون راشاتودی، دو روز رای گیری در مصر تقریبا با آرامش سپری شد. گروه های مدافع حقوق بشر و سازمان های مردم نهاد که بر این انتخابات نظارت داشته اند می گویند در برخی موارد درگیری ها و تخلفاتی صورت گرفته است اما علت آن عمدتا دیر بازشدن مراکز رای گیری در برخی مناطق و همچنین تخلف برخی نامزدها و تبلیغ در روز انتخابات بوده است. خبرنگار راشا تودی افزود، کمیسیون انتخاباتی مصر میزان شرکت مردم در انتخابات را 50 درصد اعلام کرده است. این میزان مشارکت اگرچه نسبتا بالا است اما از میزان پیش بینی ها قبل از انتخابات بسیار کمتر است.
فعالان جوان مصری نیز به میدان تحریر بازگشته اند و به شورای نظامی حاکم هشدار داده اند که در نتایج انتخابات دستکاری نکند. حال این سوال مطرح است که رئیس جمهور بعدی مصر تا چه اندازه قدرت خواهد داشت، زیرا تا وقتی قانون اساسی جدید تصویب نشود، مشخص نیست که رئیس جمهور چه اختیاراتی خواهد داشت.
- "ابراهيم حامد المغازي" يكي از اساتيد دانشگاه عين الشمس قاهره با اشاره به تمايل مصري ها براي از سرگيري روابط ميان كشورشان با ايران شكل گيري بحران سوريه را به عوامل متعددي مرتبط دانست.
وي كه اخيرا سفري به ايران داشته است با اشاره به سابقه و پيشينه روابط ايران و نقش مهم دو كشور در گسترش فرهنگ و تمدن اسلامي گفت: روابط مصر و ايران قوي و ريشه دار است. وي خاطرنشان كرد، ايران و مصر دو كشور مهم در منطقه هستند كه داراي دين واحد يعني اسلام هستند و هر دو كشور از زماني كه اسلام به آن ها وارد شد خدمات شاياني به اين دين مبين كردند. المغازي بيان كرد، در واقع اسلام حقيقي در اين دو كشور عرضه شد و مصر به عنوان دروازه ورود اسلام به آفريقا و ايران به عنوان دروازه ورود اسلام به آسيا بود. استاد دانشگاه عين الشمس قاهره اظهار داشت: ايرانيان با فراگيري زبان عربي و زبان قرآن نقش مهمي در گسترش اسلام در آسيا و بيش از نيمي از جهان ايفا كردند. وي افزود، در اين ميان نبايد از نقش زبان فارسي غافل شد. زيرا اين زبان در گسترش اسلام نقش شاياني داشت. همانطور كه دانشمندان ايراني نقش مهمي در توسعه اسلام در كشورهاي پيرامونشان داشتند.
وي با نگاهي به عصر عباسي ملاحظه مي كنيم كه ايراني ها نقش مهمي در دوران شكوفايي تمدن و فرهنگ اسلامي ايفا كرده اند، به ويژه كه به اسامي فراوان ايراني در اين دوره بر مي خوريم. استاد دانشگاه عين الشمس قاهره بيان كرد، بسياري از فقها وحتي موسس مذهب حنفي در افغانستان، كه بخشي از ايران در آن زمان به حساب مي آمد، زندگي مي كرد. جداي از آن ابن سينا، رازي و امام غزالي از دانشمندان ايراني بودند كه خدمات فراواني به اسلام كردند.
وي درباره روابط كنوني تهران و قاهره با اشاره به تمايل قوي مردم مصر براي از سرگيري روابط ميان دو كشور گفت: انقلاب مصر هنوز به پايان نرسيده است؛ يعني در واقع اهداف آن به طور كامل محقق نشده است. استاد دانشگاه عين الشمس قاهره خاطرنشان كرد: مصري ها خواستار از سرگيري روابط ميان دو كشور به عنوان دو كشور مهم منطقه هستند. المقايضي با اشاره به اوضاع كنوني كشور سوريه اظهار داشت، وضع سوريه هم اكنون بحراني است و در شكل گيري و ادامه اين بحران عوامل زيادي دخيل هستند. وي بيان كرد، دخالت خارجي يكي از عوامل ادامه بحران در اين كشور است، اما به هر حال اوضاع سوريه كاملا مبهم و مجهول است.
استاد دانشگاه عين الشمس قاهره خاطر نشان كرد: صرف نظر از عواملي كه در شكل گيري و بروز بحران در سوريه دخيل هستند ما خواستار ايجاد دموكراسي در سوريه همانند مصر و ديگر كشورها هستيم.
- برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مصر با وقوع برخی تخلفات همراه بود.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره در جریان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مصر همچنین شماری از طرفداران نامزدهای مختلف اتهاماتی را علیه یکدیگر مطرح کردند که بدون وقوع هرگونه اقدامات خشونت بار قابل توجه به پایان رسید.
"ماجد عبدالهادی" در گزارشی از مصر با اشاره تصاویر شمار زیادی از مردم که از ساعات اولیه صبح و حتی پیش از روشن شدن هوا در برابر مراکز رای گیری صف کشیده بودند گفت: میزان و حجم مشارکت مردم در انتخابات در روز دوم با روز اول تفاوت چندانی نداشت و صفوف طولانی مردم در برابر مراکز رای گیری همچنان مشاهده می شد. وی افزود: مردم منطقه دلتای نیل که بیشتر آنان را فقرا تشکیل می دهند امیدوارند انتخاب رئیس جمهور جدید تغییری در وضع آن ها به وجود بیاورد.
- "محمد البرادعی" از روند انتخابات ریاست جمهوری در مصر انتقاد کرد.
محمد البرادعی مصری تبار که هم اینک به وین پایتخت اتریش سفر کرده است، افزود، در این انتخابات نامزد نشدم چون قانون اساسی در کشورم و نیز ارزش های اساسی مردم مصر زیر پا گذاشته شده است هرچند رئیس جمهور آینده مصر با قوانین موجود از قدرت زیادی برخوردار نیست. دبیر کل پیشین آژانس بین المللی انرژی اتمی ادامه داد شرکت در انتخابات فعلی و یا نامزد شدن در آن زمینه رابرای مشروعیت بخشیدن به روندی که بسیار رقت بار است، می باشد. وی ادامه داد، منتظر دور بعدی انتخابات خواهد ماند و امیدوارم انتخابات بعدی حرکتی بسوی دموکراسی اصیل باشد.
محمد البرادعی درباره برنامه هسته ای ایران هم گفت: با توجه به انتخابات آتی سال آینده در آمریکا و ایران و از نقطه نظر سیاست داخلی مطمئن نیستم که بتوان به یک راه حل جامع در مورد ایران دست یافت. وی ادامه داد: نکته مهم این است که بتوان با گام های کوچک اندکی از بحران کاست و پس از انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا و ایران به حل و فصل جامعی دست یافت.
- نماینده "محمد مرسی" نامزد جماعت اخوان المسلمین در انتخابات ریاست جمهوری مصر انتخابات این کشور را سالم دانست.
"احمد عقیل" در گفتگو با شبکه تلویزیونی العالم از قاهره گفت: تخلفاتی در انتخابات رخ داده ولی تقلبی صورت نگرفته است.
- به گزارش بی بی سی از قاهره "محمد مرسی" در صدر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مصر قراردارد.
"خالد عز" گزارشگر این شبکه گفت: شواهد حاکی از آن است که محمد مرسی در صدر نامزد ها قرار دارد و مسئولان ستاد انتخاباتی وی یقین دارند، محمد مرسی یکی از دو نامزد راه یافته به دور بعد خواهد بود.
خبرنگار بی بی سی تاکید کرد تا حدودی به نظر می رسد رتبه دوم دراین انتخابات را "احمد شفیق" تاکنون کسب کرده باشد هرچند که "عبدالمنعم ابوالفتوح "و "حمدین صباحی" رقابت شدیدی با احمد شفیق دراین باره دارند واین در حالی است که عمرو موسی در رتبه آخر قراردارد. مطالبی که گفته شد براساس آرای شمارش شده بیست در صد صندوق ها است اما به نظر می رسد که این آمار و نسبت ثابت باقی بماند یعنی مرسی در رتبه اول و احمد شفیق در رتبه دوم ورقابت درباره رتبه دوم به شدت ادامه دارد و بطور کلی احتمال تغییر نتیجه دراین باره وجود دارد. خالد عز گفت بطورکلی انتخابات بصورت سالم برگزار شد و ما پس از بازدید از برخی صندوق ها با مشکل خاصی برخورد نکردیم، نمایندگان نامزدها نیز درکنار ناظران در مراکز رأی گیری حضور داشتند و این امر تضمینی برای سالم وشفاف بودن انتخابات به شمار می رود هرچند ستاد عبدالمنعم ابوالفتوح اعلام کرد که کمیته نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری به نمایندگان ابوالفتوح اجازه نداد در روند شمارش آرا در برخی مراکز رأی گیری حضور داشته باشند.
خبرنگار بی بی سی افزود اما باید بگویم که مراکز مورد اشاره ستاد انتخاباتی ابوالفتوح اندک است و درمقایسه با تعداد کل مراکز رأی گیری اهمیت چندانی ندارد و ناقض سالم برگزار شدن انتخابات نیست. خالد عز گفت انتظار می رود نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری مصر روز سه شنبه (91.03.09) ابه صورت رسمی اعلام شود اما پس از اعلام نتیجه هر یک از حوزه های انتخابیه، هریک از نامزدها حق اعتراض دارند و همین امر باعث می شود که میان اعلام نتایج اولیه و اعلام نتایج نهایی چند روزی فاصله بیافتد زیرا در این چند روز به اعتراض ها رسیدگی خواهد شد.
خالد عز گفت دراین انتخابات برخی حوادث عجیب نیز رقم خورد برای مثال حمدین صباحی دربرخی حوزه های انتخابیه استان اسکندریه که معروف به مرکز اسلام گرایان است، از نامزدهای دیگر پیشی گرفت درحالی که همه انتظار داشتند محمد مرسی در حوزه های انتخابیه مذکور برتری داشته باشد.خبرنگار بی بی سی درپایان تصریح کرد در هرصورت باید منتظر باشیم تا نقشه سیاسی مصر بصورت شفاف برای ما مشخص شود.
- یک تحلیلگر مصری گفت نبود قانون اساسی جدید احتمال شکل گیری یک جنگ قدرت را در این کشور قوت بخشیده است.
به گزارش تلویزیون راشاتودی، "سامع فواضی" روزنامه نگار در قاهره به این شبکه گفت: ما معتقدیم که اول باید قانون اساسی تدوین شود. مردم مصر در انتخابات پارلمانی، نمایندگان خود را انتخاب کردند. حالا هم رئیس جمهوری می خواهند که اختیارات و مسئولیت های قانونی داشته باشد. اما فقدان قانون اساسی احتمال وقوع جنگ قدرت را میان جناح های سیاسی افزایش می دهد. همه گروه ها تلاش خواهند کرد قدرت خود را گسترش دهند. برخی تحلیلگران می گویند که اگر اسلامگرایان در انتخابات ریاست جمهوری شکست بخورند، شاید به این نتیجه برسند که نظام پارلمانی بهتر از نظام ریاست جمهوری است. از این رو تدوین نشدن قانون اساسی تا بعد از انتخاب رئیس جمهور برای مصربسیار خطرناک است.
- کارشناس امور راهبردی مصر گفت: تقویت توان داخلی مصر و بهبود روابط این کشور با قدرت های منطقه ای نظیر ایران و ترکیه می تواند زمینه ساز لغو معاهده صلح میان قاهره و تل آویو باشد.
"طلعت مسلم" در گفتگو با شبکه تلویزیونی العالم از قاهره درباره تنش در روابط این مصر با رژیم صهیونیستی گفت: دشمن رژيم صهيونيستي مساله اشغال دوباره صحرای سینای مصر را تا کنون مطرح نکرده است و به نظر می رسد تل آویو در این مرحله خواهان حفظ معاهده صلح با مصر است و نمی خواهد آن را لغو کند. شکی در این نیست هر گونه اقدام خصمانه رژيم صهيونيستي باعث لغو این معاهده شده و اين رژيم از همه امتیازات این معاهده محروم خواهد شد. رژيم صهيونيستي حاکمیت مصر را بر صحرای سینا به رسمیت می شناسد. وی درباره راه های تقویت مصر به دور از همکاری های نظامی این کشور با آمریکا تصریح کرد، باید مصری ها و کشورهای عربی متحد شوند تا توازن قوا به سود اعراب تغییر کرده و قاهره بتواند درخواست الغای معاهده صلح را مطرح کند. همچنین تقویت روابط مصر با ایران و ترکیه می تواند در این زمینه تاثیرگذار باشد. بهبود اوضاع اقتصادی مصر و دور شدن این کشور از کمک های رژيم صهيونيستي در تغییر این توازن قوا تاثیرگذار است.
- "عمرسليمان" رئيس دستگاه اطلاعات و دست راست مبارك كه از دور رقابتهاي انتخابات رياست جمهوري حذف شده بود، اين كشور را به مقصد مونيخ ترك كرد.
به گزارش روزنامه مصري اليوم السابع، سرلشكر عمر سليمان معاون رئيس جمهور مخلوع مصر با يك فروند هواپيماي مصري خاك اين كشور را به مقصد مونيخ ترك كرده است. عمرسليمان در حالي خاك اين كشور را ترك كرد كه مردم مصر طي دو روز با حضور در پاي صندوق هاي راي به نامزد مورد نظر خود براي رياست جمهوري راي دادند. نامزدي عمر سليمان در انتخابات رياست جمهوري مصر خشم بسياري از مردم مصر و شخصيتهاي سياسي و مذهبي و حزبي اين كشور را برانگيخته است. مقامات رژيم صهيونيستي با تمجيد از نامزدي عمر سليمان از وي به عنوان گزينه بسيار مناسب و مورد قبول اين رژيم ياد كرده بود.
- "صابر ابوالفتوح" يكي از نمايندگان مجلس مصر گفت: عده اي نسبت به دستاوردها و موفقيت هاي اسلام گرايان در انتخابات مجلس كينه دارند.
وي افزود ملت مصر امروز در فضاي دموكراسي بسر مي برد و با اراده اي آزاد، رييس جمهوري آينده كشور را انتخاب مي كند. نماينده مجلس مصر از حزب آزادي و عدالت شاخه سياسي اخوان المسلمين تاكيد كرد كه با توجه به انقلاب 25 ژانويه، ديگر محال است نظام ديكتاتوري جديد بر ملت مصر حاكم شود چون دموكراسي در روند سياسي مصر نهادينه شده است.
اين سياستمدار مصري تصريح كرد، حزب آزادي و عدالت در برابر چالشي خطير قرار دارد لذا اگر در چهار سال آينده بتواند توانمندي خود را براي خدمت به ملت مصر و تحقق اهداف انقلاب عظيم اين ملت ثابت كند، موفقيتي جاودان را براي خود ثبت خواهد كرد. ابوالفتوح با اشاره به اين كه دموكراسي، راه ملت ها و نيروهاي سياسي جهان است، ابراز اميدواري كرد كه همه نيروهاي سياسي مصر با حزب آزادي و عدالت تعامل كنند و با انتخاب ملت مصر همسو شوند كه در اين صورت همه به سوي دموكراسي حركت خواهند كرد. به گفته نماينده مجلس مصر، حمله تبليغاتي عليه حزب آزادي و عدالت ناشي از ضعف ساير نيروهاي سياسي در زمينه تاثيرگذاري بر افكار عمومي مصر و اين موضوع است كه نيروهاي مزبور فاقد طرحي واقعي به منظور نجات ملت از فسادي هستند كه در 30 سال گذشته بر كشور حاكم بود.
- "هیلاری کلینتون" وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه (91.03.04) با تاریخی خواندن انتخابات ریاست جمهوری مصر از آن استقبال کرد.
وی ضمن بیان این مطلب افزود واشنگتن آماده است با دولت آینده مصر همکاری کند. در حالی کار شمارش آراء دور نخست انتخابات ریاست جمهوری مصر آغاز شده است، کلینتون با انتشار بیانیهای اعلام کرد، ما آمادهایم تا با دولت جدید مصر که به شیوهای دموکراتیک انتخاب میشود همکاری کنیم.
- انتخابات ریاست جمهوری مصر در داخل این کشور با آرامش برگزار شد اما در نیویورک با درگیری همراه بود.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، در دفتر دیپلماتیک مصر در سازمان ملل متحد درگیری هایی رخ داد. تصاویر ویدئویی این درگیری ها در کنسولگری مصر منتشر شده است که نشان می دهد مصری های مقیم آمریکا با یکی از خبرنگاران حاضر در محل رای گیری برای انتخابات درگیر می شوند. معاون کنسولگری مصر نیز در این درگیری حضور داشته است. سرکنسول مصر اعلام کرد از این خبرنگار درخواست شده بود که این محل را ترک کند اما وی از این کار خودداری کرده بود که در نتیجه کار به درگیری کشیده شد.
"السید موسی" کارشناس امریکایی در این خصوص گفت: خبرنگارانی که نگاه منفی درباره مصر منتشر می کنند نمی دانند که مصر انقلاب را پشت سر گذاشته است و در مسیر تغییرات حرکت می کند.
سرکنسول مصر در نیویورک در این باره گفت: نباید درباره رویدادی که در کنسولگری مصر در نیویورک اتفاق افتاده است اغراق کرد. به نظر من، نوع رفتار کارمندان کنسولگری ما اشتباه بوده است همانطور که عملکرد فیلمبردار این گروه خبری نیز اشتباه هایی داشته است. به هرحال باید توجه داشت که این اتفاق در چه شرایط زمانی رخ داده است. مصر دوران برگزاری انتخابات را سپری می کند و درنتیجه همه عصبی و خسته اند. همه این مسائل در بروز رویداد اخیر دخیل بوده است. خبرنگاری که در این رویداد درگیر بوده اعلام کرده است از کارکنان کنسولگری مصر در نیویورک به علت نوع برخوردشان شکایت خواهد کرد. وی به پلیس نیویورک شکایت خودش را تسلیم کرده است. به گفته این خبرنگار، سرکنسول مصر در نیویورک از مقامات دوران حکومت "حسنی مبارک"، رئیس جمهور مخلوع مصر است و درنتیجه نباید در فضای سیاسی جدید مصر حضور داشته باشد.
- نخست وزير دولت منتخب فلسطين اعلام كرد كه نتايج انتخابات رياست جمهوري مصر مسير و آينده قضيه فلسطين را تعيين خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري سما، "اسماعيل هنيه" طي اظهاراتي درباره انتخابات مصر گفت كه انتخابات رياست جمهوري مصر نقش و جايگاه امت در نقشه جهان را تعيين خواهد كرد. وي افزود كه نتايج انتخابات مصر تعيينكننده مسير و آينده قضيه فلسطين خواهد بود.
- امام جماعت مسجد نیویورک تصریح کرد مصر می تواند الگوی فهم متقابل کشورهای غربی و اسلامی باشد.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، "فیصل عبدالرئوف" گفت: انتخابات ریاست جمهوری مصر بسیار حائز اهمیت است. این برای نخستین بار در پنج هزار سال گذشته است که مردم مصر می توانند با شرکت در انتخابات سراسری، سران کشورشان را خودشان انتخاب کنند. این تحول برای مصر بسیار مهم است. امیدواریم مسیری که مصر حرکت در آن را آغاز کرده است، صفحه جدیدی را در تاریخ تحولات سراسر خاورمیانه باز کند.
ما نگران روند حرکت سیاسی مصر هستیم زیرا دموکراسی در این منطقه با التهاب های زیادی دست به گریبان است. مسیر حرکت مصر در این زمینه نیز هموار نخواهد بود. امیدواریم سران مصر بتوانند دولتی را تشکیل بدهند که مردم خواهان آن هستند. مردم مصر می خواهند حکومتی در کشورشان بر مسند امور باشد که همسو با منافع مردم حرکت کند و برای مردم باشد و در جهت خدمت به مردم فعالیت کند و نه اینکه در خدمت طبقه معدود حاکمانی باشد که در چند دهه و حتی چند سده گذشته، اداره امور را در این کشور در دست داشته اند. امیدواریم حتی اگر سران اسلام خواه در مصر به قدرت برسند، به این مساله توجه داشته باشند که قوانین شریعت اسلامی به دنبال شش هدف اصلی است که عبارتند از محافظت از حیات مردم، دین، خانواده ها و کرامت و عزت انسانی، محافظت از اندیشه و سرمایه خصوصی.
تعریف اسلام از حیات این است که انسان به دنبال سعادت باشد. در بیانیه استقلال آمریکا نیز بر همین مساله تاکید شده است. باید دید این اصول چگونه در قانون اساسی جدید مصر ظهور و نمود پیدا می کند و می تواند در از بین بردن شکاف های موجود در مفاهمه کشورهای اسلامی و کشورهای غربی نقش مثبت ایفا کند.
"فیصل عبدالرئوف" در ادامه افزود، زنان در انقلاب مصر نقش بسیار مهمی ایفا کردند. زنان در تاریخ مصر نیز در اداره امور این کشور نقش داشته اند بطوری که در مقاطعی، ملکه مصر بوده اند. امیدواریم زنان در فضای جدید مصر نیز جایگاه مناسب خودشان را داشته باشند. اسلام از حقوق برابر برای زنان و روامداری (تلورانس) دینی حمایت می کند. البته در سال های اخیر درگیری هایی میان برخی گروه های اسلامگرا و مسیحیان قبطی در مصر بروز کرده که نگران کننده شده است.
این مسائل می تواند بر آینده مصر تاثیر بسیار زیادی داشته باشد. امیدواریم مصر موفق باشد و بتواند به اصول اساسی مدنظر مردم مصر یعنی محافظت از حقوق بشر و دموکراسی برسد که از اصول مدنظر شریعت اسلامی نیز است. اگر از حقوق اقلیت ها در مصر محافظت شود می تواند آینده ای بسیار روشن و مترقی برای مصر بوجود آورد یعنی همان وضعی که مصر در گذشته داشته است. در گذشته، مردم مصر اعم از مسلمانان، مسیحیان و یهودیان در کنار یکدیگر در صلح و صفا زندگی می کردند. نه تنها پیروان ادیان و فرقه های مختلف در مصر زندگی می کردند بلکه خارجی ها نیز در مصر بودند بطوریکه یونانی تبارها از زمان اسکندر در مصر مانده بودند.
لیبی
- منابع امنیتی در لیبی از کشته شدن چهار تن از عناصر حمایت و پشتیبانی وابسته به کمیته امنیتی در سرت خبر دادند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره این افراد بر اثر انفجار در یک انبار مهمات کشته شدند. منابع امنیتی وابسته به کمیته امنیتی در سرت اعلام کردند این انفجار در پی از بین بردن مواد منفجره قدیمی در انبار روی داد که به انفجار دیگر مواد منفجره موجود در انبار منجر شد.
- "مصطفى ابو شاقور" معاون نخست وزير ليبي اعلام كرد توليد نفت اين كشور به يك ميليون و 550 هزار بشكه در روز رسيده است كه اين تقريبا معادل همان ميزاني است كه اين كشور پيش از مناقشه فوريه 2011 توليد مي كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه, شاقور در كنفرانس مطبوعاتي در طرابلس گفت: اين بيشترين ميزان توليد نفت از زمان انقلاب ليبي است. به گفته دولت ليبي اواخر ماه مارس توليد نفت در ليبي به يك ميليون و 450 هزار بشكه در روز رسيده بود در حالي كه اين رقم در ماه ژانويه يك ميليون و 300هزار بشكه در روز بوده است. اين منبع تصريح كرد، توليد نفت در اين كشور اواخر سال 2012 به وضع عادي بازخواهد گشت.
- پس از اعلام موافقت رئيس جمهوري تونس با تحويل آخرين نخست وزير سرهنگ قذافي به مقامات كنوني اين كشور، "البغدادي المحمودي" اين اقدام را به منزله اعدام خود دانست.
به گزارش الجزيرة، "البغدادي المحمودي" آخرين نخست وزير سرهنگ معمر قذافي، ديكتاتور معدوم ليبي كه از شش ماه پيش در زندان هاي تونس بسر ميبرد، نسبت به تحويل دادنش به مقامات كنوني ليبي هشدار داد. البغدادي المحمودي تاكيد كرد كه تحويل دادن وي به مقامات كنوني ليبي به منزله اعدام اوست.
تصميم تحويل المحمودي به ليبي زماني اتخاذ شد كه "عبدالرحيم الكيب"، نخست وزير دولت انتقالي ليبي در سفر اخير خود به تونس توانست موافقت مقامات اين كشور در صورت فراهم كردن شرايط محاكمه عادلانه المحمودي را جلب كند. المحمودي پس از اعلام اين توافق گفت: تحويل من به ليبي به معناي اعدام مستقيم من است. وي همچنين عدم اطمينان خود نسبت به توانايي شوراي ملي انتقالي ليبي و اقدام اين شورا در فراهم كردن و ارائه ضمانتهاي لازم براي محاكمه عادلانه وي را بيان كرد.
المحمودي آمادگي كامل براي حضور در دادگاه ندارد، اما وي اعلام كرده كه در صورت ارائه تضمينهايي براي محاكمه عادلانهاش در هر كشور و هر سيستم قانوني ميتواند درباره تمام اتهامات نسبت داده به خود پاسخ دهد.
وي قاطعانه مشاركت خود در هر اقدام ضد بشري و جرايم جنگي و فساد را در حالي تكذيب كرد كه مسئولان ليبيايي المحمودي را به فساد مالي و تشويق به تجاوز زنان ليبيايي در انقلاب 17 فوريه متهم كردهاند. براساس قوانين تونس تحويل دادن المحمودي به ليبي تنها در صورتي رخ ميدهد كه رئيس جمهوري اين كشور با اين اقدام موافق باشد و در حاليكه "فؤاد المبزع"، رئيس جمهوري سابق تونس مخالف تحويل المحمودي به ليبي بود، "منصف المرزوقي"، رئيس جمهوري كنوني تونس موافقت خود با تحويل البغداد در صورت فراهم كردن تضمينهاي لازم براي محاكمه عادلانه وي اعلام كرده است. المحمودي در اعتراض به اين تصميم، دست به اعتصاب غذا زده است.
- شبكه الجزيره روز پنجشنبه (91.03.04) اعلام كرد اعضاي 'اخوان المسلمين' ليبي حزب 'عدالت و سازندگي' را تاسيس كردند.
حزب جديد كه خبر تاسيس آن رسما اعلام شد برخي رجال سياسي اخوان المسلمين و افراد مستقل و ملي گرا را در بر دارد. طي 4 دهه گذشته تاسيس حزب در ليبي جرم تلقي مي شد اما پس از پيروزي انقلاب اين كشور در سال گذشته، احزاب جديدي به تدريج در صحنه سياسي اين كشور ظاهر مي شوند. افراد مؤسس و اعضاي اين احزاب عموما در دوران حاكميت قذافي يا در زندان ها بودند يا تحت پيگرد نيروهاي امنيتي قرار داشتند.
حزب عدالت و سازندگي يكي از اين
احزاب جديد التاسيس است كه خود را براي ايفاي نقش سياسي در جامعه دموكراتيك آينده
ليبي آماده مي كند.
اين حزب مي گويد ليبي در
آينده بايد يك جامعه مدني باشد و قانون و انتقال مسالمت آميز قدرت بر آن حاكم باشد.
حزب عدالت و سازندگي اولين پيام خود را براي ساير احزاب سياسي و
رقباي خود
ارسال كرد كه در آن آمده است
ليبي با تعدد احزاب و گروه هاي سياسي بايد بر
اساس رقابت سالم و
شرافتمندانه و به دور از اتهام و افترا پيش برود.
اولين برنامه و اولويت حزب جديد، انتخابات كنگره ملي است. آنان مي گويند نتايج انتخابات شوراي محلي بنغازي اميدوار كننده بود و اجازه مي دهد اين حزب با تكيه بر توان سياسي خود وارد انتخابات آينده شود.ناظران معتقدند انتخابات ماه آينده در ليبي اولين آزمون جدي براي حزب عدالت و سازندگي است تا موقعيت و جايگاه خود نزد ملت ليبي را دريابد.
تونس
- منابع قضايي نظامي تونس اعلام كردند دادستان دادگاه نظامي كف (شمال غرب تونس) مجازات مرگ را براي "زين العابدين بن علي" رئيس جمهور پيشين اين كشور خواستار شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه؛ اين دادگاه نظامي بن علي را غيابي به دليل نقش وي در سركوب انقلاب مردمي در ژانويه 2011 محاكمه مي كند. دادستان مجازات مرگ را براي بن علي كه به جرم معاونت در قتل عمد تحت تعقيب است و نيز اشد مجازات را براي 22 نفر از مقامات عالي رتبه رژيم سابق به دليل قتل دست كم 22 نفر در مناطق تالة و القصرين خواستار شد.
اين دو شهر در انقلاب مردمي تونس كه به فرار بن علي به عربستان سعودي در 14 ژاونيه 2011 منجر شد، تلفات سنگيني متحمل شدند. اين اولين بار است كه مجازات مرگ براي رئيس جمهور سابق تونس درخواست مي شود. بن علي پيش از اين در محاكمه غيابي در دادگاه عمومي اين كشور به ويژه به جرم قاچاق مواد مخدر و سوء استفاده از دارايي هاي عمومي به 63 سال زندان محكوم شده است.
- تظاهرات دانشجویان در تونس به درگیری با نیروهای پلیس انجامید.
به گزارش شبکه یورونیوز، در شهر کِف تونس صدها دانشجو و فارغ التحصیل دانشگاه در برابر ساختمان های دولتی در اعتراض به بیکاری و بی توجهی دولت به سایر شهرهای کشور تظاهرات کردند. این تظاهرات به درگیری با پلیس انجامید که بر اثر آن 15 نفر زخمی شدند. دولت تونس در قوانین مالی خود بودجه اندکی به کِف اختصاص داده است در حالی که این منطقه در دوران "بن علی" نیز به حاشیه کشیده شده بود.
الجزاير
- "فرانسوا اولاند" رئیس جمهوری فرانسه در تماس تلفنی با "عبدالعزیز بوتفلیقه" همتای الجزایری خود گفت: درنظر دارد« شراکت استثنایی» موجود بین دو کشور را تقویت کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، کاخ الیزه روز پنجشنبه (91.03.04) با صدور بیانیه ای اعلام کرد اولاند در گفتگوی تلفنی با بوتفلیقه از علاقه خود به روابط دوستانه فرانسه و الجزایر خبر داد. رئیس جمهوری فرانسه به رئیس جمهوری الجزایر گفت تمایل دارد روابط فرانسه و الجزایر باز هم توسعه پیدا کند و شراکت دو کشور در همه زمینه ها تقویت شود. در بیانیه کاخ الیزه آمده است، این شراکت استثنایی باید همچنان رابطه نزدیک دو ملت فرانسه و الجزایر را تقویت کند و به ایجاد یک جامعه مشترک بین دو کشور کمک کند. الجزایر یکی از شرکای ترجیحی پاریس در منطقه مدیترانه به شمار می رود اما مناسبات پاریس و مستعمره سابق آن در شمال آفریقا مرتب با تنش هایی همراه است. یازدهم ماه مه فرانسه ضمن استقبال از برگزاری انتخابات پارلمانی در الجزایر و بدون اظهارنظر درباره اتهامات مطرح شده توسط اسلام خواهان درباره دستکاری در این رای گیری ، اعلام کرد این انتخابات به صورت فراگیر در آرامش و بدون بروز حادثه مهمی برگزار شد.
مراكش
- رئیس جمهور فرانسه از "محمد ششم" پادشاه مغرب در محل کاخ الیزه استقبال کرد.
"فرانسوا اولاند" و پادشاه مغرب دو ساعت در کاخ الیزه دیدار و گفتگو کردند. مسئولان کاخ الیزه جزییات این مذاکرات را منتشر نکردند. مغرب اخیرا شاهد تظاهرات گسترده مردمی نشات گرفته از بیداری عربی که خواستار تغییرات و نیز برقراری دموکراسی توسط اسلام خواهان میانه رو هستند، بود. پادشاه مغرب نخستین پادشاهی بود که پس از به قدرت رسیدن فرانسوا اولاند در ششم ماه می، از کاخ الیزه دیدن می کند. نیکلا سارکوزی رئیس جمهور پیشین فرانسه که در انتخابات از فرانسوا اولاند شکست خورد هم اینک میهمان پاشاده مغرب برای گذراندن تعطیلات است.
115240-91.03.06
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
آفران: تحولات آفريقاي عربي |
۱۳۹۱/۳/۶ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |