مصر
- رئيس شوراي امناي انقلاب مصر تصميم گرفت كه در دور دوم انتخابات رياست جمهوري مصر كه روزهاي 16 و 17 ژوئن (27 و 28 خرداد ) برگزار مي شود، از "محمد مرسي" نامزد گروه اخوان المسلمين حمايت كند .
اين شورا در بيانيه اي اعلام كرد كه انتخاب ژنرال "احمد شفيق" نامزد رژيم سابق براي نيروهاي انقلابي بسيار غافلگير كننده بود و در اين شرايط حساس تاريخي كه تاثير زيادي در آينده مصر دارد، لازم است كه اختلافات عقيدتي را كنار گذاشت و مهم ترين كار و تنها هدف، تحقق اهداف انقلاب و پيروزي آن باشد تا بدين صورت كشور به ساحل امن برسد. در اين بيانيه از همه نيروهاي انقلابي و گروه اخوان المسلمين خواسته شده است كه در اين دوران سرنوشت ساز، وظايف و مسئوليت هاي خود رابه درستي انجام دهند، همه متحد شده و از محمد مرسي حمايت كنند و اختلافات فكري يا سياسي خود را با گروه اخوان المسلمين كنار بگذارند زيرا به هر حال مرسي نيز يكي از نامزد هاي اسلامگرا است و در اين شرايط منافع انقلاب مصر نبايد به خطر بيفتد. شوراي امناي انقلاب مصر در بيانيه خود از اخوان المسلمين و حزب آزادي و عدالت شاخه سياسي آن خواست كه موضع گيري سياسي حساب شده اي داشته باشند و به همه نيروهاي انقلابي و سياسي اطمينان دهند كه در آينده به دنبال انحصار طلبي در قدرت نيستند و بايد طرحي كامل در مورد امور سياسي در مراحل بعدي ارائه دهند و به قبطي ها نيز اطمينان دهند كه از حقوق قانوني خود برخوردار خواهند بود. در پايان اين بيانيه آمده است كه اخوان المسلمين بايد در خصوص فعاليت گروهي براي تهيه پيش نويس قانون از خود انعطاف نشان دهد و از برخي مواضع خود در اين خصوص عقب نشيني كند.
- راهيابي آخرين نخست وزير رژيم "مبارك" به دور دوم انتخابات رياست جمهوري، واكنش مردم و احزاب اين كشور را برانگيخت.
احزاب، گروه ها و شخصيت هاي انقلابي مصر با راه يافتن "احمد شفيق" به دور دوم انتخابات اعلام كردند، نمي گذاريم خون شهداي مصر با روي كار آمدن باقيمانده هاي رژيم مبارك پايمال شود. به گزارش پايگاه خبري روزنامه «اليوم السابع»، سخنگوي خانواده هاي شهدا و مجروحان انقلاب 25 ژانويه تصريح كرد: مردم انقلابي مصر اجازه نمي دهند كه ديكتاتور جديدي در اين كشور متولد شود و بر آن ها حكومت كند.
"علي الجنيدي" پدر شهيد و سخنگوي خانواده شهداي مصر گفت: با وجود همه اختلافات دروني، منافع ملي ايجاب مي كند كه دوشادوش يكديگر حركت كنيم و نگذاريم رژيم مبارك بار ديگر روي كار آيد. وي اضافه كرد: در غير اين صورت خون فرزندانمان پايمال خواهد شد و سركوبگري شديدتر از گذشته صورت خواهد گرفت و اين وضعيت را به خوبي از سخنان شفيق مي توان دريافت. به گفته جنيدي تماس هاي فراواني را از خانواده شهدا و مجروحان 25 ژانويه دريافته است كه در آن بر حمايت از "محمد مرسي" نماينده اسلامگرا در دور دوم تاكيد شده است. از سوي ديگر، جريان هاي انقلابي، احزاب و شخصيت هاي سياسي مصر اعلام كردند: در دور دوم به مقابله با احمد شفيق برخاسته و از محمد مرسي نامزد اخوان المسلمين حمايت خواهند كرد. "محمود عباس" از رهبران حزب سلفي «النور» ضمن حمايت از محمد مرسي در دور دوم انتخابات اظهار داشت: موفقيت احمد شفيق به معناي شكست انقلاب مردمي در 25 ژانويه در مصر است. وي متذكر شد، بعد از حذف "عبدالمنعم ابوالفتوح" از دور دوم رقابت ها، كه احزاب سلفي النور و الدعوه از او حمايت مي كردند، اين حزب از محمد مرسي نامزد اخوان المسلمين حمايت خواهد كرد و اسلامگراها و جوانان انقلابي يكپارچه و متحد در مقابل بازگشت عوامل رژيم مبارك ايستادگي خواهند كرد. عباس تصريح كرد، در صورت پيروزي احمد شفيق در دور دوم انتخابات اين به معناي شكست انقلابي خواهد بود كه با سرنگوني رژيم مبارك شگفتي ساز شده بود.
اين در حالي است كه احزاب سلفي و ائتلاف هاي انقلابي نيز از هم اكنون حمايت خود از مرسي در دور دوم انتخابات را اعلام كرده اند. «حزب الوسط» نيز با صدور بيانيه اي اعلام كرد، هم اكنون نبرد انتخاباتي در مصر به نبرد ميان عوامل رژيم سابق و انقلابيون 25 ژانويه تبديل شده است و به همين منظور از محمد مرسي در دور حمايت خواهد كرد.
همچنين معترضان درباره پيروزي احمد شفيق در دور دوم هشدار دادند و اعلام كردند در صورت رياست جمهوري وي، به اعتراضات خود ادامه خواهند داد. خبرهاي دريافتي از مصر حاكي است، هزاران نفر از مردم قاهره با تجمع در «ميدان التحرير» با سر دادن شعارهايي عليه احمد شفيق، مخالفت خود را با بازگشت عوامل رژيم مبارك به صحنه سياسي مصر اعلام كردند.
معترضان مصري در حالي كه شعار مي دادند «ملت مصر باقيمانده هاي رژيم را نمي خواهد و شفيق تو لايق رياست جمهوري مصر نيستي»، تصاوير و آدمك هاي آخرين نخست وزير رژيم سابق را به آتش كشيدند. در همين حال صدها تن از فعالان سياسي مصر با تجمع در ميدان اصلي شهر اسكندريه، عليه احمد شفيق دست به تظاهرات زدند و تصاوير وي را آتش زدند.
جماعت اخوان المسلمين نيز از نيروهاي سياسي حاضر در صحنه سياسي مصر خواست تا تدابيري براي نجات انقلاب مردمي مصر و مقابله با عوامل رژيم سابق بينديشند و با آن ائتلاف كنند.
"عصام العريان" دبيركل جماعت اخوان المسلمين در يك كنفرانس خبري خاطرنشان كرد، دستيابي احمد شفيق به پست رياست جمهوري، كشور را به خطر خواهد انداخت. روزنامه القدس العربي به نقل از منابع مطلع، از تلاش هاي مزدوران رژيم سابق در ارتش مصر براي روي كار آوردن احمد شفيق خبر داد و اعلام كرد؛ دست هاي پنهان مرموز آمريكا و حمايت هاي مالي عربستان از احمد شفيق در تلاش است تا از پيروزي اسلامگرايان در نخستين انتخابات پس از مبارك جلوگيري كند.
- روزنامه فرامنطقهاي القدس العربي در تحليلي تحت عنوان "مصر و تهديدهاي عمر سليمان" به قلم "عبدالباري عطوان" نوشت، مردم مصر بايد نامزد اصلح را انتخاب كنند.
شوراي عالي نيروهاي مسلح مصر نيز بايد به انتخاب مردم احترام بگذارد و از يك گروه خاص يعني گروه "احمد شفيق" طرفداري نكند. نيروهاي نظامي الجزاير با نفوذ خود در انتخابات سال 1991 و تغيير نتايج تلاش كردند تا مانع حضور اكثريت اسلامگراها در پارلمان شوند. بدين ترتيب الجزاير شاهد كشته شدن بيش از 200 هزار تن و عقب ماندگي 10 ساله بوده و همچنان از پيامدهاي اين مساله رنج ميبرد. درگيريهاي اصلي در جريان روند دموكراتيك براي به دست آوردن راس هرم قدرت در مصر از روز سه شنبه (91.03.09) يعني اعلام نتايج مرحله نخست انتخابات آغاز ميشود. به نظر ميرسد كه ميزان مشاركت مردم در مرحله دوم انتخابات به اوج خود برسد چرا كه شاهد رقابت ميان يك نامزد وابسته به نظام گذشته و نامزد اسلامگرا هستيم.
نميدانيم كه چگونه احمد شفيق توانست خود را به صفوف نخست نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري برساند به طوري كه جايگاه دوم را به خود اختصاص دهد. اين در حالي است كه "عمرو موسي"، دبيركل سابق اتحاديه عرب به جايگاه پنجم نزول كرد. نميتوانيم به طور حتم بگوييم كه سازوكاري براي بازسازي عوامل نظام سابق به صورت مخفيانه عمل ميكرده تا مانع رسيدن اسلامگراها به پستهاي كليدي در كشور شود، اما ميتوانيم بگوييم كه اتاق فكر مخفيانهاي براي طرحريزي سياستها و رهبري كردن تبليغات انتخاباتي احمد شفيق با هدف رساندن وي به مرحله دوم انتخابات مصر فعاليت ميكرده است و بعيد نيست كه عمر سليمان، رئيس سازمان اطلاعات دوره حسني مبارك يكي از افراد شركت كننده در اين اتاق فكر باشد.
عمر سليمان از روند انتخابات مصر و مشاركت در اين انتخابات دور نبوده است، بلكه عقب نشيني وي از نامزدي در اين انتخابات نيز برنامهريزي شده بود، به طوري كه وي سه روز قبل از آغاز راي گيري در مصر همگان را به كودتاي نظامي در صورت پيروزي نامزد اسلامگراها در رقابتهاي انتخاباتي تهديد كرده بود. مردم مصر بار ديگر همگان را شگفت زده كردند، چرا كه با نظم و ترتيب خاصي در صفهاي طولاني به مدت چندين ساعت براي انداختن راي خود در صندوقهاي اخذ راي ايستادند. اين درحالي بود كه گرماي شديد در استانهاي مختلف اين كشور مانع مشاركت آن ها در روند انتخاباتي نشد.
در حال حاضر مصر تغيير كرده است و ميبينيم كه عامه مردم به ويژه جوانان اين كشور خواهان آن هستند كه اين تغيير، كشور را به سمت پيشرفت رهبري كند و بار ديگر حاكميت و كرامت خود را كه از مهمترين اهداف انقلاب است به دست آورند. مطمئنا مردم مصر با حضور در مرحله دوم انتخابات رياست جمهوري نامزدي را انتخاب خواهند كرد كه براي كشورشان سودمندتر باشد نه براي آمريكا و يا رژيم صهيونيستي.
آنچه ما را نگران كرده سخنان عمر سليمان است كه طي آن تاكيد كرده رئيس جمهوري آينده مصر نبايد اسلامگرا باشد و اگر چنين اتفاقي بيافتد ممكن است كودتاي نظامي در كشور رخ دهد. اين تهديد نشان ميدهد كه عمر سليمان همچنان در اتاق فكر بازسازي عوامل نظام سابق از طريق انتخابات، حضور دارد اما مردم مصر كه نظام حسني مبارك را كمتر از 20 روز ساقط كردند از چنين تهديداتي نخواهند ترسيد.
- "رفعت لقوشه" از كارشناسان سياسي مصري اعلام كردند كه علت ناكامي عبدالمنعم ابوالفتوح و "عمروموسي" به اين دليل بود كه آن دو خود را سرگرم برنامه ' تاك شو ' در شبكه هاي ارتباط اجتماعي در فضاي مجازي كردند و از واقعيت هاي جامعه غافل شدند.
وي گفت: نتايج انتخابات، دقيقا همانگونه كه از چند هفته پيش انتظار مي رفت، بود. او افزود، در اين ميان دست هايي در كار بود كه تلاش داشت جامعه مصر را به دو اردوگاه ديني و مدني تقسيم كرده و تلاش مي كرد پل هاي ارتباطي اين دو را نيز ويران نمايد و اينگونه كار به جايي رسيد كه اين امر باعث از بين رفتن حس اعتماد طرفين به يكديگر شد. وي گفت: در اين ميان بحث ديگري پيش آمد و آن هم اجراي دوباره قانون سال 1971 ميلادي بود كه بر اساس آن رئيس جمهوري منتخب، داراي اختيارات مطلق خواهد بود.
وي در ادامه سخنان خود گفت: اين مطالب باعث نگراني هر دو اردوگاه شده است زيرا هر يك ترس آن دارند كه اگر طرف مقابل در دوردوم انتخابات پيروز شود ، از طرف ديگر انتقام گيري كند و آنان را به حاشيه براند.
لقوشه تاكيد كرد كه تبليغات قابل
توجه "حمدين بن
صباحي" دقيقا پيش از
انتخابات، باعث ايجاد نوعي تفكر جديد در جامعه مصر شد
و كار به جايي رسيد كه نامزد
اخوان المسلمين نماد اردوگاه ديني و احمد
شفيق نماد اردوگاه جامعه
مدني معرفي شده و اما حائز رتبه سوم شدن حمدين در
اين انتخابات نيز خود بسيار
بحث بر انگيز و غير منتظره بود و به ويژه اينكه
وي با حمله به جريان هاي
سياسي اسلامي اين تعداد راي را به دست آورد و اين
در حالي بود كه اعضاي حزب وي
از طريق ليست هاي حزب آزادي و عدالت وارد
پارلمان مصر شدند.
لقوشه خاطر نشان ساخت، اينكه حمدين در برخي از
استان ها بيشترين راي را
داشته، منطقي به نظر نمي رسد زيرا در مدت اخير
اتفاق خاصي در مصر نيفتاده
است و به همين دليل بايد در جستجوي متغير هايي
از نوع ديگر بود و بايد به
اين سوال پاسخ داده شود كه اين حجم از تبليغات
به نفع حمدين از كجا سرچشمه
مي گيرد و وي افزود، البته بايد دانست
كه كمك هاي فردي افراد عادي
نمي تواند چنين تغييري در واقعيت سياسي
انتخابات ايجاد كرده باشد،
حتما نيروهايي بوده اند كه اين تبليغات عظيم را
تغذيه مالي كرده اند و البته
هويت آن ها تا زمان حاضر همچنان ناشناخته است .
اين كارشناس سياسي تصريح كرد
كه بالار فتن شمار آراي حمدين باعث كاهش آراي ابوالفتوح شد و در نتيجه كفه ترازوي
آراي نامزد اخواني ها سنگين تر شد و از سوي ديگر اين امر باعث ضعيف شدن شانس پيروزي
ابوالفتوح نامزد
انقلابي و در اين ميان شفيق
از اين شرايط خوب استفاده كرد .اين
استاد دانشگاه در ادامه گفت:
برتري مرسي در درجه اول به دليل مكانيزم هاي
انتخاباتي و سازماندهي شده و
قوي او در اخوان المسلمين بود و به اين دليل
احمد شفيق آرا زيادي به دست
آورد كه شمار زيادي از مردم علاقه اي به نامزدهاي دين گرا نداشتند.
دكتر رفعت سيد احمد استاد علوم
سياسي و
مدير مركز مطالعات عربي در خصوص
نتايج اخير انتخابات گفت: عقب افتادن
ابوالفتوح و موسي در كسب
آرا، يك حادثه غافلگير كننده بود به ويژه اينكه
نظر سنجي ها و تحليل هاي
مراكز علمي حاكي از آن بود كه اين دو شانس زيادي
براي موفقيت دارند و علت
اينكه اين دو موفق به كسب آرا بيشتري نشدند اين
بود كه ستاد هاي انتخاباتي
آن ها سازماندهي نيرومندي نداشت و كارها را به
خوبي اداره نكردند و به جاي
اينكه بيشتر با مردم در جهان واقع ارتباط داشته
باشند خود را به برنامه هاي
تاك شو در فضاي مجازي مشغول كردند. وي
افزود، علاوه بر اين، اخوان
المسلمين نيز حملات سختي به ابوالفتوح مي كرد
و آنان سعي در اين داشتند كه
عبدالمنعم را در دور اول كنار بگذارند و
رقيبشان در دور دوم، شفيق
باشد و اما سخنان عمرو موسي نيز براي مردم قانع
كننده نبود
.
وي نيز علت موفقيت نامزد
اخوان المسلمين را سازماندهي
مناسب و حسن اداره امور طي
اين مدت دانست و تاكيد كرد كه شفيق از طريق
دستگاه اداري حكومت و نظامي
هاي كهنه كار و بازنشسته حمايت مي شد.
وي
در خصوص آرا صباحي حمدين
نيز گفت: كساني كه مخالف ديكتاتوري ديني و
نظامي بودند، به حمدين راي
دادند تا بدين وسيله مخالفت خود را با اين دو
اردوگاه اعلام نمايند و
البته نبايد غافل شد كه مشي انقلابي و ميانه رو او
نيز باعث افزايش محبوبيت وي
در ميان مردم عامي شد.
از سوي ديگر دكتر "جمال زهران" استاد علوم سياسي دانشگاه كانال سوئز گفت: نتايج اوليه انتخابات بسيار شبيه به نوعي توطئه ضد انقلاب به نظر مي رسد و تاكيد كرد كه اگر دور دوم انتخابات مرسي و شفيق با هم به رقابت بپردازند، مصر شاهد يك فاجعه بزرگ خواهد بود و به ويژه اينكه همه نيروهاي انقلابي از مشاركت در دور دوم انتخابات خودداري مي كند زيرا مردم به دليل اينكه مرسي نامزد اخواني ها است، تمايلي به راي دادن به وي ندارند و از سوي ديگر شفيق را از بازمانده هاي نظام سابق مي دانند و علاقه اي به بازگشت نظام سابق ندارند.
اين استاد دانشگاه در ادامه گفت: در روزهاي اخير تبليغات زيادي از دو سو انجام مي گرفت كه سعي داشت مردم را از يك سو به سوي دو اردوگاه نيرومند اخواني ها و نظام سابق از سوي ديگر بكشاند و علت حوادث اخير مصر اين است كه شوراي نظامي با بازي كردن با مصري ها در حوادث سياسي نقش آفريني مي كند. وي در ادامه در خصوص ناكامي موسي و ابوالفتوح گفت: اين به دليل مناظره هاي رسانه اي آنان است كه باعث شد راي دهندگان به هيچ يك از آنان راي ندهند بلكه به سراغ نامزدهاي ديگري بروند .
- شبكه الجزيره روز شنبه (91.03.06) اعلام كرد: يك پيشنهاد اخوان المسلمين مصر اين است كه دو نامزد اسلامگراي انتخابات رياست جمهوري اين كشور معاونان نامزد آنان براي رياست جمهوري باشند.
از آنجا كه دور دوم انتخابات رياست جمهوري مصر با توجه به نتايج شمارش آراي دور اول، مرحله اي بسيار مهم و سرنوشت ساز براي مصر خواهد بود، اخوان المسلمين اين كشور كه نامزد حزب سياسي آن ها نفر اول در شمارش آراي دور اول انتخابات است، دست به تحرك سياسي گسترده اي زده است. يكي از پيشنهادهايي كه محور مذاكرات اخوان با گروه ها و احزاب سياسي مصر است، موضوع تعيين دو معاون براي رييس جمهوري است، بدين ترتيب كه يك تيم رياست جمهوري تشكيل شود و "محمد مرسي "نامزد اخوان رييس جمهوري و "حمدين صباحي" و "عبدالمنعم ابوالفتوح" دو معاون وي باشند.
صباحي و ابوالفتوح در رده بندي نامزدها در انتخابات رياست جمهوري مصر پس از اعلام نتايج غيررسمي در رتبه هاي سوم و چهارم قرار گرفته اند.
اخوان المسلمين با اين پيشنهاد و ساير تلاش ها در جهت وحدت مواضع در برابر "احمد شفيق" ديگر نامزد راه يافته به دور دوم انتخابات رياست جمهوري مصر، مي كوشد پيش از زمان برگزاري دور دوم انتخابات، آراي بيشتري را كسب و نتايج آن را براي مرسي تضمين كند. مسوولان اخوان المسلمين مصر اعلام كردند، از چند نامزد انتخابات رياست جمهوري و رهبران احزاب سياسي و شخصيت هاي ملي دعوت شده، در يك نشست مشورتي براي وحدت مواضع در قبال چالش هاي كنوني پيش روي و تحقق اهداف انقلاب شركت كنند. "عصام العريان" نايب رييس حزب 'آزادي و عدالت' شاخه سياسي اخوان المسلمين هم اعلام كرده بود كه در پي مشخص شدن نتايج انتخابات رياست جمهوري، اين حزب ابتكار عملي را براي نزديك شدن به گروه هاي سياسي و نجات انقلاب مصر مطرح كرده است.
خبرنگار الجزيره در مصر اعلام كرد، نتايج انتخابات رياست جمهوري اين كشور با رويدادهاي غير منتظره زيادي همراه بود و همه پيش بيني ها را بر هم زد و نتايج كاملا متفاوت از نظرسنجي ها بدست آمد . در پي مطرح شدن نام احمد شفيق به عنوان نفر دوم دور اول انتخابات رياست جمهوري مصر ، واكنش هاي متفاوتي در بين مردم و رجال و احزاب سياسي اين كشور مطرح شده است. بسياري از گروه ها و احزاب سياسي، شخصيت ها، جوانان انقلابي و اقشار مختلف مردمي، ضمن ابراز نگراني نسبت به آرا بالاي احمد شفيق كه از بازماندگان نظام 'حسني مبارك' است، از اين نتايج ابراز شگفتي كردند.
- "احمد شفيق"، آخرين نخستوزير حسني مبارك و نماينده وي در انتخابات رياست جمهوري مصر با شركت در كنفرانسي خبري كه شبكه العربيه آن را بطور مستقيم پخش كرد، مدعي شد كه در صورت پيروزي در انتخابات حافظ انقلاب مصر خواهد بود.
شفيق كه اعلام راهيابي وي به دور دوم انتخابات رياست جمهوري مصر در كنار "محمد مرسي" نفر اول انتخابات رياست جمهوري اين كشور خرسندي و خوشحالي آمريكا و رژيم صهيونيستي و رژيمهاي عربي را به دنبال داشته است، در اين كنفرانس خبري مدعي شد كه در صورت پيروزي در انتخابات رياست جمهوري از انقلاب مصر محافظت خواهد كرد.
پخش مستقيم كنفرانس شفيق در حالي صورت ميگيرد كه رسانههاي رژيمهاي عربي حوزه خليج فارس از راهيابي وي به دور دوم انتخابات به شدت استقبال كرده و خواهان حمايت يكپارچه اعراب از وي به خاطر مصر شدهاند. موضعي كه بار ديگر ثابت ميكند كه رژيمهاي عربي حوزه خليج فارس دشمن مردم مصر و انقلاب شكوهمند آن ها هستند و با اين فراخوان آشكارا و علني به دشمني و مقابله با آن برخاستهاند تا مانع پيروزي محمد مرسي، نامزد اخوان المسلمين در دور دوم انتخابات رياست جمهوري شوند.
شفيق در كنفرانس خبري خود با گرفتن ژست حمايت از انقلاب مردم مصر كه انقلابيون و گروههاي سياسي فعال در انقلاب 25 ژانويه درباره پيامدهاي پيروزي وي هشدار دادهاند و در ادامه ادعاهاي خود گفت كه مصر هرگز به دوران حكومت مبارك باز نخواهد گشت و قول ميدهد كه انقلاب و حقوق انقلابيون را حفظ خواهد كرد. شفيق همچنين از مردم مصر خواست در دور دوم انتخابات رياست جمهوري مصر كه مرحله قطعي مشخص شدن رئيس جمهوري مصر است، به وي راي دهند.
- روزنامه القدس العربي چاپ لندن از تهديد "عمر سليمان" رئيس سازمان اطلاعات رژيم مبارك به كودتاي نظامي در مصر در صورت روي كار آمدن اسلامگراها خبر داد.
به گزارش روزنامه القدس العربي درسر مقاله اي نوشت: گفتگوي عمر سليمان با "جهاد الخازن" نويسنده و تحليلگر عرب در روزنامه الحيات ما را نگران مي كند. اين روزنامه افزود، عمر سليمان در اين گفتگوي خود تاكيد كرد كه رئيس جمهور آينده مصر نبايد اسلامگرا باشد. به نوشته القدس العربي، عمر سليمان به جهاد الخازن گفته است اگر ملت مصر تصميم بگيرد كه نامزدي اسلامگرا را برگزيند؛ وي وقوع كودتايي نظامي را بعيد نمي داند.
عمر سليمان ساليان سال در دستگاه
رژيم مبارك فعاليت داشت كه آخرين آن رياست دستگاه اطلاعاتي او بود.
وي بعد از انقلاب مردمي مصر براي انتخابات رياست جمهوري نامزد
شد اما صلاحيت او براساس قانون عزل سياسي رد شد.
وي به همراه احمد شفيق نامزد نظاميان و بقاياي رژيم سابق در اين
انتخابات به شمار مي رفت.
احمد شفيق نيز آخرين نخست وزير رژيم مبارك بود كه سمت هاي
مختلفي را در اين رژيم برعهده داشت و در انتخابات رياست جمهوري نامزد شد.
براساس
نتايج غير رسمي انتخابات،
محمد مرسي نامزد اسلامگراي حزب آزادي و عدالت
شاخه سياسي اخوان المسلمين
مصر و احمد شفيق به ترتيب در دور اول انتخابات
اول و دوم شده اند.
مردم و سياستمداران مصر روي
كار آمدن شفيق را به منزله ظهور ديكتاتوري جديد و بازگشت بقاياي رژيم سابق مي دانند.
- "عبدالمنعم ابوالفتوح" نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر كه بنا بر نتايج غير رسمي انتخابات حائز رتبه چهارم شده است، از همه گروه هاي مصري خواست كه متحد شوند، اختلافات را كناربگذارند و در دور دوم به "احمد شفيق راي ندهند.
ابوالفتوح در بيانيه اي از مردم مصر
به دليل راي دادن به وي و نامزدهاي انقلابي
ديگر و همچنين به دليل تلاش براي ساختن آينده اي بهتر
براي مصر تقدير و تشكر كرد. وي در ادامه
گفت:14 ميليون نفري كه به
ما راي داده اند بايد در دور
دوم انتخابات كه اواخر خرداد برگزار مي شود،
شركت كنند و به "محمد مرسي"
نامزد اخوان المسلمين راي دهند. ابوالفتوح
افزود، از اكنون اعلام مي
كنم كه مذاكرات، گفتگو ها و ارتباطات و نشست
هاي خود را با همه نيروهاي
ملي براي مقابله با "احمد شفيق" نامزد نظام سابق و
راي نياوردن وي و پيروزي
مرسي نامزد اخوان المسلمين آغاز مي كنم .
ابوالفتوح تاكيد كرد كه مصري
ها همه اختلافات سياسي و حزبي خود را كنار مي گذارند و تنها منافع ملي را مد نظر
قرار خواهند داد. وي
افزود: مردم مصر در مورد همه
مسائل سياسي به توافقي ملي و انقلابي مي رسند و
همگي در يك جبهه واحد در
مقابل نمايندگان فساد، ظلم و استبداد مي ايستند و
به اذن الهي انقلاب مصر
پيروز خواهد شد و مصر نيرومند خواهد بود
.
- "حمدين صباحي" نامزد ملي گرا در انتخابات رياست جمهوري مصر قصد دارد به كميسيون انتخابات اين كشور شكايت كند.
وي، نامزد ملي گراي مصر كه طبق نتايج اوليه در دور نخست انتخابات رياست جمهوري اين كشور به جايگاه سوم دست يافت، اعلام كرد كه در روند برگزاري اين انتخابات تخلف هايي صورت گرفته است و قصد دارد شكايت خود را در اين باره به كميسيون انتخابات ارائه كند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از قاهره، "محمود قنديل"، وكيل مدافع حمدين صباحي اعلام كرد موكلش بر اين عقيده است كه تعدادي تخلف در روند برگزاري دور نخست انتخابات رياست جمهوري مصر روي داده كه به احتمال زياد بر نتايج آن تاثير گذاشته است به همين علت او قصد دارد اعتراض خود را در اين زمينه به كميسيون انتخابات تسليم كند.
- رئيس جماعت اخوان المسلمين با اشاره به اينكه براي پيروزي در دور دوم انتخابات با ديگر نامزدهاي اسلامگرا ائتلاف ميكند، تاكيد كرد كه "احمد شفيق" تنها با اموال عمومي مصر بود كه توانست به دور دوم انتخابات راه يابد.
"مصطفي الغنيمي"، از اعضاي دفتر ارشاد جماعت اخوان المسلمين در مصاحبه با روزنامه المصري اليوم تاكيد كرد كه نتايج انتخابات اخير صرف اموال هنگفتي در جريان اين انتخابات با هدف پيروزي احمد شفيق را به اثبات رساند و جاي هيچ شك و ترديدي نسبت به اين موضوع باقي نگذاشت.
وي افزود، نميتوان حتي ميزان اموال هزينه شده در حمايت از احمد شفيق را حدس زد، اما اطمينان داريم كه ده ها ميليارد دلار براي حمايت از وي و تلاش براي پيروزي شفيق وارد مصر شده است. اين عضو جماعت اخوان المسلمين در ادامه حاميان و طرفداران حزب ملي را به تلاش براي ضربه زدن به انقلاب و از بين بردن آن از طريق حمايت از احمد شفيق در دور دوم انتخابات رياست جمهوري متهم كرد. الغنيمي در ادامه به المصري اليوم گفت: ما مطلع شديم كه دستگاه امنيتي مصر با همه توان در كنار احمد شفيق ايستاده و ما اسناد و مداركي در اختيار داريم كه ثابت ميكند، دستگاه امنيتي مصر همه امكانات خود را براي پيروزي شفيق در مقابله و رقابت با محمد مرسي بكار گرفته است. الغنيمي افزود: اخوان المسلمين با ديگر نامزدهاي اسلامگرا مانند "عبدالمنعم ابوالفتوح" و "خالد علي "هماهنگيهايي را ايجاد خواهد كرد تا بتواند براي پيروزي در دور دوم انتخابات با آنان در مقابل احمد شفيق ائتلاف كند.
همچنين "رمضان عمر"، از نمايندگان پارلمان الشعب مصر از حزب آزادي و عدالت، شاخه سياسي جماعت اخوان المسلمين گفت: اخوان المسلمين در اين دوره اشتباهات زيادي مرتكب شد، از جمله اينكه نتوانست تبليغات خوبي در قبال احمد شفيق انجام دهد. رمضان افزود، اخوان المسلمين در جريان تبليغات خود با تاكيد بر اينكه احمد شفيق نمونه بارز حسني مبارك است، طرفداران حزب ملي منحل را تشويق كرد به احمد شفيق راي دهند تا به خيال خود بار ديگر حزب ملي منحل را توسط او احيا كنند. رمضان عمر در ادامه تاكيد كرد كه با اين حال حزب آزادي و عدالت با هدف مقابله با پيروزي احمد شفيق و ممانعت از ورود هوارادان رژيم سابق به صحنه سياسي مصر تلاش خواهد كرد.
- رئیس جمهور اسبق آمریکا اعلام کرد اخوان المسلمین مصر به معاهده صلح با رژیم صهیونیستی پایبند خواهد بود .
"جیمی کارتر" که در صدر هیئتی از اعضای مرکز بین المللی صلح کارتر و با هدف نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری مصر از یک هفته پیش به این کشور سفرکرده است ، پس پایان شمارش آرای مرحله اول انتخابات تصریح کرد اخوان المسلمین مصر ایجاد برخی تغییرات را در مفاد معاهده صلح با تل آویو خواستار است و هرگز نمی خواهد این معاهده به طور کامل لغو شود. کارتر یادآور شد رهبران گروه اخوان المسلمین مصر بارها اعلام کرده اندکه این گروه به معاهده صلحکمپ دیویدکه 33 سال پیش بین قاهره و تل آویو به امضا رسید، پایبند خواهد بود.
رئیس جمهور اسبق گفت: با شماری از شخصی های بلند پایه اخوان المسلمین در یک هفته گذشته به طور مفصل درباره مسائل مختلف از جمله این معاهده گفتگو کرده است. به گزارش خبرگزاری سما فلسطین از قاهره، جیمی کارتر نقش اساسی در امضای معاهده صلح بین "مناحم بیگن" نخست وزیر اسبق رژيم صهيونيستي و "انور سادات" رئیس جمهور اسبق مصر در سال سال 1979 داشت .
جیمی کارتر در کنفرانس خبری در قاهره اظهار داشت به نظر نمی رسد هیچ یک از طرفین امضای معاهده صلح کمپ دیوید بخواهند به طور یکجانبه تغییراتی در مفاد آن ایجاد کنند. وی افزود از زمان امضای این معاهده هیچ یک از دو طرف تاکنون آن را نقض نکرده اند و هر اختلافی بین طرفین به شکل مسالمت آمیز و و از طریق گفتگو حل شده است .
- انتخابات مصر در حالي به مرحله شمارش آرا رسيده كه حكومت سعودي تلاش دارد تا به هر نحو ممكن مانع به قدرت رسيدن كانديداهاي اسلامگرا شود.
تبليغات عليه كانديداهاي اسلامگرا و هزينه به سود كانديداهاي مورد علاقه خود از جمله اين دخالت ها است. آخرين نمونه اين دخالتها نامه "سعود الفيصل" وزير خارجه عربستان به سفارت اين كشور در مصر است كه طي آن از سفير خواسته شده كه "به هر شكل ممكن" مانع روي كار آمدن اسلامگرايان در مصر شوند.
متن اين نامه:
سفارت عربستان سعودي در قاهره
دفتر سفير
بنا بر تاكيد ويژه خادم حرمين شريفين، از شما ميخواهيم كه همه تلاش خود را به كار گيريد تا مانع پيروزي كانديداهاي اسلامگرا بخصوص "محمد مرسي" شويد. چراكه اخوان المسلمين خطر حقيقي براي ما است و مايل نيستيم كه آن ها به قدرت برسند زيرا در اين صورت ما جايگاه خود را در رهبري جهان عربي و اسلامي از دست خواهيم داد. لذا براي تحقق اين امر بر ضرورت استفاده از تمامي ساز و كارهاي موجود تاكيد مي كنيم.
در همين راستا خواستار ارسال تمامي گزارشهاي مربوط به انتخابات مصر به دفتر ويژه پيگيري در وزارت خارجه با رعايت تمامي ضوابط امنيتي هستيم.
- رئيس دفتر سياسي جنبش حماس با رئيس جمهور اسبق آمريكا ديدار و درباره آخرين رويدادهاي فلسطين رايزني كرد.
به گزارش الجزيره، "خالد مشعل" با "جيمي كارتر" در قاهره ديدار كرد. در اين ديدار كه شماري از اعضاي دفتر سياسي جنبش حماس حضور داشتند آخرين رويدادهاي فلسطين از جمله پرونده اسرا و آشتي ملي و توافق اخير جنبش هاي فتح و حماس مورد بحث و بررسي قرار گرفت. جيمي كارتر براي نظارت بر روند انتخابات رياست جمهوري مصر در قاهره بسر مي برد.
- با اعلام نتايج غير رسمي انتخابات رياست جمهوري مصر واكنش هاي متفاوتي در قبال پيروزي احمد شفيق در اين انتخابات صورت گرفت، اسلامگرايان اين پيروزي را محكوم و غرب از آن استقبال كرده است
پس از اعلام نتايج غير رسمي شمارش
آراي
انتخابات رياست جمهوري مصر و به دست
آوردن اكثريت آرا توسط "محمد مرسي"،
نامزد اسلامگراي اين
انتخابات و اعلام كسب رتبه دوم توسط "احمد شفيق"،
آخرين نخست وزير حسني مبارك،
رئيس جمهوري مخلوع مصر واكنشهاي متفاوتي در
اين باره از سوي طرف هاي
مختلف صورت گرفته است.
"عبدالله
الاشعل"،
نامزد اسلامگراي انتخابات
رياست جمهوري مصر با اعلام اينكه "احمد شفيق"
هيچ جايگاهي در ميان مردم
انقلابي اين كشور ندارد، تاكيد كرد كه در صورت
اعلام پيروزي وي در دور دوم
انتخابات كه بين احمد شفيق و محمد مرسي برگزار خواهد شد، او اولين نفري خواهد بود
كه در ميدان التحرير عليه وي شعار خواهد
داد.
اين نامزد اسلامگراي انتخابات رياست جمهوري مصر در ادامه گفت:
كه مطمئن باشيد، احمد شفيق
فقط با تقلب ميتواند در انتخابات پيروز شود.
اما
روزنامه انگليسي "گاردين" با
ارائه گزارشي از نتايج غيررسمي انتخابات رياست جمهوري مصر راهيابي احمد شفيق به
دور دوم انتخابات رياست جمهوري مصر
را به اين معنا دانست كه
انقلابي در اين كشور رخ نداده است.
گاردين در گزارش خود تاكيد كرده است كه اين نتايج اين انتخابات
سناريويي كابوس وار براي مردم مصر است. از
سوي ديگر پايگاه آمريكايي
"يو اس نيوز" نيز در مطلبي درباره انتخابات
رياست جمهوري مصر نوشت كه
نمايندگان دو حزب دموكرات و جمهوريخواه در كنگره
آمريكا نگراني خود از پيروزي
اسلامگرايان در مصر را اعلام كردهاند.
نمايندگان
دو حزب دموكرات و جمهوري
خواه در كنگره آمريكا تاكيد كردهاند كه اگر محمد
مرسي در انتخابات رياست
جمهوري مصر پيروز شود، بخش اعظم قدرت مصر در
اختيار اخوانالمسلمين قرار
ميگيرد و اين امر خوشايندي براي آمريكا و
آينده روابط آن با مصر
نخواهد بود.
- مذاكرات مربوط به تشكيل دولت وحدت
ملي به نخست وزيري محمود عباس (ابومازن)
رئيس تشكيلات خودگردان
فلسطين در قاهره پايتخت مصر برگزار مي شود.
"سامي خاطر" عضو دفتر
سياسي جنبش مقاومت اسلامي
فلسطين (حماس) با تكذيب هر گونه پيش شرط اين جنبش
درباره تشكيل دولت وحدت ملي
گفت:، "موسي ابو مرزوق" معاون رئيس دفتر
سياسي حماس و "عزام الاحمد"
عضو كميته مركزي فتح يكشنبه (91.03.07) در قاهره
با يكديگر ديدار و درباره
تشيكل دولت وحدت ملي مذاكره خواهند كرد.
به گزارش قدس نت، سامي خاطر افزود، دو طرف درباره كساني كه عهده دار پست هاي وزراتي خواهند شد مذاكره خواهند كرد وحداكثر تا 10 روز آينده تشكيل دولت وحدت ملي فلسطين از سوي محمود عباس و خالد مشعل رئيس دفتر سياسي حماس اعلام خواهد شد.
- كنفرانسي در قاهره براي بررسي مساله عاري كردن خاورميانه از سلاح هاي هسته اي تشكيل مي شود.
"نبيل العربي" دبير كل اتحاديه عرب روز دوشنبه (91.03.08) كنفرانسي را در قاهره با حضور مراكز تحقيقاتي جهان عرب براي بررسي مساله عاري كردن خاورميانه از سلاح هاي هسته اي افتتاح مي كند. به گزارش خبرگزاري كويت، وائل الاسد مسئول امور خلع سلاح در اتحاديه عرب گفت: نمايندگان مراكز تحقيقاتي جهان عرب در اين كنفرانس به بررسي مساله منع گسترش سلاح هاي هسته اي و ديگر سلاح هاي كشتار جمعي خواهند پرداخت.
الاسد افزود، نمايندگان 24 مركز تحقيقاتي عربي در اين كنفرانس حضور خواهند داشت .اين در حالي است كه كنفرانسي بين المللي درباره ايجاد منطقه اي عاري از سلاح هاي كشتار جمعي در خاورميانه دسامبر آينده (2012) در هلسينكي پايتخت فنلاند برگزار خواهد شد.
رژيم صهيونيستي تنها دارنده سلاح هاي هسته اي در خاورميانه است و مانع بازديد بازرسان آژانس بين المللي انرژي اتمي از تأسيسات هسته اي خود مي شود .
تونس
- صدها سلفي روز شنبه (91.03.07) فروشگاه هاي شهر جندوبه در تونس را مورد حمله قرار دادند و با نيروهاي امنيتي اين كشور درگير شدند.
به گزارش خبرگزاري رويترز، شورش سلفي ها در اعتراض به دستگيري چهار عضو آنان انجام شد كه به خاطر حمله به مراكز فروش نوشابه هاي الكلي دستگير شده بودند. روز شنبه پليس تونس با شليك گاز اشك آور براي متفرق كردن شورشيان تلاش كرد؛ هرچند هنوز درگيري در اين شهر ادامه دارند. "لطفي الحيدري"، يك مقام وزارت كشور تونس در اين باره به رويترز گفت پس از دستگيري چهار عضو سلفيان كه صبح امروز رخ داد، پيروان اين گروه با استفاده از بمب هاي آتشزا به ايستگاه هاي پليس حمله كردند.
وي افزود آنان يك ايستگاه پليس را هم به آتش كشيدند و سپس به سه فروشگاه در سطح شهر حمله ور شدند. اين افراد اكنون در مركز شهر و تحت كنترل هستند. يك هفته پيش هم رويداد مشابهي در شهر 'سيدي بوزيد' رخ داد و سلفيان ضمن حمله به فروشگاه هايي كه نوشابه هاي الكلي هم مي فروشند، خواستار تعهد وزارت دادگستري تونس به محاكمه كردن صاحبان اين فروشگاه ها شدند.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، "لطفی زیتون" در مراسمی که جنبش النهضه در پایتخت تونس برگزار کرده بود افزود، بعضی طرف های سیاسی این اعتراضات را هدایت می کنند.
زیتون تصریح کرد، هدف آن ها ناکام گذاشتن کار دولت و تاثیر بر عملکرد آن است. "عبدالوهاب المعطر" وزیر اشتغال تونس هم در این مراسم گفت: تلاش هایی برای نفوذ در ائتلاف حاکم و تضعیف آن انجام شد، اما این تلاش ها شکست خورد.
الجزاير
- 38 دانشجوي دانشگاه بختي عبدالمجيد' شهرتلسمان الجزاير در پي انتشار گاز و وقوع انفجار مهيب در محل رستوران اين دانشگاه كشته و زخمي شدند.
در پي اين حادثه 8 دانشجو كشته و 30 نفر نيز مجروح شده اند. براساس اعلام مركز خدمات اجتماعي الجزاير حال سه تن از دانشجويان مجروح اين حادثه بسيار وخيم مي باشد. از سوي مراجع مسوول علت اصلي اين حادثه عدم رعايت مسائل ايمني تشخيص داده شده است. "الهاشمي جيار" نماينده ويژه وزير آموزش عالي و پژوهش هاي علمي الجزاير نيز پس از بازديد از محل حادثه اعلام كرد كه عوامل احتمالي اين فاجعه انساني و كساني كه در اين خصوص كوتاهي كرده اند بايد منتظر مجازات باشند. تلسمان مهمترين شهر فرهنگي الجزاير و در 522 كيلومتري غرب پايتخت قرار دارد.
- نمایندگان اسلامگرا جلسه پارلمان الجزایر را تحریم کردند
به گزارش پایگاه خبری الجزیره، نمایندگان ائتلاف الجزایر سبز متشکل از 3 حزب جنبش جامعه صلح، جنبش اصلاحات ملی و جنبش النهضة در حالی که پلاکاردهایی قرمز در محکوم کردن تقلب در انتخابات پارلمانی را با خود حمل می کردند، از اولین جلسه مجلس نمایندگان الجزایر خارج شدند.
این گروه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که حق خود را برای مبارزه پارلمانی و ممانعت از بسته نگه داشتن فضای سیاسی و مصادره حق مردم در زمینه آزادی، کرامت و گردش صلح آمیز قدرت محفوط می داند.
این بیانیه افزود: مخالفان سیاسی به وظایف خود برای خدمت به مردم و پرداختن به مسائل مورد توجه مردم الجزایر عمل خواهند کرد.
این در حالی است که "دحو ولد قابلیة"، وزیر کشور الجزایر به احزاب سیاسی درباره تحریم پارلمان جدید و تاسیس "پارلمان مردمی موازی" هشدار داده و اعلام کرد که این امر تهدیدی خطرناک برای دولت قانون به شمار می آید.
سودان
- نماينده دائم سودان در سازمان ملل از اقدام هاي خصمانه سودان جنوبي عليه كشور متبوعش شكايت كرد.
"دفع الله الحاج علي" نماينده سودان در سازمان ملل طي شكوائيه اي به شوراي امنيت، تاكيد كرد در هشت روز گذشته نيروهاي سودان جنوبي بارها به مرزهاي سودان تعرض و قطعنامه 2046 سازمان ملل را نقض كردند.
به گزارش پايگاه خبري سودانايل، در اين شكايت بر ضرورت احترام به حاكميت ارضي سودان تاكيد شد. اين شكايت در حالي به شوراي امنيت سازمان ملل ارائه شد كه دولت سودان و سودان جنوبي اعلام كردند مذاكرات ميان جوبا و خارطوم سه شنبه در آديس آبابا، پايتخت اتيوپي از سر گرفته مي شود. تنش جديد ميان سودان و سودان جنوبي به دنبال حضور نيروهاي سودان جنوبي در منطقه هجليج آغاز شد به طوري كه مذاكرات قبلي ميان دو كشور به حالت تعليق درآمد.
115341-91.03.07
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
آفران: تحولات آفريقاي عربي |
۱۳۹۱/۳/۷ |
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |