مصر
- "محمد مرسي" و "احمد شفيق" به دور دوم انتخابات راه يافتند.
كميته انتخابات رياست جمهوري مصر در يك نشست خبري با تشريح نتيجه نهايي انتخابات رياست جمهوري اين كشور اعلام كرد، محمد مرسي و احمد شفيق به دور دوم انتخابات راه يافتند.
بر اساس اعلام نتيجه نهايي مرسي نامزد گروه اخوان المسلمين پنج ميليون و 764 هزار راي ( 8/24 در صد) و شفيق هم به عنوان نفر دوم پنج ميليون و 505 هزار راي (7/23 درصد) كسب كردند. اين نتيجه برخلاف خبر منتشر شده از سوي خبرگزاري مصري خاورميانه است كه شفيق را نفر اول نتيجه انتخابات اعلام كرده بود.
"حمدين صباحي" نامزد ناصري ها به ترتيب سوم، "عبدالمنعم ابو الفتوح" چهارم و "عمرو موسي" نيز نفر پنجم اعلام شد. " قاضي فاروق سلطان" رييس كميته انتخابات رياست جمهوري مصر در اين نشست گفت: در جريان برگزاري انتخابات در برخي موارد با مشكلاتي مواجه بوديم و اين كميته تلاش خواهد كرد اين مشكلات را در دور دوم رفع كند.
سلطان همچنين شايعات مطرح شده در باره شركت 600 تا 900 هزار نفر از افراد پليس در انتخابات را تكذيب كرد .وي گفت: در بررسي ها اسامي افرادي كه شركت آن ها در انتخابات منع بود، در راي گيري شركت كردند و ليست آن ها تهيه و بين حوزه هاي اخذ راي توزيع شد تا از شركت آن ها در دور دوم جلوگيري شود. فعالان سياسي و جنبش هاي انقلابي در مصر در بيانيه اي برگزاري تجمع اعتراض آميز در مقابل دادگاه عالي قانون اساسي و مقر كميته عالي انتخابات رياست جمهوري به منظور اجراي قانون بركناري سياسي عوامل رژيم سابق به ويژه احمد شفيق آخرين نخست وزير دوران مبارك از انتخابات را خواستار شدند.
در اين بيانيه آمده است، فشارهاي مردمي به منظور اجراي قانون بركناري وابستگان رژيم سابق كه از سوي مجلس مصر تصويب شد و نيز جايگزين كردن حمدين صباحي ديگر نامزد انتخابات به جاي احمد شفيق بهترين و قانوني ترين گزينه براي حل بحران كنوني است.
- پس از اعلام نتيجه رسمي انتخابات رياست جمهوري مصر صدها مصري با تجمع در ميدان التحرير در مركز قاهره نسبت به نتيجه انتخابات اعتراض كرده و عليه شوراي عالي نظامي و كميته عالي انتخابات مصر شعار دادند.
به گزارش پايگاه خبري اليوم السابع، به دنبال اعلام نتيجه نهايي رسمي انتخابات رياست جمهوري مصر توسط كميته عالي انتخابات رياست جمهوري، صدها مصري در ميدان التحرير تجمع كردند. تظاهراتكنندگان مصري نسبت به نتيجه انتخابات اعتراض داشته و شعارهايي عليه شوراي عالي نظامي حاكم بر مصر و كميته عالي انتخابات اين كشور شعار ميدهند. شماري از اين تظاهرات كنندگان با سردادن شعار مرگ بر شوراي عالي نظامي و مرگ حكومت نظاميان و مرگ بر كميته عالي انتخابات با بستن خيابانهاي منتهي به ميدان تردد خودروها در التحرير را مختل كردند.
- به گزارش خبرگزاري رويترز، تظاهركنندگان نسبت به راهيابي "احمد شفيق" به دور بعدي انتخابات رياست جمهوري مصر، ابراز خشم كردند.
بر اساس اين گزارش، هزاران تن از مردم مصر در اعتراض به نتايج دور اول انتخابات رياست جمهوري مصر كه به طور رسمي روز دوشنبه (91.03.08) اعلام شد، در سراسر اين كشور به خيابان ها آمدند. فعالان مصري همانند هميشه در ميدان تحرير قاهره حضور به هم رساندند و نسبت به نتايج دور اول انتخابات رياست جمهور مصر اعتراض كردند. بر اساس اين گزارش، تظاهر كنندگان از سوي مهاجمان ناشناس مورد حمله قرار گرفته و شماري از آنان مجروح شدند. اسكندريه و مناطق ديگر مصر نيز صحنه اعتراضات مردمي به نتايج انتخابات رياست جمهوري اين كشور در دور اول انتخابات رياست جمهوري بود.
- به گزارش روز سه شنبه (91.03.09) شبكه خبري 'العربيه' ، بيشتر معترضين از حاميان "حمدين صباحي" نامزد شكست خورده انتخابات رياست جمهوري مصر هستند.
اين شبكه خبري در گزارش خود افزود: تعدادي از معترضان به نتايج انتخابات رياست جمهوري مصر همچنين در مقابل دادگستري اين كشور تجمع كرده و برخي ديگر به ستاد انتخاباتي شفيق در منطقه 'الدقي جيزه' در قاهره حمله كرده و آنجا را به آتش كشيدند.
العربيه افزود: "اشرف خليل" عضو ستاد انتخاباتي شفيق اعلام كرده كه ساختمان ستاد اين نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر كه به دور دوم راه يافته است، بطور كلي ويران شده و اموال آن به سرقت رفته است.
"جورج اسحاق" فعال سياسي اين اقدام را يك واكنش عاطفي موقت نسبت به اعلام نتايج انتخابات رياست جمهوري مصر دانست و بر اهميت اجراي دور دوم انتخابات در موعد مقرر و عدم تاخير آن تاكيد كرد.
"مصطفي بكري" عضو مجلس مردمي مصر نيز خواستار اتخاذ اقدامات باز دارنده براي احترام به دين و حفظ وحدت كشور شد.
"حمدين صباحي "نيز در برنامه تلويزيوني قاهره گفت كه برنامه اي براي تجمع در ميدان التحرير ندارد و آتش زدن ستاد انتخاباتي شفيق را محكوم كرد. وي اين اقدام را مغاير با قوانين تظاهرات مسالمت آميز دانست و تاكيد كرد كه شايسته نيست كه مصري ها اينگونه اظهارنظر كنند. صباحي افزود كه انتخابات سير خود را طي مي كند و من به همه آن هايي كه راي دادند و به نظر تظاهر كنندگان احترام مي گذارم و از آن ها مي خواهم به نظر ديگران هم احترام بگذارند. وي تاكيد كرد، كسي كه اين كشور را دوست دارد تخريب نمي كند، آتش نمي زند و كاري نمي كند كه مردم در خانه هاي خود دچار تشويش و نگراني شوند. اين در حالي است كه ستاد انتخاباتي شفيق در هفت استان ديگر مصر مورد حمله معترضان به نتايج انتخابات رياست جمهوري اين كشور قرار گرفته است.
- به گزارش القدس العربي، "عبدالمنعم ابوالفتوح" كه يكي از كانديداهاي اسلامگرا در انتخابات مصر است، نتيجه انتخابات مصر را غيرقابل قبول دانست.
ابوالفتوح كه پيش از برگزاري انتخابات، از سوي برخي منابع، شانس اول اسلام گرايان براي پيروزي در انتخابات به شمار مي رفت، با وارد كردن انتقادات شديد به برگزاري انتخابات گفت: اين انتخابات شفاف نبوده است.
وي در مصاحبه مطبوعاتي با بيان اينكه نتيجه انتخابات براي وي قابل قبول نيست، تصريح كرد: از حضور نمايندگان ستاد انتخاباتي ام به برخي حوزه هاي راي گيري در زمان شمارش آرا جلوگيري شده است. پيش از اين نيز برخي منابع نزديك به اخوان المسلمين گفته بودند كه از وجود برخي تقلب ها به نفع احمد شفيق در انتخابات اطلاع دارند، اما در شرايط كنوني از اعتراض به نتيجه انتخابات صرف نظر كرده اند.
- به گزارش منابع خبري مصر، دادگستري اين كشور قرار است 11 ژوئن (91.03.22) درباره قانون ممنوعيت حضور مقامات رژيم سابق مصر، در رقابت هاي انتخاباتي تصميم گيري كند.
به گزارش روزنامه الاخبار، احتمال دارد اين موضوع براي "احمد شفيق" آخرين نخست وزير رژيم حسني مبارك رئيس جمهور سابق مصر، در رقابت هاي دور دوم انتخابات اين كشور مشكلاتي ايجاد كند. بر اساس اين گزارش، منابع قضايي كه خواستند نامشان فاش نشود، در اين خصوص تصريح كردند كه دادگاه عالي قانون اساسي يازدهم ژوئن نظر خود را درباره چالش قانون اساسي در ارتباط با قانون موسوم به انزواي سياسي اعلام خواهد كرد.
اين در حالي است كه كميسيون انتخاباتي مصر اعلام كرد احمد شفيق با "محمد مرسي"، نامزد اخوان المسلمين به دور دوم انتخابات رياست جمهوري راه يافته اند و شانزدهم و هفدهم ژوئن با هم رقابت خواهند كرد.
- مهاجمان ناشناس دوشنبه شب (91.03.08) ستاد انتخاباتی "احمد شفیق" را به آتش کشیدند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره، بخشی از ستاد انتخاباتی احمد شفیق در قاهره دوشنبه شب طعمه حریق شد.
- به گزارش شبکه تلویزیونی النیل، ماموران اداره حمایت مدنی در شهر الجیزه در مصر توانستند آتش سوزی ستاد انتخاباتی "احمد شفیق" در منطقه الدقی را خاموش کنند.
در این حادثه که کشته و مجروح نداشت تعدادی از افراد مظنون بازداشت شدند. در همین حال در پی اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری مصر از سوی کمیسیون قضائی- ناظر بر انتخابات ریاست جمهوری- صدها نفر در میدان التحریر برای ابراز نارضایتی خود از این نتایج تجمع کردند. این کمیسیون شکایت های نامزدهای انتخاباتی را رد کرد و احمد شفیق و "محمد مرسی" را به عنوان دو نامزد دور دوم این انتخابات اعلام کرد. این شبکه همچنین گزارش داد: پس از اعلام این نتایج، مردم شهرهای اسکندریه، سوئز و الغربیه همچنین راهپیمائی اعتراض آمیز برگزار کردند. معترضان راهیابی این دو نامزد به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری را به مثابه شکست انقلاب بیست و پنجم ژانویه دانستند.
- حزب 'آزادي و عدالت ' وابسته به اخوان المسلمين مصر با انتشار بيانيه اي ضمن محكوم كردن آتش زدن برخي ستادهاي انتخاباتي "احمد شفيق" هر گونه ارتباط با اين اقدام را رد و تاكيد كرد كه اين اقدامات خارج از چارچوب قانون است.
به نوشته پايگاه خبري 'الوفد' مصر، اين بيانيه هدف از متهم كردن هواداران "محمد مرسي" نامزد اخوان المسلمين در انتخابات رياست جمهوري به دست داشتن در اين آتش سوزي ها را تخريب وجهه وي دانست وافزود، از آنجا كه خود اخوان المسلمين، در گذشته از چنين اقداماتي رنج برده است هرگز نمي تواند به آن دست بزند. تاريخ اين امر را ثابت مي كند و بايد به دنبال مقصر و متهم واقعي بود.
ستاد انتخاباتي محمد مرسي نامزد اخوان المسلمين تاكيد كرد كه برخي رسانه ها به طور مغرضانه خبر آتش سوزي در ستاد انتخاباتي احمد شفيق در منطقه الدقي قاهره را منتشر كرده و اين اقدام را به هواداران محمد مرسي و "حمدين صباحي" (ديگر نامزد اسلام گرايان ) نسبت داده اند. ستاد انتخاباتي نامزد اخوان المسلمين با تكذيب هر گونه ارتباط با آتش سوزي ستاد احمد شفيق از رسانه ها خواست در اخبار منتشرشده درباره هوادارن مرسي دقت داشته باشند وپيش از انتشار اخبار غير موثق، از مركز اطلاع رساني اخوان استعلام نمايند.
- خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره عربی در میدان التحریر قاهره تاکید کرد: انقلابیون مصری حاضر نیستند "احمد شفیق" را به عنوان رئیس جمهور مصر بپذیرند.
"محمود حسین" در گفتگو با این شبکه تلویزیونی گفت: همچنان جمعیت زیادی در میدان التحریر حضور دارند و علیه نتایجی که در انتخابات ریاست جمهوری به دست آمده است شعار سر می دهند. وی افزود: مردم از این سخن می گویند که این انتخابات بیانگر نظر مردم مصر نیست. جوانان انقلابی معتقدند که اگر آرا نیروهای انقلابی در این انتخابات یکجا جمع می شد به بیش از 10 میلیون رای می رسید و این اکثریت مطلق آرا را تشکیل می داد و چنانچه نامزدهایی که نماینده انقلاب بودند متحد شده بودند نتیجه انتخابات در همان مرحله اول به نفع نیروهای انقلابی رقم می خورد. محمود حسین خاطرنشان کرد: کسانی که در میدان التحریر جمع شده اند می خواهند این پیام را بدهند که از نتیجه انتخابات ناراضی هستند و از اینکه بر سر دو راهی میان بازماندگان رژیم مبارک و گروه اخوان المسلمین قرار گرفته اند ناخشنود هستند.
خبرنگار الجزیره عربی درباره حمله به ستاد انتخاباتی احمد شفیق در منطقه الدقی گفت: گروه های کوچکی دست به این کار زده اند که معلوم نیست این گروه ها هوادار چه گروه یا وابسته به کجا هستند، این افراد به ورود به مقر ستاد انتخاباتی تنها پوسترهای احمد شفیق را به آتش کشیدند و فقط یک ماشین آتش نشانی برای خاموش کردن این آتش کفایت کرد.
وی توضیح داد، هواداران احمد شفیق هواداران "حمدین صباحی" و "خالد علی" و همچنین گروه هایی از اخوان المسلمین را متهم به حمله به ستاد انتخاباتی شفیق و آتش زدن پوسترهای او کرده اند. محمود حسین تاکید کرد: معترضان حاضر در میدان التحریر می گویند انقلاب هدر نخواهد رفت و آن ها به این اقدام های مسالمت آمیز خود که انقلاب بیست و پنج ژانویه آغاز شده ادامه خواهند داد. آن ها می گویند ما احمد شفیق را هنگامی که نخست وزیر مبارک بود سرنگون کردیم و حاضر نیستیم بار دیگر او را به عنوان رئیس جمهور بپذیریم. وی تصریح کرد، انقلابیون از کمیته عالی انتخابات ریاست جمهوری می خواهند یا برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری مصر را تا زمانی مشخص شدن قانون کنارگذاری سیاسی افراد به عقب اندازد تا اینکه احمد شفیق به صورت قانونی از انتخابات ریاست جمهوری کنار گذاشته شود و یا اینکه محمد مرسی کنار رفته و جای خود را به حمدین صباحی که نماینده نیروهای انقلابی است بدهد. انقلابیون به این دو گزینه به عنوان دو گزینه قانونی می نگرند و معتقدند راه حل سوم حضور نیروهای انقلابی در میدان التحریر قاهره و در دیگر میادین انقلاب در شهرهای مختلف مصر است که این حضور می تواند معادله سیاسی را در مرحله آتی تغییر دهد.
انقلابیون معتقدند برای احترام به خون شهدایی که در دوران رژیم مبارک ریخته شده حداقل احمد شفیق نباید در این مرحله به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود.
- روزنامه نگار مصری ضمن غیر قانونی دانستن حضور "احمد شفیق" در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری مصر گفت احمد شفیق فتوکپی مبارک است.
به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی وی؛ "علی القپانی" نویسنده و روزنامه نگار مصری مستقر در لندن درباره انتخابات ریاست جمهوری مصر و رقابت بین دو نامزد اصلی یعنی "محمد مرسی" و "احمد شفیق" گفت: قطعا نباید به احمد شفیق اجازه ی نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری مصر داده می شد چون وی براساس قانون منع حضور بقایای رژیم سابق مصر در انتخابات، از شرکت در رقابت های انتخاباتی منع شده است.
مردم مصر علیه حسنی مبارک قیام کردند درحالی که احمد شفیق فتوکپی مبارک است. احمد شفیق یکی از ستون های رژیم حسنی مبارک و آخرین نخست وزیر رژیم مبارک بود. وی نباید در این رقابت های ریاست جمهوری حضور می داشت. برداشت سیاسی از نتیجه ی انتخابات این است که دو نامزد پیشتاز کسانی هستند که از حمایت سازمانی برخوردار بودند.
دکتر محمد مرسی از قدرت سازمانی اخوان المسلمین مصر برخوردار بود. احمد شفیق هم از حمایت سازمانی حزب ملی منحل حسنی مبارک برخوردار است. همه متعجب شده اند که چرا احمد شفیق تقریبا 25درصد آراء را بدست آورده است؟ کسانی که نماینده ی رژیم قبلی هستند انگل هایی هستند که از فساد منتفع می شوند.
وی ادامه داد: نکته ی تعجب برانگیز دیگر این است که اخوان المسلمین در انتخابات پارلمانی 40 درصد آراء را بدست آورد اما حمایت از این گروه در انتخابات ریاست جمهوری به 25 درصد کاهش یافت! برداشت من این است که بسیاری از بخش ها در جامعه ی مصر نخواستند همه ی کلید های قدرت را به اخوان المسلمین بسپارند.
- رئیس حزب سلفی النور اعلام کرد که در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری مصر این حزب بیهیچ قید و شرطی از "محمد مرسی" حمایت خواهد کرد.
به گزارش روزنامه المصری الیوم، "عماد عبد الغفور" در سخنانی اعلام کرد که حزب سفلی النور در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری مصر از محمد مرسی حمایت خواهد کرد. رئیس حزب سلفی النور حمایت از مرسی را به دلایل اخلاقی ، سیاسی و سازمانی اعلام و تمام شایعات موجود درباره عدم حمایت وی از مرسی را تکذیب کرد. وی تاکید کرد که تمام ملاحظات اخلاقی، سیاسی و سازمانی ما را وادار میسازد تا از محمد مرسی بدون قید و شرط در انتخابات ریاست جمهوری مصر حمایت کنیم. دعوت سلفیه هم حمایت خود را از محمد مرسی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور اعلام کرد.
- الجزیره اعلام کرد تظاهرات کنندگان مصری معتقدند "احمد شفیق" و "محمد مرسی" برای آینده مصر مناسب نیستند.
"تامر المسحال" خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره در گفتگو با این شبکه درباره حضور تظاهرات کنندگان در میدان التحریر قاهره گفت: تظاهرات کنندگانی که در میدان التحریر جمع شدند، بدون شک به نتایج اولیه انتخابات اعتراض دارند که به رقابت احمد شفیق و محمد مرسی در دور دوم منجر شد. تظاهرات کنندگان معتقدند این نتیجه ضربه ای به انقلاب مصر به شمار می رود، آن هم بعد از اتهام های بسیاری که به احمد شفیق زده شده است.
تظاهرات کنندگان معتقدند راهیابی احمد شفیق به دور دوم انتخابات، به معنای شکست دادن اهداف انقلابی است که برای سرنگون کردن کامل رژیم حسنی مبارک رخ داد.همچنین از دیدگاه تظاهرات کنندگان دو گزینه ای که به دور دوم راه یافته اند برای آینده مصر مناسب نیستند. المسحال افزود: بعد از حوادث دیشب میدان التحریر، اوضاع در این منطقه آرام شده است. و شخصیت های سیاسی از مردم خواسته اند اوضاع را متشنج نکنند.
خبرنگار الجزیره در پاسخ به این سوال که آیا ائتلاف های سیاسی در دور دوم انتخابات مشخص شده است یا خیر گفت: بدون شک حزب آزادی و عدالت، تلاش های بسیاری برای ارتباط با سایر احزاب انجام می دهد تا بتواند جبهه ای ملی برای رویارویی با احمد شفیق در دور دوم تشکیل دهد. به منظور اطلاع از آخرین تحولات مصر و دست یابی به توافقات با احزاب مختلف، امروز محمد مرسی کنفرانس خبری خواهد داشت. در مقابل احمد شفیق نیز به تلاش های خود برای جلب نظر طرف های مختلف ادامه می دهد و تاکید می کند که رژیم سابق بازنخواهد گشت.
- "ابرهارد کنل" تحلیل گر فرانسوی در گفتگو با شبکه فرانس 24 گفت: فضای مصر با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری به شدت دو قطبی شده است.
پژوهشگر موسسه ملی تحقیقات راهبردی فرانسه در گفتگوی تلفنی با این شبکه با بیان اینکه انقلابیون مصر بازنده اصلی این انتخابات بودند افزود :اگر در دور دوم انتخابات هر یک از این نامزدها چه "احمد شفیق" و چه "محمد مرسی" به پیروزی برسند طرفدارانشان یا برای شادی یا برای نشان دادن خشم خود به خیابا نها خواهند ریخت. اما در حقیقت اگر هر یک از این دو نفر بعنوان رئیس جمهور انتخاب شوند نخواهند توانست انحصار قدرت را بدست آورند زیرا ارتش حضوری فعالانه دارد. رئیس جمهور آینده مصر باید با ارتش همکاری کند و رابطه این دو همانند ده سال پیش ترکیه رابطه ای محتاطانه خواهد بود. پژوهشگر فرانسوی تاکید کرد: رئیس جمهور آینده مصر بر اساس قانون اساسی کنونی که نسخه ای اصلاح شده از قانون اساسی دوران مبارک است انتخاب خواهد شد. رئیس جمهوری که از ابتدای ژوئیه باید قدرت را در دست بگیرد هنوز نمی داند تا پایان دوران ریاست جمهوری اش از چه قدرتی برخوردار خواهد بود.
روزنامه هيل نوشت: اعضاي كنگره از نتيجه اخير انتخابات رياست جمهوري مصر احساس ناراحتي شديد مي كنند.
اين روزنامه در ادامه گزارش خود تاكيد مي كند كه احتمال قطع روابط قاهره و تل اويو از آنجا كه اخوان المسلمين به تنهائي تقريبا نزديك به نيمي از كرسي هاي مجلس را در اختيار گرفته است بيشتر شده و اين مساله نيز باعث نگراني هرچه بيشتر مقامات كاخ سفيد و اعضاي كنگره شده است.
اين روزنامه همچنين به قطع كمك هاي ارسالي آمريكا به فلسطينيان پس از پيروزي حماس در انتخابات مجلس اشاره مي كند و تاكيد كرد كه اين سياست نوعي مجازات فلسطينيان به دليل انتخاب اين جنبش از سوي آنها به شمار مي آيد. اين روزنامه در ادامه نوشت كه به كارگيري تحريم ها و قطع كمك هاي آمريكا به مصر اين بار بر ضد اين كشور كارساز نخواهد بود و به نقل از جان كري سناتور آمريكائي تاكيد كرد: قطع كمك هاي امريكا به مصر در صورت پيروزي اسلامگرايان يك پيام درد آور خواهد بود.
ارگان رسانه اي كنگره آمريكا نوشت، براي واشنگتن هم پذيرش پيروزي اسلامگراها سخت و دشوار است و هم قطع كمك مالي به مصر در صورت پيروزي اسلام گراها چه اينكه مصداقيت آمريكا در برخورد با دمكراسي زير سوال مي رود.
- رسانههای صهیونیستی نوشتند: اگرچه شورای عالی نظامی مصر اعلام میکند که در انتخابات ریاست جمهوری مصر از نامزدی حمایت نمیکند اما این شورا در خفا از "احمد شفیق" حمایت کرده و خواهان روی کار آمدن اوست.
به گزارش روزنامه المصریون، گزارشهای خبری صهیونیستی که درباره انتخابات ریاست جمهوری مصر ارائه شدهاند، بر این تاکید میکنند که شورای عالی نظامی حاکم بر مصر خواهان پیروزی احمد شفیق، آخرین نخستوزیر حسنی مبارک در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری مصر است. این گزارش در ادامه میافزایند: در صورتیکه احمد شفیق به در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری مصر پیروز شود، شورای عالی نظامی این کشور اختیارات گستردهای خواهد داد و در صورت پیروزی "محمد مرسی"، نامزد اخوان المسلمون بالطبع این اختیارات محدود خواهد شد.
در این راستا پایگاه خبری صهیونیستی "والا" نوشت که پیروزی محمد مرسی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری مصر به معنای محدودیت روابط غرب با مصر است که اصلا خواسته نظامیان این کشور نیست و به همین منظور ارتش اختیارات مرسی را محدود خواهد کرد.
والا در ادامه میافزاید: اما از آنجا که محمد شفیق یکی از خود همین نظامیان و ارتشیهای مصر است، بنابراین پیروزی وی در انتخابات موجب خواهد شد، ارتش اختیارات نامحدودی به وی بدهند. والا تاکید میکند: اگرچه شورای عالی نظامی مصر اعلام کرد که در انتخابات ریاست جمهوری مصر از نامزدی حمایت نمیکند، اما این برای همه مصریها آشکار است که در خفا شورای نظامی از احمد شفیق حمایت کرده و خواهان روی کار آمدن اوست.
این پایگاه خبری صهیونیستی گرایشات غربی و لیبرالیستی شفیق و اینکه خود یک چهره نظامی است و از دوستان و نزدیکان شورای عالی نظامی و اعضای آن به شمار میاید و همچنین نزدیکی و داشتن رابطه عمیق با حسنی مبارک، رئیس جمهور مخلوع مصر را از جمله دلایل حمایت شورای عالی نظامی مصر از شفیق دانسته و تاکید میکند که با چنین اوصافی عجیب نیست که ارتش حامی شفیق باشد. از سوی دیگر روزنامه صهیونیستی "کالکالیست" نیز در تحلیلی تحت عنوان "اسلامگرایان در برابر ژنرال" از دور اول انتخابات ریاست جمهوری مصر و نتایج اعلام شده در این ارتباط نوشت که مصریها هم اکنون باید میان دو گرینه یکی را انتخاب کنند، نامزد اسلامگرا که از آن بیم بسیار میرود که آزادیهای فردی مردم مصر را محدود و حکومتی دینی تاسیس کند یا نامزد دیگر که زمانی در رژیم سابق حاکم بر مصر مشغول به خدمت بود. بر اساس نتایج رسمی انتخابات ریاست جمهوری مصر محمد مرسی، نامزد جماعت اخوان المسلمين به همراه احمد شفیق، نامزد غربگرا و آخرین نخست وزیر رژیم مبارک برگزار کننده دور دوم انتخابات ریاست جمهوری مصر هستند.
لیبی
- رئيس شوراي انتقالي ليبي با تكذيب خبر رسانههاي غربي در مورد تعويق انتخابات، تاكيد كرد كه انتخابات در موعد مقرر برگزار خواهد شد.
"مصطفي عبدالجليل" رئيس شوراي انتقالي ليبي در گفتگو با تلويزيون العربيه تاكيد كرد كه اولين انتخابات اين كشور بعد از سقوط رژيم قذافي در موعد مقرر برگزار خواهد شد. وي درباره اين انتخابات كه قرار است طي آن قانون اساسي جديد ليبي تصويب شود، تاكيد كرد كه زمان برگزاري به تعويق نخواهد افتاد.
پيش از اين خبرگزاري رويترز به نقل از شوراي انتقالي ليبي از تعويق انتخابات پارلماني اين كشور خبر داده بود. عبدالجليل از شبه نظاميان خواسته تا به ارتش ليبي بپيوندند و در طرحهايي براي توسعه صنعتي در داخل و خارج از كشور مشاركت كنند. رئيس شوراي انتقالي ابراز داشت كه سلاحها بايد تا قبل از ماه رمضان در ليبي جمع شوند و تحت كنترل نيروهاي امنيتي قرار گيرد. برخي رسانه هاي غربي در تلاش براي بزرگنمايي ناآراميها در ليبي اعلام كردند كه انتخابات پارلماني در اين كشور به تاخير خواهد افتاد.
- به گزارش قدس العربي،" مصطفي عبدالجليل"، رئيس شوراي انتقالي ليبي از تأخير در برگزاري انتخابات پارلماني در اين كشور خبر داد.
اين انتخابات به منزله تشكيل شوراي
مربوطه براي اعلام قانون اساسي جديد و
زيربناي موسسات ملي جديد پس
از قيام مردمي ليبي به شمار مي رود. "عبدالجليل" در گفتگو با خبرگزاري رويترز گفت: همه چيز به شكايت نامزدها
بستگي خواهد داشت و اين امر
منجر به تاخير در برگزاري انتخابات خواهد شد.
قرار بود انتخابات پارلمان
ليبي در 17 ژوئن (91.03.28) برگزار شود، ولي رئيس شوراي انتقالي ليبي تا كنون تاريخ
مشخص يا مدت زمان تاخير در برگزاري انتخابات را
تعيين نكرده است.
- سخنگوي ستاد مشترك ارتش ليبي در گفتگو با رسانه هاي اين كشور اعلام كرد كه تقسيم ليبي به 10 منطقه نظامي با صدور حكمي از سوي ستاد مشترك ارتش تعيين شده است.
سرهنگ "الشيخي" از طبرق، الجيل الاخضر، بنغازي، سرت، مصراته، طرابلس، الغربيه، جبل نفوسه، سبها و الكفره به عنوان مناطق ده گانه نام برد. شوراي انتقالي ليبي در فروردين ماه سال جاري در پي حوادث خونبار شهر 'سبها' و پس از توافقنامه صلح براي آتش بس و مستقر شدن نيروهاي ارتش در مناطق مسكوني و حساس اين شهر، جنوب اين كشور را منطقه نظامي اعلام كرده بود.
- خبرگزاري رسمي ليبي به نقل از وزارت امور خارجه اين كشور اعلام كرد كه شركت امنيتي «جي فور اس» و واحدهاي وابسته به آن هيچ گونه اجازه فعاليت در كشور ليبي را نخواهد داشت.
براساس دستورالعمل وزارت خارجه ليبي هيچگونه امكانات به اين شركت و يا افزاد وابسته به آن از جمله مجوز ورود و كار درليبي داده نشده است. در اين دستور العمل به وضوح آمده است كه حضور هيات هاي خارجي و هرگونه فعاليت شركت هاي امنيتي خارجي در چارچوب ماموريت هاي ديپلماتيك و با مجوز وزارت خارجه ليبي امكان پذير است. پيش از اين ميان مقامات ليبيايي و اتحاديه اروپا قرارداد نظامي امنيتي به ارزش 10 ميليون يورو به امضاء رساندند كه براساس آن شركت هاي امنيتي انگليسي مي توانند با نظارت مقامات ليبيايي در اين كشور فعاليت داشته باشند. براساس اين قرارداد، مهمترين وظيفه اين شركت هاي امنيتي حفظ جان مسوولان و مقامات اروپايي و اتحاديه اروپا حاضر در كشور ليبي است. برخي رسانه هاي ليبي پيش از اين اعلام كرده بودند كه شركت هاي امنيتي غربي و آمريكايي حاضر در اين كشور در زمينه يافتن سرمايه هاي به سرقت رفته و مخفي شده از سوي ديكتاتور مخلوع ليبي نيز فعاليت مي كنند.
تونس
- "منصف المرزوقی"، رئیس جمهور تونس از سوئیس خواست در بازگرداندن دارایی های "زین العابدین بن علی"، دیکتاتور سابق تونس و اطرافیان وی به این کشور تسریع کند.
المرزوقی در مصاحبه با تلویزیون سوئیس اعلام کرد ما می خواهیم این پول ها در سریع ترین زمان ممکن به تونس برگردانده شود. المرزوقی افزود در صورتی که این پول در طول 50 سال به ما برگردانده شود، هیچ فایده ای نخواهد داشت. مرزوقی همچنین گفت به نظر رئیس جمهور تونس، اوضاع اقتصادی در کشور به گونه ای است که بازگرداندن سریع دارایی های توقیف شده بن علی را توجیه می کند. وی تاکید کرد، ما 800 هزار نفر بیکار داریم. مناطق در آستانه انفجار قرار دارند زیرا مردم دیگر فقر را تحمل نمی کنند .
در ماه اکتبر گذشته برن اعلام کرده بود 60 میلیون فرانک سوئیس ( 48 میلیون و 700 هزار یورو) دارایی های تونس را توقیف کرده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه از ژنو، اما المرزوقی که این ارقام را مضحک می داند، خاطر نشان کرد « امروز من ارزیابی می کنم ما فقط از یک دهم دارایی های تونس که در بانک های سوئیس سپرده شده اند، صحبت می کنیم.
الجزاير
- "عبدالحمید زرقین" رئیس شرکت ملی نفت الجزایر (سوناتراک) گفت: این شرکت به منظور افزایش ذخایر نفت و گاز کشور و افزایش تولید به میزان 11 درصد، تا سال 2016 مبلغ 68 میلیارد و 200 میلیون دلار در این بخش سرمایه گذاری خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا از الجزیره، زرقین در گفتگویی که پایگاه اینترنتی روزنامه دولتی المجاهد منتشر کرد گفت: هدف از این سرمایه گذاری ها افزایش ذخایر نفت و گاز کشور است. وی گفت فعالیت های اکتشاف نفت و گاز از 30 منطقه در سال 2011 به 57 منطقه در سال 2012 افزایش یافته است و 79 منطقه نیز برای اکتشاف تا سال 2014 در نظر گرفته شده است. وی افزود پیش بینی شده است در دوره سال 2012 تا 2016 محدوده اکتشاف منابع نفت و گاز با استفاده از امواج دوبعدی به 10 هزار کیلومتر مربع و با استفاده از امواج سه بعدی به هجده هزار کیلومتر مربع برسد.
86درصد این اکتشافات بر عهده شرکت دولتی سوناتراک خواهد بود.
سودان
- مقامات سودان جنوبي اعلام كردند، خارطوم به مواضع ما حمله كرده است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از جوبا، اين اتهام سودان جنوبي به سودان در حالي مطرح شده است كه پيشتر گفته شده بود قرار است اين دو كشور در هفته جاري در پايخت اتيوپي مذاكراتشان را با هدف پايان دادن به اختلافاتشان از سر بگيرند.
در همين حال "پاگان آموم" مذاكره كننده ارشد سودان جنوبي گفت: سودان در حال بمباران مواضع ما است. سودان به قلمرو ما حمله مي كند. خارطوم همچنان به اعزام گروه هاي مسلح براي ايجاد بي ثباتي در سودان جنوبي ادامه مي دهد و اينها نشانه هاي صلح نيست.
با اين حال اين مذاكره كننده ارشد سودان جنوبي خاطر نشان كرد كه وي همچنان به مذاكراتي كه قرار است روز سه شنبه (91.03.09) در آديس آبابا برگزار شود و نتايج آن خوش بين است.
تنش ها ميان سودان و سودان جنوبي ماه گذشته تشديد شد. به دنبال افزايش تنش ها ميان اين دو كشور، فشارهاي بين المللي عليه دو طرف براي خودداري از درگيري و بازگشت به ميز مذاكره نيز افزايش يافت.
همچنين فيليپ آگر سخنگوي ارتش سودان جنوبي در اظهار نظري تصريح كرد كه ارتش سودان و نيروهاي مسلح اين كشور حملات هوايي عليه مواضع ما در مناطق مرزي انجام دادند و به سوي اين مناطق تيراندازي كردند. وي خاطر نشان كرد، در سه روز اخير نيروهاي مسلح سودان يكي از مناطق مرزي را بمباران كردند و اين منطقه با آتشبار ارتش سودان مواجه شد. براي مواجهه با هر گونه حمله زميني در آماده باش به سر مي بريم.
مراكش
- ده ها هزار نفر از تظاهركنندگان مراكشي در راستاي درخواست براي بهبود وضعيت اجتماعي در خيابانهاي دارالبيضاء) كازابلانكا)، بزرگترين شهر مراكش تظاهرات كردند.
به گزارش سايت شبكه الجزيره، اين تظاهرات توسط اتحاديههاي كارگري اين كشور سازماندهي شده و بزرگترين تظاهراتي بود كه از زمان روي كار آمدن دولت جديد مراكش برگزار شد. شركت كنندگان در تظاهرات "عبدالله بن كران"، نخست وزير مراكش را به ناكامي در اجراي اصلاحات تعهد شده متهم كردند. در اين تظاهرات صدها جوان وابسته به جنبش 20 فوريه نيز حضور داشتند. "محمد ششم"، پادشاه مراكش تظاهرات بهار عربي سال گذشته را با تعهد نسبت به اصلاحات و استفاده از قدرت خاموش كرد. در ماه آبان سال گذشته دولت ائتلافي بر روي كار آمد كه توسط حزب عدالت و توسعه، يك حزب اسلامي ميانهرو رهبري ميشود اما برخي از مردم مراكش از سرعت تغييرات در اين كشور ناراضي هستند.
درصد بيكاري و بيسوادي در مراكش بسيار بالا است. "حسن طارق"، يكي از اعضاي مجلس از حزب مخالف سوسياليست روز يكشنبه گفت: "بيش از 50 هزار نفر از تظاهركنندگان به مشكلات اجتماعي اشاره كردند و برقراري گفتگويي صادقانه را با دولت خواستار شدند. طارق گفت: اتحاديههاي كارگري متحدند و پيغام آن ها به دولت بن كيران مشخص است و آن اين است كه او بايد استراتژي خود را تغيير دهد. يكي از مقامهاي مراكشي شمار تظاهر كنندگان را بين 15 هزار تا 20 هزار نفر تخمين زد.
اتحاديههاي كارگري مدتها است خواستار افزايش درآمدها و كاهش مشكلات اجتماعي در مراكش هستند. حدود نيمي از افراد بين 15 تا 29 ساله در مراكش بيكار هستند.
115349- 91.03.09
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
آفران: تحولات آفريقاي عربي |
۱۳۹۱/۳/۹ |
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |