مصر
- نخست وزير مصر اظهار داشت كه دولت وي پس از اعلام نتايج نهايي انتخابات رياست جمهوري اين كشور استعفا خواهد كرد.
به گزارش القدس العربي، "كمال الجنزوري" اظهار داشت كه زمان استعفاي دولت وي ساعاتي پس از تعيين نتايج انتخابات رياست جمهوري اعلام خواهد شد. نخست وزير مصر در گفتگو با خبرنگارن با بيان اين مطلب افزود كه وي از اعضاي كابينه خواسته است دستاوردهاي هر وزارتخانه و نيازها و برنامه هاي خود را ثبت كنند تا در اختيار دولت جديد قرار بگيرد. الجنزوري در ادامه اظهار داشت كه انتخابات رياست جمهوري مصر در دور اول شاهد هيچ تقلبي نبود و در دور دوم نيز اگر تقلبي بود در داخل شعبات صورت گرفته است و دولت نقشي در آن نداشته است.
- شاهدان عيني گفتند نيروهاي گارد رياست جمهوري مصر محل سكونت "محمد مرسي" نامزد رياست جمهوري اين كشور در قاهره را محاصره كردند.
به گزارش فرانس پرس، تحليلگران معتقدند كه اين اقدام مي تواند نشانه ي پيروزي محمد مرسي در انتخابات رياست جمهوري مصر باشد. به گفته آنان احتمال آن مي رود كه نتايج انتخابات تا ساعاتي ديگر اعلام شود. كميته عالي انتخابات رياست جمهوري مصر صورت جلسه پيروزي مرسي براي رياست جمهوري را امضا كرد.
- تحصن نامحدود صدها هزار معترض مصری همچنان در میدان التحریر در مرکز پایتخت در مخالفت با شورای نظامی حاکم ادامه دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، خبرنگار این شبکه در قاهره گزارش داد، تحصن کنندگان در میدان التحریر با سردادن شعارهایی علیه شورای نظامی حاکم به علت منحل کردن مجلس و صدور متمّم قانون اساسی موقت، از این شورا می خواهند که قدرت را در زمان مقرر به غیر نظامیان واگذار کند.
"محسن راضی" عضو مجلس منحل شده مصر در مصاحبه با خبرنگار العالم، گفت: متمم قانون اساسی موقت نوعی تهدید محسوب می شود، اما چنین تهدیدهایی نمی تواند تأثیری در اراده مردم آزادی خواه مصر داشته باشد.
"اشرف بدرالدین" عضو دیگر مجلس منحل شده مصر نیز در مصاحبه با خبرنگار العالم تأکید کرد، ما مخالف واگذاری اختیارات ضابطین دادگستری به پلیس انتظامی و سرویس اطلاعات نظامی هستیم، زیرا چنین امری مصر را به دوران سیاه قانون وضعیت فوق العاده برمی گرداند.
- 12 گروه سیاسی از جمله اخوان المسلمین و جنبش 6 آوریل در پی تعویق اعلام نتایج نهائی انتخابات ریاست جمهوری و بی توجهی شورای نظامی حاکم به درخواست مردمی برای لغو متمم قانون اساسی موقت در میدان التحریر تحصن کرده اند.
"جمال صابر" هماهنگ کننده برنامه استوار ایستاده ایم در مصاحبه با العالم خاطرنشان کرد، متمم قانون اساسی موقت نشان می دهد که شورای نظامی حاکم سرنوشت مردم را به دست گرفته است و می خواهده قدرت را حفظ کند.
"عبده
قاسم" سخنگوی گروه مجروحان
انقلاب هم گفت، متمم قانون اساسی موقت دخالت
آشکار در امور سیاسی و عدم
توجه به خواست مردم محسوب می شود، و نشان می دهد
که نظامیان قدرت را به
انحصار خود در آورده اند .
"وجدی العربی" هنرمند
مصری نیز در مصاحبه با
العالم، تأکید کرد، انحلال مجلس و واگذاری اختیارات
ضابطین دادگستری به پلیس
انتظامی و سرویس اطلاعات نظامی غیر قانونی است، و
چرا باید نام پیروز انتخابات
ریاست جمهوری تاکنون اعلام نشود؟.
"دینا زکریا" در گفتگو با شبکه العالم، اظهار داشت: نگرانی ها از سلطه شورای نظامی بر کشور از گذشته تا حال حاضر ادامه داشته و این نگرانی ها در حالی است که براساس دلایل قاطع "محمد مرسی" برنده انتخابات دور دوم ریاست جمهوری است.
وی درباره شکایت های مطرح شده درباره نتایج انتخابات در برخی حوزه ها گفت: این اعتراضات هیچ تأثیری بر نتیجه انتخابات نخواهد داشت.
زکریا افزود، تأخیر در اعلام نتایج انتخابات توجیهی ندارد و باعث تنش در فضای سیاسی کشور می شود، از سوی دیگر این امر برخلاف قانون اساسی است و اعلامیه قانون اساسی تأکید کرده که نتیجه انتخابات باید دو روز پس از برگزاری آن اعلام شود.
زکریا با اشاره به اینکه به علت نگرانی، تحصن فعالان سیاسی در میدان های انقلاب ادامه خواهد داشت، تأکید کرد: شورای نظامی با اقدامات اخیر نشان داد که در پی تحویل دادن قدرت به رئیس جمهور منتخب یعنی محمد مرسی نیست.
عضو کمیته روابط خارجی حزب آزادی و عدالت مصر با تأکید بر مخالفت اخوان المسلمین با ادامه سلطه نظامیان بر کشور اظهار داشت، در واقع آنچه در وضعیت سیاسی کشور در حال اتفاق است، نزاع میان شورای نظامی و اخوان المسلمین نیست، بلکه همه نیروهای انقلابی بر مخالفت شان با ادامه سلطه شورای نظامی تأکید دارند.
- شبكه الجزيره از توافق گروه هاي سياسي مصري و "محمد مرسي" درباره ديدگاه مشترك براي مرحله آينده خبر داد.
برخي از شخصيت هاي برجسته و احزاب سياسي مصر اعلام كردند، با "محمد مرسي" نامزد اسلام گرايي كه در انتخابات رياست جمهوري اين كشور به پيروزي رسيده، اما كميسيون انتخابات طي چند روز گذشته در اعلام اين پيروزي تعلل كرده، بر سر يك ديدگاه مشترك براي مرحله آينده مصر به توافق رسيدند. مرسي در اين توافق به احزاب قول داد كه نخست وزير مستقلي را براي خود انتخاب كند.
در همين حال تجمع ميليوني مردم مصر كه به عملكرد شوراي نظامي حاكم بر اين كشور معترض هستند، در ميدان التحرير قاهره 'نماد حركت انقلابي مردم مصر' برگزار شد. تحصن هزاران مصري كه از دوشنبه گذشته و پس از اعلام متمم قانون اساسي از سوي شوراي نظامي و كاسته شدن از اختيارات رييس جمهوري آغاز شده بود، همچنان ادامه دارد.
تظاهرات ميليوني با عنوان 'استرداد مشروعيت' به دعوت نيروهاي انقلابي و گروه هاي سياسي مصر برگزار شد. شهروندان مصري مي گويند، شوراي نظامي با تصميمات نادرست و هدف دار خود ضمن منحرف كردن مسير انقلاب، مي كوشد قدرت را در دست خود نگاه دارد و متمم قانون اساسي به منزله كودتايي عليه اهداف و دست آوردهاي انقلاب مصر است. محمد مرسي در جريان گفتگو و توافق با احزاب و چهره هاي برجسته مصري خواستار اعلام فوري و رسمي نتايج انتخابات رياست جمهوري شد. وي گفت: مردم مصر اجازه نمي دهند كسي با نتايج انتخابات بازي كند، منتظريم نتايجي كه اعلام مي شود، منعكس كننده واقعي خواست و تصميم ملت باشد.
در بيانيه توافق مرسي و احزاب سياسي مصر تصميم ها و اقدامات اخير شوراي نظامي مردود اعلام شده و بر غير نظامي بودن دولت و نظام حاكم بر مصر تاكيد شده است. طرفين اين توافق اعلام كردند، هيات رياست جمهوري شامل معاونان و مشاوران و دولت نجات ملي در بر گيرنده همه جناح هاي سياسي مصر خواهد بود. همزمان با برگزاري تظاهرات ميليوني مردم مصر در ميدان التحرير، شوراي نظامي با انتشار بيانيه اي، مردم را تهديد كرد. در اين بيانيه نسبت به هر گونه هرج و مرج يا آسيب به اموال عمومي هشدار داده شده است. شوراي نظامي مصر خواستار پايبندي همگان به احكام قضايي شد. شوراي نظامي دليل بروز تنش در كشور را اعلام پيروزي زود هنگام از سوي هر دو نامزد رياست جمهوري دانست. از سوي ديگر "ايمن نور" رييس حزب 'فرداي انقلاب' اعلام كرد: اعلام پيروزي محمد مرسي در انتخابات رياست جمهوري مصر، كشور را از 70 درصد عوامل تشنج زاي كنوني خلاص مي كند. نور مسووليت تشنج جاري در مصر را متوجه كميسيون عالي انتخابات رياست جمهوري دانست و گفت: اين كميسيون اشتباهات زيادي داشته كه مهم ترين آن ها تعلل در اعلام صريح و دقيق نتايج انتخابات و تعداد آراي هر يك از دو نامزد است. وي تاكيد كرد: در پشت پرده اين تعلل در اعلام نتايج، برنامه اي براي دست كاري در نتايج است. دور دوم انتخابات رياست جمهوري مصر يك هفته پيش برگزار شد و قرار بود نتايج آن تا روز سه شنبه يا حداكثر پنجشنبه گذشته اعلام شود كه چنين نشد. همين امر موجب نگراني و خشم مردم مصر شده زيرا به نظر مي رسد شوراي نظامي و كميسيون انتخابات نقشه اي براي آينده مصر مغاير با تصميم ملت دارند.
- سخنگوی اخوان المسلمین تصریح کرد مردم مصر تعیین کننده آینده کشورشان است.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، "جهاد حداد" گفت: مردم مصر با آرای خود در روز انتخابات ریاست جمهوری، حرف آخر را درباره کشورشان زده اند. دیگر دورانی به پایان رسیده است که نظامیان مصر بتوانند درباره آینده و اراده مردم مصر تصمیم گیری کنند. لزومی ندارد اخوان المسلمین، شورای نظامی حاکم را به چالش بکشد زیرا این شورا خودش شکننده است.
شورای نظامی حاکم این اختیار و حق را نداشت که پارلمان را لغو کند یا اینکه بیانیه ای درباره اصلاح قانون اساسی مصر منتشر کند. هر دو اقدام مذکور که شورای نظامی حاکم صورت داده است از جانب اکثر قدرت های سیاسی مصر رد شده است. براساس نظر اکثر گروه های سیاسی و اکثر مردم مصر، همچنان قانونی است. مجلس قانون اساسی که پارلمان منتخب مردم، اعضای آن را انتخاب کرده است جلسات خودش را ادامه می دهد. با این اوصاف، از نظر ما همه چیز در مصر در روند عادی خودش جریان دارد.
جهاد حداد در ادامه افزود، نقش مردم مصر بسیار مهم است. انقلاب سال گذشته مردم مصر سبب شده است نگاه و دیدگاه آن ها تغییر کند و آن ها به این باور رسیده اند که آرای آن ها تاثیرگذار و مهم است. مردم مصر به این نتیجه رسیده اند که رای و نظر آن ها، قواعد بازی و همه چیز را تغییر می دهد. شورای نظامی حاکم باید به این مساله توجه داشته باشد. به نظر اخوان المسلمین، شورای نظامی حاکم به وعده خودش برای واگذاری کامل قدرت اجرایی در پایان این ماه عمل نخواهد کرد.
شورای نظامی حاکم قبلا قدرت قانونگذاری را به پارلمان واگذار کرده است. حکم دادگاه قانون اساسی درباره انحلال پارلمان مصر نادرست است. حتی بسیاری از قضات مصر نیز این حکم را رد کرده و در آن اشکال های قانونی وارد کرده اند. جهاد حداد گفت: باید از انقلاب مردم مصر محافظت شود. شورای نظامی حاکم باید به آرای مردم احترام بگذارد. باید قوانینی که وضع شده است اجرایی شود. مردم مصر که در انتخابات پارلمانی شرکت داشتند خواهان آن هستند که منتخبانشان پاسخگو باشند. پس نمی توان چنین پارلمانی را منحل کرد. اقداماتی که شورای نظامی حاکم صورت می دهد سبب به مخاطره افتادن روح اصیل دموکراسی می شود. اگر "محمد مرسی" نامزد اخوان المسلمین، رئیس جمهور مصر شود، از حقوق مردم بسیار بیشتر از دوران حکومت "حسنی مبارک" محافظت خواهد شد، از همه آزادی های شخصی محافظت می شود و مردم مصر در همه زمینه های انتخابی خودشان حتی دین، آزادی کامل خواهند داشت. همه مطالب منفی که درباره اخوان الملسمین مطرح می شود دروغ است. در مقام عمل، ما در مقایسه با آنچه که بسیاری تصور می کنند، بسیار لیبرال تر هستیم.
- پایگاه اینترنتی بلومبرگ در گزارشی به قلم "طارق الطبلاوی" و "رابرت تاتل" نوشته است، نتایج انتخابات ریاست جمهوری مصر روز یکشنبه (91.04.04) اعلام خواهد شد.
این اتفاق احتمالا به جای اینکه مناقشه بین شورای نظامی حاکم مصر و ائتلاف متشکل از جوانان انقلابی و اسلام خواهان این کشور را حل کند، ناآرامی های تازه در مصر به وجود خواهد آورد.
خبرگزاری دولتی مصر (منا) و پایگاه اینترنتی بوابه الاهرام روز شنبه گزارش دادند نتایج انتخابات در ساعت سه بعد از ظهر به وقت محلی قاهره اعلام خواهد شد.
"سعید هرش" یک اقتصاددان در موسسه کاپیتال اکونومیکس در لندن می گوید، پیروزی شفیق احتمالا به وقوع ناآرامی های اجتماعی گسترده و شاید دومین انقلاب منجر شود زیرا نیروهای انقلابی احتمالا این نتیجه را نخواهند پذیرفت. وی افزود اگر مرسی پیروز شود، قدرت بسیار کمی خواهد داشت و احتمال نمی رود که هیچ سیاست اقتصادی جدیدی ارائه کند. نظامیان حاکم مصر پس از دادن اختیارات قانونگذاری تازه به خود و محدود کردن اختیارات رئیس جمهور بعدی، با انتقاد مواجه شده اند. این اقدام به علاوه دستور دادگاه به انحلال پارلمان تحت کنترل اخوان المسلمین، خشم اسلام خواهان و انقلابیون را برانگیخته است و آن ها، این اقدامات را یک «کودتا» خوانده اند.
در ابتدا قرار بود با انتخاب رئیس جمهور، فرایند انتقال قدرت در مصر تکمیل شود. با توجه به صدور حکم انحلال پارلمان انتخاب شده در آغاز سال و ناتوانی از آغاز فرایند تهیه پیش نویس قانون اساسی جدید مصر، قضیه دیگر اینگونه نخواهد بود. ارتش مصر و مرسی که ریاست حزب عدالت و آزادی وابسته به اخوان المسلمین را برعهده دارد، بیست و دوم ماه ژوئن به اتهام زنی به یکدیگر پرداختند و ژنرال های حاکم این کشور با انتشار بیانیه ای، تاکید کردند تاکنون خویشتنداری نشان داده اند و با هر گونه تلاش برای اختلاف افکنی در مصر به شدت برخورد خواهد شد. ارتش مصر همچنین بدون نام بردن از اخوان المسلمین، این گروه را به دامن زدن به تنش ها از طریق اعلام زودهنگام نتایج دور دوم انتخابات متهم کرد. از سوی دیگر، مرسی خواستار اعلام فوری نتایج انتخابات شد و از شورای نظامی مصر خواست اختیارات جدید خود را واگذار کند. مرسی همچنین اعلام کرد متعهد است معاونان و مشاوران خود را از بین همه بخش های جامعه از جمله مسیحیان قبطی و جوانان انتخاب کند.
- عضو دبیرخانه ارتباطات سیاسی در حزب آزادی و عدالت گفت: نیروهای سیاسی در نشستی با حضور "محمد مرسی" نامزد انقلابی انتخابات ریاست جمهوری، مخالفت خود را با اقدام شورای نظامی مصر به صدور متمم قانون اساسی اعلام کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "احمد رامی" در گفتگو با این شبکه خبری گفت: نیروهای سیاسی مخالفت شان را با متمم اعلامیه قانون اساسی اعلام و خاطرنشان کردند با وجود اصلاحات قانون اساسی که مردم پس از پیروزی انقلاب با مشارکت در همه پرسی به آن رأی دادند، اقدام اخیر شورای نظامی در زمینه صدور حکم متمم قانون اساسی که مردم به آن رأی نداده اند، فاقد اعتبار است. رامی گفت: بنابراین صدور چنین متممی از سوی شورای نظامی به منزله مصادره حقوق مردم است. وی افزود: محمد مرسی در این نشست متعهد شد که شخصیت مستقلی از خارج حزب آزادی و عدالت و جماعت اخوان المسلمین را برای پست نخست وزیری معرفی کند و بدین منظور با شماری از شخصیت های مستقل از جمله محمد البرادعی تماس هایی برقرار شده است. رامی خاطرنشان کرد مرسی از ذکر نام شخصیت های مد نظر در این زمینه خودداری و تصریح کرد که علاوه بر این با برخی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اخیر برای مشارکت در نهاد ریاست جمهوری ارتباط برقرار شده است. وی گفت: مرسی همچنین متعهد شد در نهاد ریاست جمهوری زنان و قبطی ها نیز حضور داشته باشند.
رئیس سندیکای داروسازان مصر با اشاره به این که در نشست مزبور در باره کمیته ای برای مدیریت بحران و رویارویی با تحولات سیاسی در سایه تهدیدات آشکار شورای نظامی علیه تحصن کنندگان و انقلابیون توافقاتی به دست آمد، تصریح کرد: مردم مصر با حضور گسترده در میدان التحریر و سایر میادین شهرهای کشور به بیانیه شورای نظامی پاسخ دادند. وی افزود، با پیروزی انقلاب 25 ژانویه دوره تهدید مردم مصر به سر آمده است. رامی با تأکید بر این که براساس نتایج اعلامی، محمد مرسی با بیش از یک میلیون رأی پیشتاز انتخابات است، خاطرنشان کرد، ما چیزی جز اعلام نتایج واقعی انتخابات را که نشان دهنده آرای مردم باشد نخواهیم پذیرفت.
- استاد دانشگاه منوفیه در قاهره در گفتگو با پرس تی وی تاکید کرد اقدامات اخیر ارتش در انحلال پارلمان و محدود کردن اختیارات رئیس جمهور، ثابت می کند مرسی برنده انتخابات است.
به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی وی "محمد محی الدین" درباره احتمال اقدام ارتش مصر در اعلام نام "احمد شفیق" به عنوان پیروز انتخابات گفت به نظر من اگر این اتفاق بیفتد مصر دچار هرج و مرج گسترده خواهد شد. البته مشکل مصر به چند روز گذشته محدود نمی شود بلکه این مشکل از یازدهم فوریه 2011 آغاز شد. در آن زمان نظامیان به شکلی غیرقانونی قدرت را در مصر به دست گرفتند. در واقع توافقی که میان مبارک و ارتش صورت گرفت تا این از قدرت کنار برود این بود که تغییراتی ظاهری در رژیم صورت گیرد یعنی برخی از سران رژیم از جمله مبارک از قدرت کنار بروند اما هسته اصلی و اصولی که رژیم بر اساس آن شکل گرفته است، حفظ شود و ادامه پیدا کند.
چنین روندی خلاف آرمان های مردم مصر در انقلابشان است. از آن زمان تا کنون نظامیان تلاش کرده اند به روش های مختلف وحدت انقلابیون را از بین ببرند و با یک گروه علیه گروهی دیگر مذاکره کنند. اما در نهایت معلوم شد که مردم و انقلابیون همچنان وحدت خود را حفظ کرده اند و نقشه های ارتش بی فایده بوده است. اگر به دور دوم انتخابات نگاه کنیم می بینیم که "محمد مرسی" نماینده مردم فقیر و کم درآمد مصر است و اکثریت مردم مصر به او رای داده اند و رقیب او یعنی احمد شفیق نماینده قشر ثروتمند و مرفه است که بیشتر در قاهره که قلب اقتصادی و گردشگری مصر است به او رای داده اند. بنابراین الگویی که نظامیان و بازماندگان رژیم مبارک برای حفظ قدرت دنبال می کنند کاملا روشن است.
محمد محی الدین افزود شورای عالی نظامی در مصر تلاش می کند تا هرگونه اختیارات و قدرتی را از نامزد اخوان المسلمین سلب کند. زمان اعلام اصلاحات در قانون اساسی نیز این مسئله را ثابت می کند زیرا اگر ارتش واقعا قصد داشت در کل اختیارات رئیس جمهور را کم کند این کار را خیلی پیشتر انجام می داد و نمی گذاشت زمانی که پیروزی نماینده اخوان المسلمین قطعی شده است، این خبر را اعلام کند. در واقع ارتش می خواهد تا رئیس جمهوری که از اخوان المسلمین انتخاب شده هیچ اختیارات و قدرت قابل توجهی نداشته باشد. در واقع به نظر من ارتش از قبل دو بیانیه را جداگانه برای هر دو نامزد انتخابات آماده کرده بود تا در صورتی که هر کدام از آنها پیروزیشان قطعی شود آن بیانیه را اعلام کند. همین ثابت می کند که مرسی برنده واقعی انتخابات است. در کل همه اقداماتی که ارتش در چند روز اخیر انجام داده با این هدف بوده است که غیرنظامیان نتوانند قدرت را بدست بگیرند.
- وزیر امور خارجه مصر اعلام کرد شورای عالی نیروهای مسلح مصر به تعهداتش در زمینه تسلیم قدرت به رئیس جمهور منتخب این کشور تا اواخر ماه ژوئن پایبند است.
"محمدکامل عمرو" تاکیدکرد کمیته ویژه انتخابات ریاست جمهوری مصر تنها نهاد مسئول اعلام نهایی نتیجه انتخابات این کشور است و نامزدها و هواداران آنان باید به تصمیم های این کمیته احترام بگذارند. وی یادآور شد شورای عالی نیروهای مسلح مصر به تعهداش پایبند است و بر اساس تصمیمات قبلی تا اواخر ژوئن قدرت را به رئیس جمهور منتخب و غیر نظامی واگذار می کند.
به گزارش خبرگزاری آلمان از قاهره، محمد کامل عمرو تلفنی با "کاترین اشتون" مسئول ارشد سیاست خارجی اتحادیه اروپا، "دیمیتری افراموپولوس" وزیر خارجه یونان و "یراتو کوزاکو مارکولیس" وزیر خارجه قبرس که کشورش از اوایل ماه ژوئیه رئیس اتحادیه اروپا خواهد بود، گفتگو کرد. وزیر خارجه مصر با مقامات اروپایی درباره اوضاع کنونی مصر در آستانه اعلام نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری این کشور گفتگو کرد.
کامل
عمرو بر لزوم رعایت احکام
دستگاه قضایی مصر تاکید کرد زیرا مشروطه مشروعه
بهترین راهکار برای رسیدن به
دموکراسی واقعی در کشور است .
وی اظهارات
طرف
های خارجی را درباره اوضاع
داخلی مصر در شرایط حساس کنونی از روند
انتقال به دموکراسی در کشور
غیر سازنده دانست و تاکیدکرد این سخنان بر روند
پیشبرد اوضاع در مصر تاثیر
منفی می گذارد. محمد کامل عمرو اظهار داشت
مردم مصر پس از انقلاب 25
ژانویه به خوبی نشان دادند که می توانند
بر اساس منافع خود تصمیم
گیری کنند و با اراده آزاد آینده خود را رقم
بزنند و هرگز اجازه نمی دهد
عوامل خارجی بر اراده ملت تاثیر بگذارد
. وزیر
خارجه مصر، معاونان و سفرای
مصر در خارج نیز این روزها با گفتگو و رایزنی
های فشرده با مسئولان بین
المللی می کوشند اوضاع کنونی مصر را تشریح کنند.
محمد کامل عمرو همچنین با "الیستر پرت" مسئول امور خاورمیانه در
وزارت خارجه انگلیس گفتگو کرد
.
- دولت انگلیس برای همکاری با رئیس جمهور و دولت آینده مصر به رهبری گروه اخوان المسلمین اعلام آمادگی کرد.
"رزماری دیویس" سخنگوی دولت انگلیس اعلام کرد لندن برای همکاری با رئیس جمهور منتخب مصر در صورت پیروزی "محمد مرسی" نامزد اخوان المسلیمن و نیز دولت مصر به ریاست این گروه آماده است. رزماری دیویس گفت: انگلیس رابطه خوبی با حزب عدالت و آزادی مصر از جمله "خیرت الشاطر" و "محمد مرسی" و دیگر رهبران این حزب دارد. وی افزود اساس برنامه های اخوان المسلمین مصر مبتنی بر برنامه ای مسالمت آمیز و اجتناب از خشونت و حمایت از حقوق بشر در مصر است و انگلیس از این برنامه ها پشتیبانی می کند. سخنگوی دولت انگلیس یادآور شد بر اساس برنامه های گروه اخوان المسلمین لندن آماده است با این گروه ارتباط برقرار کند و با دولت مصر به ریاست اخوان المسلمین تعامل و همکاری خوبی خواهد داشت. به گزارش خبرگزاری آکی از بیت المقدس، رزماری دیویس خاطر نشان کرد هر کسی که در انتخابات سالم و شفاف مصر به پیروزی برسد رئیس جمهور مصر خواهد بود و لندن تنها خواهان تشکیل حکومت غیر نظامی و دموکراتیک در مصر است. دیویس در ادامه از تصمیمات اخیر شورای عالی نیروهای مصر مسلح ابراز نگرانی و تاکید کرد لندن روند انتخابات مصر را با دقت پیگیری می کند و از یک رشته تصمیمات اخیر شورای عالی نظامی از جمله انحلال پارلمان، بازنگری در اختیارات این شورا و نیز تعویق زمان اعلام نتایج انتخابات به شدت نگران است. سخنگوی دولت انگلیس در ادامه اظهار داشت مصر در شرایط فعلی با مشکلات زیادی از جمله بحران اقتصادی رو به رو است و جامعه بین المللی به دنبال برقراری ثبات و امنیت در مصر و حل فوری مشکلات این کشور است .
- مجله 'فارين پاليسي' از ايالات متحده امريكا به دليل فروش سلاح به كشورهاي با نظام ديكتاتوري و پرونده سياه در زمينه حقوق بشر از جمله مصر، به منظور سركوب شهروندان انتقاد كرد.
به نوشته پايگاه خبري 'النشره' لبنان اين مجله افزود كه ايالات متحده آمريكا در ماه نوامبر گذشته به مصر گاز اشك آور و سلاح هاي شيميايي فروخته است. فارين پاليسي فاش كرد كه واشنگتن همچنين سلاح هاي مشابهي به كويت، عربستان سعودي، قطر، بحرين، امارات متحده عربي و همچنين رژيم صهيونيستي كه همگي سابقه بدي در زمينه حقوق بشر دارند فروخته است. بر همين اساس واشنگتن در سال مالي جاري تا ژوئن گذشته به 173 كشور سلاح هايي به ارزش 44.28 ميليارد دلار به فروش رسانده است .اين مجله در گزارش خود با اشاره به موضع متناقض آمريكا نوشت، در حالي اين كشور دم از حقوق بشر و دموكراسي مي زند به فروش سلاح هاي شيميايي و گازهاي سمي براي مقابله با ملتهاي خواستار آزادي مبادرت مي كند .
- "نوام چامسكي" از منتقدان مشهور سياست هاي آمريكا گفت كه كاخ سفيد خواهان روي كار آمدن رئيس جمهوري نظير "حسني مبارك" در مصر است.
به گزارش شبكه اون تي وي، چامسكي گفت: غرب و آمريكا خواهان حكومت منتخب مردم مصر نيستند؛ حتي اگر اين كار هزينه زيادي براي آن ها در بر داشته باشد. وي افزود، آمريكا خواهان روي كار آمدن حكومتي نظير مبارك است كه ملت را سركوب و به واشنگتن خدمت كند. اما حاكمي را كه به ملت خود خدمت كند، نمي خواهد. وي تصريح كرد، غربيها خواهان دموكراسي در مصر نيستند لذا مبارك را تا لحظه آخر تاييد كردند اما وقتي ارتش عليه مبارك اقدام كرد آن ها به خاطر ايجاد شيوهاي براي باقي ماندن رژيم بدون مبارك خرسند شدند. چامسكي افزود، اين همان مبناي كار است. منظورم اين است كه روابط كشوهاي بزرگ –هرچه باشد- خواهان رابطه اي تحت سلطه و منافع خودش است كه اين امر سري نبوده و بر كسي پوشيده نيست. اين روند روابط بين المللي است. منتقد مشهور سياست هاي آمريكا گفت: اين واشنگتن بود كه از شوراي نظامي خواست تا قدرت را تحويل دهد و انقلاب را مهار و ريشه كن كند تا مانند انقلاب ايران نباشد و تغييرات همه جانبه ايجاد نشود و سپس مردم را از انقلاب متنفر كنند تا دوباره آن را اگر نظام گذشته به شكل جديدي روي كار بيايد، تكرار نكنند و در مرحله بعدي حاكم جديدي بياورند كه نظامي و ديكتاتور مثل مبارك باشد كه به روند دنباله روي از آمريكا و رژيم صهيونيستي ادامه بدهد.
- وزير امور خارجه رژيم صهيونيستي گفت: مصر پس از پيروزي "محمد مرسي" در انتخابات رياست جمهوري، صدها برابر خطرناك تر شده است اما بايد براي اين واقعيت تلخ آماده شد.
هم زمان با ابراز نگراني شديد "اويگدور ليبرمن" درباره خطر مصر در دوران رياست محمد مرسي، نگراني ديگر مسئولان رژيم صهيونيستي از تبعات اين پيروزي براي تل آويو نيز كاملا قابل توجه است به گونه اي كه در روزهاي اخير رسانه هاي اين رژيم آشكارا انعكاس دهنده اين نگراني ها هستند و در پي آنند تا به مسئولان توصيه كنند در انديشه چاره جويي باشند. راديو عبري يكي از اين رسانه ها است كه پيروزي مرسي را ضربه بزرگي بر رژيم صهيونيستي عنوان كرد و افزود، هر چند پيشاپيش واشنگتن در رايزني با تل آويو "احمد شفيق" را پيروز انتخابات رياست جمهوري مصر خوانده بود اما واقعياتي كه در كشور مصر شاهديم سبب شده است تا "بنيامين نتانياهو" از هم اكنون رايزني هايش را با مشاورانش آغاز كند و مراحل پس از انتخاب رسمي محمد مرسي به سمت رياست جمهوري مصر را با آنان بررسي كند.
به گزارش پايگاه خبري المختصر، پيش از اين بنيامين بن اليعازر از وزراي پيشين در كابينه رژيم صهيونيستي پيروزي مرسي در مصر را به تغيير فاجعه آميز راهبردي براي اين رژيم تعبير كرده و توصيه نموده بود براي كم كردن حجم اين فاجعه كانال هايي براي آغاز گفتگو با گروه هاي اسلامي مصر و منطقه گشوده شود. "گيورا آيلند" رئيس سابق شوراي امنيت ملي رژيم صهيونيستي نيز پيروزي مرسي در مصر را سبب افزايش تهديدات راهبردي عليه رژيم صهيونيستي مي داند.
- يك منبع اتحاديه عرب فاش كرد، كنفرانس احزاب و گروه هاي مخالف سوريه اوايل ماه ژوئيه به ميزباني قاهره برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري آكي؛ اين منبع با اشاره به اينكه كنفرانس يكپارچگي مواضع احزاب مخالف در قاهره به احتمال زياد زود تر از هفته اول ماه ژوئيه برگزار نخواهد شد، تاكيد كرد، اتحاديه عرب از هيچ تلاشي براي برگزاري موفقيت آميز اين كنفرانس و دستيابي به نتايج عملي و ملموس براي حل اختلاف ها و همسويي ديدگاه مخالفان دريغ نخواهد كرد. اين منبع تصريح كرد، كنفرانس قاهره در راستاي تلاش هاي چند ماه اخير اتحاديه عرب و جامعه جهاني با هدف حل اختلاف ها ميان احزاب و گروه هاي مخالف دولت سوريه و دستيابي اين گروه ها به ديدگاه مشترك براي حل بحران سوريه برگزار خواهد شد و پيش بيني مي شود همه گروه ها و جريان هاي مخالف سوريه در خارج و داخل كه خواهان سرنگوني "بشار اسد" رئيس جمهور اين كشور هستند در كنفرانس قاهره حضور يابند. منبع ديپلماتيك اتحاديه عرب افزود، "نبيل العربي" دبيركل اين اتحاديه نهايت تلاش خود را براي موفقيت اين كنفرانس و دستيابي به سند مشتركي كه همه احزاب و گروه هاي مخالف سوريه از جمله شوراي ملي مخالف و هيئت هماهنگي داخلي با آن موافق باشند، بكار خواهد گرفت .بر اساس اين گزارش، كنفرانس قاهره با نظارت اتحاديه عرب برگزار مي شود و اتحاديه عرب از همه احزاب و جريان هاي مخالف سوريه دعوت كرده است در اين كنفرانس شركت كنند. اين كنفرانس قرار بود اواسط ماه مي گذشته در قاهره برگزار شد ولي به سبب نبود برنامه كاري مدون و فراهم نبودن مقدمات لازم و مناسب برخي از احزاب و گروه هاي مخالف سوري از شركت در آن منصرف شدند و در نهايت برگزاري كنفرانس به تعويق افتاد.
- وزارت اوقاف مصر سفر به ايران را ممنوع اعلام كرد. اين وزارتخانه ادعا كرده است هدف از اين دعوتنامه ها، به راه انداختن جنجال عليه عقيده امت و تحريك فتنه ها در سرزمين مصر است.
به خبرگزاري يونايتدپرس؛ وزارت اوقاف مصر از روحانيون و امامان جماعت مساجد اين كشور خواست دعوتنامه ها براي سفر به تهران را قبول نكنند. براساس اين گزارش، از زمان پيروزي انقلاب مصر و سرنگوني حسني مبارك رئيس جمهور وقت اين كشور در يك و نيم سال پيش، هيئت هايي از بخش هاي مختلف جامعه مصر از جمله روزنامه نگاران، استادان دانشگاه ها، خانواده هاي شهدا، صنعتگران، روحانيون، بازرگانان و ... به تهران سفر كرده اند اما هيچ هيئت رسمي از اين كشور به ايران نيامده است.
دولت مصر پس از انقلاب اين كشور تاكنون از پذيرش از سرگيري روابط ديپلماتيك ميان قاهره و تهران، خودداري كرده است. در بيانيه وزارت اوقاف مصر آمده است از روحانيون و خطباي مساجد خواسته مي شود از پذيرش دعوتنامه هاي سفر به ايران خودداري كنند. وزارت اوقاف مصر مسئوليت رسيدگي به امور مساجد، سخنرانان و پيش نمازهاي مساجد و تبليغ اسلامي در داخل و خارج از اين كشور را برعهده دارد.
لیبی
- در شرايطي كه قرار است انتخابات پارلمان ليبي ماه آينده برگزار شود ده ها نفر در شهر بنغازي در اعتراض به نحوه سهميه بندي انتخاباتي مناطق سه گانه كشور تظاهرات كردند.
به پايگاه خبري البشير، معترضان پوسترهاي تبليغاتي موجود در مسير راهپيمايي را پاره كردند و سهميه بندي كرسي هاي كنگره ملي در مناطق سه گانه كشور طرابلس، برقه و فزان را ناعادلانه خواندند. بر اساس سهميه مشخص شده در كنگره ملي كه پس از انتخابات ماه آينده تشكيل مي شود، 101 كرسي سهميه منطقه طرابلس، 60 كرسي سهميه منطقه برقه و 39 كرسي نيز سهميه منطقه فزان اعلام شده است.
- يك پايگاه عرب زبان با اشاره به شرايط دشوار كنوني ليبي و ناتواني شوراي انتقالي در كنترل اوضاع درباره وقوع جنگ داخلي در اين كشور هشدار داد.
به گزارش روزنامه القدس العربي در مطلبي با عنوان بازگشت بازماندگان قذافي آورده است، ليبي جديد با بحراني عميق روبرو است و انقلابي كه با هدف ايجاد نظام دموكراتيك آغاز شد با چالش هاي متعددي روبرو شده است. اين روزنامه مي افزايد، جنگ داخلي ليبي را تهديد مي كند و شوراي انتقالي ناتوان از اداره كشور است و اين عجز شوراي انتقالي فقط به پرونده امنيتي محدود نمي شود. روزنامه مذكور بيان كرد، درگيري ها ميان قبايل التبو و ديگر قبايل، درگيري ميان شبه نظاميان الزنتان در "جبل نفوسه" در جنوب طرابلس با بازماندگان رژيم معمر قذافي و فساد و غارت بيت المال از چالش هاي قوي پيش روي ليبي است. اين روزنامه نوشت، چه كسي تصور مي كرد كه يكسال پس از سرنگوني رژيم قذافي شبه نظامياني كه گفته مي شود وابسته به رژيم سابق بودند فرودگاه بين المللي طرابلس را به مدت دو روز تعطيل كنند؟
روزنامه فوق بيان كرد، وضعيت بحراني ليبي سبب شد برخي از افراد وابسته به رژيم سابق كه به انقلاب پيوسته اند با صدور بيانيه اي ناخرسندي خود را از اوضاع بحراني نشان دهند و شوراي انتقالي را به قدرت طلبي، تسويه حساب و غارت بيت المال متهم كنند. اين روزنامه مي افزايد، ليبي به سرعت به سوي كشوري در حال فروپاشي حركت مي كند كه شبه نظاميان و گروه هاي افراط گرا براي دستيابي به مناطق نفوذ بيشتر در آن سرگرم كشمكش هستند.
اين روزنامه مي نويسد، كشورهاي غربي كه به سرنگوي رژيم قذافي كمك كردند هيچ كمكي به دولت سازي در ليبي نكردند و به محض اينكه از جريان نفت به پالايشگاه هاي خود و به بازارهاي مصرف مطمئن شدند ماموريت خود را پايان يافته تلقي كردند. اين روزنامه مي افزايد، خطرناك تر از اين اخباري است كه درباره تحركات نظامي طرفداران رژيم قذافي و نيز ترور قاضي كه دستور بازداشت "عبدالفتاح يونس" رئيس ستاد ارتش انقلابيون و وزير كشور رژيم سابق را داده بود، مخابره شده است. اين روزنامه بيان كرد، تشكل جديدي با نام افسران آزاد دو روز قبل با صدور بيانيه اي وعده پاكسازي كشور از مفسداني كه قدرت را پس از قذافي به دست گرفته اند، شد. روزنامه فوق در پايان نوشت: ليبي در آستانه جنگ داخلي و قبيله اي خونيني است كه غرب و شوراي انتقالي مسئول آن هستند.
- دیوان کیفری بین المللی به منظور جلب رضایت مقامات لیبی تعهد کرد درباره عملکرد چهار تن از کارکنان خود که از هفتم ژوئن در لیبی به جرم تلاش برای کمک به پسر "معمر قذافی"، دیکتاتور سرنگون شده این کشور در بازداشت بسر می برند، تحقیق کند.
در بیانیه دیوان کیفری بین المللی که در لاهه منتشر شد آمده است این نهاد قضایی درباره اخبار و اطلاعاتی که مقامات طرابلس درباره اقدامات چهار تن از کارکنان دیوان کیفری بین المللی منتشر کرده اند، تحقیقاتی کامل به عمل خواهد آورد اما این تحقیقات را پس از آزاد شدن این افراد آغاز خواهد کرد. و بلافاصله پس از تکمیل این تحقیقات، دیوان لاهه تدابیر تنبیهی لازم را برای مجازات افرادی که رفتار درستی نداشته و مقررات را رعایت نکرده اند، اتخاذ خواهد کرد. دیوان لاهه در این بیانیه از مقامات طرابلس خواست اقدامات لازم را برای آزادی چهار عضو بازداشت شده این نهاد در لیبی انجام دهند. دادستان کل لیبی در لاهه با مقامات دیوان کیفری بین المللی درباره این پرونده گفتگو کرد. چهار تن از کارکنان دیوان کیفری بین المللی از جمله یک وکیل استرالیایی به نام "ملیندا تیلور" از هفتم ژوئن در شهر زنتن در 170 کیلومتری جنوب غربی طرابلس در بازداشت بسر می برند. تیلور یکی از اعضای گروه وکلای مدافع "سیف الاسلام قذافی"، پسر "معمر قذافی"، است. این گروه برای دیدار با سیف الاسلام قذافی که توسط انقلابیون لیبی دستگیر شده است، به شهر زنتان رفته بود. مقامات لیبی می گویند تیلور و همکارانش قصد داشته اند برخی اسناد اعلام نشده را در اختیار سیف الاسلام قرار دهند به همین علت به جاسوسی برضد لیبی متهم شده اند. مقامات لیبی تاکید می کنند که هیئت دیوان کیفری بین المللی پا را از اختیارات خود فراتر گذاشته و کاری انجام داده است که هیچ ارتباطی با ماموریتش ندارد. آن ها معتقدند که این گروه قصد داشته است مدارکی با سیف الاسلام قذافی رد و بدل کند که امنیت ملی لیبی را به خطر می اندازد.
تونس
- همسر رئيس جمهوري سابق تونس طي كتاب جديد خود "زين العابدين بن علي" را قرباني انقلابي از پيش طراحي شده دانست.
به گزارش روزنامه عربستاني الوطن، "ليلي طرابلسي"، همسر زين العابدين بن علي، رئيسجمهوري سابق تونس در كتاب جديد خود تحت عنوان "حقيقت من" بن علي را قرباني يك انقلاب از پيش برنامهريزي شده دانست. وي در اين كتاب كه توسط انتشارات "دومون" فرانسه منتشر شد، به بررسي زندگي 55 ساله خود پرداخت است. طرابلسي در اين كتاب بخش بزرگي را به حوادث انقلاب چهاردهم ژانويه سال 2011 ميلادي كه طي آن بن علي از قدرت بركنار شد، اختصاص داده و عنوان كرد كه انقلاب تونس در حقيقت توطئهاي از سوي فرماندهان ارتش تونس و ژنرال "علي السرياطي"، رئيس دستگاه امنيت شخصي بن علي بود. پيشتر جمعي از گروههاي انقلابي تونس خواهان ممانعت از انتشار اين كتاب شده بودند.
سودان
- تظاهرات مردم سودان وارد ششمين روز خود شد و به مناطق جديدي از شهر خارطوم كشيده شد.
طي درگيريهاي پليس ضد شورش و معترضان، گاز اشكآور رد و بدل شد. معترضان ضد دولتي لاستيك ماشين آتش زدند و پليس نيروهاي امنيتي از باتوم براي متفرق كردن معترضان استفاده كردند. دولت سودان قصد دارد بودجه خود را در تمامي مناطق اين كشور كاهش دهد و يارانه سوخت را نيز كمتر كند تا كسري بودجه خود را جبران نمايد. پس از جدا شدن سودان جنوبي از سودان، تورم فزآينده در اين كشور باعث نارضايتي مردم شده است.
تظاهرات با اين حجم، در سودان بسيار نادر است. كشوري كه در آن بهار عربي مانند آنچه كه در ليبي و مصر اتفاق افتاد، رخ نداد. همزمان با افزايش تنش ها در كشور، مذاكرات سودان و سودان جنوبي نيز روز جمعه پيشرفت چنداني در خصوص تشكيل منطقه حائل و غير نظامي در مرزهاي دو كشور نداشت. وزير امور خارجه سودان جنوبي به خبرنگاران گفت: ما نتوانستيم در اين مذاكرات پيشرفتي درباره حدود جغرافيايي منطقه حائل مرزي داشته باشيم.
مراكش
- دولت مغرب كه طي ماه هاي اخير با افزايش اعتراضات مدني روبروست، مجازات عليه فعالان و معترضان در اين كشور را گسترش داده است.
به گزارش فرانس 24، دولت مغرب كه طي ماه هاي اخير با افزايش اعتراضات مدني روبرو است، مجازات عليه فعالان و معترضان در اين كشور را گسترش داده است. در همين راستا دادگاهي در مغرب، چهار تن از اعضاي شاخص جنبش 20 فوريه را، كه يك جنبش اعتراضي و مخالف پادشاهي مغرب است، به اتهام توهين به مقامات دولتي به حبس و پرداخت جرايم نقدي متهم كرد.
تعدادي از فعالان حقوقي در اين كشور نيز با مجازات هاي مشابهي روبرو شده اند. يكي از اعضاي جمعيت حقوق بشر مغرب با اشاره به احكام صادر شده عليه معترضان در اين كشور گفت: احكام صادر شده در اين باره كه بر اساس اتهامات غير قابل قبول صادر شده، عادلانه نيست. اين فعال حقوقي همچنين گفت: حكومت به جاي گفتگو با معترضان و پاسخ به مطالبات آن ها، دست به اتهام زني عليه آنان مي زند. اعمال مجازات ها و صدور احكام قضايي جديد عليه معترضان به دنبال سازماندهي اعتراضات و اعتصاب هاي اخير در كشور مغرب صورت مي گيرد. برخي گروه هاي مخالف دولت از جمله جنبش 20 فوريه كه خواستار انجام اصلاحات سياسي و اجتماعي و ايجاد تعديلات در قانون اساسي بودند، در اعتراض به عدم انجام اين اصلاحات، انتخابات سال گذشته اين كشور را تحريم كردند.
115378-91.4.04
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
آفران: تحولات آفريقاي عربي |
۱۳۹۱/۴/۴ |
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |