مصر
- "محمد مرسی" رئیس جمهور منتخب مصر با حضور در میان تظاهرات کنندگان التحریر در مقابل آن ها سوگند ریاست جمهوری یاد کرد.
محمد مرسی رئیس جمهور منتخب مصر در اجتماع میلیونی مردم حضور یافت و طی سخنانی که با استقبال گسترده مردم همراه بوده است، سوگند یاد کرد. وی طی سخنانی مردم را منبع پایه و اساس هر گونه تصمیم گیری دانست و متعهد شد که مصالح نظام را در نظر بگیرد و به قانون پایبند باشد و منافع عالیه ملت این کشور را در نظر داشته باشد و حافظ سلامت ارضی این کشور باشد.
- رئیس جمهور منتخب مصر در سخنرانی خود در میدان التحریر القاهره ضمن هشدار به هرگونه دشمنی علیه مردم مصر گفت که در روابط خارجی در هیچ زمینهای دنبالهروی نمیکنیم.
به شبکه خبری الجزیره، "محمد مرسی" رئیس جمهور منتخب مردم مصر با حضور در میدان التحریر قاهره در برابر مردم و انقلابیون سوگند یاد کرد.
وی در بخشی از سخنرانیاش که با استقبال گسترده مردم این کشور همراه بود با اشاره به سیاست خارجی دولتش گفت: در روابط خاجیمان هیچ گونه دنبالهروی نمیکنیم.
مرسی ادامه داد، ما به هیچ کشوری تجاوز نمیکنیم و هرگونه دشمنی علیه خود را نیز رد میکنیم. وی افزود: ای هم وطنان با کمک یکدیگر مفهوم جدیدی از روابط خارجی با تمامی قدرتهای خارجی ایجاد خواهیم کرد و دست خود را به سوی تمامی کشورها دراز خواهیم کرد. وی همچنین نسبت به هر کشوری که دنبال اهانت به کرامت و عظمت مصریهاست، هشدار داد.
رئیس جمهور منتخب مصر در جریان این سخنرانی بارها تاکید کرد که "هیچ قدرتی بالاتر از ملت نیست" و "ملت منبع تمام قدرت است و بالاتر از هر سلطه و نهادی در این کشور است". وی افزود:"این ملت است که عزل و نصب میکند."
- رئیس جمهور منتخب مصر بر قصاص قاتلان شهدا تاکید کرد و گفت: هرگز درباره اختیارات رئیس جمهوری کوتاه نخواهد آمد.
"محمد مرسی" که سخنانش به طور مستقیم از شبکه های الجزیره، العربیه و دیگر شبکه های عربی پخش می شد، در سخنرانی خود بار دیگر تاکید کرد که در جایگاه برابر و یکسانی از مردم قرار دارد و از حق هیچ کسی چه او را تایید و چه او را رد کردند، کم نمی شود.
محمد مرسی در ادامه سخنانش در برابر مردم مصر و انقلابیون سوگند یاد کرد و گفت: مردم اصل هستند و غیر شما وکیل هستند. به خداوند قسم میخورم که از نظام جمهوری، قانون اساسی، استقلال وطن و تمام سرزمینهای وطن حمایت کنم.
وی گفت: بار دیگر میگویم که با هر تلاشی برای از بین بردن قدرت ملت مخالفت میکنم و درباره هیچ گونه از صلاحیتهای رئیس جمهور کوتاه نمیآیم.
رئیس جمهور منتخب مصر افزود، تمام کسانی که مردم را مجروح و شهید کردند قصاص میکنم و برای نابودی تمامی شکلهای ظلم، فساد و تبعیض کار خواهم کرد.
وی گفت: در راستای نهضت اقتصادی مصر و برطرف کردن تمامی رنجهای ملت مصر تلاش خواهم کرد و درهای ما در برابر تمامی مردم باز است و از تمامی شما میخواهم که ما را نصیحت کنید.
وی در بخشی از سخنرانیاش که با استقبال گسترده مردم این کشور همراه بود با اشاره به سیاست خارجی دولتش گفت: در روابط خاجیمان هیچ گونه دنبالهروی نمیکنیم.
مرسی ادامه داد: ما به هیچ کشوری تجاوز نمیکنیم و هرگونه دشمنی علیه خود را نیز رد میکنیم. وی افزود: ای هم وطنان با کمک یکدیگر مفهوم جدیدی از روابط خارجی با تمامی قدرتهای خارجی ایجاد خواهیم کرد و دست خود را به سوی تمامی کشورها دراز خواهیم کرد.
وی همچنین نسبت به هر کشوری که دنبال اهانت به کرامت و عظمت مصریهاست، هشدار داد. رئیس جمهور منتخب مصر در جریان این سخنرانی بارها تاکید کرد که "هیچ قدرتی بالاتر از ملت نیست" و "ملت منبع تمام قدرت است و بالاتر از هر سلطه و نهادی در این کشور است".
وی افزود:"این ملت است که عزل و نصب میکند و به ارتش، پلیس و سازمانها میگویم که هیچ قدرتی برتر از اراده انقلابیون نیست.
مرسی بر تداوم راه انقلاب تاکید کرد و گفت: این انقلاب ادامه دارد.رئیس جمهور منتخب این مسئولیت را به عهده می گیرد تا این انقلاب را تکمیل کند و اهداف آن را محقق سازد. وی با تاکید بر اینکه با امروز بدون جلیقه ضد گلوله در جمع مردم حضور یافته است، تصریح کرد که به مردم اعتماد کرد.
- "محمد مرسی" رئیس جمهوری منتخب مصر شنبه (91.04.10) مراسم تحلیف به جای خواهد آورد اما بحثی بین او و ارتش درباره فرایند مربوط به انتقال قدرت وجود دارد.
ژنرال "محمد العصر" در مصاحبه ای با
تلویزیون سی بی سی مصر اعلام
کرد شورای عالی نیروهای مسلح که کشور را از سقوط حکومت
"حسنی مبارک" در سال 2011 رهبری می کند قدرت را 30 ژوئن به دولت
جدید واگذار خواهد کرد.
وی افزود، مرسی همه اختیارات
رئیس جمهوری را به دست خواهد آورد. اما بحثی بین رئیس جمهوری جدید با نظامیان
درباره فرایند مراسم تحلیف وجود دارد. ژنرال
"محمد حجازی" در سخنانی که
در شبکه تلویزیونی سی بی اس پخش شد اعلام کرد
رئیس جمهوری باید در برابر
دادگاه عالی قانون اساسی مطابق با متمم اعلامیه
قانون اساسی که به تصویب
ارتش رسیده است، سوگند یاد کند.
براساس این اعلامیه، ارتش قدرت قانونی را پس از انحلال مجمع ملی که نمایندگان اخوان المسلمین در آن از اکثریت برخوردار بودند، براساس حکمی که شیوه انتخابات را غیر قانونی خواند، به دست گرفت. اخوان المسلمین این اعلامیه را کودتا خوانده و خواستار آن شده است که مراسم سوگند در برابر نمایندگان مجمع ملی باشد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره، اخوان المسلمین مردم را به برپایی تظاهرات جدیدی در روز جمعه در میدان نمادین تحریر قاهره با شعار «روز انتقال قدرت» فرا خوانده اند.
"یاسر علی" سخنگوی مرسی در سخنانی گفت: بحثی در خصوص مسئله مراسم تحلیف وجود دارد، ما تلاش می کنیم به تفاهمی برسیم که همه نیروهای ملی را راضی کند و تصمیمی در این خصوص اعلام خواهد شد.
- شبكه سيانان در گزارشي به ديدگاه هاي متفاوت "محمد مرسي" در مسائل گوناگون اشاره كرد و گزارش داد كه وي طي مبارزات انتخاباتي از دموكراسي، حقوق زنان و برقراري رابطه مسالمتآميز با رژيم صهيونيستي حمايت كرد اما در عين حال رهبران اين رژيم را «خون آشام» و «قاتل» ناميده است.
اين گزارش با اشاره به اينكه شعار تبليغاتي مرسي، «اسلام راه حل است» بوده و گمانه زنيهايي درباره قصد وي به منظور ايجاد يك حكومت بنيادگراي اسلامي وجود دارد، افزود، مرسي طي گفتوگويي به اين شبكه اعلام كرده كه چنين تصميمي ندارد. حزبش به دنبال ايجاد قوه مجريه است كه خواست و اراده واقعي مردم را اجرا كرده و منافع آن ها را در امور كشور تامين كند. سيانان گزارش داد كه مرسي بارها از سوي رژيم "مبارك" به دليل اعتراض به اقدامات سركوبگرانه و ادعاي تقلب در انتخابات دستگير شده و ماهها را در زندان گذرانده است.
- "محمد مرسی" رئیس جمهور منتخب مصر گفت: دیگر در مصر جایی برای برخورد و درگیری نیست.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، مرسی در دیدار با رهبران احزاب مصری تاکید کرد، دیگر در قاموس فعالیت های سیاسی در مصر جایی برای برخورد و درگیری یا خائن دانستن دیگران وجود ندارد. مرسی خواستار وحدت شهروندان مصری به منظور تحقق بخشیدن به اهداف نهضت در مصر شد.
- اعتصابات در میدان تحریر قاهره با شعار انتقال کامل قدرت به "محمد مرسی" رئیس جمهور منتخب ادامه دارد.
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، این در حالی است مرسی با مشکلات اقتصادی و سیاسی چالش برانگیزی مواجه است که نیاز به راه حل سریع دارد. "امل الحناوی" گزارشگر این شبکه در گزارشی در این زمینه گفت: 10روز است که همچنان اعتصاب و تجمع در میدان التحریر ادامه دارد و تجمع کنندگان بر ادامه حضور خود با شعار مخالفت با سه مسئله، انحلال مجلس منتخب، مخالفت با بیانیه متمم قانون اساسی صادرشده از شورای نظامی و مخالفت با انحلال مجلس موسسان جدید تاکید دارند. اعتصاب کنندگان هرگونه قصد خود را برای پایان دادن به اعتصابی که در اعتراض به آنچه که نظامی کردن دولت در مصر می نامند برپاشده است رد کردند.
یکی از اعتصاب کنندگان گفت: چادرها همچنان مملو از انقلابیون است، مملو از اعتصاب کنندگان است.
یکی دیگر از آن ها گفت: ما به رئیس جمهوری واقعی نیاز داریم که متعلق به همه مصری ها باشد و بتواند همه آنچه را که وعده داده شده اجرا کند. گزارشگر افزود در میان این فضای پرتنش سیاسی، در اینجا سخن از انتخاب مشروط مرسی به ریاست جمهوری در مقابل حق شورای نظامی در تعیین وزیران دفاع، کشور و امور خارجه به همراه انتقال همه پرونده های امنیت ملی به نهاد نظامی و خودداری رئیس جمهور منتخب از اتخاذ هرگونه تصمیمی بدون مشورت با شورای نظامی، همچنان ادامه دارد.
"سفیر حسین هریدی" معاون سابق وزیر امور خارجه مصر گفت: ما شاهد نبردی بی صدا میان رهبری جدید و گروه اخوان المسلمین و حزب آزادی و عدالت و شورای عالی نیروهای مسلح خواهیم بود. من معتقدم که اوضاع اقتصادی در مصر در وضع بسیار خطرناکی قرار دارد و بسیار بعید می دانم که مقامات جدید مصر بتوانند با این اوضاع، تعامل مناسبی داشته باشند.
گزارشگر شبکه افزود واقعیت اقتصادی مصر هر روز تلخ تر می شود و حکومت "کمال جنزوری" که در آستانه آماده شدن برای کنار رفتن از قدرت می شود آن را تایید می کند. حدس زدن این که چه کسی نخست وزیر آینده مصر خواهد شد روز به روز دشوارتر می شود به ویژه با توجه به این که مرسی تاکید کرده است وی یکی از چهره های ملی مستقل خواهد بود.
"فایزه ابو النجا" وزیر برنامه ریزی و همکاری بین المللی مصر گفت: حالت بی ثباتی و اعتراضات و خواسته های گروهی که در طول سال 2011 و نیمه نخست سال 2012 به وجود آمده است و ناآرامی های امنیتی و رکود اقتصادی که در این دوره شاهد آن هستیم موجب پیدایش حالت بی ثباتی و انواع رکود شده است. گزارشگر روسیا الیوم افزود مصری ها یک چشم به کاخ ریاست جمهوری و چشم دیگر را به وزارت دفاع دوخته اند. این در حالی است که قرار است "هیلاری کلینتون" وزیر خارجه آمریکا از هردوی آن ها (ریاست جمهوری و وزارت دفاع) دیدن کند. مصر در چنین شرایطی دارای دو دولت است و این مسئله موجب گشوده شدن باب مناقشه و درگیری می شود تا زمانی که لحظه سرنوشت ساز فرابرسد.
- عضو ارشد حزب آزادی و عدالت مصر از مخالفت رئیس جمهوری منتخب با ادای سوگند در برابر دادگاه قانون اساسی به علت مواضع خصمانه این نهاد در قبال انقلاب خبر داد.
به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه العالم، "محمد سعید" در مصاحبه با این شبکه تصریح کرد، در پی مواضع دادگاه قانون اساسی در قبال انقلاب و مجلس نمایندگان، "محمد مرسی" و اکثر نیروهای انقلابی و سیاسی اصرار دارند که سوگند رییس جمهوری در برابر این دادگاه ادا نشود. وی افزود، پیشنهادهای مختلفی برای ادای سوگند ریاست جمهوری توسط محمد مرسی مطرح شده است. سعید تصریح کرد: پیشنهادهایی مبنی بر ادای سوگند در برابر کمیته مؤسسان تدوین قانون اساسی و مجلس شورا و پیشنهاد دیگری مبنی بر اضافه نمودن دادگاه قانون اساسی به این دو و پیشنهاد سومی نیز مبنی بر افزودن نمایندگانی از سازمان های غیر دولتی به این سه نهاد وجود دارد.
- رهبر حزب اسلام گرای النهضه تونس در جمع عظیم مردم مصر در میدان التحریر قاهره گفت: جوانان مصری خشت اول انقلاب و آزادی در همه جای جهان را گذاشتند.
به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، "راشد الغنوشی"، رهبر حزب اسلام گرای "النهضه" تونس که در سفری چند روزه به مصر آمده است در جمع عظیم ملت مصر در میدان التحریر قاهره حاضر شد و نطقی را نیز ایراد کرد.
راشد الغنوشی طی سخنانی گفت: تونس و جهان همه منتظر بودند ملت مصر در انتخابات ریاست جمهوری چه کسی را برمی گزیند و اکنون مصر به جایگاه خود رسید و بدین صورت مصر و این امت و همه جهان ترقی خواهند کرد. رهبر حزب اسلام گرای "النهضه" تونس خطاب به دهها هزار نفر ملت مصر که در تظاهرات با شعار "انتقال کامل قدرت" در میدان التحریر جمع شده بودند گفت: تونس شعار "الشعب یرید اسقاط النظام" (ملت خواهان سرنگونی رژیم است) به همه جای منطقه صادر کرد و زمانی که این شعار به انقلاب مصر رسید آن را شعاری جهانی کرد و این شعار به همه جای جهان صادر شد. راشد الغنوشی خطاب به جوان مصری نیز گفت: تا زمانی که در میدان باشید انقلاب ادامه دارد و ما میخواهیم این انقلاب ادامه یابد تا این امت متحد شود و افتخارات خود را بازگرداند. وی ادامه داد: ای جوانان مصری شما نه تنها مصر را آزاد کردید بلکه خشت انقلاب و آزادی همه جهان را نهادید.
- دبیرکل مجلس امنای انقلاب مصر و خطیب میدان التحریر قاهره خواستار انتقال کامل قدرت به "محمد مرسی"، رئیسجمهوری منتخب مصر شد.
به گزارش روزنامه فرامنطقهای القدس العربی، "صفوت حجازی" در خطبههای امروز نماز جمعه میدان التحریر از شورای عالی نظامی خواست قدرت را به طور کامل به "محمد مرسی"، رئیسجمهوری مصر منتخب انتقال دهند.
حجازی همچنین در خطبههای نماز جمعه خود تاکید کرد که شورای عالی نظامی مصر اختیار صدور مکمل قانون اساسی مصر را ندارد، چون این اقدام به معنای حاکمیت حکومت نظامیان بر مصر است. وی در ادامه افزود: مردم مصر خواهان دولت مدنی و غیرنظامی هستند و وظیفه نیروهای نظامی محافظت از مرزهای کشور است.
صفوت حجازی همچنین درباره اقدام شورای عالی نظامی مصر در انحلال پارلمان این کشور خواستار برگزاری همهپرسی عمومی شد و تاکید کرد که مردم حق دارند، درباره خود تصمیمگیری کنند. صدها هزار مصری انقلابی امروز با تجمع در میدان التحریر قاهره و میدانهای دیگر شهرها و استانهای مصر در حال برگزاری تظاهرات جمعه "انتقال کامل قدرت" هستند.
- انقلابیون التحریر همچنین بر ضرورت ادامه تحصن در میدان التحریر قاهره تا تحقق تمام خواسته های انقلابی خود به ویژه لغو آن چه که متمم قانون اساسی خوانده میشود و لغو حکم انحلال پارلمان الشعب و عدم تغییر مجلس موسسان تدوین قانون اساسی جدید و آزادی تمام زندانیان سیاسی و بازگشت نظامیان به پادگانها تاکید کردهاند.
- منابع آگاه در حزب سلفی النور اعلام کردند که رایزنیهایی درباره مشارکت این حزب در دولت جدید مصر با "محمد مرسی"، رئیس جمهوری منتخب در حال انجام است.
به گزارش روزنامه الیوم السابع، منابع آگاه در حزب سلفی النور تاکید کردند که تماس های بیشماری بین رهبران این حزب با "محمد مرسی"، رئیس جمهوری منتخب در حال انجام است تا درباره تشکیل دولت جدید و حضور النور در این دولت رایزنیهای لازم صورت گیرد. این منابع در ادامه افزودند که قرار است، مرسی دیدگاه ها و مواضع خود درباره تشکیل دولت جدید را به رهبران حزب النور ابلاغ کند و طی هفته آینده نشست مشترکی بین دو طرف انجام خواهد شد. منابع مذکور اعلام کردند که در این نشست قرار است، رهبران حزب سلفی النور درباره تصدی برخی از پستهای وزارتی با مرسی رایزنی کرده و با وی به توافقاتی برسند.
"یسری حماد"، عضو هیئت عالی حزب سلفی النور نیز از محمد مرسی خواست در موضع گیریها و تصمیم های خود منافع عالی و ملی مصر را مد نظر داشته باشد. وی از مرسی خواست به آشتی ملی بیاندیشد و این آشتی ملی نباید سران سابق رژیم را دربرگیرد که عرصه سیاسی مصر را تباه ساخته و به نابودی کشاندند و ثروتها و منابع ملی مصر را غارت و چپاول کردند.
- منابع آگاه خبر دادند، "احمد شفيق" نامزد شكست خورده انتخابات رياست جمهوري مصر، از دولت امارات درخواست پناهندگي كرده است.
به گزارش شبكه الجزيره؛ وي اكنون به همراه خانواده خود در ابوظبي به سر ميبرد و از سوي شيوخ امارات مورد استقبال قرار گرفته است.
- میان رئیس جمهور منتخب مصر و نظامیان اختلاف های متعددی وجود دارد.
"رنا شقیر" گزارشگر شبکه تلویزیونی المنار گزارش داد رئیس جمهور جدید مصر با چالش های متعددی روبرو است و همچنان گشودن گره این چالش ها به علت تداخل پرونده ها آن هم در کشوری که ده ها سال تحت حاکمیت نظامیان بوده مشکل است. معلوم نبودن نهادی که باید رئیس جمهور مصر در مقابل آن سوگند یاد کند تا حدی صف بندی موجود میان ریاست جمهوری و شورای نظامی را به نمایش گذاشته است.
"یاسر علی" سخنگوی رئیس جمهور مصر گفت: تعیین نهادی که رئیس جمهور منتخب باید در مقابل آن قسم یاد کند به گفتگو گذاشته می شود این گفتگو برای دستیابی به راه حلی که نیروهای ملی را راضی سازد انجام می شود البته این راه حل باید مطابق قانون نیز باشد.
روزنامه الاهرام نوشت "طنطاوی" رئیس شورای عالی نیروهای مسلح مصر قوه مجریه را به محمد مرسی واگذار خواهد کرد. این روزنامه افزود واگذاری قدرت در یکی از باشگاه های ارتش و در مقابل شورای عالی نیروهای مسلح و جانشین نخست وزیر و سران احزاب و دیپلمات های بیگانه انجام خواهد شد.
در صورتی که این خبر صحت داشته باشد این مساله حاکی از مسائل متعددی است از جمله نشانگر آن است که نظامیان بخش های متعددی در کشور را همچنان در دست دارند. یکی از مشکلاتی موجود میان ریاست جمهوری و نظامیان را می توان در تشکیل کابینه جدید مصر دید.
سرلشگر "محمد العصار" عضو شورای عالی نیروهای مسلح مصر گفت طنطاوی وزیر دفاع کابینه محمد مرسی خواهد بود. این در حالی است که سخنگوی محمد مرسی مطالبی را که برخی رسانه های درباره حفظ حق تعیین وزیران وزارتخانه های اصلی توسط شورای عالی نیروهای مسلح منتشر کرده اند تکذیب کرده است. در حالی که هنوز مشخص نشده چه کسی سمت نخست وزیری مصر را عهده دار می شود و این مساله در دست رایزنی است نهاد ریاست جمهوری تاکید کرد این منصب از آن یک شخصیت مستقل است. از سوی دیگر خبرهایی به گوش می رسد که حاکی از تعیین "عبدالمنعم ابوالفتوح" نامزد شکست خورده انتخابات ریاست جمهوری مصر به عنوان معاون رئیس جمهور است البته ابوالفتوح این خبر را تکذیب کرده است. در حالی که هنوز راهکارهای تدوین قانون اساسی جدید مشخص نشده است گروه اخوان المسلمین اعلام کرد که نیروهای انقلابی و حزبی در تظاهرات جمعه تسلیم قدرت در میدان التحریر شرکت می کنند. بارزترین شعارهای این تظاهرات مخالفت با اعلامیه تکمیلی قانون اساسی است که اخیراً توسط شورای عالی نیروهای مسلح صادر شده است.
- خبرگزاري رسمي مصر به نقل از يك گزارش رسمي پزشكي اعلام كرد، "عمرو موسي "مبتلا به تصلب شرايين و گرفتگي عروق است و همين باعث بروز مشكلات عديدهاي براي وي شده است.
اين گزارش، اعتياد به شرب خمر را يكي از علل ابتلاي عمرو موسي به اين بيماري ذكر كرده و ميافزايد: شدت اعتياد عمرو موسي به مصرف مشروبات الكلي به حدي است كه وي ناچار است حتي در جلسات مهم رسمي هم، هر از چند دقيقه، براي نوشيدن چند جرعه مشروب، جلسه را ترك كند.
اين گزارش رسمي با اشاره به سخنراني عمرو موسي در فيلم انتخاباتي خود كه در آن به شدت عصبي و لرزان به نظر ميرسيد و قادر به كنترل اعضا و جوارح خود نبود، تأكيد ميكند، آثار شرب خمر روي بدن موسي كاملاً آشكار است و اين علاوه بر 78 سال سن دارد.
پيش از اين پايگاه خبري اسلامتايمز نيز فاش كرده بود كه عمرو موسي، ماهيانه 8000 دلار صرف خريد انواع مشروبات الكلي ميكند.
- "اليوت ابرامز" تحليل گر ارشد شوراي روابط خارجي آمريكا و معاون مشاور امنيت ملي جورج بوش، از احتمال سفر مقامات عالي رتبه اين كشوربه قاهره براي ملاقات با "محمد مرسي" رئيس جمهور منتخب مصر خبر داده است.
ابرامز با ابراز اميدواري نسبت به اين موضوع كه مقام احتمالي مورد نظر، وزير امور خارجه امريكا نباشد تاكيد مي كند، مرسي به دفعات در سخنراني هاي خود سياست خارجي امريكا را در منطقه خاورميانه نقد كرده و اهداف دستگاه ديپلماسي كشورمان را زير سئوال برده است، وي حتي اين موضوع كه حملات 11 سپتامبر توسط تروريست ها صورت گرفته است را نيز به چالش كشيده است. از همين رو است كه اقدام عجولانه دستگاه ديپلماسي آمريكا در ملاقات با محمد مرسي باعث مي شود كه كشورهاي دنيا به ويژه متحدان ما در منطقه فكر كنند كه اين گونه رفتارها براي آمريكا قابل چشم پوشي است و ما نسبت به اين گونه موضع گيري ها بي تفاوت هستيم."
تحليل گر ارشد شوراي روابط خارجي آمريكا در ادامه پيشنهاد مي كند كه بهتر است تعامل با مرسي و اخوان المسلمين در مصر بر عهده "آنه پاترسون" سفير آمريكا در مصر گذاشته شود. ابرامز در ادامه با بيان اين كه پيروزي اخوان المسلمين در مصر از طرف متحدان آمريكا در منطقه ،چه رژيم صهيونيستي و چه متحدان عرب اين كشور، به عنوان يك خطر و چالش بزرگ در نظر گرفته مي شود، تاكيد مي كند كه، تعامل سريع و در سطح بالا با اخواني ها باعث دلسردي هم پيمانان آمريكا در منطقه خواهد شد.
ابراز رضايت آمريكا از پايبندي مرسي به تعهدات بين مصر اين در حالي است كه سايت شبكه خبري العربيه به نقل از بي بي سي نوشت، "هيلاري كلينتون" وزير امور خارجه آمريكا در جريان سفرش به فنلاند با اعلام رضايت امريكا نسبت به پايبندي رئيس جمهور جديد مصر به تعهدات بين المللي اين كشور تصريح كرده است، آمريكا از رئيسجمهوري مصر انتظار دارد كه دولتي فراگير تشكيل دهد و به زنان، قبطيها و سكولارها در كنار جوانان انقلاب پستهايي بدهد. وزير امور خارجه آمريكا به نقش شوراي نظامي در مرحله انتقالي نيز اشاره كرد و گفت: ارتش مصر در جريان اين دوره نقش مثبتي را در برگزاري انتخابات آزاد، شفاف و معتبر ايفا كرد.
رئيس جمهور روسيه در جريان مذاكراتي تلفني با رئيسجمهور جديد مصر، براي موفقت "محمد مرسي" در تامين وحدت ملي و شكوفايي اقتصادي مصر ابراز اميدواري كرد.
به گزارش خبرگزاري اينترفكس؛ "ولاديمير پوتين" رئيسجمهور روسيه در جريان گفتگويي تلفني با "محمد مرسي" رئيسجمهور جديد مصر شخصا به وي انتخاب به اين سمت را تبريك گفته و ابراز اميدواري كرد كه او در حل و فصل وظايف سخت و گسترده خود در زمينه تامين وحدت ملي در مصر و شكوفا كردن توسعه اقتصادي مجدد اين كشور موفق باشد.
روسايجمهور روسيه و مصر همچنين بر تمايل دو كشور براي تقويت روابط دوستانه مرسوم بين مسكو و قاهره تاكيد كردند. طرفين همچنين توافق كردند كه به تماسهاي شخصي در بالاترين سطح ادامه دهند. در بيانيه كرملين آمده است، سران دو كشور در اين مذاكرات كه به ابتكارعمل طرف روسي صورت گرفت، همچنين به بررسي مسائل مهم منطقهاي و بين المللي، از جمله مناقشه كنوني در سوريه پرداخته و در اين رابطه به تبادل نظر پرداختند.
رئيسجمهور روسيه پيش از اين با ارسال تلگرام تبريكي براي محمد مرسي، پيروزي وي در انتخابات رياستجمهوري مصر را به او تبريك گفته بود.
پوتين در اين پيام ابراز اميدواري كرده بود كه همكاري سازندهاي با رهبران جديد مصر در جهت توسعه روابط روسيه و مصر برقرار شود و همچنين تحولات اخير در مصر و برگزاري انتخابات آزاد و عادلانه در اين كشور منجر به صلح و ثبات سياسي در مصر و در كل منطقه خاورميانه شود.
- کشورهای عربی خلیج فارس از چشم انداز بهبود روابط قاهره - تهران هراس و نگرانی دارند.
روزنامه القدس العربی چاپ لندن در سرمقاله نسخه اینترنتی خود نوشت: دشمنی با مصر به نفع کشورهای خلیج فارس نیست، زیرا ممکن است قاهره در واکنش به آن ها روابط خود را با ایران توسعه دهد. کشورهای خلیج فارس از انقلاب های مردمی در کشورهای عربی که خواستار تغییر دمکراتیک و اصلاحات سیاسی و اجتماعی هستند، بسیار نگرانند. این نگرانی در کمک این کشورها به نظام "حسنی مبارک" و تلاش های سیاسی بسیار برای جلوگیری از سرنگونی وی، مشاهده شد. اما با پیروزی انقلاب مصر، برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری شفاف و آزاد و تسلط اخوان المسلمین بر قوه مجریه و مقننه این نگرانی افزایش یافت. کشورهای خلیج فارس سه واکنش به تحولات دمکراتیک مصر نشان دادند:
واکنش نخست امتناع از کمک مالی به اقتصاد مصر یا سرمایه گذاری در این بخش بود که در آستانه فروپاشی قرار داد. عربستان پیشتاز این سیاست بود و سایر کشورهای خلیج فارس از جمله امارات و کویت و تاحدی قطر نیز، از این شیوه پیروی کردند.
واکنش دوم سخنان غیر دوستانه بر ضد اخوان المسلمین، اعلام نوعی دشمنی بر ضد آن و استقبال از دشمنان آن بود. امارات در این خصوص پیشتاز بود و موضع آن در میزبانی از دشمنان بارز اخوان المسلمین از جمله "عمرسلیمان"، ا"حمد شفیق" و "}رشید محمد رشید"، نمایان میشود.
واکنش سوم سکوت و پیگیری مواضع از راه دور و عدم موضعگیری آشکار به نفع این اردوگاه یا آن اردوگاه است. عمان در این خصوص پیشتاز بود و بعد از آن کویت و بحرین این شیوه را در پیش گرفتند. در ادامه این مقاله با اشاره به سخنان "ضاحی خلفان"، رئیس پلیس دبی بر ضد اخوان المسلمین و "محمد مرسی"، آمده است: پیشگویی درباره تاثیر این بحران بر روابط آینده مصر و کشورهای خلیج فارس سخت است.اما آنچه میتوان گفت این است که این روابط چالشی برای رئیس جمهور جدید مصر به وجود خواهد آورد، رئیس جمهوری که برای رویارویی با بحران اقتصادی در کشورش، به حمایت مالی کشورهای خلیج فارس نیاز دارد. کشورهای خلیج فارس معتقدند برنامه هسته ای ایران، بزرگترین خطر برای آن ها به شمار میرود. به همین علت این کشورها در این مورد به حمایت سیاسی مصر و شاید امنیتی و نظامی آن نیاز داشته باشند. باید گفت در اوضاع کنونی خویشتنداری و تلاش برای مهار کردن این بحران، شاید بهترین گزینه باشد؛ چرا که دشمنی با مصر و دادن بهانه به دست جریانی که با توسعه روابط با ایران، به کشورهای خلیج فارس واکنش نشان میدهد، به نفع های این کشورها نیست.
- مجمع پارلمانی شورای اروپا از پیروزی "محمد مرسی" رئیس جمهور منتخب مصر استقبال و از موانع حقیقی که برای برقراری دموکراسی در این کشور وجود دارد ابراز نگرانی کرد.
مجمع پارلمانی که نمایندگانی از 47 کشور عضو شورای اروپا در آن حضور دارند در بیانیه ای اعلام کرد، رئیس جمهور منتخب مصر که از اخوان المسلمین است به نظر می رسد از مشروعیت مطلوب برای اجرای اصلاحات کاملا اجتناب ناپذیر برخوردار است.
در این بیانیه آمده است، مجمع پارلمانی به شدت از تحولات اخیر در مصر که مانعی جدی برای برقراری دموکراسی در این کشور است، نگران است. این مجمع به تغییراتی که شورای عالی نیروهای مسلح مصر در قانون اساسی ایجاد کرده و براساس آن قوه قانونگذاری به ارتش واگذار شده و قدرت از رئیس جمهور سلب شده است، اشاره و از انحلال پارلمان مصر ابراز تاسف کرد. نمایندگان مجمع پارلمانی اعلام کردند، رئیس جمهور مصر باید نخست به مصری ها اطمینان دهد خواسته آن ها برای برقراری امنیت و ثبات و توسعه اقتصادی کشور برآورده می شود. آن ها همچنین از اینکه اوضاع جوامع مسیحی در این کشور بهبود نیافته است و خشونت ها علیه این جوامع و همچنین دیگر اقلیت های مذهبی ادامه دارد، ابراز تاسف کردند.
مجمع پارلمانی شورای اروپا تاکید کرد کمیسیون امور دموکراسی و حاکمیت قانون شورای اروپا موسوم به کمیسیون و نیز می تواند برای تدوین قانون اساسی جدید در مصر به مقامات آن کمک کارشناسی دهد.
- "فرانسوا اولاند" رئیس جمهور فرانسه در گفتگوی تلفنی با "محمد مرسی" رئیس جمهور منتخب مصر اعلام کرد فرانسه شریک مصر است ولی همچنان روند انتقال دموکراسی در این کشور را زیر نظر دارد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، اولاند که برای شرکت در نشست سران اتحادیه اروپا به بروکسل سفر کرده است به خبرنگاران گفت: من با رئیس جمهور مصر گفتگوی تلفنی داشتم. من تاکید کردم فرانسه شریک مصر است و ما باید متوجه روند دموکراتیک در این کشور باشیم. وی گفت: من به وی گفتم ما می خواهیم مصر با رعایت پیمان ها، در جامعه بین الملل ادغام شود. ما این فرصت را خواهیم داشت تا مانند مشارکتی که در فرآیند بهار عربی داشتیم، با یکدیگر همکاری کنیم. ملت ها باید رهبران خود را آزادانه انتخاب کنند. ولی رهبران باید تا انتها به دموکراسی و آزادی و آنچه خواسته ملت هاست پایبند باشند.
- "محمد المنشاوي" مدير بخش مطالعات منطقهاي موسسه خاورميانه معتقد است، آمريكا بهتر است خود را براي روابط خوب ايران و مصر آماده كند.
به گزارش تاك راديو نيوز؛ المنشاوي با اشاره به كاهش نفوذ آمريكا در مصر و گسترش احساسات ضدآمريكايي در مصر ، گفته است، متاسفانه بهتر است آمريكا خفه شود.
وي همچنين هشدار داد ، ايالات متحده بايد خود را براي بهبود روابط مصر و ايران آماده كند و گفت: هر چند كه اين امر براي منافع ملي آمريكا خوشآيند نخواهد بود اما حركتي است كه در مصر از طرفداران زيادي برخوردار است.
وي بر اين باور است كه "محمد مرسي"، رئيسجمهور منتخب مصر، با مانورهاي سياسي مناسب ميتواند با دستگاههاي فاسد حكومتي مقابله كند. گفتني است، شوراي عالي نظامي مصر، ميراثدار رژيم مبارك است و اخيرا نيز اختيارات بيشتري براي خود قائل شده است. مرسي در شرايطي در انتخابات مصر به پيروزي دست يافت كه "احمد شفيق"، آخرين نخستوزير مبارك، رقيب اصلي وي بود. گفته ميشد كه شفيق تحت حمايت شوراي عالي نظامي قرار دارد
لیبی
- شهر الکفره لیبی شاهد شدیدترین درگیریها و خشونتهای قبیلهای طی روزهای اخیر بود که دهها کشته و زخمی برجای گذاشته است.
به گزارش پایگاه خبری "الیوم السابع"، درگیریها در شهر الکفره در جنوب لیبی بین قبیله های عربی و قبیله التبو جمعه (91.04.09) نیز ادامه داشت. منابع شهر الکفره گزارش دادند این شهر شاهد شدیدترین خشونت ها از زمان از سرگیری این درگیری ها قبیله ای بود.
این منابع افزودند، نیروهای سپر لیبی وابسته به ارتش مدتی است در درگیری های داخل شهر شرکت ندارند حملات کور خمپاره ای علیه ساکنان شهر ادامه دارد و بیمارستان های شهر مملو از زخمی های درگیری های چند روز اخیر تاکنون است بسیاری از منازل مسکونی در آتش شلیک خمپاره ها سوخته و کاملا تخریب شده اند و جریان برق و آب شهر نیز قطع شده است.
انقلابیون الکفره یک نیروی وابسته به جبهه ارتش آزادی بخش سودان) ارتش سوادن جنوبی) را در جریان حمله به حی الشوری که شبه نظامیان قبیله التبو لیبی و کشور چاد آنجا را تسخیر کرده بودند دستگیر کردند. شمار کشته های شهر الکفره رو به افزایش است و طی چند روز گذشته ده ها تن کشته و زخمی شدند.
- تلویزیون لیبی از مرگ نخست وزیر قذافی دیکتاتور سابق لیبی خبر داد.
سایت النشره به نقل از تلویزیون لیبی از مرگ "البغدادی المحمودی" نخست وزیر قذافی خبر داد. این شبکه به جزئیات این خبر اشارهای نکرده و منابع رسمي آن را تاييد نكرده است.
دولت انتقالی لیبی اعلام کرده بود البغدادی المحمودی، نخست وزیر سابق این کشور، که تونس وی را در روز یکشنبه به لیبی مسترد کرد، در زندان طرابلس به سر می برده است.
- شبه نظاميان غرب ليبي در اعتراض به تقسيم ناعادلانه كرسيهاي پارلماني از سوي شوراي انتقالي از هفته پيش تاكنون صدها كاميون را در جاده اي ساحلي توقيف كردهاند.
به گزارش پايگاه خبري "اليوم السابع"، شبه نظاميان مسلح منطقه برقه ليبي و شماري از متحصنين منطقه وادي الاحمر و بن جواد وابسته به شهر برقه در غرب بنغازي بيش از يك هفته است كه مسير ساحلي را بسته و صدها كاميون حمل كالا كه بيشتر آن خودروهاي مصري است توقيف كرده اند و تنها اجازه عبور خودروهاي سواري و كاميون هاي حامل موارد غذايي را مي دهند. اين اقدام شبه نظاميان برقه در اعتراض به چگونگي توزيع كرسي هاي كنگره ملي (پارلمان) صورت گرفته است كه به طرابلس 101 كرسي و برقه 60 كرسي و فزان 39 كرسي اختصاص يافته است.
اين اعتراضات به دنبال مبارزات تبليغاتي نامزدهاي انتخابات پارلمان ليبي كه از هفته گذشته شروع شده بالا گرفت كه 80 كرسي از جمع 200 كرسي را به احزاب كنگره ملي و 120 كرسي باقيمانده را به نماينده هاي مستقل اختصاص يافته است.
از سوي ديگر "ناصر المانع" سخنگوي رسمي دولت انتقالي ليبي در نشست خبري هفتگي خود كه در طرابلس برگزار كرد گفت دولت به خواسته هاي متحصنين منطقه وادي الاحمر اهتمام مي ورزد و آماده است تا سخن آن ها طي نشست هايي با اهالي منطقه شنيده شود تا با يكديگر به تفاهم دست يابند.
- به گزارش روزنامه اماراتی "الخلیج"، دادگاه لیبی دومین جلسه محاکمه "ابوزید دورده"، رئیس سابق دستگاه امنیت خارجی این کشور و یکی از مهره های مهم رژیم "معمر قذافی" را برگزار کرد.
قاضی دادگاه برای تکمیل تحقیقات در پرونده دورده دستور تمدید مدت بازداشت بوزید عمر دورده را صادر کرد و قرار شد محاکمه وی به دهم ماه ژوئیه آینده موکول شود. دورده در مقام ریاست دستگاه اطلاعات عمومی لیبی در جریان انقلاب 17 فوریه این کشور به ارتکاب 6 جرم متهم است که شامل دستور به نیروهای امنیتی برای شلیک تیر به سمت سر و صورت غیرنظامیان معترض، تشکیل نیروهای مسلح برای حمله به مناطق الجبل الغربی به منظور فتنه انگیزی و به پا کردن جنگ داخلی، ممانعت با برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز از طریق توسل به زور و تهدید، بازداشت شهروندان و سوء استفاده از منصب خود است.
"ضو المنصوری"، وکیل مدافع دورده، طی جلسه محاکمه وی که به طور زنده از تلویزیون لیبی پخش میشد از مسئولان دادگاه خواست محاکمه دورده را به تاخیر اندازند تا فرصت داشته باشد پرونده دورده را بیشتر مطالعه کند.
- لیبی از روسیه برای تعمیر تجهیزات نظامی که در زمان رژیم ":قذافی" به این کشور ارسال شده بود کمک خواست.
به نوشته روزنامه روسی گازتا راشا، این خبر که به نقل از یک منبع نظامی- صنعتی روسیه منتشر شده، می افزاید، لیبی خواستار تعمیر و بازسازی تجهیزاتی است که پس از سرنگونی رژیم قذافی به این کشور ارسال شده بود. دسامبر سال گذشته عبدالرحیم الکیب نخست وزیر جدید لیبی گفت، لیبی تمام قراردادهایی که قبلاً با روسیه منعقد شده را قبول دارد و از شرکت های روسیه دعوت می کند دوباره به سر کار خود در این کشور برگردند.
- اتحادیه عرب اعلام کرد که با تیم 15 نفره ناظران خود برای پیگیری انتخابات پارلمان لیبی که هفتم جولای برگزار می شود به طرابلس می رود.
به گزارش فارس "محمد الخملیشی" معاون دبیر کل اتحادیه عرب و سرپرست تیم اعزامی ناظران به لیبی گفت تیم ناظران اتحادیه عرب پنجم جولای به لیبی می رود و در طرابلس پایتخت لیبی و مناطق نزدیک آن تا فاصله 200 کیلومتری از پایتخت مستقر می شوند.
معاون اتحادیه عرب بر اهمیت هر اقدامی در مسیر ایجاد نظام دموکراتیک در جهان عرب تاکید کرد و گفت دموکراسی از طریق صندوق های رای می آید که به طور اساسی بیان کننده اختیار ملت های عربی در انتخاب نمایندگان خود است. لیبی هفتم جولای (91.04.17) شاهد انتخاب 200 عضو اولین کنگره ملی یا همان پارلمان در لیبی خواهد بود تا راه برای اولین انتخابات دموکراتیک در کشور پس از چهار دهه دیکتاتوری "معمر قذافی" باز شود.
اعضای پارلمان منتخی کمیته کارشناسان را انتخاب می کنند که قانون اساسی کشور را وضع می کنند و پس از آن قانون به همه پرسی گذاشته می شود. در این انتخابات دو هزار 501 نامزد مستقل و هزار و 206 نامزد از گروه های سیاسی با یکدیگر رقابت می کنند تبلیغات انتخاباتی پنجم جولای پایان می پذیرد. با برگزاری اولین جلسه پارلمان جدید شورای ملی انتقالی لیبی که حکومت را در لیبی از زمان سقوط رژیم معمر القذافی در اکتبر 2011 برعهده گرفته استعفا می دهد.
بیش از 2/7 میلیون نفر از مردم لیبی نزدیک به 80 درصد کسانی که حق رای دارند نام خود را برای شرکت در انتخابات ثبت کرده اند.
تونس
- منابع رسمی در تونس اعلام کردند در پی تیراندازی یک کشتی از مرزبانان دریایی تونس به سمت یک کشتی ماهیگیری تونسی که به کشته شدن یک تن منجر شد، دولت تونس از مقامات لیبیایی رسما درخواست کرد تحقیقی فوری در این خصوص آغاز کند.
یک کشتی از مرزبانان دریایی لیبی به سوی یک کشتی ماهیگیری تونس که 17 ملوان سرنشین آن بودند در حاشیه سواحل لیبی تیراندازی کرد که به کشته شدن یکی از خدمه این کشتی منجر شد. این کشتی ماهیگیری تونسی وارد آب های سرزمینی لیبی شده بود و از اطاعت کردن دستورات یک کشتی مرزبانی دریایی خودداری کرده بود. بنابراعلام وزارت امور خارجه تونس، اقدامات ضروری انجام خواهد شد تا به سرعت جسد این ملوان کشته شده بازگردانده شود و دیگر ملوانان که اکنون در اختیار مقامات لیبی قرار دارند آزاد شوند. مقامات لیبی همچنین کشتی ماهیگیری این تونسی ها را توقیف کرده است.
- شماري از مردم تونس در حمايت از سوريه مقابل دفتر اتحاديه عرب در پايتخت كشورشان تجمع كردند.
شماري از مردم تونس پنج شنبه (91.04.08) با تجمع مقابل دفتراتحاديه عرب در منطقه البحيره، مواضع اين اتحاديه و نبيل العربي دبيركل آن را در قبال سوريه و نيز همدستي با غرب و صهيونيست ها محكوم كردند.
به گزارش خبرگزاري سوريه (سانا)، تجمع كنندگان شعارهايي را در حمايت از مقاومت ، ملت و ارتش سوريه سر دادند و همبستگي خود را با دولت، ملت و رهبري سوريه اعلام كردند."انور العبادي" عضو حزب ثوابت تونس و هيات ملي حمايت از مقاومت جهان عرب و مبارزه با عادي سازي روابط با رژيم صهيونيستي، برگزار كننده اين تجمع، گفت درصدد برگزاري تجمع مشابهي مقابل سفارت تركيه در تونس است. "انور العبادي "مواضع دولت تركيه را نيز محكوم كرد و گفت دولت تركيه اين كشور را به پايگاه تروريسم و صدور تروريست به سوريه براي كشتار ملت اين كشور تبديل كرده است. گروه هاي تروريستي در سوريه با حمايت بيگانگان ماه ها است كه اين كشور را صحنه ناآرامي كرده اند و مي كوشند با كشتار مردم و نيروهاي امنيتي زمينه مداخله خارجي را در سوريه فراهم كنند.
سودان
- اعتراضات در سودان علیه مشکلات اقتصادی به بهانهای برای بهره برداری سیاسی برخی کشورهای منطقه شده است.
سودان در روزهای اخیر شاهد ناآرامیهای بوده که طی آن مردم علیه افزایش قیمت کالاهای اساسی تظاهرات کردند. این اعتراضات ابتدا از مقابل دانشگاه خارطوم شروع شد و به آرامی به دیگر نقاط پایتخت سودان سرایت کرد.
نکته قابل توجه این است که این اعتراضات از ابتدا مورد توجه رسانههای عربی چون الجزیره و العربیه بود که در ادامه رویکردهای دوگانه خود در قبال تحولات منطقه تلاش میکنند تا این اعتراضات را گستردهتر و ابعاد آن را بزرگنمایی کنند. مردم در سودان علیه افزایش قیمت مواد غذایی تظاهرات کردند و تبلیغات این شبکهها به گونهای است که بینندگان این اعتراضات را علیه رژیم حاکم تلقی کنند. رویکردهای خصمانه علیه سودان در حالی از جانب کشورهایی چون عربستان و قطر پیگیری میشود که "عمر حسن البشیر" رئیس جمهور این کشور در قضیه جدایی جنوب، تحت فشارهای به اصطلاح میانجیگرانه این کشورها که همسو با غرب طراحی شده بود؛ قرار گرفت.
الجزیره در گزارش خود از سودان مدعی شده که تعداد زیادی از مردم در این درگیریها زخمی شدهاند و از سوی دیگر معترضان بر سرنگونی رژیم تاکید دارند.العربیه نیز ناآرامیهای سودان را مورد توجه قرار داده و آن را در صدر اخبار بخش آفریقای خود قرار داده است.
115381-91.04.10
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
آفران: تحولات آفريقاي عربي |
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |