مصر
- رئيس جمهوري منتخب مردم مصر در سخناني در دانشگاه قاهره بر حمايت از آرمان فلسطين و احترام به همه معاهدات بين المللي تاكيد كرد.
به گزارش شبكه الجزيره، "محمد مرسي" در سخناني در دانشگاه قاهره كه "محمد طنطاوي" رئيس شوراي نظامي حاكم و تعدادي از نمايندگان مجلس نيز حضور داشتند گفت: الله اكبر بالاتر از همه چيز است.همه اين موفقيت ها به بركت خدا و رحمت باري تعالي است.
وي ضمن خوشامد گويي به حاضران مطالبي درباره دانشگاه قاهره و سابقه تاريخي آن بيان كرد و آن را يكي از دانشگاه هاي مطرح جهان دانست. مرسي اظهار داشت: ما در مرحله جديدي در تاريخ مصر به سر مي بريم و صفحه درخشاني را آغاز كرده ايم كه اين همه با همت و اراده ملت مصر رقم خورده است و ما بايد به توسعه و پيشرفت توجه ويژه اي نشان دهيم.
رئيس جمهوري مصر گفت: ما هرگز به عقب باز نمي گرديم. ما دستاوردهاي بزرگي بدست آورده ايم كه در راستاي صيانت آن تمام تلاش خود را به كار مي گيريم و دستاوردها به بركت خون شهدا بوده است. وي بيان كرد: انتخاباتي كه مجلس مصر از طريق آن شكل گرفت كاملا آزاد وشفاف بود. ما از همه كارشناسان براي تدوين قانون اساسي بهره خواهيم گرفت.
مرسي بيان كرد، سوگند مي خورم كه در راستاي حمايت از موسسه نظامي تلاش خود را به كار بندم تا با قدرت بتواند از مرزهاي مصر و امنيت آن پاسداري كند. وي عنوان كرد: تمام تلاش خود را براي حفاظت از امنيت ملي و مرزهاي كشور به كار خواهم گرفت و نيروهاي مسلح سپر كشور و شمشير آن هستند. و با هر كسي كه خيال حمله به مصر را داشته باشد به شدت مقابله خواهند كرد. مرسي بيان كرد: در برابر خداوند بلند مرتبه و شما سوگند مي خورم كه در راستاي ثبات كشور و استقلال دستگاه و اجراي قانون گام بردارم. رئيس جمهوري مصر اظهار داشت: موسسات منتخب در راستاي ايفاي نقش خود عمل خواهند كرد و همه بايد در دست يكديگر در راستاي موفقيت مصر تلاش كنند.
وي گفت: بايد در راستاي عدالت اجتماعي و ثبات در مصر و از بين بردن نابساماني ها به ويژه در بعد اقتصادي تلاش كنيم. و تعهد مي نمايم كه در اين راستا عمل كنم.
مرسي بيان كرد: من در برابر خداوند و شما سوگند ياد مي كنم كه همه نهادها در راستاي حمايت از حقوق ملت مصر در داخل و خارج اقدام كنند. وي گفت: پيام ما براي جهانيان صلح است ما به قوانين مصري و معاهدات بين المللي احترام مي گذاريم و مصر از مردم فلسطين براي دست يابي به تمامي حقوقش حمايت مي كند. مرسي بيان كرد، ملت و نهادهاي مصري در راستاي حمايت از حقوق فلسطيني ها و اتمام تلاشهاي آشتي ملي آنها تلاش مي كنيم و مصري ها انقلاب خود را صادر نمي كنند و در امور ملتهاي ديگر دخالتي نمي كند و اجازه دخالت كسي در امور داخلي را نيز نمي دهد.
وي افزود: ما از ملت ها براي دستيابي به حقوق خود حمايت مي كنيم. مصر كنوني حامي حقوق ملت فلسطين و حقوق مردم سوريه است. خونريزي بايد در سوريه متوقف شود و ما تمام تلاش خود را در اين راستا به كار خواهيم گرفت. مرسي با اشاره به سرنگوني رژيم ظالم قبلي به دست مردم مصر و تاكيد بر ضرورت همكاري مشترك عربي گفت: ما در راستاي نزديكي همكاري عربي مشترك از جمله موضوعات دفاعي تلاش مي كنيم.
رئيس جمهوري مصر افزود: ما در راستاي تقويت سرمايه گذاري و توسعه گردشگري تلاش مي كنيم و همه مصري ها اعم از مسيحي و مسلمان در راستاي توسعه مصر تلاش مي كنند.
- "محمد مرسی" رئیس جمهور منتخب مصر بر احترام گذاشتن به دادگاه قانون اساسی مصر و احکامی که صادر می کند تاکید کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المصریه، مرسی در سخنانی در جمع قضات دادگاه قانون اساسی مصری پیش از آن که مراسم سوگند طبق قانون اساسی مصر را به جای آورد گفت، ما با قوای مقننه و مجریه و قضائیه، مصر را به سوی آینده ای جدید پیش می بریم. وی به عنوان رئیس قوه مجریه افزود، به قوای مقننه و قضائیه احترام می گذارم و برای حفظ استقلال آن ها از قوه مجریه تلاش خواهم کرد. مرسی همچنین تاکید کرد به دادگاه قانون اساسی مصر و حکم هایی که این دادگاه صادر می کند احترام می گذارد. پس از این سخنرانی کوتاه، مراسم سوگند رسمی رئیس جمهور جدید مصر آغاز شد.
- "محمد مرسي" در مراسم انتقال قدرت از نظاميان به رئيس جمهوري منتخب با اشاره به اينكه به خواستههاي نيروهاي مسلح پاسخ ميدهد و تاكيد بر نقش آن ها در تامين امنيت مصر گفت، تامين امنيت ضامن پيشرفت مصر است.
به گزارش روزنامه اليوم السابع، محمد مرسي، رئيس جمهوري منتخب مصر در مراسمي كه توسط نيروهاي مسلح مصر در قاهره براي تبريك به وي برگزار شد، گفت: امروز ملت و نيروهاي مسلح مصر به سمت يك هدف در حركتند. مرسي در ادامه افزود، امروز ملت مصر و جهان شاهد الگويي بيهمتا از انتقال قدرت از نيروهاي مسلح مصر به قدرت منتخب اين كشور بر اساس اراده مردمي است. وي گفت: امروز روز بسيار مهمي در تاريخ مصر است و اين الگو در جهان مورد استفاده قرار خواهد گرفت، چون اين الگو عمق برادري و روابط تنگاتنگ موجود بين مردم مصر را نشان ميهد.
مرسي تاكيد كرد كه نسلهاي آينده مصر هرگز اين روز را فراموش نخواهند كرد، روزي كه در آن فرماندهان ارشد نيروهاي مسلح مصر به اراده ملت آري گفتند و قدرت را با اشتياق به منتخب ملت تحويل دادند و به وعده خود وفا كردند. مرسي افزود، نيروهاي مسلح بر اين موضوع تاكيد دارد كه اراده ملت مصر از هر ارادهاي بالاتر است و من امروز، با احترام و افتخار تمام انتقال قدرت از "حسين طنطاوي" و برادرانم در شوراي عالي نيروهاي مسلح اين مسئوليت را مي پذيرم تا مسئول اين نظاميان شوم، همان طور كه مسئول همه ملت مصر هستم.
وي افزود: ملت مصر و جهان از نيروهاي مسلح اين كشور تقدير ميكند. من گواهي ميدهم كه شما دوستدار مصر هستيد و بر محقق شدن منافع كشور اصرار داريد. شما با ملت مصر در يك سنگر هستيد. رئيس جمهوري منتخب مصر با اشاره به اينكه هيچ يك از حقوق نيروهاي مسلح مصر آسيب نخواهد ديد و شما از حمايت هاي فزاينده من برخوردار خواهيد بود، گفت: ملت مصر در اين مرحله براي استقرار امنيت به شما نيازمند است. در سنگرهاي خود بمانيد.
محمد مرسي در ادامه گفت: ما خواهان بازنگري در ساختار امنيتي مصر هستيم و در اين زمينه بر نيروهاي پليس تكيه خواهيم كرد. همه نيروهاي مسلح مصر بايد در آمادگي كامل براي حفظ امنيت اين كشور قرار داشته باشند. وي از نيروهاي مسلح مصر خواست هميشه در بالاترين سطح آمادگي قرار داشته باشند و هرچه مي خواهند در خواست كنند تا فراهم شود، چون مهمترين اولويت براي مردم حفظ امنيت و ثبات كشور است و نيروهاي پليس در اين زمينه نقش مهمي دارند و همه خواستههاي آنان برآورده خواهد شد تا به وظايف خود در حفظ امنيت داخلي كشور عمل كنند.
مرسي گفت: به همه خواستههاي ارتش نيز پاسخ داده خواهد شد تا امنيت خارجي كشور را حفظ كنند، چون حفظ امنيت بهبودي اوضاع اقتصادي و اجتماعي و كاهش اختلافات و افزايش توسعه كشور را به دنبال دارد. از سوي ديگر "محمد حسين طنطاوي"، رئيس شوراي عالي نظامي مصر نيز نشان نيروهاي مسلح اين كشور را به محمد مرسي، رئيسجمهور مصر تقديم كرد. رئيس شوراي عالي نظامي مصر در مراسم انتقال قدرت به محمد مرسي در سخناني انتخاب مرسي به رئيسجمهوري مصر را به وي تبريك گفت و براي وي، پيروزي در مراحل سخت پس از انقلاب را آرزو كرد.
- رئیس شورای عالی نیروهای مسلح مصر تأکید کرد نظامیان از "محمد مرسی" رئیس جمهور منتخب این کشور حمایت می کنند.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، ارتشبد "محمد حسین طنطاوی" در سخنانی در مراسمی که نیروهای مسلح ترتیب داده بودند گفت شورای نظامی همواره تأکید کرده است جایگزین مشروعیت نیست. طنطاوی در حالی که خواسته های مردم را مشروع دانست تأکیدکرد شورای نظامی در کنار مردم به اعتبار آنکه مردم منبع و منشأ قدرت هستند ایستاده است. وی افزود شورای نظامی در مرحله بسیار دشوار انتقالی، مسئولیت اداره کشور را به عهده داشت.
- مشروح سخنان رئيس جمهور منتخب مصر در ميدان التحرير
رئيس جمهور منتخب مصر در ميدان التحرير قاهره كه از بيشتر شبكه هاي تلويزيوني از جمله تلويزيون المصريه پخش شد با شعار دهندگان ميدان التحرير همصدا شد و شعار "انقلابيون، آزادگان تا پايان ادامه مي دهيم" را فرياد زد.
به گزارش المصريه، رئيس جمهور منتخب مصر گفت: اي مردم بزرگ مصر! اي عزيزان بزرگ! اي مردم شريف مصر! اي مردم كهن مصر! اي حاضران در ميدان انقلاب، ميدان آزادي و ميدان التحرير! اي كساني كه اكنون در همه ميدان هاي مصر حاضريد! اي كساني كه اكنون در همه روستاها، شهرها، استان هاي مصر حضور داريد! اي كساني كه اكنون مرا در خانه ها مشاهده مي كنيد و اي كساني كه اين صحنه را شاهد هستيد! اي جهان آزاد! اي عرب ها، اي مسلمانان، اي عزيزان، اي ملت مصر و اي خواهران و برادران! اي پسران و دختران! اي مسلمانان مصر! اي مسيحي هاي مصر! اي شهروندان عزيزي كه در هر جايي حضور داريد! اي مصري هاي داخل و خارج! شما براي من عزيز، گرامي و شريف هستيد. ما امروز اينجا به همه جهان اعلام مي كنيم كه اين مصر است. اينها مصري هستند. اينها انقلابيون اند. اينها همان كساني اند كه اين حماسه و انقلاب را رقم زدند. اين ميدان شهداء است. اين ارواح آن هاست كه در فضاي ما، ميدان التحرير، ميدان انقلاب، ميدان شهدا و همه ميدان هاي شهدا و همه استان هاي مصر در جمع ما حاضرند. اي عزيزان! اي مردم عظيم الشان مصر! پيش از اينكه سخنان برآمده از قلبم را به شما بگويم، مي گويم كه عصر روز يكشنبه گذشته زماني كه نتيجه انتخابات اعلام شد و كميته عالي انتخابات رياست جمهوري- به فضل خدا و به اراده شما- اعلام كرد من رئيس جمهور مصر باشم براي من افتخار و وظيفه اي است كه به آن مباهات ورزم و بر دوش كشم. عصر آن روز خطاب به همه مردم مصر سخن گفتم و از استان ها و بسياري از گروه هاي مصري سخن گفتم، اما فراموش كردم و از برخي استان ها و گروه هاي مهم مصري ياد نكردم و از آن ها تقدير نكردم و مورد احترام قرار ندادم. اما اكنون در اينجا به همه مردم و فرزندان مصر، كساني كه شيطان سبب شد ذكر نام آن ها را در استان هاي مصر مانند دميات، بحيره، قاهره، جيزه فراموش كردم، سلام و درود مي فرستم. آن ها بي شك، مانند استان ها و گروه هايي كه ياد كردم نزديكان من و عزيزان من هستند. به همه گروه هاي مصر درود مي فرستم و تاكيد مي كنم كه علاوه بر كساني كه روز يكشنبه ذكر آن ها رفت از اهل فن (متخصصان)، مبتكران و اصحاب فرهنگ، رسانه هاي مخلص مصر، عزيزان، برادران و خواهران تقدير و تشكر مي كنم. همچنين از (كاركنان) بخش گردشگري تشكر مي كنم.
التحرير شاهد تولد جديد مصر آزاد است
محمد مرسي در ادامه سخنان خود گفت: ميدان . امروز در كنار شما به همه انقلابيون مصر در همه ميدان هاي مصر درود مي فرستم. همه شما را بسيار دوست دارم. پيش از شما به شهداء درود مي فرستم كه با فداكاري بزرگ درخت انقلاب و آزادي را سيراب كردند. درخت انقلاب را ده ها سال پيش و ابتداي قرن گذشته مردان بزرگي كاشتند و خون شهداء آن را در دهه 20، 30، 40، 50 و 60 سيراب كردند و تو چه داني كه قرن 60 چيست؟ پس از آن دوره، (مسير انقلاب) دهه به دهه و پس از ظلم و ستم طولاني و شب سياهي كه تا 25 ژانويه 2011 ادامه يافت.
همچنين به همه مجروحان شريف انقلاب، خانواده هاي آن ها، خانواده هاي شهدا و مجروحان سلام و درود مي فرستم. به هر كسي كه به كشور و ميهنش و در راه نهضت آن فداكاري كرد سلام و درود مي فرستم. اي انقلابيون پايمرد كه شامل همه زنان، كودكان و دختران هستيد، به شما مي گويم كه انقلاب به اهدافش خواهد رسيد و ادامه خواهد يافت. امروز در اراده واضح كل مردم مصر در رئيس جمهور منتخب كه كشتي كشور را هدايت مي كند متبلور شده است. او (رئيس جمهور) پيش از آن انقلاب را با مسئوليتي كه داشت هدايت مي كرد و امروز در برابر انقلابيون ايستاده و جلودار مسير آن هاست و اين مسئوليت را در برابر خداوند و آن ها برعهده دارد تا اين انقلاب در تحقق بخشيدن به همه اهدافش پيروز شود. امروز در برابر شما و همه مردم مصر به اينجا آمده ام زيرا كاملا ايمان دارم كه شما منبع قدرت هستيد و مشروعيتي هستيد كه هيچ مشروعيت و قانوني فراتر از آن نيست. شما صاحب و منبع قدرت هستيد. شما مشروعيت هستيد. كسي كه به غير از شما وابسته باشد خسران مي بيند. كسي كه با اراده شما اراده و حركت كند موفق مي شود. ما مي خواهيم كشورمان موفق شود.
وي ادامه داد: من به اينجا آمده ام زيرا كاملاً مي دانم كه شما منبع قدرت و مشروعيتي هستيد كه فراتر از همه هستيد. شما فراتر از همه هستيد. احدي، هيچ موسسه اي، هيچ كميته اي و طرفي فراتر از اراده شما نيست. ملت منبع كل قدرت است، حكومت مي كند، تصميم مي گيرد و عزل و نصب مي كند. از اين رو، امروز نزد مردم مصر آمده ام. همه اكنون صداي من را مي شنود. همه مردم، وزارتخانه ها، دولت، ارتش، پليس، زنان و مردان مصر در داخل و خارج مي شنوند. هيچ قدرتي فراتر از اين قدرت (مردم) نيست. شما مردم مصر، منبع قدرت هستيد
محمد مرسي در اين هنگام ميكروفون را كنار نهاد و در حالي كه با دستانش تجمع مردم را نشان مي داد فرياد زد هيچ قدرتي فراتر از اين نيست. شما م. شما صاحب اراده ايد. شما منبع اين قدرت ايد و به هر كسي كه بخواهيد آن را واگذار و از هر كس كه بخواهيد آن را سلب مي كنيد.
امروز بدون لباس ضد گلوله (جليقه ضد گلوله) به اينجا نزد شما و نزد ملت مصر آمده م. من به فضل خداوند و فضل شما ايمان دارم. من از كسي جز خداوند هراسي ندارم. من هزار بار به شما تكيه دارم. براي همين پس از اينكه شما مردم مصر مسئوليت بر دوش من نهاديد به نزد شما آمده ام تا بار ديگر با شما عهد ببندم و به شما يادآور شوم كه من هميشه پس از خداوند از شما كمك و تاييد خواهم گرفت. آيا شما نيز آماده هستيد؟ از شما سؤال مي كنم كه آيا با من هستيد؟ ما بايد همه حقوق خود و حقوق شما را بگيريم. تا زماني كه اراده شما پس از اراده خداوند اين چنين باشد، هيچ كسي، هر كس كه باشد، چيزي از حقوق شما نخواهد كاست.
هيچ حقي از حقوق كساني كه به من نه گفتند، كاسته نخواهد شد.
مرسي گفت: اي مردم بزرگ مصر! من اكنون پيش از اينكه در برابر هر طرف و ارگان ديگري بايستم و پيش از هر گونه اقدامي در برابر شما مي ايستم و به شما مي گويم كه اي مردم عظيم ! اي كساني كه در همه ميدان ها حضور داريد! اي كساني كه اكنون در همه منازل بيننده اين صحنه هستيد! اي كساني كه مرا انتخاب كرده ايد و اي كساني كه با من مخالفت كرديد! من به طور يكسان و مساوي متعلق به همه شما هستم. اين است دمكراسي. مرحله اول پايان يافت و ما به سوي سازندگي پيش مي رويم. اي ملت عظيم مصر! من پيش از هر ارگان و نهاد ديگري در پيشگاه شما ايستاده ام و با صداي بلند در برابر كساني كه اينجا يا استان ها، شهرها و روستاي ديگر حضور دارند مي گويم شما اصل و پايه هستيد و ديگران نماينده (عامل) شما هستند و اگر نماينده يا عامل از ميان شما برود به شما كه اصل هستيد باز مي گرديم. با خداوند و با شما عهد مي بندم. به خداوند عظيم سوگند مي خورم كه مخلصانه از نظام جمهوري محافظت كنم و به قانون اساسي و قانون عادي احترام قائل شوم و در جهت منافع مردم به طور كامل تلاش كنم و استقلال كشور و تماميت اراضي آن را حفظ كنم. من در پيشگاه شما سوگند ياد مي كنم.
خون شهداء و زخمي شدگان و قصاص آن ها ديني بر گردن من است.
رئيس جمهور منتخب مصر ادامه داد: اي مردم مصر! اي ملت مصر در سراسر كشور! با خداوند و با شما عهد مي بندم. در پيشگاه شما و جهانيان عهد مي بندم كه به اين سوگند وفادار باشم. با شما عهد مي بندم كه هر لحظه در كنار شما براي وحدتمان و تقويم قدرتمان تلاش كنم. تاكيد مي كنم كه با هر تلاشي براي كاستن از قدرت مردم يا نمايندگان آن مخالفت مي كنم. براي همه شما تاكيد مي كنم كه من به عنوان رئيس جمهور همه مردم مصر و پس از تدابير قانوني، كه مورد احترام است براي گذر از همه موانع تلاش خواهم كرد. با اراده شما تاكيد مي كنم كه با هر گونه تلاشي براي كاستن از قدرت شما مخالفت مي كنم. در اينجا واژه مخالفت كافي نيست زيرا من با انتخاب شما تصميم گيرنده هستم. من با اراده شما تصميم گيرنده ام. از اين رو، تاكيد مي كنم كه قدرت (اختيارات) مردم يا نمايندگان آن ها نبايد كاسته شود. من درباره هيچ يك از اختيارات رئيس جمهوري كوتاهي نخواهم كرد. من در اين باره كوتاهي يا مسامحه نخواهم كرد و اصلاً اختيار چنين كاري را ندارم. من حق ندارم درباره اختيارات و وظايفي كه شما بر دوش من نهاديد و مرا براساس آن اختيارات انتخاب كرديد كوتاهي كنم. اين عهدي بين من با شماست. اين مفهوم دولت جديد است و به هيچ وجه به اين معنا نيست كه ما به قانون احترام نمي گذاريم يا فراتر از قانون اساسي، دستگاه قضايي يا نهادهاي ديگر هستيم. بين اين خواست ما و احترام به قانون اساسي و دستگاه قضايي يا نهادهاي ديگر مغايرتي وجود ندارد. به همراه شما و در هر لحظه براي برآورده شدن اهداف كامل انقلاب تلاش خواهم كرد و درباره حقوق آن يا همان طوري كه وعده داده ام در حقوق شهداي آن كوتاهي نخواهم كرد. خون شهداء و زخمي شدگان و قصاص آن ها ديني بر گردن من است و درباره آن مسامحه و سستي نخواهم كرد.
خداوند ظالم را به سزاي اعمالش مي رساند
مرسي افزود: در دوره رياست جمهوري ام براي وحدت كشور تلاش خواهم كرد و در اين باره منافع عالي كشور را بر هر چيز ديگري برتري خواهم داد. بر مباني حق و عدالت، آزادي، عدالت اجتماعي، لغو، محو و از ميان برداشتن هر نوع اشكال ظلم و فساد، تبعيض تلاش خواهم كرد. خداوند ظالم را به سزاي اعمالش مي رساند. امروز اين را مي بينيم كه خداوند چگونه ظالمان را به ظلمشان گرفتار كرده است.
- مقامات مصري مقادير زيادي سلاح از جمله تعداد زيادي موشك هاي گراد را كه از ليبي به خاك مصر وارد شده بود و احتمالا قرار بود به غزه منتقل شود، كشف و توقيف كردند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه؛ اين كشف كه در شهر بندري مطروح در نزديكي مرز با ليبي صورت گرفت شامل 138 فروند موشك گراد كامل و 139 كلاهك موشك از اين نوع و همچنين حدود 30 قبضه سلاح خودكار و حدود هفت هزار مهمات از كاليبرهاي مختلف، بود. تحقيقاتي براي مشخص شدن مقصد دقيق اين سلاح ها كه احتمالا قرار بود به نوار غزه يا در صحراي سينا هم مرز با رژيم صهيونيستي رژيم صهيونيستي ارسال شود، آغاز شده است.
نوار غزه در كنترل جنبش مقاومت اسلامي حماس قرار دارد. براساس اين گزارش، وزارت كشور مصر اعلام كرد پليس در جستجوي2 فردي است كه گفته مي شود مسئول انتقال اين سلاح ها به صحراي سينا يا به فلسطين بوده اند.
- عضو كميته روابط خارجي حزب آزادي و عدالت، شاخه سياسي اخوان المسلمين تاكيد كرد كه شوراي نظامي پس از اداي سوگند "مرسي" مقابل دادگاه عالي قانون اساسي، به اين راحتي از تصميمات خود درباره سلب اختيارات رییس جمهور بازنخواهد گشت.
به گزارش شبكه خبري العالم، "وليد الحداد" با اشاره به اين كه محمد مرسي شنبه به طور رسمي سوگند رياست جمهوري ياد خواهد كرد و كار خود را به عنوان رييس جمهور آغاز مي كند، تاكيد كرد كه مرسي براي احقاق مطالبات مردم تلاش خواهد كرد. الحداد خاطر نشان كرد، شوراي نظامي، به مجرد اداي سوگند مرسي، از تصميمات خود بازنخواهد گشت، زيرا رييس جمهور، قوه مجريه را در دست خواهد گرفت اما قوه مقننه همچنان در اختيار نظاميان خواهد بود. وي افزود، به همين سبب هنوز مرحله اي ديگر براي پيروزي كامل انقلاب مصر باقي مانده است كه از مردم و انقلابيون مي خواهيم از رييس جمهور حمايت كنند تا او بتواند بخشي از اختيارات و صلاحيت هاي غصب شده اش توسط شوراي نظامي را بازپس بگيرد.
الحداد با بيان اين كه حزب آزادي و عدالت و مردم مصر مخالف اعلاميه مكمل قانون اساسي صادر از سوي شوراي نظامي هستند آن را به مثابه تلاش نظاميان براي باقي ماندن در حاكميت دانست. وي افزود: انقلاب مصر همچنان در مرحله ادامه تحقق مطالبات قرار دارد. الحداد با اشاره به سخنراني مرسي در ميدان التحرير اظهار داشت: روز جمعه، مصر شاهد روزي نو در تاريخ اين سرزمين بود زيرا براي نخستين بار يك رييس جمهور مردمي در كنار ملت و مردم انقلابيش در ميدان التحرير ايستاد تا تاكيد كند كه همواره حامي مردم خواهد بود. الحداد گفت: تا به حال سابقه نداشته است كه رييس جمهور مصر براي شركت در نماز جمعه، همراه نمازگزاران به الازهر برود و اين به معني آغاز دور تازه اي از تاريخ مصر و دوره مصر انقلابي است.
وي تاكيد كرد: مرحله آينده، شاهد فشارها و تظاهرات و اعتراضات مختلفي از سوي گروه ها و نيروهاي سياسي مصري براي لغو مكمل قانون اساسي مصر ولغو حكم انحلال مجلس خواهد بود.
- رئيس سخنگوی رسمی جنبش ششم آوریل مصر گفت: آمدن "محمد مرسی" به میدان التحریر شهر قاهره برای ادای سوگند در برابر مردم، لحظه تاریخی و نشان دهنده این حقیقت است که انقلاب مصر برای تحقق همه اهداف پابرجاست و ادامه دارد .
به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه العالم "محمود عفیفی" در گفتگو با این شبکه خبری اظهار داشت، مرسی نباید در برابر اختیارات خود سهل انگاری کند. ما رئیس جمهوری می خواهیم که از همه اختیارات قانونی برخوردار باشد، رئیس جمهور منتخب مشروعیت خود را از مردم و انقلاب گرفته و همه اختیارات وی باید از شورای نظامی بازپس گرفته شود. وی با اشاره به اینکه مردم مصر برای مخالفت با اعلامیه متمم قانون اساسی که شورای نظامی را به دولتی در دل دولت اصلی تبدیل می کند، در میادین باقی می مانند، افزود، هدف از تجمع مردم در روز جمعه ضد اعلامیه متمم قانون اساسی و تصمیم انحلال پارلمان، اعمال فشار بیشتر بر شورای نظامی بود.
محمود عفیفی افزود، سوگند یاد کردن مرسی در برابر مردم مصر، شورای نظامی و جهان را شدیدا تحت تاثیر قرار داد و نشان داد انقلاب مصر هنوز ادامه دارد و برای به ثمر نشستن اقدامات بزرگی انجام خواهد داد. وی بر ضرورت اتحاد مواضع گروه های ملی و انقلابی نسبت به اعلامیه متمم قانون اساسی و علیه تسلط شورای نظامی بر حکومت تاکید کرد.
- یکی از رهبران حزب آزادی و عدالت وابسته به جنبش اخوان المسلمین مصر در قاهره تاکید کرد "محمد مرسی" رئیس جمهور این کشور ادامه ایفای نقش شورای نظامی در عرصه سیاسی را نمی پذیرد.
"خالد حنفی" در گفتگو با شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی درباره سخنرانی محمد مرسی گفت، مرسی در واقع در چند سخنرانی اخیر خود به احترام به نهادهای حکومتی موجود از جمله دستگاه قضایی، پلیس و ارتش اشاره کرد، اما تاکید کرد که باید این نهادها در چارچوب نقش خود عمل کنند و هیچ چیز فراتر از اراده ملت و رئیس جمهور که با اراده مردم به قدرت رسید وجود ندارد.
حنفی افزود، رقابت انتخاباتی آسان نبود و ما شاهد آن بودیم که بعضی طرف ها با سازماندهی و برنامه ریزی مشخص علیه اخوان المسلمین، حزب آزادی و عدالت و شخص مرسی تبلیغ می کردند. انحلال مجلس هم نشان داد که کشمکش سیاسی بین شورای نظامی و بقایای رژیم سابق با جنبش اخوان المسلمین وجود دارد. این ادعا که اخوان المسلمین با شورای نظامی به توافق یا معامله ای رسیده اند، درست نیست.
وی اضافه کرد، ملت مصر اصرار دارد که رئیس جمهور اختیارات کامل داشته باشد. گروه های انقلابی از مرسی حمایت می کنند. مردم نمی پذیرند که اختیارات رئیس جمهور سلب شود. به نظر من عملکرد مرسی در دو روز گذشته اراده جدی و قدرت وی را نشان داد. این عضو برجسته جنبش اخوان المسلمین خاطر نشان کرد، باید تاکید کرد که هیچ طرفی در مصر خواهان برخورد بین نهادهای حکومتی نیست. زیرا ما با چالش های بسیاری روبرو هستیم. اما در عین حال نمی پذیریم که اختیارات رئیس جمهور سلب شود یا شورای نظامی مانند گذشته به نقش خود ادامه دهد. من پیش بینی می کنم که مرسی طرحی را برای پایان دادن به اختلاف بر سر متمم قانون اساسی مطرح کند. ملت مصر با ادامه تحصن در شهرهای مختلف بر مخالفت با متمم قانون اساسی تاکید دارد.
- شبكه خبري آمريكايي در گزارشي به دلايل نفرت مصريهاي پس از انقلاب، از آمريكا پرداخت و نوشت بخش اعظم جامعه مصر آمريكا را كشوري مداخلهجو مي دانند.
شبكه خبري «ام.اس.ان.بي.سي» در گزارشي به بررسي ديدگاههاي مردم مصر در مورد آمريكا پرداخت و در تيتر خود نوشت، مصريهاي پس از انقلاب به آمريكا: [از كشور ما] بيرون برو.
اين گزارش در ادامه دلايل نظر منفي مصريها درباره آمريكا را بررسي كرد و با استناد به نتايج نظرسنجيها و تحقيقات نشان داد حوادث مصر موجب تعميق نفرت مصريها از آمريكا شده است. شبكه خبري ام.اس.ان.بي.سي نوشت يكي از دلايل چنين نفرتي اين است كه مصريها آمريكا را كشوري مداخلهجو ميدانند. اين شبكه خبري مينويسد، رابطه مصر با آمريكا به دههها قبل برميگردد. اما مصر زماني به عنوان محور سياستهاي آمريكا در خاورميانه ديده شد كه پيمان صلح كمپديويد با رژيم صهيونيستي را امضا كرد.
اين گزارش ميافزايد، پس از آن آمريكا رژيم مبارك و نظاميهاي مصر را از لحاظ مادي به گونهاي تقويت كرد كه اين رژيم 30 سال دوام آورد.
ام.اس.ان.بي.سي مينويسد با آن كه توده مردم مصر شايد از ظرائف سياستهاي آمريكا در مصر آگاه نباشند، اما آن ها اين وقايع را فراموش نكردهاند و به طور شهودي ميدانند كه آمريكا از مردي حمايت كرد و به وي مشروعيت بخشيد كه سه دهه به آن ها ظلم روا داشت. اين شبكه خبري در ادامه به نتايج نظرسنجي گالوپ اشاره كرده و مينويسد نتايج يك تحقيق جديد موسسه نظرسنجي گالوپ نشان ميدهد 81 درصد از مردم مصر با كمكرساني آمريكا به گروههاي سياسي مخالفند و 84 آن ها ميگويند درباره اهداف دموكراسي گستري آمريكا در منطقه شك دارند.
بخش اعظمي از مصريها هم با كمك رساني آمريكا به سازمانهاي مدني و هم با كمكهاي اقتصادي اين كشور به مصر مخالفند و كمكهاي آمريكا را ابزاري براي دستاندازي در سياستهاي داخلي و خارجي مصر ميدانند.
- روزنامه ماسكوفسكي كمسمولتس چاپ روسيه از مشكل روسيه در برقراري رابطه با مصر جديد خبر داد.
اين روزنامه به قلم "آندري ياشلافسكي" نوشت: در روسيه طي حكم دادگاه مورخ 14 فوريه سال 2003، سازمان اخوان المسلمين به عنوان سازمان تروريستي شناخته شده و فعاليت آن در سرزمين فدراسيون روسيه ممنوع اعلام گرديد زيرا اين سازمان بر اساس انديشه هاي "حسن البنا" و "سيد قطب"، براي سرنگوني دولت هاي غير اسلامي و برقراري حكومت اسلامي در سراسر جهان تلاش مينمايد. اين حكم ديوان عالي روسيه را نميتوان به اين سادگي لغو كرد.در همين حال كارشناسان روسي معتقدند كه كه "محمد مرسي" از سازمان اخوان المسلمين خارج شده است. به علاوه در مصر فعاليت حزب كمونيست ممنوع بود ولي قاهره نه تنها شريك بلكه طي مدتي متحد سياسي اتحاد شوروي كمونيستي بود.
- مردم در صنعا با برگزاري تظاهراتي در حمايت از ادامه انقلاب، پيروزي "محمد مرسي" را به مردم مصر تبريك گفتند.
به گزارش شبكه الجزيره، مردم در يمن با برگزاري تظاهرات در شهر صنعا خواستار ادامه انقلاب كشورشان تا رسيدن به پيروزي كامل شدند. يمنيها در اين تظاهرات با سردادن شعارهايي پيروزي محمد مرسي در انتخابات رياست جمهوري مصر را به مردم مصر تبريك گفتند. اين تجمع پس از نماز جمعه برگزار شد و معترضان تاكيد كردند كه تصميمات "عبدربه منصور هادي" رئيس جمهور يمن، ادامه مسير رژيم سابق است.معترضان خواستار پاكسازي حكومت از بازماندگان رژيم و اخراج وابستگان "عبدالله صالح" از ارتش شدند.
- روزنامه الراي چاپ كويت به مصري ها در مورد داشتن رابطه با ايران هشدار داد.
"وليد ابراهيم الأحمد" در مقاله اي نوشت، ضمن تبريك به "مرسي" و مصري ها و به ويژه اخوان المسلمين به مناسبت كسب اين پيروزي بزرگ تاكيد مي كنم كه اخواني ها بايد بدانند كه ايران از نظر سياسي تلاش دارد تا در مرحله كنوني از فرصت استفاده كرده و به معاشقه با پيروزشدگان در مصر بپردازد همان گونه كه ايران با حماسي ها دست به اين كار زد تا چندين هدف را كه مهم ترين آنها نفوذ اجتماعي، سياسي و اقتصادي در ميان فلسطيني ها بود محقق سازد تا بدين ترتيب بتواند در اجراي استراتژي (امام) خميني مبني بر صدور انقلاب موفق گردد . پس مصري ها بايد بسيار هشيار باشند زيرا اين نفوذ با پول حمايت مي شود و اگر مصري ها اين باب را در مقابل ايران باز بگذارند به زودي شاهد تفرقه و تشتت حزبي و سياسي خواهند بود.
شايان ذكر است؛ ارتجاع عرب در منطقه از گسترش نفوذ معنوي ايرانيان در منطقه و شكل گيري امت اسلامي شديدا نگرانند.
تونس
- رسانه هاي عرب زبان از استعفاي وزير اصلاحات اداري تونس به دليل محدوديت اختيارات وي خبر دادند.
به گزارش الجزيره در خبري گزارش داد كه "محمد عبو" وزير اصلاحات اداري دولت تونس استعفا كرد. اين وزير اظهار داشت كه محدوديت اختيارات وي در زمينه مبارزه با فساد علت استعفايش بوده است.
- نخست وزير تونس تاكيد كرد كه كشورش پس از كسب اطيمنان و دريافت تعهد كتبي و شفاهي از دولت ليبي مبني بر محاكمه قانوني و عادلانه 'البغدادي المحمودي"، آخرين نخست وزير ديكتاتور مخلوع اين كشور را به مقامات ليبيايي تسليم كرد.
الجبالي پس صدور دستور تسليم البغدادي به ليبي بامخالفت بسياري از چهره هاي سياسي و احزاب اين كشور مبني بر اينكه آزادي البغدادي از اختيارات رييس جمهور است؛ مواجه شد.
الجبالي با اشاره به برخي نگراني ها مبني بر عدم رعايت حقوق متهمان در زندان هاي ليبي، افزود: ما هيچگاه برادران ليبيايي خود را متهم به كوتاهي و عدم پايبندي به رعايت حقوق بشر در خصوص متهمان نمي كنيم. وي در خصوص دليل تاخير در تسليم كردن آخرين نخست وزير رژيم سابق ليبي به مقامات جديد اين كشور نيز يادآورشد، مي بايست البغدادي المحمودي را به دولت منتخب مردم ليبي تسليم مي كرديم.
- وزير خارجه تونس در اظهاراتي مداخله جويانه با تاكيد بر آن كه كشورش با اجراي سناريوي يمن در سوريه موافق است، اعلام كرد كه موضع تونس و روسيه درخصوص سرنوشت "بشار اسد" با يكديگر متفاوت است.
به گزارش روزنامه فرامنطقهاي القدس العربي، "رفيق عبدالسلام"، وزير خارجه تونس در اظهاراتي مداخله جويانه از اجراي سناريوي يمن در سوريه حمايت كرده و عنوان داشت كه موضع تونس و روسيه درخصوص سرنوشت سوريه با يكديگر متفاوت است. وي در ادامه افزود، تونس با هرگونه مداخله نظامي و خارجي در امور سوريه كاملا مخالف است اما رويكرد ما با روسيه درخصوص سرنوشت بشار اسد، رئيس جمهوري سوريه متفاوت است چرا كه ما اجراي سناريوي يمن در سوريه را ترجيح ميدهيم.
وي در ادامه افزود، ما در اتحاديه عرب امكان انتقال مسالمتآميز قدرت در سوريه را براي ممانعت از وقوع جنگ داخلي بررسي كرديم، اما به نظر ميرسد كه موانع و پيچيدگيهاي مربوط به اوضاع سوريه مانع از اجراي سناريوي يمن در اين كشور ميشود. عبدالسلام تاكيد كرد، نميتوان گفت كه موضع روسيه و تونس درخصوص سوريه مشابه است اما ما با روسيه در خصوص حمايت از طرح "كوفي عنان"، فرستاده مشترك اتحاديه عرب و سازمان ملل به سوريه اتفاق نظر داشته و بر لزوم حل و فصل بحران سوريه در چارچوب طرح سوري-عربي تاكيد ميكنيم.
وي در ادامه افزود: ما از اجراي اصلاحات سياسي و از محقق شدن آرمانهاي مردم سوريه حمايت ميكنيم و با مداخلهي نظامي كشورهاي خارجي و ورود گروههاي مسلح به اين كشور مخالف هستيم، چرا كه اين مساله بحران سوريه را پيچيدهتر ميسازد. رفيق عبدالسلام اظهار كرد، ما شاهد تجربه پيشين كشورهاي ديگر مانند عراق بودهايم و نميخواهيم كه اين مساله در سوريه نيز تكرار شود البته خواهان مداخله گروههاي بشردوستانه در سوريه هستيم. وي در واكنش به خبرهايي كه از حضور گروه هاي مسلح تونسي در ميان مخالفان سوري حكايت دارد، اظهار كرد: اگر اين مساله صحت داشته باشد مسئولان تونس نسبت به آن ناراضي هستند و تمايل ندارند كه هيچ يك از جوانان تونسي يا ديگر كشورهاي عربي را در امور سوريه دخيل ببينند. وي در خصوص گروههاي سياسي تونس كه در تلاش هستند دولت كنوني اين كشور را بركنار كنند، اظهار كرد: هيچ كس نميتواند دولت كنوني را بركنار كند چرا كه اين دولت از زمان استقلال تونس قدرتمندترين دولت در اين كشور از لحاظ مشروعيت بوده است. عبدالسلام تاكيد كرد، كساني كه امروز در تونس بر منصب قدرت نشستهاند باور دارند كه با اراده مردمي و انتخابات آزاد و شفاف و نه از طريق كودتاي نظامي و روشهاي غير قانوني بر سر كار آمدهاند.
وي درخصوص گروههاي سلفي اظهار كرد: در ميان اين گروهها يك رويكرد منفي وجود دارد كه ما با آن و تفسيرهايي كه از متون ديني دارند مخالف بوده و بر اين عقيده هستيم كه تا زماني كه سلفيها مسالمت آميز عمل كنند ما ميتوانيم با آنها بر سر ميز مذاكره بنشينيم. عبدالسلام افزود كه مسئولان تونس با هرگونه تهديدي عليه امنيت ملي چه از سوي القاعده و چه از سوي هر سازمان ديگري با جديت برخورد خواهند كرد.
الجزاير
- به دنبال اقدام دولت الجزاير در صدور حكم اعدام براي 8 تروريست از جمله سركرده القاعده در مغرب اسلامي، مركز فرماندهي الجزاير حمله خونبار اين گروه تروريستي قرار گرفت.
به گزارش روزنامه فرامنطقه اي "القدس العربي"، جنبش وحدت و جهاد در غرب آفريقا از انشعابات القاعده در مغرب اسلامي مسئوليت حمله خونبار صبح به مقر مركز فرماندهي نظامي شهر الورقله الجزاير را برعهده گرفت.
جنبش وحدت و جهاد در غرب آفريقا شاخه اي از القاعده است كه در روزهاي اخير پس از درگيري شديد با شورشيان الطوراق وابسته به جنبش ملي آزادي بخش ازواد، شمال مالي را تحت كنترل خود گرفته اند.
"عدنان ابووليد الصحراوي"، سخنگوي جنبش وحدت و جهاد اين اقدام خود را قصاص مقامات الجزاير دانستند. وي افزود: حمله به ژاندارمري با يك خودروي حامل 1300 كيلوگرم مواد منفجره صورت گرفت و يك نيروي پليس را كشته و سه تن ديگر را زخمي كرد.
اين هشت نفر كه حكم هفت نفر آن ها به طور غيابي صادر شده است به ترور، آدربايي، شكنجه و حملات با به كارگيري مواد منفجره در اماكن عمومي متهم هستند.
سودان
- اتحادیه آفریقا و رسانه های دولتی سودان اعلام کردند، سودان با ارسال کمک های بشردوستانه برای غیرنظامیان در مناطق تحت کنترل شورشیان در دو ایالت مرزی که گروه های کمک رسان نیز درمورد خشکسالی قریب الوقوع در این مناطق هشدار داده اند ، موافقت کرده است.
سازمان ملل متحد و گروه های کمک رسان اعلام کرده اند درگیری ها در دو ایالت نیل آبی و کردفان جنوبی باعث آواره شدن صدها هزار نفر از ساکنان این دو ایالت طی یک سال گذشته شده است. درگیری ها بین نیروهای دولتی و شورشیان جنبش آزادیبخش خلق سودان در شمال پس از اعلام استقلال سودان جنوبی در سال گذشته آغاز شد.
گروه
های کمک رسان و سازمان ملل
متحد اعلام کرده اند این درگیری ها باعث کاهش
برداشت محصول در این دو
ایالت شده است و این مسئله می تواند باعث کمبود
شدید مواد غذایی در ایالت
نیل آبی و کردفان جنوبی شود .
به گزارش
خبرگزاری رویترز از آدیس
آبابا و خرطوم، اتحادیه آفریقا، سازمان ملل متحد
و اتحادیه عرب اوایل امسال
طرحی را به منظور تضمین تحویل کمک به این دو
ایالت ارائه کردند اما سودان
این پیشنهاد را رد و اعلام کرد اوضاع انسانی
را در این مناطق تحت کنترل
دارد.
با این حال رسانه های دولتی سودان اعلام کردند دولت سودان با پیشنهاد مطرح شده درخصوص ارسال کمک های بشردوستانه برای این دو ایالت موافق است. اتحادیه آفریقا از این تصمیم دولت سودان استقبال و با انتشار بیانیه ای اعلام کرد آماده مشارکت در زمینه نظارت بر این روند است.
115384-91.04.11
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
آفران: تحولات آفريقاي عربي |
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |