مصر
- رئيس جمهور منتخب مصر دستور داد كميته اي براي بررسي احكام صادره در دادگاه هاي نظامي مصر تشكيل شود.
به گزارش خبرگزاري شينهوا، بر اساس تصميم، "محمد مرسي"، كميته اي براي بررسي شكايت تمام غيرنظامياني كه بعد از تحولات سال گذشته اين كشور در دادگاه هاي نظامي محكوم شده اند تشكيل خواهد داد.
اين كميته بايد ظرف مدت دو هفته گزارش كاملي در اين باره به رئيس جمهور ارائه دهد. اين كميته همچنين به بررسي پرونده تمام بازداشت شدگان و انقلابيوني خواهد پرداخت كه دادگاه هاي عادي عليه آن ها حكم صادر كرده اند. اعضاي دادستاني نظامي و غيرنظامي و چهار نماينده جامعه مدني و انقلابيون در اين كميته عضويت خواهند داشت. رئيس جمهور تمام دستگاه ها را ملزم ساخته است اين كميته را در تهيه گزارش ياري دهند.
- رسانه های مصری وابسته به بازرگانان حزب حاکم سابق در این کشور به تلاش برای مخدوش کردن وجهه "محمد مرسی" رئیس جمهور جدید مصر ادامه می دهند.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، شبکه های تلویزیونی خصوصی وابسته به حزب منحل ملی مصرخبرهای جعلی علیه اسلام خواهان در این کشور منتشر می کنند. هدف این رسانه های وابسته به رژیم سابق مصر، ناکام گذاشتن اهداف انقلاب در این کشور است. "حازم غراب" مدیر شبکه «مصر 25» در این باره به العالم گفت: افکار عمومی مصر می دانند که بازرگانانی که در زمان رژیم سابق قدرت گرفتند، به سوء استفاده از رسانه ها ادامه می دهند. "صفوت العالم" استاد رسانه در دانشگاه قاهره هم در گفتگو با العالم تصریح کرد، رسانه های مصر باید پاکسازی شود و توجیهی برای حملات شخصی علیه محمد مرسی وجود ندارد. این رسانه ها بدون ارائه مدارک، نخواهند توانست افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دهند.
- طرفداران شورای نظامی مصر و جنبش جوانان ماسپیرو در میدان التحریر قاهره علیه جنبش اخوان المسلمین این کشور تظاهرات می کنند.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، برگزارکنندگان این تظاهرات، پارچه نوشته هایی را در میدان التحریر در مخالفت با جنبش اخوان المسلمین و مجلس موسسان و در حمایت از انحلال مجلس نصب کرده اند. این افراد خواهان انحلال همه احزاب و گروه های وابسته به جمعیت های دینی از جمله اخوان المسلمین هستند.
- دبیرکل جنبش اخوان المسلمین مصر تاکید کرد دشمنی یا برخوردی بین شورای نظامی و این جنبش وجود ندارد.
به
گزارش شبکه تلویزیونی
الجزیره، "محمود حسین" در گفتگو با این شبکه افزود،
شورای نظامی در واگذاری قدرت
جدی بود، اما ملاحظاتی در این باره داشت.
وی
گفت: قدرت در مصر در ظاهر
واگذار شد، هر چند که در عمل در بسیاری از
موارد، واقعا واگذار نشده
است. اما به اعتقاد من، کسی که تاکنون به این
صورت قدرت را واگذار کرده
است، تکمیل روند واگذاری قدرت را متوقف نخواهد
کرد.
حسین ادامه داد، من با این مسئله که گفته شود شورای نظامی برای
واگذاری قدرت جدی نیست،
موافق نیستم. شاید شورای نظامی در این باره تعلل
کرده یا ملاحظاتی و خواسته
هایی داشته است و این مسئله حق این شوراست که
بخواهد اطمینان پیدا کند. ما
این حق شورای نظامی را درک می کنیم. دبیرکل جنبش
اخوان المسلمین مصر تاکید کرد تصمیم گیری درباره مسئله تشکیل کابینه جدید مربوط به
"محمد مرسی" رئیس جمهور است.
محمود حسین گفت:
حزب آزادی و عدالت تشکیل دولت جدید را بررسی نخواهد کرد، مگر آنکه مرسی چنین
درخواستی را مطرح کند.
حسین افزود، برنامه ای برای توسعه مصر وجود دارد و ما اصرار داریم که همه طرف ها در آن مشارکت داشته باشند. محمد مرسی در برنامه صد روزه خود پنج اولویت را تعیین کرد. همه گروه های سیاسی مصر برای پیشبرد این برنامه تلاش خواهند کرد.
- "عمرو موسي" نامزد دور اول انتخابات رياست جمهوري مصر، اعلام كرد كه با قدرت گرفتن اخوان المسلمين و رياست جمهوري "مرسي"، بعيد است اين گروه به خاطر آينده مصر به تسويه حساب سياسي با ديگر احزاب مصر دست بزند.
به گزارش المحيط، وي گفت: با روي كار آمدن محمد مرسي به عنوان رياست جمهوري منتخب مصر كه با حمايت اخوان المسلمين پا به عرصه انتخابات اين كشور گذاشت، بسياري از احزاب و شخصيت هاي سياسي اين كشور با نگراني روبرو كرد، اما با سخنراني هاي مرسي در چند روز اخير مشخص شد، اين گروه خواهان همبستگي همه جريان ها و احزاب سياسي در مصر است و انتظار من اين است كه مرسي با شركت دادن افراد گوناگون از نيروهاي سياسي در كابينه دولت، كشور را از بحران و حوادث مختلف بگذراند.
وي همچنين سخنان "احمد شفيق" در رابطه با تقلب در انتخابات را رد كرد و گفت: محمد مرسي در روند دمكراسي خواهي مردم مصر به مسند رياست جمهوري دست يافت و بر ما واجب است كه او را در كارهايش كمك كنيم. موسي همچنين در مورد رابطه مصر با رژيم صهيونيستي، گفت كه اين رژيم خطر اصلي براي مصر بشمار مي رود كه ما در مسائل زيادي همچون اشغال فلسطين، وجود زرادخانه هاي هسته اي و شهرك سازي با اين رژيم اختلافات بنيادين داريم.
- مشاور سیاسی نخست وزير دولت حماس در نوار غزه اعلام کرد، به زودی هیاتی از جنبش مقاومت اسلامی حماس، به ریاست "خالد مشعل" برای دیدار با رئیس جمهوري منتخب مصر به قاهره سفر خواهد کرد.
"یوسف رزقه"، مشاور سیاسی نخست وزير دولت حماس در نوار غزه در گفتگو با روزنامه الرساله خاطرنشان کرد که این هیات به محض فراهم شدن مقدمات لازم از سوی طرف مصری به قاهره سفر خواهد کرد و هم رهبران داخل جنبش حماس و هم رهبران خارج در آن حضور خواهند داشت. به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، رزقه تاکید کرد که هیات جنبش حماس به ریاست خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی این جنبش در دیدار با "محمد مرسی"، رئيس جمهوري مصر تحولات فلسطین و مساله آشتی ملی، برق و مشکلات گذرگاه رفح در مرزهای مصر با غزه را مورد بحث و بررسی قرار خواهد داد.
- سفر آتي وزير خارجه آمريكا به چند كشور جهان از جمله مصر
به گزارش خبرگزاري فرانسه، "ويكتوريا نولاند"، سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا در بيانيهاي اعلام كرد، "هيلاري كلينتون"، وزير امور خارجه آمريكا پنجم ژوئيه (15 تير) واشنگتن را به مقصد فرانسه، ژاپن، مغولستان، ويتنام، كامبوج، مصر، لائوس و سرزمينهاي اشغالي ترك كرد.
وزير امور خارجه آمريكا در سفرش به آسيا همچنين توقف دو روزهاي را در مصر كه اصليترين همپيمان واشنگتن در خاورميانه به شمار ميآيد خواهد داشت و قرار است با "محمد مرسي"، رئيس جمهوري منتخب مصر ملاقات كند.
هيلاري كلينتون آخرين بار در ماه مارس 2011 به مصر رفت. كلينتون سفر خود را در 16 و 17 ژوئيه ضمن ملاقات با مقامهاي رژيم صهيونيستي پايان خواهد داد. براساس بيانيهاي كه از سوي وزارت امور خارجه آمريكا صادر شد هيلاري كلينتون با رهبران رژيم صهيونيستي ملاقات خواهد داشت و در اين ملاقات به بحث و گفتگو درباره تلاشها براي دستيابي به صلح و پارهاي از مسائل منطقهاي و دو جانبه خواهد پرداخت.
- جمعی از سناتورهای آمریکائی هرگونه کمک نظامی این کشور به مصر را مشروط به تائید وزارت خارجه آمریکا مبنی بر پایبندی قاهره به قرارداد سازش سال 1979 مصر با رژیم صهیونیستی کردند.
این سناتورها لایحه ای را ارائه کرده اند که در صورت تصویب نهایی بر ضرورت آشکار سازی بودجه نظامی و پلیس مصر تاکید می کند. لایحه پیشنهادی سنای آمریکا از دولت مصر می خواهد قانون وضع اضطراری را به طور کلی لغو و آزادی های اساسی مانند آزادی بیان، آزادی عمل سازمان های جامعه مدنی و حق تاسیس احزاب سیاسی را تضمین کند. این لایحه برای وزیر خارجه آمریکا نیز این حق را قائل شده است تا با تشخیص منافع و امنیت ملی آمریکا، هر زمان که لازم دانست کمک های نظامی به مصر را به حالت تعلیق در آورد. مصر پس از رژیم صهیونیستی، بیشترین کمک های نظامی سالانه را از آمریکا دریافت می کند.
آخرین رقم سالانه این کمک ها یک میلیارد و 600 میلیون دلار بوده که از سال 1979 تاکنون و پس از امضاء معاهده صلح با رژیم صهیونیستی به مصر پرداخت شده است. لایحه مشابهی نیز جمعی از نمایندگان مجلس ارائه داده اند. این دو لایحه در صورت تصویب در مجلس نمایندگان و سنای آمریکا، به امضای رئیس جمهور این کشور می رسد و پس از آن همانند دیگر قوانین، اجرا می شوند.
- رئيس جمهوري جديد مصر در اولين سفر خارجي خود قبل از سفر احتمالي به ايران، راهي اتيوپي محل برگزاري اجلاس سران آفريقا ميشود تا اولين سفر رئيس جمهور مصر به اتيوپي پس از 16 سال باشد.
پس از انتشار اخباري درباره اينكه اولين سفر خارجي رئيس جمهوري جديد مصر كدام كشور خواهد بود، روزنامه القبس كويت به نقل از منابع خود اطلاع داد كه اتيوپي اولين ايستگاه سفر خارجي "محمد مرسي" خواهد بود.
در حالي كه اگر مرسي براي نشست سران غيرمتعهدها در اوايل شهريور وارد ايران شود، پس از 30 سال و پس از پيروزي انقلاب اسلامي اولين رئيس جمهور مصر است كه به ايران ميآيد، سفر محمد مرسي به اتيوپي نيز پس از گذشت 16 سال از آخرين سفر رئيس جمهوري سابق مصر به اين كشور، اولين سفر خواهد بود.
القبس نوشت: مطلع شديم كه اولين سفر خارجي و رسمي محمد مرسي به اتيوپي خواهد بود و وي در رأس هيئت مصري در اجلاس سران آفريقا كه 17 جولاي (27 مرداد) برگزار ميشود، وارد اين كشور ميشود.
القبس افزود، يك منبع مطلع اعلام كرد كه اين سفر و مذاكرات محمد مرسي اولين سفر رئيس جمهور مصر پس از آخرين سفر "حسني مبارك" رئيس جمهور سابق مصر است كه در آديسآبابا در سال 1996 هدف تروري نافرجام قرار گرفت و مناسبات دو كشور وارد تنش شد.
بنا بر اين گزارش، پرونده همكاريهاي اقتصادي و [مسائل مربوط به منابع] آب، دو موضوع مهم مذاكرات مرسي در آديسآبابا خواهد بود.
- وزارت امور خارجه عراق از اعلام آمادگي رييس جمهوري منتخب مردم مصر براي سفر به بغداد خبر داد.
به گزارش يونايتدپرس، وزارت امور خارجه عراق با صدور بيانيهاي، اعلام كرد، "محمد مرسي" رييس جمهوري منتخب مردم مصر براي سفر به عراق در نخستين فرصت ممكن ابراز تمايل كرده است. در اين بيانيه آمده است محمد مرسي رييس جمهوري مصر در مقر اتحاديه عرب در قاهره پايتخت مصر، از "هوشيار زيباري" وزير امور خارجه عراق استقبال كرد. زيباري براي ابلاغ پيام تبريك "جلال طالباني" رييس جمهور عراق و "نوري مالكي" نخستوزير اين كشور به رييس جمهوري منتخب مردم مصر، به قاهره رفته بودند.
در بيانيه وزارت امور خارجه عراق تاكيد شده است هوشيار زيباري در ديدار با محمد مرسي، بر گسترش همكاري هاي عراق و مصر در همه عرصه ها تاكيد كرده است.
- منابع مصري از تماس تلفني و دعوت "احمدي نژاد" از "محمد مرسي" رئيس جمهور مصر براي سفر به تهران خبر دادند.
به گزارش روزنامه مصري الوطن به نقل از سخنگوي رياست جمهوري مصر از تماس تلفني محمود احمدي نژاد با محمد مرسي خبر داد. "ياسر علي" گفت: احمدي نژاد در اين تماس تلفني انتخاب مرسي به عنوان رئيس جمهوري مصر را تبريك گفت و براي او آرزوي موفقيت كرد.
وي افزود: در اين تماس تلفني همچنين رئيس جمهوري اسلامي ايران از رئيس جمهور مصر براي شركت در اجلاس عدم تعهد كه 29 آگوست (8 شهريور) در تهران برگزار مي شود ، دعوت كرد. گفتني است رياست اجلاس عدم تعهد هم اكنون بر عهده مصر است كه در اجلاس آينده به ايران واگذار مي شود.
لیبی
- مردم لیبی پس از 4 دهه به پای صندوقهای رای میروند.
به پایگاه خبری الجزیره، مردم لیبی در اولین انتخابات آزاد کشورشان پس از چهار دهه حاکمیت قذافی به پای صندوقهای رای میروند. در این انتخابات بیش از 2 میلیون و هشت هزار نفر رای دهنده شرکت میکنند تا از بین بیش از 3 هزار نامزد که برای تصاحب کرسیهای مجلس ملی با یکدیگر رقابت میکنند 200 نماینده را انتخاب کنند.
کمیسیون عالی انتخابات لیبی اعلام کرد که برای استقبال از رای دهندگان در پای صندوقهای رای در آمادگی کامل به سر میبرد. دستگاه امنیتی لیبی نیز گفته است که طرح امنیتی ویژهای برای تامین امنیت روند انتخابات به اجرا گذاشته است.
رئیس اداره کار انتخابات مجلس ملی لیبی نیز گفت که همه حوزهها و مراکز رای گیری مدارک و برگههای اخذ رای و تجهیزات لازم برای شرکت مردم در انتخابات امروز هفتم جولای (91.04.17) دریافت کردهاند.
نیروهای امنیتی در شهر بنغازی در شرق لیبی که این روزها شاهد اغتشاشات از سوی حامیان فدرالیسم بود نیز در بیانیهای متعهد شده است که امنیت کار انتخابات را تامین خواهد شد.
13 هزار نیروی ارتش ملی نیز برای حمایت از وزارت کشور در اجرای طرح امنیتی ویژه انتخابات در همه شهرهای لیبی مستقر هستند. ارتش لیبی همچنین طرح کنترل و نظارت هوایی برای تامین امنیت مرزهای لیبی و طرح دیگری برای حمایت از سواحل لیبی و آبهای منطقهای این کشور را به اجرا گذاشته است.
"نوری العبار"، رئیس کمیسیون عالی انتخابات نیز گفت: اعلام نتایج به تدریج پس از پایان شمارش آرا اعلام خواهد شد.
انتخابات لیبی پس از هشت ماه از اعلام آزادسازی لیبی در 23 اکتبر سال گذشته میلادی برگزار میشود و پیش از این قرار بود انتخابات در 19 ژوئن گذشته برگزار شود اما با توجه به فراهم نبودن امکانات لجستیکی انتخابات به امروز موکول شد.
رئیس کمیسیون انتخابات افزود، نتخابات امروز در شهر الکفره جنوب لیبی که اخیرا شاهد درگیریهای شدید قبیلهای بوده است با توقف این درگیریها برگزار میشود و دو مرکز رای گیری برای این شهر اختصاص داده شده است و امنیت این شهر نیز کاملا فراهم شده است.
از سوی دیگر "مصطفی عبدالجلیل"، رئیس شورای انتقالی لیبی مردم این کشور را به حضور گسترده در پای صندوقهای رای فراخواند.
عبدالجلیل در گفتگو با شبکه الجزیره گفت: لیبی امروز شنبه شاهد جشن ملی و بینالمللی است و منفعت ملی امتیازدهی همگان را میطلبد.
رئیس شورای انتقالی لیبی بر اهتمام این شورا برای تامین امنیت انتخابات تاکید کرد و گفت: نتیجه انتخابات برای همه است و در آینده به هیچ وجه مرکز گرایی وجود نخواهد داشت و عدالت برای همه مردم لیبی در همه مناطق برقرار خواهد شد.
در همین راستا شهر بنغازی در شرق لیبی شاهد دو گونه تظاهرات یکی در حمایت و دیگری در مخالفت با انتخابات مجلس ملی این کشور بود. مخالفان معتقدند که تقسیم سهمیه کرسیهای پارلمانی به صورت ناعادلانه صورت گرفته است و اختصاص سهمیه 60 کرسی به شرق در مقایسه با دیگر مناطق کم است. ین در حالی است که شورای انتقالی تاکید کرده است که این تقسیم بر اساس جمعیت مناطق صورت گرفته است.
- تظاهراتکنندگان در شرق لیبی مانع روند رایگیری شدند
به گزارش خبرگزاری فرانسه، معترضان لیبیایی در مناطق شرقی این کشور با تظاهرات مقابل مراکز رای گیری در روند اخذ رای این مراکز اخلال ایجاد کردند.
این درحالی است که پیشتر کمیته عالی انتخابات پارلمانی لیبی اعلام کرد که رایگیری در دو شهر اجدابیا و البریقه را به دلیل سرقت تجهیزات و وسایل رایگیری متوقف کرده است. نخستین انتخابات پارلمانی لیبی پس از 42 سال در میان بیم و هراسهای شدید امنیتی از ساعت 8 بامداد امروز (91.04.17) آغاز شده و ساعت 20 پایان مییابد.
- دولت ليبي اعلام كرد كه محاكمه سران رژيم "قذافي" در دادگاههاي علني آغاز شده است.
به گزارش پايگاه خبري اليوم السابع، "ناصر المانع"، سخنگوي دولت ليبي تصريح كرد، دستگاه قضايي ليبي محاكمه بسياري از چهرههاي رژيم سابق را در جلسات علني دادگاه آغاز كرده است. دولت ليبي از اول ژوئن محاكمه "بوزيد دورده"، رئيس دستگاه اطلاعات و امنيت خارجي رژيم قذافي را آغاز كرده است. "البغدادي المحمودي" نخست وزير سابق ليبي نيز كه 24 ژوئن به شوراي انتقالي تحويل داده شده است به زودي محاكمه ميشود. ناصر المانع همچنين گفت: وزارت دادگستري ليبي مقر دادگاهها و دادستانيها در بسياري از شهرهاي ليبي از جمله سوسه، الجبل، درنه، و مساعد را تحويل گرفته است. دولت ليبي همچنين اداره مقر بازرسي قضايي در دادگاه المحجوب و هيئتهاي قضايي و دادگاههاي سرت و دادگاه خانواده سرت و دادگاه بن جواد را در دست گرفته است.
- شورای ملی انتقالی لیبی روز پنجشنبه (91.04.15) اعلام کرد اعضای کمیته مسئول تدوین قانون اساسی این کشور، در یک همه پرسی تعیین می شوند و مجلس موسسان در معرفی این افراد نقشی نخواهد داشت.
با این تصمیم شورای ملی انتقالی، کنگره ملی لیبی که اعضای آن قرار است روز شنبه انتخاب شوند، یکی از اصلی ترین امتیازات خود را از دست می دهند. این کنگره تنها مسئولیت انتخاب یک دولت جدید، اداره یک دوره انتقالی و بویژه تهیه و تدارک قانون اداره کننده همه پرسی کمیته موسسان را بر عهده خواهد داشت. دست کم 48 ساعت پیش از برگزاری نخستین انتخابات ملی در لیبی از زمان سقوط حکومت معمر قذافی دیکتاتور پیشین این کشور، شورای ملی انتقالی حکم قانونی برگزاری همه پرسی برای انتخاب اعضای کمیته تدوین قانون اساسی را صادر کرد.
"صلاح درهوب "سخنگوی شورای ملی انتقالی در یک کنفرانس خبری در این باره گفت: ین شورا تصمیم گرفت اعضای کمیته تدوین قانون اساسی در یک همه پرسی آزاد انتخاب شوند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از طرابلس، کمیته تدوین قانون اساسی در لیبی مرکب از 60 نفر و با الگوبرداری از «کمیته 60» که در سال 1951 نخستین قانون اساسی این کشور را تدوین کرد، کار خود را آغاز خواهد کرد. درهوب در ادامه افزود تصمیم برای برگزاری یک همه پرسی جداگانه برای انتخاب اعضای این کمیته در پاسخ به درخواست مردم اتخاذ شد.
- نماينده ليبي در سازمان ملل، قطر را به تلاش براي دخالت در تعيين وزراي جديد متهم و نسبت به مداخله جويي دوحه در انتخابات ليبي هشدار داد.
"عبدالرحمان شلغم"، نماينده ليبي در سازمان ملل متحد طي يك مصاحبه تلويزيوني نسبت به دخالت قطر در امور داخلي كشورش هشدار داد و دوحه را از مداخله جويي در جريان انتخابات آتي ليبي برحذر داشت.
شغلم در اين مصاحبه تاكيد كرد كه خانواده سلطنتي قطر در جريان انتخاب وزراي دولت انتقالي ليبي سعي در دخالت و تعيين وزراي اين كشور داشته اند. وي همچنين به اين نكته اشاره كرد كه "تميم بن حمد آل ثاني"، وليعهد قطر گفته است كه كشورش عليه ارتش "معمر قذافي"، ميلياردها دلار هزينه كرده و بايد بتواند پستهاي حساس و مهم اين كشور را تعيين كند.
- سخنگوي شوراي انتقالي ليبي از هدف قرار گرفتن يك بالگرد متعلق به كميته عالي انتخابات در اطراف بنغازي خبر داد.
به گزارش روزنامه القدس العربي، "صالح درهوب" گفت: يك بالگرد كميته عالي انتخابات بعد ظهر جمعه (91.04.16) در آسمان فرودگاه "بنينه" هدف قرار گرفته است. وي افزود، بالگرد مذكور در حال انتقال مواد مورد نياز انتخابات در اطراف شهر بنغازي بود و خلبان موفق به فرود اظطراري اين بالگرد شد. سخنگوي شوراي انتقالي ليبي ضمن هشدار درباره ارتكاب اين گونه اقدامات از برخورد شديد با عاملان آن كه به گفته وي دشمنان ليبي آزاد هستند، خبر داد. درهوب بيان كرد: اين گونه اقدامات خللي در تحقق اهداف انقلاب 17 فوريه و موفقيت انتخابات ايجاد نمي كند.
- طرفداران فدرالیسم در لیبی در اعتراض به تقسیم کرسی های مجلس موسسان که روز شنبه (91.04.17) برای مشخص شدن اعضای آن انتخابات برگزار شود، دو پایانه نفتی را محاصره کردند و تولید نفت در این پایانه ها متوقف شد.
به گفته یکی از مسئولان عملیات استخراج نفت در لیبی، کار پمپاژ و بارگیری نفت در پایانه نفتی راس لانوف که یکی از مهم ترین پایانه های نفتی این کشور محسوب می شود، متوقف شده است؛ گروهی 15 نفر یا آرامش و کاملا مسالمت آمیز از مسئولان پایانه خواستند فعالیت های خود را در بندر متوقف کنند. این در حالی است که گفته می شود معترضان، فعالیت های نفتی در بندر السدره در 35 کیلومتری غرب راس لانوف را نیز متوقف کرده و راهی پایانه نفتی بریقا در شرق شدند. راس لانوف در 370 کیلومتری غرب بنغازی قرار دارد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از راس لانوف، حامیان فدرالیسم در لیبی، کسب تعداد بیشتری از کرسی ها را در مجلس موسسان این کشور که 200 کرسی دارد خواستارند. انتخابات برای تعیین اعضای این مجلس روز شنبه برگزار می شود و طرفداران فدرالیسم خواستار تحریم آن شده و تهدید کرده اند در روند برگزاری آن اختلال ایجاد می کنند. این معترضین می گویند کرسی های مجلس موسسان به طور مساوی بین تشکل های سیاسی تقسیم شود.
- "البغدادي المحمودي" آخرين نخست وزير رژيم "قذافي" اطمينان داد تمامي خبرها مبني بر وخامت حال يا شكنجه شدنش در زندان شايعات بوده و هيچكدام صحت ندارند.
به گزارش پايگاه خبري اليوم السابع؛ البغدادي المحمودي در نشستي خبري در زندان طرابلس مدعي شد بيگناه است و گفت: من آمادهام كه ملت ليبي مرا محاكمه كند من به طور جدي خواستار آشكار شدن واقعيتها هستم و به خودم اطمينان دارم كه بيگناه هستم. المحمودي در توجيه اينكه چرا تا زمان سقوط رژيم قذافي در ركاب وي بوده گفت نگران مستعمره شدن ليبي بوده است. نخست وزير قذافي ادامه داد، نكته منفي در انقلاب ليبي دخالت خارجيها در اين كشور بود. وي همچنين شايعات درباره شكنجه شدنش در زندان از سوي مقامات ليبي را رد كرد و گفت: من اكنون مقابل شما هستم و حالم خوب است و هيچ شكنجه اي عليه من صورت نگرفته است و اخبار حاكي از شكنجه شدن من در زندان دروغ است.
- "مصطفي عبدالجليل" اظهار كرد، اخيرا ما به يك گور دسته جمعي كه احتمالا پيكر "امام موسي صدر" نيز در آن باشد مشكوك شديم و با فراخواندن تيم لبناني و همكاري قضايي لبنان و ليبي بر روي پيكرهاي موجود در اين گور آزمايشات دي ان اي انجام داديم كه شايد ما را به سرنخي از امام موسي صدر برساند اما به نتايج نهايي دست نيافتيم.
رئيس شوراي انتقالي ليبي در گفتوگو با شبكه لبناني الجديد اعلام كرد كه تحقيقات ثابت كرده است كه امام موسي صدر از ليبي خارج نشده و كساني كه خودشان را جاي امام موسي صدر و دو تن از همراهانش جا زده بودند سه تن از نيروهاي اطلاعات ليبي بودند كه دو تن آنها در حال حاضر در داخل كشور و نفر سوم در خارج از ليبي است.
عبدالجليل نسبت به جزئيات اين مساله و انگيزه "معمر قذافي"، رهبر مخلوع ليبي براي دستگيري امام موسي صدر اظهار بياطلاعي كرد. وي گفت: اين راز با معمر قذافي به خاك سپرده شده و ما پيشبيني ميكنيم كه صدر به محض بازداشتش كشته نشده است. رئيس شوراي انتقالي ليبي فاش كرد كه صدر براي چندين سال زنداني بوده و به زندانهاي مختلف منتقل شده بود. وي گفت: لباسهايي در داخل زندانهاي تحت كنترل معمر قذافي كشف شده
كه ما احتمال ميدهيم متعلق به امام موسي صدر باشد.
- پايگاه خبري مصري اليوم السابع اعلام كرد كه مقام هاي موريتاني با مقام هاي ليبي در خصوص تحويل دادن "عبدالله السنوسي" رييس پيشين سازمان اطلاعات ليبي در زمان حكومت "معمر قذافي" به توافق رسيدند.
اين پايگاه خبري به جزئيات بيشتر اين خبر اشاره اي نكرد . "عبدالرحيم الكيب" نخست وزير ليبي مدتي پيش تصريح كرده بود كه كشور متبوعش خواستار گشودن صفحه جديدي در مناسبات خود با موريتاني است و اعلام كرده بود كه كشورش خواستار تحويل گرفتن السنوسي از موريتاني است .
الكيب پس از ديدار با "محمد ولد عبدالعزيز" رييس جمهوري موريتاني در واكشوت گفت: ما در اين ديدار در خصوص پرونده السنوسي به بحث و گفتگو پرداختيم وبه ايشان اعلام كرديم كه ليبيايي ها درخواست بازگرداندن السنوسي به ليبي و محاكمه عادلانه وي در كشور را دارند. وي افزود، ما تاكيد كرديم كه السنوسي طي دوران محاكمه اش به عنوان يك شهروند ليبيايي از تمام حقوق خود برخوردار خواهد بود و به گونه اي با وي رفتار خواهد شد كه بيانگر چهره جديد ليبي پس از دوران قذافي باشد
" مصطفي عبدالجليل" رييس شوراي ملي انتقالي ليبي در گفتگوي تلفني با رييس جمهوري موريتاني بار ديگر تاكيد كرده بود كه مردم ليبي خواستار بازگرداندن السنوسي به كشور براي محاكمه اند.
- وكيل مدافع "سيف الاسلام قذافي" اعلام كرد تجربهاش به وي ثابت كرده، بعيد است سيفالاسلام، فرزند ديكتاتور معدوم ليبي در كشورش عادلانه محاكمه شود.
به گزارش خبرگزاري رويترز، "ملندا تيلور" كه ميگويد، براي كمك به سيف الاسلام قذافي، پسر معمر قذافي جهت دفاع از خود در دادگاه بين المللي كيفري انتخاب شده، به همراه سه نفر از همكارانش ماه گذشته در شهر "الزنتان" ليبي به اتهام انتقال اسنادي به موكلش زنداني شد.
بازداشتكنندگان ليبيايي اين افراد انتقال اين اسناد به سيف الاسلام قذافي را تهديدي براي امنيت ملي ليبي بيان كرده بودند. بازداشت اين وكلا در شرايطي صورت گرفت كه دادگاه بين المللي كيفري تلاش ميكرد، مشخص كند كه آيا ليبي توانايي محاكمه عادلانه سيف الاسلام به اتهام ارتكاب جنايات جنگي در زمان انقلابي كه به سرنگوني پدرش در سال گذشته منجر شد، دارد را يا خير.
سيف الاسلام درحالي اتهامات وارده به خود را تكذيب ميكند كه مقامات ليبي حاضر نيستند، وي به دادگاه بين المللي كيفري تحويل دهند و در اين ارتباط اعلام كردهاند كه ترجيح ميدهند، سيف الاسلام را در داخل ليبي محاكمه كنند. ملندا تيلور كه استراليايي است، اعلام كرده است، تجربه او در ليبي نشان ميدهد، سيف الاسلام هيچ شانسي براي محاكمه عادلانه در ليبي را ندارد.
- برخي گزارش ها از نيجر حاكي است كه "ساعدي قذافي" روزگار خوشي در نيامي دارد.
روزنامه واشنگتن پست گزارش داد، گزارش هاي اطلاعاتي حاكي است كه الساعدي قذافي در نيامي در پايتخت نيجر زندگي خوشي به همراه برخي از اطرفيان خود دارد. مالكان يكي از رستوران هاي پيشرفته در پايتخت نيجر تاكيد كرده است، ساعدي قذافي دو ماه قبل به همراه رفقايش به اين رستوران آمده است و با ترانه اي كه در تمجيد از "معمر قذافي" بوده است به رقص و پايكوبي پرداخته است. اين روزنامه آمريكايي مي افزايد، ساعدي از هنگامي كه به نيجر آمده است در رستوران هاي زيادي غذا مي خورد و با رفتن به كلوپ هاي شبانه تا پاسي از شب در اين مكان ها مي ماند.
- دبیرکل سازمان ملل در پیامی برای مردم لیبی، انتخابات روز یکشنبه (91.04.18) را برای مردم این کشور سرنوشت ساز دانست.
"بان کی مون" گفت روز یکشنبه، شما حقی را دارا خواهید بود که بیش از چهار دهه از شما دریغ داشته شده بود، حق رای دادن، حق انتخاب کردن برای کنگره ملی خودتان؛ این اولین گام از راه طولانی لیبی به سوی مردمسالاری است. سازمان ملل مفتخر است که در این راه، لیبی مستقل را همراهی و یاری کرده است. وی تصریح کرد ما برای ساختن لیبی کاملا آزاد و مردمسالار در کنار شما خواهیم بود. من امروز در کنار دیگر کشورهای دنیا به شما و همه آنچه که در این مدت به دست آورده اید احترام می گذارم. حدود سه میلیون نفر از شما برای رای دادن اسم نویسی کرده اید و نزدیک سه هزار نفر نامزد، برای راهیابی با همدیگر رقابت می کنند که 600 نفر نیز زن در این میان وجود دارند. دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد این فرصت واقعی برای شادی است، همه ما می دانیم که راه رسیدن به مردمسالاری طولانی و دشوار است. ما در خواست های شما برای رسیدن به لیبی آرام و آباد که براساس اصول عدالت، حقوق بشر، فراگیری و مسئولیت پذیری ساخته شده است، با شما همراه هستیم. یکشنبه این هفته، زمانی است که صدای شما شنیده می شود و باید هر لیبیایی اجازه داشته باشد که در ساختن لیبی پایدار شرکت داشته باشد.
تونس
- وزير امور خارجه تونس از اتحاديه عرب خواست تا نشستي فوري براي بررسي جزئيات مرگ "ياسر عرفات" رئيس سابق تشكيلات خودگردان برگزار كند.
"رفيق عبدالسلام" در اظهاراتي به شبكه الجزيره گفت: روشن است كه قرائن و ادلهاي كه الجزيره كشف كرد، نشان ميدهد كه مرگ عرفات طبيعي نبوده است و نشانههايي وجود دارد مبني بر اينكه برخي كشورهايي كه امكانات هستهاي دارند در پشت قضيه قتل عرفات قرار دارند.
وي افزود، مسئوليت اخلاقي و سياسي ايجاب ميكند كه اتحاديه عرب نشستي را براي بررسي شرايط مرگ عرفات برگزار كند. وي خواستار اجراي تحقيقات بينالمللي و تشكيل كميته حقيقتياب بينالمللي در خصوص مرگ عرفات به مانند كميته حقيقتياب ترور "رفيق الحريري" نخستوزير سابق لبنان شد. شبكه خبري الجزيره قطر در خبري ادعا كرد كه در تحقيقات علمي با ادله محكم كشف و ثابت كرده است كه لباس هاي ياسر عرفات رهبر سابق تشكيلات خودگردان فلسطين به پلونيوم سمي آلوده بوده است.
- رسیدگی به پرونده رییس دانشگاه مانوبا تونس به اتهام حمله به یک دانشجوی محجبه آغاز شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس24، این مسئول دانشگاهی متهم است به یک دانشجوی محجبه که نقاب به صورت داشت حمله کرده است. این مسئول دانشگاهی با خطر پنج سال حبس رو به رو است. این رییس دانشگاه می گوید قربانی توطئه اسلام گرایان شده است. شماری از دانشجویان نیز در حمایت از وی در برابر دانشگاه تونس تجمع کردند. جلسه بعدی محاکمه پایان ماه اکتبر برگزار می شود.
الجزاير
- وزير خارجه الجزاير راه حل ترغيب به گفتگو و حمايت از طرح سازمان ملل مبني بر گفتگو براي حل بحران سوريه را خواستار شد.
به گزارش پايگاه خبري "اليوم سابع"، سومين نشست موسوم به دوستان سوريه با سخنراني "فرانسوا اولاندگ رئيس جمهوري فرانسه و جمعي از وزراي خارجه كشورهاي غربي و همپيمان آمريكا در شهر پاريس برگزار شد.
"مراد مدلسي" وزير خارجه الجزاير طي نطقي در مراسم افتتاح كنفرانس موسوم به دوستان سوريه در پاريس گفت: ما ميخواهيم در جايگاه عضوي از اتحاديه عرب در ايجاد راه حل براي بحران سوريه سهيم باشيم.
وي بر ضرورت حل بحران سوريه از طريق تشويق به گفتگو و حمايت از طرح عنان كه بر اساس گفت وگوي بين طرفهاي درگير است تاكيد كرد.
مدلسي افزود، سند تفاهمي كه در نشست ژنو تصويب شد صلحي را كه مي خواهيم محقق مي كند و كشورهاي همسايه سوريه نيز از پيامدهاي جنگ در اين كشور رنج مي برند و خواسته ها و مسائل مهم از نظر آنها براي ما نيز بايد اهميت داشته باشد. الجزاير در دو نشست پيشين دوستان سوريه كه در تونس و استانبول برگزار شد ايجاد راه حل مسالمت آميز بر اساس طرح اتحاديه عرب به گونهاي كه خواستههاي ملت سوريه را برآورده كند خواستار شده بود.
- سفير جمهوري اسلامي ايران در الجزاير با اشاره به اشتراكات موجود ميان ايران و الجزاير، تاكيد كرد ظرفيت هاي فراواني براي توسعه هرچه بيشتر همكاري هاي دو كشور وجود دارد.
"محمود محمدي" روز چهارشنبه (91.04.14) و در آستانه پنجاهمين سالگرد استقلال الجزاير با بيان اشتراكات ميان ايران و الجزاير به تشريح روابط، موانع موجود در توسعه روابط و تلاش هاي صورت گرفته براي گسترش و تحكيم روابط دو كشور پرداخت.
سفير كشورمان با گرامي داشت پنجاهمين سالگرد استقلال الجزاير( 5 ژوئيه برابر با 15 تير)، ايران و الجزاير را دو كشور مسلمان با اشتراكات اسلامي، ارزشي و مبارزاتي عنوان كرد و گفت: ملت و دولت ايران براي مبارزات استقلال طلبانه ملت الجزاير احترام بسياري قائل است. محمدي افزود، ارسال پيام هاي رييس جمهور، معاون اول رييس جمهور و وزير امور خارجه كشورمان به همتايان الجزايري خود به مناسبت جشن استقلال الجزاير در روزهاي گذشته نيز ريشه در باورهاي ديني و انقلابي مقامات كشورمان دارد.
وي با اشاره به برنامه هاي بسيار متنوع دولت الجزاير در جشن هاي استقلال اين كشور در زمينه هاي فرهنگي، هنري و برپايي نشست هاي هم انديشي، اظهارداشت در ديدار با مقامات الجزايري از جمله وزيران مجاهدين و فرهنگ الجزاير آمادگي و علاقمندي كشورمان را براي مشاركت در اين جشن ها اعلام كرده ايم و در تهران نيز براي گرامي داشت سالروز استقلال الجزاير با حضور صاحب نظران دو كشور نشستي برگزار مي شود.
سفير كشورمان با بيان اينكه تاريخ سياسي، فرهنگي و ادبيات و شعر الجزاير سرشار از خود گذشتگي اين ملت براي كسب استقلال و آزادي است، يادآورشد ملت الجزاير با مبارزات طولاني ، در نهايت توانست در سال 1962 ميلادي (1341) به استقلال دست يابد. وي با اشاره به اينكه هر چه قدر ملتي براي آزادي و استقلال خود بهاي بيشتري بپردازد به همان ميزان نيز ارزش و منزلت آزادي و استقلال كشورش را خواهد دانست، افزود ملت الجزاير نيز همانند ملت ايران كه مجاهدت ها و رشادت هاي بسياري براي كسب استقلال و آزادي از خود نشان داد، براي استقلال كشورشان نيز ارزش قائل هستند. اين ديپلمات ارشد كشورمان يادآورشد كه الجزاير همواره در مجامع بين المللي ضمن تبادل نظر و مشورت با مقامات كشورمان در مسائل مختلف از جمله دفاع از حقوق ملت مظلوم فلسطين، مبارزه با تروريسم و قاچاق مواد مخدر، احكام و مقررات اسلامي، آزادي هاي سياسي و حقوق ملت ها و عدم مداخله در امور داخلي كشورهاي انقلابي از مواضع همسو و مشتركي برخوردار است.
محمدي در ادامه با ابراز تاسف از اينكه روابط دوجانبه ايران و الجزاير تاكنون متناسب با اراده سياسي مقامات دو كشور نبوده است، بر ضرورت گسترش و توسعه همكاري هاي ميان دو كشور تاكيدكرد. وي دليل توسعه نيافتن همكاري هاي همه جانبه براي رسيدن به سطح اراده سياسي مقامات دو كشور را شناخت نداشتن مديران تصميم گير الجزايري از توانمندي هاي كشورمان، عنوان كرد.
سودان
- مذاكرات امنيتي سودان و سودان جنوبي روز پنجشنبه (91.04.15) با هدف كاهش تنش ها در باره منطقه ي مرز مورد مناقشه دو كشور رقيب از سر گرفته شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از آديس آبابا، دو طرف در مذاكرات هفته گذشته خود نتواسته بودند به يك توافق دست يابند. اين مذاكرات كه با ميانجيگري اتحاديه آفريقا در آديس آبابا پايتحت اتيوپي برگزار مي شود، نخستين بار در ژوئيه گذشته پس از استقلال سودان جنوبي برگزار شد. اما دور تازه مذاكرات به دنبال چندين هفته درگيري كه اين دو خصم ديرينه را دوباره در آستانه يك جنگ تمام عيار قرار داده بود، در ماه آوريل انجام مي شود. انتظار مي رود كه دور تازه مذاكرات دو يا سه روز طول بكشد.
طرفين تا كنون نتوانسته اند بر سر سلسله مسائل لاينحل چون علامت گذاري مرزي و حق ترانزيت انتقال نفت منطقه جوبا از طريق سودان به توافق برسند. با اين حال، پاگان آموم مذاكره كننده سودان جنوبي پس از ورود به آديس آبابا گفت وي هميشه نسبت به اين مذاكرات خوشبين است.
- کمیته بین المللی صلیب سرخ روز پنجشنبه (91.04.15) از آزاد شدن 63نظامی سودانی که به دست شورشیان دارفور گروگان گرفته شده بودند خبر داد.
این کمیته در بیانیه ای بدون اشاره به اینکه این نظامیان چه مدت در دست شورشیان دارفور اسیر بودند گفت موفق شده است آزادی 63 نظامی ارتش سودان و تحویل آنها به مقامات آن کشور را تسهیل کند. این نظامیان به دست شورشیان ارتش آزادیبخش سودان گروگان گرفته شده بودند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از خرطوم، سودان در سال 2011 با میانجیگری قطر توافق نامه صلحی با گروه های شورشی در دارفور امضا کرد ولی گروهی موسوم به «میناوی» این مذاکرات را تحریم کرد و سپس به نیروهای شورشی که در مناطق مرزی با سودان جنوبی می جنگیدند پیوست.
- شوراي امنيت با انتقاد از وضعيت بحراني حقوق بشر در سودان جنوبي ماموريت نيروهاي بين المللي در اين كشور را تمديد كرد.
به گزارش پايگاه خبري اليوم السابع، شوراي امنيت ماموريت نيروهاي حافظ صلح در سودان جنوبي را براي يك سال ديگر تمديد كرد تصميمي كه نشان مي دهد سودان جنوبي در مسئوليت خود براي حمايت از شهروندان اين كشور به خوبي عمل نكرده است.
با نزديك شدن به اولين سالگرد تاسيس كشور سودان جنوبي در دوشنبه (91.04.19) شوراي امنيت از دو كشور سودان و سودان جنوبي خواست به درگيري هاي فيمابين و نقض حقوق بشر شهروندان پايان دهند. شوراي امنيت همچنين نگراني عميق خود را از خشونتهاي قومي در اين كشور كه باعث كشته شدن صدها تن شده ابراز داشت.
آژانس آوارگان وابسته به سازمان ملل نيز هشدار داد وضعيت حقوق بشر در سوان جنوبي به نقطه بحراني نزديك شده است.
115393-91.04.17
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
آفران: تحولات آفريقاي عربي |
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |