مصر
- رسانه هاي عربي گزارش دادند كه "محمد مرسي" حكم انحلال پارلمان را كان لم يكن كرده و خواستار برگزاري جلسات آن شده است.
شبكه هاي العربيه و الجزيره، اعلام كردند: محمد مرسي رئيس جمهوري مصر حكم انحلال پارلمان را كان لم يكن اعلام كرده و خواستار برپايي جلسات آن شده است.
- "محمد مرسی" رئیس جمهور مصر زورآزمایی سیاسی خود را مقابل نظامیان شروع کرده است.
به گزارش تلویزیون الجزیره انگلیسی، صدور فرمان لغو انحلال پارلمان از سوی محمد مرسی رئیس جمهور جدید مصر تازه ترین تحول از سری تحولاتی است که باعث می شود درک این مطلب که چه کسی واقعا بر مصر حکومت می کند ، دشوار شود.
"عمران خان" خبرنگار این شبکه در گزارشی از قاهره درباره ابهاماتی که روند انتقال قدرت در مصر را فرا گرفته است، گفت: طرفداران محمد مرسی در میدان تحریر قاهره جمع شدند اما شاید مرسی خودش را در یک تقابل تند با ارتش قدرتمند مصر قرار داده باشد. مرسی فرمان انحلال پارلمان را که شورای نظامی حاکم صادر کرده بود، باطل کرد. طرفداران مرسی فرمان انحلال پارلمان را یک کودتا از سوی نظامیان برای تضعیف نامزد اخوان المسلمین در انتخابات می دانستند. آن ها ژنرال "طنطاوی" رئیس شورای نظامی را به تلاش برای انحصاری کردن قدرت متهم کردند. مرسی وقتی به عنوان برنده نهایی انتخابات معرفی شد، سوگند خود را نه در پارلمان بلکه در دادگاه یاد کرد. اقدام او در باطل کردن فرمان انحلال مجلس قابل پیش بینی بود اما آثار این اقدام هنوز مشخص نیست. شورای نظامی در حال بحث و بررسی این اقدام مرسی است. بسیاری معتقدند که مرسی با این اقدام زورآزمایی سیاسی خود را شروع کرده است. اگر ارتش و دادگاه قانون اساسی فرمان مرسی را به چالش بکشند، احتمال بروز یک رویارویی سیاسی وجود دارد. در نتیجه به سختی مردم مصر، تورم و بن بست اقتصادی اضافه می شود.
- رسانه هاي عربي از نشست فوري شوراي نظامي براي بررسي تبعات تصميم "محمد مرسي" درباره احياي پارلمان خبر دادند.
به گزارش شبكه الجزيره اعلام كرد، شوراي نظامي براي بررسي تبعات تصميم محمد مرسي رئيس جمهوري مصر در لغو حكم انحلال پارلمان و احياي آن نشست فوري برگزار مي كند. الجزيره همچنين گزارش داد "الكتاتني" رئيس پارلمان منتخب مصر از نمايندگان خواست طي ساعات آينده در نشست پارلمان در پي تصميم مرسي به احياي آن شركت كنند.
- صدها نفر از موافقان تصميم رئيس جمهور مصر در لغو حكم انحلال پارلمان اين كشور يكشنبه شب (91.04.18) در قاهره تظاهرات كردند.
به گزارش خبرگزاري آلمان؛ صدها تن از هواداران "محمد مرسي" پس از اقامه نماز مغرب در مساجد مختلف در شهر قاهره به سوي ميدان التحرير در مركز قاهره تظاهرات و بر حمايت كامل خود از تصميم مرسي در لغو حكم دادگاه عالي قانون اساسي مصر درباره انحلال پارلمان مصر تاكيد كردند.
در همين حال شماري از مخالفان نيز با تجمع در برابر بناي يادبودي در محله النصر در شرق قاهره به تصميم محمد مرسي اعتراض كردند. مخالفان تاكيد كردند تصميم مرسي در لغو حكم انحلال پارلمان مي تواند مقدمه اي براي كنترل كامل گروه اخوان المسلمين بر كشور باشد.
- نخستین جلسه محاکمه "علاء" و "جمال" دو فرزند "حسنی مبارک"، به اتهام دستکاری و تقلب در معاملات بورس قاهره آغاز شد.
این درحالی است که الیوم السابع در خبری دیگر نیز اعلام کرد که "یحیی الجمل"، نایب رئیس سابق مجلس مصر نیز به اتهام دست داشتن در این قضیه وارد دادگاه شد. فرزندان مبارک در این قضیه با اتهاماتی از قیبل دریافت مبالغ مالی غیرقانونی جهت فروش بانک ملی مصر، بازی و دستکاری سهام بورس و معاملات جاری در آن، اجرای طرحهای جنایتکارانه، جلوگیری از شفافیت اطلاعات و عدم اجرای اصل برابری و مساوات در معاملات بورس مصر مواجه هستند. همچنین اظهار شده که جمال و علاء مبارک طی سالهای 2006 و 2007 میلادی اموالی نامشروع از این طریق به دست آوردهاند. دادگاه جنایی قاهره پیشتر جمال و علاء مبارک را در قضیه کشتار تظاهرات کنندگان مصری و فساد مالی تبرئه کرده بود.
- سردبیر نشریه دمکراسی در قاهره تاکید کرد "محمد مرسی" با تصمیم خود برای بازگرداندن فعالیت های پارلمان در عرصه سیاسی خواست اعلام کند اهرم هایی در اختیار دارد که هنوز از آن ها استفاده نکرده است.
"بشیر عبدالفتاح" در گفتگو با شبکه تلویزیونی الجزیره درباره تصمیم محمد مرسی، رئیس جمهوری مصر، درباره از سرگیری فعالیت های پارلمان و لغو تصمیم دادگاه عالی قانون اساسی گفت من به عنوان پژوهشگر و تحلیلگر سیاسی به علت های سیاسی می پردازم که سبب شد محمد مرسی چنین تصمیمی بگیرد. رئیس جمهور پس از هفت روز از انتخابش چنین تصمیمی گرفت. وی در این مدت شاهد وقوع هیچ گونه تغییری در مصر نبود، در حالی که زمان در حال سپری بود که مردم نظاره گر رئیس جمهور بودند.
رئیس جمهور در وضعیتی به سر می برد که نه قانون اساسی و نه پارلمان وجود دارد و بر اساس بیانیه قانون اساسی شورای عالی نظامی در قدرت با او سهیم شده است. درست است که شورای نظامی قدرت را به او واگذار کرد، اما این اقدام به صورت تشریفاتی و نه عملی بود.
بشیر عبدالفتاح تصریح کرد متمم بیانیه قانون اساسی مانعی قانونی در برابر رئیس جمهور منتخب است. از سوی دیگر، برخی گروه های سیاسی، مدنی، انقلابی و سلفی که در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری از او حمایت کردند از او انتظاراتی دارند. وی افزود شاید، رئیس جمهور مصر با این تصمیم خواست تا پیامی به رقبایش در شورای عالی نیروهای مسلح و برخی گروه های انقلابی و سلفی بدهد. آن ها چشم انتظار این بودند که رئیس جمهور بهای حمایت های سیاسی آن ها را بدهد. وی در واقع همان شیوه ای را به کار گرفت که شورای نظامی حاکم به کار می گیرد و درباره احکام قضایی و برخی تصمیم های سیاسی به گونه خطرناک عمل می کرد.
بشیر عبدالفتاح خاطرنشان کرد رئیس جمهور تلاش می کند به نوعی قدرتش را به عنوان رئیس جمهور منتخب و قانونی کشور که در انتخابات آزاد و دمکراتیک انتخاب شد نشان دهد. وی گفت محمد مرسی خواست به همه نشان دهد که اهرم هایی را در اختیار دارد که هنوز از آن ها استفاده نکرده است.
در حالی که زمان در حال سپری شدن است او نتوانسته است تاکنون هیچ اقدامی در هیچ عرصه ای انجام دهد. او نمی خواهد قربانی سازش ها و چانه زنی هایی شود که از اختیاراتش بکاهد. در قاهره اکنون حتی یک پلیس نیز در خیابان ها نیست. قاهره اکنون آکنده از زباله است. او وعده داده است که با چالش ها مقابله خواهد کرد. چالش هایی در عرصه قانون اساسی، سیاست خارجی، روابط با ارتش وجود دارد که همگی بلاتکلیف مانده است و پارلمانی نیز وجود ندارد که از او حمایت کند.
- خبرگزاري اصوات مصر نوشت كه "خيرت شاطر" نامزد اصلي اخوان المسلمين در انتخابات رياست جمهوري كه رد صلاحيت شد، حاكم اصلي مصر است و كارها را پشت پرده انجام مي دهد.
در اين مطلب تاكيد شده است كه اگر چه "محمد مرسي" بعد از پيروزي اش در انتخابات از حزب آزادي و عدالت استعفا داد، اما عملا اخوان المسلمين حاكميت را در دست دارد به طوري كه با پيروزي محمد مرسي در انتخابات، فعاليت هاي سياسي و مصاحبه هاي اعضاي اخوان المسلمين در مسائل داخلي و بين المللي بيشتر شده است و در راس آن ها، مهندس خيرت شاطر قرار دارد. اين خبرگزاري مصري در ادامه به مطلبي از وال استريت ژورنال اشاره كرد و نوشت، اين نشريه آمريكايي معتقد است كه خيرت شاطر، بر اساس استراتژي اخوان، مصر را در روزهاي پيش رو اداره خواهد كرد.
- دستور رئیس جمهور مصر درباره از سرگیری فعالیت مجلس نمایندگان این کشور، رویارویی سیاسی بین "محمد مرسی" و شورای نظامی است.
"علیا عزالدین" گزارشگر شبکه تلویزیونی العربیه گفت: مواضع متناقضی نسبت به دستور محمد مرسی رئیس جمهور مصر درباره لغو حکم انحلال پارلمان این کشور، اتخاذ شد. شماری از اعضای مجلس نمایندگان مصر به ویژه نمایندگان حزب آزادی و عدالت از این تصمیم مرسی استقبال و حمایت کردند. "محمد البلتاجی" عضو مجلس مصر به العربیه گفت: این دستور نشان می دهد که محمد مرسی برای تعامل با چالش های موجود در مرحله کنونی جدی است. "صلاح عبدالمعبود" دیگر نماینده مجلس مصر هم تصریح کرد، محمد مرسی رئیس جمهور قانونی و منتخب مصر است. مرسی در واقع با این دستور خود، دستور "محمد حسین الطنطاوی" رئیس شورای نظامی درباره انحلال مجلس را لغو کرد.
"هانی صلاح الدین" عضو جنبش اخوان المسلمین مصر هم به این شبکه گفت: ما شاهد پس گرفتن حقوق ملت مصر هستیم. رئیس جمهور مصر توانست با این دستور به تعهدات خود نسبت به مردم عمل کند.
در ادامه این گزارش آمده است، کارشناس حقوقی در مصر این دستور محمد مرسی را رد می کنند و بعضی از این کارشناسان هم آن را دور زدن قانون اساسی می دانند. شماری از تحلیلگران سیاسی در مصر این دستور را رویارویی سیاسی بین شورای نظامی و مرسی دانستند و درباره پیامدهای خطرناک این رویارویی برای مصر در روزهای آینده هشدار دادند.
گزارشگر العربیه خاطر نشان کرد، این در حالی است که شورای نظامی برای رایزنی درباره این دستور مرسی تشکیل جلسه داد. باشگاه قضات مصر هم قرار است در نشست فوق العاده، تصمیمی در برابر این دستور مرسی اتخاذ کند.
- "اوباما" از رئيس جمهوري جديد مصربراي سفر به آمريکا دعوت کرد.
باراک اوباما در دعوتی رسمی از رئیس جمهور جدید مصر خواست تا به آمریکا سفر کند و در دیدار با مقامات این کشور، روابط دوجانبه و همکاری های مشترک را مورد بررسی قرار دهد.
تلویزیون دولتی مصر در خبری اعلام کرد، "ویلیام برنز"، معاون وزیر امور خارجه آمریکا که به مصر سفر کرده است در دیدار با رئیس جمهور جدید این کشور دعوتنامه رسمی باراک اوباما را برای سفر به آمریکا و دیدار با مقامات این کشور تحویل "محمد مرسی" نموده است.
در این دعوتنامه ی رسمی از مرسی خواسته شده است تا در ماه سپتامبر میلادی که قرار است برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد به آمریکا سفر کند، برنامه ی ملاقات با رئیس جمهور آمریکا و دیگر مقامات این کشور را نیز در برنامه خود بگنجاند.
معاون وزیر خارجه آمریکا در پایان این دیدار در کنفرانسی خبری، ملاقات خود با رئیس جمهور جدید مصر را «سازنده» خوانده و اظهار داشت که پیام باراک اوباما را درخصوص تأکید بر تعهد بالای آمریکا برای ایجاد مشارکتی جدید با مصر بر پایه ی اصول منافع مشترک و احترام متقابل به محمد مرسی تقدیم کرده است. برنز در بخشی از این کنفرانس خبری گفت: آمریکا هرآنچه بتواند را به انجام خواهد رساند تا از موفقیت آمیز بودن روند انتقال قدرت در مصر اطمینان حاصل کند. این انتقال قدرت، ارائه کننده ی بهترین راه برای تحقق آرمان های ملت مصر برای دستیابی به عزت، فرصت، امنیت و حق اظهار نظر درخصوص مسائل جاری آن ها خواهد بود.
وی در بخش دیگری افزود: من از آقای مرسی به خاطر اظهارات علنی ایشان درباره تعهد مصر به انجام وظایف خود در صحنه ی بین المللی قدردانی می کنم. ما یقیناً اهمیت خاصی برای نقش مداوم مصر در ایجاد صلح، امنیت و ثبات در منطقه قائل هستیم.
معاون وزیر خارجه آمریکا همچنین در خصوص وضعیت اقتصادی مردم مصر اظهار داشت، ما متوجه هستیم که امروزه یکی از بزرگترین مشکلات پیش روی ملت مصر را مشکلات اقتصادی تشکیل می دهند. ما خود را کاملاً متعهد می دانیم تا با ارائه ی طرح های ابتکاری ملموس و کارآمد به مردم مصر کمک کنیم تا از پس مشکلات اقتصادی خود برآیند. این شامل برطرف کردن نگرانی های مالی کوتاه مدت آن ها، ارائه کمک های مالی به منظور پرداخت بدهی های آن ها، کمک به اشتغالزایی و ایجاد فرصت های آموزشی در کشور و ایجاد انگیزه برای سرمایه گزاری اتباع آمریکایی در صنعت توریسم مصر خواهد بود. واضح است که مصر درخصوص تمامی چالش های پیش رو، توان بالقوه لازم را به منظور دستیابی به احیای اقتصادی و رشد جامع داراست.
برنز گفت: ده ها میلیون نفر مصری نگاه خود را به آقای مرسی دوخته اند تا ببینند او چه کابینه ای را تشکیل می دهد که بتواند گام های مورد نیاز را در زمینه پیشبرد اتحاد ملی برداشته و دولت جامعی را بسازد که پذیرای تمامی ادیان و مذاهب در کشور باشد و حقوق زنان و اعضای سکولار در جامعه را نیز محترم بشمارد. نگاه جامعه بین الملل نیز به همین مسئله است. ما خود را کاملاً متعهد می دانیم تا با رئیس جمهور مصر، دولت جدید او و تمامی احزاب این کشور به همکاری برای حفظ مشارکت ها و گسترش منافع مشترک در قالب کشوری پرشور و پرتحرک در زمینه های اقتصادی و دموکراتیک که عاملی برای صلح و ثبات در منطقه نیز باشد، بپردازیم.
ویلیام برنز در پایان درخصوص مواضع مقامات مصر و رژیم صهیونیستی در قبال یکدیگر افزود، ما این مسئله را به دقت زیر نظر داشته ایم و از مقامات دو طرف به خاطر بیانیه هایی که صادر کرده و در آن بر تعهد خود به روابط بر اساس پیمان فی مابین تأکید کردند، قدردانی می کنیم.
قرار است هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا نیز در اواسط ماه ژوئیه میلادی به مصر سفر کرده و با مقامات این کشور دیدار کند. وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه ای در خصوص سفر ویلیام برنز به مصر اعلام کرد که او در جریان این سفر به مقامات مصر اطمینان خواهد داد که ایالات متحده آمریکا خود را متعهد می داند تا از انتقال دموکراتیک قدرت در مصر حمایت کند. بخش اصلی این انتقال قدرت، تشکیل دولتی است که حقوق تمامی شهروندان مصری از جمله زنان و اقلی تهای دینی را محترم بشمارد.
- ممکن است "محمد مرسي" و نظاميان مصر براي بازگشايي پارلمان مصر پنهاني توافق کرده باشند.
خبرنگار
شبکه تلویزیونی بی بی سی
گفت: این احتمال وجود دارد که محمد مرسی، رئیس
جمهور مصر و شورای عالی
نظامی این کشور برای بازگشایی پارلمان مصر بدور از
هرگونه درگیری و تشنج،
توافقات پشت پرده با یکدیگر کرده باشند.
به
گزارش شبکه تلویزیونی بی بی
سی، تیم اولمند، خبرنگار این شبکه گفت، محمد
مرسی کمی بیشتر از یک هفته
پس از آغاز به کار رسمی اش به عنوان رئیس جمهور
جدید مصر، دستور بازگشایی
پارلمان مصر را صادر کرد و همین امر ممکن است
باعث درگیری میان وی ارتش
مصر شود، زیرا شورای نظامیان مصر از دیوان عالی
این کشور حکمی را مبتنی بر
انحلال پارلمان مصر که اکثر کرسی هایش در اختیار
نمایندگان اخوان المسلمین که
از حامیان مرسی نیز هستند، گرفته بود. این
دستور مرسی به معنای به چالش
کشیدن مستقیم شورای نظامی مصر تلقی می شود.
اولمند افزود، مسئله نگران کننده این است که هنگامی که نمایندگان پارلمان مصر در روز دوشنبه تلاش کنند به ساختمان محل پارلمان وارد شوند، واکنش نظامیان مصری که این ساختمان را محاصره کرده اند، در برابر نمایندگان پارلمان مصر چگونه خواهد بود.
اولمند تأکید کرد، حتی اگر بازگشایی پارلمان مصر به دستور رئیس جمهور مرسی بدون هیچ درگیری یا مشکل خاصی انجام شود، این به معنای پایان یافتن تقابل ها میان مرسی و نظامیان ارشد مصری نخواهد بود. به عنوان مثال، چالش بعدی که از هماکنون در حال شکلگیری است، این است که محمد مرسی اعلام کرده پارلمان مصر وظیفه نوشتن قانون اساسی جدید مصر را برعهده دارد و این در حالی است که شورای عالی نظامیان مصر، این حق را برای خود محفوظ داشته است.
"جان لاین"، یکی دیگر از خبرنگاران این شبکه طی گزارش زنده از قاهره در همین خصوص گفت، آنچه باید بیشتر در مورد آن تحقیق و تفحص کنیم این است که آیا توافقات پشت پرده میان مرسی و شورای نظامی مصر در رابطه با بازگشایی پارلمان این کشور صورت گرفته یا حقیقتاً مرسی به مقابله با نظامیان مصر و به چالش کشیدن آنان برخاسته است.
لاین افزود، یکی از علل گمانهزنیها در رابطه با توافقات پشت پرده میان مرسی و نظامیان مصر این است که هنگامی که محمد مرسی و ژنرال "طنطاوی"، رئیس شورای عالی نظامی مصر، یکدیگر را در خلال رژه نظامی در قاهره ملاقات کردند، دیدارشان بسیار صمیمانه و همراه با لبخند بود و دست کم هیچ نشانهای از تقابل و درگیری میان دو طرف مشاهده نمیشد.
جان لاین افزود، گزارشهایی امروز مخابره شده مبنی بر این که نظامیان مصری که ساختمان پارلمانِ منحل شده مصر را محاصره کرده بودند، در آستانه ورود نمایندگان پارلمان به این ساختمان که به دستور مرسی بازگشایی شده، محل را ترک کردهاند. لاین اضافه کرد، در عین حال من خودم در محل پارلمان مصر یا بیرون آن حاضر نبوده و تحرکات نظامیان مصری را به چشم خود مشاهده نکرده ام. لاین افزود، با این وجود اگر گزارشهای رسیده در رابطه با شکسته شدن محاصره پارلمان مصر و ترک محل توسط نیروهای نظامی این کشور صحیح باشد، آنگاه به احتمال قریب به یقین مشخص می شود که پیش از این، توافقات پشت پردهای میان طرفین برای بازگشایی پارلمان مصر صورت گرفته بوده است.
لاین در خاتمه تأکید کرد، بازگشایی پارلمان مصر صرفاً جنبه نمادین خواهد داشت، زیرا فرصت انجام کارهای اساسی برای نمایندگان این کشور تا پیش از فرارسیدن ماه رمضان که کمتر از دو هفتهی دیگر آغاز می شود، وجود نخواهد داشت. شایان ذکر است که پارلمان مصر در طول تمامی ماه رمضان تعطیل خواهد بود و نمایندگان مردم مصر، پس از عید فطر و انجام مراسم آن، باردیگر به کرسیهای خود در پارلمان این کشور بازخواهند گشت. لاین افزود، بدین ترتیب، همگان در دولت، پارلمان و شورای نظامی مصر قادر خواهند بود ضمن حفظ وجهه و اعتبار خود در انظار عمومی، اوضاع کشور مصر را به تدریج به حالت عادی بازگردانند.
- "گيدو وستروله" وزير خارجه آلمان به منظور ديدار و گفتگو با "محمد مرسي" به مصر سفر مي كند.
به گزارش هفتهنامه آلماني اشپيگل، وستروله نخستين وزير خارجه يك كشور غربي است كه با مرسي ديدار خواهد كرد. بر اساس اين گزارش، وستروله بلافاصله پس از شركت در كنفرانس افغانستان، راهي مصر خواهد شد تا در ابتدا با "محمد كامل عمرو" همتاي مصري خود و سپس با مرسي ديدار و گفتگو كند. وزارت خارجه آلمان اميدوار است اين سفر در چنين برهه زماني با هدف بهبود روابط برلين با قاهره نتايج مثبتي به همراه داشته باشد .
- وزير امور خارجه مصر در تماس تلفني خود با همتاي كويتي اش با وي درباره مسايل مشترك بين دو كشور گفتگو كرد.
به گزارش خبرگزاري دولتي عربستان، "محمد كامل عمرو" در گفتگوي تلفني با شيخ "صباح خالد احمد الصباح" معاون نخست وزير و وزير امور خارجه كويت، با وي درباره روابط و مناسبات دوجانبه بين دو كشور و راه هاي تقويت و گسترش همكاري هاي دو جانبه در تمامي زمينه ها بحث و گفتگو كرد.
محمد كامل عمرو و احمد الصباح در بخشي از اين گفتگوي تلفني همچنين آخرين تحولات و رخدادهاي سياسي منطقه را بررسي و در اين زمينه تبادل نظر كردند.
- يكي از فعالان حقوق بشر بحرين با اشاره به ديدار احتمالي رئيس جمهوري مصر از عربستان آن را حاوي پيام منفي براي آزاديخواهان بحريني و ديگر كشورهاي حوزه خليج فارس دانست.
به گزارش پايگاه الوفاق، جمعيت الوفاق بحرين با صدور بيانيه اي سياست هاي سركوبگرانه نيروهاي امنيتي در حمله به منازل و سرقت اموال و دارايي هاي مردم و ضرب و شتم آن ها را محكوم كرد. در اين بيانيه با اشاره به ناكارآمدي به كارگيري خشونت آمده است، ساختار امنيتي بحرين ديگر مشروعيتي ندارد و مردم نبايد به خشونت كشيده شوند.
رجب درباره ديدار "محمد مرسي" رئيس جمهوري مصر از عربستان گفت:انتخاب عربستان به عنوان اولين ايستگاه سفر محمد مرسي پيامي منفي به مردم عربستان و كشورهاي حوزه خليج فارس است. اين فعال حقوق بشري بيان كرد: شخصيت هاي بحريني كه اخيرا با رئيس جمهوري مصر ديدار كرده اند در دشمني با انقلاب مردم بحرين مشهورند و حامي رژيم مبارك هستند.
- "محمد مرسی" رئیس جمهور مصر تا پیش از دیدار با "محمود عباس" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، "اسماعیل هنیه" نخست وزیر دولت حماس در غزه را به حضور نخواهد پذیرفت.
اين مطلب را ديپلمات مصري كه خواست نامش فاش نشود، تصریح کرد مصر تاکنون هیچ یک از طرف های فلسطینی را برای گفتگو با محمد مرسی به قاهره دعوت نکرده است و انتشار برخی گزارش ها در رسانه های فلسطینی درباره دعوت مصر از برخی طرفهای فلسطینی برای سفر به قاهره شایعات بی اساس است.
دیپلمات فلسطینی گفت: هر زمانی که مصر طرف های فلسطینی را به قاهره دعوت کند این موضوع به طور رسمی به اطلاع عموم مردم خواهد رسید. به گفته دیپلمات فلسطینی محمد مرسی در سخنرانی های اخیر بارها بر علاقمندی خود بر اتحاد و یکپارچگی فلسطین، تحقق آشتی ملی و حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین تاکید كرده است .
به گزارش خبرگزاری سما فلسطین از رام الله، برخی منابع جنبش حماس در روزهای اخیر از سفر قریب الوقوع اسماعیل هنیه در صدر هیئتی بلند پایه به قاهره برای دیدار با محمد مرسی خبر دادند .
- يك استاد علوم سياسي دانشگاه ملي لبنان گفت: مصالح و منافع كشورهاي غربي بر اين است كه موانع جغرافيايي، سياسي، رواني و مذهبي ميان ايران و مصر همچنان باقي بماند و اين دو كشور به يك ديگر نزديك نشوند.
"صادق نابلسي" استاد علوم سياسي در دانشگاه ملي لبنان با تاكيد بر اينكه ايران و مصر فرصت هاي زيادي به منظور توسعه روابط ميان خود دارند، اظهار داشت، اين دو كشور جايگاه بسيار مهمي از نظر جغرافيايي و سياسي در منطقه اشغال كرده اند و تاثير بسيار وسيعي در جهان عرب و اسلام دارند.
وي با تاكيد بر اينكه همكاري ميان اين دوكشور مهم منطقه اي مي تواند ثبات سياسي و توسعه فرهنگي و اقتصادي را در پي داشته باشد، گفت: اين امر بويژه در زماني كه بسياري از اختلافات ميان ملت هاي منطقه ايجاد شده است و كشورها با بحران هاي مالي بزرگي دست به گريبان هستند، بيش از پيش احساس مي شود.
نابلسي با تاكيد بر اينكه شرايط كنوني افزايش سطح همكاري ها را به منظور كاهش تنش هاي موجود ضروري ساخته است، گفت: براي ايران و مصر اين امكان وجود دارد كه اختلاف هاي قديمي را كنار گذارند و افق جديدي در روابط خود چه در سطح دولت و چه در سطح ملت بگشايند و از نظر ما اين امر محال و غير ممكن نيست. اين استاد دانشگاه لبنان با اشاره به اينكه بسياري از كشورهاي استكباري و همچنين كشورهاي عربي مخالف هرگونه رابطه ميان ايران و مصر هستند، خاطر نشان كرد كه با برقراري اين ارتباط توازن قوا و همچنين معادلات استراتژيك قدرت هاي غربي در منطقه تغيير خواهد يافت.
وي با تاكيد بر اينكه دشمنان ايران نخواهند پذيرفت كه هيات هاي سياسي ميان ايران و مصر در تردد باشند، افزود از اين روست كه مي بينيم ان ها موانع بسيار زيادي بر سر راه برقراري رابطه، هر چند رابطه اي بسيار ساده و سطح پايين بين دو كشور ايجاد مي كنند.
لیبی
- آمار غير رسمي از پيروزي ليبرالها و مليگراها در اين كشور بر اسلام گراها حكايت دارد.
به گزارش شبكه اسكاي نيوز عربي، منابعي از گروههاي ليبرال و مليگراي ليبي اعلام كردند كه تاكنون با شمارش بخش زيادي از آراي انتخابات پارلماني ليبي مليگراها توانستهاند در بيشتر حوزهها پيروزي را از آن خود كنند.
"محمد صوان"، رهبر حزب عدالت و توسعه اسلامي كه وابسته به اخوان المسلمين ليبي است نيز با اعلام اينكه ليبرالها توانستهاند در شهرهاي ترابلس و بنغازي دو شهر مهم ليبي بر اسلامگراها پيروز شوند، تاكيد كرد كه ليبرالها موفقيت چشمگيري را در انتخابات به دست آوردهاند.
محمد صوان در سخناني اعلام كرد كه ائتلاف «نيروهاي ملي ليبي» توانسته است در برخي از شهرها از جمله ترابلس و بنغازي بيشتر آرا را به خود اختصاص دهد .
- "جبرئيل" رهبر ائتلاف سياسي در ليبي كه گفته مي شود عملكرد خوبي در جلب اراي انتخابات اين كشور داشته، از تمام احزاب خواست زير يك پرچم قرار گيرند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از طرابلس، وي گفت: ما صادقانه خواهان انجام يك گفتگوي ملي براي قرار گرفتن همه در يك ائتلاف و زير يك پرچم و دستيابي به يك مصالحه و اتفاق نظر هستيم كه بر مبناي آن بتوان قانون اساسي كشور را تدوين كرد و دولت جديد تشكيل داد.
وي ادامه داد، در انتخابات اخير، مطلقا كسي برنده يا بازنده نبود. برنده انتخابات هركس باشد مهم نيست چرا كه برنده واقعي تنها خود ليبي است.
اين اظهارات وي
خطاب به خبرنگاران در مقر
حزبش ساعاتي پس از آن ايراد شد كه رهبر حزب رقيب
عدالت و عمران اعلام كرد كه
ائتلاف نيروهاي ملي در حوزه هاي انتخاباتي
پايتخت و بنغازي در شرق كشور
عملكرد خوبي داشته است.
جبرئيل گفت: ائتلاف نيروهاي
ملي كه يك جبنش ملي متشكل از طيف هاي مختلف از نظر هويت و
ايدئولوژي است، از نتايج
رسمي كه توسط كميسيون انتخابات اعلام خواهد شد،
متابعت خواهد كرد.
- هفته نامه خبري فلسطيني المنار از تماس هاي سري براي برقراري روابط ديپلماتيك بين ليبي و رژيم صهيونيستي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري المنار؛ بازرگانان يهودي ليبيايي تبار با هدف برقراري روابط ديپلماتيك بين ليبي و رژيم صهيونيستي در تلاش هستند در عاليترين سطوح بين شوراي عالي انتقالي ليبي و تل آويو، يك كانال ارتباطي گشوده شود.
منابع آگاه گفتند يكي از بازرگانان يهودي با اين هدف با "اويگدور ليبرمن" وزير خارجه رژيم صهيونيستي به صورت محرمانه در سفر به ايتاليا ديدار كرده است. اين منابع خاطر نشان كردند اين بازرگان يهودي با شماري از رهبران عرب در منطقه خليج فارس رابطه دارد و در ميانجيگري و برقراري ارتباط بين كشورها خبره است و بر قراردادهاي تجاري و تسليحاتي بين اين كشورها و رژيم صهيونيستي نظارت مي كند .
- دبيركل سازمان ملل متحد با صدور بيانيهاي ضمن استقبال از انتخابات اخير ليبي، خواستار اداره عادلانه و مصالحهآميز ليبي توسط رهبران جديد اين كشور شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، "بان كي مون" با صدور بيانيهاي از برگزاري نخستين انتخابات در ليبي از زمان سقوط "معمر قذافي" ديكتاتور اين كشور كرد و از رهبران جديد ليبي خواست در كمال عدالت و مصالحه به اداره كشور بپردازند. در بيانيه منتشره از سوي بان كيمون همچنين آمده است: انتخابات روز شنبه در ليبي به خوبي و به صورت شفاف برگزار شد، اگر چه برخي از مردم اين كشور با تهديدهايي براي امنيت خود مواجه بودند. ما از رهبران آينده ليبي ميخواهيم كار خود را در كمال ائتلاف، عدالت و مصالحه آغاز كنند.
- وزير امور خارجه ايتاليا روز يكشنبه (91.04.18) برگزاري انتخابات پارلماني در ليبي را گامي مهم و نقطه عطفي به سوي برقراري دموكراسي در اين كشور توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از رُم، "جوليو ترزي" وزير امور خارجه ايتاليا با صدور بيانيه اي در اين باره اعلام كرد، انتخابات پارلماني روز گذشته در ليبي نقطه عطفي در تاريخ اين كشور و گامي سرنوشت ساز به سوي تقويت فرآيند برقراري دمكراسي محسوب مي شود.
در اين بيانيه آمده است، با وجود برخي خشونت ها و ناآرامي ها، مردم ليبي با مشاركت گسترده خود در اين انتخابات ثابت كردند كه به دمكراسي كه سال ها از آن محروم بودند و هم اكنون آن را پيدا كرده اند، باور دارند و حضور و مشاركت بسيار بالاي زنان در اين انتخابات، خود گواهي بر اين مدعا است.
وزير امور خارجه ايتاليا افزود، ايتاليا از مردم ليبي مي خواهد براي استحكام بخشيدن به پايه هاي نهادهاي دموكراتيك بر اساس "بيانيه طرابلس" از خود تلاش بيشتري نشان دهند.
الجزاير
- دولت الجزاير درباره كاهش مستمر بهاي نفت طي ماههاي گذشته اظهار نگراني كرد.
"كريم جودي"، وزير دارايي الجزاير ضمن اظهار نگراني درباره كاهش مستمر بهاي نفت طي ماه هاي گذشته افزود كه البته اين موضوع تهديدي بر توازن بودجهاي اين كشور به شمار نميرود.
وي با اين حال هشدار داد بايد سياست هاي اقتصادي و مالي را با احتياط بيشتري به پيش برد تا توازن اقتصادي الجزاير به هم نخورد.
اين در حالي ست كه بانك مركزي الجزاير پيشتر با انتشار گزارشي ضمن هشدار درباره بالا بودن هزينههاي دولتي اعلام كرده بود كه براي جلوگيري از بر هم خوردن توازن اقتصادي كشور، بايد بهاي نفت بيش از 110 دلار در هر بشكه باشد. پس از آنكه ماه گذشته ميلادي بهاي نفت به كمتر از 80 دلار در هر بشكه رسيد، "يوسف يوسفي" وزير انرژي و معادن الجزاير هشدار داد در صورتيكه بهاي نفت در همين سطح باقي بماند، كشورش سالانه بيش از 20ميليارد دلار از دست خواهد داد.
بيش از 97درصد درآمدهاي الجزاير از راه فروش نفت تامين ميشود.
سودان
- دولت خارطوم شش وزير كابينه را براي احراز سمت هايي معرفي كرد كه بر اساس سياست رياضت اقتصادي تنظيم شده اند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از خارطوم، در چارچوب طرح ادغام و حذف وزارتخانه ها پنچ پست كابينه اي كه پيش از اين 31 عضو داشت از بين رفته است .اين گزارش به نقل سونا خبرگزاري رسمي سودان حاكي است كه از جمله تدابير اتخاذ شده حذف وزارت همكاري بين المللي بود در حالي كه وزارت اطلاع رساني نيز با فرهنگ ادغام شده است.
سونا افزود، وزيران معرفي شده قرار است روز دوشنبه پيش از احراز پست هاي جديد خود در مقابل "عمر البشير" رئيس جمهوري سودان سوگند ياد كنند. سونا به اين نكته كه طرح ادغام و حذف وزارتخانه تا چه حد موجب صرفه جوبي در هزينه هاي دولت خواهد شد اشاره اي نكرد.
سرپرستان وزارتخانه هاي دفاع و امور امنيتي كه به گفته تحليلگران بخش عمده اي از بودجه را به خود اختصاص خواهند داد هنوز معرفي نشده اند چرا كه اين وزارتخانه ها بايد بازسازي شوند.
- دولت آمریکا با ارسال پیامی نخستین سالگرد استقلال سودان جنوبی را به این کشور تبریک گفت اما تاکید کرد چالش های مهمی پیش روی دولت جدید این کشور قرار دارد.
"هیلاری کلینتون" وزیر امور خارجه آمریکا که به آسیا سفر کرده است در بیانیهای گفت از طرف باراک اوباما و مردم آمریکا برای مردم سودان جنوبی در نخستین سالگرد استقلال این کشور بهترین آرزوها را دارم.
وی گفت: دولت سودان جنوبی برای بازسازی کشور، ایجاد چارچوب های قانونی، تامین امنیت، پاسخگویی و احترام به حقوق بشر تلاش های فراوانی کرده که قابل ستایش است اما به رغم این پیشرفت هنوز چالش های مهمی پیش روی این کشور قرار دارد که ثبات این کشور را تهدید می کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، هیلاری کلینتون در ادامه افزود، درگیری ها و موضوعات حل و فصل نشده ای بین سودان جنوبی و سودان و همچنین تنش های قومی وجود دارد که به افزایش جنگ و مشکلات اقتصادی منجر شده و این موضوع آینده سودان جنوبی را تهدید می کند.
115399-91.04.19
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
آفران: تحولات آفريقاي عربي |
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |