مصر
احزاب انقلابي و اسلامي مصر روز سه شنبه (91.04.20) از مردم اين كشور براي برگزاري تظاهرات حمايتي از تصميمات اخير "محمد مرسي" رييس جمهوري اين كشور از جمله لغو انحلال پارلمان و از سرگيري فعاليت مجدد آن، دعوت كردند.
گروه ها و احزاب سياسي از مردم مصر خواسته اند، با تجمع در ميدان التحرير قاهره از تصميمات اخير محمد مرسي به ويژه تصميم روز يكشنبه وي مبني بر لغو انحلال پارلمان و از سرگيري فعاليت هاي آن، تظاهرات كنند.
"محمود حسين" دبيركل جنبش اخوان المسلمين مصر اعلام كرد، اين جنبش در تظاهرات ميليوني كه در حمايت از رييس جمهوري و تصميمات اخير وي براي برآورده ساختن مطالبات مردم و تحقق اهداف انقلاب و از سرگيري فعاليت مجلس برگزار مي شود، شركت خواهد كرد.
از سوي ديگر حزب سازندگي و توسعه، شاخه سياسي اخوان المسلمين نير با اعلام مشاركت خود در تظاهرات ميليوني حمايت از رييس جمهوري تاكيد كرد كه تصميم رييس جمهوري مبني بر آغاز فعاليت مجلس و قوه مقننه تا زمان تدوين قانون اساسي جديد و دعوت به برگزاري انتخابات جديد، نخستين گام مهم و سرآغازي درست در راستاي انجام ماموريت و اختيارات رييس جمهوري به شمار مي رود. حزب ياد شده افزود، اين تصميم در پي مخالفت جامعه و مردم مصر با اعلام متمم قانون اساسي از سوي شوراي نظامي است كه با هدف كنترل قوه مقننه صادر شد.
اين در
حالي است كه احزاب ليبرال و
چپ، شركت در تظاهرات موسوم به تظاهرات ميليوني
حمايت از تصميم مربوط به
آغاز فعاليت مجلس را رد كرده اند.
"حسن
عبدالرزاق" عضو شوراي حزب
'التجمع' در همين راستا گفته است: تصميم رييس
جمهوري مبني بر از سرگيري
كار مجلس 'الشعب'، مبارزه جويي آشكار در برابر
حكم دادگاه عالي قانون اساسي
به عنوان نهاد عالي قضايي است كه همه بايد
احكام آن را محترم بشمارند.
وي افزود، مبارزه جويي در برابر احكام دادگاه عالي قانون اساسي
نه تنها بنيان نظام قضايي، بلكه بنيان ميهن را ويران مي كند.
وي افزود، از اين رو چنانچه احكام قضايي محترم شمرده نشود اين امر به منزله آشوب و هرج و مرج خواهد بود. وي گفت: اگر رييس جمهوري در برابر احكام قضايي به مبارزه جويي روي آورد، فاجعه خواهد بود و پرسش هاي خطرناكي را در باره مشروعيت رفتارهاي وي مطرح مي سازد.
پارلمان مصر اولين تصميم پس از لغو حكم انحلال را منتشر كرد
"محمد سعد الكتاتني" رييس پارلمان مصر (مجلس شعب) در سخناني در نشست مجلس گفت: پارلمان در راستاي عمل به اصل حاكميت قانون و جراي تصميم رئيس جمهور تشكيل جلسه داد. وي گفت: نمايندگان ملت گرد هم آمدند تا عدم قانوني بودن برخي از احكام قضايي را ثابت كنند.
رئيس پارلمان مصر جلسه نخست را بدون مشخص كردن زمان برگزاري جلسه بعدي پايان داد.
رسانه هاي عربي از مخالفت دادگاه عالي قانون اساسي مصر با تصميم رئيس جمهوري اين كشور در خصوص ازسرگيري فعاليت پارلمان منتخب خبر دادند.
شبكه العربيه گزارش داد دادگاه عالي قانون اساسي مصر، تصميم "محمد مرسي" رئيس جمهوري اين كشور درباره ازسرگيري فعاليت پارلمان را رد كرد. دادگاه عالي قانون اساسي مصر اعلام كرده است احكامش براي همه طرف ها (از جمله رئيس جمهوري) الزام آور است.
رسانه هاي خبري به نقل از دفتر رياست جمهوري مصر پيش بيني كردند، كابينه جديد اين كشور، ظرف 48 ساعت آينده معرفي و اعلام شود.
پايگاه خبري اليوم السابع در اين باره نوشت، "ياسر علي" سخنگوي رياست جمهوري مصر دوشنبه شب (91.04.19) گفت: احتمال مي رود كه رياست جمهوري روز سه شنبه يا چهارشنبه بيانيه اي را درباره تشكيل كابينه جديد منتشر كند. وي همچنين اظهارداشت: پيش بيني مي شود كه رياست جمهوري، نخست وزير را قبل از سفر "محمد مرسي" به عربستان سعودي، معرفي كند.
ارتش مصر در واكنش به تصميم رئيس جمهوري اين كشور مبني بر ابقاي پارلمان، رعايت قانون اساسي را خواستار شده است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، درخواست ارتش مصر روز دوشنبه و در واكنش به تصميم "محمد مرسي" مطرح شد.
شوراي عالي نظامي مصر با انتشار بيانيه اي، به اهميت حاكميت قانون، به خصوص قانون اساسي تاكيد كرد. نظاميان مصري همچنين اطمينان دادند همه نهادهاي دولت آنچه را كه در بيانيه هاي ديوان عالي قانون اساسي درج شده است، رعايت خواهند كرد. ديوان عالي قانون اساسي مصر انتخابات پارلماني اخير را كه اسلام خواهان در آن اكثريت را كسب كرده بودند، به علت نقص قانون انتخاباتي، فاقد اعتبار اعلام كرد و به دنبال آن نظاميان مصري نيز با منحل كردن پارلمان، قدرت قانونگذاري را بازيافتند.
به گزارش خبرگزاري رويترز؛ اعلام تشكيل نشست پارلمان مصر پس از آن صورت گرفت كه "محمد مرسي" ، خود را در معرض خطر رويارويي با ژنرال ها قرار داد.
خبرگزاري رسمي مصر روز دوشنبه (91.04.19) به نقل از "سعد الكتاتني" اعلام كرد پارلمان ظهر روز سه شنبه بدون توجه به اقدام ماه گذشته ارتش در انحلال پارلمان براساس حكم دادگاه، گردهم مي آيد.
روزنامه الاخبار با اشاره به اين تصميم مرسي كه مي تواند به ماه عسل كوتاه با شوراي نظامي مصر به رياست "حسين طنطاوي" پايان دهد نوشت، رويارويي زودهنگام در مصر
بااين حال هيچ نشانه اي از ناسازگاري و اختلاف بين مرسي و طنطاوي كه در يك مراسم رژه نظامي شركت كرده بودند مشاهده نشد. تلويزيون مصري مرسي و طنطاوي را درحالي نشان داد كه در كنار يكديگر نشسته بودند و هيچ نشانه اي از اختلاف بين آن ها وجود نداشت.
خبرگزاري مصري الشرق الاوسط به نقل از "احمد الزند" رئيس باشگاه قضات مصر اعلام كرد، شركت كنندگان در نشست اعضاي باشگاه قضات در روز دوشنبه (91.04.19) از رئيس جمهور خواستند به علت تحقير دستگاه قضايي و دست كم گرفتن احكام آن و اجرا نكردن احكام لازم الاجرا قضايي، به صراحت از مردم مصر و جامعه حقوقي و دستگاه قضايي اين كشور عذرخواهي كند.
الزند همچنين گفت قضات مصري تصميم گرفتند تدابيري قضايي براي اعتراض به اين تصميم رئيس جمهور اتخاذ و براي لغو اين تصميم تلاش كنند. وي هشدار داد در صورتي كه "محمد مرسي" به خواسته هاي قضات عمل نكند، به گزينه هاي شديدتري متوسل خواهيم شد. الزند از رئيس جمهور مصر خواست براي احترام گذاشتن به مشروعيت قانون اساسي و براي حفظ مصلحت كشور، تصميم خود را لغو كند.
به گزارش خبرگزاري رويترز، دادگاه نظامي سوئز براي هفت نفر از فعالان انقلابي اين كشور حكم شش ماه حبس با اعمال شاقه و براي نفر هشتم حكم سه سال حبس را صادر كرد.
منابع حقوقي مصري اعلام كردند فعالان مصري كه در مقابل ساختمان دادگاه منتظر صدور حكم بودند پس از شنيدن حكم حبس اين افراد به سوي نيروهاي ارتش كه ساختمان دادگاه را محاصره كرده بودند سنگ پرتاب كردند كه بر اثر آن شش سرباز زخمي شدند.
"احمد الكيلاني" وكيل مدافع مصري در شهر سوئز گفت نيروهاي ارتش هشت فعال مصري را كه به صدور اين حكم اعتراض كرده بودند بازداشت كردند. "سماح محمد" فعال حقوقي نيز گفت پنج نفر از فعالان در درگيري هايي كه طي آن معترضان با باتوم هدف حمله قرار گرفتند، زخمي شدند. محاكمه هزاران غيرنظامي در برابر دادگاه هاي نظامي از زمان سرنگوني "حسني مبارك" رئيس جمهور سابق مصر با انتقاد سياستمداران و فعالان و سازمان هاي مدافع حقوق بشر مواجه شده است.
الكيلاني گفت: اين نخستين حكمي است كه دادگاه نظامي در پرونده اي سياسي از زمان آغاز به كار مرسي صادر مي كند. فعالاني كه روز دوشنبه محكوم شدند به حمله به نيروهاي ارتش در شهر سوئز و زخمي كردن شماري از سربازان در تظاهراتي كه در اعتراض به كشته و زخمي شدن تظاهركنندگان در منطقه العباسيه قاهره برپا شده بود متهم شدند.
دبیر کل سابق اتحادیه عرب و رقیب رئیس جمهوری مصر در انتخابات، از "محمد مرسی" خواست بزودی حتما به ایران سفر کند زیرا ایران اقتصادی قوی و کنترل سیاسی بر منطقه دارد.
"عمرو موسی" دبیر کل سابق اتحادیه عرب در برنامه تلویزیونی «اینجا پایتخت است» اعلام کرد که از سفر محمد مرسی به ایران در شهریورماه حمایت میکند. رقیب انتخاباتی محمد مرسی در انتخابات ریاست جمهوری مصر اعلام کرد که از سفر مرسی به ایران حمایت میکند و معتقد است که مرسی باید از فرصت اجلاس سران جنبش غیرمتعهدها در ایران [در شهریورماه] برای باز کردن باب گفتگو با ایران استفاده کند زیرا اینجا دیگر مسئله «کشور مصر» مطرح است نه اینکه او از اخوان المسلمين است یا از جریانی دیگر.
الدستور مصر نیز در این خصوص نوشت: عمرو موسی در این برنامه تلویزیونی افزود: زیرا گفتگو با ایران به مصلحت مصر و اعراب است؛ مصلحتی که بر ما واجب میکند با ایران گفتوگو کنیم و از اقتصاد این کشور که دائما در حال شکوفایی است استفاده کنیم.
عمرو موسی در این برنامه که از شبکه سیبیسی پخش میشد، گفت که ایران برای حضور مرسی در اجلاس دعوتنامه ارسال کرده است. زیرا بیشتر رؤسای جهان سوم در آن حاضر میشوند و باید از این فرصت برای تبادل تجربهها و سرمایهگذاریها بین کشورهای حاضر استفاده شود. وی تصریح کرد که در زمان تصدی منصب وزارت خارجه در دولت "حسنی مبارک" پیشنهاد گفتگو با ایران را به این دلیل که اقتصادی قوی و کنترل سیاسی بر منطقه دارد، ارائه کرده بود ولی پیشنهاد او [از طرف دولت مبارک] رد شده بود.
عمرو موسی همچنین اعلام کرد که قدرت مصر بر کل منطقه تاثیر گذار است و توجهات جهانی از جمله آمریکا تحولات مصر را دنبال میکند زیرا [آنان از مصر و منطقه] تاثیر میپذیرند و مصلحت مصر بخشی از حرکت جهان سوم است و شایسته نیست که از تریبونهای مهم بینالمللی جا بماند.
عمرو موسی در پایان از مجری خواست تا نکتهای را اضافه کند و افزود: من معتقدم که حضور رئیس جمهور در اجلاس غیرمتعهدها فرصتی بسیار مهم برای از سرگیری گفتگو با ایران نه فقط در خصوص مصر، بلکه مصر در مقام نیابت از جهان عرب در خصوص کل مسائل جهان عرب، امنیت منطقه، موضوع هستهای و روابط ایران با کشورهای عربی بخصوص کشورهای حوزه خلیج [فارس] است. عمرو موسی در ادامه این گفتگو در پاسخ به سوالی درباره روابط مصر و حماس و باز شدن گذرگاه رفح، تاکید کرد که این گذرگاه باید باز شود نه به دلیل روابط قاهره و حماس بلکه به دلیل روابط مصر و فلسطین. به خاطر مردمی که در محاصره هستند به خاطر مصلحت مردم. بنابراین این گذرگاه بر اساس استنادات قانونی باید باز شود و ما موضع قابل احترامی داشته باشیم.
قاضی "احمد مکی"، تاکید کرد که تصمیم "محمد مرسی" مبنی بر ادامه فعالیت پارلمان و نقض حکم انحلال آن تصمیمی درست و مناسب در مرحله کنونی مصر است.
وی توضیح داد که دادگاه عالی قانون اساسی مصر اختیار انحلال مجلس را ندارد و این دادگاه فقط میتواند درباره عدم قانونی بودن یا نبودن مجلس در حد مشورت، مشاوره ارائه دهد و در واقع صدور حکم نه جزو اختیارات این دادگاه و نه شورای عالی نظامی است.
مکی در ادامه گفت: فرمان صادر شده توسط محمد مرسی به این سوال پاسخ میدهد که چه کسی در مصر رئیس جمهور و حاکم بر امور است؟ آیا شورای عالی نظامی تصمیم گیرنده است یا رئیس جمهوری منتخب.
این قاضی مصری تاکید کرد که این تصمیم واکنشهای مختلف جریانها و نیروها و گروههای مختلف سیاسی و انقلابی را در مصر به دنبال داشته است بسیاری از شخصیتهای چپگرا و لیبرال این حکم را رد کردند، "ایمن نور"، رئیس حزب الغد در صفحه اجتماعی خود در اینترنت نوشت که این تصمیم، تصمیمی غافلگیر کننده بود و از مرسی خواست که احکام دستگاه قضا را اجرا کرده و دولتی قانونمند را در کشور تشکیل دهد.
محمد مرسی"، رئیس جمهوری منتخب مصر طی فرمانی سیاسی که بسیار مهم و تاثیرگذار در عرصه سیاسی این کشور ارزیابی شد، دستور لغو انحلال پارلمان الشعب و ادامه فعالیتها و آغاز جلساتش را صادر کرد.
این دستور بعد از ظهر روز گذشته صادر شد تا حکم شماره 350 سال 2012 مبنی بر انحلال پارلمان را نقض کند و براساس آن پارلمان الشعب براساس ماده 33 متمم قانون اساسی مصر مصوب 30 مارس 2011 همچنان به فعالیتهای خود ادامه دهد.
صدور این فرمان با اختلاف نظرهای بیشمار حقوقی و قانونی همراه بود که بیتردید بروز برخی اختلافات بین شورای عالی نظامی و جماعت اخوان المسلمين را به دنبال خواهد داشت، چون صدور این فرمان به معنای نقض حکم صادره توسط دادگاه عالی قانونی اساسی مصر مبنی بر انحلال پارلمان است.
شورای امنیت ملی آمریکا خواستار رعایت اصول دموکراتیک در مصر شد
به گزارش خبرگزاری فرانسه، در شرایطی که "محمد مرسی" رئیس جمهور اسلام گرای جدید مصر، ارتش و قوه قضائیه این کشور را با تصمیم لغو انحلال پارلمان مصر و احیای مجلس اسلام گرای مسلط بر کشور به چالش کشیده است، "تامی ویتور" سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا به مصر تاکید کرد که به اصول دموکراتیک احترام بگذارد.
سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در این رابطه اعلام کرد، تحولات به سرعت اتفاق می افتند و ما روی این تحولات نظارت داریم و با سران مصر در ارتباط هستیم؛ هرچند نهایتا تصمیم گیری درباره این موضوعات به روشی که به اصول دموکراتیک احترام بگذارد و در عین حال شفاف باشد و و از حقوق تمام مردم مصر حمایت کند، بر عهده مردم مصر است.
ویتور افزود، این امر روندی است که در مصر اجرایی می شود و باید مردم مصر نیز درباره آن تصمیم گیری می کنند؛ ما در حال نظارت نزدیک بر امور هستیم.
کاخ سفید دیدار آتی اوباما با مرسی در مجمع عمومی سازمان ملل را کم اهمیت و در حد یک برخورد محض توصیف کرد.
به گزارش روزنامه آمریکایی "هیل" چاپ کنگره، درحالیکه چند روز پیش خبر دیدار آتی "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا با "محمد مرسی" رئیس جمهور اسلام گرای مصر در حاشیه نشست ماه سپتامبر سال جاری مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک گزارش شد، "جی کارنی" سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید روز گذشته این دیدار با کم اهمیت جلوه داد و اعلام کرد که این دیدار یک "برخورد" محض برای اوباما محسوب میشود. این در حالی است که حزب رئیس جمهوری جدید مصر نشست آتی با رئیس جمهوری آمریکا را فرصتی برای تحکیم جایگاه بین المللی قاهره میداند.
سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید در این باره گفت: رئیس جمهور در ماه سپتامبر به مجمع عمومی سازمان ملل می رود و من اطمینان دارم که او با تعدادی از سران از جمله رئیس جمهوری جدید مصر برخورد خواهد داشت؛ به رغم همه چیز این (نشست مجمع عمومی سازمان ملل) یک گردهمایی سران جهانی محسوب می شود. کارنی ادامه داد: هیچ دیدار دوجانبه ای در واشنگتن پیرامون نشست مجمع عمومی سازمان ملل با هیچ یک از سران کشورها برنامه ریزی نشده است.
سخنگوی کاخ سفید همچنین اعلام کرد که اوباما در انتظار دیدار مرسی هنگام برگزاری نشست مجمع عمومی سازمان ملل در ماه سپتامبر سال جاری است؛ کارنی در عین حال تاکید کرد که هیچ مذاکره تک به تکی برنامه ریزی نشده است. در ادامه این خبر آمده است که این نوع اظهارات کارنی در راستای کم اهمیت جلوه دادن دیدار اوباما با مرسی در تضاد با اظهارات ""یاسر علی" از مشاوران دولت مصر است؛ این مشاور مصری پیشتر اعلام کرده است که اوباما از مرسی برای سفر به آمریکا دعوت کرده است.
تحلیلگران بر این باورند که اوباما در حال حرکت در مسیری دشوار است و تلاش می کند که ضمن اعلام حمایت از رئیس جمهور دموکراتیک مصر، به ارتش این کشور نیز توهین نکند؛ ارتشی که کنترل مصر را در شرایط فعلی و برای آینده ایی قابل پیش بینی در دست گرفته است؛ روابط نظامی میان واشنگتن و قاهره از جمله روابط کلیدی آمریکا با مصر در طول 30 سال گذشته بوده است و مانند مواری مانند روابط واشنگتن با رژيم صهيونيستي، مبارزه با تروریسم و جابه جایی نفت از طریق کانال سوئز، در اولویت های استراتژیک آمریکا نقش حیاتی خواهد داشت.
"كلينتون" خواستار مذاكره براي حل بحران سياسي مصر شد
به گزارش خبرگزاري فرانسه از 'هانوي'، وي كه در چارچوب سفر دوره اي به كشورهاي جنوب شرق آسيا در ويتنام به سر مي برد، در نشستي خبري گفت: معتقديم براي اطمينان از اينكه همه طرف هاي ذينفع بتوانند مسير روشني را بپيمانند، بايد با يكديگر به صورت گسترده و جامع مذاكره كنند. كلينتون افزود، مردم مصر بايد شاهد نتيجه مبارزات خود و حضور در انتخابات باشند و دستاور مطلوب آنان استقرار دولتي منتخب است كه براي پيشرفت كشور گام بر مي دارد. مجلس نمايندگان مصر روز سه شنبه (91.04.20) در تقابل با راي دادگاه عالي قانون اساسي مبني بر انحلال اين نهاد تشكيل جلسه داد.
لیبی
كميته عالي انتخابات ليبي نتايج اوليه اولين انتخابات اين كشور را اعلام كرد كه به موجب آن مليگرايان پيشتاز انتخابات هستند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه؛ مليگرايان در دو حوزه انتخاباتي در غرب ليبي پيشتاز هستند اما پيروز اصلي شهر مصراته اسلام گرايان هستند. مصراته در شرق ليبي واقع شده و نقطه آغاز انقلابيون ليبي به شمار ميرود. در اين شهر مليگراها در رده چهارم جاي گرفتهاند. حزب الاتحاد براي ميهن و حزب عدالت و سازندگي (اخوان المسلمين) و جبهه ملي (با گرايش اسلامي) بالاتر از مليگراها در مصراته راي آوردهاند.
اما در جنزور در حومه طرابلس مليگراها با 26 هزار راي از 2 هزار و 423 راي اسلامگرايان سبقت گرفتهاند و اسلامگراها در مرتبه دوم هستند.
مليگراها در زليتن در نزديكي مصراته نيز با 19 هزار راي مقابل 5 هزار پيش هستند. اين مقدار، پس از شمارش 74 درصد آراء بدست آمد.
به گزارش شبكه العالم، "ناصر الهواري" اظهار داشت، اين انتخابات سالم برگزار شد و هيچ بي نظمي در آن گزارش نشده است.
الهواري با اشاره به مشاركت حدود چهار هزار نامزد خاطر نشان كرد، تمايل مردم براي مشاركت در انتخابات پس از بيش از 42 سال از حكومت ديكتاتوري معمر قذافي برجسته ترين رويداد ليبي در اين مرحله است.
مسئول نظارت بر انتخابات ليبي، افزود: جناح هاي سياسي با ديدگاه ها و ايدئولوژي هاي مختلف در اين انتخابات شركت كردند. وي گفت: به دليل تنش هاي ناشي از فعاليت هاي برخي جريان هاي سياسي خواستار فدراليسم و دعوت براي تحريم، گروهي در انتخابات شركت نكردند؛ اما اين موضوع مسير راي گيري را تحت تاثير قرار نداد.
فراد مسلح ناشناس مسجدی را در لیبی منفجر کردند
منابع لیبایی شهر درنه، واقع در شمال شرقی لیبی اعلام کردند، افراد مسلح ناشناس مسجدی را در این شهر با مواد منفجره هدف حمله خود قرار دادند.
این منابع لیبیایی تاکید کردند که بر اثر این حمله خسارتهای زیادی به این مسجد وارد شد. این منابع گفتند: در این انفجار به کسی آسیبی نرسید، اما خسارتهایی به چند خودرو نزدیک محل انفجار وارد شد.
همچنین از لیبی خبر میرسد که درگیریهای قبیلهای بین قبیله المقرحه و افراد ارتش لیبی در شهر سبها واقع در جنوب این کشور روی داده است.
تونس
"رضا شعيبي" از مقامات النهضه تونس اعلام كرد اين حزب اسلام خواه كه بر دولت تونس مسلط است از پنجشنبه (91.04.22) نخستين كنگره خود را در تونس پس از 20 سال، براي تعيين راهبرد سياسي و اجتماعي كشور برگزار خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه؛ شعيبي در جمع خبرنگاران گفت: اين كنگره كه يكشنبه به پايان خواهد رسيد قرار است به برنامه و موضعي در خصوص ائتلاف ها و اجماع با ديگر احزاب سياسي منجر شود.
وي گفت: ما مي خواهيم ثابت كنيم با فلسفه ائتلاف مي توانيم به اشتراك راهبردي دست يابيم زيرا دوره انتقالي ممكن است 10 تا 15 سال به طول انجامد و هدف اين است كه پايه هاي دموكراسي باثبات و غير قابل بازگشت ريخته شود.
اين حزب پيش بيني مي كند اين كنگره را كه نخستين كنگره در تونس از سال 1988 محسوب مي شود به رخدادي تاريخي تبديل كند. قرار است در افتتاحيه اين كنگره بين 25 تا 30 هزار تن شركت كنند. در اين كنگره 200 تن از شخصيت ها دعوت شده اند كه از آن جمله مي توان به" خالد مشعل" رئيس دفتر سياسي حماس ، "مصطفي عبدالجليل" رئيس شوراي ملي انتقالي ليبي و يكي از نمايندگان جنبش حزب الله لبنان اشاره كرد. هدف از اين كنگره همچنين بررسي مسايل جامعه از هنر گرفته تا رسانه ها و همچنين ورزش، يك سال پس از انقلابي است كه حكومت "زين العابدين بن علي" را سرنگون كرد. هزار و 103نماينده قرار است دفتر جديد اجرايي النهضه را انتخاب كنند.
به گفته تحليلگران النهضه اعلام كرده است مي خواهد در اين جنبش جوانگرايي كند و به تفاهمي بين جريان هاي ميانه رو و افراطي تر دست يابد. راشد الغنوشي رهبر اين جنبش سمت خود را حفظ خواهد كرد. شعيبي خاطر نشان كرد مانع حقوقي وجود ندارد كه مانع از نامزدي غنوشي شود.
وزارت دادگستری تونس از برکناری 75 قاضی به جرم فساد مالی، نقض اخلاق حرفهای و ارتباط با عناصر حکومت "زینالعابدین بنعلی" خبر داد.
به گزارش روزنامه مصری "الشروق"، وزارت دادگستری تونس اعلام کرد فهرست قضاتی که به اتهام فساد مالی یا زیر پا گذاشتن اخلاق حرفهای و ارتباط با سران رژیم سابق از کار برکنار شدهاند به 75 تن رسیده است.
بنابراین گزارش، دو نفر به فهرست قضات برکنار شده افزوده شدند و تحقیق و بازجویی از این 75 قاضی آغاز شده است. وزارت دادگستری تونس در ماه مه گذشته (اوایل خرداد ماه) اعلام کرد که در چارچوب مبارزه با فساد، پاک سازی و اصلاح همه جانبه و گسترده دستگاه قضائی در این کشور تصمیم گرفته است که بیش از 80 قاضی را برکنار کند.
هدایت وزارت دادگستری تونس با "نورالدین البحیری" یکی از اعضای برجسته حزب اسلام گرای 'النهضه' است. وزارت دادگستری تونس هدف دیگر این اقدام را تاکید بر استقلال دستگاه قضائی این کشور، بازگشت اطمینان و اعتماد مردم با پایان دادن به نفوذ و سیطره عوامل و عناصر رژیم دیکتاتوری "زین العابدین بن علی" و حمایت از قضات دست پاک و متعهد اعلام کرده است.
به دنبال اعمال فشار اتحادیه و سندیکای قضات برای تجدید نظر در این حکم دادگاه 9 تن از آن ها به کار خود بازگشتند. روزنامه تونسی الشروق خاطرنشان کرده است که بیشتر این قضات برکنار شده در پروندههای فساد بن علی و همسرش "لیلی الطرابلسی" و بستگان آن ها دخالت داشتهاند. بیشتر احکام صادر شده برای خاندان بن علی متناسب با جرائم و اتهامات آنان نبوده است.
دفتر سياسي حزب اسلام گراي النهضه تونس اعلام كرد كه "راشد الغنوشي" رهبر كنوني اين حزب در بين نامزدهاي رهبري جديد حزب نيز خواهد بود.
"سلاميه عامر العريض"، رئيس دفتر سياسي حزب اسلام گراي النهضه تونس گفت راشد الغنوشي رهبر تاريخي اين حزب در بين نامزدهاي رياست حزب النهضه خواهد بود. حزب اسلام گراي النهضه كه به دنبال انتخابات مجلس ملي موسسان اين كشور در تاريخ 32 اكتبر 2011 ائتلاف حاكم در تونس را رهبري ميكند نهمين كنگره خود و اولين كنگره عمومي از زمان تاسيس اين حزب در سال 1981 برگزار ميكند.
كنگره حزب النهضه از 12 جولاي
(پنجشنبه هفته
جاري) به مدت چهار روز با
حضور بيش از هزار و 100 عضو دفاتر فرعي حزب در
استان ها برگزار مي شود و
رئيس جديد حزب، دبير كل و اعضاي جديد دفتر سياسي
برگزيده خواهند شد.
"عامر العريض" به خبرگزاري
آلمان گفت كه راشد الغنوشي در بين نامزدهاي رياست حزب النهضه خواهد بود.
"رضا شعيبي" از مقامات حزب النهضه نيز پيش بيني كرد راشد الغنوشي رهبر اين جنبش سمت خود را حفظ خواهد كرد. شعيبي دوشنبه اظهار داشت مانع حقوقي وجود ندارد كه مانع از نامزدي غنوشي شود. حزب اسلام گراي النهضه همچنين قرار است از طريق اين كنگره خود را چشم انداز انتخابات عمومي آينده كه براي مارس 2013 پيش بيني شده است، قرار دهد.
سودان
17 وزير كابينه دولت سودان در برابر "عمر البشير "رئيس جمهور اين كشور سوگند ياد كردند .
ئيس جمهوري سودان در راستاي اجراي طرح رياضت اقتصادي و به منظور كم كردن هزينه هاي دولت، شمار وزارتخانهها و وزراي مشاور خود را كاهش داد.
درچارچوب طرح ادغام و حذف وزارتخانه ها 5 پست كابينه اي كه پيش از اين 31 عضو داشت، از بين رفته است.
از جمله تدابير اتخاذ شده ، حذف وزارت همكاري بين المللي بود. دولت خارطوم كه بعد از جدايي جنوب حدود 75 درصد توليد نفت را از دست داده مي كوشد با كاستن هزينه هاي دولتي ، با بحران مقابله كند .
نيروهاي پليس سودان طي يك حمله با استفاده از گاز اشكآور تظاهرات دانشجويان سوداني معترض را سركوب كردند.
به گزارش سايت شبكه الجزيره، با گذشت تنها يك روز از دستگيري دبير سياسي حزب كنگره ملي مخالف سودان نيروهاي پليس اين كشور روز گذشته با حمله به جمعي از دانشجويان دانشگاه خارطوم و استفاده از گاز اشك آور تظاهرات آن ها را سركوب كردند.
بنا به گفته شاهدان عيني، حدود 1000 تن از دانشجويان دانشگاه خارطوم با برگزاري تظاهرات گسترده بار ديگر مخالفت خود را به سياست رياضت اقتصادي كه دولت اين كشور در پيش گرفته، اعلام كردند. در اين تظاهرات تظاهركنندگان با سردادن شعارهايي از جمله" ملت خواهان بركناري نظام هستند" و "حكومت نظامي سقوط ميكند" خواهان بركناري نظام سودان شدند. خبرگزاري رويترز به نقل از يكي از دانشجويان حاضر در تظاهرات گزارش داد: در اين تظاهرات حدود 150 دانشجو توانستند كمربند امنيتي را كه نيروهاي امنيتي ايجاد كرده بودند، از بين ببرند. در همين حال، جمعي از مخالفان و فعالان حقوقي سودان مقامات اين كشور را به حمله و بازداشت گسترده جوانان فعال سوداني متهم و نسبت به سرنوشت نامعلوم بازداشت شدگان ابراز نگراني كردند.
رئیس جمهور سودان جنوبی به چالشهای پیش روی دولتش اعتراف کرد.
به گزارش پایگاه خبری الجزیره، "سلواکر میاردیت" رئیس جمهور کشور سودان جنوبی در مراسم اولین سالگرد استقلال این کشور در جمع کثیری از مردم در جوبا سخنرانی کرد.
وی در این مراسم که نمایندگانی از هیئتهای دیپلماتیک نیز حضور داشتند به وجود چالشهای عدیدهای که در مسیر حرکت رو به جلوی سودان جنوبی وجود دارد اعتراف کرد.
سلواکر تاکید کرد استقلال سودان جنوبی هنوز کامل نشده است چرا که این کشور هنوز در بسیاری موارد به دیگران تکیه دارد. رئیس جمهور سودان جنوبی بر ضرورت کار به منظور تامین مواد غذایی برای همه مردم و مبارزه با فساد برای ساختن کشور تاکید کرد و گفت که در راستای توسعه و پیشرفت کابینه خود را کوچک خواهد کرد.
سلواکر همچنین با اشاره به تنشهای مرزی دو سودان گفت که برای حل اختلافات با دولت خارطوم تلاش خواهد کرد.
سازمان جهانی غذا در بیانیه ای هشدار داده است که یک و نیم میلیون نفر از جمع قریب به شش میلیونی سودان جنوبی در فقر شدید غذایی به سر می برند. سودان جنوبی 5/8 میلیون نفر جمعیت دارد که 90 درصد اهالی آن زیر خط فقر زندگی میکنند. سودان جنوبی نیز مانند هر کشور تازه استقلال یافتهای با مشکلات امنیتی، اقتصادی و اجتماعی دست و پنجه نرم میکند. فقدان زیرساختهای لازم برای توسعه، ناکارآمدی سامانه اداری به دلیل کمبود نیروی انسانی تحصیلکرده، ادامه اختلافات با شمال در مورد مرزها بهویژه در مناطق نفتی، وجود گروههای مسلح شورشی از مشکلاتی است که سودان جنوبی با آن روبرو است.
بیش از 75 درصد افراد بالغ در سودان بی سواد هستند و تنها 6 درصد از دانش آموزان وارد دوره دبیرستان می شوند. دو کشور سودان و سودان جنوبی هنگامیکه مرز مورد مناقشه بین دو سودان در آوریل سال جاری شاهد بدترین خشونتها بود، در آستانه جنگ قرار گرفتند. این درگیریها به دنبال جدایی سودان جنوبی از سر گرفته شد.
هر دو کشور که یکدیگر را به حمایت از شورشیان در قلمرو هم متهم میکنند، اوایل خرداد ماه به مذاکرات دو جانبه با میانجیگری اتحادیه آفریقا رضایت دادند و این اولین مذاکرات مستقیم از زمان درگیریهای مرزی بین دو سودان به شمار میآمد.
دولت سودان جنوبي در حالي نخستين سالگرد استقلال اين كشور را جشن گرفت كه "عمر البشير" رئيس جمهوري سودان در آن حضور نداشت.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از جوبا، مقامات سودان جنوبي روز دوشنبه (91.04.19) نخستين سالگرد استقلال اين كشور را جشن گرفتند. در جشن استقلال سودان جنوبي مقامات بسياري از كشورهاي اروپايي و آفريقايي حضور داشتند و اين در حالي است كه غيبت عمر البشير رئيس جمهوري سودان بيانگر ادامه تنش ديپلماتيك ميان جوبا و خارطوم است.
در اين مراسم برخي از مقامات سودان جنوبي با سخراني بر لزوم حل و فصل ديپلماتيك تنش ها ميان سودان و سودان جنوبي تاكيد كردند.
مراكش
وزيران امور خارجه پنج كشورعضو اتحاد مغرب عربي با بررسي راه هاي توسعه همكاري هاي منطقه اي، بر همكاري هاي منطقه اي و ضرورت مبارزه همه جانبه با گروه هاي تروريستي در منطقه مغرب عربي و ساحل آفريقا تاكيد كردند.
در اين نشست روز دوشنبه(91.04.19) ،وزيران امور خارجه كشورهاي الجزاير، تونس، موريتاني، مغرب(مراكش) و ليبي به طرح ديدگاه هاي خود در زمينه مشكلات، موانع و راه هاي توسعه همكاري هاي بيشتر ميان اعضاي اين اتحاديه پرداختند.
وزيران كشورهاي عضو اتحاديه مغرب عربي، ناآرامي و برخي اقدامات تروريستي در منطقه را از مشكلات پيش روي افزايش و توسعه همكاري ها عنوان و بر اتخاذ تصميم و اقدام لازم براي افزايش امنيت منطقه تاكيد كردند. اين اجلاس يك روزه به دعوت دولت الجزاير و با هدف پيگيري نشست اخير وزراي خارجه اين اتحاديه در 18 فوريه گذشته در پايتخت مغرب 'رباط ' و اتخاذ تدابير جديد براي حل مشكلات امنتي منطقه با حضور دهها خبرنگار داخلي و خارجي در محل هتل شرايتون در پايتخت الجزاير برگزار شد.
وزير امور خارجه الجزاير در آغاز اين نشست در سخناني با بيان اينكه تلاش الجزاير برتامين بيشتر امنيت منطقه است از كشورهاي منطقه خواست تا در تامين امنيت و تلاش براي فراهم شدن همكاري هاي حقيقي منطقه اي از جمله مقابله با اقدامات تروريستي و مواد مخدر همكاري و تلاش بيشتري داشته باشند.
" مراد مدلسي" گفت بايد اقرار كرد كه وضعيت تامين امنيت در منطقه آنگونه كه بايد باشد نيست و بدليل توزيع اسلحه و افزايش گروه هاي مسلح، امنيت منطقه با خطر مواجه شده است لذا همكاري بيشتر كشورهاي منطقه ضروري به نظر مي رسد. وي اقدامات تروريستي را بزرگترين تهديد براي امنيت منطقه عنوان كرد و افزود گروه هاي تروريستي منطقه در ارتباط با يكديگر به اقدامات تروريستي دست مي زنند.
وزيرامور خارجه الجزاير در ادامه بر تعيين سياست هاي مشترك براي مقابله با گروههاي تروريستي تاكيد كرد. مدلسي همچنين همكاري هاي قانوني، قضايي و اهتمام جدي بر اشتراكات منطقه اي را از كشورهاي عضو اتحاديه مغرب عربي خواستار شد.
"سعدالدين العثماني" وزير امور خارجه مراكش نيز در سخناني ضمن تاكيد برهمكاري هاي منطقه اي براي مبارزه با تروريسم، اظهارداشت: مغرب يكي از كشورهاي قرباني تروريسم است كه تاكنون خسارات فراواني را در اين زمينه متحمل شده است. دبيركل اتحاديه مغرب عربي نيز اقدامات تروريستي راعامل مهم در عدم توسعه منطقه عنوان كرد و گفت حضور و فعاليت گروه هاي تروريستي در مناطق مغرب عربي مانع از توسعه وسرعت بخشيدن همكاري هاي منطقه اي بوده است.
"رفيق عبدالسلام" وزير خارجه تونس نيز ديگر سخنران اين نشست در سخناني ضمن تاكيد بر همكاري هاي منطقه اي براي مبارزه با تروريسم و گروه هاي تروريستي بر آمادگي كشورش در توسعه همكاري هاي منطقه اي و ايجاد ارتباط بيشتر ميان كشورهاي منطقه با هدف تحقق واقعي اتحاديه مغرب عربي تاكيد كرد. وزير امور خارجه ليبي نيز در سخناني بر آمادگي كشورش براي همكاري بيشتر با كشورهاي همسايه براي برقراري امنيت در منطقه تاكيد كرد.
"عاشور سعد بن خيال" همچنين به تلاش هاي انجام شده و همكاري كشورهاي منطقه اي براي استرداد نزديكان "معمر قذافي" حاكم مخلوع اين كشور به ليبي اشاره كرد. وي در ادامه خواستار همكاري ساير كشورها براي استرداد اعضاي خانواده قذافي به ليبي شد.
پس از درخواست مقامات برگزار كننده اجلاس از خبرنگاران براي ترك محل نشست، وزيران امور خارجه كشورهاي عضو اتحاديه مغرب عربي در پشت درهاي بسته به بحث و تبادل نظر و رايزني درخصوص مسائل مختلف منطقه اي و في مابين از جمله راه هاي مقابله با تروريسم پرداختند.
115402-91.04.20
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
آفران: تحولات آفريقاي عربي |
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |