مصر
- دادگاه عالي قانون اساسي مصر دستور "مرسي" را لغو كرد.
شبكه خبري الجزيره از لغو دستور محمد مرسي در ادامه فعاليت پارلمان الشعب اين كشور خبر داد. دادگاه عالي قانون اساسي مصر در حكم خويش تاكيد كرده است كه حكم سابق اين دادگاه در انحلال پارلمان مصر همچنان لازم الاجراست.
- مشاور "مرسی" حکم دادگاه عالی قانون اساسی مصر را بیاعتبار دانست
به گزارش الجزیره، دادگاه عالی قانون اساسی مصر در نشست فوق العادهای دقیقهای دستور به توقف اجرای حکم "محمد مرسی"، رئیس جمهوری مصر مبنی بر از سرگیری فعالیتهای پارلمان داد.
در حکم دادگاه عالی قانون اساسی آمده بود که دستور رئیس جمهوری مصر باید هرچه زودتر متوقف شود و در صورتیکه رئیس جمهوری بر اجرای حکم خود اصرار کند، دادگاه به صدور احکام شدیدتری روی خواهد آورد.
قضات دادگاه عالی قانون اساسی مصر همچنین به رئیس جمهوری این کشور اولتیماتوم دادند، هرچه سریعتر دستور خود در ادامه فعالیتهای پارلمان منحل را لغو کند، چه در غیر این صورت تصمیمات جدیتری از سوی دادگاه در اینباره اتخاذ خواهد شد.
پس از صدور این حکم هیئت دفاع این حکم را رد کردند که برای دفاع از حکم محمد مرسی در دادگاه حضور یافته بودند و نماینده وکلای حاضر در دادگاه در جمع خبرنگاران گفت: که دادگاه عالی قانون اساسی مصر از قوانین کشور فاصله گرفته و به سیاسی کاری روی آورده است.
مشاور قانونی محمد مرسی نیز با اعلام اینکه حکم اعلام شده توسط دادگاه عالی قانون اساسی مصر اعتباری ندارد، گفت: این حکم قابل اجرا نیست.
این درحالی است که صبح روز گذشته دادگاه عالی قانون اساسی مصر با صدور بیانیهای بر لازم الاجرا و نهایی بودن تمام احکام صادره توسط این تاکید و اعلام کرده بود که احکام این دادگاه قابل تجدید نظر نیستند.
در بیانیه دادگاه عالی قانون اساسی مصر تاکید شده بود که دادگاه عالی قانون اساسی وظیفه نظارت بر قوانین و دستورات صادر شده در کشور را دارد و دادگاه بخشی از درگیریهای سیاسی در مصر نیست، بلکه به وظایف قانونی خود میپردازد.
شورای عالی نظامی مصر نیز با صدور بیانیهای بر اهمیت پایبندی به قانون در مصر تاکید و ذکر کرده بود که تصمیم شورای عالی نظامی مصر مبنی بر انحلال پارلمان براساس اختیارات این شورا و در اجرای دستورات دادگاه عالی قانون اساسی مصر بوده و این اقدام شورا در انحلال آن کاملا قانونی است.
شورای عالی نظامی مصر در این بیانیه با تاکید بر بیطرفی شورا اعلام کرده بود که شورای عالی نظامی مصر به خواست ملت احترام میگذارد و تابع خواستههای مردم مصر بوده و شایعهها و اکاذیب منتسب به شورا را رد میکند.
- مجلس الشعب مصر که بنا به حکم دادگاه عالی قانون اساسی مصر منحل شده بود، به دستور مرسی تشکیل جلسه داد که این امر اختلاف نظرهایی را در این کشور به دنبال داشت، نظامیان و محافل حقوقی مصر به این دستور اعتراض داشتند، در حالیکه نیروهای انقلابی از آن حمایت کردند.
- در جلسه پارلمان که پس از 26 روز انحلال تشکیل شد و بیشتر از 10 دقیقه به طول نیانجامید، اعضای پارلمان موافقت کردند که چگونگی اجرای حکم دادگاه عالی قانون اساسی مبنی بر انحلال پارلمان را در جلسات بعدی مجلس بررسی و حکم صادر شده در این ارتباط را به دادگاه تجدیدنظر ارسال کنند.
از سوی دیگر دهها هزار نفر از هواداران رئیس جمهوری مصر نیز در حمایت از دستور وی مبنی بر ادامه فعالیت پارلمان این کشور و لغو انحلال آن در میدان التحریر قاهره گرد آمدند و پشتیبانی کامل خود را از رئیس جمهوری و دستور وی اعلام کردند. با اعلام خبر حکم دادگاه عالی قانون اساسی مصر مبنی بر لازم الاجرا بودن حکم انحلال پارلمان تظاهراتکنندگان التحریر با سردادن شعارهای اعتراض آمیز تهدید کردند تا زمان لغو این حکم در التحریر دست به تحصن خواهند زد.
- برخورد و درگيري در مصر حتمي است.
سردبير روزنامه القدس العربي در مطلبي با اشاره به بحران كنوني مصر پس از تصميم اخير "محمد مرسي" در مشروعيت دادن مجدد به پارلمان منحل شده اوضاع اين كشور را در آستانه برخورد دانسته است.
"عبدالباري عطوان" در سرمقاله روزنامه القدس العربي چاپ لندن با اشاره به بحران به وجود آمده در مصر پس از تصميم محمد مرسي براي مشروعيت بخشيدن دوباره به پارلمان منحل شده از سوي دادگاه عالي قانون اساسي آورده است: پس از اينكه دور دوم انتخابات رياست جمهوري مصر به خير گذشت هم اكنون مصر با بحران جديدي كه پس از تصميم اخير محمد مرسي به وجود آمد، روبرو است.
شوراي نظامي جلسهاي ويژه دراين باره برگزار كرد اما تصميمي اتخاذ نكرد و موضوع را به دادگاه عالي قانون اساسي ارجاع داد. عطوان بيان كرد: دادگاه عالي قانون اساسي مصر نيز پس از نشستي احكام اين دادگاه را براي همه قابل اجرا و غير قابل برگشت دانست و اين بدان مفهوم بود كه همه از محمد مرسي گرفته تا شوراي نظامي بايد به تصميمات اين دادگاه پايبند باشند.
اين تصميم دادگاه عالي قانون اساسي بدان معني است كه نشست مجلس غير قانوني و تصميمات آن غير الزامي است. بدين ترتيب هم اكنون در مصر دو قدرت حاكم است؛ يكي رئيسجمهور كه مشروعيت خود را از ملت و طي انتخابات شفاف گرفته است و ديگري نهاد نظامي كه وظيفه اجراي احكام دادگاه عالي قانون اساسي را بر عهده دارد.
عطوان ميافزايد: برخورد درمصر حتمي است و اين برخورد با جدل قانون اساسي آغاز خواهد شد و احتمالا به درگيري ميان جريانهاي اسلام گرا از يكسو و ليبرالهاي سكولار از سوي ديگر كشيده خواهد شد. اوضاع هم اكنون به كام بازماندگان رژيم سابق است زيرا برخي از نخبگان سياسي مصر و رهبران جريانهاي حزبي در كنار آن ها هستند.
عطوان مينويسد، رهبراني همانند "حمدين صباحي"، "ايمن نور"، "محمد البرادعي" و "ممدوح حمزه" با قدرت در كنار شوراي نظامي ايستادهاند و حتي حمزه خواستار كودتاي نظامي شده است. وي بيان كرد، به خوبي نميدانيم كه شوراي اخوان المسلمين كه چنين تصميمي را اتخاذ كرده است به همه جوانب آن فكر كرده است. اگر بورس مصر را به عنوان شاخصي براي ارزيابي رفتارها در مصر قلمداد كنيم شاهد افت اين بورس بوديم كه گواهي بر وخامت و بيثباتي مصر است.
عطوان مينويسد: اشتباه جريان هاي اسلام گرا اين بود كه به دشمنان خود اجازه دادند در راستاي سياست ايجاد ترس در كشورهاي عربي از اسلام گرايان دامن بزنند و به نظر ميرسد با توجه به پيشگامي ليبرال ها در انتخابات ليبي اين تلاش ها نتيجه داده است و اسلام گرايان افول كردهاند. البته از شيطنت برخي كشورهاي عربي نبايد گذشت، به ويژه كه يك روزنامه رسمي سعودي تصويري از حسن البنا موسس اخوان المسلمين منتشر كرد كه وي در حال بوسه زدن بر دست ملك عبدالعزيز آل سعود موسس عربستان است و اين در آستانه ديدار محمد مرسي از عربستان، بدان مفهوم است كه رابطه بايد بر اساس تبعيت و فرمانبرداري محض باشد.
عطوان در ادامه با اشاره به ضرورت بازگشت نظاميان به پادگانها ميافزايد: نقطه ضعف بزرگ اخوان المسلمين كه دشمنانش بر روي آن انگشت گذاشتهاند پذيرش متمم قانون اساسي و سوگند خوردن محمد مرسي در برابر دادگاه عالي قانون اساسي بود. وي در پايان مينويسد: مصر در نگراني و ترس به سر ميبرند واين درد آور است كه بگوييم احتمال كشمكش و درگيري بيشتر از حل آسان است.
- در مراسم توديع سفير مصر در تلآويو، وضعيت صحراي سيناء نگرانكننده اعلام شد.
رسانههاي رژيم صهيونيستي گزارش دادند كه وزارت خارجه اين رژيم مراسمي را به منظور توديع سفير مصر برگزار كرد كه در اين مراسم "داني ايالون" معاون وزير خارجه و "اسحاق مولخو" فرستاده نخستوزير رژيم صهيونيستي حضور داشتند. ايالون طي سخناني در اين مراسم گفت كه اطمينان دارد "محمد مرسي" رئيس جمهور جديد مصر معاهده صلح با رژيم صهيونيستي را به دليل آنكه منفعت هر دو طرف در آن است، حفظ خواهد كرد.
وي همچنين اظهار داشت كه اوضاع سيناء نگرانكننده است و از مصر خواست تا تلاشهاي زيادي براي مبارزه با آن چه "فعاليت تروريستها" در منطقه خواند، مبذول دارد. "ايهود باراك" وزير جنگ رژيم صهيونيستي نيز در اظهاراتي درباره وضعيت مصر گفت: هم اكنون در مصر رهبران جديد به رياست "محمد مرسي" در تلاش براي تحكيم حكومت هستند با وجود اينكه اختلافات داخلي در مصر وجود دارد و ما نيز در اين رژيم اتفاقات جاري در مصر را به دقت دنبال ميكنيم و خواهان آن هستيم كه دولت جديد مصر به توافقنامه كمپ ديويد وفادار باشد. وي همچنين گفت كه اين رژيم از مصر ميخواهد كه مسئوليت پذير بوده و بر سيناء سلطه داشته باشد تا به پايگاهي براي "تروريستها" تبديل نشود و اين رژيم نيز 200 كيلومتر از ديوار مرزي با مصر را احداث كرده است.
- "البرادعي" ديدار "مرسي" با قضات و نظاميان مصري را خواستار شد.
به گزارش روزنامه اليوم السابع، در پي تصميم اخير محمد مرسي، رئيس جمهوري مصر در لغو حكم دادگاه عالي قانون اساسي مصر جهت انحلال پارلمان الشعب اين كشور، محمد البرادعي، خواستار ديدار و مذاكره مرسي، قضات و نظاميان مصر جهت حل بحران سياسي پيش آمده در مصر شد.
محمد البرادعي در مطلبي در صفحه اينترنتي خود نوشت كه شرايط موجود ايجاب ميكند، نشستي فوري بين رئيس جمهوري، نمايندگان قوه قضائيه و شوراي عالي نظامي مصر برگزار شود تا راه حلي سياسي و حقوقي براي اجتناب از وقوع فاجعه در كشور به دست آيد.
البرادعي پيشتر نيز از تصميم مرسي جهت ادامه كار و ابقاي پارلمان مصر انتقاد كرده بود.
- رئيس پليس دبي سفر "محمد مرسي" را به منطقه خليج فارس كم اهميت جلوه داد.
به گزارش پايگاه وطن، "ضاحي خلفان" در ادامه حملات عليه گروه اخوان المسلمين با اشاره به ديدار محمد مرسي رئيس جمهوري مصر از عربستان و كشورهاي منطقه خليج فارس در صفحه تويتر خود نوشته است: مرسي به نطقه خليج فارس مي آيد و ما براي وي فرش قرمز پهن نمي كنيم.
وي خاطرنشان كرد، مرسي همانطور كه "حسن البنا" بر دستان "ملك عبدالعزيز" بوسه زد، بر دست ملك عبدالله بوسه خواهد زد.
خلفان بيان كرد، شعار جديد اخوان المسلمين پول هدف ماست و ابزار آن دولت مدني است.
- امنيت كشورهاي حوزه خليج (فارس) خط قرمز مصر است.
رئيسجمهور منتخب مصر با تاكيد بر اينكه از هرگونه نزديك شدن كشورهاي عربي به هم حمايت ميكند اعلام كرد، براي ما امنيت كشورهاي حوضه خليج (فارس) خط قرمز مصر محسوب ميشود.
"حمد مرسي" رئيسجمهوري مصر در گفتگو با روزنامه عربستاني عكاظ با تقدير از تلاشهاي عربستان در حمايت از همكاريهاي كشورهاي عرب نقش اين كشور را در حمايت از مسائل جهان عرب ستود.
مرسي همچنين در اين مصاحبه عنوان داشت، مصر و عربستان دو كشوري هستند كه براي حفظ منافع كشورهاي عرب، حل اختلافات و حمايت از همبستگي جهان عرب تلاش ميكنند چرا كه نيروي اين دو كشور در حقيقت نيروي جهان عرب و اسلام است. رئيسجمهور مصر در ادامه افزود، قاهره از هر گونه تلاش براي نزديك كردن كشورهاي عربي حمايت ميكند و امنيت كشورهاي حوضه خليج (فارس) خط قرمز مصر محسوب ميشود.
مرسي در اين سخنان ضمن متمايز خواند روابط مصر و عربستان روابط اين دو كشور را نمونهاي براي همكاريهاي كشورهاي عرب با هم توصيف كرد. وي گفت: مصر هرگز مواضع عربستان را در حمايت از اين كشور و نيز ساير كشورهاي عربي فراموش نخواهد كرد.
- ایران در احیای اقتصاد مصر میتواند نقش بزرگی ایفا کند
رئیس کمیته قانونگذاری پارلمان مصر دستور بازگشایی پارلمان این کشور را تصمیم درستی خواند و درباره رابطه مصر و ایران نیز گفت منافع مصر با منافع ایران گره خورده و ایران جزو کشورهایی است که در احیای مجدد اقتصاد مصر میتواند، نقش بزرگی ایفا کند.
قاضی "محمود الخضیرى" نایب رئیس سابق دیوان دادگستری مصر، نماینده پارلمان مصر، رئیس کمیته قانونگذاری پارلمان و یکی از رهبران جریان استقلال دستگاه قضا در مصر و در جهان عرب، تاکید کرد که تصمیم "محمد مرسی"، ریاست جمهوری مصر به لغو انحلال پارلمان الشعب از جمله تصمیماتی به شمار میآید که در حیطه اختیارات وی قرار دارد.
وی از اختیارات گستردهای که شورای عالی نظامی مصر از آن خود کرده و در مقابل از اختیارات مرسی کاسته و اختیارات ریاست جمهوری مصر را محدود کرده است، ابراز تعجب میکند.
الخضیری تاکید میکند که شورای عالی نظای مصر باید به وظایف خود در تامین امنیت کشور عمل کند و اداره امور کشور را به رئیس جمهوری منتخب واگذار کند. وی درباره روابط تهران – قاهره خواستار از سرگیری هرچه سریعتر این روابط شد که به سود دو کشور است و تاکید کرد که دولت آینده مصر باید دولتی شایسته سالار باشد، بدون اینکه به جریان و گرایش سیاسی افراد توجه داشته باشد.
لیبی
- اعلام نتيجه نهايي انتخابات ليبي به تعويق افتاد.
به گزارش شبكه تلويزيوني يورونيوز؛ هرچند نتايج اوليه انتخابات ليبي حاكي از پيروزي ليبرال ها است اما "عزالدين نادي" رئيس مركز شمارش آراي اين انتخابات مي گويد كه شمارش نهايي پنج يا شش روز ديگر به طول خواهد انجاميد. شمارش اوليه آراء انتخابات مجلس موسسان ليبي حاكي از پيشتاز بودن ائتلاف ليبرال ها به رهبري "محمود جبريل" است. جبريل نخست وزير دولت انتقالي ليبي در زمان جنگ است. براساس اين گزارش، از ميان بيش از 3 هزار نامزد 200 نفر به مجلس موسسان راه يافته و وظيفه تعيين دولت و تدوين قانون اساسي جديد ليبي را بر عهده خواهند داشت.
جبريل اعلام كرده است ائتلاف وي نه سكولار است و نه ليبرال و در هسته مركزي اين ائتلاف قوانين اسلامي نيز گنجانده شده است. نتايج انتخابات شهرهاي طرابلس و بنغازي هنوز اعلام نشده اما بر اساس برآوردهاي اوليه حدود 50 تا 60 درصد آرا به ائتلاف نيروهاي ملي اختصاص يافته است. اين ائتلاف از 60 حزب كوچك تشكيل شده است.
- شوراي امنيت انتخابات ليبي را نقطه عطف ايجاد دموكراسي خواند
اعضاي شوراي امنيت در بيانيه خود تصريح كردند، اين انتخابات نشان داد كه اراده ملت ها براي رسيدن به دموكراسي و آزادي هاي مشروع شكست ناپذير است. در اين بيانيه ضمن تقدير از دست انداركاران برگزاري انتخابات مجلس ملي ليبي، مشاركت گسترده مردم در انتخابات را نشانه آغاز دموكراسي خواهي در اين كشور بيان كردند.
دبيركل سازمان ملل نيز در بيانيه اين برگزاري نخستين انتخابات آزاد پس از سرنگوني رژيم "قذافي" را به مردم ليبي تبريك گفت و اظهار اميدواري كرد كه اين انتخابات مقدمه اي براي ايجاد دموكراسي و احترام به آزادي هاي مدني باشد. وي با اشاره به اينكه سال گذشته هزاران تن از مردم ليبي جان خود را براي دستيابي به آزادي هاي مشروع مدني از دست دادند تا بناي كشوري مستقل و آزاد بر مبناي شرافت انساني پايه گذاري شود، اظهار داشت: انتخابات پرشور نشان داد، اراده مردم ليبي، دموكراسي خواهي است.
- اميدواري اسلام خواهان ليبي براي كسب اكثريت كرسي هاي پارلمان
به گزارش خبرگزاري فرانسه؛ در حالي كه نتايج اوليه انتخابات پارلماني ليبي از پيشي گرفتن گروه هاي ليبرال خبر مي دهد، گروه هاي اسلام خواه اعلام كردند نامزدهاي مستقل در انتخابات متمايل به آن ها هستند و اين تمايل مي تواند موقعيت اسلام خواهان را در جايگاه اكثريت مجلس قرار دهد.
بر اساس اين گزارش، "محمد ساوان" رئيس حزب عدالت و سازندگي (وابسته به اخوان المسلمين) اظهار داشت نتايج اوليه تنها وضعيت 40 درصد كرسي ها را مشخص كرده و نشان مي دهد اتحاد گروه هاي ليبرال در 120 كرسي باقي مانده حضور ندارند. وي با اشاره به تمايل بسياري از نامزدهاي مستقل، پيش بيني كرد اسلام خواهان حضور بسيار گسترده اي در مجلس ملي را رقم خواهند زد.
- گزارش نهايي پزشكي قانوني اتريش از مرگ وزير نفت "قذافي"
دفتر دادستاني در وين اعلام كرد گزارش نهايي پزشكي قانوني درباره نحوه مرگ "شكري غانم" حاكي است كه وي بر اثر حمله قلبي فوت و در رود دانوب سقوط كرده است. مرگ وزير نفت سابق ليبي در آوريل گذشته با موجي از شايعات درباره احتمال به قتل رسيدن وي همراه بود به ويژه كه غانم نقش مهمي در رژيم معمر لقذافي داشت و در اواخر روزهاي حكومت قذافي در ماه مه 2011 از اين رژيم جدا شد و به اتريش گريخت و در آن جا شركت مشاوره اي در ارتباط با "اپك" را سرپرستي مي كرد. نتايج اوليه كالبدشكافي حاكي از غرق شدن شكري غانم در رود دانوب بود اما هيچ نشانه اي از خشونت بر بدن وي مشاهده نشده بود. "توماس ويكسي" سخنگوي دادستاني اتريش به خبرگزاري آلمان گفت كه همه اعضاي بدن غانم را آب نگرفته بود و اين نشان مي دهد كه وي بر اثر حمله قلبي فوت كرده است و هيچ مواد مضري در خون غانم يافت نشده است.
اين سخنگو گفت به احتمال زياد غانم هنگامي كه در رود نزديك منزل خود سقوط كرده تنها بوده است اما پليس درباره روز قبل از مرگ غانم تحقيق مي كند اگر چه پليس به هيچ فردي مشكوك نيست.
- اعلام همبستگی دولت لیبی با خارطوم برای رفع چالشهای پیش رو
به پایگاه خبری "الیوم السابع"، "عاشو بن خیال"، وزیر خارجه لیبی که به سودان سفر کرده است با "عمر البشیر" رئیس جمهور این کشور دیدار و گفتگو کرد.در این گفت وگو چشم اندازهای روابط دوجانبه میان دو کشور و مسائل منطقهای مورد اهتمام دو طرف مورد بررسی قرار گرفت.
وزیر خارجه لیبی پس از این دیدار در نشستی خبری گفت که در دیدار با عمر البشیر همبستگی دولت لیبی با سودان و حمایت از این کشور در برابر چالشهایی که با آن مواجه است اعلام کرده است.
"عاشور" با اشاره به اینکه رئیس جمهور سودان را در جریان روند انتخابات لیبی گذاشته است گفت: این انتخابات پیروزی بزرگی را برای لیبی محقق کرد.
وزیر خارجه لیبی از مواضع دولت و ملت سودان در حمایت از انقلاب لیبی نیز قدردانی کرد. وی مساله امنیت مرزهای مشترک بین دو کشور و تحولات منطقه را از دیگر موضوعات مورد بررسی در دیدار با رئیس جمهور سودان عنوان کرد.
اتحاديه آفريقا با انتشار بيانيهاي اعلام كرد كه "ژان پينگ"، رئيس كميسيون آفريقا از برگزاري موفقيت آميز انتخابات در ليبي استقبال ميكند.
اين بيانيه تاكيد ميكند، اتحاديه آفريقا معتقد است، برگزاري انتخاب پارلماني ليبي موسوم به كنگره ملي بخشي از روند انتقال در جهت دموكراسي در اين كشور است. پينگ در اين بيانيه اظهار كرده است كه برگزاري اين انتخابات و مشاركت بالاي مردمي در آن نشان دهنده تعهد مردم و مقامات ليبي در اجرا و برقراري دموكراسي در اين كشور است.
سودان
- "عمرالبشیر" در اجلاس سران اتحادیه آفریقا در اتیوپی شرکت میکند
به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، عمر البشیر، رئیس جمهور سودان در اجلاس سران اتحادیه آفریقا که از یکشنبه آینده (91.04.25) در آدیس آبابا آغاز میشود شرکت خواهد کرد.
دولت خارطوم اعلام کرد که عمرالبشیر برای شرکت در اجلاس دو روزه سران اتحادیه آفریقا وارد پایتخت اتیوپی میشود. قرار است در این نشست بررسی موضوع اصلی "ارتقای تجارت درونی آفریقا" ادامه پیدا کند موضوعی که در نشست ژانویه گذشته سران این اتحادیه نیز به آن پرداخته شده بود؛ در این نشست روسای اتحادیه آفریقا و کمیسیون اتحادیه آفریقا نیز انتخاب خواهند شد. نشستهای مقدماتی اجلاس سران اتحادیه آفریقا از دوشنبه در ادیس آبابا آغاز شده است. رئیس جمهور سودان قرار است در حاشیه نشست با "سلواکر میاردیت"، رئیس جمهور سودان جنوبی با یکدیگر دیدار و گفتگو کنند.
کشور سودان و سودان جنوبی هنگامیکه مرز مورد مناقشه بین دو سودان در آوریل سال جاری شاهد بدترین خشونتها بود، در آستانه جنگ قرار گرفتند. این درگیریها به دنبال جدایی سودان جنوبی از سر گرفته شد.
هر دو کشور که یکدیگر را به حمایت از شورشیان در قلمرو هم متهم میکنند، اوایل خرداد ماه به مذاکرات دو جانبه با میانجیگری اتحادیه آفریقا رضایت دادند و این اولین مذاکرات مستقیم از زمان درگیریهای مرزی بین دو سودان به شمار میآمد.
قرار است "محمد مرسی" رئیس جمهور مصر نیز که در دومین سفر خارجی خود برای شرکت در اجلاس سران اتحادیه آفریقا به اتیوپی خواهد رفت در حاشیه این اجلاس با البشیر دیدار کند.
- دولت سودان از تصميم خود براي برگزاري مذاكرات سازنده با گروههاي سياسي به منظور حل و فصل اختلافات و بهبود اوضاع اقتصادي و امنيتي اين كشور خبر داد.
به گزارش پايگاه خبري المحيط، "علي عثمان محمد طه"، معاون اول رئيسجمهور سودان گفت خارطوم درصدد است تا با گروههاي سياسي سودان مذاكرات سياسي سازنده داشته باشد تا اختلافات فيمابين حل و فصل شود و نقاط مشتركي براي تدوين قانون اساسي جديد حاصل شود.
اين مقام سوداني در گفتگو با رسانههاي اين كشور اعلام كرد، "عمر البشير"، رئيسجمهور سودان از گروههاي سياسي براي حضور دراين مذاكرات دعوت كرده است و در حال زمينه سازي براي اجراي چنين مذاكراتي است.
"عثمان طه" طرح رياضت اقتصادي دولت
سودان را موفقيت آميز و بر اساس
برنامههاي سه گانه براي رشد
و توسعه اقتصادي كشور و غلبه بر تورم توصيف
كرد.
معاون رئيس جمهور سودان به
برنامه هاي ديگر دولت در زمينه كاهش هزينهها، افزايش توليد و اصلاح الگوي مصرف نيز
اشاره كرد.
موريتاني
- همزمان با سي و چهارمين سالروز قدرت گرفتن نيروهاي نظامي در موريتاني، جنبش 25 فوريه تظاهراتي را در مقابل مقر مجمع قانون اساسي اين كشور برگزار كرد.
به نوشته روزنامه اماراتي الخليج، همزمان با سي و چهارمين سالروز سلطه نيروهاي نظامي بر قدرت در موريتاني، جنبش 25 فوريه اين كشور در فراخواني اعلام كرد تجمع اعتراضآميزي را در مقابل مقر مجلس در نوآكشوت، پايتخت موريتاني برگزار كند. در اين فراخوان از همه گروهها و احزاب موريتاني خواسته شده بود تا به منظور بيان خواستههاي خود مبني بر بركناري نيروهاي نظامي از قدرت در تظاهرات شركت كنند.
در همين حال، جمعي از رهبران گروههاي مخالف موريتاني نيز تصميم دارند طي چند روز آينده به منظور تاكيد بر خواسته خود در خصوص بركناري نظام "محمد ولد عبدالعزيز"، رئيس جمهوري موريتاني در خيابانهاي اين كشور تظاهرات كنند. يكي از رهبران گروههاي مخالف در اين خصوص گفت: يكي از اهداف تظاهرات چند روز آينده رساندن اين پيام به گوش مسئولان موريتاني است كه تعطيلات تابستاني در تلاش گروههاي مخالف و فعاليتهاي آن ها تاثيري ندارد.
115403-91.04.21
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
آفران: تحولات آفريقاي عربي |
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |