- تلاش ها برای ساختن آینده مصر
روز سه شنبه (91.4.27) همزمان با اعلام تصمیم نهایی دادگاه قانون اساسی این کشور درباره انحلال مجمع موسسان قانون اساسی وارد مرحله حساس دیگری می شود.
اقدامی که جبهه جدیدی را در مبارزه بر سر قدرت بین گروه اخوان المسلمین و ارتش مصر ایجاد خواهد کرد. دادگاه قانون اساسی مصر همچنین موضوع حقوقی جداگانه ای را درباره انحلال مجلس شورای مصر یا همان سنای تحت رهبری اخوان المسلمین بررسی خواهد کرد، اقدامی که ضربه دیگری به اسلام خواهان که ماه گذشته با انحلال مجلس نمایندگان مواجه شدند ، وارد خواهد کرد. در این دادگاه همچنین پرونده های حقوقی علیه احکام صادره از سوی شورای نظامی و "محمد مرسی" رئیس جمهور مصر بررسی خواهد شد یعنی چالش هایی برای مقامات هر دو طرف که بار دیگر مسئولان قضایی مصر را در کانون یک مبارزه سیاسی قرار خواهد داد.
"مصطفی کمال السعید" از اساتید علوم سیاسی در دانشگاه قاهره در این خصوص می گوید مناقشه بین اخوان المسلمین و شورای عالی نیروهای مسلح مصر ماهیت سیاسی دارد و تصمیم دادگاه قانون اساسی مصر به حل و فصل آن کمک نخواهد کرد. وی می گوید میانجی گری سیاسی در این بین کاملا ضروری است اما این اقدام در آینده نزدیک صورت نخواهد گرفت.
در حال حاضر هیچکس آماده انجام چنین کاری نیست. هیچ اعتماد و فرد معتبری که توانایی ایفای نقش موفق میانجی گری را داشته باشد اکنون وجود ندارد. "حسین طنطاوی" رئیس شورای عالی نیروهای مسلح مصر روز یکشنبه اعلام کرد ارتش اجازه نخواهد داد گروهی خاص بر مصر سلطه یابد.
مجمع موسسان قانون اساسی مصر با 100 نماینده اکنون با چالش های زیادی مواجه است، این چالش ها از سوی کسانی مطرح می شود که به نحوه تشکیل این نهاد و نیز نفوذ سنگین اسلام خواهان که کنترل آن ها بر پارلمان، نقش پررنگی را در شکل گیری این مجمع ایفاد کرد، معترض هستند. خبرگزاری رویترز از قاهره گزارش داد چنانچه دادگاه قانون اساسی مصر رای به انحلال مجمع موسسان قانون اساسی بدهد، شورای نظامی به لطف قدرتی که در اختیار دارد نهاد دیگری تشکیل خواهد داد. این مجمع اهرم قدرت اصلی در دوران پس از مبارک دیکتاتور سابق مصر به شمار می رود و درباره حدود اختیارات رئیس جمهور جدید و نقش ارتش که از زمان سرنگونی حکومت سلطنتی در سال 1952 میلادی در راس قدرت قرار داشته است، تصمیم گیری می کند. این مجمع همچنین به نقش اسلام در سیاست های جدید مصر می پردازد. با وجود آنکه اختلاف نظراتی درباره نتیجه احتمالی جلسه روز سه شنبه دادگاه اداری مصر وجود دارد اما به نظر می رسد مقامات اخوان المسلمین درباره احتمال ادامه فعالیت مجمع موسسان قانون اساسی چندان خوش بین نیستند.
- "علي عبد الفتاح" از اعضاي ارشد جماعت اخوان المسلمين مصر تاكيد كرد كه سياست خارجه مصر از اين پس در كاخ سفيد يا در تل آويو تدوين و ترسيم نخواهد شد.
وي در مصاحبه با شبكه خبري العالم با اشاره به سفر "هيلاري كلينتون"، وزير خارجه آمريكا به مصر گفت: آمريكا هيچ اهميتي براي اصول دموكراسي و خواست مردم مصر قائل نيست و فقط به دنبال تامين امنيت رژيم صهيونيستي و منافع خود در منطقه است.
عبد الفتاح افزود، واشنگتن در دهههاي گذشته همواره از رژيمهاي مستبد حمايت كرده و خواهان ادامه حاكميمت اين رژيمها با هدف حفظ منافع خود در منطقه و نيز حفظ امنيت رژيم صهيونيستي بوده است.
وي گفت: آمريكا اكنون در مرحله آزمون قرار دارد و بايد ديد، آيا ميتواند ادعاهاي خود درباره دموكراسي و احترام به خواست مردم را عملي كند.
عبد الفتاح همچنين افزود، واشنگتن اكنون بايد ميان شوراي عالي نظامي مصر و خواست مردم اين كشور كه "محمد مرسي" را به عنوان رئيس جمهوري خود انتخاب كردهاند، يكي را انتخاب كند. وي با بيان اين كه اوضاع اكنون درمصر تغيير كرده است، گفت: آمريكا بايد اين مسئله را درك كند كه مصر امروز با مصر گذشته فرق ميكند و توجه به خواست مردم و افكار عمومي مردم اين كشور امروزه اهميت و اعتبار ويژهاي دارد.
عبدالفتاح درباره پايبندي دولت جديد مصر به توافقنامه كمپ ديويد گفت: رئيس جمهوري مصر احترام و پايبندي به اين توافقنامه را به پايبندي طرف مقابل مشروط كرده است. وي افزود، آنچه امروز شاهد آن هستيم، اين است كه رژيم صهيونيستي به تعهدات خود درباره امنيت و احقاق حقوق ملت فلسطين پايبند نيست و در اين اواخر مرتكب تجاوزاتي در خاك مصر شده كه نشان ميدهد، اين رژيم به اين توافقنامه پايبند نيست.
اين عضو ارشد جماعت اخوان المسلمين خبرهاي منتشر شده درباره همدستي و همكاري شوراي عالي نظامي با اسلامگرايان مصري را به شدت رد و تكذيب كرد.
- دادستاني مصر دستور بازگرداندن "حسني مبارك"، ديكتاتور مخلوع اين كشور از بيمارستان نظامي المعادي قاهره به بيمارستان زندان طره را صادر كرد.
به گزارش روزنامه اليوم السابع، قاضي "عبد المجيد محمود"، معاون دادستان كل مصر حكم انتقال حسني مبارك، رئيس جمهوري مخلوع مصر از بيمارستان نظامي المعادي قاهره به بيمارستان زندان طره را صادر كرد.
قاضي عبد المجيد محمود دليل صدور
اين حكم را بهبود حال
حسني مبارك و اجراي حكم حبس
ابد وي كه بايد در بيمارستان زندان طره سپري
شود، اعلام كرد.
قاضي "عادل السعيد"، سخنگوي
رسمي دادستاني مصر در
اين ارتباط توضيح داد كه اين
حكم به وزير كشور و مسئول زندانها ابلاغ شده
تا تدابير لازم درباره
انتقال حسني مبارك به بيمارستان زندان طره اتخاذ
كنند.
وي گفت: در چهارم ماه جاري ميلادي پزشكي قانوني مصر با تشكيل
كميتهاي به معاينه و بررسي
وضعيت جسمي مبارك پرداخت و به اين نتيجه رسيد
كه حال جسماني مبارك مستقر و
ثبات بوده و مشكلي جهت انتقال وي به بيمارستان
زندان طره وجود ندارد كه
مجهز به دستگاهها و وسايل پزشكي لازم ميباشد.
تحليل
- پايگاه خبري و تحليلي ميدل ايست آنلاين، با انتشار مقاله اي در خصوص روابط سياسي مصر و رژيم صهيونيستي، نوشت؛ پيمان صلح كمپ ديويد با دلارهاي ميلياردي آمريكا، تاكنون پابرجا مانده و اكنون زمان گفتگو در مورد اين پيمان فرارسيده است.
به گزارش ميدل ايست آنلاين "رمزي بارود"، نويسنده و مقاله نويس مصري كه در مقاله اي كه ميدل ايست آنلاين آن را منتشر كرده، با اشاره به آغاز دوران جديدي در زندگي سياسي مصر، به مسئله مهم پيمان كمپ ديويد _صلح ميان مصر و رژيم صهيونيستي_ پرداخته و عنوان كرده؛ با توجه به اينكه اين پيمان در شرايط عادي منعقد نشده و خواست اكثر مردم مصر نيست، اكنون كه دوران سياسي جديد با روي كار آمدن "محمد مرسي" در مصر آغاز شده، لازم است كه به كمپ ديويد جدي تر نگاه شود.
رمزي بارود مي نويسد، باوجود تضمين هاي اوليه محمد مرسي رئيس جمهور جديد مصر در رابطه با "تعهد او در قبال معاهدات و توافقنامه هاي بين المللي" اكنون مي توان تقابل احتمالي ميان مصر و اين رژيم را پيش بيني كرد.
فارغ از انتقال قدرت پر هرج و مرج، يك مصر جديد در حال ظهور است. اين مصر با تاكيد بر احترام و شان و عزت ملي، بيشتر متكي به خود است. در حقيقت، كلمه «كرامت» اكنون كلمه غالب در تمام گفتمان ها است. كليد درك مصر جديد (مصر پس از ژانويه 2011) اين است كه دگرگوني رواني فراگير يا جامعه مصر مورد تمجيد قرار بگيرد. دگرگوني واقعي كه به وضوح «كليشه بدنام مصريان به عنوان افرادي رام و مطيع» را به چالش كشيده است.
اين بدان معني است كه نه رئيس جمهور مرسي و نه اخوان المسلمين، سلفي ها، ليبرال ها و نه حتي ژنرال هاي شوراي عالي نيروهاي مسلح، نمي توانند مصر را در مسير منافع خودشان، هدايت كنند. بنابراين، گفته هاي محمد مرسي در روز 29 ژوئن به هيچ وجه از توقعات و انتظارات مردم جدا نيست. در حقيقت، محمد مرسي به زحمت مي تواند آنچه را كه ميليون ها مصري حاضر در ميدان التحرير از او انتظار داشتند، برآورده كند.
مرسي گفت: من تلاش خواهم كرد اراده آزاد مصر در روابط خارجي اش را دوباره زنده كنم. من تمام وابستگي هاي مصر به هر قدرت خارجي را از بين خواهم برد. مصر در تمام اقدامات و اظهارات خود، آزاد است.
درست است، مرسي گفت؛ مصر به تعهدات بين المللي خود پايبند خواهد بود و اشاره كرد كه كمپ ديويد يكي از آن ها است. اما پيمان صلح با رژيم صهيونيستي تعهد عادي نيست. اين معاهده قراردادي استثنايي است كه تحت فشارهاي فراوان امضاء شد و به واسطه رشوه هاي مداومي كه هرگز توسط پارلمان منتخب تائيد نشد، دوام آورد. اين معاهده از اول مشكل دار بود. معاهده كمپ ديويد، مصر را با كشورهاي عرب اطراف خود دشمن كرد و نقش تاريخي آن به عنوان يك رهبر منطقه اي را از اين كشور، سلب كرد.
تمام كارها در خفا انجام شد و فاقد شفافيت است. به مدت 30 سال اين پيمان به عنوان رابطه غيرعادي آمريكا و رژيم صهيونيستي در يك طرف و رابطه نظاميان مصر و نخبگان سياسي آن در طرف ديگر تعريف مي شد.
مردم مصر هرگز جزئي از اين پيمان نبودند، همانطور كه هنوز هم نيستند كساني كه اقدام "انور سادات "رئيس جمهور وقت مصر در عادي سازي روابط با رژيم صهيونيستي را به چالش مي كشيدند، به شدت تنبيه مي شدند. با اين وجود، در طول سال ها، بخش اعظمي از مصري ها پيمان كمپ ديويد را به چالش كشيدند. آن ها با خود صلح مشكل نداشتند؛ بلكه ماهيت غير دمكراتيك و شرايط تحقيرآميز اين معاهده را مورد انتقاد قرار مي دادند.
انور سادات آن زمان ادعا مي كرد كه نماينده مردم مصر است، كه نبود. آمريكا و رژيم غاصب صهيونيستي همواره ملت هاي عرب را از طريق سران آن ها مي شناسند. بقيه هرگز براي آن ها مهم نبوده اند. كشروهاي غربي به سرعت با اهداء مزايا، پول و افتخارات به سادات، مصر را از مبارزه با اين رژيم، بازداشت.
در سال 1978، حتي قبل از امضاي رسمي پيمان كمپ ديويد در واشنگتن، جايزه صلح نوبل به انور سادات اهدا شد. سادات آن زمان خود را نه تنها نماينده تمام مصري ها، بلكه نماينده اكثريت مردم عرب مي ديد، به طوري كه مدعي شد او به اميدواري هاي بشريت پاسخ داده است. از ديدگاه غربي هاي طرفدار رژيم صهيونيستي، سادات تنها يك «صلح ساز» ساده نبود؛ بلكه او «شاهزاده صلح» بود.
در سال 1978، رژيم صهيونيستي به بخش هايي از لبنان حمله كرد و پس از آنكه صلح با مصر حالت رسمي پيدا كرد، به بخش هاي ديگر لبنان حمله كرد و هزاران غيرنظامي را كشت و مجروح كرد. جنگ در لبنان و سركوب فلسطين اشغالي توسط "مناخم بگين" (نخست وزير اسبق رژيم صهيونيستي) رهبر حزب ليكود همزمان شد، اما اكنون بگين به يك دوست و برنده جايزه صلح نوبل تبديل شده بود كه از صلح و دوستي سخن مي گفت.
كمپ ديويد هرگز معاهده صلحي ميان دو ملت نبود؛ بلكه حادثه عجيب سياسي بود كه به وسيله ميلياردها دلار پول ماليات دهندگان آمريكايي، باقي مانده است. در طول چندين دهه، مسئله كمپ ديويد به درستي حل و فصل نشده است. اين رژيم به درستي دريافته بود كه براي حفظ اين معاهده، بايد به وسيله يك حاكم قدرتمند مصري ها را مجبور كنند كه تسليم شوند (و با اين پيمان مخالفتي نكنند) و آمريكا دريافت كه بايد به اين حاكم پول و ديگر مزايا داده شود تا راضي بماند. براساس اين درك، رژيم صهيونيستي تا آخر هم پيمان وفادار مبارك باقي ماند.
تنها چند روز قبل از سوگند خوردن مرسي، جروزالم پست در سرمقاله خود نوشت؛ با توجه به اينكه شوراي نظامي جايگاه محكمي در قدرت را براي خود حفظ كرده، روابط مصر و رژيم صهيونيستي با ثبات باقي مي ماند، در مقايسه با سناريويي كه در آن اسلام خواهان كنترل كرسي هاي پارلمان و رياست جمهوري را در اختيار بگيرند. اين رژيم علاقمند است، رابطه خود با مصر را حفظ كند كه اين رابطه به رژيم صهيونيستي كمك مي كند، طرح هاي نظامي استعماري خود را در فلسطين و سياست هاي تجاوزكارانه خود در لبنان و سراسر منطقه را اجرا كند.
بعيد به نظر مي رسد مصر اجازه دهد اين موضوع مدت طولاني به طول بيانجامد، بخصوص وقتي كه چالش قدرت در مصر حل و گفتمان سياسي كاملا برقرار شود. رسانه هاي آمريكايي كه نتوانسته اند از چهره در حال تغيير مصر تمجيد كنند، خود را با مسائلي مانند سكولارها در مقابل اسلام خواهان و ديگر تعميم هاي كلي مشغول كرده اند. اين رسانه هاي كاملا از اين حقيقت غافلند كه رابطه مصر در قبلا معاهده كمپ ديويد و در كل با رژيم صهيونيستي به وسيله تقسيم بندي هاي دروغين و قراردادن افراد مذهبي در مقابل ليبرال تعيين نمي شود، بلكه به وسيله يك وضعيت انقلابي كه سال ها اين كشور (مصر) را در بر خواهد گرفت، تعيين مي شود. در ميدان التحرير، محمد مرسي اظهار داشته بود؛ من بر مفهوم امنيت ملي در چشم انداز مربوط به اعماق آفريقا، جهان عرب، جهان اسلام و بقيه جهان، تاكيد مي كنم. ما از حقوق خود دست بر نخواهيم داشت. ما از حق هيچ مصري در خارج از كشور نخواهيم گذشت. رژيم ما خود در مورد روابط خارجي اش گفتگو مي كند. مصري ها نيز كمتر از اين را نخواهند پذيرفت و قول هاي مرسي دقيقا همان چيزي است كه مبارك در اين سال ها آن را كنار گذاشته و از دادن اين قول ها خودداري مي كرد. در اين چارچوب، كاملا مشخص است كه مصر جديد به طور بالقوه خطرناك است. اين خطر از تكيه گاه مذهبي رئيس جمهور يا حزب سياسي اش فاش نمي شود؛ بلكه اين خطر از آنجاست كه تفكر، شان و جايگاه ملي مصر _يا همان كرامت_ كشور را وادار به تغيير مسير سياست خارجي اش مي كند.
اگر رژيم صهيونيستي مسير سياسي خود را تغيير ندهد تا اين واقعيت جديد را بپذيرد، رويارويي بين مصر و رژيم صهيونيستي بيش از آنكه محتمل باشد، اجتناب ناپذير است.
لیبی
- محاکمه شماری از مهم ترین شخصیت های رژیم "معمر قذافی" در شهر مصراته لیبی آغاز شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، "احمد ابراهیم" پسر عموی قذافی و نظریه پرداز کتاب سبز، "منصور ضو" مدیر دستگاه گارد مردمی و "خالد تنتوش" مفتی قذافی از جمله این شخصیت ها به شمار می روند. این محاکمه چند روز بعد از گزارش سازمان دیده بان حقوق بشر صورت می گیرد. دیده بان حقوق بشر در این گزارش از اوضاع بازداشت شدگانی که هنوز محاکمه نشده اند، انتقاد کرد.
- وزير امور خارجه انگليس در سفر به ليبي با مقامات اين كشور ديدار و درباره راه هاي تقويت همكاري هاي دوجانبه گفتگو كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، "ويليام هيگ"، وزير امور خارجه انگليس كه براي چهارمين بار از زمان سقوط رژيم "معمر قذافي" به ليبي سفر كرده است، دوشنبه (91.04.27) با "عبدالرحيم الكيب"، نخست وزير موقت ليبي و مقامات بلندپايه شوراي ملي انتقالي اين كشور ديدار و گفتگو كرد.
بر اساس اين گزارش وزير خارجه انگليس با مقامات ليبي درباره همكاري هاي دوجانبه و پيشرفت در روند تحقيق درباره قتل يك پليس زن انگليسي در سال 1984 در برابر سفارت ليبي در لندن به دست نيروهاي امنيتي ليبي گفتگو كرد. وي افزود، اين پليس زن در هنگام كنترل تظاهراتي صلح آميز در خارج از سفارت به ضرب گلوله كشته شد اما محاكمه قاتلان اين پليس انگليسي براي ما اهميت بالايي دارد. وزير امور خارجه انگليس همچنين خواستار پيوستن شبه نظاميان (انقلابيون سابق) به ارتش و پايان نقض حقوق بشر در بازداشتگاه ها شد.
وزير امور خارجه انگليس قرار است با رهبران احزاب برجسته ليبي از جمله ائتلاف نيروهاي ملي ليبرال به رهبري "محمود جبريل"، نخست وزير سابق دولت موقت ليبي ملاقات كند. مسئولين سفارت انگليس در ليبي به خبرگزاري فرانسه گفتند ويليام هيگ بعد از ليبي به اردن مي رود.
تونس
- "راشد الغنوشي" رهبر حزب اسلام گراي النهضه تونس شامگاه دوشنبه (91.04.26) و در پايان اولين كنگره اين حزب از سال 1988، در سمت خود به عنوان رهبر اين حزب ابقا شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، يك مسئول اين حزب در جمع هواداران آن كه در حاشيه تونس گرد هم آمده بودند اعلام كرد، الغنوشي با كسب 72.58 آرا نمايندگان شركت كننده در كنگره النهضه به اين سمت برگزيده شد.
نشست كنگره النهضه شامگاه دوشنبه با يك روز تاخير به كار خود پايان داد . راشد الغنوشي 71ساله از بنيانگذاران حزب النهضه تونس با الهام گرفتن از اخوان المسلمين مصر است.
- حزب حاكم اسلام گراي النهضه تونس در نهمين كنگره سراسري خود برخورداري تونس از نظام پارلماني را تصويب كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، "عبدالعزيز مكي"، وزير بهداشت دولت تونس و رئيس كنگره حزب حاكم اسلامگراي النهضه اعلام كرد، اعضاي اين كنگره با اكثريت قاطع آراء، برخورداري تونس از نظامي پارلماني را تصويب كردند.
بر اساس اين گزارش با تاسيس نظامي پارلماني در كشور قدرت منحصرا در دست قوه مجريه نخواهد بود. رئيس كنگره حزب حاكم تونس همچنين گفت اعضاي حزب النهضه بر آمادگي خود براي دستيابي به توافق با ديگر گروه هاي متحد در تدوين قانون اساسي اعلام كرد.
"رفيق عبدالسلام"، وزير امور خارجه تونس نيز نظام پارلماني را بيش از ديگر اشكال حكومتي تضمين كننده مردم سالاري دانست.
اعضاي كنگره همچنين طرح سياسي متعهد به رويكرد ميانه روي با گرايش دوري از افراط گرايي را تصويب كردند كه با اين وجود خواسته بسياري از مردم تونس براي درج بندي در قانون اساسي مبني بر اينكه شريعت اسلامي منبع قانون گذاري در كشور باشد ناديده گرفته شده است.
- وليعهد كشور قطر براي ديدار رسمي دو روزه از تونس روز دوشنبه (91.04.26) وارد اين كشور شد.
"حمادي الجبالي" نخست وزير تونس در فرودگاه بين المللي كارتاژ از شيخ "تميم بن حمد آل ثاني" استقبال كرد. در يك بيانيه خبري، شيخ تميم بن حمد آل ثاني اعلام كرد كه اين ديدار در چارچوب برنامه مقامات ارشد دو كشور براي رايزني و تبادل نظر در خصوص مسائل جهان عرب و تحولات بين المللي و موضوعات مورد علاقه دو طرف صورت گرفته است.
- وكيل ديكتاتور بركنار شده تونس اعلام كرد كه موكلش براي صرفنظر كردن از داراييهاي خود در سوئيس به نفع دولت جديد تونس، اعلام آمادگي كرده است.
به گزارش پايگاه خبري الجزيره، "اكرم عازوري"، وكيل لبناني "زين العابدين بن علي"، يادآور شد كه درصدد مذاكره با دولت سوئيس از طريق سفير اين كشور در بيروت است تا اعلام كند كه موكلش از دارايي هايي كه ممكن است در سوئيس موجود باشد، به نفع دولت تونس صرفنظر مي كند.
عازوري در ماه مي گذشته در نامه اي به "منصف المرزوقي"، رئيس جمهور تونس تاكيد كه به نمايندگي از طرف "بن علي" آمادگي امضاي هر سندي را دارد كه دارايي هاي رئيس جمهور بركنار شده تونس در سوئيس به نفع دولت جديد اين كشور ضبط شود.
المرزوقي از سوئيس خواسته بود بازگرداندن اموال بن علي را تسريع كند؛ وي يادآور شد كه سوئيس از اولين كشورهايي بود كه وعده بازگرداندن دارايي هاي رئيس جمهور بركنار شده تونس را داد؛ ضمن اينكه دولت تونس در حال حاضر نيازهاي مالي زيادي دارد و مردم اين كشور نيازمند منابع مالي و تامين شغل هستند.
المرزوقي همچنين خاطرنشان كرد كه سوئيس در راستاي حمايت از دموكراسي در تونس، بايد بازگرداندن اين دارايي ها را تسريع نمايد، همچنين اين امر يك درس اخلاقي و پيامي براي دزدان و اقدامي پيشگيرانه براي مسدود كردن راه هاي آفت هاي فساد در كشورهاي فقير است.
اموال بلوكه شده بن علي در سوئيس حدود 62 ميليون دلار اعلام شده بود، اما رئيس جمهور تونس مي گويد كه اين رقم فقط 10 درصد از دارايي هاي مسدود شده تونس در بانك هاي سوئيس است.
- مديركل حوزه وزارتي وزارت بازرگاني و صنايع دستي تونس با ابراز خرسندي از پيشرفت هاي جمهوري اسلامي ايران درهمه زمينه ها تاكيد كرد كه كشور متبوعش خواستار استفاده از فناوري هاي جديد ايران است.
"سمير عبيد" كه رياست هيات هاي بخش دولتي و خصوصي تونس در جلسه افتتاحيه نشست هاي كميته هاي كاري يازدهمين كميسيون مشترك همكاري ايران و تونس را برعهده داشت، تاكيد كرد، اطمينان مي دهم تونس آماده همه گونه همكاري با جمهوري اسلامي ايران در عرصه هاي مختلف سياسي، اقتصادي، بازرگاني و فرهنگي در سطوح دو جانبه، منطقه اي و بين المللي است. وي تصريح كرد، اميدواريم كميسيون مشترك همكاري ايران و تونس به نتايجي ملموس و در خدمت منافع دو كشور و ملت مسلمان و برادر دست يابد. اين مقام تونسي اظهار داشت، پيشبرد روابط و مناسبات ايران و تونس در همه عرصه ها مورد اهتمام و توجه مقامات ارشد دو كشور قرار دارد و بعداز پيروزي انقلاب تونس، شرايط و ظرفيت هاي مناسبي براي تحقق اين هدف راهبردي مهم فراهم شده است. سمير عبيد تاكيد كرد: بايد گام هايي بلند و شتابان براي توسعه روابط و همكاري ها برداريم و بخش خصوصي دو كشور در اين زمينه مي تواند نقش كليدي و اساسي ايفا كند.
نشست هاي كميته هاي كاري يازدهمين كميسيون مشترك همكاري هاي جمهوري اسلامي ايران و جمهوري تونس، صبح روز دوشنبه (91.04.26) به وقت محلي در مركز توسعه صادرات تونس آغاز شد. نشست هاي كميته هاي كاري ' اقتصادي و تجاري' و' فرهنگي و رسانه اي' تا روز چهارشنبه (91.04.28) در دو نوبت صبح و عصر ادامه مي يابد تا كارشناسان ايراني و تونسي اسناد و موافقتنامه هايي را كه قرار است روز پنجشنبه در پايان اجلاس اصلي كميسيون مشترك به امضا برسد، بررسي و نهايي كنند.
در جلسه افتتاحيه نشست هاي كميته هاي كاري، "حميد صافدل" معاون وزير صنعت ، معدن و تجارت و رييس كل توسعه تجارت ايران، "مهدي ميرابوطالبي" معاون امور بين الملل اتاق صنعت و بازرگاني ايران، "پيمان جبلي" سفير جمهوري اسلامي ايران در تونس، "سمير عبيد" مديركل دفتر وزارتي وزارت بازرگاني و صنايع دستي تونس، "محمد سعد" رييس تونسي انجمن دوستي ايران و تونس وسفير اسبق تونس در تهران و اعضاي هيات هاي بخش دولتي و بخش خصوصي ايران و تونس حضور داشتند. در پايان جلسه افتتاحيه، كميته هاي كاري دو كشور در دو بخش دولتي و خصوصي و بطور جداگانه نشست هاي خود را آغاز كردند.
"مهدي غضنفري" وزير صنعت، معدن و تجارت رياست طرفي ايراني كميسيون مشترك همكاري ايران و تونس را برعهده دارد و "بشير زعفوري" وزيربازرگاني و صنايع دستي تونس نيز از طرف اين كشور رياست طرف تونسي را عهده دار خواهد بود. غضنفري قرار است روز چهارشنبه براي شركت در اين كميسيون مشترك ايران وارد تونس شود.
سودان
- 7 افسر نظامي سودان، روز دوشنبه (91.04.26) براثر سقوط يك فروند بالگرد در غرب سودان جان باختند.
به گزارش آسوشيتدپرس از خارطوم پايتخت سودان، سرهنگ "ساوارمي خالد سعد" سخنگوي نظامي سودان گفت: بالگردي كه دچار سانحه شد درحال انجام يك ماموريت اداري برفراز منطقه اي در غرب دافور بود كه سقوط كرد.
وي افزود، در جريان سقوط اين بالگرد كه علت آن نقص فني اعلام شده است، 7 افسر كشته و دو افسر ديگر زخمي شدند. ارتش سودان در خصوص جزييات و نقص فني سقوط اين بالگرد و هويت افسران سرنشين آن، اطلاعاتي منتشر نكرد.
- "توني بلر" دامنه امپراطوري اقتصادي خود در كشورهاي آفريقايي را به سودان جنوبي كشاند و يكي از مشاوران دولت اين كشور نفتخير شد.
به نوشته روزنامه ديلي تلگراف، شركت خيريه متعلق به توني بلر موسوم به AGI، اكنون دفاتري را در مقرهاي رياست جمهوري پنج كشور آفريقايي باز كرده است. اين كشورها شامل سيرالئون، رواندا، ليبريا، گينه و جديدترين آنها سودان جنوبي هستند. توافق ميان شركت AGI و سالواكر، رئيسجمهور سودان جنوبي ماه گذشته ميلادي برقرار شد. اين توافق به دنبال سفر چهار روزه ديويد ميليبند به سودان جنوبي در پايان ماه مه برقرار شد. "ديويد ميليبند" در اين سفر كه به درخواست توني بلر صورت گرفت در سميناري با معاون رئيسجمهور سودان جنوبي و وزراي نفت و معدن اين كشور در تاريخ 30 مه در پايتخت كه طي آن مشاركت چين در اين كشور مورد بحث قرار گرفت، شركت كرد.
مراكش
- وزارت امور خارجه مراكش طي خبري اعلام كرد كه از سفير سوريه در اين كشور خواسته است كه هرچه سريعتر خاك اين كشور را ترك كند.
به گزارش سايت خبري ليبانون فايلز، وزارت امور خارجه مراكش دوشنبه (91.04.26) اعلام كرد كه از سفير سوريه در رباط خواسته است تا هرچه سريعتر از اين كشور خارج شود. اين وزارتخانه همچنين اعلام كرد كه سفير سوريه به اين دليل اخراج شده است كه به عقيده آن ها عنصري نامطلوب است. اين در حالي است كه هنوز هيچ پاسخ فوري يا واكنشي از سوي سفارت سوريه نسبت به اين اقدام صورت نگرفته است. پيشتر نيز يكي از مسئولان سفارت سوريه اخبار منتشر شده مبني بر اينكه سفير اين كشور در مراكش از نظام سوريه جدا شده است را تكذيب كرده بود.
115415-91.04.27
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
آفران: تحولات آفريقاي عربي |
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |