وقایع مهم لیبی از تاریخ 29/05/91 تا 06/06/91
پایگاه خبری «الیوم السابع» گزارش داد، منابع امنیتی لیبی گفتند که یک فروند موشک در حال شلیک به سوی ساختمان تبیلغات اسلامی شهر بنغازی را متلاشی کردند.
شبکه لیبیا الاحرار اعلام کرد که دستگاههای امنیتی لیبی موفق شدند یک موشک در حال شلیک از راه دور را متلاشی کنند.
این شبکه تاکید کرد که نیروهای امنیتی محدوده منطقه محل شلیک موشک را برای شناسایی عاملان حمله تحت کنترل گرفته و به جستجو پرداختهاند.
کمیته عالی امنیتی لیبی شاخه طرابلس آمادگی خود را برای ادامه تلاش در تامین امنیت شهروندان اعلام و تاکید کرد هرگونه حرکتی از سوی کسانی که به دنبال ناامن کردن کشور یا تجاوز به اموال عمومی و خصوصی باشد از چشم نیروهای امنیتی لیبی پنهان نخواهد بود.
دستگاه امنیتی لیبی همچنین اعلام کرد که دو خمپاره تانک با وزن هر یک 25 کیلوگرم را در خیابان النصر در مرکز طرابلس در حالی یافتند که بر روی خمپارهانداز دستساز متصل شده و آماده شلیک بود.
روزنامه انگلیسی «ساندی تلگراف» در خبری اعلام کرد مقامات لیبیایی اخیرا با فرمانده شبهنظامیانی که سیف الاسلام قذافی را در زندانی در جنوب غربی شهر طرابلس زندانی کردهاند، به توافق رسیدند که وی را در اوایل ماه سپتامبر در این شهر محاکمه کنند.
این روزنامه انگلیسی همچنین نوشت، سیف الاسلام قذافی در صورتی که در محاکمهاش به تشویق نیروهای طرفدار قذافی برای کشتار تظاهراتکنندگان و انقلابیون لیبی طی انقلاب این کشور محکوم شود، با مجازات اعدام با چوبه دار روبهرو خواهد شد.
یک منبع آگاه نیز به پایگاه خبری «الیوم السابع» گفته است که مسئولان لیبیایی مدتها قبل بر سر این مسئله توافق کرده بودند و توافق بر سر این مسئله پس از آن صورت گرفت که شبهنظامیان زنتان با تحویل سیف الاسلام به دولت لیبی مخالفت کردند.
این روزنامه افزود که سیف الاسلام به مشارکت در کشتار تظاهراتکنندگان اعتراف کرده و منتظر اجرا شدن حکم اعدام علیه خود است.
این منبع آگاه ادامه داد: سیف الاسلام همچنین در اعترافات خود از داراییها و املاک خانواده قذافی از جمله خواهرش "عایشه قذافی" و برادرش "الساعدی قذافی" و همچنین دارایی عناصر رژیم قذافی که به مصر گریختهاند از جمله "احمد قذاف الدم" پرده برداشته است.
منبع مذکور اظهار داشت: همچنین در ادامه اظهاراتش اعلام کرد که احتمالا طی چند روز آینده وکیلی برای دفاع از سیف الاسلام قذافی تعیین میشود.
"طه ناصر بارا"، یک مقام دفتر دادستانی لیبی گفت که ادله صوتی-تصویری و مکتوب علیه سیف الاسلام محکم است و محاکمه وی جهان را شگفتزده خواهد کرد.
این مسئول لیبیایی افزود: سیف الاسلام همچنان با تعیین وکیل برای دفاع از وی مخالف است و در صورتی که وکیلی برای خود انتخاب نکند دادگاه خود یک وکیل معرفی میکند.
پایگاه خبری "الیوم السابع" گزارش داد، "عمر الخضراوی"، معاون وزارت کشور لیبی در نشست خبری در طرابلس گفت: فرد بازداشتی مظنون به ارتباط با سه انفجار طرابلس در جریان بازجویی اعتراف کرد که به همراه چهار نفر دیگر که سه تن از آن ها از جمله بازداشتشدگان هستند در این اقدامات تروریستی نقش داشته است.
الخضراوی افرود که مظنون پنجم در این عملیات نیز تحت پیگرد است تا همه افرادی را که ارتباط مستقیم یا غیرمستقیم با انفجارهای طرابلس دارند شناسایی و دستگیر شوند.
این مقام وزارت خارجه لیبی تاکید کرد اعضای رژیم معمر قذافی و ستون پنجم در پس حملات تروریستی لیبی هستند.
وی تصریح کرد دستگاه امنیتی وزارت کشور لیبی با جدیت تمام برای سرکوب گروهکهای تروریستی کار میکند و با کسانی که به هر شکلی به فکر ناامن و بیثبات کردن و یا تهدید امنیت و سلامت جان شهروندان هستند برخورد میکند.
کمیته عالی امنیتی در لیبی اعلام کرد که 32 مظنون در انفجار چند خودروی بمبگذاری شده در پایتخت این کشور را دستگیر کرده است.
"عدنان الشیبانی" از مسئولان کمیته امنیت عالی وابسته به وزارت کشور لیبی اعلام کرد سرویس های امنیتی در روزهای گذشته دست کم 32 نفر را در ارتباط با انفجار خودروهای بمب گذاری شده در شهر طرابلس که به کشته و زخمی شدن شماری منجر شده بود، بازداشت کردند
شیبانی تاکید کرد نیروهای امنیتی پس از کشف و ضبط دو بمب آماده برای انفجار در سطل زباله نزدیک زندان ابو سلیم یک فرد مظنون را دستگیر کردند و تحقیقات و بازجویی ماموران مشخص شد که این فرد مسئول اصلی و مستقیم چهار انفجار اخیر در مناطق مختلف شهر طرابلس است.
به گزارش خبرگزاری شینهوا از طرابلس، مسئول امنیتی لیبی یادآور شد متهم اصلی انفجارهای پایتخت در بازجویی با اشاره به کشته شدن یکی از برادرانش در حملات هوایی ناتو به خانه آنان گفت : او می خواسته با این انفجارها انتقام خون برادرش را بگیرد.
پس از اعتراف های این متهم نیروهای امنیتی موفق شدند شماری از مظنون از جمله سه معاون اصلی او را بازداشت کنند .
در پی انفجارهای تروریستی اخیر در شهرهای طرابلس و بنغازی لیبی که به کشته و مجروح شدن تنی چند از شهروندان این کشور منجر شد، "رامین مهمان پرست" سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان این انفجارهای تروریستی را محکوم کرد.
مهمان پرست اتخاذ این قبیل اقدامات خشونت آمیز را در شرایطی که مردم انقلابی لیبی اولین انتخابات آزاد خود را با موفقیت برگزار کرده و با تشکیل کنگره ملی عمومی حرکت به سوی مردم سالاری را آغاز کرده اند، اقدامی غیرانسانی در جهت خواست دشمنان جهان اسلام تلقی کرد.
خبرگزاري شينهوا گزارش داد، منابع امنيتي ليبي اعلام كردند درگيري بين نيروهاي امنيتي و گروهي مسلح كه در مزرعه اي در منطقه سوق الاحد در طرابلس مخفي شده بودند ، روي داد.
پس از نزديك شدن نيروهاي امنيتي به مزرعه افراد مسلح با انواع سلاح از جمله گلوله هاي خمپاره به آنان حمله كردند كه به كشته شدن يك مامور امنيتي و زخمي شدن هشت تن ديگر منجر شد.
در همين حال وزارت كشور ليبي امروز از بازداشت 32 نفر در ارتباط با انفجارهاي اخير در طرابلس خبر داد.
در بیانیه صادر شده از سوی نهادهای جامعه شهروندی لیبی که "خالد الکادیکی"، فعال لیبیایی آن را قرائت کرد از مقامات مصری خواسته شده است که اموال هواداران و عناصر رژیم قذافی را که در مصر اقامت گزیدهاند بلوکه کرده و فعالیت سیاسیشان را متوقف کنند و هر چه سریعتر آن ها را به دولت لیبی تحویل بدهند.
معترضین لیبیایی همچنین خواستار بسته شدن دو کانال ماهوارهای الوادی و وطنا شدند که از مصر پخش میشود و رژیم معمر قذافی را ستوده و علیه لیبی کار میکند.
دولت لیبی با ارائه فهرستی از 36تن از سران رژیم سابق لیبی به مسوولان مصری، تحویل آن ها را به طرابلس خواستار شده است؛ "احمد قذاف الدم" هماهنگ کننده سابق روابط مصر -لیبی، "علی تریکی" وزیر سابق امور خارجه لیبی، "التهامی محمد خالد" رئیس دستگاه های امنیت داخلی و "بوزید الجبو قذافی" رئیس اطلاعات جنگی لیبی و برخی وزرای سابق لیبی از جمله کسانی هستند که نام آن ها در این فهرست مشهود است اما دولت قاهره هنوز واکنش رسمی به این درخواست لیبی نداده است.
"رباب الصدر"، خواهر امام موسی صدر در گفتوگویی با شبکه تلویزیونی المیادین گفت که برخی مقامات لیبیایی رژیم قذافی از طریق میانجیهای لبنانی پیشنهاداتی را مبنی بر بسته شدن پرونده امام موسی صدر در مقابل دریافت رشوه را مطرح کرده بودند.
وی افزود: رژیم قذافی در سالهای اخیر مایل بود برای فیصله دادن به پرونده امام موسی صدر با ما به توافقی دست پیدا کند که ما آن را نپذیرفتیم.
رباب الصدر گفت: مقامات لیبی پیشنهاد پرداخت پول در مقابل مختومه شدن پرونده ناپدید شدن امام موسی صدر را مطرح کردند و بارها برای این موضوع با ما تماس گرفتند ولی ما پیشنهاد را رد کردیم، ما پول پرست نیستیم و راه را بر تلاشهایشان بستیم.
رباب الصدر درباره علت اینکه مقامات لیبی پیشنهاد پرداخت رشوه را مطرح کرده بودند گفت: همه جهانیان میدانند که قذافی برای بستن پروندههایی که در آن ها دست داشت از ابزار پول استفاده میکرد؛ در ماجرای لاکربی و هواپیمای شرکت یوتا و انفجار در باشگاهی شبانه در آلمان دهها نفر کشته شدند و قذافی همه این پروندهها را با پرداخت غرامت، بست.
خواهر امام موسی صدر گفت: قذافی گمان میکرد ما هم مثل دیگران هستیم و تلاش کردند با پرداخت پول با ما به توافق برسند وی بارها حتی از طریق میانجیهای لبنانی با ما در این باره تماس گرفتند اما به مقصود خود نرسیدند.
وی ادامه داد: ما از ابتدا با قضیه امام موسی صدر به عنوان قضیه یک امت و نه یک خانواده تعامل داشتیم.
رباب الصدر گفت: شواهدی وجود دارد که تاکید میکند امام موسی صدر و دو همراهش هنوز زنده هستند و لیبی را ترک نکردهاند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت که امام موسی صدر در زمان اقامتش در لبنان همواره از کمتوجهی دولت لبنان به موضوع مقاومت ناراحت بود.
یکی از اعضای کنگره ملی لیبی نیز که خواست نامش فاش نشود به خبرگزاری فرانسه گفت: کنگره ملی به زودی "اسامه جویلی"، وزیر دفاع و "فوزی عبدالعلی" وزیر کشور را به دنبال ناآرامیها و ناامنی اخیر در لیبی استیضاح میکند و این جلسه پرسش و پاسخ به زودی برگزار خواهد شد و عبدالرحیم الکیب نیز قرار است در یکی از جلسات پرسش و پاسخ کنگره حضور یابد.
وی افزود: این در حالی است که درخواستهایی از سوی اعضای کنگره برای برکناری وزرای دفاع و کشور لیبی مطرح شده است ولی کنگره ملی در نظر دارد در ابتدا توضیحات این دو وزیر را نیز بشنود.
منابع سیاسی لیبی از جمله نمایندگان مستقل پارلمان این کشور گفتند که طی چند روز گذشته مذاکراتی بین گروههای مستقل پارلمان و احزاب میانهرو با حزب عدالت و سازندگی به ریاست "محمد صوان" و ائتلاف نیروهای ملی به رهبری "محمود جبریل" برگزار شد تا به بررسی تشکیل دولت وحدت ملی در لیبی به ریاست شخصیتی میانهرو بپردازند.
"عبدالحمید النعمی"،رئیس حزب الوسط لیبی و یکی از نامزدهای برجسته نخستوزیری این کشور گفت: اخبار برخی پایگاههای خبری صهیونیستی و دیگر پایگاههای خبری درباره اینکه سفارت رژیم صهیونیستی در طرابلس به زودی افتتاح میشود شایعاتی تعمدی برای فتنهانگیزی و تداوم بیثباتی در لیبی است .
النعمی تاکید کرد، موضوع رابطه با رژیم صهیونیستی در هیچ سطحی از محافل سیاسی لیبی مطرح نشده است و همه جریانهای سیاسی لیبی بر موضوع رد عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی و حمایت از حقوق ملی ثابت ملت فلسطین در بازگشت به میهن خود و تشکیل کشور مستقل فلسطینی تاکید دارند.
وی افزود: کنگره ملی لیبی (پارلمان) به زودی به سوال مطرح بین اعضای کنگره درباره امکان حضور اعضای کنگره در دولت آتی لیبی پاسخ میدهد.
"عاشور" گفت: انتظار می رود وی در هفته دوم ماه سپتامبر آینده به اتهام فساد مالی ، قتل و تجاوز در لیبی محاکمه شود.
این درگیری ها با سلاح های سبک و متوسط و خمپاره اندازهای آر پی چی انجام شد و علت درگیری ها، مشکلات میان دو قبیله ساکن آن جا: "الرسیوی" و "حمادی" عنوان شده است، به طوری که یکی از افراد یکی از این قبایل فردی را از قبیله مقابل در روز عید فطر به قتل رسانده بود.
علاوه بر این یکی از علت های دیگر این درگیری ها، اقدام برخی به منفجر کردن حرم "عبدالسلام الأسمر" در این شهر و حمایت این حرم توسط افراد قبیله این شیخ صورت گرفت که طی این درگیری ها، خودروها و فروشگاه های تجاری متعددی به آتش کشیده شد.
در این درگیری ها همچنین 3 کارخانه موادغذایی و تولید کفش و نیز 6 منزل این شهر به آتش کشیده شد که زنان و کودکان ساکن آن زخمی شدند.
هیچ نیروی دولتی و نظامی برای برگرداندن آرامش به این شهر اقدامی نکرده اند، اما آرامش تاکنون به 60درصد این شهر بازگشته ولی هنوز خیابان ها و محله های مسکونی اطراف حرم و فروشگاه های تجاری این شهر کاملا بسته است.
روزنامه های فرانسوی اعلام کرده اند: این حادثه همزمان با فراخوان هایی برای تظاهرات علیه مصر صورت می گیرد، به طوری که برخی فعالان لیبی در سایت فیسبوک، اقدام به محکوم کردن مجوز دادن ماهواره نایل ست وابسته به دولت مصر به پخش فرکانس های شبکه های ماهواره ای شدند که مسئولین سابق نظام قذافی که به مصر پناهنده شده اند مالک آن هستند.
این فعالان اعلام کرده اند:دو شبکه ماهواره ای "الوادی" و "وطننا" به طرفداران قذافی اجازه سازماندهی و رساندن پیام هایشان را برای ارتکاب تجاوزات در لیبی می دهند. این فعالان همچنین خواستار تحویل مسئولین سابق لیبی و طرفداران قذافی که هم اکنون در مصر به سر می برند، به دولت لیبی شدند.
· به گزارش خبرگزاری "قورینا الجدیدة" لیبی، دیده بان حقوق بشر لیبی در بیانیه ای حوادث خشونت بار شهر زلیتن، حاکمیت زبان خشونت و بکارگیری سلاح و بمب را درون شهرها و ترساندن شهروندان امری محکوم و اشتباه دانست. این مرکز حقوقی با اشاره به وجود موارد زیاد موافقت و کم بودن موارد اختلاف بیان کرد: می توان مشکلات را با گفتگو حل کرد و خردمندان می توانند مشکلات را حل و اختلافات را از بین ببرند. این مرکز همچنین مسئولیت حوادث پیش آمده را بر عهده دو وزارت کشور و دفاع دانست که در جمع آوری سلاح از میان مردم تعلل می کنند و با این تأخیر خود زمینه خونریزی را آماده می نمایند.
· به گزارش خبرگزاری تضامن لیبی، بدنبال انفجارات اخیر لیبی شماری از سازمان های جامعه مدنی و جمعی از حقوقدانان در روز شنبه 4/6/91 اولین روز پس از تعطیلات عید فطر با گردهمایی در مقابل مقر کنگره ملی در "غابة النصر" شهر طرابلس یک تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند.
تحصن کنندگان خواستار انجام تحقیقات و استیضاح علنی وزرای دفاع و کشور و برگزاری جلسه فوق العاده برای یافتن راهکاری برای مشکلات امنیتی کشور و ایجاد امنیت و آرامش برای شهروندان شدند.
حتی عده ای از تظاهر کنندگان به نشانه اعتراض به عدم دیدار هیچ نماینده ای از آنان وارد سالن کنگره ملی شدند که سرپرست وزارت کشور "عمر الخضراوی" یکی از حاضران در آن جلسه بود.
· در پی حوادث امنیتی اخیر لیبی، خیابان های طرابلس پایتخت روز چهارشنبه 1/6/91 شاهد حضور گسترده نیروهای امنیتی وزارت کشور بود که در پس خودروهای بدون پلاک بودند، به طوری که این امر منجر به شلوغی عملیات آمد و شد و ترافیک در خیابان های "الشط" و "11 یولیو" طرابلس شده بود.
· همچنین درپی این حوادث رئیس دستگاه امنیت پیشگیرانه، "ابراهیم البرغثی" با فرماندهان گشتی های وابسته به این دستگاه در شهر بنغازی دیدار کرد و به بررسی مشکلات پیش رو و تلاش برای ایجاد راهکار و برون رفت هایی برای آنان پرداخت. این جلسه در مقر این دستگاه در منطقه "بوعطنی" شهر بنغازی برگزار شد و طرح آتی این دستگاه در زمینه مسائل امنیتی به تصویب رسید.
· وزیرکشور لیبی "فوزی عبدالعال" روز شنبه 4/6/91 با صدور بیانیه ای اعلام کرد: اکنون شرایط انفجار خودرو بمب گذاری شده کاردار مصری تحت کنترل کامل نیروهای امنیتی بوده و فرد جانی مسئول این اقدام دستگیر شده است. وی افزود: انگیزه های فرد مذکور سیاسی نبوده بلکه شخصی بوده است.
· به گزارش ، کمیته عالی امنیتی از کشف سلاح های سنگین که روز چهارشنبه در منطقه "سوق الأحد" شهر ترهونه خبر داد.
وزارت کشور لیبی اعلام نمود: توانسته است بیش از 100 تانگ و 26 موشک انداز را در یک پادگان نظامی در نزدیکی "سوق الأحد" شهر ترهونه در 60 کیلومتری جنوب شرقی طرابلس کشف و مصادره نماید. تحقیقات درباره دو حمله با ماشین های بمب گذاری شده ای که روز عید فطر در طرابلس اتفاق افتاد و 2 کشته و 4 مجروح به دنبال داشت، در کشف این سلاح ها و این گروه مسلح به نام "کتبة الأوفیاء" یا "کتیبة الشهید معمر القذافی" سابق که از طرفداران قذافی هستند، تأثیر زیادی داشته است. به طوری که در این تحقیقات متهم "خیری الجرمی" هماهنگ کننده عملیات تخریبی شهر طرابلس اعترافاتی کرده که سرنخ هایی از وجود پادگان مذکور به دست آمده است، کما اینکه معلوم شده، رئیس اتاق امنیتی وابسته به بازماندگان نظام سابق "سالم الشاوش" در تونس بوده و در طول دوره قبل برای کودتا علیه حکومت فعلی نقشه می کشیده است.
در گزارش وزارت کشور بدین منظور آمده است: مسئولین گمان می کردند این پادگان در دفاع از لیبی مشغول به فعالیت است، ولی با ادامه تحقیقات عکس این موضوع ثابت شد و فرمانده آن "خالد ابراهیم کرید" روز چهارشنبه 1/6/91 پس از درگیری هایی که در آن از سلاح های فوق سنگین مانند ضدهوایی، تانک و توپخانه و انواع موشک اندازها، از سوی دو طرف را به همراه داشت و یک نفر از نیروهای گروهان 4 پشتیبانی کمیته عالی امنیتی کشته و 8 زخمی شدند، دستگیر شد.
· "خلیل العربی" رئیس شورای نظامی شهر ترهونه اعلام کرد: هدف این درگیری ها که توسط عاملان انفجارهای طرابلس صورت گرفت، برهم زدن نظم و آرامش این شهر بود که با حمایت کمیته عالی امنیتی شعبه طرابلس و نیروهای ارتش ملی خنثی و محل مذکور محاصره شد. افراد این نیروها توانستند بر مقری که این گروه مسلح در آن مستقر بودند، مسلط شوند. در بازرسی مکان مذکور سلاح های سنگین و موشک هایی کشف شد که به مقرهای امن وابسته به وزارت کشور منتقل شد و بزودی به وزارت دفاع تحویل داده خواهد شد.
· به گزارش خبرگزاری المنارة للإعلام لیبی در روز جمعه 3/6/91، کمیته عالی امنیتی شهرهای البیضاء و شحات در شرق لیبی با اعلام مصادره مقادیر زیاد مواد مخدر و الکلی و سلاح های سرد و گرم گفت: شمار زیادی از سلاح ها و مواد ممنوعه مذکور درون خودروهای متعددی جاسازی شده بود که صاحبان آن به قصد مناطق تفریحی، آثار باستانی و گردشگاه های شهر شحات در تعطیلات عید فطر در حرکت بودند.
این منابع اعلام کردند که در میان مواد کشف شده، میزان زیادی مشروبات ساخت محلی و وارداتی و نیز انواع مواد مخدر حشیش، قرص های روان گردان، سلاح های سرد و همچنین بمب های دستی، فشنگ های کلاشینکوف و FN و ضد هوایی های 14.5 به دست آمد که همه این مواد به همراه حاملان آن ها دستگیر شد.
· در اولین روز تعطیلات عید فطر 2 انفجار شهر طرابلس را لرزاند که در دو حادثه آن از خودروهای بمب گذاری شده استفاده شده بود و اولی یک آکادمی نظامی در میدان التحریر و دومی ساختمان وزارت کشور را هدف قرار داده بود. در این انفجارها دو تن از شهروندان لیبی کشته شدند.
گزارش ها همچنین حاکی از بازداشت 32 تن از افرادی که در این انفجارها دست داشتند، دارد. همچنین نیروهای امنیتی توانستند چندین خودرو بمب گذاری شده را از مواد منفجره در اماکن مختلف طرابلس تفکیک نمایند.
طبق سخنان "عمر الخضروی" سرپرست وزارت کشور، مسئول این حوادث یک شبکه سازمان یافته هستند که از رابطه این حملات با بازماندگان نظام سابق که از موفقیت انتخابات و گردش مسالمت آمیز قدرت در لیبی دچار یأس گشته اند، اطمینان خاطر وجود دارد.
این انفجارها حدودا دو هفته پس از انفجاری مشابه انجام می شود که مقر پلیس نظامی شهر طرابلس را هدف قرار داده بود و تاکنون مسئول همه این عملیات ها اعلام نشده بود.
نخست وزیر لیبی "عبدالرحیم الکیب" کسانی را که وی نیروهای ناامید و کینه توز از طرفداران قذافی دانست را مسئول انفجارهای طرابلس دانست.
· همچنین "ایمن عمر ابوصاع" فرمانده گردان "أسود طرابلس" در گفتگو با روزنامه الوطن لیبی گفت: تحقیقات ما در گردان منجر به دستگیری گروهی شد که قصد داشتند سلاح هایی خطرناک را به فروش برسانند، این سلاح ها شامل 4 موشک حرارتی سام 7 و نیز 5 خمپاره انداز بود. مشکل ما منبع دسترسی این گروه ها به این سلاح هاست، به طوری که این سلاح ها جزء سلاح های مفقوده نبوده و توسط یک واسطه از اردوگاه حمزة دریافت شده که نشان از خطرناک بودن این عملیات دارد، کما اینکه ما از این تعجب داریم که یک نفر لیبی، چه نیازی به خرید این نوع سلاح ها داشته است که مبادرت به خرید آن نموده است.
· همچنین در یک حادثه دیگر روز پنجشنبه 2/6/91 در شهر سبها، افرادی ناشناس اقدام به پرتاب نارنجک به سوی اقامتگاه کارگران در منطقه "حی عبدالکافی" نمودند که دو تن از کارگران دارای ملیت آفریقایی، بخاطر این حادثه کشته و شمار زیاد دیگری زخمی شدند. انگیزه های این حمله وعاملان آن تاکنون مشخص نشده است.
· همچنین روز یکشنبه 26/6/91درگیری ها در منطقه الکفرة از سر گرفته شد، به طوری که یک شهروند به نام "صالح الهبری المجبری" بخاطر شلیک گلوله میان طرف های با هم درگیر پیش از امضای قرار آتش بس در این شهر، در راه السویدیة و السوسی مورد اصابت گلوله گرفت و در راه انتقال به بیمارستان وفات پیدا کرد.
بدنبال کشته شدن وی این منطقه به حالت آماده باش کامل نظامی درآمد و گردان "راف الله السحاتی" وابسته به ارتش ملی به این منطقه منتقل و به منظور حفظ ثبات در این منطقه منتشر شد، گفته می شود اتهاماتی به باندهای چادی تبار قبیله التبو وارد است که تلاش دارند دوباره امنیت و ثبات این منطقه را با برهم زدن قرار آتش بس امضا شده در بیش از یک ماه قبل دچار چالش نمایند.
· رئیس کنگره ملی "محمد المقریف" در مقر این کنگره ،روز چهارشنبه 1/6/91 پذیرای "حسن اکبری" سفیر ایران در لیبی بود.
در این دیدار "اکبری" از "المقریف" رسما دعوت کرد، در نشست سران عدم تعهد که قرار است در اواخر ماه آگوست جاری در تهران برگزار شود، شرکت کند.
· سفیر ایران همچینین در این جلسه به بررسی و پیگیری مسئله آزادسازی تیم بازداشت شده مدیران هلال احمر ایران در لیبی پرداخت و گفت: مسئولین لیبی وعده داده اند این افراد بزودی آزاد شوند.
· در همین راستا "امیر عبداللهیان" معاون عربی آفریقایی وزیر امور خارجه ایران که هم اکنون از لبنان دیدن می کند، از تعلل مسئولین لیبی در آزادسازی تیم بازداشت شده هلال احمر ایران در لیبی به شدت انتقاد کرد.
· روز پنجشنبه نخست وزیر لیبی "عبدالرحیم الکیب" با اعلام موفقیت خود با آغاز بکار طرح انهدام مقر اقامت قذافی در باب العزیزیة در اولین یادبود ورود به این مکان از سوی انقلابیون، عملا اجازه کار بلدزرهای سنگین شرکت های محلی مأمور این طرح را صادر نمود.
نخست وزیر لیبی با ابراز تبریک و تسلیت خود به خانواده های شهدا، جانبازان و مفقودین انقلاب لیبی در اولین یادبود ورود به باب العزیزیة گفت: این طرح برای همه مردم لیبی اجرا می شود، تا بقایای این ساختمان هایی که در ورای دیوارهای بلند آن سال ها علیه این مردم توطئه می شده را ویران کرده و زیبایی و کرامت را دوباره به شهر خود بازگردانند. به همین منظور دیوارهای بلند این مکان به همراه اقامتگاه قذافی ویران شده تا مناظر طبیعی آن به یک پارک عمومی تبدیل شود. قرار است در این مکان همچنین فرهنگسرا و سالن تئاتر و چندین یادبود شهدا ایجاد شود.
مهندس ناظر بر این عملیات در گفتگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرده است: مرحله اول این عملیات که مرحله پاکسازی این مکان بوده با تقسیم آن به چند بخش انجام شده، تا عملیات پاکسازی و تبدیل آن به اماکن عمومی با سرعت بیشتری انجام شود، مرحله دوم که حصار کشی باشد، بزودی شروع و مرحله تعمیر و ساخت اماکن جدید پس از آن انجام خواهد شد، تا این مقر تبدیل به یک تفریحگاه جهانگردی در وسط شهر طرابلس شامل پارکی زیبا و مدرن و چندین سالن تئاتر و فرهنگسرا شود.
· شورای فدرالی همکاری نظامی تکنینکی بین المللی روسیه اعلام کرد: روسیه بزودی همکاری نظامی خود را با لیبی از سر خواهد گرفت.
معاون مدیر این هیئت "فاچیسلاف جیرکالن" گفت: یک هیئت لیبی برای بررسی همکاری احتمالی میان دو کشور بزودی از مسکو دیدن خواهند کرد.
"جیرکالن" تأکید کرد: دو طرف در ابتدا روی از سرگیری قراردادهایی که قبلا امضا شده و هنوز اجرا نشده متمرکز خواهند شد، همچنین ارتش لیبی شمار زیادی از سلاح ها و تجهیزات روسی در اختیار دارد که نمی توان آن ها را کنار گذاشت. وی تأکید کرد: روسیه آماده است قراردادهای نظامی را با لیبی تکمیل کرده و اکنون همه چیز به لیبی بستگی دارد.
· از سوی دیگر شرکت دولتی صادرات اسلحه روسیه "روزبوروناکسبورت" ژوئن گذشته اعلام کرد: مسئولین جدید لیبی تمایل به از سرگیری همکاری نظامی با مسکو هستند.
· معاون رئیس این شرکت "ایجور سفاستیانوف" اعلام کرد: شرکتش آماده از سرگیری همکاری با لیبی از جمله ارسال کامیون هایی نظامی به نیروهای مسلح لیبی است. مسکو قراردادهایی نظامی با نظام قذافی امضا کرده که ارزش آن حدود یک میلیارد دلار آمریکاست، اکنون مذاکراتی راجع به قراردادهایی دیگر به ارزش دو میلیارد دلار در جریان می باشد. تمامی این قراردادهای در فوریه 2011 در همکاری با اعمال مجازات علیه نظام قذافی به حالت تعلیق درآمده بود.
· روز جمعه 3/6/91 شماری از فعالان ملی گرای لیبی اقدام به برگزاری یک تجمع اعتراض آمیز در مقابل کنسولگری مصر در شهر بنغازی و طرابلس کرده و از مسئولین مصری خواستند تا عناصر بازمانده نظام سابق که اکنون در مصر به سر می برند را برای محاکمه به لیبی تحویل دهند.
بیانیه صادره نهادهای جامعه مدنی که از سوی "خالد الکادیکی" یک فعال سیاسی خوانده شد، خواستار بازگردان بازماندگان نظام قذافی و بلوکه کردن اموال آن ها و تحویل فوری آنان به دولت لیبی است. همچنین این بیانیه خواستار بستن دو شبکه ماهواره ای "الوادی" و "وطننا" می باشد که از مصر و بر روی ماهواره نایل ست مصر پخش شده و برنامه هایی در عظمت نظام قذافی و تحریک مردم علیه دولت نوپای لیبی پخش می نماید. ولی مسئولین شرکت نایل ست مصر با رد هرگونه ارتباط این ماهواره با بازماندگان نظام قذافی اعلام کردند: این شرکت هیچ قراردادی برای پخش شبکه های لیبی ندارد.
· "احمد کمال" رئیس اقلیت مصری مقیم لیبی هم با اشاره به تظاهرات در مقابل سفارت مصر در طرابلس و کنسولگری این کشور در بنغازی، گفت: از زمان شروع ماه رمضان گذشته تاکنون اقداماتی برای انجام این اعتراضات در دست انجام است و این گروه ها خواسته هایی از دولت مصر دارند که از مهم ترین آن ها تحویل بازماندگان نظام قذافی و طرفداران آن موجود در مصر به لیبی هستند که از مهم ترین این افراد می توان به "احمد قذاف الدم" پسر عموی قذافی و یکی از مهم ترین ارکان نظام وی اشاره کرد.
این تظاهر کنندگان با درخواست بستن شبکه های "الوادی" و "وطننا" تصمیم دارند به کارگران مصری مقیم لیبی فشار آورده و حتی در صورت عدم پاسخ مثبتی از سوی دولت مصر، این کارگران را از کشور اخراج نمایند. به طوری که در این تظاهرات رسما خواستار بستن سفارت و کنسولگری مصر و طرد کارگران مصری تا زمان تحویل بازماندگان نظام سابق و بستن این دو شبکه ماهواره ای شده اند که از نشانه های این اعتراضات می توان به انفجار خودرو دیپلمات های مصری در لیبی اشاره کرد.
· همچنین روزنامه "المصری الیوم" هم روز یکشنبه 5/6/91 با انتشار لیستی از افرادی را که "عبدالعزیز عبدالحمید الحصادی" دادستان کل لیبی در نامه رسمی اش به دادستان کل مصر "عبدالمجید محمود" خواستار تحویل آنان شده بود، منتشر ساخت. این اسامی به شرح زیر است:
- "عمران بوكراع"، مسؤول امور عربی وزارت خارجه لیبی و وزیر برق سابق زمان قذافی.
- "ناصر المبروك"، وزير اسبق کشور قذافی.
- "الطيب الصافى"، وزير سابق اقتصاد و تجارت
- "محمد حجازى"، وزير سابق بهداشت.
- "السنوسى سليمان الوزرى"، وزير سابق کشور
- “أحمد قذاف الدم"، پسر عموی سرهنگ قذافی و هماهنگ کننده کل روابط مصر و لیبی.
- "أبريك المنقوش الزوى"، یکی از اعضای جنبش کمیته های انقلابی و ستون فقرات نظام جماهیری که قذافی آن را از سال 1977 بوجود آورد.
- "عطا الله قذاف الدم"، داماد "أحمد قذاف الدم".
- "أحميد إبراهيم قذافى"، برادر"أحمد إبراهيم" که انقلابیون وی را یکی از خونریزان نظام قذافی می دانند.
- "الأصفر قذافى"، که به عنوان تاجری متهم به اختلاس بیت المال لیبی تحت پیگرد است.
- "على التريكى"، وزير اسبق امور خارجه لیبی.
- "على محمود ماريا"، سفير سابق لیبی در قاهره و بیروت.
- "التهامى محمد خالد"، رئيس دستگاه امنیت داخلی.
"- بوزيد الجبو قذافى"، مدير اطلاعات جنگی.
- "عبدالله منصور"، دبیر هیئت سابق رادیو و افسر سابق ارتش لیبی.
- "على الكيلانى"، رئيس سابق تلویزیون لیبی.
· کنگره ملی در جلسه عادی خودش که در روز پنجشنبه 2/6/91 برگزار شد، به بررسی همه رویدادهای امنیتی اخیر لیبی پرداخت، به طوری که رئیس این کنگره و معاون دوم آن، اقدام به برگزاری نشستی با کمیته بحران متشکل از نخست وزیر ، وزرای دفاع و کشور، ستاد مشترک نیروهای مسلح و دستگاه اطلاعات نمودند و از طریق آن به بررسی تحولات و چالش های پیش رو برای ایجاد راهکارهایی فوری و مفید برای عدم تکرار آن ها در آینده بود.
بیانیه کنگره ملی تأکید دارد که وزیر کشور "فوزی عبدالعال" خلاصه ای رویدادهای و مسائل مربوط به موضوع را بیان نمود و به بررسی همه تحولات دستاوردها و نتایج در این باره و نیز بیان ظرافت و خطرناک بودن اوضاع پرداخت و درباره اهمیت این رویدادها اطلاعاتی را ارائه داد.
کنگره ملی به وزیر کشور دستور داد، همه جزئیات، رویدادها و دستاوردهای امنیتی را در زمان مناسب و بصورت پیگیر در اختیار اعضای کنگره قرار دهد.
·
اعضای
کنگره همچنین بر ضرورت استیضاح نخست وزیر "عبدالرحیم الکیب"
و وزیر دفاع "اسامة جویلی" و هر کسی که به طور مستقیم ذیربط به مسائل امنیتی است
برای پیگیری این موضوعات تأکید کردند.
· از سوی دیگر اولین جلسه کنگره ملی پس از عید فطر شاهد درگیری بی محتوا و ناامید کننده ای درباره انتشار مجله ای به نام "مجلة المؤتمر الوطنی" بود که در آغاز این جلسه توزیع شد و برخی اعضا از اینکه چرا این نشریه بدون اطلاع آن ها چاپ شده، اعتراض داشتند به طوری که پس از این که معلوم شد این نشریه توسط کنگره منتشر نشده، بلکه توسط برخی جوان های لیبی برای حمایت از کنگره چاپ شده به درج تصویر رئیس کنگره بصورت بزرگ بر روی جلد آن اعتراض کردند که این باعث نهادینه شدن شیوه بزرگ دانستن مسئولین می شود. همچنین در این جلسه درگیری شدیدی میان اعضای این کنگره و وزیر کشور "فوزی عبدالعال" پیش آمد که در ضمن توضیح گام های وزارت کشور برای رویارویی با انفجارات روز عید فطر، خواستار تسویه حساب خونین با دشمنان انقلاب 17 فوریه شد و اکثریت نمایندگان، وی را دیکتاتوری جدید خوانده و حتی خواستار برکناری فوری وی شدند.
· از سوی دیگر کنگره ملی با رد اینکه این کنگره بخاطر مرخصی و استراحت اعضای آن تشکیل جلسه نداده، اعلام کرد: عدم برگزاری جلسات این کنگره تا ماه آگوست کنونی بخاطر دادن فرصت به کمیته تدوین لائحه داخلی، ضابطه مند کردن جلسات این کنگره و روش کاری و اولویت های سخن و تصمیم گیری درون آن بوده است، بخصوص که این اولین تجربه کار پارلمانی در لیبی نوین است.
· همچنین کنگره برای تأکید بر اصل جدایی میان قوای سه گانه مقننه، مجریه و قضائیه، شدیدا خواستار انتخاب نخست وزیر و وزرای کابینه آینده از غیر اعضای این کنگره شد.
· در همین راستا "محمد عماری" عضو این کنگره با اشاره به اقدامات پیشگیرانه وزارت کشور و خنثی کردن 7 بمب در مناطق متعدد طرابلس توسط کمیته عالی امنیتی که متشکل از انقلابیون، افسران پلیس و ارتش و کارشناسان اطلاعاتی است، گفت: روز شنبه 4/6/91 مذاکراتی برای انتخاب سخنگوی رسمی و دو سردبیر این کنگره انجام شد که فقط پس از انجام انتخابات درون کنگره، این کنگره توانست "عمر محمد عمر حمیدان" را به عنوان سخنگوی رسمی این کنگره انتخاب نماید.
شایان ذکر است که "عمر محمد عمر حمیدان" نماینده ائتلاف نیروهای میانه رو به کسب 71 رأی بر "محمد حسن التومی" با 62 رأی و "حسن محمد الأمین" 30 رأی و "مرعی محمد منصور" 25 رأی پیش افتاد و به عنوان سخنگوی رسمی کنگره ملی لیبی انتخاب شد.
· "محمد عماری" همچنین افزود: تا دو هفته دیگر نخست وزیر جدید ، اعلام خواهد شد. وی در مورد اسامی پیشنهادی برای تولی مقام نخست وزیری جدید از "عوض البرعصی" نماینده حزب العدالة و البناء و "علی الترهونی" نمانیده جریان ملی میانه رو و "مصطفی ابوشاقور" معاون نخست وزیر کنونی و "محمود جبریل" رئیس ائتلاف نیروهای ملی گرا با وجود عدم تمایل او به تولی این مقام نام برد.
· وی همچنین با نفی شدید وجود ارتباطاتی برای افتتاح سفارت اسرائیل در طرابلس گفت: تاکنون چیزی در این باره نشنیده و این اولین بار است که درباره این موضوع مطلبی می شنود. وی با تأکید با وجود برخی شایعات افزود: این موضوع بسیار خطرناک و مهم است و ورود به آن از سوی رسانه ها امر ساده ای نیست، زیرا مسئله ای مربوط به حاکمیت ملی و موضع لیبی در قبال مسئله فلسطین و مسائل مهم و بزرگ منطقه ای می باشد.
· از سوی دیگر حزب "العدالة و البناء" وابسته به اخوان المسلمین لیبی رسما اعلام کرد: وزیر برق و نیروهای تجدید پذیر دولت کنونی لیبی "عوض البرعصی" برای رقابت بر سر تولی مقام نخست وزیری نماینده حزب العدالة و البناء و نامزد رسمی این حزب خواهد بود. در این بیانیه از تلاش های وی بخاطر تأمین برق در همین اواخر و با وجود مشکلات شدید کشور در این زمینه قدردانی به عمل آمده بود.
· به گزارش خبرگزاری الوطن لیبی، در این جلسه تأکید شد، بزودی رفراندومی میان اعضای کنگره برای برکناری و دادن رأی عدم اعتماد به وزیر کشور و دفاع لیبی پس از انجام استیضاح این دو بخاطر وضعیت بد امنیتی کشور و حوادث اخیر دو شهر بنغازی و طرابلس، انجام شود.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
آفران: تحولات لیبی |
۱۳۹۱/۶/۷ |
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |