تحولات مصر 21
وقایع مهم مصر از تاریخ 24/10/91 تا 1/11/91
به گزارش روزنامه "ورلد تریبون" به نقل از مرکز تحقیقات کنگره آمریکا نوشت: دولت این کشور و کنگره امیدوار هستند که طرف مصری به استمرار همکاری نظامی و اطلاعاتی با آمریکا تمایل داشته باشد.
در این گزارش آمده است که با وجود مخالفت کنگره با ارائه کمک به مصر اما واشنگتن از سال 1980 تا کنون حدود 3/1 میلیارد دلار کمک نظامی به مصر ارائه کرده و در سال مالی 2013 نیز تلاش دارد 250 میلیون دلار به صورت کمک اقتصادی و گذشته از آن 450 میلیون دلار دیگر به قاهره تحویل دهد همچنانکه کمکهای نظامی آمریکا حدود 80 درصد تجهیزات نظامی مصر را پوشش میدهد. بر پایه این گزارش دولت "اوباما" سعی دارد ثبات در مصر برقرار شود و علاوه بر آن روند صلح با رژيم صهيونيستي بر اساس معاهده 1979 امضا شده بین دو طرف استمرار داشته باشد همچنانکه واشنگتن در تلاش است تا کانونهای تروریستها در شبه جزیره سینا ریشهکن شود.
"محمد مرسی" رئیس جمهور مصر در گفتگو با روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه" ضمن اعلام اینکه دوران دیکتاتوری در این کشور به سر آمده است به مردم مصر قول کشوری مدرن را داد که در آن شهروندان صرفنظر از باورها و اعتقادشان از حقوق برابر برخوردارند.
وی بار رد کردن تلاش برای تاسیس دولتی دینی به خبرنگار فرانکفورترآلگماینه گفت: "دولتی که مورد نظر ماست و به آن اعتقاد داریم یک دولت مدرنتر بوده که در آن انتقال قدرت به صورت صلح آمیز صورت گیرد و دموکراسی و آزادی در آن حاکم باشد."
به نوشته این روزنامه آلمانی، رئیس جمهور مصر در ادامه گفت: "ما به دولت و حاکمیت مذهبی اعتقاد نداریم. ما همواره از دولتی غیر نظامی سخن میگوییم. ضمن اینکه پس از انقلاب سال 2011 در مصر که به دنبال آن اخوان المسلمین قدرتمندترین نیروی سیاسی در کشور شد، مردم مصر دولتی میخواهند که همه شهروندان بدون در نظر گرفتن اعتقاد و مذهبشان از حقوق برابری برخوردار باشند".
مرسی همچنین بر برابری حقوق زنان و مسیحیان در کشورش تاکید کرد و گفت: دوران دیکتاتوری به پایان رسیده است. کار من این است که علایق همه مصری ها را در نظر بگیرم. من در چهارچوب قانون اساسی و با تکیه بر قانون و عدالت با دیکتاتوری و بوروکراسی که چندین دهه بر کشور حاکم بوده است مبارزه میکنم. من این راه را با همه قدرت و نه با استفاده از اقدامات ویژه پیگیری می کنم.
رئیسجمهور مصر بر پایبندی کشورش بر قرارداد صلح با رژيم صهيونيستي تاکید کرد و گسترش روابط با دیگر کشورها را از اولویتهای سیاست های خارجی مصر اعلام کرد و افزود که در جریان سفر آتی به آلمان درباره ایفای نقش بیشتر این کشور در مصر با مقامات آلمانی گفتگو خواهد کرد.
به گزارش روزنامه عکاظ عربستان، "محمد مرسی" رئیس جمهوری مصر در صدر یک هیئت اقتصادی برای شرکت در اجلاس اقتصادی سران عرب در شهر ریاض به عربستان سفر می کند.
وی در آغاز سفر به عربستان عازم شهر مدینه منوره برای زیارت مسجد نبوی و سپس عازم جده و از آنجا به مکه مکرمه برای ادای مناسک عمره می رود و عصر همان روز نیز در اجلاس یاد شده شرکت و درباره اوضاع اقتصادی مصر و منطقه سخنرانی می کند.
مرسی قرار است نشست های مشترکی را با سران عرب در حاشیه اجلاس برگزار کند و ریاض را دوشنبه شب ترک خواهد کرد. این سفر درحالی صورت می گیرد که دادگاه عمومی شهر جده در عربستان چند روز پیش "احمد الجیزاوی" از وکلای مصری را به پنج سال زندان و 300 ضربه شلاق و دوستش "اسلام بکر" را به شش سال زندان و 400 ضربه شلاق به اتهام وارد کردن قرص های مواد مخدر به عربستان محکوم کرد.
جلسه دادگاه 15 دقیقه طول کشید و در این جلسه "یاسر علوانی" مشاور حقوقی کنسولگری مصر در جده حضور داشت و الجیزاوی و دوستش از وی خواستند تا به احکام صادره در طول 30 روز از زمان صدور آن اعتراض کند.
فعالان سیاسی وحقوقی مصر گفته اند: حکم زندان الجیزاوی فقط به خاطر بیان عبارت هایی که مسئولان سعودی آن را اهانت به شاه خود دانسته اند، نبوده بلکه به این دلیل بوده است که الجیزاوی علیه "عبدالله بن عبدالعزیز" شاه سعودی شکایت کرده و در آن از او خواسته است که بازداشت شدگان مصری زندانی بدون احکام قضایی در عربستان را آزاد کند.
به گزارش پایگاه الیوم السابع، "ایمن نور" رئیس حزب غد الثوره (فردای انقلاب) گفت که این حزب در گفتگوی ملی که قرار است بین نهاد ریاست جمهوری و تعدادی از گروهها و احزاب سیاسی برگزار شود، شرکت نمیکند.
وی افزود: این تصمیم بر اساس تصمیم قبلی حزب مبنی بر تعلیق گفتگوها تا زمان تدوین قوانین جدید برای تضمین جدی بودن پایبندی به نتایج گفتوگوها اتخاذ شده است. نور طی اظهاراتی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: ما خواهان لغو گفتگو نیستیم؛ زیرا این گفتگو تنها وسیله برای مقابله با بحرانها است اما ما خواهان اصلاح مسیر گفتگو و تضمین برای اجرایی شدن نتایج آن و همچنین افزایش شرکتکنندگان در آن هستیم.
به گزارش المصری الیوم، قاضی "عمر الشریف" معاون وزیر دادگستری از نمایندگان و مجلس خواسته بود که به دلیل کمبود زمان موافقت خود را با قانون انتخابات پارلمانی اعلام کنند.
در همین راستا "صبحی صالح" قائم مقام کمیته قانونگذاری مجلس شورا گفت: دولت و کمیته قانونگذاری خواستار موافقت سریع با قانون انتخابات شدهاند.
صالح افزود: پس از افزودن تغییرات بر این پیش نویس روز یکشنبه (91.11.01) آن را به دادگاه عالی قانون اساسی ارائه خواهیم کرد تا نظر نهائی خود را درباره آن اعلام کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، "مسعود احمد" مسئول خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بینالمللی پول گفت: به نظر می رسد مسئولان مصر در حال حاضر برای از سرگیری مذاکرات آمادگی دارند.
مصر و صندوق بینالمللی پول در مورد اعطای وام به قاهره به ارزش 8/4 میلیارد دلار در نوامبر گذشته به توافق رسیدند اما مذاکرات به دلیل نابسامانی اوضاع مصر متوقف شد.
صندوق بینالمللی پول اعلام کرده است که طی چند هفته آینده هیئتی را به مصر اعزام میکند که مامور ازسرگیری مذاکرات با مقامات مصری با هدف اعطای وام به قاهره است.
"مسعود احمد" در این باره اظهار داشت که تعیین زمان بر عهده مسئولان مصر است و هیئت صندوق نیز طی چند هفته آینده برای ارزیابی اوضاع اقتصادی و بررسی اقداماتی که قرار است در مقابل دریافت وام اتخاذ شود اعم از افزایش مالیات و برداشته شدن یارانهها از برخی موارد، مورد بررسی قرار گیرد.
به گزارش المصریون، افسران بازنشسته نیروهای مسلح سعی دارند، تاسیس حزبی به نام "حزب جمهوری مصر" به منظور شرکت در انتخابات پارلمانی را اعلام کنند. این حزب شعار "ملت منبع قدرت و شریعت اسلامی منبع اصلی قانونگذاری" را شعار خود قرار داده است و تاکید دارد که بر تحقق عدالت اجتماعی و مبارزه با فساد تمرکز کرده و شعار آن خدمت به ملت خواهد بود.
یک منبع آگاه در داخل این حزب گفت که تعدادی از شخصیتهای مربوط به حزب منحله ملی و تعدادی از وزرای سابق دارای پیشینه نظامی از جمله اعضای این حزب هستند و در رأس آن ها سرلشگر "محمد الفخرانی" استاندار اسبق الغربیه قرار دارد.
این منبع همچنین گفت که تماسهایی بین این حزب با "احمد شفیق" آخرین نخست وزیر متواری مبارک برای ائتلاف با حزب جنبش ملی وابسته به شفیق جهت شرکت در انتخابات پارلمانی آینده، برقرار است.
حمله ارتش فرانسه به خاك مالي با واكنشهاي شهروندان مسلمان مواجه شده است. هزاران تن در مصر و اردن در اعتراض به تجاوز نظامي فرانسه به خاك كشور اسلامي مالي دست به تظاهرات زدند و شعارهاي ضد فرانسوي و ضد امريكايي سر دادند.
به گزارش رسانههاي مصري، هزاران نفر از مردم مصر در قاهره با برپايي تظاهراتي در مقابل سفارت فرانسه نسبت به تجاوز نظامي به كشور اسلامي مالي به بهانه مبارزه با گروه هاي تروريستي اعتراض كردند. اين تظاهرات كه در آن بسياري از گروه هاي اسلامي شركت داشتند تحت تدابير شديد امنيتي در اطراف سفارت فرانسه و خيابانهاي منتهي به آن برگزار شد. در همين راستا، شهروندان اردني در استان "معان" تظاهرات اعتراضآميز برگزار كردند.
تظاهر كنندگان شعارهايي بر ضد فرانسه، امريكا و رژيم صهيونيستي سر دادند. ناظران عقيده دارند فرانسه در مالي به سرنوشتي مشابه امريكا در عراق و افغانستان دچار خواهد شد، زيرا مداخلات نظامي غرب در قرن 21 ديگر به آساني و بيخطري مداخلاتش در قرن 20 نخواهد بود. بويژه كه گروه انصارالدين يكي از گروههاي مسلحي كه در شمال مالي فعاليت دارند و اين منطقه را تحت اشغال خود درآوردهاند، اعلام كرده است، اين گروهها قادرند تا چند سال در برابر فرانسه و متحدانش مقاومت كنند.
"فيصل العتيبي"، رئيس هيات مدافع كويتي دفاع از "حسني مبارك"، رئيس جمهوري سابق مصر در گفتگو با روزنامه الراي اين كشور گفت: به تازگي دادخواستي را تقديم دادستاني كل مصر كرده ايم و در آن ادله و مدارك جديدي به دادگاه ارائه شده كه نشان مي دهد اخوان المسلمين و برخي از رهبران اين گروه در كشتار مردم در ميدان التحرير قاهره نقش داشتند. رئيس هيات مدافع مبارك كه به طور داوطلبانه دفاع از وي را برعهده گرفته اند، گفت: پيش بيني مي كنم ظرف چند روز آينده مبارك آزاد شود چرا كه مدت حكم صادر شده براي بازداشت موقت وي تمام شده است.
وي ادامه داد: رئيس هيات مدافع قانوني حسني مبارك ، فريد اديب است و ما به عنوان مدافعان داوطلب رئيس جمهوري سابق مصر با هيات قانوني دفاع از وي كاملا هماهنگي داريم. اين در حالي است كه شبكه الجزيره به نقل از منابع قضايي مصر خبر داد؛ با توجه به موافقت دادگاه عالي با فرجام خواهي حسني مبارك انتظار مي رود ديكتاتور سابق اين كشور و همكاران وي تا دو ماه ديگر به اتهام دست داشتن در كشتار معترضان مجددا محاكمه شوند.
عمار حسن تحلیلگر سیاسی سرشناس مصری و محقق مسائل گروه های اسلامگرا در مورد روابط مصر و ایران اظهار داشت: تا زمانی که سیاست خارجه مصر تغییری نکند روابط آن با ایران به هیچ وجه بهبود نخواهد یافت از همین رو تغییر سیاست خارجه مصر و ائتلاف راهبردی با ایران ضروری است.
عمار
اظهار داشت: مصر باید از چتر
آمریکایی بیرون آمده و در برخورد با ایران همان راهی که مبارک در پیش گرفت، دنبال
نکند؛ زیرا ایران باید متحد راهبردی مصر باشد اما تاکنون سیاست قاهره چیزی را در
این خصوص تغییر نداده از همین
رو در این شرایط احتمال نمی
رود که در روابط مصر و ایران چیزی تغییر کند.
این
کارشناس مصری تاکید کرد،
سیاستی که دولت برای حل مشکلات اقتصادی و بحران
های موجود در پیش گرفته
مانند قرص آرام بخشی است که راه حل اساسی و ریشه ای
ارائه نمی دهد بنابراین در
شرایط بسیار دشوار اقتصادی کنونی، این سیاست
کشور را به سمت تونل تاریکی
پیش خواهد برد.
"عمار حسن" اظهار داشت: مشکلاتی که مصر با آن دست و پنجه نرم میکند بسیار سنگین و دشوار است اما راه حلی هایی که محمد مرسی رئیس جمهور و دولت او در قبال این مشکلات در پیش گرفته اند، واقعی نبوده و مشکلات را پایان نخواهد داد. علاوه بر این مرسی همچنان با منطق اخوان المسلمین با دولت برخورد می کند نه چیز دیگر که این بزرگترین بحران سیاسی مصر به شمار می آید. وی در مورد اینکه گفته می شود برخی با اقداماتی سیاسی در صدد ایجاد ناآرامی در مصر هستند، گفت: این اخبار ادعاء و اتهام زنی است و هر کس دلیلی در این خصوص دارد باید بلافاصله و بدون هیچ تردیدی آن را ارائه دهد.
این کارشناس سیاسی مصری در توضیح این مطلب تصریح کرد، نهادهای امنیتی و نظارتی دولت، باید اقدامات تحریک آمیز سیاسی را شناسایی کرده زیرا مسئولیت تامین امنیت ملی مصر بر عهده همین نهادها است.
وی در مورد سخنان برخی مبنی بر سلب مشروعیت از رئیس جمهور گفت: هر کس چنین مسائلی را مطرح می کند باید به این سوال پاسخ دهد و من توضیحی درباره این ادعاها ندارم اما به هر حال رفتار رئیس جمهور با مخالفان موجب شده است آنان به طرح چنین مسائلی گرایش یابند.
عمار حسن در خصوص تاثیر اخوان المسلمین بر جامعه مصر پس از دردست گرفتن قدرت تصریح کرد: اخوانی ها کرسی ها را بدست آوردند و طرح مردمی را از دست دادند با این حال در بین گروه های دیگر از قدرت بیشتری برای جلب نظر مردم در هرگونه انتخابات آینده برخوردارند.
وی افزود: محبوبیت اخوانی ها در انتخابات ریاست جمهوری کاهش یافت و اگر حمایت جریان های انقلابی از محمد مرسی نبود، وی اکنون رئیس جمهور نبود. این تحلیلگر سیاسی مصری در ادامه تصریح کرد: یک دلیل دیگر که در این خصوص می توان ارائه کرد مقایسه همه پرسی ماه مارس و همه پرسی اخیر از قانون اساسی جدید مصر است.
وی سالگرد انقلاب مصر را مناسبتی برای خواسته های انقلاب دانسته و گفت: با فشاری که اکنون بر جریان های مخالف اعمال می شود نمی توان هیچ گونه تحولی را پیش بینی کرد.
این کارشناس مصری با اشاره به اینکه سالگرد انقلاب مصر، روزی متفاوت است که چه بسا رخدادهای جدیدی را در خود جای دهد تصریح کرد، به هر حال هرچند مخالفت مصریها با قوانین طبیعی است اما همه باید از اقدامات خشونت آمیز خودداری کنند.
به گزارش پایگاه الیوم السابع، "محمد ابراهیم" گفت که وزارت کشور تامین امنیت میدان التحریر را به تظاهراتکنندگان واگذار کرده و دستگاههای امنیتی نیز از فاصله دور کنترل امنیت میدان را بر عهده خواهند داشت.
وی اشاره کرد: وزارت کشور حمایت از مقرهای جماعت اخوانالمسلمین را نیز بر عهده خواهد داشت. وزیر کشور مصر تصریح کرد، هرگز اجازه آتش زدن و حمله به تاسیسات عمومی و استفاده از کوکتل مولوتف را نخواهیم داد و رئیس جمهور و نخستوزیر نیز بر حفظ امنیت تظاهراتکنندگان تاکید کردهاند.
وی در ادامه هشدار داد: هر گونه اعمال خشونتی در سالروز انقلاب، به فروپاشی کل کشور منجر میشود. این در حالی است که شماری از احزاب معارض مصری برای برگزاری تظاهرات علیه اخوانالمسلمین و دولت "مرسی" فراخوان دادهاند.
به گزارش خبرگزاری "الیوم السابع"، 16 حزب و جنبش سیاسی در کنفرانس خبری که در محل ساختمان سندیکای خبرنگاران برگزار شد اعلام کردند: از همه میخواهیم در دومین سالروز انقلاب 25 ژانویه با شعار "دولت بدون اعضای اخوان المسلمین" علیه این جماعت در سراسر کشور راهپیمایی کنند.
بر اساس این گزارش، قرار است در دومین سالروز انقلاب 25 ژانویه توده مردم از چهار مسیر مختلف یعنی از "شبرا"، مسجد "مصطفی محمود"، میدان "رمسیس" و "المعادی" به طرف میدان "التحریر" حرکت خواهند کرد.
حاضرین در کنفرانس خبری از ملت مصر خواستند یکبار دیگر از انقلاب دفاع کنند و با دولت حاکم که از اعضای جماعت اخوان المسلمین هستند، به مقابله برخیزند. گروههای مخالف دولت حاکم جماعت اخوان المسلمین را متهم کردند که قصد دارند قدرت را در انحصار خود نگاه داشته و پایههای قدرت خود را با قانون اساسی تحکیم بخشند که حقوق اقتصادی را در این کشور تضمین نمیکند. در این گزارش همچنین به نام برخی از این احزاب و گروهها اشاره شده است که حزب «کنگره»، حزب «سوسیال دموکرات»، «مصریهای آزاد» و «کرامه» از جمله آن ها است.
جنبشهای انقلابی و سیاسی مصر در حالی برای بزرگداشت دومین سالگرد انقلاب 25 ژانویه به جنب و جوش در آمدهاند که برخی خبرها از برگزاری تظاهرات گسترده در قاهره و جیزه در برابر استانداریها به جای میدانهای اصلی حکایت دارند.
در این میان جنبشها و نیروهای انقلابی در نشست مقدماتی مربوط به برگزاری دومین سالگرد انقلاب مصر، تاکید کردند که هر یک از احزاب و یا گروههای سیاسی باید به حامیان خود در استانهای مختلف در مورد برگزاری راهپیماییها و تظاهرات گسترده به سمت ساختمان استانداری به جای میدانها اطلاع رسانی کند.
نیروهای انقلابی از برگزاری چهار راهپیمایی اصلی خبر داده و اعلام کردند راهپیمایی اول با شعار "عدالت اجتماعی – نه حکومت ظلم و فقر" از سوی جریان ملی، مصر آزاد، لیبرالهای انقلابی و اتحادیه جوانان برگزار خواهد شد.
راهپیمایی دوم نیز از سوی حزب "الدستور" و با عنوان راهپیمایی "دولت قانون" از مقابل مسجد الفتح و با شعار "نه دادستان و نه محاکمههای نظامی" برگزار خواهد شد و مسیر آن به سمت ساختمان دادگاه عالی و از آنجا به سمت میدان التحریر خواهد بود.
راهپیمایی سوم نیز از مقابل مسجد مصطفی محمود آغاز میشود و شعار آن "نه قانون تورم و استبداد" خواهد بود و از سوی حزب "ائتلاف مردمی سوسیالیسم"، "ششم آوریل"، "جبهه دمکراتیک" و "جریان مردمی" و "جنبش عدالت و آزادی جوانان" برگزار خواهد شد.
اما راهپیمایی چهارم نیز به سمت دفتر نخست وزیری برگزار خواهد شد و شعار آن "راهپیمایی سرنگونی دولت شکست خورده اخوان المسلمین" خواهد بود که از سوی جوانان انقلابی سازماندهی شده است.
سازمان دهندگان این راهپیماییها به منظور هماهنگی بین استانهای مختلف در مورد تشکیل اتاق عملیات مرکزی در مقر جریان "مردمی مصر" به توافق رسیدهاند و بر این اساس هر حزب و یا گروه سیاسی باید نماینده خود را برای هماهنگی با کمیته دفاع از تظاهرات کنندگان در نظر بگیرد تا در صورت بروز هرگونه اتفاقی که مستلزم دخالت قانونی از سوی وکلای مدافع در قاهره و سایر استانها باشد، از قبل هماهنگی صورت گرفته باشد.
همچنین قرار است در تظاهرات روز 25 ژانویه درخواستهایی مبنی بر لغو قانون اساسی و برکناری گروه اخوان المسلمین و دولت "هشام قندیل" به دلیل شکست آن در اجرای اهداف انقلاب و نیز درخواست آزادی و عدالت اجتماعی مطرح شود.
"محمود عزت" معاون رهبر جماعت اخوان المسلمین مصر در گفتگو با خبرگزاری آناتولی ترکیه گفت: برخلاف اولین سالروز انقلاب 25 ژانویه مصر که شاهد برخورد برخی احزاب سیاسی کشور با جماعت اخوان المسلمین بودیم، انتظار میرود در دومین سالروز انقلاب "فضای مثبتتری" را تجربه کنیم.
وی افزود: مصر کنونی با حضور رئیسجمهور منتخب مردمی و قانون اساسی که ملت به آن رای دادند کاملاً تقویت شده است. معاون رهبر جماعت اخوان المسلمین تصریح کرد، ما هرگز اجازه نخواهیم داد که انقلاب از مسیر خود خارج شود یا خشونت همه جا را فرا گیرد. وی همچنین اظهار داشت: جماعت اخوان المسلمین تصمیم گرفته است بدون حضور در ائتلافهای انتخاباتی و به طور یکجانبه در انتخابات پارلمانی آینده با سایر احزاب و گروهها به رقابت بپردازد. عزت افزود، جماعت اخوان المسلمین معتقد است پارلمان آتی نماینده اراده ملت مصر بوده و نیروهای سیاسی مختلف این کشور بدنه واقعی آن را تشکیل میدهند.
به گزارش المصری الیوم، نیروهای دفاع شهری توانستند آتش سوزی دادگاه اسکندریه را مهار کنند. بر پایه این گزارش تظاهراتکنندگان به ساختمان دادگاه کل اسکندریه یورش برده و طبقه اول ساختمان را که شامل دفاتر اداری است به آتش کشیدند.
تظاهراتکنندگان همچنین لاستیکهای خودروها را در مقابل دادگاه آتش زدند. بنابر این گزارش رئیس پلیس نیروهای تامین امنیت دادگاه در جریان حمله تظاهرات کنندگان به ساختمان دادگاه زخمی شد و اسلحه وی نیز به سرقت رفت و این در حالی است که نیروهای پلیس المنشیه سریعا در مکان حاضر شده و 10 نفر از تظاهراتکنندگان را که در یورش به دادگاه و آتش زدن آن دست داشتند، بازداشت کردند. درگیری بین تظاهراتکنندگان و نیروهای امنیتی در مقابل دادگاه اسکندریه پس از آن رخ داد که هیئت دادگاه از رسیدگی به قضیه قتل انقلابیون صرف نظر کرده و جلسه دادگاه شاهد مشاجره کلامی بین وکلا بود.
به گزارش روزنامه
آمریکایی "ورلد تریبیون" در
گزارشی اختصاصی نوشت: "باراک اوباما" رئیس
جمهوری آمریکا با وجود
مخالفت کنگره این کشور تحویل جنگنده های اف-16 و
همچنین تانکهای جنگی را به
مصر سرعت بخشیده است.
یک مقام ارشد
آمریکایی در این باره اعلام
کرده است که دولت واشنگتن به وزارت دفاع آمریکا
)پنتاگون)
دستور داده است که تامین اولین فروند از 20 جنگنده اف-16 مدل
"بلک 52" به مصر را در تاریخ
21 ژانویه سال 2013 (91.11.02) آغاز کنند.
بر اساس اعلام این مقام آگاه، پنتاگون همچنین قطعات مونتاژ 200
تانک جنگی را به مصر تحویل خواهد داد.
ورلد
تریبیون نوشته است که کنگره
آمریکا قوانین فروش سلاح آمریکا به مصر را
تغییر نداده است و دولت
آمریکا به تمام دیدگاه ها گوش می کند اما لزوما
مطابق با تمام این دیدگاه ها
عمل نمی کند.
کنگره آمریکا با تحویل جنگنده های این کشور به مصر مخالفت کرده اما انجام چنین اقدامی را مسدود نکرده است. مخالفان کمک های نظامی آمریکا به مصر در این باره مدعی شده اند که انتقال تسلیحات پیشرفته جنگی به قاهره زمینه را برای سوء استفاده "محمد مرسی" رئیس جمهور اسلامگرای مصر آماده میکند.
به گزارش پایگاه الیوم السابع، "محمد مرسی" طی سخنانی در افتتاحیه اجلاس عربی در ریاض در مقابل سران عرب بر مخالفت قاهره با دخالت نظامی فرانسه در مالی تاکید کرد. وی افزود، ما با دخالت نظامی فرانسه در مالی موافق نیستیم زیرا این امر میتواند درگیری در منطقه را بحرانیتر کند و به همین دلیل ما خواهان مداخله مسالمتآمیز هستیم.
از سوی دیگر "احمد فهمی" رئیس مجلس شورای مصر با تاکید بر حمایت از مصر اعلام کرد که قاهره با دخالت نظامی مستقیم در مالی مخالف است.
وی طی سخنانی در هشتمین نشست اتحادیه بین المجالس اسلامی در خارطوم خواستار حمایت از حقوق ملت مالی برای دستیابی آن ها به آزادی و استقلال شد. وی تصریح کرد که قاهره با هر گونه دخالت نظامی در مالی مخالف است.
به گزارش خبرگزاری آلمان، "محمد مرسی" که برای شرکت در سومین اجلاس اقتصادی و توسعه اجتماعی عربی به ریاض سفر کرده است، بار دیگر تاکید کرد که روابط مستحکمی بین عربستان و مصر در طول تاریخ و در همه زمینههای رسمی و مردمی وجود داشته است زیرا این دو کشور دو بال امت عربی و اسلامی هستند و قدرت آن ها قدرت امت است. وی اشاره کرد که اقلیت مصر در عربستان بزرگترین اقلیت در خارج است و سرمایهگذاری های عربستان در مصر در رأس سرمایهگذاریهای خارجی و عربی در مصر قرار دارد.
مرسی همچنین در دیدار خود با شورای بازرگانان مصری-سعودی خواستار سرمایهگذاری در مصر در زمینههای مختلف صنعتی، کشاورزی و خدماتی شد. وی همچنین پیشنهاد ایجاد یک پل زمینی بین مصر و عربستان و احداث خط آهن ارتباطی بین اسکندریه و اسوان به عنوان مرحله نخست و آغاز ارتباط بین شمال و مرکز آفریقا و نیز سرمایهگذاری در بخشهای آهن و فولاد و کشاورزی را پیشنهاد کرد.
به گزارش پایگاه الیوم السابع، "محمد نجیب عبدالرزاق" در سفری سه روزه وارد قاهره شد و قرار است به غزه نیز سفر کند.
بر اساس این گزارش وزرای خارجه و اوقاف و گروهی از بازرگانان و اصحاب رسانه مالزی نخستوزیر این کشور را در سفر به مصر همراهی میکنند.
انتظار میرود نخستوزیر مالزی در این سفر موضوعات مربوط به دستور کار اجلاس اسلامی در قاهره که قرار است روزهای 6 و 7 (18و19 بهمن ماه 91) فوریه آینده برگزار شود و نیز راهکارهای توسعه و تقویت روابط دوجانبه بویژه سرمایه گذاری مالزی در مصر با توجه به روابط سیاسی ممتاز بین دو طرف را با مقامات مصری بررسی کند.
قرار است نخستوزیر مالزی در پایان سفر به مصر از طریق گذرگاه مرزی رفح به غزه سفر کند تا با "اسماعیل هنیه" نخستوزیر دولت منتخب فلسطین و برخی دیگر از مقامات فلسطین دیدار کند. وی در این سفر از مقر مجلس قانونگذاری فلسطین در شهر غزه و منزل "احمد الجعبری" معاون فرمانده گردانهای القسام شاخه نظامی حماس که اخیرا توسط رژیم صهیونیستی ترور شد، بازدید خواهد کرد.
به گزارش پایگاه الیوم السابع، "مصطفی الحسینی" دادستان اموال دولتی مصر گفت که از مجموع 26 متهم دریافت هدایا از موسسه الاهرام در سال های مابین 2006 تا 2011 که از جمله آن ها خانواده مبارک استٰ 25 متهم هدایای خود را پس دادند و تنها "یوسف پترس غالی" باقی مانده است که فراری است و مبلغ هدایای دریافتی خود را پس نداده است.
در همین راستا دادستانی مصر اسامی 26 نفر از شخصیتهای دوره مبارک را از دخل و تصرف در اموال منقول و غیرمنقول خود و همچنین سفر به خارج ممنوع کرد.
این در حالی است که "طلعت عبدالله" دادستان کل مصر دستور لغو ممنوعیت سفر 10 تن از 26 متهم این پرونده را صادر کرد که "احمد فتحی سرور" رئیس سابق پارلمان، "حاتم الجبلی" وزیر بهداشت سابق، "مفید شهاب" وزیر سابق امور پارلمانی و "سامی مهران" دبیرکل سابق پارلمان مصر از جمله این افراد بودند. دولت قاهره در حال جمعآوری میلیونها پوندی است که مقامات سابق رژیم "حسنی مبارک" موظف شدهاند آن ها را به دولت باز گردانند.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
آفران: تحولات مصر (21) |
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |