تحولات مغرب عربی 22
وقایع مهم تونس از تاریخ 2/11/91 تا 08/11/91
در این بیانیه آمده است، نخست وزیر تونس بعد از ظهر روز شنبه در جمع خبرنگاران درباره نتایج رایزنی های خود با طرف های سیاسی درباره ترمیم کابینه سخن خواهد گفت.
جنبش اسلام گرای النهضه که رهبری ائتلاف سه گانه حاکم بر تونس را برعهده دارد در ژوئن گذشته از تصمیم خود برای ایجاد اصلاحات قریب الوقوع در کابینه خبر داده بود. در ائتلاف سه گانه حاکم در کنار حزب اسلام گرای النهضه دو حزب سکولار التکتل و کنگره برای جمهوری قرار گرفته است.
"منصف المرزوقی" رئیس جمهور تونس و رئیس حزب کنگره برای جمهوری در پی حوادث دسامبر گذشته در استان سلیانه و درگیری تظاهرات کننده معترض به وضعیت اقتصادی این منطقه با نیروهای امنیتی اعلام کرد که باید تغییراتی در کابینه با هدف بهبود عملکرد آن صورت گیرد.
وقایع مهم الجزایر از تاریخ 2/11/91 تا 08/11/91
رهبران حزب تجمع ملی دموکراتیک الجزایر به اجماع نظر "عبدالقادر بن صالح" که به دلیل تصدی ریاست مجلس سنای الجزایر مرد شماره 2 این کشور شمرده میشود به دبیر کلی این حزب برگزیدند. حزب تجمع ملی الجزایر به همراه جبهه آزادی بخش ملی ائتلاف حاکم بر این کشور را تشکیل میدهند.
بن صالح جایگزین احمد اویحیی نخست وزیر سابق الجزایر است که در سوم ژانویه گذشته از ریاست حزب استعفا داد.
خبرگزاری الجزایر اعلام کرد که دادگاه کیفری در الجزایر عبدالمالک دروکدال رهبر سازمان القاعده در کشورهای مغرب اسلامی و 10 فرد مسلح دیگر را به اتهام دست داشتن در حمله انتحاری دسامبر 2007 در الجزیره به اعدام محکوم کرد. حکم اعدام دروکدال ملقب به "ابومصعب عبدالودود" و 6 نفر دیگر که همگی آن ها متواری هستند به صورت غیابی صادر شده است.
متهم حاضر در این جلسه دادگاه نیز به اعدام محکوم شدند.
در دو حمله انتحاری در یازدهم دسامبر 2007 که مجلس قانون اساسی در پایتخت الجزایر و کمیسیون عالی امور آوارگان سازمان ملل متحد را هدف قرار گرفت 26 نفر کشته و 177 نفر دیگر زخمی شدند.
دروکدال در سالهای 2009 و 2012 نیز به علت دست داشتن در حملاتی به ویژه در الجزیره به صورت غیابی به سه بار اعدام محکوم شده بود.
بر اساس یادداشتی که الجزایر آن را در سال 1993 امضا کرده است حکم اعدام در این کشور اجرا نمیشود.
دروکدال مهندس و متولد 1971 در منطقه مفتاح الجزایر است و در جنگ افغانستان نیز شرکت کرده است. وی در اواخر سال 2004 رهبری یک گروه سلفی تبلیغ و مبارزه را برعهده گرفت و این گروه در سال 2006 پس از پیوستن به سازمان القاعده به سازمان القاعده در مغرب اسلامی تبدیل شد.
القاعده در مغرب اسلامی به حملات خود در الجزایر ادامع میدهد و به طور معمول نیروهای امنیتی به خصوص در منطقه القبائل در 110 کیلومتری شرق پایتخت و منطقه بومرداس در 50 کیلومتری شرق پایتخت را هدف می گیرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت کشور الجزایر در بیانیهای اعلام کرد که عملیات حمله به تاسیسات گازی ان امناس و گروگانگیری در این پایگاه بر اساس آمار غیرنهایی به کشته شدن 23 گروگان و 32 تندروی مسلح منجر شد. در این بیانیه که در تلویزیون دولتی الجزایر قرائت شده آمده است: نیروهای الجزایری 685 کارگر الجزایری و 107 کارگر خارجی را آزاد کردند.
وزارت کشور الجزایر گفت: باند گروگانگیر از 32 نفر تشکیل شده بود که سه نفر آن ها الجزایری و متخصص در مواد منفجره بودند که همگی از کشوری همسایه وارد خاک الجزایر شده بودند.
این بیانیه افزود، گروه مسلح مکان گروگانگیری را مین گذاری کرده بود و نیروهای الجزایر مقادیر زیادی سلاح جنگی از جمله شش فروند موشک با سکوی پرتاب موشک و خمپاره انداز و دهها قبضه کلاشینکوف و دو تفنگ دوربین دار و خمپارههای آر پی جی و 10 بمب دستی و کمربندهای انفجاری از تروریستها کشف و ضبط کردند. وزارت کشور الجزایر همچنین گفت که لباسهای نظامی کشوری خارجی و کامیونی حامل مواد منفجره و مهمات نیز از این باند گروگانگیر ضبط شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، "ویلیام هیگ" وزیر امور خارجه انگلیس اعلام کرد در بحران گروگانگیری الجزایر 5 گروگان انگلیسی و یک خارجی مقیم در انگلیس در این حادثه کشته یا مفقود شدهاند.
از سوی دیگر وزارت کشور الجزایر در بیانیهای اعلام کرد که عملیات حمله به تاسیسات گازی ان امناس و گروگانگیری در این پایگاه بر اساس آمار غیرنهایی به کشته شدن 23 گروگان و 32 تندروی مسلح منجر شد.
به گزارش خبرگزاری کیودو، شرکت مهندسی JGC یکشنبه (91.11.01) اعلام کرد که سرنوشت 17 نفر از کارکنان این شرکت از جمله 10 ژاپنی همچنان نامشخص است، این درحالی ست که مقامات امنیتی الجزایر از پایان گروگانگیری خبر داده اند.
یک سخنگوی این شرکت ژاپنی گفت: با توجه به اطلاعاتی که از دولت ژاپن و مقامات محلی بدست آوردیم شرایط کارگران گمشده مبهم است. براساس این گزارش، از 78 کارگر شرکت JGC که در مجموعه گازی الجزایر کار میکردند سلامت 41 کارگر غیر ژاپنی تایید شده است.
در یکی از پیچیده ترین عملیاتهای گروگانگیری، نیروهای تندروی الجزایری در اعتراض به حمله فرانسه به مالی به یک مجموعه گازی در جنوب الجزایر حمله کردند و همه کارکنان این مجموعه را گروگان گرفتند.
به گزارش الشروق، "عزالدین فهمی" سفیر مصر در الجزایر گفت که یک شهروند مصری به نام "صالح انور" که برای یک شرکت خارجی مرتبط با شرکت بریتیش پترلیوم انگلیس کار میکند، در تاسیسات گازی شهر ان امناس گروگان گرفته شده بود. وی افزود که وزارت خارجه الجزایر به وی ابلاغ کرده است که این شهروند مصری سالم است و طی ساعات آینده میتواند با وی تماس تلفنی برقرار کند.
در همین راستا مصر همبستگی کامل خود با الجزایر در بحران گروگانگیری تعدادی زیادی از افراد در تاسیسات گازی شهر ان امناس واقع در جنوب شرقی الجزایر را اعلام کرده بود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، تلویزیون الجزایر به نقل از یک منبع امنیتی این کشور اعلام کرد :پنج تن از افراد مسلح گروگانگیر در میدان گازی ان امیناس این کشور زنده دستگیر شده اند. این تلویزیون همچنین گفت: جستجو برای یافتن سه گروگانگیر دیگر ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری آلمان، مختار بلمختار مشهور به خالد ابوالعباس سرکرده گردان نقابداران و بنیانیگذار گردان «الموقعون بالدم» یکشنبه (91.11.01) مسئولیت حمله و گروگان گیری در منطقهای در شهر ان امیناس در ایالت الیزی 1600 کیلومتری جنوب شرق الجزایر را برعهده گرفت.
وی در عین حال آمادگی خود را برای مذاکره با الجزایر و غربیها اعلام کرد. مختار در فیلمی ویدیویی که پایگاه «صحرا مدیا» موریتانی آن را منتشر کرد خود را از القاعده دانست و این در حالی است که وی چند ماه پیش از القاعده در مغرب اسلامی جدا شده بود.
وی در این فیلم که در تاریخ هفدهم ژانویه 2013 ضبط شده است اظهار داشت، ما از سازمان القاعده مسئولیت حمله فدایی مبارک در الجزایر را برعهده میگیریم. بلمختار گفت: ما آماده مذاکره با کشورهای غربی و دولت الجزایر به شرط توقف تجاوز به خاک مالی و بمباران مردم مسلمان مالی به خصوص در منطقه ازواد (شمال مالی) هستیم.
بلمختار گفت: عملیات حمله به تاسیسات ان امیناس به دست 40 تن از جهادیونی از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی غربی انجام شد و این گروگانگیری به تلافی اقدام الجزایر صورت گرفت که حریم زمینی و هوایی خود را به روی جنگنده های استعمارگر سابق فرانسه گشود تا خانوادهها و برادران ما را در مالی بکشند.
بلمختار گفت: درباره آمریکاییها باید بگوییم ما آماده مبادله همه گروگانهای شما در برابر آزادی "عمر عبدالرحمن مصری" هستیم.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، "یوسف یوسفی"، یکشنبه (91.11.01) در جریان بازدیدی کوتاه از میدان گاز ان امیناس گفت: الجزایر هرگز به خارجی ها اجازه نمی دهد که بخواهند در تامین امنیت تاسیسات نفتی کمک کنند.
وی افزود، کار تاسیسات در این میدان گازی 2 روز دیگر از سر گرفته می شود.
یوسفی با اشاره به اینکه خسارات تاسیسات میدان گازی ان امیناس ناشی از حادثه گروگانگیری چندان سنگین نیست تاکید کرد: فعالیت همه شرکت های داخلی و خارجی و کار کارگران در تاسیسات ان امیناس تا 2 روز دیگر از سر گرفته می شود.
الجزایر با توقف فعالیت تاسیسات ان امیناس روزانه 11 میلیون دلار خسارت دیده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، یک منبع پزشکی الجزایر اعلام کرد، از بین اجسادی که به دنبال حمله چهارشنبه گذشته تندروهای مسلح به تاسیسات ان امیناس به پزشکی قانونی منتقل شده است اجساد 12 تن متعلق به ژاپنیها است.
این در حالی است که دولت ژاپن اعلام کرده بود که اطلاعی درباره سرنوشت 10 تن از اتباع خود در ان امیناس در اختیار ندارد. این کارگران ژاپنی برای شرکت ژاپنی جی جی سی که 17 نیرو در تاسیسات ان امیناس داشته است کار می کردند. منبع امنیتی الجزایر گفت که در حال جمع آوری اطلاعات درباره ملیت دیگر گروگان های کشته شده هستند.
قرار است به زودی هواپیمایی از توکیو برای انتقال چند کارگر ژاپنی زنده مانده از گروگانگیری به الجزیره اعزام شود.
به گزارش مجله «تایم» در مطلبی به بررسی مسئله گروگانگیری اخیر در الجزایر و قرار گرفتن شرکت های نفتی غربی مستقر در این کشور بر سر دو راهی پرداخت و نوشت: به دنبال بحران گروگانگیری در الجزایر که به کشتن 32 گروگان منجر شد، شرکتهای انرژی بینالمللی در آفریقا با یک سئوال اساسی روبرو شدهاند و آن اینکه آیا آن ها میتوانند در ناآرامیهای سیاسی این قاره که به خاطر درگیری در مالی و دخالت فرانسه، به اوج خود رسیده، امنیت کارکنان خود را تامین کنند.
در این مطلب آمده، میلیاردها دلار سرمایهگذاری شرکتهای غربی در مغرب و غرب آفریقا به مخاطره افتاده است. با حمله گروه های مسلح به تاسیسات گازی «ان آمناس» و به گروگان گرفتن کارکنان محلی و خارجی، این فرضیه که نیروگاههای انرژی در آفریقا از حملات تروریستی در امان هستند، از میان رفته است. تایم با اشاره به اینکه اثر این گروگانگیری برای سالها باقی خواهد ماند، نوشت: بزرگترین تاثیر بحران گروگانگیری بر خود الجزایر خواهد بود که به تولید انرژی برای صادرات 95 درصدی خود به آن نیازمند است و 60 درصد از کل درآمد خود را از این طریق کسب میکند.
در ادامه این مطلب آمده: بعد از گروگانگیری، شرکتهای خارجی، خارج کردن کارکنان خود از الجزایر را آغاز کردند. "دیوید کامرون"، نخست وزیر انگلیس نیز در این باره به پارلمان این کشور گفت، امنیت مراکز تجاری و دیپلماتیک غربی در این منطقه به مخاطره افتاده است.
این هفته نامه آمریکایی در بخش دیگری از مطلب خود آورده: مشخص نیست شرکت های نفتی چه زمانی را برای باز گرداندن کارکنان خود به الجزایر امن میدانند. علاوه بر این، سرمایهگذاران جدید با توجه به هزینههای اضافی که برای تامین امنیت تاسیسات خود در الجزایر به آن نیازمند هستند، به سختی قرارداد منعقد خواهند کرد. "فیلیپینو د پونتت"، مدیر گروه اوراسیا آفریقا در نامهای اعلام کرد، فعالیت در الجزایر پرهزینهتر شده است.
تایم ادامه داد، تهدید جدید، زندگی اقتصادی مردم عادی الجزایر را نیز متزلزل کرده است. "هوسین لامبریبن"، گزارشگر روزنامه الوطن الجزایر در گفتگو با هفتهنامه تایم گفته، مردم بسیار نگران هستند. سالها است این تاسیسات به عنوان دژهایی تسخیر ناپذیر به ما معرفی شدهاند. فاجعهآمیز خواهد بود اگر سایر شرکت های خارجی مورد هدف گروه های تروریستی قرار بگیرند. چرا که در این صورت، شرکتهای نفتی خارجی، احتمالا حضور خود در الجزایر را مورد بازبینی قرار خواهند داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، نیروهای نظامی الجزایر 25 جسد دیگر در تاسیسات گازی «ان امیناس» در جنوب الجزایر که طی چند روز گذشته در محاصره نیروهای تندروی مسلح این کشور بود پیدا کردند.
با این حساب، تعداد قربانیان این گروگانگیری خونبار تا اواخر یک شنبه به 81 نفر رسید.
این آمارها درحالی منتشر میشود که دولت الجزایر هنوز از تعداد دقیق افرادی که گروگان گرفته شده، کشته شده و یا آزاد شدهاند آماری ارائه نکرده است اما گفته میشود که در مجموع 81 گروگان کشته شدهاند و بقیه نجات یافته یا فرار کردهاند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، در جدول زیر اطلاعاتی تفکیکی از تعداد قربانیان کشورهای مختلف که شهروندانشان به گروگان گرفته شده بودند میآید؛
الجزایر
یک الجزایری درست ابتدای حمله گروه های مسلح در راه نیروگاه و قبل از گروگانگیری کشته شد. نیروهای الجزایری در پایان عملیات 685 کارگر الجزایری را نجات دادند.
بلژیک
یک سخنگوی گروگانگیران گفت در زمان حمله به نیروگاه 3 بلژیکی در سایت حضور داشتند.
انگلیس
3 انگلیسی، 3 مهاجر انگلیسی و یک ساکن انگلیس در ماجرای گروگانگیری کشته شدند. 22 انگلیسی دیگر که سالم ماندهاند درحال بازگشت به خانه هستند.
کلمبیا
یک کلمبیایی که در میان گروگانگیران بود کشته شده است.
فرانسه
وزارت خارجه فرانسه اعلام کرد که یک شهروند فرانسوی که رستوران دار بوده در این عملیات کشته شده است. سه فرانسوی دیگر نجات یافتند.
وزارت خارجه فرانسه تایید کرد که هیچ فرانسوی دیگری در میان گروگانها نبوده است.
ژاپن
در زمان حمله 17 ژاپنی که کارمند و مهندس شرکت GJC بودند در این سایت گازی حضور داشتند. یک گروگان الجزایری یک شنبه گفت که 9 نفر از ژاپنیها به دست گروگانگیران اعدام شدهاند. توکیو نیز گفته که درباره گروگانهای دیگر اطلاعی ندارد. مقامات ژاپنی به الجزایر سفر کرده اند تا اطلاعات بیشتری از سرنوشت آن ها کسب کنند.
مالزی
مقامات مالزی در کوالالامپور گفتند که هیچ اطلاعی از دو شهروند خود که در این نیروگاه کار میکردهاند ندارند.
نروژ
شرکت «استات اویل» که از گردانندگان سایت این امیناس به همراه شرکت بی پی و یک شرکت الجزایری بود اعلام کرد که 5 شهروند نروژی در سایت حضور داشته اند. شرکت استات اویل اعلام کرده که در زمان گروگانگیری در مجموع 17 کارمند در این سایت داشته است. « ینس استولتنبرگ » نخست وزیر نروژ گفت که ممکن است نروژیها در میان کشته شدگان باشند.
فیلیپین
52 شهروند فیلیپینی در این مجموعه گازی در زمان حمله حضور داشته اند که 39 نفر از آنها روز یک شنبه به کشورشان بازگردانده شدند اما وزارت خارجه فیلیپین درباره تعداد کشته شدگان تا کنون هیچ اطلاعاتی ارائه نکرده است.
رومانی
یک رومانیایی کشته شده و نفر دوم مجروح شده است. پیش از این نیز 3 رومانیایی آزاد شده بودند.
آمریکا
وزارت خارجه آمریکا روز جمعه تایید کرد که یک آمریکایی در بحران گروگانگیری کشته شده است و 2 آمریکایی دیگر موفق به فرار شده اند.
با توجه به آمارهای ضد و نقیض و عدم ارائه آمارهای دقیق امکان تغییر تعداد کشته شدگان هنوز وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، "محند اوسعید بلعید" وزیر اطلاع رسانی الجزایر اعلام کرد که تصمیم درباره اجازه یا عدم اجازه برای عبور جنگندههای فرانسوی از آسمان الجزایر برای رسیدن به مالی را مقامات الجزایری را بر اساس آنچه منافع عالی الجزایر ایجاب میکند، اتخاذ میکنند.
وی در گفتگوی تفصیلی با شبکه خبری فرانس 24 درباره اینکه آیا الجزایر به دنبال حادثه خونبار گروگانگیری در کشورش همچنان به جنگندههای فرانسوی اجازه عبور به مالی را خواهد داد گفت: در این گونه شرایط منافع عالی الجزایر در نظر گرفته می شود و مقامات عالی کشور در این باره حکم خواهند داد.
"لوران فابیوس"، وزیر خارجه فرانسه اخیرا گفت: الجزایر بدون محدودیت زمانی به جنگندههای فرانسوی برای مشارکت در مداخله مالی اجازه عبور از آسمان این کشور را داده است. این وزیر الجزایری گفت که جنگ در مالی جنگ در پشت درهای الجزایر است.
بلعید همچنین بر ضرورت ایجاد حل سیاسی برای مالی تاکید کرد: به نظر من هیچ راه حل دیگری برای مالی غیر از راه حل سیاسی وجود ندارد. محند اوسعید بلعید گفت که تامین امنیت همه تاسیسات گازی و نفتی الجزایر همواره نگرانی دائم مقامات این کشور بوده است و حادثه گروگانگیری اخیر موجب شد که دستگاه امنیتی الجزایر دقت بیشتری برای حفظ امنیت مرزها و همه تاسیسات حیاتی به خرج بدهند. وزیر الجزایری گفت: الجزایر امنیت را در مرزها برقرار کرده و مرزهای خود را بسته است و همه تدابیر برای سرایت نیافتن جنگ مالی به کشورش اتخاذ کرده است. وزیر اطلاع رسانی الجزایر در واکنش به پیشنهاد مختار بلمختار سرکرده عملیات گروگان گیری در الجزایر برای مذاکره با این کشور و کشورهای غربی در صورتی که بمباران شمال مالی متوقف شود، گفت که کشورش به هیچ عنوان با تروریستها مذاکره نخواند کرد.
بلمختار مسئولیت سرکردگی عملیات گروگان گیری در تاسیسات گازی ان امیناس را برعهده گرفت. محمد سعید بلعید با اشاره به ادامه عملیات نظامی در تاسیسات گازی ان امیناس افزود: این عملیات برای یافتن اجساد دیگری است که احتمالا در ماجرای گروگان گیری جان خود را از دست دادند.
وزیر اطلاع رسانی الجزایر با اشاره به احتمال افزایش شمار قربانیان حادثه گروگانگیری گفت: هنوز جستجوها به پایان نرسیده زیرا این تاسیسات مین گذاری شده است و مین روبی ادامه دارد.
وی همچنین گفت که در تاسیسات ان امیناس چاههایی است که باید در این چاهها جستجو به خوبی صورت گیرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، "عبدالمالک سلال" نخست وزیر الجزایر دوشنبه (91.11.02) اعلام کرد که افراد مسلحی که چهارشنبه گذشته به تاسیسات گازی ان امیناس در جنوب شرق الجزایر حمله و عملیات گروگانگیری را انجام دادند از شمال مالی آمده بودند.
نخست وزیر الجزایر در نشستی خبری که برای بیان جزئیات حادثه چهار روز گروگانگیری در کشورش حضور یافته بود گفت: 32 فرد مسلحی که به ان امیناس حمله کردند از شمال مالی آمده بودند.
وی افزود، هدف اصلی مهاجمان در ابتدا ربودن گروگانهایی بوده است که سوار بر اتوبوسی به سوی فرودگاه ان امیناس در حرکت بودند تا آن ها را با خود به شمال مالی ببرند و در آنجا بر سر آن ها با کشورهای خارجی وارد مذاکره شوند. سلال گفت: از 32 مهاجم 29 تن آن ها در حمله ارتش الجزایر کشته شدند اما سه تن آن ها زنده دستگیر شدند.
وی ادامه داد، فرمانده گروه مسلحی که عملیات گروگانگیری را انجام داد یک تبعه الجزایر موسوم به "محمد علی بالشنب" بوده است.
نخست وزیر الجزایر تاکید کرد که 37 خارجی و یک الجزایری در حادثه گروگانگیری تاسیسات گاز جنوب شرق الجزایر کشته شدند.
سلال افزود، گروگانهای کشته شدن متعلق به 8 کشور هستند اما هنوز هویت هفت تن از آن ها مشخص نشده است. وی همچنین گفت که در حادثه ان امیناس 5 خارجی و 2 الجزایری ناپدید شدهاند.
نخست وزیر الجزایر همچنین گفت یک کانادایی که در بین مهاجمان بود حمله به تاسیسات ان امیناس را طراحی کرده بود. یک منبع امنیتی الجزایر اعلام کرد که اجساد دو کانادایی در بین گروگانگیران کشته شده است.
عبدالمالک سلال تاکید کرد بسیاری از خارجیها در حادثه ان امیناس به ضرب گلوله مهاجمان به ناحیه سرشان کشته شده بودند. وی افزود: فرمانده این گروه مهاجم دستور داده بود که همه گروگانها کشته شوند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، گروه شبه نظامی که مسئولیت عملیات گروگانگیری در تاسیسات گازی ان امیناس در جنوب شرق الجزایر را برعهده گرفت وعده داد که عملیات خود را علیه کشورهایی که در «حمله صلیبی» به مالی مشارکت دارند افزایش خواهد داد.
خبرگزاری موریتانی بیانیهای را متعلق به گردان نقابداران وابسته به الموقعون بالدماء منتشر کرده که در آن آمده است: ما به همه کشورهایی که در حمله صلیبی علیه منطقه ازواد (شمال مالی) مشارکت دارند درباره ادامه عملیات نظامی در مالی هشدار میدهیم.
این بیانیه افزود، ما به برادران مسلمان خود تاکید میکنیم که از شرکتها و منافع غربی به منظور حفظ جان خود فاصله بگیرند.
این بیانیه آورده است، گروهی فدایی از گردان الموقعون بالدماء وابسته به القاعده در عملیاتی تاسیسات گاز و پایگاه حیاتی وابسته به شرکت انگلیسی بریتیش پترولیوم را تحت تصرف خود درآوردند و برخی از کارگران غربی در تاسیسات را به گروگان گرفتند.
این بیانیه ادامه داد، پس از اینکه نیروهای فدایی شماری از کارگران غربی را گرد هم آوردند مسلمانان حاضر در این پایگاه را آزاد کردند، بر خلاف اینکه ارتش الجزایر ادعا کرد که آن ها را آزاد کرده است.
در ادامه این بیانیه آمده است، نیروهای فدایی سپس با اداره شرکت بریتیش پترولیوم تماس گرفته و پیشنهاد مذاکره و دور شدن ارتش از مکان گروگانگیری را دادند اما ارتش با تیراندازی به سوی دو تن از گروگانها جواب داد و سپس بالگردهای الجزایر پایگاه محل گروگانگیری را بمباران کرد تا گروگانها را از بین ببرد و هر چه سریع تر به بحران فیصله بدهد.
بر اساس این بیانیه گروه فدایی در تاسیسات بار دیگر پیشنهاد مذاکره را مطرح و خواستههای مشروع خود را مطرح میکند که شامل توقف تجاوز به مسلمانان در مالی و آزادی اسرای ما در نزد غربیها بود اما ارتش الجزایر به خواستههای مشروع ما جواب نداد و بلکه به تاسیسات گازی حمله کرد که به کشته شدن گروگانها منجر شد.
به دنبال بروز حوادث اخیر در منطقه ان امیناس الجزایر و به گروگان گرفته شدن تعدادی از کارکنان یک تاسیسات اقتصادی در این کشور، "رامین مهمانپرست" سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان این اقدام تروریستی را محکوم و مراتب همدردی و همبستگی مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران را با خانواده های گروگان های کشته شده و دولت و ملت اجزایر ابراز داشت.
سخنگوی وزارت امور خارجه این حادثه را موجب گسترش ناامنی و بی ثباتی در منطقه حساس شمال آفریقا دانست و بر ضرورت قطع کمک های فرامنطقه ای به تروریست ها و تلاش در جهت خشکاندن ریشه های پدیده شوم تروریسم تاکید کرد.
مهمانپرست همچنین با اشاره به این که اقداماتی از این دست، کمکی به تحقق خواسته های گروه های تندور نخواهد نکرد، خواستار تلاش مشترک مجامع بین المللی و سازمان های منطقه ای به منظور جلوگیری از گسترش این پدیده وارداتی شد.
به گزارش پایگاه خبری «سیبیاس نیوز»، یک مقام رسمی آمریکا روز دوشنبه (91.011.02) اعلام کرد تعداد نهایی گروگانهای کشته شده در الجزایر به 3 نفر رسید. همچنین 7 آمریکایی نیز از این حادثه جان سالم به در بردند.
بر اساس گفته این مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، افبیآی، آمریکاییهای کشته شده در حادثه گروگانگیری تاسیسات گازی «ان امیناس» را شناسایی کرده و به خانوادههایشان اطلاع داده است.
گروگانگیران پیشنهاد داده بودند که در ازای آزادی تعدادی از گروگانهای آمریکایی، "عمر عبدالرحمن" که متهم به طراحی برای بمبگذاری در نیویورک بوده و همچنین "عافیا صدیق" محقق پاکستانی که متهم به شلیک به دو نظامی آمریکایی در افغانستان است، از زندانهای آمریکا آزاد شوند.
آمریکا با درخواست گروگانگیران کاملا ابراز مخالفت کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی ان.آر.کی، منابع نروژی مرگ دو تن از شهروندان این کشور در جریان حادثه گروگانگیری در الجزایر را تایید کرده اند. بر این اساس توماس اسنکویک 35 ساله و توره بچ 58 ساله در جریان حمله گروگانگریان به پایگاه گازی استات اویل در الجزایر کشته شده اند.
هنوز از سرنوشت 3 تن دیگر از گروگان های نروژی خبری منتشر نشده است. دولت نروژ و شرکت استات اویل اعلام کرده اند که نهایت تلاش خود را برای دریافت اطلاعات تازه از گروگان های مفقود شده به کار خواهند گرفت. با این وجود هنوز در این خصوص اطلاعات تازه ای در دست نیست.
تعدادی از گروگان های نروژی که از کارمندان شرکت استات اویل در الجزایر محسوب می شدند در جریان گروگانگیری در این کشور توانستند آزاد شده و به کشور خود باز گردند. "ینس استولتنبرگ" نخست وزیر نروژ قبلا اعلام کرده بود که باید برای شنیدن اخبار بد در خصوص گروگان های نروژی آماده شد.
انقلابیون سابق لیبی، اخبار حاکی از اینکه آن ها به گروگانگیران ان امیناس الجزایر سلاح فروخته باشند را تکذیب کردند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، شوراهای محلی و نظامی شهر زنتان لیبی که در 170 کیلومتری جنوب غرب طرابلس واقع است پنجشنبه (91.11.05) در بیانیهای اعلام کردند، ما اخباری را که روزنامه الجزایری الشروق منتشر کرده و بر اساس آن انقلابیون زنتان به فروختن تسلیحات مورد استفاده در عملیات تروریستی قانون شکنان در ان امیناس متهم شدهاند، به شدت تکذیب میکنیم.
این شوراها تاکید کردند، امنیت الجزایر را نمیتوان از امنیت لیبی جدا کرد و حمله تروریستی را که منافع و امنیت ملت الجزایر را هدف گرفت محکوم میکنیم. این انقلابیون سابق زنتان که علیه حکومت "معمر قذافی" در سال 2011 نبرد کردند از اولین گروههای انقلابی بودند که در آگوست 2011 وارد طرابلس شدند و یک زرادخانه مهم سلاح را که نیروهای طرفدار قذافی رها کرده بودند به دست آوردند.
روزنامه الشروق چهارشنبه اعلام کرده بود که به دنبال بازجوییهای اولیه از سه مهاجمی که در عملیات گروگانگیری ان امیناس دستگیر شدند، به نظر میرسد انقلابیون زنتان به گروه مسلحی که مسئول حمله به این تاسیسات بود سلاح فروختهاند.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
تحولات مغرب عربي (22) |
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |