تحولات آفریقای غیر عربی 56
وقایع مهم مالی از تاریخ 8/7/92 الی 15/7/92
شورشیان طوارق و عرب 11 روز پس از معلق کردن یک جانبه مذاکرات این مطلب را اعلام کردند.
"ابراهیم اک محمد الصالح"، مسئول روابط خارجی جنبش ملی آزادی بخش ازواد در پی تشکیل جلسه با "بلز کومپائوره"، رئیس جمهور بورکینافاسو و میانجیگر بحران مالی در واگادوگو اعلام کرد که روند صلح از سر گرفته میشود.
الصالح در نشستی خبری گفت: ما با توجه به تمایل خود ایجاد فضای اعتماد متقابل به منظور تکمیل روند صلح، بار دیگر بر تعهد خود به توافقنامه اولیه درباره انتخابات ریاست جمهوری و گفتوگوهای همه جانبه صلح در مالی تاکید و لغو تعلیق مشارکت خود را در مذاکرات صلح اعلام میکنیم.
این مسئول جنبش مردمی آزادی بخش ازواد گفت که این بیانیه علاوه بر جنبش متبوع وی از سوی شورای عالی وحدت ازواد و جنبش عربی ازواد نیز به امضا رسیده است.
این سه جنبش در بیانیهای گفتند که تصمیم آن ها برای بازگشت به مذاکرات پس از تعهد مقامات جدید مالی برای اجرای کامل و جامع توافقنامه آتش بس بین دو طرف صورت گرفته است.
این در حالی است که شمال مالی بار دیگر شاهد حملات خونبار و خشونتهای قومی است.
شمال مالی که گروههای مسلح نام آن را منطقه ازواد گذاشتهاند محور اصلی اختلاف بین دولت مرکزی و افراد مسلحی است که خواستار خودمختاری این منطقه هستند موضوعی که مالی با آن مخالف است.
شورشیان طوارق پس از پایان دادن به آتش بس با دولت جدید در بیست و ششم سپتامبر بارها با نیروهای دولتی درگیر شدند.
شورشیان طوارق "ابراهیم ابوبکر کیتا"، رئیس جمهور جدید مالی، را به ناتوانی در عمل به قرارداد آتش بس متهم میکنند، بر اساس توافق نامه آتش بس، دولت مالی موظف بود ظرف دو ماه از به قدرت رسیدن مذاکرات برای اعطای خودمختاری بیشتر به مناطق شمالی را آغاز کند.
کیتا یازدهم اگوست با وعده بازگرداندن اتحاد به مستعمره سابق فرانسه در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شد.
در ژانویه امسال ارتش فرانسه در عملیاتی هوایی و زمینی شورشیان شمال مالی به غیر از طوارق که در منطقه کیدال هستند سرکوب کرد.
خبرگزاری فرانسه گزارش داد، پایگاه اطلاع رسانی غیردولتی موریتانی (الاخبار) دوشنبه (92.07.08) به نقل از یک سخنگوی القاعده در منطقه صحرای آفریقا اعلام کرد: دو عامل انتحاری که خودرویی حامل بیش از یک تن مواد منفجره را هدایت می کردند، موفق شدند روز شنبه اردوگاه ارتش مالی را در تمبکتو هدف قرار دهند. این انفجار سبب شد 16 تن از نظامیان مالی کشته و شماری زخمی شوند.
درگیری نیروهای ارتش مالی با شورشیان طوارق در شهر بیابانی کیدال دوشنبه (92.07.08) برای دومین روز متوالی ادامه داشت.
شورشیان طوارق پس از پایان دادن به آتش بس با دولت جدید در پنجشنبه گذشته (92.07.04)، عصر یکشنبه (92.07.07) بیرون بانکی در مرکز کیدال با یگانی از نیروهای ارتش درگیر شدند، طرفین یکدیگر را به آغاز تیراندازی متهم می کنند.
شورشیان طوارق "ابراهیم ابوبکر کیتا"، رئیس جمهور جدید مالی، را به ناتوانی در عملی کردن مفاد قرارداد آتش بس متهم می کنند.
بر اساس توافق نامه آتش بس، دولت مالی موظف بود ظرف دو ماه از به قدرت رسیدن مذاکرات برای اعطای خودمختاری بیشتر به مناطق شمالی را آغاز کند.
یک مسئول دستگاه اطلاعات مالی که خواست نامش فاش نشود گفت درگیری ها همزمان با ورود شمار بیشتری از نیروهای ارتش از شهرک انیفس به داخل کیدال روی داد.
ارتش مالی تلاش می کند بار دیگر کنترل مناطق شمالی مالی را به دست بگیرد، به گفته این مسئول اطلاعاتی، شهرک انیفس در محاصره نیروهای ارتش مالی است و آنها توانسته اند برخی مناطق را از کنترل شورشیان خارج کنند.
جنگجویان جنبش ملی آزادی بخش ازواد به موجب توافقنامه آتش بس که ماه ژوئن امضا شد موافقت کردند در پادگان هایشان باقی بمانند تا امکان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در این منطقه دورافتاده فراهم شود. این گروه پنجشنبه گذشته به این توافقنامه پایان داد و ابراهیم بوبکر کیتا رئیس جمهور مالی که در پی انتخابات یازدهم اگوست این کشور به قدرت رسید به رعایت نکردن شروط توافق از جمله آغاز مذاکرات صلح دو ماه پس از به دست گرفتن قدرت، متهم کرد.
جنگجویان طوارق وفادار به "ایاد اغ غالی"، موسس گروه انصارالدین، هستند که رابطه ای نزدیک با القاعده دارد. انصار الدین یکی از سه گروه تندرویی است که در پی کودتای ماه مارس سال 2012 کنترل دو سوم مالی را به دست گرفتند اما در ژانویه امسال ارتش فرانسه در عملیاتی هوایی و زمینی این شورشیان را سرکوب کرد و همچنان هزار نیروی خود را در مالی نگاه داشته است.
یک مقام محلی مالی و یک منبع نظامی آفریقایی نیز از کشته شدن یک عامل انتحاری در شهر کیدال در شمال شرق این کشور خبر دادند.
این فرد قصد داشت انفجاری انتحاری را در کیدال ترتیب دهد اما با دستکاری در کمربند انفجاری حامل خود کشته شد.
اوضاع در شمال مالی این هفته در پی درگیری بین یک گروه جدایی طلب طوارق و ارتش این کشور در کیدال و حمله انتحاری روز شنبه در شهر تمبکتو، وخیم شده است.
این
حادثه نشان دهنده افزایش تنش
ها بین دوطرف سه روز پس از اعلام پایان آتش
بس بین جنبش ملی آزادیبخش
ازاواد با دولت تازه تشکیل شده مالی است.
به
گزارش خبرگزاری رویترز از
باماکو، مسئولان محلی گفتند جدایی طلبان طوارق به
یگانی از نیروهای ارتش که در
مقابل بانکی در مرکز کیدال مستقر شده بودند
حمله کردند. ولی سخنگوی
شورشیان گفت سربازان ارتش به سوی خودرو جنگجویان
جنبش ملی آزادیبخش ازاواد
تیراندازی کردند که به زخمی شدن سه نفر از
جنگجویان منجر شد. دو روز
پیش نیز پرتاب نارنجک به مقابل همین بانک موجب
زخمی شدن دو نظامی ارتش مالی
شده بود.
ساکنان گفتند یکشنبه شب
(92.07.07) شهر کیدال آرام بود. یک مسئول
دستگاه اطلاعات مالی که خواست نامش فاش نشود گفت
درگیری ها همزمان با ورود
شمار بیشتری از نیروهای ارتش از شهرک انیفس به
داخل کیدال روی داد. ارتش
مالی تلاش می کند بار دیگر کنترل مناطق شمالی
مالی را به دست بگیرد. به
گفته این مسئول اطلاعاتی، شهرک انیفس در محاصره
نیروهای ارتش مالی است و
آنها توانسته اند برخی مناطق را از کنترل شورشیان
خارج کنند.
جنگجویان جنبش ملی آزادیبخش ازاواد به موجب توافقنامه آتش بس که ماه ژوئن امضا شد موافقت کردند در پادگان هایشان باقی بمانند تا امکان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در این منطقه دورافتاده فراهم شود. این گروه روز پنج شنبه (92.07.04) به این توافقنامه پایان داد و "ابراهیم بوبکر کیتا" رئیس جمهور منتخب را به رعایت نکردن شروط توافق از جمله آغاز مذاکرات صلح دو ماه پس از به دست گرفتن قدرت، متهم کرد.
وقایع مهم گینه کوناکری از تاریخ 8/7/92 الی 15/7/92
"سعید جینیت" بعد از دیدار با رهبران اصلی مخالفان که باطل شدن انتخابات را به دلیل تقلب خواستار بودند، با اعضای «کمیته پیگیری انتخابات» متشکل از سفرای کشورهای غربی، نمایندگان احزاب سیاسی و کمیسیون مستقل ملی انتخابات دیدار کرد.
هدف از این دیدارها تلاش برای اجتناب از رویارویی میان مخالفان و دولت است که مدعی پیروزی در انتخابات است.
یک منبع سازمان ملل متحد اعلام کرد درباره مضمون مذاکرات که ممکن است به روز یکشنبه کشیده شود، هیچ خبری اعلام نشده است.
"کریدی بانگورا"، یکی از رهبران حزب حاکم موسوم به مجمع مردم گینه، اعلام کرد « نشست روز شنبه نشست عادی کمیته پیگیری بود. هیچ بن بستی (در مذاکرات) وجود ندارد
"آلیو کنده"، دبیرکل اتحاد نیروهای دموکراتیک گینه، حزب اصلی مخالفان، شامگاه جمعه اعلام کرده بود که هیچ چیزی تغییر نمی کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از کوناکری، ادعای پیروزی در انتخابات توسط حزب حاکم و درخواست باطل کردن انتخابات توسط مخالفان روز جمعه (92.07.12) مطرح شده است و این در حالی است که هنوز نتایج کامل انتخابات مشخص نشده است.
مسئولان احزاب و گروه های سیاسی مخالف گینه که در نشستی در کوناکری گردهم آمده بودند، با انتشار بیانیه ای رسمی به رهبران جناح حاکم هشدار دادند از هر گونه تلاش برای تقلب در شمارش آرا و تحریف نتایج انتخابات پارلمانی بیست و هشتم سپتامبر گذشته خودداری کنند.
"ابوبکر سیلا" سخنگوی جناح مخالف گینه در این بیانیه تاکید کرد رهبران سیاسی جناح مخالف به اطلاع مردم می رسانند که مقامات حزب حاکم و کمیسیون ملی انتخابات احتمالا قصد دارند نتایج انتخابات را به گونه ای اعلام کنند که با آرایی که مردم گینه در انتخابات پارلمانی اخیر به صندوق ها انداخته اند، مطابقت نمی کند به همین علت رهبران جناح مخالف تاکید می کنند از پیروزی انتخاباتی خود که با فداکاری های زیاد مردم گینه به دست آمده است، از طریق مبارزات دموکراتیک دفاع خواهد کرد.
سخنگوی جناح مخالف گینه ضمن هشدار درباره این که مقامات جناح حاکم احتمالا در حال تقلب در نتایج انتخابات هستند، تاکید کرد در برخی از حوزه های رای گیری به ویژه در مناطق گینه علیا و گینه سفلی در شمارش آراش صندوق ها، دستکاری های گسترده ای صورت گرفته است چرا که در این مناطق برخی از مسئولان دولت در روند انتخابات دخالت کرده اند تا زمینه را برای پیروزی حزب حاکم فراهم کنند.
هشدار مسئولان جناح مخالف گینه کوناکری درباره احتمال تقلب در انتخابات توسط حزب حاکم در حالی منتشر می شود که الفا کنده، رئیس جمهور این کشور از مقامات تمام گروهها و احزاب سیاسی خواسته است به رای مردم احترام بگذارند و نتایج انتخابات پارلمانی اخیر را که تنها راه کسب مشروعیت در یک نظام دموکراتیک است، بپذیرند.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از کوناکری، کمیسیون ملی انتخابات گینه کوناکری سه شنبه شب (92.07.09) نخستین نتایج رسمی انتخابات را که به آرای چند هزار گینه ای حاضر در خارج مربوط می شود، منتشر کرد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ اعلام نتایج کامل و قطعی انتخابات پارلمانی گینه منتشر نشده و همین موضوع تنش در کوناکری را تشدید کرده است. مقامات گینه از روز چهارشنبه (92.07.10) تدابیر امنیتی شدیدی در کوناکری اتخاذ کرده اند.
"ادم کوجو" یکشنبه (92.07.07) در جمع خبرنگاران در کوناکری، پایتخت گینه گفت: گروه ناظر انتخاباتی اکواس که در 38 حوزه انتخاباتی مستقر شده بود، بر روند رای گیری نظارت کردند و از اینکه توافقنامه های داخلی بین عوامل سیاسی گینه در انتخابات محترم شمرده شد، ابراز رضایت کردند.
کوجو در گزارش اولیه خود درباره عملکرد مسئولان برگزاری انتخابات اذعان کرد در روز برگزاری انتخابات مشکلاتی چون کمبود تعرفه و تاخیر در گشایش برخی از شعب بروز کرد.
با این همه، ناظران انتخاباتی اکواس از حضور گسترده رای دهندگان در انتخابات پارلمانی گینه استقبال کردند.
رئیس این گروه از کمیسیون ملی مستقل انتخابات گینه خواست برای پیشگیری از هر گونه شک و تردید، نتایج انتخابات را در زمان قانونی اعلام کند.
وی همچنین از سران سیاسی گینه کوناکری خواست از ابزار سیاسی برای حل هر گونه مناقشه مربوط به نحوه برگزاری انتخابات استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از کوناکری، رئیس ناظران انتخاباتی اکواس گفت جامعه بین الملل در عزم خود برای تضمین برقراری دوباره صلح و نظم اجتماعی در گینه راسخ است و به همین دلیل است که اکواس دفتر دائم خود را در این کشور حفظ خواهد کرد.
وی گفت دفتر دائم اکواس در گینه از تلاش های مقامات این کشور برای ایجاد کشوری دموکراتیک که ارزش های انسانی را محترم می شمارد، حمایت خواهد کرد.
واقعه مهم کامرون از تاریخ 8/7/92 الی 15/7/92
انتخابات پارلماني و شوراي شهر
كامرون دوشنبه (92.07.08) برگزار ميشود.
شينهوا گزارش داد، در اين
انتخابات كه براي تعيين تكليف
۱۸۰
كرسي پارلمان برگزار ميشود،
كانديداها در ۲۰۸
فهرست انتخاباتي وابسته به
۲۹
حزب سياسي با يكديگر رقابت
ميكنند.
كانديداهاي انتخابات شهرداريها نيز در چارچوب ۷۳۵ فهرست انتخاباتي متعلق به ۳۲ حزب و تشكل سياسي براي كسب ده هزار و ۶۲۹ كرسي شوراي شهرها و روستاها در ۳۶۰ ناحيه شهري و روستايي با يكديگر رقابت ميكنند.
واقعه مهم گامبیا از تاریخ 8/7/92 الی 15/7/92
وی گفت: تصمیم اعلام شده یکی از بدترین تصمیماتی است که رژیم از زمان به قدرت رسیدن در سال 1994 اتخاذ کرده است زیرا به عنوان عضو گروه کشورهای مشترک المنافع، سود بسیاری از فعالیت گروه نصیب گامبیا می شود.
یالو افزود : از دولت قاطعانه می خواهم ، به خاطر منافع ملت در تصمیم خود بازنگری کند تا در امور جهانی در انزوا قرار نگیرد.
گامبیا،
مستعمره سابق انگلیس، شامگاه
چهارشنبه (92.07.10) از خروج فوری از گروه کشورهای مشترک
المنافع که سازمانی انگلیس
زبان است، خبر داد. دولت گامبیا در بیانیه ای
بدون اشاره به جزئیات بیشتر
اعلام کرد به افکار عمومی اطلاع داده شده است
که دولت گامبیا از کشورهای
مشترک المنافع خارج می شود. این بیانیه خاطر نشان
کرد: دولت تصمیم گرفته است
گامبیا هرگز در نهادی نو استعماری که نشانگر
تداوم استعمارگری است، عضو
نباشد.
یکی از مسئولان وزارت امور
خارجه گامبیا که خواست
نامش فاش نشود، در این باره اعلام کرد این تصمیم از آغاز
روی کار آمدن دولت در سال
2012 که توافقنامه پیشنهادی کشورهای مشترک
المنافع را رد کرد، دنبال می
شد.
کشورهای مشترک المنافع پیشنهاد کرده بودند کمیسیونی در بانجول برای تحقیق درباره حقوق بشر، رسانه و مبارزه با فساد به وجود آید.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بانجول، در آوریل سال 2012 دبیرکل کشورهای مشترک المنافع در دیدار از بانجول با یحیی جامه و سایر مسئولان دولتی گامبیا در این زمینه گفتگو کرده بود.
"یحیی جامه" 48 ساله در سال 1994 با کودتا در گامبیا به قدرت رسید و در سال های 1996 ، 2001، 2006 و 2011 به عنوان رییس جمهور این کشور انتخاب شد. فعالان حقوق بشر به دلیل نقض آزادی ها از رژیم گامبیا انتقاد می کنند.
وقایع مهم نیجریه از تاریخ 8/7/92 الی 15/7/92
"مولیما ایدی ماتو"، رئیس دانشکده علوم کشاورزی در ایالت یوب نیجریه گفت شبه نظامیان اسلامگرا صبح روز یکشنبه (92.07.07) با حمله به این دانشکده، دهها دانشجو را در محوطه خوابگاه ها به قتل رسانده و چندین کلاس درس را به آتش کشیده اند. وی افزود بر اثر حمله اخیر شبه نظامیان که در مناطق روستایی گیوجبا رخ داده است، حدود پنجاه دانشجو کشته شده اند.
ای پی تی ان نیز حادثه اخیر را تازه ترین نمونه از خشونت هایی دانست که از قیام های اسلامی در شمال شرق نیجریه سرچشمه میگیرند.
ارتش نیجریه تاکنون اجساد چهل و دو دانشجو را از محل حادثه بیرون آورده و هجده نفر از زخمیان را نیز به بیمارستان تخصصی «داماتورو» منتقل کرده است. یک مقام ارتش نیجریه که به علت نداشتن اجازه لازم برای مصاحبه خواست نامش فاش نشود، گفت این بیمارستان در چهل کیلومتری شمال دانشکده قرار دارد.
"محمد
ابراهیم"، یکی از دانشجویانی
که از حادثه جان سالم به در برده است، گفت
مهاجمان مسلح با دو دستگاه
وانت پیکاپ و همچنین سوار بر موتور سیکلت وارد
محوطه دانشکده شدند. برخی از
آن ها نیز یونیفورم های پلنگی ارتش را بر تن
داشتند. ابراهیم افزود
ظاهراً آن ها با محوطه دانشکده آشنایی داشتند زیرا به
چهار خوابگاه مردان حمله
کردند، اما به خوابگاه دختران کاری نداشتند.
"آدامو
عثمان"، یکی از بازماندگان
حادثه که سرگرم کمک به مصدومان بود گفت: «اکثر
دانشجویان و همچنین قربانیان
تیراندازی را مسلمانان تشکیل دادهاند». اقوام
قربانیان نیز بیرون محوطه
سردخانه بیمارستان تجمع کرده اند تا اجساد خونین
عزیزانشان را که روی چمن
قرار دارد، شناسایی کنند.
رئیس دانشکده علوم کشاورزی در ایالت یوب نیجریه گفت سایر دانشجویان ثبت نامی که شمار آن ها هزار نفر می رسد، از این مرکز گریخته اند. وی افزود به رغم اطمینان خاطر از جانب دولت، هیچ نیروی امنیتی برای حفاظت از دانشکده وجود نداشت.
مسئولان شمال شرق نیجریه برای مبارزه با شورشیان بوکوحرام در این منطقه، وضع فوق العاده اعلام کرده اند. ای پی تی ان ادعا کرد شورشیان بوکوحرام از سال 2010 میلادی تاکنون، هزار و 700 نفر را برای تشکیل حکومت اسلامی کشته اند. این در حالی است که نیمی از جمعیت 160 میلیون نفری این کشور را مسیحیان تشکیل داده اند.
خبرگزاري فرانسه گزارش داد، سازمان عفو بين الملل مقامات نيجريه را به اتخاذ تصميمات فوري براي محافظت از دانش آموزان و دانشجويان در شمال شرق اين كشور پس از حملات افراد مسلح ناشناس كه ده ها كشته بر جاي گذاشت، فراخواند و توجه همگان را به حمله افراد مسلح به دانشكده كشاورزي در استان"يوبي" جلب كرد، كه در آن بعد از جمع كردن دانشجويان توسط افراد مسلح، به سوي آنان آتش گشوده شد.
دوشنبه دست کم 47 دانشجوی دانشکده کشاورزی هوجبا در ایالت یوب در شمال شرقی نیجریه قتل عام شدند. گفته می شود اعضای گروه بوکوحرام مرتکب این جنایت شده اند.
وقایع مهم شرق آفریقا از تاریخ 8/7/92 الی 15/7/92
خبرگزاري فرانسه گزارش داد:"اوهورو كنياتا" رئيس جمهور كنيا تاكيد كرد: كشورش نيروهاي خود را براي كمك به سومالي در نبردي كه دولت مگاديشو عليه جنبش افراطي "الشباب" وارد آن شده است،باقي نگه مي دارد و افزود:ما براي استقرار نظام در سومالي به كشور آنها رفته ايم و تاكيد كرد: تا زمان بازگشت آرامش و ثبات به سومالي ما در اين كشور باقي خواهيم ماند.
پایگاه خبری العالم گزارش داد، حمله خونین برخی از اعضای گروه الشباب سومالی به یک فروشگاه بزرگ در قلب نایروبی پایتخت کنیا، سوالات زیادی را در مورد دلایل این حمله و تبعات آن به وجود آورده است.
گروه الشباب سومالی که نزدیکی خود به القاعده را منکر نمیشود - به دلایل بسیار از جمله کسب آموزش توسط مربیان مجرب، دریافت پول و همچنین جذب نیروهای جهادی بینالمللی - در اقدامی که چندان بی سابقه هم نیست، در پایتخت کنیا یک مرکز خرید بزرگ متعلق به صهیونیستی شناخته شده را هدف قرار دادند، حملهای که دهها کشته و زخمی در پی داشت و نیروهای امنیتی کنیا از مقابله با آن ناتوان بودند.
اما پاسخ به این سوال که چرا گروه الشباب در قلب نایروبی اقدام به یک عملیات نظامی و گروگانگیری کرد، سوالی که پاسخ به آن چندان سخت نیست و با اندک نگاهی به روابط دو کشور سومالی و کنیا، پاسخهای آن روشن میشود.
واقعیت آن است که ارتش کنیا از جنگ داخلی در سومالی استفاده کرد و بخشی از خاک این کشور را اشغال کرده است، ارتش کنیا در چارچوب توافقنامههای اتحادیه افریقا وارد سومالی شد و شهرهای مهم جنوب این کشور مانند کیسمائو که یکی از مراکز مهم گروه الشباب بود را از تصرف آنها خارج کرد و نیروی هوایی این کشور نیز گاه و بی گاه به مراکز تجمع مخالفان مسلح سومالی حمله میکند.
علاوه بر این موارد، دولت کنیا روابط بسیار نزدیکی با جریانهای صهیونیستی و رژیم اسرائیل دارد و این روابط به پیش از تشکیل موجودیت رژیم صهیونیستی باز میگردد، همه این عوامل دست به دست هم داده است تا گروه الشباب بخواهد به قیمت از دست دادن جان تعدادی از نیروهای خبرهاش، حکومت کنیا را گوشمالی دهد.
آنچه از بررسی نزدیک روابط کنیا و رژیم اسرائیل بر میآید آن است که نایروبی مرکز مهم حضور سازمان اطلاعات و ارتش این رژیم بوده و از زمان عملیات انتبه، این نیروها در مرکز کنیا حضور دارند تا مرکز رصد گروههای اسلام گرا باشند.
علاوه بر این، کنیا نقش مهمی در بی ثبات کردن سومالی برای ادامه اشغال سرزمینهای متعلق به این کشور دارد، این منطقه مهم و راهبردی که گفته میشود در آن منابع مهم نفت و گاز و همچنین منطقه مهمی از نظر تامین آب آشامیدنی مردم سومالی به شمار میرود، حکومت کنیا را به عنوان رژیمی اشغالگر معرفی کرده است که با پنهان شدن پشت حمایتهای آمریکا، لابی صهیونیست و اتحادیه اروپا تاکنون از محاکمه بابت آن فرار کرده است.
از سوی دیگر، دولت سومالی که در موگادیشو حاکم است، در طول دو دهه گذشته مقر خود را در کنیا برپا داشته بود و عملاً زیر سلطه دولت کنیا است، میزان اطاعت پذیری دولت ناتوان و ضعیف سومالی به کنیا به اندازهای است که در کوچکترین موارد هم باید با سران کنیا به خصوص سازمان اطلاعات آن مشورت کنند.
آنچه الشباب سومالی در مرکز خرید متعلق به یک یهودی انجام داد در برابر اقداماتی که دولت کنیا علیه این جنبش تندرو صورت داده است، ناچیز است اما اینکه چرا سازمان اطلاعات کنیا که در همکاری نزدیک با موساد برای خود در آفریقا شهرتی کسب کرده و دست افسران آن را در جنگهای داخلی آفریقا و نسل کشیهای متعدد این قاره به وضوح میتوان دید، نتوانسته آن را پیش بینی و از وقوع آن پیشگیری کند خود سوالی است که پاسخ دادن به آن آسان نیست.
بدون شک گروه الشباب که تضعیف خود در جنوب سومالی را ناشی از دخالت دولت کنیا میداند، به حملات، بمب گذاری و ترورهای هدفمند در این کشور ادامه خواهد داد و تاریخ مشخصی نیز برای پایان چنین اقداماتی نمیتوان متصور شد، اما آنچه اهمیت دارد این است که تا چه زمان دولت کنیا و سازمان امنیت این کشور میتواند هزینه دخالتهای خود در سومالی را پرداخت کند؟
آنچه که در پایان باید به آن اشاره کرد، همکاری و همراهی نزدیک سازمان القاعده در رساندن نیروهای گروه الشباب به قلب نایروبی و مسلح کردن آن هاست، این همکاری نشان میدهد که القاعده این توان را دارد تا نیروهای تابع خودش را مورد حمایت لجستیک و اطلاعاتی قرار داده و با استفاده از توان نیروهای منطقه ای و محلی، حملات سازمان یافتهای را ترتیب دهد.
همین همکاری است که در مناطق مختلف اکنون نام القاعده را بر سر زبانها انداخته است، سوریه، عراق، یمن، تونس، مالی، لیبی، الجزایر، سومالی، موریتانی و کنیا مناطقی هستند که رد پای القاعده به خوبی در تحولات امنیتی آن ها مشخص است.
وقایع مهم کنیا از تاریخ 8/7/92 الی 15/7/92
رسانهها خبر میدهند معترضان در شهر «مومباسا» در کنیا یک کلیسا را به آتش کشیدهاند و پلیس برای متفرق کردن آنها به پرتاب گاز اشکآور متوسل شده است.
این خبر را رسانه دولتی بیبیسی اعلام کرده است. تظاهرات در کنیا در اعتراض به کشته شدن یک روحانی مسلمان به همراه سه نفر از نزدیکان وی آغاز شده است.
نزدیکان "شیخ ابراهیم عمر" ترور این روحانی مسلمان را در ادامه ترورهای دیگری میدانند که به باور آن ها «اعدامهای بدون محاکمه» است و به دست نیروهای امنیتی انجام میشود، اما پلیس کنیا این اتهام را تکذیب کرده است.
منابع خبری روز گذشته از ترور شیخ ابراهیم عمر و سه نفر دیگر در نزدیکی شهر مومباسا، دومین شهر پرجمعیت کنیا خبر دادند.
منابع پلیس قتل این افراد را تأیید کرده اما از انتشار اطلاعات بیشتر درباره آن خودداری کردهاند.
ترور شیخ ابراهیم عمر پس از حمله به یک مرکز خرید در «نایروبی» پایتخت کنیا در هفتههای گذشته صورت میگیرد.
به گزارش تلویزیون بی بی سی، مقامات بلندپایه امنیتی در کنیا به پارلمان این کشور احضار شده اند تا به سوالات نمایندگان درباره ناکامی اطلاعاتی مربوط به حادثه مرکز خرید وست گیت نایروبی پاسخ دهند.طبق برخی گزارش ها، پیش از حمله به دولت هشدارهایی داده شده بود.
این شبکه در گزارشی افزود: سوالات بیشماری درباره اتفاقات قبل و بعد از حمله وجود دارد. طبق برخی گزارش ها، دستگاههای اطلاعاتی به پلیس در خصوص یک حمله احتمالی هشدار داده بودند اما پلیس توجهی نکرده است و دولت نیز این گزارش ها را تکذیب کرده است. موضع کنونی دولت این است که درباره مسائل اطلاعاتی بحث علنی نخواهد کرد.
در حمله مهاجمان مسلح به مرکز خرید وست گیت در نایروبی که چهار روز طول کشید ، شصت و هفت نفر کشته شدند.
پس از پايان برخورد خونين و گروگانگيري در مركز خريد «وست گيت» نايروبي، اكنون كارشناساني از كشورهاي آمريكا، بريتانيا، كانادا و آلمان با همكاري ماموران امنيتي كنيا و اينترپل به بررسي چگونگي اين حادثه پرداختهاند.
شبهنظاميان الشباب وابسته به شبكه تروريستي القاعده، نقشه حمله به مركز خريد “وست گيت” در نايروبي را به دقت برنامهريزي كرده بودند.
بر مبناي اين گزارش، الشباب چند هفته قبل از شروع حمله يك مغازه را در اين مركزِ خريد اجاره كرده و از اين راه به سيستم ايمني موجود در آن راه يافته بودند و به تدريج سلاحهاي خود را در اين مغازه انبار ميكردند. به همين دليل مهمات كافي در اختيار داشتند. شبكه بي بي سي گزارش داد كه احتمالا ماموران دولتي كنيا نيز با دريافت رشوه براي تروريستها كارتهاي ورودي تقلبي به مركز خريد صادر كرده بودند.
وقایع مهم سومالی از تاریخ 8/7/92 الی 15/7/92
صدای روسیه گزارش داد، جان کری یکشنبه (92.07.14) در اندونزی به خبرنگاران گفت: حملات اخیر آمریکا در لیبی و سومالی نشان میدهد واشنگتن در به دام انداختن افرادی که مسئول تروریسم هستند، قاطعیت دارد.
وی افزود: امیدواریم این موضوع شفاف سازد آمریکا هرگز تلاش خود برای دستگیری مسئولان اقدامات تروریستی را متوقف نمیسازد.
بر اساس گزارش مقامات آمریکایی، دو حمله جداگانه نیروهای ویژه آمریکا، گروههای تروریستی القاعده و الشباب در آفریقا را هدف قرار داده است که یکی از آن ها در لیبی و دیگری در سومالی بوده است. در واقع، آن ها در لیبی، انس اللیبی، از سران القاعده را بازداشت کردند. همزمان، گزارشهایی درباره عملیات کماندوهای نیروی دریایی آمریکا در سومالی برای بازداشت یکی از فرماندهان ارشد گروه الشباب منتشر شده است. درگیری شدید با شبه نظامیان این گروه باعث شد این کماندوها بدون موفقیت در بازداشت این فرمانده که نامش فاش نشده، از شهر جنوبی باراوه عقب نشینی کنند.
این فرد عامل حمله اخیر به یک مرکز
خرید در شهر نایروبی، پایتخت کنیا، بود.
"جرج
لیتل" سخنگوی پنتاگون در
بیانیه ای اعلام کرد می تواند تایید کند که
نیروهای نظامی آمریکا در این
عملیات شبانه علیه یک تروریست مشهور الشباب که
جمعه انجام شد، شرکت داشتند.
رسانه های آمریکایی پیشتر به نقل از یک مقام ارشد این کشور اعلام کردند گروهی از نیروهای ویژه نیروی دریایی آمریکا در این عملیات علیه الشباب در سومالی شرکت داشتند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا از واشنگتن، گروه تروریستی الشباب در سومالی مستقر است.
این مقام گفت نیروهای آمریکایی پیش از آنکه بتوانند تایید کنند آیا هدف کشته شده یا خیر، باید از محل خارج می شدند زیرا هدف تیراندازی قرار گرفته بودند، اما گمان نمی رود هیچ یک از نیروهای ویژه نیروی دریایی آمریکا در این عملیات کشته شده باشند.
رادیو دولتی سومالی و ساکنان محلی اعلام کردند نیروهای خارجی ناشناس به خانه ای در شهری در جنوب سومالی که تحت کنترل گروه الشباب قرار دارد، شبانه حمله کردند.
شبکه الجزیره گزارش داد، اندکی پس از آنکه مقامات اطلاعاتی سومالی حمله «نیروهای خارجی» به پایگاهی متعلق به گروه «الشباب» در شهر «براوی» را تائید کردند، سخنگوی «الشباب» اعلام کرده است که نیروهای انگلیس و ترکیه این حمله را انجام دادهاند.
"عبدالعزیز ابو مصعب" سخنگوی الشباب به الجزیره گفته است نیروهای انگلیسی و ترکیهای از مسیر دریا به این پایگاه دسترسی پیدا کردهاند. به گفته وی در این حمله یکی از نیروهای خارجی هم کشته شده است.
هم دولت انگلیس و هم دولت ترکیه ادعای گروه «الشباب» را رد کردهاند.
به گفته ابو مصعب، حمله نیروهای خارجی شب گذشته انجام گرفته است. بنا بر این گزارش، درگیری میان نیروهای خارجی و اعضای «الشباب» یک ساعت و نیم به طول انجامیده و بسیار شدید بوده است. الشباب اعلام کرده است نیروهای انگلیس فرماندهی این حمله را بر عهده داشتهاند و ترکها نیز آنها را حمایت کردهاند. به ادعای الشباب این نیروها خسارات سنگینی را متحمل شدهاند.
به اعتقاد شماری از کارشناسان امور سیاسی سومالی، کمکهای مالی صورت گرفته به دولت سومالی بیفایده بوده و با وجود فساد اداری غیر ممکن است، تغییری در زندگی ملت سومالی ایجاد شود.
آن ها میگویند، حکومت سومالی در چند ماهه اخیر، با شرکت در کنفرانسهایی بین المللی و منطقهای تلاش دارد، روابط خود با جامعه بینالملل و سازمانهای منطقهای را تقویت و نظام حکومتی مرکز محور را با الگوبرداری از سالهای پیش از فروپاشی این نظام حکومتی در اوایل دهه 90 میلادی، احیا کند.
این تحلیلگران در اینباره به امید بالای مردم سومالی به این کنفرانسها از جمله کنفرانس بروکسل اشاره میکنند. در این کنفرانس که توسط اتحادیه اروپا برگزار شد، مقاماتی بلند پایهای از کشورهای اروپایی و سازمانهای مرتبط با مسائل سومالی حضور داشتند.
در این خصوص "صادق احمد"، تحلیلگر سیاسی در گفتوگویی ویژه با خبرنگار خبرگزاری فارس در موگادیشو، تاکید کرد: کشورهای یاریرسان، وعدههایی مالی در کنفرانس بروکسل دادهاند که این کمکها، فرصتی طلایی برای ملت سومالی به شمار میآیند.
وی افزود: دولتهای پیشین از چنین فرصتی محروم بودهاند که این مسأله بر بهبودی جایگاه کنونی سومالی در جامعه بینالملل دلالت دارد.
احمد گفت: دولت سومالی باید از این کمکهای مالی برای آبادانی دوباره کشور و بازسازی قوای نظامی استفاده کند تا بدین وسیله بتواند که به صورت کامل امنیت ملی را تامین کند.
همچنین "شافعی معلم"، استاد دانشکده علوم سیاسی و رسانهای دانشگاه موگادیشو، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس تاکید کرد: سومالی با شرکت در این کنفرانسها نشان داد که دولت این کشور در جلب اعتماد کشورهای جهان و تقویت روابط خارجی با جامعه بینالملل موفق بوده است.
الشافعی در ادامه خاطرنشان کرد: دولت سومالی باید با تمام قوا در برابر فساد اداری بایستد؛ زیرا این پدیده، اعتماد مورد نیاز برای دریافت کمکهای مالی از جامعه بینالملل را زیر سؤال خواهد بود.
وی افزود: بعضیها معتقدند که این کمکهای مالی بیفایدهاند و با وجود فساد اداری در کشور غیر ممکن است، قراردادها با کشورهای یاریدهنده، تغییری در زندگی ملت سومالی ایجاد کند.
از سوی دیگر "محمد عبده"، تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در موگادیشو نیز گفت: نتایج این کنفرانس ناچیز است و نمیتوان با این کارها، کشور را از این وضعیت بحرانی اقتصاد و امنیت، نجات داد.
وی افزود: تصمیماتی که در کنفرانس بروکسل گرفته شد، چیزی از وضعیت دردناک دو دهه گذشته سومالی را تغییر نخواهد داد.
این تحلیلگر سیاسی با اشاره به تاثیرات سو فساد اداری، تاکید کرد که این پدیده تمامی برنامههای دولت در رابطه با تامین امنیت پایتخت و حل بحران اقتصادی و انسانی کشور را با شکست مواجه کرده است.
"جان برد" وزیر امور خارجه کانادا پس از دیدار با "فوزیه یوسف آدم" معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه سومالی در گفتگو با خبرنگاران گفت : مشکل الشباب به یک مشکل منطقه ای و جهانی بدل شده است و کانادا آمادگی آن را دارد که در حل آن به کشورهای درگیر کمک کند؛ ما اوضاع را زیر نظر داریم ولی برای پیوستن به صفوف نیروهای مسلح سومالی در مبارزه با الشباب به همکاری جامعه جهانی نیز نیاز داریم.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از اتاوا،
وزیر امور
خارجه کانادا در ادامه افزود کانادا
به زودی یک کمک مالی شش میلیون دلاری
دیگر برای اجرای برنامه هایی
در زمینه امنیت، مدیریت جنگ ها و حقوق بشر در
اختیار سومالی قرار می دهد؛
این کمک مالی برای مقابله با پدیده تروریسم که
در هفته های اخیر شاهد بوده
ایم به چالش و معضلی بزرگ در شرق آفریقا بدل
شد، صرف خواهد شد.
برد در این اظهار نظر به
حادثه گروگان گیری شورشیان الشباب در یک مرکز خرید در نایروبی پایتخت کنیا اشاره
کرد.
"آلفرد پائولو کونته" وزیر دفاع سیرالئون روز دوشنبه (92.07.08) گفت: سیرالئون جزو کشورهایی است که به سومالی نیرو اعزام کرده اند زیرا ما طبق وظیفه، بر اساس قطعنامه اتحادیه آفریقا عمل کردیم.
وی افزود سیرالئون در واقع موظف است کمک هایی را از اتحادیه آفریقا برای خروج از جنگ داخلی ده ساله دریافت کرده است به نوعی جبران نماید.
آلفرد پائولو کونته گفت : آنچه یک کشور آفریقای را تحت تاثیر قرار می دهد بر دیگر کشورهای آفریقا نیز تاثیر گذار است، چنانچه ما دست روی دست بگذاریم و شاهد سقوط سومالی باشیم پیامدهای این موضوع ما را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از فری تاون، گروه تروریستی الشباب در سومالی مستقر و به القاعده وابسته است.
سیرالئون هم اکنون بیش از 800 سرباز و 55 مامور پلیس در سومالی مستقر کرده و قرار است 150 مامور پلیس دیگر نیز به زودی از سیرالئون وارد سومالی بشوند.
به نوشته نشريه اكسپرس، به دنبال اين حادثه، سرويس اطلاعات داخلي بريتانيا (ام آي 5) از ميان 70 هزار جمعيت سوماليايي ساكن لندن 40 نفر كه مظنون به سربازگيري براي گروه الشباب هستند و 20 نفر ديگر كه اكثريت آن ها سابقه جنايي ندارند را تحت نظارت قرار داده است.
هرچند كه الشباب تلاش خود را وقف ايجاد يك حكومت در كشور خود يعني سومالي كرده است، كارشناسان هشدار دادند كه يك درگيري داخلي بر سر قدرت ميتواند باعث جلب توجه اين گروه وابسته به القاعده به كشورهاي خارجي مانند بريتانيا شود.
به گفته منابع ارشد ارتش بريتانيا پس از درخواست كمك "حسن شيخ محمد"، رئيس جمهوري سومالي، يگان ويژه هوايي اين كشور آماده است تا براي مبارزه با گروه الشباب كه از كودك سربازان استفاده ميكند، به نيروهاي آمريكايي و فرانسوي بپيوندد.
واقعه مهم اتیوپی از تاریخ 8/7/92 الی 15/7/92
وی در این باره گفت: ما میخواهیم دولت این قانون را لغو و همه زندانیان سیاسی و زندانیان عقیده را فورا آزاد کند.
بسیاری از فعالان و روزنامه نگاران از جمله "اسکیندرنگا"، وبلاگ نویس معروف معارض بر اساس این قانون که در سال 2009 تصویب شد، زندانی شدهاند.
گفته میشود که شمار این تظاهرات کنندگان حدود 80 هزار نفر بوده است.
وقایع مهم کنگو دموکراتیک از تاریخ 8/7/92 الی 15/7/92
· اتحادیه آفریقا روز شنبه (92.06.09) وخامت اوضاع را در جمهوری دموکراتیک کنگو نگران کننده خواند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا از آدیس آبابا، شورای امنیت اتحادیه آفریقا با انتشار بیانیه ای نگرانی خود را از وخامت اوضاع امنیتی در شرق جمهوری دموکراتیک اعلام کرد.
این شورا که مقر آن در آدیس آبابا، پایتخت اتیوپی است ازسرگیری درگیری ها میان ارتش و نیروهای شورشی موسوم به جنبش 23 مارس را که به کشته شمار بسیاری از غیر نظامیان کنگویی منجر شده است، به شدت محکوم کرد.
آمریکا روز یکشنبه (92.06.03) در مورد تشدید درگیریها بین ارتش دولتی و شورشیان 23 مارس کنگو ابراز نگرانی کرد.
سازمان ملل متحد اعلام کرد خمپارههایی که گروه 23 مارس شلیک کرد دست کم سه کشته در شهر گوما، مرکز استان کیووی شمالی، برجا گذاشت،این درحالی است که جمهوری دمکراتیک کنگو و همسایهاش رواندا یکدیگر را مسئول درگیریهای مرزی روزهای اخیر میدانند.
وزارت امور خارجه انگلیس یکشنبه (92.06.03) اعلام کرد کارکنان خود را که در شهر گوما، شرق جمهوری دموکراتیک کنگو حضور داشتند خارج کرده است. در نزدیکی این شهر درگیری هایی بین شورشیان و ارتش دولتی از اواسط هفته ادامه دارد.
سخنگوی وزارت امور خارجه انگلیس اعلام کرد: ما به کارکنان خود دستور دادیم به لحاظ مسایل امنیتی شنبه شب تا یکشنبه از منطقه خارج شوند.
شورای امنیت سازمان ملل متحد روز شنبه (92.07.13) اعلام کرد بحران ناشی از حملات شورشیان جنبش 23 مارس در شرق جمهوری دموکراتیک کنگو راه حل نظامی ندارد و تنها از راه سیاسی می توان آن را حل کرد.
"الکسی لامه" معاون نماینده دایم فرانسه در سازمان ملل متحد هنگام بازدید هیئت 15 عضو شورای امنیت از منطقه دریاچه های بزرگ گفت: "خارج شدن از این وضع تنها از راه سیاسی امکان پذیر است."
"محمد لولیشکی"، نماینده مغرب در سازمان ملل متحد نیز به نمایندگی از شورای امنیت گفت: این بحران را نمی توان از راه نظامی حل کرد.
وی افزود: پویایی غیر قابل انکاری برای برقراری صلح در جمهوری دموکراتیک کنگو و منطقه وجود دارد. ما حق نداریم این فرصت را از دست بدهیم.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از کینشازا، این دو دیپلمات به مذاکرات کامپالا (اوگاندا) اشاره کردند که ماه سپتامبر بین کینشازا و جنبش 23 مارس از سر گرفته شد اما تاکنون بی نتیجه بوده است
"فرانسوا موآمبا"، یکی از مذاکراه کنندگان اصلی دولت کنگو روز چهارشنبه (92.07.10) در گفتگو با خبرگزاری فرانسه سه مانع برای این مذاکرات اعلام کرد: عفو و ادغام شورشیان متهم به جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و نقض جدی حقوق بشر در ارتش و « آینده سیاسی» رهبران جنبش 23 مارس.
مقام کنگو اواخر سپتامبر فهرست حدود 70 نفر را منتشر کردند که در بین آن ها رهبران اصلی جنبش 23 مارس دیده می شود که نه می توان آن ها را عفو نه در ارتش ادغام کرد.
لامک اذعان کرد: « مسائلی وجود دارد که رسیدن به توافق درباره آن ها دشوار است.
ارتش کنگو از مه 2012 در نورد کیوو در مرز رواندا و اوگاندا با شورشیان جنبش 23 مارس می جنگد. سازمان ملل متحد همواره این دو کشور را به حمایت از شورشیان متهم می کند و کیگالی و کامپالا این اتهام را رد می کنند.
جنبش 23 مارس از گروه متمرد شورشیان سابق تشکیل شده است که بیشتر آن ها را توتسی ها تشکیل می دادند و در ارتش ادغام شدند.
هیئت شورای امنیت بعد از آنکه روز شنبه (92.07.13) با "جوزف کابیلا"، رئیس جمهور و چند عضو دولت جمهوری دموکراتیک کنگو دیدار کردند، قرار است یکشنبه شب (92.07.14) به رواندا و دوشنبه (92.07.15) به اوگاندا سفر کند.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
نگاه آفران: تحولات آفریقای غیر عربی 56 |
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |