تحولات آفریقای غیر عربی 61
واقعه مهم سنگال از تاریخ 92/8/13 الی 92/8/20
"مکی سال"، رئیس جمهوری سنگال روز جمعه (92.08.17) تاکید کرد باید برای پیشی گرفتن و جلوگیری از عملیات تروریستی و تحرکات مرتبط با آن، تدابیری پیش دستانه اتخاذ کرد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا از داکار، مکی سال در مراسم روز ملی نیروهای مسلح سنگال اظهار داشت: تروریسم و تمام معاملات غیر قانونی مرتبط با آن تهدیدی واقعی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد شرایط حاکم بر منطقه ایجاب می کند که تدابیری پیش دستانه اتخاذ و آموزشهای لازم برای این منظور به نیروهای مسلح داده شود.
سنگال، که یکی از همسایه های مالی است، در عملیات صلح بانی سازمان ملل در این کشور شرکت دارد.
نیروهای سنگال، علاوه بر مالی در گینه بیسائو نیز مستقر شده اند. به دنبال وقوع کودتای نظامی در ماه آوریل 2012، جامعه اقتصادی کشورهای غرب افریقا از داکار خواست تا برای برقراری ثبات در گینه بیسائو، به این کشور نیرو اعزام کند.
رئیس جمهوری سنگال در ادامه سخنرانی خود، از اراده دولت برای تامین تجهیزات مورد نیاز نیروهای مسلح خبر داد و از ارتش خواست توانمندی های خود را برای شرکت در عملیات مختلف در شرایط ویژه مانند بلایای طبیعی، افزایش دهد.
واقعه مهم ساحل عاج از تاریخ 92/8/13 الی 92/8/20
بر اساس آخرین آماری که کمیساریای عالی آوارگان ماه سپتامبر ارائه کرد نزدیک به 80 هزار تن از این آوارگان هنوز در اردوگاه ها زندگی می کنند. اکثر آن ها در اردوگاه های لیبریا ( 58 هزار آواره)، غنا ( 8500 آواره ) و همچنین در گینه، توگو و مالی ساکن هستند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از ابیجان، "آن مونیکا آنکونتر" نماینده این کمیساریا در ساحل عاج اعلام کرد از سال 2011، بیش از 220 هزار آواره به ساحل عاج بازگشته اند که بازگشت 45 هزار تن از آنها از طریق کمیساریا صورت گرفته است.
وی گفت کمیساریا قصد دارد برای سرعت بخشیدن به روند بازگشت آوارگان بین ژانویه و ژوئیه 2014 راهکارهایی را در اختیار آن ها قرار دهد و شمار بازگشت آوارگان ساحل عاجی را تا سال آینده به 20 تا 25 هزار نفر برساند.
یک منبع که خواست نامش فاش نشود اعلام کرد هزاران تن از آن ها « هرگز» باز نخواهند گشت زیرا می دانند مواردی برای انتقاد ( جنایت، دزدی ) درباره آن ها وجود دارد و از اقدامات تلافی جویانه بیم دارند.
وقایع مهم مالی از تاریخ 92/8/13 الی 92/8/20
این در حالی است که دولت مالی اعلام کرده است سه نفری که کشته شده اند از اعضای یک گروه راهزن و تبهکار بوده اند که در درگیری با سربازان ارتش مالی کشته شدند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از داکار، شورشیان طوارق جنبش ملی آزادیبخش آزاواد با انتشار بیانیه ای اعلام کرد ستونی از ارتش مالی روز جمعه (92.08.17) به بازداشت افراد و توقیف اموال آنان و سپس اعدام آنان در منطقه مناکا در شمال مالی پرداخت.
شورشیان طوارق جنبش ملی آزادیبخش آزاواد در این بیانیه خاطرنشان کرد در این درگیری شش نفر بازداشت شدند که سه نفر آنها اعدام شدند. سه نفر دیگر به شدت زخمی و شکنجه شده اند.
شورشیان طوارق جنبش ملی آزادیبخش آزاواد در این بیانیه خود توضیح نداده است که این درگیری در چه شرایطی رخ داده است.
این خبرگزاری به نقل از منابع محلی خود درگیری مسلحانه و تیراندازی متقابل بین شورشیان طوارق جنبش ملی آزادیبخش آزاواد و ارتش مالی را تایید کرد.
دولت رواندا در بیانیه ای اعلام کرد این گروه از افسران پلیس که شامل 17 افسر زن نیز است یک سال در کشور مالی مستقر خواهند بود.
در
اواخر آوریل 2013 میلادی،
شورای امنیت سازمان ملل با اعزام 12600 نیروی
صلحبان به مالی موافقت کرد و
به این ماموران کلاه آبی این مجوز را داد که
از همه ابزارهای لازم برای
انجام ماموریت برقراری ثبات در مالی استفاده کنند.
ماموریت اصلی نیروهای صلحبان
سازمان ملل حمایت از فرایند سیاسی در
مالی و همکاری نزدیک با
اتحادیه آفریقا و جامعه اقتصادی کشور های غرب
آفریقا است.
مالی از زمان کودتای گروه های تندرو در اوایل دو هزار و دوازده میلادی تاکنون دچار بی ثباتی سیاسی است.
به گزارش شین هوا، ژنرال "ژان بوسکو کازورا" افسر ارشد ارتش رواندا اخیرا به عنوان فرمانده ماموریت صلحبانی سازمان ملل در مالی موسوم به مینوسما منصوب شده است.
"عبدالملک سلال" گفت: الجزایر تصمیم گرفته است مرزهایش با دو کشور مالی و نیجر به علت ادامه بحرانی بودن اوضاع امنیتی در این مناطق تا اطلاع ثانوی همچنان بسته باقی بماند.
سلال افزود : ما از زمان استقلال
الجزایر تاکنون
شاهد موارد مختلفی از مشکلات
امنیتی بوده ایم. ما در شرایط سختی با کشورهای
همسایه به سر می بریم ولی در
نهایت کنترل امور را به دست می گیریم و بر
مشکلات غلبه
می کنیم.
وی اظهار داشت ادامه بسته ماندن مرزهای الجزایر با مالی و نیجر بدین علت است که مشکلات امنیتی این دو کشور هنوز حل نشده است. شمار زیادی مجرم و جنایتکار از این کشورها فرار کرده اند و اکنون برای ورود به لیبی تلاش می کنند ولی ما در کمین آنان هستیم.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از الجزیره ، رمطان لعمامره وزیر امور خارجه الجزایر نیز پیشتر اعلام کرد کشورش از همه امکانات برای مقابله با تروریسم وارداتی به خصوص در مناطق مرزی با کشورهای آشوبزده امنیتی استفاده می کند.
اين گروه با انتشار بيانيهاي اعلام كرد: اين عمليات در پاسخ به جنايات فرانسه بر ضد مردم مالي صورت گرفته است.
بنا به اعلام القاعده مغرب عربي قتل اين دو خبرنگار كمترين هزينهاي است كه فرانسوا اولاند رئيس جمهور فرانسه و مردم اين كشور بايد بپردازند.
به
گزارش خبرگزاري فرانسه از
نواكشوت، "گيسلن دوپون" 57 ساله و "كلود ورلون" 55
ساله، از خبرنگاران راديو
بينالمللي فرانسه، پس از آنكه توسط يك گروه مسلح
در كيدال در شمال شرقي مالي
ربوده شدند، دوم نوامبر به قتل رسيدند.
خبرگزاري رويترز گزارش داد، "كلود ورلون"، 58 ساله و "گيسلاين دوبونت" 51 ساله كه هر دو خبرنگار راديو RFI بودند، روز شنبه (92.08.11) پس از ربوده شدن در شهر "كيدال" جسدشان در شمال مالي پيدا شد. "لوران فابيوس"، وزير خارجه فرانسه به راديو RTL گفت :عمليات، روز يكشنبه (92.08.12)، براي شناسايي شماري از مردم در اردوگاه ها آغاز شد و ادامه دارد. مظنونان مورد بازجويي قرار گرفته اند. دخالت نظامي فرانسه در مالي بيشتر شبه نظاميان مرتبط با القاعده را از مالي بيرون كرد، اما قتل هاي روز شنبه (92.08.11) خطرهاي امنيتي و كنترل ناقص كشور توسط نيروهاي فرانسوي و مالي را برجسته كرد. فابيوس اعلام كرد، خبرنگاران RFI ، كه هر كدام بيش از 10 سال در گزارش درگيري هاي آفريقا تجربه داشتند، پس از ربوده شدن در مقابل خانه يك رهبر قبيله اي كه با او مصاحبه كرده بودند به ضرب گلوله كشته شدند
جسد ورلون در حالي در فاصله حدود 12 كيلومتري از شهر كيدال پيدا شد كه سه گلوله به سر او شليك شده بود، در حالي كه دوپونت دو گلوله به قفسه سينه اش شليك شده بود. فابيوس اظهار داشت، هيچ گروهي مسئوليت اين كشتار را به عهده نگرفته است. مقامات فرانسوي به دخالت برخي گروه شبه نظامي افراطي ازجمله "القاعده در مغرب اسلامي" (AQIM) و "جنبش اتحاد و جهاد در غرب آفريقا" (MUJAO) مظنون هستند. وزير خارجه فرانسه خاطرنشان كرد: «در حال حاضر هنوز شناسايي دقيق گروگان گيران محقق نشده است.
وي افزود، معلوم نيست چه كساني دست به اين كشتار زده اند.» حمله به خبرنگاران فرانسوي توسط القاعده در مالي در حالي انجام شده است كه اين كشور در سوريه با نيروهاي القاعده عليه بشار اسد همكاري دارد.
كيتا در ديدار با اعضاي مديريت راديو بين المللي فرانسه در باماكو گفت: ما براي يافتن مجرمان همه تلاش خود را به كار مي گيريم.
به
گزارش خبرگزاري فرانسه از
باماكو، وي گفت: ما از همين امروز دوشنبه
تحقيق قضايي را درباره قتل
اين دو خبرنگار آغاز كرديم. ما امشب منتظر
كارشناسان فرانسوي در اينجا
هستيم تا با همكاران خود در مالي همكاري
كنند.
كيتا
گفت : ما نيز از اين حادثه
متأثر هستيم. راديو بين المللي فرانسه نه
تنها دركشور ما مخاطبان
بسيار دارد بلكه اعضاي آن از اعضاي خانواده مالي هستند.
وي با اشاره به اوضاع شهر
كيدال گفت : نيروهاي امنيتي ما در اين شهر گرفتار شده اند. كيدال هم اكنون از كنترل
ما خارج است.
شهر كيدال در 1500 كيلومتري
شمال شرقي باماكو قرار دارد و دو خبرنگار فرانسوي در اين شهر ربوده و كشته شدند.
پیکر دو روزنامه نگار فرانسوی کشته شده در نزدیکی شهر کیدال کشور مالی به باماکو، پایتخت، منتقل شد تا از آنجا به موطن خود، فرانسه، انتقال داده شود.
به نوشته روزنامه لوفیگارو چاپ پاریس، نجات "فالو بالقاسم" سخنگوی دولت فرانسه در مالی روز دوشنبه (92.08.18) اعلام کرد فرانشه به منظور مقابله با تروریسم حضور خود را در مالی افزایش می دهد. "لوران فابیوس" وزیر امور خارجه فرانسه هم تاکید کرد ایمن سازی منطقه و مناطق همسایه باید افزایش یابد.
آیا پس از اعلام عقب نشینی فوری نیروهای نظامی فرانسوی از مالی با وخامت اوضاع طی چند هفته گذشته فرانسه تصمیم گرفته است بار دیگر نیروهای خود در این کشور را تقویت کند؟
فرماندهی ارتش فرانسه از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است. وزارت دفاع فرانسه نیز تنها از تغییر مواضع نیروهای فرانسوی به ویژه در کیدال، کانون اصلی شورشیان الطوارق خبر داده است.
از این پس قرار است نیروهای واکنش سریع فرانسه که قبلا از راه دور فعال بودند، کار را از نزدیک دنبال کنند.
اما هنوز مشخص نشده است که نیروهای فرانسه در مالی تقویت خواهند شد. شرایط نشان نمی دهد که آیا فرانسه که تا کنون به دنبال مذاکره بود، موضعی تهاجمی در برابر جدایی طلبان الطوارق در کیدال در پیش می گیرد؟
با این حال چنین تصمیمی بی منطق نیست. حملات اخیر در گائو، تمبوکتو و تسلاتی و همچنین قتل دو خبرنگار رادیو بین المللی فرانسه، همانند نوعی دستور حمله بود. نبردی که از یازدهم ژانویه سال دوهزار و سیزده علیه نیروهای اسلام گرای مسلح در مالی آغاز شد به راحتی به پیروزی نیروهای فرانسوی منجر شد. اما جنگ پایان نیافته است و همچنان ادامه دارد.
ژنرال ونسن دزپورت مدیر سابقه مدرسه جنگ فرانسه می گوید عملیات نیروهای فرانسوی در مالی موسوم به سروال ضربه شصتی فوق العاده بود. اما واقعیت چیز دیگری است. این تفکر که می توان ضربه زد و فرار کرد تنها یک توهم است. برای سرزمینی به پهناوری مالی باید نیروها را دوبرابر کرد تا از حصول پیروزی مطمئن بود.
در حال حاضر جدول زمانی رسمی برای خروج نیروهای فرانسوی از مالی به هم ریخته است. در شرایط عادی تعداد نظامیان فرانسوی در مالی باید تا پایان سال دوهزار و سیزده به دوهزار و تن و پس از آن سریعا به هزار تن کاهش یابد. اما هیچ زمان رسمی مشخص نشده است.
واضح است که فرانسه می خواهد مواضع خود را در مالی حفظ کند تا از به خوبی برگزار شدن انتخابات بیست و چهارم نوامبر مطمئن شود. در واقع تا زمانی که توافقی سیاسی برای مصالحه الطوارق و دولت مالی حاصل شود و همچنین گروهای مسلح اسلام گرا به گونه ای سرکوب شوند تا بار دیگر سر برنیاورند مسئله خروج نیروهای نظامی فرانسه از مالی منتفی است.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس24، دبیر کل سازمان ملل روز دوشنبه (92.08.13) وارد باماکو شد. مالی اولین مرحله از سفرهای آفریقایی بان کی مون در منطقه صحرای آفریقا به شمار می رود. نیروی آفریقای موسوم به مینوسما در مالی شش هزار سرباز دارد.
بان کی مون درباره اوضاع در مالی به فرانس بیست و چهار گفت: اوضاع بسیار نگران کننده است. مینوسما (ماموریت سازمان ملل در مالی) و سازمان ملل متحد همچنان به حمایت از تلاش های مالی و کشورهای منطقه ساحل(صحرای آفریقا) حمایت خواهند کرد تا ثبات و امنیت تضمین شود.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس24، قتل "ژیسلن دوپون" و "کلود ورلون" دو خبرنگار رادیو بین المللی فرانسه در مالی، باردیگر مسئله امنیت را در این کشور بحث روز کرده است.
فرانسه وعده تقویت تدابیر ایمنی را داده است. پاریس اطمینان داده است همه تلاش ها برای یافتن عوامل این جنایت به کار گرفته خواهد شد.
پس از آغاز عملیات فرانسه در مالی
در یازدهم
ژانویه گذشته ، راهبرد گروه های
تروریستی تغییر کرده است. آنان در برخی
مناطق نظیر کیدال وارد جامعه
شده اند و نمی توان دقیقا تشخیص داد چه کسی به
کدام گروه تعلق دارد.
عبدالله باتیلی مرد
شماره دو نیروهای سازمان ملل
در مالی گفت: مینوسما امروز نیروی کافی
ندارد. شورای امنیت سازمان
ملل مجوز حضور بیش از ده هزار نیرو را داده است
اما تا کنون کمتر از پنجاه
درصد این نیروها به مالی آمده اند. برای آنکه
بتوان گشت زنی کرد، به
بالگردهای تهاجمی، هواپیماهای باری نیاز است. متاسفانه هنوز این امکانات به دست ما
نرسیده است.
ارتش فرانسه از بالگرد و هواپیماهای جنگی برخوردار است. سه هزار نیروی فرانسوی در مالی حضور دارند و قرار است هزار سرباز دیگر فرانسوی تا پایان 2013 از مالی خارج شوند.
وقایع مهم نیجریه از تاریخ 92/8/13 الی 92/8/20
این وضع فوق العاده مه برقرار شده است .این یادداشت اعلام می کند سناتورها به اتفاق آرا درخواست جاناتان را برای تمدید وضع فوق العاده در ایالت های آداواوا ،بورنو و یوبه در همین عبارت و شرایطی که قبلا تصویب شده بود ، تایید کردند.
رئیس جمهوری نیجریه وضع فوق العاده را ماه مه یعنی زمانی برقرار کرد که شورشیان کنترل بخشی از این کشور را در اختیار داشتند و حاکمیت نیجریه را تهدید می کردند.
ارتش نیجریه پس از برقراری وضع فوق العاده از حمله گسترده ای خبر داد که هدف از آن پایان دادن به این شورش بود.
ارتش نیجریه هزاران نظامی را در این منطقه مستقر کرده است .جاناتان چهارشنبه (92.08.13) در نامه ای به اعضای دو مجلس پارلمان نیجریه اعلام کرد موفقیت قابل ملاحظه ای در مبارزه با عناصر تروریستی به دست آمده است اما چالش های امنیتی هنوز وجود دارد.
بنابراین رئیس جمهوری نیجریه خواستار تمدید دوره فوق العاده برای شش ماه دیگر شد که از 12 نوامبر 2013 آغاز می شود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لاگوس ، سناتورها درباره کارآمدی اقدام نظامی در شمال شرقی این کشور از دولت توضیح خواستند و به ویژه از فرماندهان ارتش خواستند در این خصوص گزارش بدهند.
این تهاجم نظامی هرچند که ابوجا آن را موفقیت آمیز می خواند با ادامه حملات مرگبار گروه بوکوحرام به ویژه علیه مردم غیر نظامی با مشکل مواجه شده است .
"بان کی مون" روز چهارشنبه (92.08.15) در پارلمان نیجریه گفت این سازمان از این که برای ایجاد راه حل های پایدار، از سال های گذشته با نیجریه همکاری می کند به خود می بالد.
دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد این سازمان و دولت نیجریه در تلاش هستند به اجرای اهداف توسعه هزاره سرعت بدهند.
دبیر کل سازمان ملل متحد گفت: سازمان ملل از تلاش های نیجریه برای ایجاد نهادهای موثر و قابل اعتماد حمایت می کند
وی تاکید کرد سازمان ملل از ابتکارهای نیجریه به منظور توسعه چشم اندازهای آینده این کشور حمایت می کند.
بان کی مون افزود: مصمم هستیم تمامی تلاش خود را برای زنان و دخترهای نیجریه انجام دهیم تا بتوانند از اوضاع بهداشتی، درمانی، اموزشی و کار مناسب بهره ببرند و در فعالیت های سیاسی حضور داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از نیامی دبیر کل سازمان ملل متحد به علاوه ازسهم نیجریه درحفظ صلح و امنیت بین المللی قدردانی کرد. وی همچنین از کمک های دولت نیجریه به هزاران آواره اهل مالی تشکر کرد.
واقعه مهم نیجر از تاریخ 92/8/13 الی 92/8/20
بان کی مون سفر دوره ای خود را روز سه شنبه (92.08.14) از مالی آغاز کرد.
دبیر
کل سازمان ملل متحد که تحت
تدابیر شدید امنیتی وارد فرودگاه نیامی، پایتخت
نیجر شد، قرار است با محمد
یوسف، رئیس جمهور این کشور دیدار کند.
بان کی مون سپس در نشستی در
کاخ کنگره نیامی شرکت می کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیامی، بان کی مون اواخر چهارشنبه (92.08.15) به واگادوگو، پایتخت بورکینافاسو سفر می کند و سفر او در چاد به پایان می رسد.
وی روز دوشنبه (92.08.13) بر ادامه حمایت جامعه بین الملل از مردم مالی و ساحل تاکید کرد.
در
ساحل، منطقه گسترده ای که
جمعیت آن حدود 80 میلیون نفر تخمین زده می شود،
17 میلیون نفر سال 2012 با
نا امنی غذایی رو به رو بودند.
جنگ در شمال
مالی که پیامدهای امنیتی و
تجاری برای کشورهای همسایه به دنبال داشته اشت،
از عوامل اصلی نا امنی غذایی
در این منطقه به حساب می آید.
چند مقام
آفریقایی و بین المللی از
جمله اتحادیه آفریقا، اتحادیه اروپا، بانک جهانی و
بانک توسعه آفریقا بان کی
مون را در این سفر همراهی می کنند.
بانک جهانی و اتحادیه اروپا
در روزهای اخیر اعلام کردند بیش از شش میلیارد یورو در سال های آینده به این منطقه
اختصاص خواهند داد.
وقایع مهم کنیا از تاریخ 92/8/13 الی 92/8/20
به گفته پلیس کنیا، بیش از 60 مظنون به نیروهای تازه استخدام سومالی در شهر مرزی گاریسا، در شمال شرقی کنیا بازداشت شده اند.
به
گزارش خبرگزاری شینهوا از
گاریسا، یک مقام پلیس به خبرنگاران گفت این افراد که بین 18 تا 30 سال سن داشتند،
تبعه کنیا، تانزانیا و اوگاندا بوده و
قصد داشتند برای پیوستن به
شورشیان الشباب در سومالی، راهی این کشور شوند.
"بارت اووري" سفير بلژيك در كنيا در نايروبي به خبرنگاران گفت اين كمك براي بهبود هماهنگي ها طي بلايا و فجايع به منظور به حداقل رساندن شمار تلفات استفاده خواهد شد.
وي افزود : اين كمك مالي ده ميليون يورويي به آمادگي كنيا در مقابل بلايا و فجايع كمك خواهد كرد
سفير بلژيك در كنيا خاطر نشان كرد اين وام در دوره اي 20 ساله بازپرداخت خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري شينهوا از نايروبي، اين ديپلمات بلژيكي گفت اين كمك مالي نشانه اي از روابط رو به رشد كنيا و بلژيك است.
این چهار جوان که "محمد احمد عبدی"،" لیبان عبدالله"، "عدنان ابراهیم" و "حسین حسن" نام دارند رسما به «دخالت در عملیات تروریستی» مرکز خرید وست گیت متهم شدند. اتهام این افراد پناه دادن به مهاجمان مسلح در خانه هایشان است.
این چهار نفر که وکیلی ندارند،
اتهام های وارد شده را رد کرده اند.
لازم
به یادآوری است که روز 21
سپتامبر سال جاری چند فرد مسلح به این مرکز خرید
در نایروبی حمله کردند و آن
را حدود چهار روز به محاصره خود درآوردند. در
جریان این حمله 67 غیرنظامی
و سرباز کشته شدند. به گفته ارتش کنیا هر چهار
فرد مهاجم در جریان درگیری
با نیروهای امنیتی کشته شدند.
شبه نظامیان اسلامگرای الشباب که پایگاهشان در کشور همسایه کنیا، سومالی است اعلام کرده اند که عامل این حمله مسلحانه بودند.
وقایع مهم سومالی از تاریخ 92/8/13 الی 92/8/20
رویترز گزارش داد، در انفجار تروریستی در مقابل هتلی در موگادیشو پایتخت سومالی 11 نفر از جمله 4 مامور پلیس کشته شدند.
همچنین پلیس موگادیشو اعلام کرد که این انفجار چندین زخمی هم بر جای گذاشته است.
از سوی دیگر برخی منابع خبری گزارش دادهاند که تعدادی از مقامات دولتی و نمایندگان پارلمان در این حمله کشته و زخمی شدهاند.
همچنین بک منبع نزدیک به گروههای جهادی در سومالی گفته که سفیر سومالی در آلمان نیز در این حمله تروریستی کشته شده است.
"حسن شیخ محمود" رئیس جمهور سومالی این حمله را اقدامی تروریستی خواند و گفت: من این اقدام فاجعهآمیز تروریستی مقابل هتل ماکا توسط الشباب را که به کشته و زخمی شدن افراد غیر نظامی منجر شد، به شدت محکوم میکنم.
رئیس جمهور سومالی تصریح کرد هدف از این حمله ایجاد رعب و وحشت در میان مردم برای جلوگیری از برقراری صلح و ثبات در سومالی بود.
به گزارش خبرگزاری شینهوا از موگادیشو، حمله با خودروی بمبگذاری شده به هتل ماکا در یکی از خیابانهای پر رفت و آمد موگادیشو دستکم پنج کشته بر جا گذاشت و به زخمی شدن بیش از 26 نفر منجر شد.
وقایع مهم آفریقای مرکزی از تاریخ 92/8/13 الی 92/8/20
به گزارش خبرگزاري آلمان از بانگي، اين توافقنامه را "نيكولا تيانگاي" نخست وزير و "الكساندر فرديناند" رئيس شوراي ملي انتقالي (پارلمان) آفريقاي مركزي نيز امضا كردند. اين توافقنامه در بر دارنده ساز و كارهايي دائمي براي جلوگيري از وقوع درگيري و مديريت كشمكش ها از جمله اسكان آوارگان در داخل كشور و مبارزه با فساد است.
جوتودیا كه در ماه اوت امسال به عنوان رئيس جمهور موقت سوگند ياد كرد به دنبال بازگرداندن امنيت و نظم به جمهوري آفريقاي مركزي است و از حمايت نيروهاي پاسدار صلح وابسته به اتحاديه آفريقا كه شمار آن ها به حدود 3500 نفر مي رسد برخوردار است.
آفريقاي مركزي كه به آب هاي آزاد راه ندارد و غني از منابع الماس و طلا است از زمان آغاز درگيري ائتلاف شورشيان سليكا با دولت در ماه دسامبر و سرنگون كردن "فرانسوا بوزيزه" رئيس جمهور آن در ماه مارس گذشته، درگير بحران انساني است. شورشيان سليكا جوتوديا را به قدرت رساندند ولي حتي بعد از آن نيز درگيري بين مسيحيان و مسلمانان ادامه يافت. حدود 30 هزار نفر از ساكنان كشور آفريقاي مركزي كه چهار و نيم ميليون نفر جمعيت دارد آواره و ده ها نفر نيز كشته شده اند.
اين منبع بدون اشاره به عاملان اين حمله و در حالي كه خواست نامش فاش نشود، گفت: مقامات كميته صليب سرخ تعدادي از اجساد اين قربانيان را دفن كردند در حالي كه اجساد تعداد ديگري از اين قربانيان توسط ساكنان اين منطقه دفن شده است.
اين حمله كه هفت ماه پس از به قدرت رسيدن شورشيان سلكا اتفاق افتاد حاكي از تداوم ناامني در جمهوري آفريقاي مركزي است.
به گزارش خبرگزاري شينهوا از يائونده، از آغاز بحران در اين كشور در دسامبر سال 2012 تاكنون، سازمان ملل متحد اعلام كرد حدود 400 نفر كشته و يك ميليون و 600 هزار نفر نيز بي خانمان شده اند.
اين در حالي است كه برخي منابع تعداد كشته ها را بيش از سه هزار نفر اعلام كرده اند.
وقایع مهم کنگو دموکراتیک از تاریخ 92/8/13 الی 92/8/20
· یک منبع نظامی اوگاندایی گزارش داد: هزار و 700 تن از شورشیان 23 مارس از جمله فرمانده ارشد آنها خود را به مقامات اوگاندا تسلیم کردهاند.
گروه 23 مارس روز سه شنبه (92.08.14) با سقوط همه مواضعش در شرق جمهوری دموکراتیک کنگو در پی پیشروی نیروهای ارتش این کشور پایان شورش خود علیه دولت را اعلام کرد.
دولت اوگاندا میانجیگری برای حل اختلاف بین شورشیان با دولت کنگو را برعهده داشت اگر چه سازمان ملل بارها اوگاندا را به حمایت از شورشیان کنگو متهم میکرد.
· فرستاده ويژه سازمان ملل در جمهوري دمكراتيك كنگو روز چهارشنبه (92.08.15) از كمك اين سازمان به تقويت كنترل مرزها براي جلوگيري از عبور شورشيان و انتقال سلاح از مرزها به كشورهاي همسايه خبر داد.
اين در حالي است كه اعضاي شوراي امنيت سازمان ملل و در راس آن ها آمريكا در نشستي پشت درهاي بسته در مورد كنگو، از شكست گروه شورشي بيست و سه مارس استقبال كردند.
"مارتين كوبلر"، فرستاده ويژه سازمان ملل به جمهوري دمكراتيك كنگو و سرپرست نيروي سازمان ملل در اين كشور نيز اعلام كرد نيروي سازمان ملل كنترل بر مرزها را براي جلوگيري از بازگشت شورشيان رواندايي هوتو كه اكنون در شرق جمهوري دمكراتيك كنگو فعاليت دارند، به كشور خود، تقويت مي كند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از نيويورك، ارتش كنگو با پشتيباني نيروي سازمان ملل روز سه شنبه (92.08.14) با شكست آخرين گروه از نيروهاي جنبش شورشي 23 مارس به يك پيروزي تاريخي دست يافت. آخرين گروه از نيروهاي شورشي در مناطق كوهستاني استان نورد كيوو در مرز رواندا، اوگاندا و كنگو موضع گرفته بودند. گروه شورشي 23 مارس هم شكست خود را پذيرفت.
· جمهوري دموكراتيك كنگو اعلام كرد شورشيان گروه موسوم به ام 23 را به كلي شكست داده است.
خبرگزاري فرانسه گزارش داد، شهر "ابموزي آخرين" قلمرو شورشيان ام 23 نيز از كنترل آنان خارج شد و ظاهرا شورشيان به دنبال مذاكره براي آتش بس با نيروهاي دولتي هستند.
جوجو يكي از ساكنان منطقه روتشورو گفت صداي تيراندازي و بمب ها را عميقا احساس مي كنيم. ارتش ما بايد اين بار به پيروزي برسد.
وقایع مهم آفریقای جنوبی از تاریخ 92/8/13 الی 92/8/20
· دولت افریقای جنوبی روز سه شنبه (92.08.14) اعلام کرد رئیس جمهوری این کشور برای دیدار با مقامات نامیبیا به این کشور سفر خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا از ژوهانسبورگ، وزارت روابط بین المللی افریقای جنوبی با صدور بیانیه ای اعلام کرد "جاکوب زوما"، رئیس جمهوری این کشور در سفر دو روزه خود به نامیبیا، که از روز پنجشنه (92.08.16) آغاز خواهد شد، با همتای نامیبیایی خود، "هیفی کپونیه پوهامبا" دیدار و در کمیسیون مشترک دو کشور شرکت می کند.
بر اساس این گزارش، مقصد 66 درصد از صادرات نامیبیا افریقای جنوبی است. علاوه بر آن، نزدیک به 80 درصد از سرمایه گذاری های نامیبیا را نیز افریقای جنوبی در دست دارد.
این سرمایه گذاری ها در بخش های کلیدی اقتصادی مانند معادن، تجارت خرد، بانک و بیمه صورت می گیرد.
· "جاکوب زوما" رئیس جمهور آفریقای جنوبی روز دوشنبه (92.08.13) اعلام کرد کشورش همواره آماده است به چالش ها در جمهوری دموکراتیک کنگو و منطقه دریاچه های بزرگ آفریقا بپردازد.
رئیس جمهور آفریقای
جنوبی به نمایندگان در
کنفرانس مشترک بین المللی - جامعه توسعه جنوب آفریقا
موسوم به سادک در خصوص منطقه
دریاچه های بزرگ آفریقا که در پرتوریا برگزار
می شود، گفت این چالش ها
شامل آشتی ملی، توسعه و بازسازی پس از مناقشه،
اصلاحات بخش امنیتی، خلع
سلاح و همچنین توسعه اقتصادی و ظرفیت سازی نهادی است.
پیش بینی می شود این کنفرانس
که روز یکشنبه (92.08.12) آغاز شد، وارد توافق
هایی شود که باید به عنوان
ابزارهایی برای همکاری های منطقه ای و چند جانبه
به کار برود.
شرکت کنندگان همچنین گزارش نشست مشترک وزارتی در خصوص اجرای چارچوب همکاری، امنیت و صلح برای جمهوری دموکراتیک کنگو و منطقه را بررسی خواهند کرد.
زوما همچنین از شرکت کنندگان در این
کنفرانس خواست
راه حل هایی پایدار برای
چالش های پیش روی سادک و منطقه دریاچه های بزرگ
آفریقا بیابند.
زوما خاطر نشان کرد : ادامه
بی ثباتی سیاسی در منطقه
دریاچه های بزرگ آفریقا مردم
منطقه را از توانایی برای بهره برداری کامل از
ظرفیت های اقتصادی خود، به
رغم ذخایر معدنی غنی منطقه، محروم می کند.
وی
افزود اینها فقط زمانی حاصل
می شود که تدابیری ضروری اتخاذ شود تا با
تهدیدهای همه گروه های شورشی
که در جمهوری دموکراتیک کنگو فعالیت می کنند،
به طور موثری برخورد شود.
به گزارش خبرگزاری شینهوا از ژوهانسبورگ، رئیس جمهور آفریقای جنوبی از همه طرف های دخیل خواست تلاش کنند تا اطمینان خاطر بیابند تلاش های جمعی به طور واقعی به تلاش های صلح در منطقه دریاچه های بزرگ آفریقا کمک می کند.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: تحولات آفریقای غیر عربی 61 |
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |