تحولات مصر
وقایع مهم مصر از تاریخ 9/10/92 الی 16/10/92
به گزارش پایگاه خبری "الجزیره"، "عدلی منصور" رئیس جمهور دولت موقت مصر تأکید کرد که انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری در مصر بر اساس نقشه راه 6 ماه بعد از تصویب قانون اساسی برگزار خواهد شد.
منصور افزود که هیچ ممنوعیتی در قانون اساسی برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری پیش از انتخابات پارلمانی وجود ندارد.
بر اساس بیانیهای که ریاست جمهور مصر صادر کرده اگر انتخابات ریاست جمهوری قبل پارلمانی برگزار شود هر فردی که میخواهد در انتخابات به عنوان نامزد انتخاباتی حضور داشته باشد باید دست کم 25 هزار رأی موافق شهروندان استانهای مختلف مصر را به دست آورده باشد.
پیشتر تعدادی از کارشناسان و چهرههای سیاسی مصری بر لزوم اجرای انتخابات ریاست جمهوری قبل از پارلمانی تأکید کرده بودند.
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، ببلاوی در سخنرانی تلویزیونی گفت: او فرمان ممنوعیت فعالیت گروه اخوان المسلمین را صادر کرده است. وی افزود در این فرمان به اقدامات تروریستی اخوان المسلمین اشاره شده و این فرمان، بر اساس قانون صادر شده است.
ببلاوی همچنین گفت، مدرک روشنی درباره دست داشتن اخوان المسلمین در انفجار مقابل ساختمان اداره امنیت استان دقهلیه وجود ندارد.
نخست وزیر مصر رفتارهای دانشجویان دانشگاه الازهر را مسئله ای طبیعی توصیف کرد زیرا اخوان المسلمین در تنگنا قرار دارد و هر روز بیش از گذشته حمایت مردمی را از دست می دهد.
به گزارش شبکه خبری «اسکای نیوز»، مقامات مصری اعلام کردند که تصمیم خود برای قرار دادن اخوان المسلمین در فهرست گروههای تروریستی را به اتحادیه عرب ابلاغ کردهاند.
در پی انفجار یک مرکز نظامی در منصوره مصر، نخست وزیر دولت موقت مصر ضمن متهم کردن اخوان به دست داشتن در این انفجار از تصمیم قاهره برای قرار دادن اخوان در فهرست گروه های تروریستی خبر داد.
این در حالی است که با توجه به ممنوعیت فعالیت گروه اخوان المسلمین در برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس، این اقدام دولت موقت مصر مقدمهای برای قرار گرفتن اخوان در فهرست گروههای تروریستی کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز خواهد بود.
به این ترتیب و با بین المللی کردن تصمیم قاهره، عربستان نیز تحرکات خود را برای اعمال فشار بر قطر آغاز میکند تا بر این اساس برخی از سران گروه اخوان که در دوحه حضور دارند به مقامات مصری تحویل داده شوند.
به گزارش شبکه خبری المیادین به نقل از وزارت کشور مصر از وقوع انفجار در اطراف ساختمان دستگاه اطلاعات نظامی مصر در الشرقیه خبر داد.
این انفجار ناشی از خودروی بمبگذاری شده بوده است. بر اساس این گزارش، تاکنون 4 سرباز مصری در این انفجار زخمی شدند.
"محمد ذکی" در گفتگو با شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی از قاهره درباره درباره بحران سیاسی مصر و ادامه تظاهرات طرفداران جماعت اخوان المسلمین گفت: این اعتراضات افکار عمومی مصر و جامعه بین المللی را هدف قرار داده است و می خواهد این مسئله را القاء کند که خللی در امنیت مصر ایجاد شده است. اخوانی ها بر اساس این طرح از قبل برنامه ریزی شده می خواهند به اعتبار قوه مجریه مصر آسیب بزنند به ویژه آنکه قرار است به زودی جشن های مسیحیان مصر، همه پرسی برای پیش نویس قانون اساسی جدید و انتخابات پارلمانی و در نهایت انتخابات ریاست جمهوری برگزار شود. باید مصری ها حضور گسترده ای در انتخابات همه پرسی داشته باشند و تفاوتی نمی کند رای منفی یا مثبت به این پیش نویس بدهند.
حضور گسترده مردم در این همه پرسی به معنای حمایت از رژیم کنونی مصر خواهد بود. شهروندان مصری با تظاهرات در حمایت از دولت این طرح اخوانی ها را نقشه برآب کردند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا فکر نمی کنید تروریستی اعلام کردن جماعت اخوان المسلمین چنین بحرانی را در مصر ایجاد کرد، بیان داشت: جماعت اخوان المسلمین از سال 1948 به عنوان گروه ممنوعه در مصر است و حکم به ممنوعیت این گروه در سال 1954 به دلیل دست داشتن در سوء قصد به جان جمال عبدالناصر رئیس جمهور وقت مصر تمدید شد. نیروهای پلیس و ارتش مصر این حکم را اجرا می کنند. مسئله مهم این است که مردم مصر مخالفت خود را با اخوانی ها اعلام می کنند چرا که این گروه دست به اقدامات خشونت بار زده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، دانشجویان مخالف کودتا در محوطه دانشکده الازهر در اسیوط برای محکومیت حوادثی که در دانشگاه الازهر قاهره روی می دهد، تظاهرات کردند. دانشجویان شعارهایی علیه وزارت کشور و تجاوزاتی که علیه دانشجویان صورت می گیرد سردادند و خواستار آزادی هم کلاسی های بازداشت شده خود در دانشگاه های مختلف مصر شدند.
امتحانات نیم فصل اول دانشگاه الازهر مصر روز دوشنبه (92.10.08) تحت تدابیر شدید امنیتی از سر گرفته شد.
یک منبع امنیتی در دانشگاه الازهر اعلام کرد، نیروهای امنیتی به طور گسترده در اطراف دانشکده ها به ویژه دانشکده هایی که روز گذشته شاهد حوادث خشونت باری بود، مستقر شدند تا مانع از اخلال گری گروهی از دانشجویان طرفدار گروه تروریستی اخوان السملمین در روند برگزاری امتحانات شوند.
به گزارش پایگاه خبری محیط، این منبع فضای کلی دانشکده های مختلف دانشگاه الازهر را آرام توصیف کرد.
الجزیره اعلام کرد این سه روزنامه نگار در راستای اتهامات وزارت کشور مصر که این شبکه تلویزیونی را به پخش غیر قانونی گفتگو با یکی از اعضای اخوان المسلمین متهم کرده است بازداشت شده اند.
دفتر شبکه تلویزیونی الجزیره در قاهره از سوم ژوئیه که ارتش "محمد مرسی" رئیس جمهور مصر وابسته به اخوان المسلمین را از کار بر کنار کرد تعطیل شده است.
دولت مصر بعد از حادثه منصوره در هفته گذشته که طی آن 16 نفر کشته شدند اخوان المسلمین را در فهرست سازمان های تروریستی قرار داد هر چند اخوان المسلمین این حمله را محکوم کرده است.
وزارت کشور مصر اعلام کرده است مقامات امنیتی کشور اطلاعاتی در دست دارند که نشان می دهد یکی از اعضای اخوان المسلمین از دو سوئیت در هتلی در قاهره استفاده و نشست هایی را با دیگر اعضای این سازمان برگزار کرده است. بنا به اعلام وزارت کشور مصر وی این سوئیت ها را به سالن خبرنگاران تبدیل کرده بوده است.
وزارت کشور مصر افزود، این افراد با پخش بدون مجوز شایعات و اطلاعات نادرست برای قطری های الجزیره اطلاعاتی را که به زیان امنیت ملی مصر بود به صورت مستقیم پخش کرده اند.
بنا به گزارش الجزیره، یک خبرنگار، یک تهیه کننده و یک تصویر بردار بازداشت شده اند.وزرات کشور از بازداشت یکی از اعضای اخوان المسلمین و یک روزنامه نگار استرالیایی سخن می گوید.
مناسبات مصر و قطر که حامی مهم اخوان المسلمین است از زمان برکناری محمد مرسی و سرکوب مرگبار اعضای این جنبش از سوی مقامات مصری رو به وخامت نهاده است.
وزیر دفاع آمریکا یکشنبه (92.10.08) در تماسی تلفنی با ژنرال "عبدالفتاح السیسی" رئیس ستاد مشترک ارتش مصر از حوادث اخیر این کشور ابراز نگرانی کرد.
عادل سلیمان در گفتگو با شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی از قاهره درباره بحران سیاسی در مصر و ادامه درگیری ها در شماری از دانشگاه های این کشور گفت:
با این درگیری ها نمی توان درباره آینده اوضاع مصر خوشبین بود.
در سایه درگیری ها و تنش های سیاسی شدید در مصر، اوضاع این کشور بدتر خواهد شد.
باید همه طرف ها در اقدامات خود حکیمانه رفتار کنند و در غیر این صورت باید شاهد هرج و مرج در این کشور بود و حتی ممکن است طرف هایی از خارج وارد بحران مصر شوند و این بحران را تشدید کنند. این وضع به سود برخی از کشورهای خارجی است که نمی خواهند مصر اوضاع باثباتی داشته باشد.
متاسفانه دولت مصر در تعامل با این بحران نگاه امنیتی دارند و نگاه سیاسی از دستور کار دولت خارج شده است. دولت مصر جماعت اخوان المسلمین را گروهی تروریستی اعلام کرده است و با هر گونه ابراز همدردی مردمی و دانشجویی از اخوانی ها مخالفت می کند و کسانی را که با اخوان المسلمین ابراز همدردی می کند بازداشت و محاکمه می کند.
وی افزود: هر روز شاهد بازداشت ده ها دانشجو در مصر هستیم. دانشجویان طرفداران اخوان المسلمین دانشگاه های این کشور را با وجود حضور گسترده نیروهای امنیتی به تعطیلی می کشانند. زمانی که دولت مصر در تعامل با اخوانی از زور استفاده می کند طرفداران اخوان المسلمین نیز به خشونت متوسل می شوند و نیروهای ارتش و سازمان های امنیتی را در مناطق مختلف مصر هدف قرار می دهند.
به گزارش پایگاه الحقیقه الدولیه، یک منبع آگاه گفت: طرف عراقی درحال تکمیل اسناد مناقصه احداث خط لوله نفت از بصره به بندر عقبه اردن برای ارایه به سرمایه گذارانی است که پیشتر برای این پروژه انتخاب شدهاند.
این منبع افزود: دولت عراق هیچ گونه هزینه مالی این پروژه را برعهده نخواهد گرفت بلکه سرمایه گذاری که انتخاب خواهد شد، همه هزینههای ساخت و تجهیز این خط لوله را برعهده خواهد داشت و مالکیت خط لوله بعد از 20 سال به دولتهای عراق و اردن واگذار خواهد شد.
این منبع پیش بینی کرد که این خط لوله در مرحله بعدی از بندر عقبه تا مصر کشیده شود؛ همانطور که "عبدالله النسور" نخست وزیر اردن در جریان سفر اخیر به بغداد اعلام کرد.
در همین زمینه، "خالد ثروت" سفیر مصر در اردن گفت که کشورش در حال حاضر پروژه خط لوله نفت از عراق به مصر از طریق خاک اردن را بررسی میکند. وی تاکید کرد، مصر از هرگونه پروژه عربی مشترک که به نفع کشورهای عرب است، استقبال می کند.
رسانههای عراقی گفتند: انتظار میرود این خط لوله نیاز عراق به فرآوردههای نفتی را که از طریق پالایش آن در پالایشگاه های مصر بدست خواهد آمد، تامین خواهد کرد و در مقابل مصر حدود چهار میلیون بشکه نفت خام در روز دریافت خواهد کرد.
سخنگوی رسمی پنتاگون با اعلام این خبر افزود هیگل کشته شدن شماری از مصری ها را در انفجارهایی که اخیرا در مصر رخ داد تسلیت گفت و از آمادگی آمریکا برای کمک به تحقیقات در خصوص این حوادث خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، روز یکشنبه در انفجار بمبی مقابل ساختمان ارتش مصر در شمال قاهره شماری کشته شدند.
ارتش مصر این انفجار را حمله ای تروریستی توصیف کرد اما از گروه اخوان المسلمین که دولت مصر هفته گذشته آن را سازمانی تروریستی اعلام کرد نام نبرد.
"جان کربی" سخنگوی رسمی پنتاگون در بیانیه ای افزود، هیگل همچنین در این تماس تلفنی بر نقش روند سیاسی فراگیر در مصر تاکید کرد.
در این بیانیه آمده است، دو طرف درباره ایجاد توازن بین امنیت و آزادی هم گفتگو کردند.»
کربی افزود، هیگل همچنین درباره فضای سیاسی در مصر پیش از برگزاری همه پرسی قانون اساسی در این کشور از جمله ادامه اعمال قانون محدودیت برگزاری تظاهرات، ابراز نگرانی کرد.
دولت مصر از نامیدن اخوان المسلمین به عنوان سازمانی تروریستی برای بازداشت صدها نفر از طرفداران این گروه استفاده کرده است و این درحالی است که قبل از آن هم هزاران نفر دیگر از هواداران این جنبش در زندان های این کشور محبوس بودند.
این جدیدترین اقدام دولت مصر برای حمله به گروه اخوان المسلمین پس از برکناری "محمد مرسی" رئیس جمهور سابق مصر در ژوئیه گذشته به شمار می آید.
با افزایش اختلافات بین طرفداران و مخالفان اخوان، مسئولان مصری همچنین درباره شرکت در اعتراضات برای حمایت از این گروه به مردم مصر هشدار دادند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه خبری «روسیا الیوم»، دولت موقت مصر اعلام کرد که دستور اجرای مصادره اموال اعضای بلند پایه گروه اخوان المسلمین از جمله «محمد مرسی» رئیس جمهور برکنار شده این کشور را صادر کرده است.
"عبدالعظیم العشری" سخنگوی وزارت دادگستری مصر تأکید کرد که این وزارت خانه مأمور شده اموال منقول و غیر منقول 527 عضو اخوان المسلمین را به نفع دولت مصادره کند.
بر اساس این گزارش اموال خانواده مرسی و رهبران و مسئولان اخوان در استانهای مصر و دفتر ارشاد نیز مصادره خواهد شد.
"عزه جرف" همسر "خیرت شاطر" یکی از رهبران اخوان و دختر وی و "عاصم عبدالماجد" رهبر الجماعه الاسلامیه نیز در این فهرست حضور دارند.
به گفته العشری مصادره اموال ممکن است شامل حال افرادی شود که در تحریک برای ایجاد خشونت شرکت داشته اند و یا از سوی مقامات قضائی تحت بازجویی قرار گرفته و یا خواهند گرفت.
از سوی دیگر مقامات مصری همچنین اعلام کردند که کمیتهای برای مصادره اموال رهبران اخوان به دستور قوه قضائیه ایجاد شده است و "انس البلتاجی" پسر "محمد البلتاجی" یکی از رهبران اخوان به همراه سه تن از دوستانش در آّپارتمان محل اقامتشان در قاهره به اتهام تحریک برای خشونت بازداشت شده است.
در پی برکناری مرسی از قدرت دولت موقت مصر فعالیت گروه اخوان را ممنوع کرده بود و دستور به مصادره اموال این گروه داده بود اخیرا نیز در پی «تروریستی» خواندن این گروه از سوی دولت موقت مصر موج جدیدی از بازداشت اعضای وابسته به این گروه در سراسر مصر آغاز شده است.
این اقدام دولت موقت با واکنشهای جهانی تندی روبه رو شده است و اعتراضات دانشجویی در سراسر مصر شدت پیدا کرده است.
خبرگزاری فرانسه گزارش داد، مسئولان مصری اخیرا گروه اخوان المسلمین مصر را "یک گروه تروریستی" اعلام کردند.
در بیانیه "هشام برکات" دادستان کل مصر آمده است: "محمد عادل فهمی" دارای تابعیت دوگانه مصری و کانادایی سرکرده شبکه رسانه ای وابسته به گروه تروریستی است و دو بخش هتل ماریوت را برای استفاده از آن به عنوان یک مرکز رسانه ای اجاره کرده بود.
این بیانیه افزود: فهمی از این مرکز برای جمع آوری مطالب رسانه ای مصور و دستکاری و مونتاژ آن ها برخلاف واقعیت موجود، استفاده می کرد تا از این مطالب در شبکه الجزیره و سی ان ان به منظور خدشه وارد کردن به وجهه مصر در خارج و زیان وارد کردن به جایگاه سیاسی آن و القای واقعی بودن صحنه ها به افکار عمومی خارج از کشور، بهره برداری کند
این بیانیه در اشاره به گروه اخوان المسلمین افزود: متهمان که به "هسته ماریوت" اذعان کردند از این هتل در منطقه الزمالک به عنوان مقر برگزاری نشست ها به منظور انجام تظاهرات این گروه تروریستی و پخش آن استفاده می کردند.
براساس این بیانیه، شبکه الجزیره قطر از اعضای هسته ماریوت از طریق یک استرالیایی و یک انگلیسی درمقابل دریافت 200 دلار در روز برای تهیه گزارش هایی که به وجهه مصر آسیب می زند، حمایت مالی کرده است.
این بیانیه افزود: نیروهای امنیتی همراه این هسته، تعدادی دوربین و میکروفون و دستگاه های مونتاژ و رایانه و پخش مستقیم و مبالغی ارز خارجی و داخلی و اوراق را مصادره کردند.
یک منبع قضایی مصر گفت: هشام برکات دادستان کل مصر دستور بازداشت 15 روزه سه خبرنگار و تصویر بردار شبکه تلویزیونی الجزیره را در چارچوب تحقیقات کنونی از آن ها به اتهام نقض قوانین مصر صادر کرد.
شبکه الجزیره گفت: این خبرنگاران محمد عادل فهمی دارای تابعیت دوگانه مصری و کانادایی به عنوان رئیس دفتر شبکه انگلیسی زبان الجزیره در قاهره و "پیتر گریست" خبرنگار استرالیایی و "باهر محمد" است.
"محمد فوزی" تصویربرداری تلویزیونی نیز که روز یکشنبه (92.11.08) دستگیر شده بود صبح دوشنبه (92.11.09) این هفته آزاد شد.
ارتش مصر چند ماه پیش محمد مرسی رئیس جمهوری این کشور را که از اعضای گروه اخوان المسلمین مورد حمایت قطر است، از قدرت عزل کرد و دولت جدیدی را روی کار آورد.
قطر از گروه اخوان المسلمین بعد از رسیدن به قدرت در دو سال اخیر در مصر حمایت سیاسی و مالی و رسانه ای کرد.
در این میان، شبکه الجزیره قطر بازوی رسانه ای و تبلیغاتی مسئولان قطری به شمار می رود.
به گزارش خبرگزاری معا از العریش، انفجارهای شدیدی نیز در پی انفجار این خط لوله گاز نزدیک روستای بغداد در مرکز منطقه سینا صورت گرفت و ستونی از دود و آتش به هوا برخاست.
این درگیری ها زمانی روی داد که مسیحیان در حال دعا و نیایش به مناسبت سال نو میلادی بودند.
تظاهرکنندگان طرفدار "محمد مرسی"، رئیس جمهور برکنار شده مصر با ماموران پلیس مستقر در مقابل این کلیسا درگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره، پلیس مصر به منظور جلوگیری از حملات احتمالی شمار نیروهای خود را در اطراف کلیساها افزایش داد.
در حمله انتحاری که سال 2012 هم زمان با سال نو میلادی روی داد بیش از 20 نفر کشته شدند و اغلب قربانیان از مسیحیان قبطی بودند.
اسلام گرایان، قبطی ها را به حمایت از تصمیم ارتش برای برکناری محمد مرسی در سوم ژوئیه متهم می کنند.
دولت جدید مصر در اقدام جدید خود برای سرکوب اخوان المسلمین این گروه را « سازمان تروریستی » خوانده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی وی؛ "محمد غانم" درگفتگوی زنده با این شبکه ی تلویزیونی درباره ی اوضاع مصر گفت: ما می دانیم و تمام دنیا هم می داند که اخوان المسلمین یک گروه تروریستی نیست. دولت قبلی مصر یعنی قبل از آنکه این تبهکاران کنترل دولت را در دست گیرند و حاکمیت مردم را به سرقت ببرند، اذعان کرد که اخوان المسلمین هرگز در هیچ اقدام تروریستی نقش نداشت. اکنون کسانی که اراده و خواست مردم مصر را به سرقت بردند، برخلاف قانون اساسی اقدام می کنند و ما آنان را به عنوان حاکمان واقعی مصر نمی شناسیم. به همین علت است که کل مردم مصر، نه تنها دانشجویان و نه تنها اخوان المسلمین، بلکه کل مردم مصر کودتای شوم و خونین را رد می کنند. این کودتا نمی تواند باقی بماند بلکه این کودتا باید از بین برود و کشور به دمکراسی بازگردد. چیزی که ما امروز در مصر شاهدش هستیم ادامه ی انقلاب بیست و پنجم ژانویه ی سال 2011 است. در مصر تلاش می شود که با انقلاب واقعی مردم مقابله شود. در این تلاش از رسانه ها و ارتش و تفنگ و تانک استفاده می شود درحالیکه مردم مصر هرگز به حاکمیت نظامی باز نخواهند گشت. حتی وقتی که اکنون می گوئیم ارتش، منظور ما ارتش نیست چون ارتش مصر به مردم مصر تعلق دارد. مردم مصر حقوق و هزینه ی تسلیحات و ادوات نظامی ارتش را تامین می کنند.
محمد غانم افزود: اقدامی که در مصر صورت گرفت اقدام یک حاکمیت مضحک است که مردم را سرکوب می کند درحالیکه در قرن بیست و یکم چنین اقداماتی قابل پذیرش نیست.
وی درباره چشم انداز آشتی در مصر گفت: چگونه می توان از روند سیاسی صحبت کرد درحالیکه حدود پنج هزار نفر از مردم کشته شدند. حدود 40 هزار نفر بازداشت شدند، رسانه ها تعطیل شدند و رئیس جمهور واقعی و منتخب مصر ربوده شد و پارلمانی که به درستی انتخاب شده بود به سرقت برده شد.
نمی توان با کشتن دموکراسی، دموکراسی ایجاد کرد. این امر تناقض دارد و کارایی نخواهد داشت. موضوع اصلی این است که مردم مصر مخالف این اقدامات هستند. انگلیس تروریستی بودن اخوان المسلمین را نپذیرفت. آمریکا که معمار کودتای خونین بود نیز تروریستی بودن اخوان المسلمین را براساس منطق قبول نکرد. این افراد (حاکمان فعلی مصر) تلاش کردند تا برای باقی ماندن در قدرت دست به هر بهانه ای بزنند، این افراد می دانند که هیچ پایگاه مردمی ندارند و هرگز انتخاب نخواهند شد از این رو باید با تانک ها و تفنگ ها بیایند. اگر انتخابات آزاد درمصر برگزار شود این افراد هیچ بختی برای پیروزی ندارند.
"رفعت السعید"، رئیس سابق حزب التجمع مصر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در قاهره گفت که مصر در حال حاضر وارد جنگ سخت علیه تروریسم و خشونتی شده است که جماعت اخوان المسلمین مرتکب آن میشود، همچنانکه در برابر طرحهای صهیونیستی-آمریکایی برای تقسیم مصر و وارد کردن این کشور به موج جدید خشونتها و فراهم نمودن بهانهای برای دخالت بیگانگان در آن و همچنین به تحلیل بردن ارتش مصر و تواناییهای آن ایستاده است و رهبران مصر نسبت به توطئههایی که این کشور را احاطه کرده است، آگاهی کامل دارند.
وی افزود: ملت مصر نیز از طریق مشارکت در همه پرسی قانون اساسی در مبارزه با تروریسم نقش دارد و حضور آن ها در حوزههای انتخاباتی و دادن رأی مثبت به قانون اساسی، شکست تروریسم و گامی به جلو برای نابودی نهایی تروریسم است زیرا تروریستها تمایل دارند شادی مصریها در روز برگزاری همه پرسی قانون اساسی را که بهترین حادثه در تاریخ مصر نوین است، مکدر سازند در حالی که این قانون اساسی به مراتب بهتر از قانون اساسی اخوان المسلمین است که تنها به خاطر این جماعت تدوین شده بود.
رئیس سابق حزب التجمع همچنین درباره قرار دادن نام اخوان المسلمین در فهرست سازمانهای تروریستی نیز تصریح کرد: این تصمیم واقعا با تاخیر اتخاذ شد و "حازم الببلاوی" نخست وزیر مصر مدت زمان طولانی برای اتخاذ این تصمیم زمان صرف کرد و به اخوان المسلمین اجازه داد تا در این مدت در خیابانها مرتکب خشونت شوند بدون آنکه قانون با آنها مقابله کند و دلیل آن هم این بود که نخست وزیر به معرفی این گروه به عنوان یک گروه تروریستی بیتوجهی میکرد اما این حادثه اخیر المنصوره باعث شد که ببلاوی در برابر یک واقعیت یعنی ضرورت درج نام اخوان المسلمین در فهرست سازمانهای تروریستی قرار بگیرد.
پایگاه خبری «الیوم السابع» گزارش داد، در پی ادامه اعتراضات دانشجویی در دانشگاه الازهر نیروهای امنیتی مصری با حضور در برابر دانشگاه با دانشجویان درگیر شدند.
نیروهای امنیتی مصری برای پراکنده کردن دانشجویان از گاز اشک آور استفاده کردند و دانشجویان در مقابل این اقدام نیروهای امنیتی اقدام به روشن کردن آتش و استفاده از وسایل آتش بازی کردند.
در پی تصمیم دولت موقت مصر برای
قرار دادن گروه اخوان المسلمین در فهرست گروههای تروریستی، اعتراضات دانشجویی در
مصر تشدید شده است.
به این ترتیب عضویت در گروه
اخوان جرم به شمار آمده و تجمعهای اعتراضی این گروه ممنوع خواهد بود.
اخوان المسلمین ضمن محکوم کردن این اقدام تأکید کرد که اعتراضات این گروه و حامیانش ادامه پیدا خواهد کرد و از چهارچوب مسالمت آمیز خارج نخواهد شد.
از سوی دیگر شبکه خبری «المیادین» گزارش داد که یک بمب دستساز در مسیر بین المللی رفح و العریش در شمال سینا منفجر شده است؛ هنوز جزئیات این حادثه منتشر نشده است.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
آفران: تحولات مصر (69) |
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |