تحولات آفریقای غیر عربی
واقعه مهم ساحل عاج از تاریخ 9/10/92 الی 16/10/92
· "الحسن واتارا" رئیس جمهور ساحل عاج سه شنبه (10/10/92) از آزادی موقتی برخی از زندانیان سیاسی این کشور خبر داد و اعلام کرد بازگشت ساحل عاجی هایی که به خارج پناهنده شده اند تسریع خواهد شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از آبیجان، الحسن واتارا در سخنرانی رادیو تلویزیونی خود به مناسبت سال نوی مسیحی گفت از وزیر دادگستری خواسته است با هدف تحکیم یکپارچگی ملی، موضوع آزادی موقت برخی از افراد را که در بحران بعد از انتخابات در فاصله زمانی دسامبر 2010م (آذر ماه 1389ه.ش) و آوریل 2011م (فروردین ماه 1380ه.ش) بازداشت شده اند بررسی کند. دستگاه قضایی ساحل عاج اوایل ماه اوت (مرداد ماه) "میشل باگبو" پسر "لوران باگبو" رئیس جمهور سابق، "پاسکال آفی انگوسان" رهبر سابق حزب حاکم و "جاستین کوآ" مسئول جوانان حزب مردمی ساحل عاج و حدود ده تن از کارکنان ارشد این حزب را به طور موقت آزاد کرد. واتارا افزود: ما باید قاطعانه رفتارهایی را که فضای صلح و همبستگی ملی را به خطر می اندازد کنار بگذاریم. وی در ادامه مخالفان را به گفتگو دعوت کرد. ده ها تن از هواداران "لوران باگبو" رئیس جمهور پیشین ساحل عاج در ارتباط با بحران بعد از انتخابات سال 2010م (1389ه.ش) این کشور زندانی شده اند. مخالفان و سازمان های غیر دولتی بین المللی این طرز برخورد برندگان انتخابات را محکوم کرده اند به ویژه که هیچ یک از شخصیت های نزدیک به جناح واتارا هرگز تحت پیگرد قرار نگرفته اند در حالی که برخی حامیان دولت فعلی مظنون به جنایت در دوران بعد از انتخابات هستند. لوران باگبو هم اینک در لاهه هلند زندانی است و در انتظار محاکمه اش در دیوان جزایی بین المللی به اتهام جنایت علیه بشریت است. "سیمون باگبو" همسر رئیس جمهور سابق که هم اینک در شمال ساحل عاج زندانی است و چارلز بله گوده وزیر سابق جوانان نیز هر دو به جنایت علیه بشریت متهم هستند و دیوان جزایی بین المللی خواستار استرداد آن ها به این دادگاه شده است. واتارا متعهد شده است سیاست بازگشت داوطلبانه پناهندگان ساحل عاجی را تقویت کند. 29 نظامی نزدیک به باگبو که به کشورهای همسایه پناهنده شده بودند اخیراً در حالی به ساحل عاج بازگشتند که دولت برای برخی از آن ها تا تاریخ 30 نوامبر ضرب الاجل تعیین کرده بود.
واقعه مهم نیجریه از تاریخ 9/10/92 الی 16/10/92
نیروهای امنیتی نیجریه با حملات هوایی و زمینی ۵۶ نیروی شبهنظامی وابسته به گروه بوکوحرام را کشتند. نیروهای امنیتی نیجریه از کشته شدن 56 شبه نظامی بوکوحرام در حملات هوایی و زمین خود خبر دادند. یک سخنگوی ارتش نیجریه در منطقه گفت که دو سرباز ارتش نیز در این درگیریها مجروح شدند. طی ماههای گذشته نیروهای دولتی نیجریه چندین عملیات را علیه شورشیان بوکوحرام در شمال نیجریه انجام دادهاند که به کشته شدن حدود هزار تن منجر شده است. بر اساس آماری که سازمان ملل متحد منتشر کرد در درگیریهای شدید میان ارتش و شورشیان بوکوحرام در شمال شرق نیجریه بیش از 37 هزار غیر نظامی مجبور شدهاند این مناطق را ترک کنند.
واقعه مهم نیجر از تاریخ 9/10/92 الی 16/10/92
· "ˈژان-ایو لودریان"، وزیر دفاع فرانسه روز چهارشنبه (11/10/92) از نیروهای فرانسوی مستقر در کشور آفریقایی نیجر بازدید کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، وی بلافاصله پس از ورود به نیامی، پایتخت نیجر؛ به پایگاه نظامیان فرانسوی رفت و از امکانات و تأسیسات این پایگاه دیدن کرد. براساس این گزارش فرماندهان این پایگاه توضیحات لازم را درباره تدابیر نظامی فرانسه در نیجر به ژان-ایو لودریان ارایه کردند. نیروهای فرانسوی از ژانویه 2013 میلادی (دی ماه 1392ه.ش) با هدف مقابله با آنچه که پاریس تروریست ها توصیف می کند، در این منطقه مستقر هستند. وزارت دفاع فرانسه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: ˈژان-ایو لودریان وزیر دفاع فرانسه چهارشنبه اول ژانویه 2014 میلادی (11/10/92) در سفر خود به نیجر از تأسیسات پایگاه نظامی فرانسه در این کشور که قرار است عملا ماه ژانویه (دی ماه) آغاز به کار کند، مطمئن شد. در این بیانیه آمده است: ورود نخستین سامانه هواپیماهای بدون سرنشین از اولویت های امور اطلاعاتی در وزارت دفاع فرانسه است. براساس این بیانیه، هدف از حضور هواپیماهای بدون سرنشین فرانسوی در منطقه ساحل آفریقا جبران فقدان وجود این گونه هواپیماها در خارج از فرانسه است. در این بیانیه آمده است: فرانسه به این ترتیب به شکل چشمگیری توانمندی های اطلاعاتی خود را در خاک وسیع آفریقا تکمیل کرده و این پهپادها به ویژه برای نظارت بر مناطق و دستیابی به اطلاعات ضد تروریستی مورد استفاده قرار می گیرند. لودریان در جریان بازدیدش از این پایگاه از دو پهپاد ریپر که در ارتفاع متوسط و مسافت طولانی پرواز می کنند و به نیروی هوایی فرانسه تحویل داده شده است، بازدید کرد. وزیر دفاع فرانسه قرار است شامگاه چهارشنبه (11/10/92) نیامی را به مقصد چاد ترک کند و فردا پنجشنبه راهی بانگی، پایتخت آفریقای مرکزی خواهد شد.
وقایع مهم جمهوری دموکراتیک کنگو از تاریخ 9/10/92 الی 16/10/92
· در تیراندازی بین نیروهای امنیتی و هواداران یک کشیش و نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال 2006م (1385ه.ش) جمهوری دموکراتیک کنگو بیش از 100 تن کشته شدند. خبرگزاری فرانسه گزارش داد، شاهدان سه شنبه (10/10/92) اعلام کردند : در تیراندازی های دوشنبه (92.10.09) بین نیروهای امنیتی و هواداران "پل ژوزف موکونگوبیلا" یک کشیش و نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال 2006م (1385ه.ش) جمهوری دموکراتیک کنگو در شهر لوبومباشی، دومین شهر مهم این کشور دست کم 40 تن کشته شدند. یک شاهد که خواست نامش فاش نشود به خبرگزاری فرانسه گفت: حدود 40 جسد در کامیون های گارد ریاست جمهوری (که مسئولیت حفاظت از جوزف کابیلا رئیس جمهور جمهوری دموکراتیک کنگو را بر عهده دارد) دیدم که در حال انتقال به سردخانه بیمارستان بود همه آن ها لباس غیرنظامی به تن داشتند و تشخیص این که آیا آن ها از طرفداران کشیش بودند یا از مردم عادی، دشوار است. این شاهد گفت: در تیراندازی هایی که در اطراف محل اقامت این کشیش روی داد ، چند تن از نیروهای گارد ریاست جمهوری کشته شدند و در این درگیری ها بخشی از خانه کشیش تخریب و کلیسایش کاملا ویران شد. کمی پس از گروگانگیری در تلویزیون دولتی ، صدای تیراندازی در فرودگاه بین المللی کینشازا و یک مقر نظامی شنیده شد که در جریان آن نزدیک به هفتاد تن از مهاجمان کشته شدند. همچنین در شهرهای لوبومباشی و کولوِزی، در جنوب شرقی این کشور صدای تیراندازی شنیده شد. در شهر کیندو، در شرق جمهوری دموکراتیک کنگو نیز فرودگاه این شهر هدف تیراندازی هایی قرار گرفته بود. کشیش "پل ژوزف موکونگوبیلا"، رهبری مذهبی در جمهوری دموکراتیک کنگو است که خود را «پیامبر خدا» می خواند و نفوذ روآندا را بر دولت جوزف کابیلا محکوم می کند. نیروهای ارتش جمهوری دموکراتیک کنگو روز دوشنبه (09/10/92) همه حملات آن ها را به عقب راندند. "لامبرت ماند" سخنگوی دولت جمهوری دموکراتیک کنگو نیز سهشنبه (10/10/92) اعلام کرد حدود 100 نفر در خشونتهای دیروز کشته شدند.
· درباره حادثه خونین کینشازا، پایتخت جمهوری دموکراتیک کنگو، روایت هایی مختلفی وجود دارد که آن را مبهم کرده است. شبکه خبری فرانسه 24 در گزارشی درباره درگیری های خشونت آمیز در جمهوری دموکراتیک کنگو اعلام کرد ژوزف کابیلا صبح روز سه شنبه (10/10/92) بعد از آرام شدن اوضاع، وارد کینشازا پایتخت این کشور شد. اوضاع در این شهر روز دوشنبه (09/10/92) خونین بود. تصاویر گروگان گیری به طور مستقیم از تلویزیون دولتی این کشور پخش شد. در این روز تیراندازی هایی نیز در فرودگاه کینشازا رخ داد. مقامات جمهوری دموکراتیک کنگو می گویند در نتیجه این درگیری ها تاکنون 103 نفر کشته شده اند. "آرمل شاریه" کارشناس مسائل آفریقا در این باره می گوید: 95 نفر از کشته شدگان مهاجمان تروریست و هشت نفر نیز از اعضای ارتش جمهوری دموکراتیک کنگو هستند. این کارشناس افزود البته این آماری است که مقامات کنگویی ارائه کرده اند که درباره درستی و نادرستی آن شک و تردید وجود دارد. زیرا اوضاع آن چنان در این کشور پیچیده است که ارائه آمار دقیقی از کشته ها و زخمی های این درگیری ها امکان پذیر نیست. وی درباره عامل این کشتار یعنی "ژوزف موکونگوبیلا موتومبو"، کشیش کنگویی که در گذشته نامزد انتخابات ریاست جمهوری بود و مسئولیت این حمله را نیزبرعهده گرفته است گفت: بر اساس اظهارات این کشیش که روز گذشته با بخش اخبار آفریقایی این شبکه خبری گفتگو کرد، وی هیچ نقشی در این عملیات نداشته است .به گفته وی، نیروهای پلیس و ارتش به افرادش که می خواستند نامه سرگشاده ای او را تسلیم رادیو و تلویزیون کنند حمله کردند.وی در این مصاحبه انتقاد کرد که عناصری از رواندا به صفوف پلیس وارتش جمهوری دموکراتیک کنگو نفوذ کرده اند. این انتقاد در حالی مطرح می شود که رئیس پلیس جمهوری دموکراتیک کنگو، فردی از شرق این کشور است. این امکان نیز وجود دارد که این کشیش مجبور شده باشد در مواجهه با حمله نیروهای پلیس و ارتش مقاومت کرده باشد. این کارشناس مسائل آفریقا درباره فرار یا تبعید ژوزف موکونگوبیلا موتومبو نیز گفت: در روزهای اخیر به سوی محل اقامت این کشیش تیراندازی شده بود و یکی از کلیساهایش نیز کاملا نابود شده بود و پیروانش هم همواره مورد حمله قرار می گیرند.در نتیجه تبعید و فرار به خارج در شرایط کنونی تنها راه پیش روی وی بوده است.
· ماموریت سازمان ملل متحد برای ایجاد ثبات در جمهوری دموکراتیک کنگو، موسوم به مونوسکو روز سه شنبه (10/10/92) حملات روز دوشنبه (09/10/92) در این کشور را به شدت محکوم کرد. مونوسکو در بیانیه ای اعلام کرد "مارتین کوبلر"، فرمانده مونوسکو حملاتی را که روز گذشته شهرهای کینشازا، پایتخت و شهر لوبومباشی را هدف گرفتند، به شدت محکوم کرد. این بیانیه افزود کوبلر حملات همزمان و غیر قابل قبول مردان مسلح علیه پایگاه های راهبردی جمهوری دموکراتیک کنگو را به شدت محکوم می کند.
· "ژوزف کابیلا"، رئیس جمهور دموکراتیک کنگو روز سه شنبه (92.10.10) یک روز بعد از حملات هم زمان در این کشور مردم را به مقاومت همه جانبه دعوت کرد. کابیلا در سخنرانی خود در پایان سال 2013 گفت: این حوادث بار دیگر ضرورت مقاومت همه جانبه زنان و مردان کنگویی را نشان داد. پیروزی نیروهای مسلح ما در حوادث اندوهبار پایتخت و شهر لوبومباشی در 30 دسامبر 2013م (07/10/92) به ما اجازه نمی دهد دست روی دست بگذاریم.
· تلویزیون اس ای بی سی آفریقای جنوبی روز جمعه (13/10/92) در گزارشی از کینشازا پایتخت جمهوری دمکراتیک کنگو از قتل فرمانده ارتش و سه نظامی همراه او در یک حمله کمین شورشیان این کشور خبر داد. براساس این گزارش، گروه شورشی اوگاندایی موسوم به شورشیان "ام-23 " فعال در کنگو (کینشارا) عصر پنج شنبه (12/10/92) سرهنگ "ˈممادو اندالا" فرمانده ارتش این کشور را در یک حمله کمین به خودروی حامل آن در روستای ˈماویویˈ در استان شمالی ˈ کیووˈ این کشور، از پای درآوردند. "لامبرت منده"ˈ سخنگوی دولت کینشازا همچنین از کشته شدن راننده و دو سرباز همراه اندالا در این حمله کمین خبر داد و افزود: این فرمانده جسور که مردم کنگو از او به عنوان قهرمان ملی یاد می کنند، همواره بدون محافظ در سطح کشور تردد می کرد. دولت کینشازا روز جمعه (13/10/92) در یک بیانیه تلویزیونی اعلام کرد که شورشیان ˈای دی اف-نالوˈ معروف به ˈام-23ˈ که طی چند ماه گذشته مانعی بزرگی بر سرراه ماموریت صلحبانی 21 هزار نیروی سازمان ملل در این کشور بودند با کشتن ˈاندالاˈ کینشازا را با یک چالش جدی سیاسی و نظامی مواجه ساختند.
وقایع مهم جمهوری آفریقای مرکزی از تاریخ 9/10/92 الی 16/10/92
· صدها آواره جمهوری آفریقای مرکزی دراعتراض به شرایط بد اردوگاه ها باند فرودگاه بانگی پایتخت این کشور را مسدود کردند. صدها آواره جمهوری آفریقای مرکزی در اعتراض به کمبود مواد غذایی و نامناسب بودن شرایط زندگی در اردوگاه ها با بستن باند فرودگاه بانگی پایتخت این کشور پرواز هواپیماها را متوقف کردند. صدهزار نفر از مردم جمهوری آفریقای مرکزی براثر خشونت های اخیر در این کشور آواره شده اند. "ایگور کاندام" یکی از آوارگان گفت: ما مردم جمهوری آفریقای مرکزی دچار رنج زیادی شده ایم. تقریبا یک ماه را بدون هیچ راه حلی در اینجا زندگی کردیم و به همین جهت باند فرودگاه را بستیم.
· خبرگزاری قاره آفریقا ˈپن افریکنˈ روز پنجشنبه (12/10/92) در گزارشی از بانگی پایتخت جمهوری آفریقای مرکزی از کشته شدن سه تن و زخمی شدن 16 نفر دیگر در درگیری امروزمسلمانان و مسیحیان این کشور خبر داد. این درگیری ها که در شمال بانگی میان دو قومیت بزرگ مسیحی ومسلمان این کشور رخ داد، روز (12/10/92) با نارنجک افکنی آن ها به سوی منازل یکدیگر ادامه یافت. این گزارش حاکی است که به رغم تلاش نیروهای پاسدار صلح فرانسوی و آفریقایی (میسکا) مستقر دراین کشور برای جلوگیری از تشدید درگیری ها میان شورشیان مسلمان سلکا و شبه نظامیان مسیحی، این درگیری ها امروز تلفاتی در بر داشت. ساکنان شمال بانگی به رسانه های منطقه ای گفتند که نیروهای سلکا که قدرت را از مارس گذشته در کشور به دست گرفتن، ازصبح روز (12/10/92) در لباس غیرنظامی به سمت خانه های مسیحیان نارنجک اندازی کرده و آن ها را به آتش کشیدند ولی درمقابل با مقابله به مثل جوانان مسیحی روبرو شدند. این گزارش به نقل از "ˈاریستید ینگا" از مسئولان شمال بانگی آورده است که مسلمانان نیمه شب گذشته، چهارشنبه (11/10/92) به سوی منازل مسیحیان حمله ور شده و آن ها را به آتش کشیدند و آن ها حتی صبح روز پنج شنبه (12/10/92) نیز تیراندازی ها و نارنجک اندازی های پراکنده ای را به سوی مسیحیان و منازلشان انجام دادند.
· سامانه خبر سراسری آفریقا ˈآل افریکاˈ روز یک شنبه (12/10/92) در گزارشی از بانگی پایتخت آفریقای مرکزی از خروج اتباع چند کشور آفریقای از جمله نیجریه؛ نیجر، چاد، سنگال و مالی از این کشور به سبب تشدید ناآرامی های آن خبر داد. براساس این گزارش، با وجود تشدید ناآرامی های خشونت بار در آفریقای مرکزی و پناه آوردن اتباع نیجریه ای ساکن دراین کشور به سفارت ابوجا در بانگی، دولت نیجریه تا روز یک شنبه (15/10/92) 365 تن از اتباع خود را از آن کشور خارج ساخته است. این گزارش به نقل از "ˈالحسن نوهو" معاون مدیر آژانس مدیریت امور غیر مترقبه نیجریه آورده است که با وجود این که تاکنون دو فرورند هواپیمای نیجریه ای بخشی از اتباع آن کشور را از بانگی خارج کرد، ولی طی پنج تا شش روز آینده همه تقریبا 30 هزار شهروندان نیجریه ای که در آفریقای مرکزی در معرض خطر هستند به کشورشان بازگردانده خواهند شد. دولت چاد نیز که برخی از اتباعش به عنوان نیروهای پاسدار صلح سازمان ملل در کنار نیروهای فرانسه و اتحادیه آفریقا در بانگی می جنگند نیز روز شنبه (14/10/92) از دیگر کشورهای آفریقایی خواست تا برای خروج اتباع چاد از بانگی به آن کشور کمک کنند. اما خود چاد طی روزهای اخیر با چند پرواز فوق العاده حدود 12 هزار تن از اتباع خود را از جمهوری آفریقای جنوبی خارج کرد زیرا مسیحیان این جمهوری، اتباع چاد را به حمایت از شورشیان متهم می کنند. همچنین وخامت اوضاع و بالا گرفتن خشونت ها در جمهوری آفریقای مرکزی باعث شد که کشورهای مالی، سنگال و نیجر نیز اقدام به خارج کردن اتباع خود از این کشور کنند. دولت مالی با اجاره کردن دو پرواز، حدود 500 تن از اتباع خود را روز یکشنبه (15/10/92) از جمهوری آفریقای مرکزی خارج کرد. بـه گـزارش خبرگـزاری رویترز از بانگی، "ماهامین بابی" سخنگوی دولت مالی در این باره گفت که اغلب کشورها تصمیم گرفته اند طی اقدامی پیشگیرانه، اتباع خود را از جمهوری آفریقای مرکزی خارج کنند. مقامات نیجر نیز 150 تن از اتباع این کشور را از جمهوری آفریقای مرکزی خارج کردند. سنگال نیز طی هفته جاری بیش از 200 تبعه خود را از جمهوری آفریقای جنوبی خارج کرد.
· یک نظرسنجی جدید در فرانسه مشخص کرد که حمایت های عمومی از مداخله نظامی این کشور در جمهوری آفریقای مرکزی از زمان استقرار نیروهای فرانسوی در این کشور آفریقایی به سرعت رو به کاهش است. به گزارش خبرگزاری رویترز از پاریس، براساس این نظرسنجی که موسسه ایفوپ روز شنبه (14/10/92) منتشر کرد تنها 41 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی از مداخله نظامی فرانسه در جمهوری آفریقای مرکزی حمایت کرده اند و این در حالی است که این آمار کمتر از 51 درصدی است که پس از استقرار یک هزار و 600 نیروی فرانسه در این کشور آفریقایی ثبت شده بود. این آمار نشان می دهد که حمایت های عمومی از استقرار نیروهای فرانسوی در این کشور آفریقایی کاهش چشمگیری داشته است. فرانسه با هدف کاهش تنش ها و درگیری ها در جمهوری آفریقایی مرکزی پیشتر به این کشور نیروهایی اعزام کرده بود. استقرار نیروهای فرانسوی و حدود چهار هزار نیروی اتحادیه آفریقایی تاثیر کمی در مهار خشونت ها و درگیری های فرقه ای در جمهوری آفریقای مرکزی داشته است. همچنین سازمان ملل اعلام کرده است که درگیری و خشونت ها در جمهوری آفریقای مرکزی منجر به آواره شدن حدود یک میلیون تن از شهروندان این کشور شده است.
· وخامت اوضاع و بالا گرفتن خشونتها در جمهوری آفریقای مرکزی باعث شد کشورهای مالی و نیجر اقدام به خارج کردن اتباع خود از این کشور کنند. دولت مالی با اجاره کردن دو پرواز، حدود 500 تن از اتباع خود را روز یکشنبه از جمهوری آفریقای مرکزی خارج کرد. مقامات نیجر نیز 150 تن از اتباع این کشور را از جمهوری آفریقای جنوبی خارج کردند. بـه گـزارش خبرگـزاری رویترز از بانگی، "ماهامین بابی" سخنگوی دولت مالی در این باره گفت: «من نمی توانم بگویم آیا هیچ حادثه خشونت آمیزی علیه اتباع مالی رخ داده است یا نه، اما اغلب کشورها تصمیم گرفته اند طی اقدامی پیشگیرانه، اتباع خود را از جمهوری آفریقای جنوبی خارج کنند.» چاد طی روزهای اخیر با چند پرواز فوق العاده حدود 12 هزار تن از اتباع خود را از جمهوری آفریقای جنوبی خارج کرد. مسیحیان این جمهوری، اتباع چاد را به حمایت از شورشیان متهم می کنند. سنگال نیز طی هفته کنونی بیش از 200 تبعه خود را از جمهوری آفریقای جنوبی خارج کرد. طی درگیری های اخیر در جمهوری آفریقای مرکزی که از ماه دسامبر آغاز شد، بیش از یکهزار تن کشته شدند. بر اساس اعلام سازمان ملل، این درگیری ها همچنین به آواره شدن بیش از 900 هزار تن منتهی شده است.
واقعه مهم کامرون از تاریخ 9/10/92 الی 16/10/92
· وزیر امورخارجه فرانسه شامگاه سه شنبه (10/10/92) از آزادی کشیش فرانسوی به گروگان گرفته شده در کامرون خبر داد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، "لوران فابیوس"ˈ برای آزادی "ژرژ واندنبوش" کشیش فرانسوی که اواسط ماه نوامبر (آبان ماه) در جمهوری کامرون ربوده شد، به یائونده (پایتخت جمهوری کامرون) رفته است. وی در محل اقامت سفیر فرانسه در یائونده با ژرژ واندنبوش دیدار کرد. فابیوس در عین حال گفت که در قبال آزادی این کیشش فرانسوی هیچ پولی (به گروگانگیران) پرداخت نشده است. وی افزود: رییس جمهوری کامرون در آزادی این گروگان فرانسوی نقش فعالی ایفا کرده است. "ژرژ واندنبوش" 42 ساله، ماه نوامبر (آبان ماه) در نزدیکی شهر کوزا در شمال کامرون ربوده شد. کوزا همان منطقه ای است که اعضای خانواده فرانسوی "ˈمولن فورنیه"ˈ نیز در ماه فوریه به گروگان گرفته و دو ماه بعد از آن آزاد شدند. این کشیش فرانسوی حدود دو سال برای کمک به پناهجویان نیجریایی در شمال کامرون فعالیت می کرد. مقام های فرانسوی پیشتر اعلام کرده بودند که به احتمال زیاد گروه افراطی ˈبوکو حرامˈ، واندنبوش را ربوده اند.
واقعه مهم سومالی از تاریخ 9/10/92 الی 16/10/92
· تلویزیون اس ای بی سی آفریقای جنوبی روز پنجشنبه (12/10/92) در گزارشی فوری از موگادیشو پایتخت سومالی ازانجام یک عملیات انتحاری دیگر پس از سه انفجار دیروز چهارشنبه (11/10/92)، در نزدیکی مقر سازمان ملل در این شهر خبر داد. به گزارش تلویزیونˈاس ای بی سیˈپس از سه انفجار روز چهارشنبه (11/10/92) که در نزدیکی هتل الجزیره موگادیشو به وقوع پیوسته بود،11کشته و 17زخمی نیز برجا گذاشت و امروز نیز یک انفجار انتحاری دیگر در نزدیکی دفتر سازمان ملل در این منطقه شهری رخ داد که هنوز از آمار تلفات و زخمی های آن خبری منتشر نشد. یادآوری می شود از آن جایی که این چند انفجار موگادیشو در یکی از امن ترین مکان های این شهراتفاق افتاده است که محل زندگی و تردد مقامات این کشور نیزبه شمار می رود، بنابر این چنین حوادثی بیانگرعمق مشکلات امنیتی دولت "ˈحسن شیخ محمود"ˈ رئیس جمهوری این کشور داشت. گزارش ها حاکی است که دو بمب اول بلافاصله پس از یکدیگر در نزدیکی هتل الجزیره منفجر شده و به دنبال آن صدای شلیک رگبار نیروهای امنیتی سومالی شنیده شده است. همچنین درحدود یک ساعت پس از آن دو انفجار، سومین بمب نیز در داخل یک خودرو که توسط نیروهای امنیتی تحت تجسس قرار داشت، منفجر شد. یادآوری می شود گرچه همواره گروه تروریستی ˈالشبابˈ وابسته به القاعده مسئولیت چنین اقدامات تروریستی را در این کشور و یا کشورهای همسایه به عهده می گرفت، ولی تا کنون هیچ شخص یا گروهی مسئولیت این حملات به عهده نگرفته است.
واقعه مهم کنیا از تاریخ 9/10/92 الی 16/10/92
· پلیس کنیا اعلام کرد که بر اثر پرتاب نارنجک به داخل رستورانی در یک منطقه تفریحی ساحلی این کشور 10 نفر زخمی شدند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از مومباسا در روز پنج شنبه (12/10/92)، "جک ایکاکورو" یکی از مقامات پلیس محلی در شهر ساحلیˈدیانیˈ در جنوب مومباسا گفت: هنوز نمی دانیم از چه نوع ماده انفجاری در این حادثه استفاده شده است اما یک افسر پلیس حاضر در صحنه که خواست نامش فاش نشود می گوید همه خصوصیات انفجار نارنجک در محل حادثه دیده می شود. وی افزود : حمله کنندگان با یک دستگاه موتورسیکلت به محل نزدیک شدند و بعد از پرتاب نارنجک به سرعت صحنه را ترک کردند. تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است. این حمله که در ادامه حملات پیشین نارنجکی صورت می گیرد مناطق محبوب گردشگران خارجی را هدف قرار داد.
واقعه مهم تانزانیا از تاریخ از تاریخ 9/10/92 الی 16/10/92
· دولت افریقای جنوبی روز پنجشنبه (12/10/92) از مرگ "ویلیام امگیموا"ˈ وزیر دارایی تانزانیا در بیمارستانی در پرتوریا خبر داد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از ژوهانسبورگ، وزارت خزانه داری افریقای جنوبی در بیانیه ای گفت : وی پس از آن که به دلیل یک بیماری نامبرده نشده در بیمارستان تحت مداوا قرار گرفت در روز سال نوی میلادی در گذشت . امگیوا رهبری حرکت سریع فزاینده تانزانیا را برای سرمایه گذاری در بازارهای بورس جهان با هدف مقابله با فقر به عهده داشت. امگیوا در ماه جاری 64 ساله می شد. براساس زندگینامه پارلمانی اش ، وی یک کارشناس خبره بانک ملی بازرگانی تانزانیا بود که در آن از سمت یک حسابدار تا مدیر ارتفاء یافت . وی در سال 2010م (1389ه.ش) به عنوان نماینده مجلس انتخاب و در سال 2012م (1391ه.ش) در سمت وزیر دارایی منصوب شد. "پراوین گوردهان" همتای امگیموا در افریقای جنوبی در بیانیه ای از وی به عنوان شخصی یاد کردکه ˈ مشتاقانه بر اهمیت کشورهای افریقایی برای تقویت اقتصادیشان به منظور تضمین ثبات و جذب سرمایه ˈ ارج نهاده است . براساس گزارش صندوق بین المللی پول ، انتظار می رود اقتصاد تانزانیا با 48 میلیون نفر جمعیت طی سال جاری رشد 2/7 درصدی داشته باشد.
واقعه مهم جمهوری ماداگاسکار از تاریخ 9/10/92 الی 16/10/92
· پایگاه خبری ˈماداگاسکار نیوزˈ ماداگاسکار روز یک شنبه (15/10/92) اعلام کرد که حزب بازنده انتخابات ریاست جمهوری این کشور تهدید کرد در صورتی که دادگاه ویژه انتخابات پیروزی نامزد مورد حمایت آن حزب را نپذیرد، هوادارانش را به خیابان ها خواهد کشاند. براساس این گزارش، پس از آن که روز جمعه (13/10/92) کمیسیون انتخابات ماداگاسکار "ˈهری راخائونا ریمامپیانینا" نامزد مورد حملات دولت فعلی را با 53/50 درصد آرا، پیروز انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد، حزب وابسته به "ˈمارک راوالومانانا" رئیس جمهوری سابق روز شنبه (14/10/92) تهدید کرد در صورت پذیرفته نشدن پیروزی دکتر "ˈرابینسون ژان لویی"ˈ نامزد مورد حمایتش از سوی دادگاه ویژه انتخابات، هواداران خود را به برپایی تظاهرات فراخواهد خواند. از یک سو "رولان راواتومانگا" رهبر حزب وابسته به راوالومانانا در نشستی حزبی از مسئولان دادگاه ویژه انتخابات خواست از اتخاذ تصمیم حماقت بار پرهیز کرده و مردم را فریب ندهند، چراکه قربانی خشم مردم خواهند شد. از سوی دیگر ژان لویی نیز با توصیف انتخابات 29 آذر به یک نمایش سیاسی آلوده به تقلب، مدعی شد که با به دست آوردن 53 درصد آرا در انتخابات ریاست جمهوری این دوره و پیروزی در دور اول آن در مهرماه گذشته، او پیروز قطعی انتخابات است. گرچه اعلام نتایج این انتخابات در روز جمعه گذشته (13/10/92) و پیروزی "راخائونا ریمامپیانینا" چند روز آرامش نسبی را پس از پنج سال بی ثباتی سیاسی در آن کشور حاکم کرده بود، اما موضع گیری بازندگان انتخابات روند به سویی دیگر می برد. مردم این کشور 29 آذر پای صندوق های رای رفته بودند تا یکی از این دو به عنوان رییس جمهوری و 151 نماینده پارلمان را برای یک دوره پنج ساله انتخاب کنند. یادآوری می شود راخائونا ریمامپیانینا از منافع "ˈآندری راجوئلینا" شهردار سابق آنتاناناریوو (پایتخت) که راوالومانانا را کنار زد و خود بی آن که انتخاباتی برگزار شود قدرت را برای چهار سال در دست گرفت، حمایت می کند. در ضمن راجوئلینا و راوالومانانا خود تحت فشار جامعه بین الملل و از بین آنکه مبادا حضور آن ها خشونت سیاسی را در کشور دوباره زنده کند، برای انتخابات نامزد نشده بودند. اگرچه نامزدهای مختلف جناح راجوئلینا در دور اول بیش از 50 درصد آرا را کسب کرده بودند، اما همه آنها از هوداران خود نخواستند که به راخائونا ریمامپیانینا رأی بدهند. یادآوری می شود که "ماریا مونیز دو اورکوئیزا" رئیس هیئت ناظران اتحادیه اروپا در ماداگاسکار یک شنبه گذشته (08/10/92) اعلام کرد که انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی ماداگاسکار ˈآزادˈ، ˈمعتبرˈ و دموکراتیک بود. وی ضمن اعلام این خبر افزود: این ارزیابی ناظران تا آن روز/یک شنبه (08/10/92) معتبر است و تا زمانی که نتیجه این انتخابات اعلام عمومی نشود نمی توان بر صحت این انتخابات مهر تایید نهایی زد. رییس کمیسیون انتخابات ماداگاسکار گفت راخائونا ریمامپیانینای 55 ساله که قبلا وزارت دارایی دولت انتقالی را بر عهده داشت با 53/50 درصد از آراء در برابر ژان لویی با 44/49 درصد از آراء، پیروز شد. یادآوری می شود خبرگزاری فرانسه، میزان مشارکت مردم در دور دوم این انتخابات را 50/76 درصد اعلام کرد در حالی که در دور نخست این انتخابات که ماه اکتبر برگزار شده بود بیش از 61 درصد مردم در آن شرکت کرده بودند. گرچه ژان لویی نامزد شکست خورده این انتخابات فورا به نتایج اعلام شده واکنش نشان نداد، ولی وی روز سه شنبه گذشته بیش از 100 مورد شکایت درباره تخلفات انتخاباتی به کمیسیون انتخابات این کشور تسلیم کرد و لغو این انتخابات را خواستار شد. بنابراین، دادگاه انتخابات 15 روز فرصت دارد نتیجه این رای گیری را به صورت رسمی تایید و نام رئیس جمهوری آینده ماداگاسکار را اعلام کند.
واقعه مهم آفریقای جنوبی از تاریخ 9/10/92 الی 16/10/92
تلویزیون آفریقای جنوبی (اس ای بی سی) روز یک شنبه (15/10/92) به نقل از مقامات امنیتی آن کشور از پیشرفت قابل توجه در روند قتل یک مقام امنیتی روآندا در کلانشهر ژوهانسبورگ خبر داد. این گزارش به نقل از "ˈپل رامالوکو" سخنگوی یگان ویژه مسئول تحقیق درباره قتل "ˈپاتریک کارگیا"ˈ آورده است که گرچه تاکنون شخص خاصی در رابطه با این قتل مهم دستگیر نشده است، ولی نیروهای تحقیق و تجسس پلیس به نتیجه کار خود اطمینان داشته و اعلام می کنند که تا روز یک شنبه (15/10/92) به پیشرفت های قابل توجهی در این خصوص دست یافته اند. براساس این گزارش، پلیس آفریقای جنوبی اول ژانویه (پنج شنبه (12/10/92)) جسد پاتریک کارگیا رییس سابق دستگاه اطلاعات خارجی رواندا را پس از قتلش برروی تخت در برج هتل میکلانژ در منطقه ˈ سنتنˈ بزرگترین مرکز تجاری قاره آفریقا در ژوهانسبورگ کشف کرد. این گزارش حاکی است که کاریگیا 53 ساله که یکی ازمخالفان "ˈپل کاگامه" رییس جمهور فعلی رواندا بود از 2007م (1386ه.ش) به صورت تبعید در آفریقای جنوبی به سر می برده است، چرا که وی در همان ایام یکبار کاگامه را دیکتاتوری توصیف کرده بود که از کشتار ناراضیان رواندایی در خارج از کشور دست بر نمی دارد. براساس این گزارش، حزب کنگره ملی رواندا (آر ان سی) که کاریگیا از اعضای بنیانگذار آن بود، امروز با صدور بیانیه ای دولت کاگامه را به دست داشتن در قتل یکی از اعضای اصلی خود متهم کرد. کاگامه از سال 2000م (1379ه.ش) رییس جمهور کشورش است و بیش از سه هزار و500 شهروند این کشور امروزه بصورت پناهنده در آفریقای جنوبی بسر می برند. از طرفی برخی از نزدیکان قربانی نیز خواهر زاده و یا یکی از دوستان مقتول را مسوول این قتل معرفی می کنند که سخنگوی پلیس آفریقای جنوبی در این خصوص نیز گفت که گرچه تاکنون کاری به افراد مظنون معرفی شده نداشتیم، ولی چنانچه شرایط اقتضا کند تحقیقات را به سمت آنها نیز خواهیم کشاند.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
آفران: تحولات آفریقای غیر عربی (69) |
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |